Cody Gakpo onttrekt zich aan malaise bij verliezend PSV

Zaterdag, 22 augustus 2020 om

PSV heeft zaterdagavond in eigen huis met 1-2 verloren van Eintracht Frankfurt. De ploeg van Roger Schmidt kon tegen de club uit de Bundesliga geen moment overtuigen. De Eindhovenaren slaagden er nauwelijks in om tot kansen te komen. Dat lukte Cody Gakpo, die in positieve zin opviel bij PSV, in de tweede helft wél: de aanvaller maakte na een fraaie dribbel het enige doelpunt van de Eredivisionist. Het was de eerste nederlaag van PSV tijdens de voorbereiding.

PSV moest Noni Madueke, Maximiliano Romero, Nick Viergever, Ritsu Doan en Bruma wegens lichte blessures missen. Gedurende de eerste helft werd ook aanvoerder Denzel Dumfries uit voorzorg naar de kant gehaald. De Eindhovenaren wisten in de eerste 45 minuten niets te creëren, en kwamen zelf goed weg toen Eintracht na 27 minuten de lat raakte na balverlies van Ryan Thomas.

In de rust werd Donyell Malen, die op de weg terug is na een zware knieblessure, naar de kant gehaald. Vanaf de bank zag de aanvaller hoe PSV op achterstand kwam. Daichi Kamada omspeelde Timo Baumgartl, die zwak ingreep, in de zestien van de Eindhovenaren en knalde de bal achter doelman Lars Unnerstall: 0-1. PSV had met dank aan Cody Gakpo niet lang nodig om daarvan terug te komen.

Gakpo kwam vanaf de linkerflank naar binnen gedribbeld en schoot de bal laag onder doelman Frederik Ronnow door, die de inzet had kunnen hebben: 1-1. Ook die stand hield niet lang stand, want Eintracht maakte via een vrije trap van Martin Hinteregger 1-2. De verdediger vlamde de bal laag achter Unnerstall, die er net niet bij kon.Gerelateerd

Meer sportnieuws

59 reacties (laatste reactie door janjansse)

Pfff, het zit er weer op. Het viel me weer zwaar tegen. PSV speelt een te laag tempo, ontzettend slecht in de passing, verkeerde keuzes, ruzie met de bal, enz enz. Kortom: een schrikbarend gebrek aan kwaliteit. Als dit het wordt, dan doen we ab-so-luut niet mee voor welke prijs dan ook. Het middenveld doet voor spek en bonen mee, wat een armoe...... Maar ook Lammers is in alles te slap. Dat gaat hem ook niet meer worden. Slappe passes, slap in de duels, slappe schoten, verkeerde kant op wegdraaien enz enz. Nee, de spelers die er nu staan gaan echt niet ineens veel beter worden. Het zou John de Jong of Gerbrands daarom sieren eens duidelijkheid te scheppen. Is er qua financien niets mogelijk, prima, dan weten we dat ook weer. Dat bespaard me weer een Foxsports abbonnement. Maar zeg dat dan! Nu schreeuwen we allemaal wanhopig om versterkingen die wel/niet gaan komen. Schmidt moet met de vuist op tafel slaan voor versterkingen, anders kan hij beter zijn contract laten ontbinden. Hij gooit zijn naam te grabbel in Eindhoven.

22 augustus 2020 om 19:55

Inderdaad, geef eens duidelijkheid. We modderen wat aan met een selectie waarvan ruim de helft niet goed genoeg is en duidelijk worstelt met de tacktiek van Schmidt. Het is oorverdovend stil, met alleen wat kul geruchten hier over spelers die nooit, maar dan ook nooit gaan komen (kampl). 1 ding is zeker: zonder inkomende transfers is dit seizoen voorbij voordat het begint.

22 augustus 2020 om 21:20

Het is echt ongelofelijk inderdaad. En daar kan deze trainer niet aan doen. Je ziet een bepaalde speelstijl, maar een aantal jongens kan dit niet uitvoeren. Met 2/3 gerichte aankopen kun je dit volledig omdraaien, kijk maar naar het verschil tussen dag en nacht met en zonder Rodriguez afgelopen seizoen.. John de Jong heeft nog geen geslaagde aankoop binnengehaald, en is telkens te laat. Of hij komt daarna met fantasieloze oplossingen. Het lijkt mij tijd om als supporters op te gaan staan om te laten weten dat puur door deze man, de opinie van de supporters over het elftal nu in de voorbereiding al negatief is. Wat een dramatische TD.

22 augustus 2020 om 21:24

Gelukkig is Schmidt er wel rustig onder. Hij weet de mogelijkheden en onmogelijkheden en doet t gewoon met de spelers die hij heeft.

22 augustus 2020 om 21:24

@ Sneekpsv "wanneer komen die transfers? ,,we zijn zelfverzekerd dat we bij de start van het seizoen onze selectie compleet hebben. De komende dagen of weken zal er nieuws komen, maar zolang er nog geen contracten zijn getekend kunnen we weinig zeggen.” Schmidt heeft er nog wel vertrouwen in.

23 augustus 2020 om 00:42

Schmidt wist waar hij instapte. Dan bedoel ik met welke middelen hij het grotendeels moest gaan doen, want er is hem vast verteld dat er geen enorm transferbudget klaarlag, want dat was al bekend. En hij weet ook dat zijn nieuwe stijl veel tijd nodig zal hebben. De volgasfussbal stijl heeft een elftal niet in een paar weken onder de knie. Iedereen moet sowieso superfit zijn, waarvoor er eerst zo hard getraind moet worden, dat goed voetballen gek genoeg moeilijk wordt. Een lichaam heeft herstel nodig ook. Behalve dat je je Foxsports abonnement niet moet wegdoen, want je ben een fan in goede en slechte tijden, ben ik het verder met je eens dat de 4e plek het hoogst haalbare lijkt, wanneer de huidige selecties van de top 4 ongeveer zo blijven. Er zullen vermoedelijk niet al te gekke dingen gebeuren op transfergebied. Er gebeurt heel weinig in de top van de piramide en daarvandaan moet het grote geld naar beneden sijpelen in de tranfermarkt. Ik denk dat wij het als supporters moeten accepteren dat dit het is, al is dat voor mij makkelijker dan jullie, om een openstaande deur in te trappen.

Schop onder de kont voor JDJ om alle middelen die beschikbaar zijn aan te wenden om te investeren in de verdediging. Als dit niet wordt gedaan zie ik een hels seizoen voor me. Of we de voorrondes EL doorkomen durf ik al niet met zekerheid te zeggen. Achterin is het echt bedroevend en op het middenveld loopt het over van de middelmaat. Al het talent zit voorin en uit pure ellende moet een van je talenten (mauro) maar op lb spelen. Dat is leuk natuurlijk, maar Mauro is logischerwijs geen top verdediger. De tacktiek van Schmidt is leuk, maar met middelmaat is het kamikaze, want bij elke counter sterf je duizend doden achterin.

22 augustus 2020 om 20:03

Een schop onder de kont is het minste wat hij nodig heeft. Wat eerder nodig is, is een vervanger. Ik wil de ontslagbrief wel opstellen hoor. Een vertrekbonus kan ie alleen wel vergeten. Dit is toch met afstand de slechtste TD die ik me kan heugen.

22 augustus 2020 om 22:56

Is toch ook allemaal zo makkelijk om dit op het bordje van John de Jong te leggen. Tuurlijk, de aankopen van vorig jaar zijn niet geworden wat iedereen ervan had verwacht. Wat iedereen in het begin overigens wel had verwacht. Daarnaast is John de Jong als hoofd scout vanaf 2013 verantwoordelijk voor alle spelers die naar PSV zijn gekomen. Dit zijn dus oa De Jong, Arias, Lozano, Guardado etc. Transfermarkt is daarnaast nog niet echt op gang gekomen

Het lijkt mij wel duidelijk dat versterkingen een must zijn. We hebben gelukkig nog een paar weken voor de wedstrijden die er toe doen, maar wat ik nu heb gezien wordt ik niet vrolijk van. Ballen komen niet aan, spelers weten elkaar niet te vinden en de verdediging is niet stabiel genoeg. John de Jong kan aan de bak.

Iedereen weet dat PSV de boel nog niet op orde heeft. Ze hoeven geen voorronde CL of EL te spelen, dus geef ze even een paar weken de tijd zou ik zeggen.

22 augustus 2020 om 19:56

Onee? We moeten wel degelijk vel spelen.

22 augustus 2020 om 20:42

Oh sorry, dacht van niet...

22 augustus 2020 om 21:32

En punten halen, want die zijn nodig.

22 augustus 2020 om 19:58

We hebben wel voorrondes EL te spelen.

Nou, met deze spelersgroep spelen we weer een seizoen voor plek 4.... Feyenoord en AZ zijn al sterker in mijn optiek en naar Ajax mogen we al helemaal niet meer kijken. Er moet echt nog wat gaan veranderen om enige kans te maken op een plaats binnen de top 3. Dit is niet goed genoeg.

22 augustus 2020 om 19:58

Az is ook echt hopeloos uit vorm hoor.

22 augustus 2020 om 20:01

Uit vorm kan, maar die hebben wel meer potentie dan PSV momenteel. Zodra AZ in vorm geraakt zijn ze stukken beter dan dit team van PSV.

Wat een hotseknots voetbal van psv zeg. Passen over 10 meter komen niet aan, of worden slecht aangenomen of doorgespeeld. En waar is dat zogenaamde vollgas druk zetten? Ik zag t Vitesse en vandaag Frankfurt wel doen en psv steeds dwingen tot geven van de lange bal.

22 augustus 2020 om 19:59

@yofa vollgas spelen met spelers als Rosario, Thomas, Viergever....Dat gaat het niet echt worden.

Beetje een lome wedstrijd. Wel duidelijk te zien dat er sinds gisteren 2x getraind en 2x een wedstrijd is gespeeld. Inmiddels ook alweer 3 blessures deze voorbereiding dus dat gaat top. Ook duidelijk dat er versterkingen moeten komen op bepaalde posities, eigenlijk dezelfde als de afgelopen 2 jaar. Hopelijk heeft Schmidt genoeg gezien en wordt er nu door gepakt. De tijd dringt inmiddels.

22 augustus 2020 om 21:34

Vermoed dat Schmidt teleurgesteld is geraakt in de belastbaarheid van zijn selectie

Dan komt een Feyenoord toch een stuk beter voor de dag. Dit wordt denk ik op deze manier een lang seizoen voor de supporters als er geen spelers aangetrokken worden. Wat een zaadloze pot zeg.

Schmidt gebruikt deze wedstrijden om te kijken wie er voldoen en op welke posities hij versterkingen nodig heeft. Er zullen binnenkort wel versterkingen komen.

22 augustus 2020 om 20:16

kom nou toch. Dat had ik hem in februari ook al wel kunnen vertellen. Wie er niet voldoen zijn: obispo, Boscagli, Rosario, Hendrix, Guti, Thomas, Doan, Bruma, Sadilek, Rigo, Lammers, Piroe, Romero en niet geheel onbelangrijk de Technisch directeur John de Jong die neuspeuteren tot kunst heeft verheven. Voor deze opsomming heb ik echt geen 4 oefenwedstrijden nodig gehad. Ik wens Schmidt veel succes! Waar is die man in godsnaam aan begonnen.

22 augustus 2020 om 20:21

Rosario doet het prima hoor, als hij zo doorgaat doet hij het in mijn ogen meer dan goed.

22 augustus 2020 om 20:22

Ik hoorde anders wel enkele positieve geluiden over Rosario in de verdediging?

22 augustus 2020 om 20:31

Rosario heeft zich enigszins herpakt, maar komt nog altijd tekort voor Psv. Hij voegt niets toe. Hij doet nu leuk mee en doet geen domme dingen meer. Als dat hetgeen is waar men tevreden mee is, prima, maar ik heb de lat liever iets hoger...

22 augustus 2020 om 20:35

Thomas niet goed genoeg? Die jongen heeft nog geen slechte wedstrijd voor PSV gespeeld man. Romero, Doan, Bruma en Lammers hebben ook allemaal meer dan genoeg potentieel voor PSV basis, waar de andere gewoon redelijke team spelers zijn.

22 augustus 2020 om 20:35

Hopelijk sta je zelf wat positiever in het leven, gvd wat een negatief gesauwel zeg. Voorbereiding, nieuwe trainer, (nog) geen aankopen... logisch dat 't nog niet loopt! Er komt écht nog wel iets bij, zoniet, dan lekker los gaan op jdj en consorten. Voor nu zou ik zeggen: denk aan je bloeddruk 😉

22 augustus 2020 om 21:35

@brisingr Kom op, Bruma en Romero zijn toch gewoon ongelofelijke misperen. Kan gebeuren, maar niemand pakt punten met hopen dat het lukt

23 augustus 2020 om 07:53

Toen kon hij nog geen wedstrijden spelen en poppetjes op bepaalde posities zetten. Elke trainer heeft zijn eigen visie en wil de spelers zelf zoen spelen en zo kijken of ze voldoen.

De voorbereiding van PSV is nog niet heel erg denderend, maar dat zegt mij echt helemaal niks. Ik vergelijk de komst van Schmidt met de komst van Bosz bij Ajax. Allebei hebben zij een zeer duidelijke spelopvatting, waarbij er in het begin gezocht moet worden naar de juiste samenstelling en dit er ook nog eens goed ingeslepen moet worden voor er successen behaald kunnen worden. Daar gaat tijd overheen. Waarschijnlijk zullen de eerste resultaten van de Eredivisie wedstrijden ook niet super zijn, maar als Schmidt het op de rit krijgt wordt het wel genieten! Daar hoop ik echt op. Voor alle voetballiefhebbers zou dat geweldig voetbal opleveren en daar kan ik dus niet op wachten, maar voorlopig moet er waarschijnlijkheid rekening worden gehouden met een minder succesvolle start.

22 augustus 2020 om 21:37

Europese punten zouden wel fijn zijn. en de selectie is geen feest hoor, beetje punten scoren bij de psv’ers.

22 augustus 2020 om 22:12

Ik denk er oprecht zo over bij PSV. Natuurlijk loopt er bij Ajax meer kwaliteit rond en zijn de ingrediënten om direct te kunnen presteren in Amsterdam (veel meer) aanwezig, maar bij PSV zie ik ook zeker mogelijkheden. Spelers als Gakpo, Malen, Ihattaren zijn natuurlijk grote talenten. Dumfries, Viergever, Baumgartl, Lammers, Thomas, Doan, Bruma, Rosario, Hendrix zijn ook spelers die mee moeten kunnen in de Nederlandse top, mits ze goed worden gebruikt. En Schmidt lijkt mij een trainer die zeker het maximale uit zijn ploeg kan halen. Gewoon een ontzettend leuke uitdaging als trainer, want het talent is bij de meeste spelers duidelijk aanwezig, de groep is jong en nog kneedbaar en je kan nog een hoop bijschaven. Een trainer als Schmidt, met een duidelijke spelopvatting, kan hier echt wel wat moois van maken. Daar ben ik van overtuigd. Trouwens ook nog die Madueke, Mauro Junior, Romero en Sadilek.

22 augustus 2020 om 22:26

@ AFCfokke , De Toekomst en ik zijn het al heel lang oneens over de kwaliteit en de potentie van PSV. Hij denkt dat het aan vertrouwen en systeem ligt, ik denk dat dit de slechtste en meest uit balans zijnde psv selectie is sinds ik de club volg. Maar De Toekomst en ik hebben hier al discussies over gehad sinds Van Bommel er nog zat, dus hij probeert zeker geen punten te scoren. In die mening is hij echt oprecht.

22 augustus 2020 om 22:44

@MT87, er moet nog wel wat bij hoor, maar ik zie vooral een selectie waar al een hele tijd meer uit te halen is dan dat er uitgehaald wordt. Van Bommel was een trainer die de spelers nog minder liet presteren, omdat hij niet in staat was een duidelijke spelopvatting erin te slijpen. Schmidt kan dat wel, dus dat schilt al zo'n 30 tot 40%. Met nog twee of drie directe versterkingen doet dit PSV gewoon mee om de titel. Al denk ik wel dat Schmidt tijd nodig heeft om zijn speelstijl over te brengen.

22 augustus 2020 om 22:51

@MT87, nu er een trainer is waar ik wel veel vertrouwen in heb, gaan we dus zien of ik ernaast zat of niet Wordt leuk, als ik ernaast zit zal ik de eerste zijn om dat toe te geven. Hoop echter dat ik gelijk heb, ook in het belang van PSV. We gaan het zien dit seizoen

22 augustus 2020 om 23:10

@ De Toekomst , een coach kan zeker een enorm negatieve impact hebben op spelers, zie het verschil tussen Bayern onder Kovac en Flick. Maar we moeten echt nog een linksback, een CV, en een CM hebben om competitief in de eredivisie te worden, laat staan in de EL, waar we vorig jaar echt vernederd zijn. Ironisch genoeg onder precies dezelfde omstandigheden. De pijnpunten zijn onveranderd. Zo knudde is het transferbeleid.

22 augustus 2020 om 23:20

Over de linksback zijn we het sowieso eens. Middenveld is voor de Eredivisie denk prima, maar als ze een speler als Van Ginkel weer een jaar kunnen huren zou dat natuurlijk super zijn. Defensie centraal is denk ook goed genoeg voor de top van de Eredivisie, maar als je daar een topper kan toevoegen kan dat echt veel impact hebben op de rest van het team. Natuurlijk kan PSV zich nog flink versterken, maar dat is mijn punt niet. Mijn punt is dat PSV, met minimaal een linksback, een selectie heeft die meedoet om de titel als de trainer zijn speelstijl erin heeft geslepen.

22 augustus 2020 om 23:41

Ben het met je eens dat een linksback héél veel gaat schelen, dat zagen we met Rodriguez. En zelfs in een oefenwedstrijd waar Gloster speelde liep het gewoon beter omdat hij op zijn minst de looplijnen van een back had. Maar ik wil meer. Ik vind dat PSV een EL elftal moet hebben, dat bij een kampioenschap incidenteel kan overwinteren in de CL. Nog niet zo lang geleden hadden we dat gewoon. Maar de selectie is zo gruwelijk afgeroomd, en de recente aankopen stuk voor stuk onder dat niveau dat ik wil zien. Maar goed, mijn lat ligt hoog; ben ook verwend de afgelopen 25 jaar, dus vandaar dat ik misschien zeikerig overkom. Die CV wil ik omdat Viergever/Baumgartl niet werkt, en als je wil inzetten op Baumgartl moet daar een mondig/sturend beest naast. Als je wil dat Rosario rendeert moet daar een type Guardado/Van Ginkel naast. Het is niet alleen qua sportieve prestaties dat we die drie aankopen nodig hebben, maar ook om de marktwaarde van de talenten te verhogen. PSV bestaat voor 90% uit jongens die een ander nodig hebben om zichzelf aan op te trekken.

22 augustus 2020 om 22:52

Verschil was wel dat Bosz begon met: Tete-Veltman-Riedewald-Dijks-Gudelj en dat er na 4 weken Veltman-De Ligt-Sanchez-Sinkgraven-Schone stond en Ziyech en Traore werden last minute nog gehaald. Ik zie bij psv niet de kwaliteiten om ergens nog een Schone vandaan te toveren in de eigen selectie of een talent/aankoop zoals De Ligt, Ziyech en Sanchez.

22 augustus 2020 om 23:08

Ik heb het ook niet over prestaties in Europees verband, maar nationaal. Met een verdediging bestaande uit Dumfries, Baumgartl, Viergever en een aanwinst op linksback heb je een prima defensie als Nederlandse topclub. Met spelers als Sadilek, Rosario, Sadilek, Mauro Junior, Thomas, Doan, Ihattaren, Guti, Madueke, Gakpo en Bruma kan je voor het middenveld ook veel kansen op. Daar zit wel erg veel kwaliteit en kwantiteit tussen waar Schmidt zeker wat mee moet kunnen. Wel zou het super zijn als een Van Ginkel nog gehaald werd bijvoorbeeld.

Een heel slap PSV. Het leek wel of het ook een stuk vermoeidheid nog was met de wedstrijd van gisteren nog in de benen. Maar toen vond ik PSV ook niet al te best voor de dag komen. En met vrijwel alle spelers die zowel gisteren als vandaag ongeveer een helft spelen zou je toch eigenlijk conditioneel geen problemen verwachten

Oefenwedstrijden hebben ook geen enkel nut als de conclusie steeds hetzelfde blijft: linksback, centrale verdediger, centrale middenvelder. Met wat er nu staat ga je de oorlog niet winnen, laat staan überhaupt een spelsysteem inslijpen. John de Jong mag echt opbokken hoor. Er is geen enkel excuus. Als je hier op VZ alleen al naar de transfers kijkt dan zie je dat er maar één club zit te slapen. Die carrousel is echt al begonnen maar meneer laat het weer eens afweten. Vooral die linksback moet liever gisteren dan vandaag. Weg met die amateur. Hij zit er al sinds afgelopen winter te lang. Had gewoon samen met Van Bommel afscheid moeten nemen. Daar doet een half jaartje Rodriguez niets aan af.

22 augustus 2020 om 23:38

Hetzelfde geldt voor die belofte dat de Lb een aanwinst moet zijn a la Rodriguez. Wat betekend dat nou als er vooralsnog niemand staat. Een half jaar een dure huurling; dat is inderdaad wel heel zwak qua beleid. En dat dan vervolgens als standaard verkopen... pff

22 augustus 2020 om 23:56

Dat zeg ik ook steeds. Een type Pieters is al genoeg, hij hoeft echt geen Lee / Willems / Angelino te zijn. Wat het nog wranger maakt is dat we elke oefenwedstrijd zonder linksback niet kunnen zien hoe Mauro het op ons middenveld doet, dat toch echt creativiteit en combineren vermogen ontbeert. En wat het nog erger maakt, wanneer Mauro als LB op de LCM komt laat ie precies die kwaliteiten zien. Als we zeker weten dat Mauro het aankan, dan scheelt dat een aankoop van +/- 10 miljoen. Dat geld kan dan richting die top CV.

Benieuwd wat PSV kan brengen dit seizoen, je ziet aan alles dat ze op bepaalde posities versterkingen nodig hebben. Echter in deze tijd en het mislopen van Champions League is het geld gewoon schaars.

Kunnen jullie de lichtpuntjes en tegenvallers hieronder delen? Heb de wedstrijd niet kunnen volgen.

En ik soms janken dat Feyenoord slecht is.. Heb het met de psv supporters te doen, wat een drama beleid daar..

Vorig seizoen had ik al niet een heel goed gevoel overgehouden aan de voorbereiding, maar dit seizoen is het echt heel slecht mijn gevoel. Ik was van plan hulu abonnement af te sluiten met espn, maar dat zal dan meer voor premier league zijn dan voor mijn wekelijkse ergernis. Verras me alstublieft, echt hoor..

Hallooo allemaal. Kunnen we psv nog even tijd geven? Ik zou het niet eens erg vinden als dit een overgangsjaar is om volgend jaar echt mee te doen om de eerste plek ipv concurreren met utrecht en az om plek 3 ofzo. Het valt nu tegen omdat er door de media 282463 ons verteld is hoe groot Roger Smit wel niet is. Psv is allang niet meer de topclub van vroeger, de laatste jaren meer resultaatvoetbal gezien. Als deze man psv een aanvallende identiteit teruggeeft ipv ouwe zakken voetbal dan heeft hij echt meer tijd nodig. Helemaal nu met corona moet ook de TD, hoe f**{^{^ dat ook klinkt, vertrouwen van de fans krijgen. Hij kan er ook niks aan doen als het aanbod in spelers beperkt of onbetaalbaar is.

23 augustus 2020 om 01:29

Hoe groot Roger Schmidt is? Maar, hoe groot is hij dan eigenlijk? Wat zijn zijn prestaties? Heedt eem x de dubbel gewonnen met RB Salzburg in Oostenrijk. Wat in Oostenrijk niet als uitzonderlijk hoeft te worden gezien en hij heeft in China een kër de beker gewonnen. In Duitsland is hij 3x i. 4 jaar tijd bij de 1e 4 geeindigd en 1x als 12e. Leverkussen is na zijn vertrek ook gewoon elke kwer bij de 1e vijf geeindigd. Dus, of dat nou zo bijzonder is? Ik heb eigenlijk vooral het idee dat Schmidt gehaald isnop basis van die twee wedstrijden tegen Ajax. Daarnaast past de spelopvatting van Schmidt natuurlijk totaal niet bij PSV. Een coach doe zijn ploeg hoog druk wilt laten zetten en pro actoef voetbal prppageert. Terwijl PSV een ploeg is die van oudsher achterover leunt en loert op het foutje van de tegenstander. Vervolgens komen ze er pijlsnel uit en straffen ze het af. Dat past niet echt in het spelletje van Schmidt.

Dit is eerste divisie niveau wat psv nu laat zien. Ik heb het al vaker gezegd en zeg het nog maar een keer: er komen magere jaren in eindhoven. Leuk dat ze een trainer halen die aanvallend en snel voetbal wil spelen maar psv heeft daar niet het materiaal voor. Met hendriks en rosario op het middenveld gaat dat echt niet lukken. Maar iets anders hebben ze niet. En natuurlijk duurt het lang om een andere spelstijl in te voeren. Maar als ik dan kijk naar die duitsers die net 4 dagen in training zijn of psv dat al bijna 2 maanden bezig is dan vrees ik het ergste voor komend seizoen. En dan hebben we ook nog die verdediging die al sinds jaar en dag erg zwak is en daar word structueel niks aan gedaan. Ook de EL word een moeilijk verhaal.helaas loopt ajax steeds verder weg want psv kan simpelweg niet meer aanhaken. We krijgen hier hetzelfde als in duitsland. Daar staat vooraf ook al vast wie er kampioen word.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.PSV32
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Y. MvogoKeeper10
O. BoscagliVerdediger10
P. MaxVerdediger10
D. DumfriesVerdediger10
J. TezeVerdediger10
N. ViergeverVerdediger10
Mauro JúniorMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

0 fans
Aanvaller, 21 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 19 september
Dele Alli vertrekt wellicht bij Tottenham Hotspur in de laatste fase van de transferperiode. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren