Liverpool vecht zich helemaal stuk en moet aan de bak bij return

Dinsdag, 18 februari 2020 om

Liverpool heeft het eerste duel met Atlético Madrid in de achtste finale van de Champions League verloren. In het Wanda Metropolitano had de ploeg van Diego Simeone voldoende aan een snelle openingstreffer: 1-0. Na de bliksemstart van de thuisploeg ging Liverpool naarstig op zoek naar de gelijkmaker, maar de formatie van Jürgen Klopp bleek onmachtig. Op 11 maart volgt de return tussen de twee topclubs op Anfield.

Atlético Madrid kende in eigen huis een bliksemstart en kon na vier minuten spelen al een voorsprong gaan verdedigen. Bij een corner kwam de bal via de voet van Fabinho op gelukkige wijze terecht bij Saúl Ñíguez. De middenvelder van Atlético twijfelde geen moment, was doelman Alisson Becker net te slim af en rondde in de lange hoek af: 1-0. Na de openingstreffer deed de thuisploeg wat iedereen had verwacht, namelijk diep inzakken en zeer weinig ruimtes weggeven aan de aanvallers van Liverpool.

De bezoekers konden zeer moeizaam een gaatje vinden in de defensie van Atlético, terwijl de thuisploeg af en toe gevaarlijk leek in de counter. Álvaro Morata had in de eerste helft een grote kans om de voorsprong te verdubbelen na een slippertje van Virgil van Dijk, maar de spits vond Alisson in zijn weg. Aan de andere kant van het veld kwam Liverpool niet verder dan wat spelenprikjes. Mohamed Salah had de beste mogelijkheid, maar de poging van de Egyptenaar trof geen doel.

Ook na de onderbreking was Liverpool op zoek naar ruimtes in de verdediging van Atlético, maar het eenrichtingsverkeer leverde weinig op. Salah had met een kopkans de 1-1 kunnen maken, maar de aanvaller mikte naast. Later had Jordan Henderson de kans op de gelijkmaker, maar de middenvelder had het vizier niet op scherp staan. Atlético vocht met man en macht om de overwinning uit het vuur te slepen en dit lukte uiteindelijk ook, waardoor Liverpool in de return aan de bak moet.


Poll

Wie verwacht jij dat de volgende ronde van de Champions League gaat halen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

112 reacties (laatste reactie door themagician)

Bij Atletico heeft iedereen het lastig. Dit is weer typisch een Atletico uitslag. Zal me ook niks verbazen als Liverpool er uit gaat, die hebben toch wat meer hongerigheid naar de titel.

18 februari 2020 om 22:55

Een degelijk en sterk verdedigend Atletico gezien, als er 1 ding is waar Atletico om bekend staat is het toch wel de verdediging. Daarnaast vond ik Partey van Atletico echt man of the match zo sterk, ontcijferde de hele elftal van Liverpool. Wat is Klopp toch een smerig mannetje, wanneer hem alles meezit hoor je hem nooit klagen wanneer het tegenzit is het net een zielig mannetje.

18 februari 2020 om 22:58

De werk ethiek van Atletico is echt ongekend. Die gaan zo erg door vuur voor elkaar. De passie, de emotie. Ik kan het waarderen. Een echt hecht team. En Simeone tot slot, wat een held. 90 minuten lang tekeer gaan langs het veld. Niet het beste voetbal, wel het beste karakter getoond als ploeg.

18 februari 2020 om 23:09

Jij zou zelf vast wel klagen als het meezit en niet klagen als het tegenzit. Wat een dom praat zeg

19 februari 2020 om 00:06

Lezen blijft voor de meeste hier toch een xfactor, heb jij Klopp weleens gezien als er een overtreding of de scheids in de hol van Klopp zit zien reageren. Hij doet alsof hij niks gezien of gehoord heeft, maar wel rennen en janken naar de 4 official als hem een overtreding niet wordt gegeven. Is het net een klein kind, net als jij!

18 februari 2020 om 22:57

Nou ja, de titel is voor Liverpool toch wel zo goed als zeker. Ik bedoel, dat moet wel heel raar lopen willen ze die verspelen. Je zou dus denken dat de CL wat meer aandacht krijgt. Ach 1-0 uit kan je overkomen.

18 februari 2020 om 22:57

Kan me exact een jaar geleden precies dezelf de scenario herinneren. De rest is historie.

18 februari 2020 om 22:58

Ja, stond Liverpool precies een jaar geleden ook met 20 punten voor?

18 februari 2020 om 23:01

Atletico 2-0 Juventus...... Waar haal jij ineens PL vandaan?

18 februari 2020 om 23:09

omdat dit een artikel van atletico liverpool is deli oglan

18 februari 2020 om 23:30

Maar als iemand het ineens over de PL heeft, is dat toch nog minder over deze CL wedstrijd dan wanneer iemand het over de CL wedstrijd van Atletico uit de achtste finale van vorig jaar heeft?! Dus OnderAydogdu heeft zeker een punt.

18 februari 2020 om 22:57

Die titel is al quasi binnen, de focus zou toch echt op de CL moeten liggen nu. Verder zeker met je eens, met Atletico ben je nooit klaar.

18 februari 2020 om 22:57

Jep, dit is Atletico uit het boekje. Heerlijk om deze keer 2 gekken langs de zijlijn te zien van het Wanda. Dit is een perfecte score om een mooi tweede duel te mogen aanschouwen!

18 februari 2020 om 22:57

Dit Atletico is de moeilijkste tegenstander voor Liverpool die ze hadden kunnen krijgen. Atletico geeft ze geen centimeter ruimte en die ruimte heeft Liverpool wel nodig om in hun kracht te spelen. Thuis is het een ander verhaal ben ik bang, ik acht Liverpool wel zo sterk dat ze door de defensie kunnen spelen op Anfield. We gaan het zien, ik vond dit best een leuke pot en kijk uit naar de return!

18 februari 2020 om 23:00

Idd Atletico is echt de slechts denkbare tegenstander. Op Anfield gaat het moeilijk worden maar we zullen zien.

18 februari 2020 om 23:00

Kampioen worden ze met 2 vingers in de neus natuurlijk dus dat word geen probleem voor ze. Word nog lastig voor liverpool maar op anfield gaan ze ongetwijfeld stormen 90 minuten lang en dan zal atletico daar denk ik onder bezwijken

18 februari 2020 om 23:16

Hoezo hongerigheid, dude titel is al ruim binnen. Nou kan je juist vol voor de C.L gaan...

18 februari 2020 om 23:31

Dude ze willen ongeslagen kampioen worden snap die focus wel.

18 februari 2020 om 23:36

Na 30 jaar is de titel alleen al mooi genoeg. Als je dan champions league ook pakt heb je een nog beter seizoen dan ongeslagen kampioen worden maar in de eerste knockout fase eruit vliegen

18 februari 2020 om 23:51

Bij Atletico heeft iedereen het lastig en dan vergeet je even dat Liverpool Anfield heeft?

Een degelijk en sterk verdedigend Atletico gezien, als er 1 ding is waar Atletico om bekend staat is het toch wel de verdediging. Daarnaast vond ik Partey van Atletico echt man of the match zo sterk, ontcijferde de hele elftal van Liverpool. Wat is Klopp toch een smerig mannetje, wanneer hem alles meezit hoor je hem nooit klagen wanneer het tegenzit is het net een zielig mannetje.

18 februari 2020 om 22:56

Je hebt niet op klopp lijkt het gezien je dubbel post. 1 van de beste trainers die er is man. En elke trainer klaagt als niet mee zit.

18 februari 2020 om 22:56

Nee Simeone is een lekkere wil je zeggen, meest irritante vent die er langs de kant staat in het voetbal.

18 februari 2020 om 22:58

Ja, die was wel erg aanwezig zeg. Vervelende clown die gozer...

18 februari 2020 om 23:21

Heb jij ooit iemand wel horen klagen waarbij alles mee zit dan? 😂

18 februari 2020 om 23:33

De tegenpartij die een steekball onderschept door zijn arm te gebruiken alsof het een tennisracket is, en een scheids die het wegwuift en 5 seconde erna de andere kant op fluit voor iets heel lichts.. ik kan Klopp wel enigszins begrijpen dat hij daar niet heel blij mee was.

18 februari 2020 om 23:40

Ik vond het een lachwekkende scheidsrechter, maar niet partijdig. Beide ploegen hebben meerdere malen hands gemaakt, en op een bepaald moment leek het wel een handbal wedstrijd. Daarnaast vind ik Liverpool net zo theatraal of vuil als Atletico spelen.

18 februari 2020 om 23:49

Jammeren over Klopp terwijl Simone de andere trainer is.... Echt ongelofelijk dat je dit zegt. Simone heeft het jammeren en klagen naar een totaal nieuw level gebracht en Klopp is wat dat betreft maar een amateur. Atletico heeft de mazzel van een snelle voorsprong gehad en kon heerlijk verdedigen maar het voetbal heeft vanavond verloren..

A. Madrid ie de bus parkeren. Doen ze als geen ander. Jammer da Liverpool niet heeft kunnen scoren. Gun toch Liverpool vele malen meer dat dat anit voetbal van A. Madrid.

Tja, als je een klutsgoal tegen krijgt na 4 minuten dan weet je dat je zo’n 180 minuten tegen een rood-witte muur gaat spelen. Echt een afschuwelijke wedstrijd en ik houd mijn hart vast voor de return. Dit gaat een lastige kluif worden.

19 februari 2020 om 00:16

Ik vond dit juist een hele interessante wedstrijd. Ik was heel benieuwd naar de aanpak van Atletico en dat werkte over grote delen van de wedstrijd prima. De manier waarop zij de ruimtes afdekken, met korte linies spelen en afwisselend druk vooruit zetten is van grote klasse. Op het moment dat je denkt in de wedstrijd te komen schakelen ze als collectief en ben je weer uit de wedstrijd. Knap. Het wordt nog een interessant duel op Anfield.

Niet goed genoeg. Bijna niemand die zijn gebruikelijke niveau haalde, helaas. Maar dat Atletico, wat verschrikkelijk zeg. Één groot toneelstuk met die Simeone, hoogstens irritant. Volle bak gaan op Anfield, gaat een hels karwei worden.

Nul "shots on target" voor Liverpool in 94 minuten...is dat al eens eerder voorgekomen?

19 februari 2020 om 13:36

Tegen Napoli vorig jaar in de Champions League ook dacht ik.

Zoals meer wedstrijden van Atletico was dit echt niet om aan te zien.. Pfff wat een slechte match was dat zeg

18 februari 2020 om 22:56

Resultaat is belangerijk

18 februari 2020 om 22:59

Resultaat? 1-0 thuis tegen Liverpool? Veel geluk op Anfield dan.. Een irritant Atletico gezien en Liverpool dat onLiverpools speelde vanavond

18 februari 2020 om 23:11

Nou ja, dit is gewoon een prima resultaat van Atleti toch? Geen goal geïncasseerd en een voorsprong verdedigen hebben ze tot een kunst verheven daar in het rood-witte deel van Madrid. Ik denk dat Liverpool nog wel door gaat hoor maar had vandag absoluut geen 1-0 (en dan met name de 0 van Liverpool) verwacht eerlijk gezegd.

18 februari 2020 om 23:19

Napoli speelde dit seizoen in de CL gewoon 1-1 op Anfield (en won 2-0 thuis). Zo uitzonderlijk is dat dus ook weer niet. Maar Liverpool is wel favoriet thuis natuurlijk.

Wat een verschrikkelijke commentator van Veronica zeg, geef die man alsjeblieft geen zendtijd meer. Wedstrijd was verder niet spannend, Liverpool slecht en Atletico die niet eens probeert te voetballen.

18 februari 2020 om 22:56

Echt hè... Man gaat helemaal uit z'n dak als iemand van Atletico de bal weer het stadion uit jaagt, ongelofelijk.

18 februari 2020 om 23:09

Was wel redelijk fan van Lodi in ieder geval.. heb me er ook aan gestoord. Je mag best genieten van de entourage en vechtlust.. maar overdrijven is wel een vak.

18 februari 2020 om 23:22

Waarom zou je op veronica kijken?

19 februari 2020 om 07:21

Ben nou wel benieuwd wie de commentator was..

19 februari 2020 om 08:09

Heb op Ziggo namelijk heerlikk van Sierd kunnen genieten.

Jaah liverpool creëerde aanvallend nauwelijks iets. Ze kwamen er gewoon niet doorheen, geen ruimte om te voetballen.Toch wel knap van atletico, die juist niet bepaald in vorm waren.Vind atletico normaal tof om te kijken, maarja aanvallend is het dit jaar wel matig zo (mede door de blessures ook).

18 februari 2020 om 22:57

Gewoon drie om en nabij de 100% kansen gekregen. Overdrijven is ook een vak hoor.

19 februari 2020 om 00:03

Volgens de stats 0 schoten op doel

19 februari 2020 om 00:25

Dat kunnen op zich best kansen zijn, alleen geblokt of naast.

Wat heb ik genoten van Atletico en Simeone is toch ook een klasbak. Als je al 9 jaar lang zoveel vuur in je ploeg kunt brengen dan ben je een hele goede coach. Vaak is het na 3 a 4 jaar echt wel op binnen de selectie. Hij maakt gewoon een vechtmachine waarbij iedereen dwars door een muur loopt voor elkaar. En dat al 9 jaar lang.

18 februari 2020 om 23:02

Als je van voetbal houd kan je toch nooit genieten van dit Atletico?? Kan het niet eens voetbal noemen...

18 februari 2020 om 23:06

Verdedigen hoort ook bij voetballen. Daar kan je wel van houden

18 februari 2020 om 23:19

Je kan wel genieten van de strijd en passie die erin zit

Atletico kreeg deze keer de vroege goal waar Liverpool dat met regelmaat meemaakt. Intelligent gespeeld van Atletico en vandaag een slordig Liverpool gezien. Terechte winnaar met een leuke tweede wedstrijd in het verschiet.

Tja velen dachten dat Atletico wel even afgemaakt ging worden door het almachtige Liverpool. Dit is gewoon classic Atletico. Altijd heel lastige en enerverende wedstrijden want ze kunnen perfect de wedstrijd doodmaken. Ik zag Atletico op voorhand stunten, en als ze op voorsprong komen op Anfield... is het deze wedstrijd maar 10 keer erger. Ideale score om een fantastisch tweede duel te zien!

Dat komt thuis wel goed, Atlético kan dit alleen maar thuis.. Scheidsrechter leek wat Metropolitano-vrees te hebben? Hoe dan ook Liverpool kan inderdaad aan de bak... Deze eindstand zijn ze al ff niet gewend..

Braakneigingen bij de act v simeone weer. Wat een nep vermoeiend gedoe. Doll kan het ook overigens. Aandachtstrekkers

18 februari 2020 om 22:58

Als het publiek erachter gaat staan, scheelt dat klaarblijkelijk toch een kwak, ik hou wel van dit soort persoonlijkheden.. eenheidsworsten zijn er genoeg ;-)

Heerlijk hoe Atletico zich helemaal vast bijt in een tegenstander!! Thuis zijn ze bijna niet te kloppen, ook niet door een Liverpool dat niet te stoppen is. Maar dit is zeker nog niet gespeeld; wordt een interessante return.

Wat een saaie zaadploeg dat atletico, hopelijk krijgen ze een pak slaag in Engeland. Anti voetbal mag nooit winnen.

Braakneigingen bij de act v simeone weer. Wat een nep vermoeiend gedoe. Doll kan het ook overigens. Aandachtstrekkers

Liverpool gaat dit met hulp van Anfield echt wel redden

Slecht spelend LFC, slecht spelend Atletico en een thuis fluitende scheids. Elk beetje aanraking gelijk huilen die spanjaarden, hopelijk knalt LFC ze eruit over 3 weken want Anfield gaat spoken!

En zo zou het zomaar kunnen dat de 2 topfavorieten van menig voetbalfan in de eerste ko ronde stranden. Wat een verrassing zou dat zijn. Ik denk eerlijk gezegd dat Liverpool het thuis op anfield nog wel klaart. Dit Atleti is helaas te zwak voor de cl.

18 februari 2020 om 22:59

Is wel hun enige kaart nog. Ik zie ze wel stunten. Liverpool is op zijn sterkts met ruimte en op de counter. Als ze het spel moeten maken is het maar zo zo. Gaan het heel moeilijk krijgen, zeker als ze eerst een tegendoelpunt krijgen.

18 februari 2020 om 23:11

Dat is waar ja. Vaak genoeg hebben ze moeite tegen defensieve ploegen, ook in de PL. Of het moet net goed vallen maar ze gaan het anders nog heel erg moeilijk krijgen. Helemaal als Atleti als eerste scoort.

18 februari 2020 om 23:55

Moeite tegen defensieve ploegen in de PL? Al 2 seizoenen niet verloren van een ploeg in de PL behalve Man City. Dit seizoen maar 2 punten verspeelt en dan tegen Man Utd. Hoe kan je dan stellen dat ze 'moeite hebben' in de PL?

19 februari 2020 om 00:57

@kostjavastenho... Dan nog kan je winnen he, ook al heb je vaak moeite gehad tegen bepaalde teams. Ik heb het niet over het verliezen van een match. Ik heb vele matches van ze gekeken en kijk de uitslagen maar na, vaak hebben ze moeite gehad om de defensie te doorbreken van bepaalde teams. Met name de kleinere teams en in uit wedstrijden. Laatst weer een 0-1 winst tegen Norwich. In zulke matches missen ze de nodige creativiteit ala Kdb. Dat ze die wedstrijden winnen is sterk en dat doen ze idd al een tijdje maar dat is een ander verhaal.

19 februari 2020 om 09:52

Sorry maar dit is echt onzin. Kijk eens hoeveel schoten ze hadden tegen Norwich. Er is geen 1 team die elke wedstrijd met 5-0 wint. Ook Man City of Barca niet. Als je letterlijk elke wedstrijd tegen de kleintjes wint een jaar lang dan heb je er geen moeite mee.

18 februari 2020 om 23:20

Een verrassing tot op zekere hoogte. Het zijn mijn 2 topfavorieten voor de eindzege maar ze hebben natuurlijk niet makkelijk geloot dus je weet dat de kans er in zit dat ze er direct uit liggen.

Atletico zoals we Atleti kennen. Hele saaie pot maar het resultaat is er. Liverpool moet er nog heel hard aan gaan trekken.

Die Simeone kan toch beter clown worden? Dan kan je zo'n opblaasbare pop met van die wapperarmen voor hem in de plaats zetten in de dug out. Meer dan dat doet ie toch niet. Hopelijk zet Liverpool dit recht in eigen huis.

18 februari 2020 om 23:16

Ik zag twee clowns langs de zijlijn. Zowel Klopp als Simeone zijn entertainment op zich.

Oblak heeft vandaag 0 reddingen gemaakt en dat komt Gimenez ook nog terug bij de return. Voorin was het niet geweldig, want er lag zeker in de 2e helft genoeg ruimte om meer kansen te creëeren dus het is zonde dat we dat hebben nagelaten. Vorig seizoen was er een enorme terugval tegen Juventus in de return dus ik reken me nog lang niet rijk, maar het was wel vrij hoopgevend wat ik vandaag zag.

Liverpool helaas erg matig. Met in mijn ogen salah voorop. Maar mijn god die scheidsrechter kunnen ze die aub voortaan in polen laren. Floot werkelijk alles in het voordeel van atletico in de 2e helft. En gtst is niks vergeleken bij het acteerwerk van de atletico spelers. Die rolden al als ze zuchtje wind voelden. Maar niks gespeeld nog. Word weer een avomd waar anfield tot leven komt. Maar de titel in de PL is belangrijker

18 februari 2020 om 23:11

Hij was niet best inderdaad. Trapte bijna overal in.

Je kunt het afbraakvoetbal, anti-voetbal etc noemen, maar ik vind Atletico echt een heerlijke ploeg. Ze strijden voor elke meter en staan organisatorisch heel sterk. Echt een vechtmachine. Ik denk dat ze wel problemen krijgen als ze tegen zwakkere tegenstanders het spel moeten maken, dan is het vaak niks

Pfff! Wat een nare club, dit Atletico Madrid. Na 4 minuten voorkomen via een kluts goal scoren en daarna 90 minuten de wedstrijd dood 'voetballen'. Daarnaast was Simeone alleen maar bezig met het publiek en tijdrekken.. Liverpool ook niet een goede pot gespeeld, maar toch geprobeerd om er in ieder geval een wedstrijd van te maken.. Jammer dat Mane eruit ging, had toch de meeste dreiging aan de kant van Liverpool! Wordt een interessante return!!

19 februari 2020 om 01:04

Ik heb zowat bijna alle reacties gelezen, en conclusie is toch écht dat het een smaak kwestie is. De één vindt het verschrikkelijk en de ander vindt het heerlijk om naar dit Atletí te kijken. Ik zelf schaar me toch liever bij de laatste. Heerlijk om te zien dat vechtlust en passie. Ik zeg altijd, Atletí is net een leeuw, heel erg gefocust en eenmaal prooi in handen, dan langzaam met de tanden in de nek van de prooi totdat het stikt. Zo killen ze de wedstrijd als het ware. Al met al, wordt een leuke return!

Tsja, na 4 minuten kan je al weten dat het ontzettend frustrerend gaat worden... vallende Madrilenen her en der, en constant tegen een muur van 11 man. Dan moet je echt loepzuiver spelen en een scheids hebben die niet overal intrapt om er iets uit te kunnen halen. Beiden was niet het geval. Maar kan dus allerminst alleen de arbitrage en het spel van Atletico de schuld geven, want ook spelers als Gini en Trent zijn factoren door hun extreem slordige spel vandaag. Dan creëer je gewoonweg te weinig. Wel jammer dat van de 4 minuten extra tijd geen seconde is gespeeld, mag ook wel wat meer rekening mee gehouden worden voortaan vind ik, want zie dit de laatste tijd erg vaak.

19 februari 2020 om 00:12

Je kunt niet gaan lopen zeuren op spelers van Liverpool als de complete tactiek van Atletico dat veroorzaakt. Elk team haalt zijn niveau niet gemakkelijk bij een 1-0 achterstand tegen Atletico in Madrid in de CL

Vreselijke wedstrijd na 1-0. Bij dortmund - Psg was het ook niet veel soeps. Ook al speelde Atletico thuis, de return wordt ook busje parkeren.

Ik weet dat dit de stijl van Atletico is en dat is natuurlijk ook helemaal prima, maar als neutrale kijker hoop ik oprecht dat Veronica wedstrijden van Atletico voortaan links laat liggen als er een andere wedstrijd op hetzelfde tijdstip is. Ik heb me 90 minuten lang zitten ergeren aan het spel van Atletico, wat nogmaals natuurlijk hun goed recht is. Hier doe je menig voetballiefhebber geen plezier mee.

Maar de engelse PL is de beste competitie van de wereld, tijd om te laten zien dat ze ook daadwerkelijk de beste zijn van dit moment in de return wedstrijd. Want ben totaal niet onder de indruk op dit moment, de beste kanshebber is Juventus, met die vrijloting naar de kwartfinale.

18 februari 2020 om 23:13

Vorig jaar alle vier de finalisten en dan na een wedstrijd aan komen zeilen hiermee. Erg opportunistisch. Maar zeker een knap resultaat van Atletico.

18 februari 2020 om 23:45

Dat de Pl de beste competitie word genoemd gebeurd al wat langer dan een seizoen. Ondanks dat er nagenoeg niets gewonnen werd. Wat vandaag wel duidelijk werd is dat er in de Pl geen ploegen spelen met de intensiteit van Atletico, en dat is toch verwonderlijk.

19 februari 2020 om 10:56

Klopt, maar dat ging meer om de concurrentie onderling, titelstrijd en dergelijke. De Spaanse topclubs waren lange tijd echter de beste. Verder is het, net als Eric19, erg kortzichtig om op basis van deze wedstrijd een uitspraak te doen dat in de PL geen ploegen spelen met de intensiteit van Atletico. Atletico laat zelf dit seizoen ook vaak niet deze intensiteit zien bijvoorbeeld. Een vol stadion tegen de te kloppen ploeg dit seizoen en een vroege voorsprong. Allemaal factoren die de intensiteit versterken en daarom het beeld vertekenen.

Samengevat: 90 minuten van je leven die je nooit terugkrijgt.

18 februari 2020 om 23:14

Dat geldt voor alle minuten.

Valt niet mee tegen dit elftal uit Madrid want wat kunnen die zeuren en zuigen en spelen antivoetbal ook nog eens. En dan een scheids op je hand hebben (overduidelijk) dan is het een stuk makkelijker. Hopelijk krijgen ze in Engeland ook 4-0 de Klopp

Jullie kunnen wel allemaal zeuren over het voetbal, nare club, anti voetbal, bla bla bla maar uiteindelijk gaat het om het resultaat. Dat is wat telt, en Simeone doet dat op zijn manier. En dit is toch wel andere koek he dan een Arsenal of Tottenham.

19 februari 2020 om 00:10

Andere koek? Ik heb begrip voor de tactiek van Atletico, maar als je tegen Burnley of Sheffield speelt met een vroege 1-0, heb je het net zo taai. Je kunt dan ook Arsenal en Tottenham niet vergelijken met deze pot. Dus nee geen gezeur over Atletico, alleen oneens met je andere koek

Wat heb ik kunnen genieten van dit atletico die letterlijk vocht voor de winst, alhoewel op anfield zie ik liverpool echt wel meerdere keren scoren

Atletico vandaag gevochten voor de overwinning. Ze kunnen nog spijt krijgen van de gemiste kansen, had zo 3-0 kunnen worden. Liverpool slecht, 90 min geen enkele schot op goal. Ik denk dat liver dit jaar geen ucl haalt. Want ze hebben moeite tegen sterke verdedigingen. ( gebaseerd op ucl dit seizoen, volg de pl niet). En hun verdediging is ook niet best tegen counters. Deze ronde is natuurlijk niet af, 1-0 kan nog alles gebeuren.

Zeer nette uitslag voor Atleti en de nul gehouden. Was weer ouderwets Simeone voetbal. Al hadden ze een wat sterkere individuele aanval konden ze in de omschakeling gevaarlijker en effectiever zijn. Zij die zeuren op dit Atleti moeten eens snappen in wat voor situatie zij zitten. Dit is gewoon een top prestatie. En daarnaast Liverpool kon weinig uithalen, hebben moeite om er doorheen te breken. Volgens mij ook nul schoten op doel. Ze missen de nodige creativiteit. Misschien moeten ze denken aan een terugkeer van Coutinho.

In tegenstelling tot vele hier kan ik wel genieten van de verdedigende spel van Atletico. Ik vind het ongekend knap hoe ze altijd met 100% inzet voor iedere bal gaan en voor elkaar door het vuur gaan. Heerlijk die passie in dat elftal. Thomas trouwens motm, speelde ijzersterk vandaag. Ik zie Atletico dit trouwens niet weggeven.

Bijna niemand van Liverpool haalde zijn normale niveau vandaag , vond Van Dijk ook een van zijn minste wedstrijden spelen van dit seizoen. Robertson was eigenlijk de enige die wel het niveau haalde. Op Anfield zal Liverpool met het publiek erachter gaan stormen , en ik verwacht dat ze de klus ook gaan klaren.

19 februari 2020 om 00:07

Dat niveau dwong Atletico af, dat is het gevolg van de vroege klutsgoal die ze maakte en ze lekker konden gaan hangen....dat kun je geen speler kwalijk nemen van Liverpool

Heel trots op dit team! Keihard geknokt voor elkaar, en er een meer dan verdiend resultaat uitgehaald. Ik heb echt genoten van Lodi & Partey! Koke werkte zich ook helemaal kapot. Een echte kapitein. Verdedigend stond het enorm sterk, en is Liverpool er nauwelijks aan te pas gekomen. Ook de counter waren best goed, alleen werkte we steeds niet af. Morata had echt meer moeten doen met zijn kansen. Hopelijk gaan we met dezelfde strijdlust de return in, en kunnen we voor een stunt zorgen. Op Anfield zal het in ieder geval wel gaan stormen. Ook hulde aan de supporters trouwens, die de het Metropolitano 90 minuten lang heeft laten brullen. Man wat een sfeer! Doet me denken aan het Caldéron...

18 februari 2020 om 23:34

Congrats met een mooie uitgangspositie voor jullie. Worden nog 90 lange minuten, maar zie het zeker gebeuren!

18 februari 2020 om 23:40

Dankjewel man! Gaat inderdaad nog een lastig wedstrijdje worden. Toch heb ik er wel vertrouwen in. Vandaag heeft Simeone het tactisch ook echt gewonnen van Klopp. Verdedigen lijkt misschien makkelijk, maar er is heel veel training, uithoudingsvermogen en discipline voor nodig om de ruimtes zo klein te houden.

Als Liverpool supporter was dit echt een verschrikkelijke wedstrijd om naar te kijken. Atletico wilden niet voetballen. Met z'n allen massaal verdedigen de bal naar voren schieten en dan maar zien wat je er mee doet. Maar goed verdedigen is natuurlijk ook wel een kwaliteit. Ik had toch liever 2 ploegen gezien die wilden voetballen. Vandaag was dat er maar 1 en dat was Liverpool en dat loop je je stuk op een muur van 11 man. Ik ben nog optimistisch maar het wordt lastig op Anfield

Atletico in de kluts in het zadel geholpen en die krijg je niet van het paard meer af in Madrid. Daarna was het parkeren van de bus en dan heeft echt elk team het zwaar. Anfield en Liverpool moeten dus in de return aan de slag en dat beloofd een mooie pot. Heb het gevoel dat we alleen maar kunnen winnen, want verliezen op deze manier doet mij niet zeer. We kennen het van de teams waar Mourinho verdedigde en is gewoon ongelovelijk moeilijk om doorheen te komen en mooi voetbal te spelen. Als je dat gaat inzien is het helemaal mooi als je resultaat behaald maar geen schande om van die tactiek te verliezen.

Ben blij Dat ik voor die andere wedstrijd had gekozen. Bij atletico weet je al van te voren wat de tactiek word. Snel proberen te scoren en daarna de wedstrijd verdedigend op slot gooien. Ben benieuwd of ze dat ook lukt bij Liverpool maar verwacht van niet . Word een interessante return

Vorig jaar speelde ze Juve thuis ook van de mat . Maar uit waren ze kansloos .Ik voorzie een beetjehetzelfde scenario. Liverpool thuis is toch een ander verhaal. maar we zulluen het meemaken .

In de tijd van the invincibles(Arsenal) hadden we alleen maar! met dit soort teams te maken en mensen durven dit liverpool daarmee te vergelijken of zelfs zeggen dat dit liverpool beter is hahaha.. Lachwekkend. Niet zo gek he dat the invincibles zoveel gelijk speelden en liverpool maar 1 keer. In the invincibles tijd waren bijna alle teams in de competitie fysiek sterk als athletico.. Dit liverpool zou vernederd zijn door the invincibles.

19 februari 2020 om 09:30

Dat sws, maar dat mag je hier niet zeggen want de antipathie tegen Arsenal is zo mogelijk nog groter dan de liefde voor Van Dijk en Gini.

19 februari 2020 om 10:07

Lol doe ff normaal, mr iedereen is tegen ons boe hoe. Liverpool, net zoals elk beste elftal ter wereld heeft gewoon veel fans en de superlatieven zijn dan ook daarnaar. Je moet je niet zo aangevallen voelen en alles met een korreltje zout opvatten en gewoon zelf ook geen appels met peren gaan vergelijken en meegaan in de discussie.

19 februari 2020 om 10:15

Schop, doe ff op je normale niveau want je bent niet dom. Als je hier verkondigt dat een team uit de historie bepaalde zaken beter voor elkaar had dan Liverpool nu, krijg je de hoon over je heen van de pubers hier en dat weet je zelf ook. Die hebben die tijden namelijk niet bewust meegemaakt en zien alleen standen en statistieken, die hebben geen hele wedstrijden gezien en ondervonden hoeveel strijd er toen was. Niks dan respect voor wat Liverpool in de PL doet hoor, nog nooit eerder vertoond, maar tijden zijn moeilijk met elkaar te vergelijken. Ik voel me overigens helemaal niet aangevallen, ik voorkom juist dat ik aangevallen word

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Liverpool

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Liverpool8245
4.Chelsea4812
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
Mohamed SalahAanvaller2616
J. KloppUnknown
D. OrigiAanvaller223
AlissonKeeper200
C. KelleherKeeper00
A. LonerganKeeper00
AdriánKeeper110
Voor de complete selectie: Clubpagina Liverpool.

In de wandelgangen

Zondag 29 maart
Liverpool heeft alle vertrouwen in een deal van zestig miljoen euro voor Timo Werner. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren