‘Harde boodschap van Ronald Koeman maakt weinig indruk op Riqui Puig’

Zondag, 20 september 2020 om 20:13Demen Bulbul

Riqui Puig is bereid om bij Barcelona de strijd aan te gaan met Ronald Koeman. Het 21-jarige toptalent kreeg dit weekend te horen dat hij niet voorkomt in de plannen van de Nederlandse trainer en mag vertrekken, maar Puig is vastberaden om het ongelijk van Koeman te bewijzen, zo weet Sport vanavond te melden.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

40 reacties (laatste reactie door voetbalemotie)

Held! Iedereen kan natuurlijk zien dat hij onze beste middenvelder is. Frenkie en Busquers loopt gewoon niet samen. Gewoon Frenkie met Pjanic/Puig. Hoop dat busquets niet weer het hele seizoen mag aan modderen want hij kan gewoon echt niet meer. Puig brengt zo meer energie en creativiteit op het middenveld.

20 september 2020 om 20:24

Dat je Busq eruit wilt voor Puig kan ik begrijpen, maar Pjanic is veel minder dan Busq. Pjanic was bij Juve ook niet zo goed.

20 september 2020 om 20:57

Busq doet alles op loop tempo. Pjanic mag van mij wel kans krijgen om te laten zien wat hij kan.

20 september 2020 om 21:59

Ach als puiq gewoon blijft en Koeman ff wat zaadwedstrijden op de mat legt en de druk wat stijgt kan hij niet anders dan die jongen een kans geven en hopen dat hij het dan laat zien

20 september 2020 om 23:17

Dat Pjanic niet goed was bij Juve is ook overdreven. Was gewoon degelijk. Maar Busq beter vinden dan Pjanic op dit moment is onzin. Jij zit nog met de Busq in je hoofd van 4 a 5 jaar geleden. Busq is nu wel klaar en die had ik eerder uitgezwaaid da Puig. Had Frenkie/ Pjanic vaste spelers gemaakt met Puig als reserve. Want die Busq kan echt niet meer. Maar goed we gaan het dit seizoen zien.

20 september 2020 om 20:43

Inderdaad, ik vindt het ook erg jammer dat Busi en Pique niet verkassen. Ik weet niet wat de mening van Koeman over die 2 is maar wat mij betreft zijn ze allebei niet meer van toegevoegde waarde. Doorselecteren moet nu gebeuren

20 september 2020 om 21:20

Ik ben ook niet meer zo'n fan van de oude garde van Barca. Maar Busquets heeft nooit ergens anders gespeeld en Piqué is jarenlang het grote uithangbord van Barcas defensive geweest. Denk echt niet dat die zomaar even gaan verkassen... Waar gaan die twee heen?? Zijn ,ongeveer ingevlochten met het meubilair in het Mestalla

20 september 2020 om 21:33

Een echte voetballiefhebber merk ik wel aan jouw reactie.... in welk stadion speelt Barcelona? Mestalla...?!

20 september 2020 om 21:20

Iedereen, behalve Koeman blijkbaar en die is daar op dit moment de belangrijkste bepalende persoon in. Lijkt me niet zo slim, Puig moet wedstrijden spelen. Klinkt leuk natuurlijk maar zou toch ook aan je eigen carrière denken als ik hem was. Dat doet Koeman duidelijk ook.

Wauw. Als Koeman deze diamant laat gaan, dan weet ik het ook niet meer. Hij houdt met heel zijn hart van Barcelona. Want iedereen weet hoe het rommelt bij de club. Ik denk dat Puig morgen een andere club heeft gevonden.

20 september 2020 om 20:33

Ik weet niet hoe ik mijn tekst moet beginnen. Want zodra je kritiek uit op Ronald Koeman worden jouw posten verwijderd. Maakt niks uit wat je zegt...VZ geeft reden geen onderbouwing. Als zij een post niet fijn vinden dan verwijderen zij dit wegen geen onderbouwing. Alles is bij hun geen onderbouwing. Maar goed.Ik hoop dat deze jongen mag aanblijven. Ik hoop dat hij maar half jaartje kan volhouden tot volgende president. Koeman word per direct ontslagen. Totaal geen Barca waardig. We dachten dat hij Guardiola scenario kan herhalen maar deze gast gaat verder met bejaarden huis en verkoopt beste spelers van Barcelona. Hij wil alleen maar spelers kopen die niet eens van het niveau Barca zijn. Ik zeg voor de komende jaar aan barca fans gecondoleerd en volhouden tot deze prutsers allemaal weg zijn.

20 september 2020 om 20:54

Ik vrees echt weer een klote Thiago gevalletje hiero. Zo freaking klote dat het mooie club waar wij als fans van houden zo een trieste beleid heeft. Worden echt donkere tijden als ook Messi volgend seizoen weggaat.

20 september 2020 om 21:42

Koeman laat hem niet gaan, Koeman zegt dat hij geen basisspeler is. Dat de kans op speeltijd gezien het grote aantal middenvelders gering is en dat het wijs is op zijn leeftijd elke week te spelen. Maar dat hij zeker wel toekomst heeft bij Barcelona. Dus lijkt verhuur de beste oplossing.

Vond die Puig wel een aardige speler vorig jaar met veel potentie. Is bizar dat Koeman geen talent van eigen opleiding wil hebben. Busquets in een 4231 gaat dus echt niet werken.

Goed initiatief van Puig, hij is een echte Barcelona speler hem verhuren aan een andere club die niet dat spelletje speelt zal hem alleen maar tegen zitten in zijn ontwikkeling, hij hoort bij Barca en blijft bij Barca

20 september 2020 om 21:11

dan ben je toch een vrij beperkte voetballer als je letterlijk maar in 1 systeem kan spelen lijkt mij

20 september 2020 om 21:17

Zo lang je maar goed bent. Geld voor veel spelers, en specifiek voor spelers met specifieke talenten. Kijk griezman moeite hebben met het barca spel, maar in atletico was hij goed. Vrij logisch allemaal. Messi sneeuwde in Barca C ook onder omdat ze daar in die lagere niveaus veel vecht voetbal speelden, daarom haalde frank rijkaard hem weg bij barca C en desondanks dat hij een hoger niveau ging spelen kwam het zijn ontwikkeling beter uit in plaats van dat hij in een vecht team zijn plaats moest vinden

Riqui Puig heeft waarschijnlijk vanaf de tribune naar de eerste wedstrijd van Miralem Pjanic gekeken... En zoals Aad de Mos zegt: ‘kaasje’. Hij zal zelf ook zien dat hij niets onder hoeft te doen voor spelers als Pjanic, Aleñá en Rafinha. Als je hem vorig seizoen zag kijken naar Arturo Vidal op het moment dat Puig voor de zoveelste keer de bal op waardeloze manier aangespeeld krijgt, die jongen weet zelf echt wel wat hij kan. En dat het een kwestie van tijd is voordat Koeman ook tot dezelfde conclusie komt.

20 september 2020 om 21:46

En toch speelde Vidal de halve finale CL en niet Puig, Setien zag het dus niet zo zitten in Puig. Ook onder Valverde speelde Puig nauwelijks. En nu ook de nieuwe trainer Koeman ziet in Puig geen basisspeler.

20 september 2020 om 21:56

Dan kunnen we toch concluderen dat dat juist een foute keuze was? Want vidal en rakitic speelden om het middenveld te "versterken". En het omgekeerde gebeurde juist. Denk dat setien die keuze maakte omdat hij gewoon bang was voor een pak slaag en als een zelf vervullende profetie gebeurde dat ook nog.

20 september 2020 om 22:06

En wellicht precies om die reden verloren ze met 2-8?

20 september 2020 om 22:09

Je bedoelt dat ze met 8-2 verloren omdat Puig niet mee deed ?

20 september 2020 om 23:05

Helaas kwamen ze zelfs niet eens tot de halve finales....

Wat een held! Strijder die Puig, Riqui hoeft zich geen zorgen te maken op de manier hoe Koeman nu op dit moment bezig is zit hij voor de kerst alweer thuis. Niets van de rare druiloor aantrekken Riqui.

Puig heeft een handvol wedstrijden gespeeld en heus zijn talent getoond. Snap echter helemaal niet waarom alle Barca-fanboys hier doen alsof hij de verlosser is. Over vijf jaar is het misschien een speler kaliber Roberto die jullie weg wensen en is er weer een ander Spaans talentje waar de hoop op gevestigd wordt. Fati, dat is een talent. Puig en Alena gaan het niet redden bij Barcelona.

20 september 2020 om 21:00

Hihi jongen toch. Die barca fanboys hebben Roberto zien debuteren en die had helft van talent niet als Puig. Dat jij het talent niet herkend of waarschijnlijk niet eens die jongen hebt zien spelen zegt meer over jou dan die fanboys.

20 september 2020 om 23:15

Er is hier niemand die denkt dat Puig de verlosser is, men denkt gewoon dat Puig iets kan toevoegen aan dit team. Misschien meer dan sommige spelers die wel mogen blijven.

Dan snap ik Koeman niet. Moet je elke wedstrijd vasthouden aan je 4231 systeem? Je kan die twee cvm’s ook doorschuiven om cm on wat aanvallender te spelen. Of juist met een controlleur spelen en twee cm’s, dan kun je Puig genoeg wedstrijden geven lijkt het me

Elk verhaal over barcelona geloof ik meteen al niet. Te veel onzin verhalen die de wereld in worden gebracht.

IK BEN VERLIEFD OP PUIG!!! We zagen het allemaal verkeerd. De revolutie is al meer dan een jaar aan de gang. Niet in de vorm van een president. Niet in de vorm van een nieuwe trainer. Deze jongen is de messias! Een piepjonge Catalaan van amper 1.70. Hij ademt Barcelona, is de enige die een impact kan maken op het veld. En hij is zo stug als maar zijn kan. Vorig seizoen liet hij zich niet wegjagen, nu weer niet. Deze jongen wil helemaal niet voetballen. Hij wil voetballen bij Barca. Hulde voor deze dappere zet! Mening speler had op deze leeftijd zich weg laten jagen. Ik vermoed dat hij akelig snel Koemand zijn ongelijk zal bewijzen en zijn plekje definitief verdient. Vorig seizoen een geweldige sollicitatie gedaan, dit seizoen de definitieve doorbraak. Ik kan niet wachten! Deze jongen gaat keihard beuken op de deuren van Pjanic, Busquets en, als hij niet oppast, zelfs Frenkie.

20 september 2020 om 21:10

Mooie grote woorden maar daar kan ik me echt niet vinden. Heb alle wedstrijden van hem gezien afgelopen seizoen , en ja, hij heeft ongetwijfeld talent. Maar om nou te doen alsof hij het meest begeerde talent ter wereld is vind ik overdreven. En hij is 21 jaar, dus zo piepjong nou ook weer niet. Frenkie was vorig jaar ook 21, en dan moet je er eigenlijk al staan

20 september 2020 om 21:27

Precies. Vergelijk het met ofegaard, Frenkie, valverde, Oscar, zelfs sancet die allemaal dezelfde leeftijdscategorie zijn en dan zie je dat die jongens toch wel een boel meer bewezen hebben tot nu. En dat is alleen in Spanje. Frankrijk staat bol van de middenvelders onder 21 die dragende krachten zijn bij hun teams en wekelijks imponeren (camavinga, sangare, soumare zijn er maar enkelen). Ik ben een zeer grote fan van puig, heeft bakken met talent en verdient imo zat speeltijd. Maar de fans overdrijven weer een portie natuurlijk. Dat is uiteraard inherent aan een voetbalfan die over de talenten van zijn eigen club praat

20 september 2020 om 21:31

Valverde is een leuke werker. Maar laten we hem niet vergelijken met Puig. Die heeft echt een overzicht als de beste. Hij is nog wat iel. Maar dat was Xavi ook ooit. Voor een middenlvelder is Puig overigens bijzonder snel.

Dom. Hoevaak denk je te spelen met de Jong, Busquets en Pjanic. Ga nou s lekker wedstrijden maken waar dan ook. Wordt weer zelfde geval als Alena, Delofeu etc Blijven hangen en te weinig ervaring op doen. Handig. Veel meer bewondering voor filosofie en doorzettingsvermogen van iemand als Odegaard bijvoorbeeld. Nouja, Koeman houdt t toch niet kang uit met al die querulanten. Wat mij betreft gast de Jong ook snel weg maar ook die zal t wel lekker weer vinden daar

20 september 2020 om 22:15

Je hebt meer bewondering voor iemand als Ödegaard vanwege zijn doorzettingsvermogen? Hahaha. Hij gaf juist op en probeerde niet meteen voor een basisplaats te gaan bij Real. Dat vind ik niet slecht, misschien was het voor hem in die situatie beter. Maar om dan Puig in contrast te zetten als iemand zonder/weinig doorzettingsvermogen is lachwekkend; hij is juist hard aan het knokken voor een basisplaats en accepteert niet dat hij "weggestuurd" wordt. Je ziet duidelijk dat hij veel vertrouwen heeft in zijn talent en het ongelijk wilt gaan bewijzen van Koeman.

Hij heeft volgens mij ook goede papieren. Want als hij geen shirtnummer van het eerste krijgt dan loopt zijn contract volgend seizoen af. Aleen als hij onderdeel van de sellectie wordt dan wordt zijn contract met 2 jaar verlengd. En dan kan hij heen gaan waar hij wil.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4938 fans
Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
3.Barcelona7947
4.Sevilla7720
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
L. MessiAanvaller3530
TrincãoAanvaller283
NetoKeeper70
Iñaki PeñaKeeper00
M. ter StegenKeeper310
Jordi AlbaVerdediger353
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

334 fans
Coach, 58 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 15 juni
Rick van Drongelen staat voor een terugkeer naar de Bundesliga. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren