Ten Hag stak stokje voor vertrek basisklant: ‘Ik ging ermee akkoord’

Woensdag, 15 januari 2020 om

Joël Veltman herstelde vorig jaar van een zware knieblessure en knokte zich terug in het Ajax-elftal. Dit seizoen is de Oranje-international een vaste waarde in het team van trainer Erik ten Hag en daar had de verdediger op voorhand niet op gerekend. Hij ging er vorig jaar namelijk vanuit dat hij in de zomer zou vertrekken. Een boodschap van Ten Hag veranderde alles voor Veltman.

Nadat vorig seizoen de landstitel en TOTO KNVB Beker werd veroverd, had Veltman zijn pijlen gericht op een vertrek uit Amsterdam. Hij werd gelinkt aan clubs uit Duitsland en Engeland, maar zover kwam het niet. Hij legde de interesse naast zich neer en verlengde zijn contract met een jaar. “Matthijs de Ligt was vertrokken en de trainer had behoefte aan ervaring achterin”, legt Veltman uit op de clubwebsite. “Bovendien deed ik weer lekker mee, het ging goed. Dus hij zei: ‘We willen dat je blijft’. En ja, dat leg je niet naast je neer. Ik ging ermee akkoord, maar dat betekende wel dat ik moest omschakelen. Dat gold ook voor mijn vrouw Naomi en onze familie, die zich al helemaal hadden ingesteld op een vertrek.”

Erik ten Hag voorziet mooie maanden: 'In deze groep zit veel drive en plezier'

Een jaar eerder wilde Veltman ook al weg bij Ajax, maar vlak voor het einde van de competitie liep hij een zware knieblessure op. Hij had in totaal acht maanden nodig om te herstellen en toen hij weer klaar was om aan te sluiten bij de groep, was dat voor hem wel even wennen. “Na acht maanden afwezigheid was terugkomen in het team best gek. De ploeg draaide fantastisch en ik moest ervoor zorgen dat ik zo snel mogelijk kon aanhaken op het hoge niveau. Door kei- en keihard te werken lukte me dat”, aldus Veltman.

Ook sociaal gezien had Veltman even de tijd nodig om zijn plek in het team te vinden. “Het was alsof ik in een nieuwe ploeg terechtkwam en dat voelde vreemd”, vervolgt de 28-jarige Ajacied. “Het duurde een aantal weken voordat ik me niet meer opgelaten voelde en weer voluit kon lachen en kletsen met teamgenoten. Die had ik in die negen maanden daarvoor nauwelijks gesproken. Pas toen ik mee ging trainen konden we weer een band opbouwen."

Ajax-supporters waren in het verleden regelmatig kritisch op Veltman. De centrumverdediger annex rechtsback merkt dat er sinds zijn blessure en rentree anders naar hem gekeken wordt. “De gunfactor is groter, er wordt positiever over me gesproken. Dat voelt natuurlijk lekker. Het draagt bij aan mijn gevoel dat ik sterker terug ben gekomen. Ik voel me sterker dan ooit. Dat is een wisselwerking van mentaal en fysiek. Er zijn echt momenten, kleine persoonlijke overwinninkjes waar ik écht van kan genieten."


Poll

Verwacht jij dat Joël Veltman bezig is aan zijn laatste seizoen bij Ajax?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

39 reacties (laatste reactie door hoogindeconcen)

@Japie_krekel. Want ik weet dat je gaat reageren op jouw favoriete speler van de eredivisie. Wat ziet Ten Hag, wat toch een redelijk goede trainer is, in Veltman wat jij niet ziet? Veltman is niet top , maar is toch wel een nuttige speler . Maakt af en toe een slippertje , een Frank de Boertje, zeg maar. Maar is toch wel een nuttige en vervelende speler om tegen te spelen

15 januari 2020 om 19:09
0

In korte tijd zie ik een verbeten reactie richting een ander persoon, omdat hij simpelweg een andere mening heeft, wat is dat toch? Ik ben ook alles behalve fan van Veltman, maakt met zijn ervaring dezelfde fouten als een Schuurs. Van die laatste accepteer je het omdat hij nog kan groeien, terwijl Veltman aan zijn top zit. Dat is an sich geen schande. Echter zijn vele fouten te wijten aan gebrek aan concentratie. Het werkt ook niet mee dat hij in de media vaak op een bijdehante toon zijn woord doet. Het is dan ook enorm pijnlijk om te zien dat je hem vergelijkt met de Boer, die op Veltmans leeftijd bij de (of bijna) wereldtop hoorde.

15 januari 2020 om 19:18
0

Ach lunny, een andere mening is natuurlijk prima. maar Japie_krekel grijpt elke mogelijkheid aan om Veltman helemaal de grond in te boren. Er zijn ook spelers waar ik niet zoveel mee heb maar ik maak dan de keuze om er niet op te reageren. Japie_krekel mag natuurlijk zijn mening hebben maar hij verteld deze maar al te graag alsof het een feit is. O.t. Veltman wordt door veel mensen onderschat. Het is niet voor niets dat hij bij de vijfde(!) trainer op rij in de basis staat. En niet omdat er geen concurrentie is of zo. Ik hoop dat hij nog lang Ajacied blijft, al zou ik Alvarez ook graag eens op zijn positie zien. Desalniettemin gun ik hem wel nog eens een mooie stap. Een middenmoter in een grote competitie kan hij imo makkelijk aan.

15 januari 2020 om 19:22
0

Wel leuk dat jij zegt een verbeten reactie, terwijl ik mijn reactie schreef met een glimlach , dus alles dan verbeten . Het kan ook zijn dat Veltman minder krediet heeft vanwege zijn houding. Ik verwees niet voor niks naar Frank de Boer , die een periode had bij Ajax dat hij bijna elke wedstrijd wel een foutje maakte. Ook in de CL tegen Juve. Voor de rest was Frank de Boer een topper in tegenstelling tot Veltman .

15 januari 2020 om 20:17
0

Geen idee hoe jouw emotie daadwerkelijk is, een kwispelende hond maakt hem nog geen blije hond. Zo komt het in ieder geval wel over. Die periode bij Veltman kun je ook wel zijn carrière tot dusver noemen. Hij lijkt niet te (willen) leren van zijn fouten of in te zien en dat vind ik nog kwalijker dan het niet hebben van voldoende kwaliteiten. Zo kon ik genieten van Enoh, niet alleen omdat hij zo'n warm persoon was, maar omdat hij altijd zijn stinkende best deed. Voetballen zelf kon hij niet echt.

15 januari 2020 om 20:23
0

@Craig, ik ken hem niet. Ik vind Veltman juist overschat. Heeft al veel punten en onnodige kaarten gekost. Tegen laagvlieger loopt hij met een bepaalde air over het veld, echter wanneer hij ook maar een beetje onder druk wordt gezet gaat hij rare dingen doen. En ja hij staat er in omdat er geen echte concurrentie is. Toen hij wel te maken had met concurrentie zat hij direct op de bank. Schuurs heeft meer potentie en maakt dezelfde fouten, maar is nog te lief. Alvarez zou ik ook graag eens achterin willen zien, maar dat lijkt een Frank de Boersyndroom te worden. Waar heel Nederland ziet dat een speler op een andere positie hoort, eigenwijs blijven.

15 januari 2020 om 20:26
0

Zo komt dat bij jou tenmisnte over ....enoh had bij jou meer de gun factor dan dat Veltman heeft. Misschien is dat wel het probleem bij Veltman zijn voorkomen en gedrag. Sinds zijn gevalletje dat hij die bal niet uitspeelde , zijn vele negatief naar hem gaan kijken.blijkaar kijkt een trainer als Ten hag er heel anders tegen aan en had bv een Enoh onder Ten hag niet eens minuten gemaakt in Ajax 1

15 januari 2020 om 22:14
0

De tijd van Enoh was natuurlijk een complete andere tijd. Enkel een voorbeeld van een mindere speler die ik wel kon waarderen, evenals Serero bijvoorbeeld. Dat zij bescheiden zijn heeft uiteraard invloed, maar is niet bepalend. Evenals dat voorval van Veltman waar jij op doelt. Dat heb ik hem al vergeven. Daarvoor was ik al geen fan van hem.

15 januari 2020 om 22:58
0

@craig Tucker ik breng helemaal niks als een feit. ik benoem het alleen als hij weer eens een cruciale fout maakt die iedereen kan zien als ze de wedstrijd hebben gekeken. ik vind het iig geen goede verdediger maar ik vind het prima als mensen het wel een goede verdediger vinden. ik zelf zie alleen niet wat hem dan zo goed maakt

15 januari 2020 om 19:21
0

Het zit je diep dat er kritiek is op Veltman hè? Niet dat ik het geheel met Japie eens ben hoor, maar dat is zijn mening en die mag hij zeker laten weten.

15 januari 2020 om 20:09
0

@ Angelo het zit me niet zo diep hoor , valt best mee . het gaat er mij alleen over dat zoveel mensen kritiek hebben op Veltman , terwijl de trainers die met hem werken toch vertrouwen in hem hebben. Koeman blijft hem opstellen en Ten hag die wil niet dat hij vertrekt. Ik neem aan dat jij deze trainers geen koekenbakkers vind? Waar ligt het dan aan dat vele hem niks vinden , maar de trainers hem blijven opstellen ? Heb jij er misschien een logische verklaring voor ?

15 januari 2020 om 20:38
0

Koeman blijft hem opstellen?? Speelde drie interlands in 2019, Dumfries zes.

15 januari 2020 om 20:45
0

Oh ok ,na zijn blessure heeft hij toch vaak gespeeld voor Oranje . Hij werd zels back gezet terwijl hij bij Ajax CV is en er andere backs beschikbaar waren .

15 januari 2020 om 21:41
0

Hij heeft toch vooral rechtsback gespeeld de laatste seizoenen bij Ajax? Pas dit seizoen heeft hij (weer) een basisplek als CV, totdat hij geblesseerd raakte en Ten Hag Mazraoui rechtsback zette?

15 januari 2020 om 22:19
0

Ja dat wel, maar zoals je zegt dit seizoen , al weer halverwege , speelt hij meer als CV. Dan is het toch wel tekenend dat hij in de pikorde boven echte backs staan; Daaruit blijkt wel dat het een nuttige speler is .

15 januari 2020 om 22:59
0

@bossie die kritiek is natuurlijk niet op niks gebaseerd. dat heeft een oorzaak of meerdere oorzaken en dat zijn die cruciale fouten die hij met regelmaat maakt. het is idd opvallend dat die trainers hem altijd opstellen maar het is ook opvallend dat de scouts en trainers in het buitenland in 8 jaar Ajax nooit concreet voor hem zijn geworden. iig geen clubs die in Europa veel voorstellen. alleen West Ham had concrete interesse. Veltman zal waarschijnlijk altijd een discutabele speler blijven. de een vind het een draak van een verdediger en de ander vind het een nuttige speler

15 januari 2020 om 23:31
0

@japie,je hebt kritiek leveren en je hebt kritiek leveren.. Jij haalde Veltman erbij als het onderwerp bv over Dick Advocaat ging. Voor de rest heeft het denk ik ook met de beeldvorming te maken. frank de Boer , een betere voetballer dan Veltman , die maakte ook geregeld een foutje. Elke wedstrijd zat ik te wachten op dat foutje en dat kwam er meestal. Maar de Boer werd en wordt daar niet om herrinnerd. De CL finale tegen Juve zag hij er samen met van der Sar ook niet sexy uit bij het doelpunt van Juve. Maar ja de Boer had meer kwaliteiten dan veltman , dat is waar. Ik denk niet dat je zo lang in de top van het nederlands voetbal kan spelen als een speler zo slecht is , als jij wilt doen geloven. Hij is geen topper en er zijn betere verdedigers , maar blijkbaar is hij op dit moment het beste voor het team van Ajax in de ogen van Ten Hag

15 januari 2020 om 19:24
0

Bossie, jouw reactie brengt een glimlach op mijn gezicht. Wat is het toch mooi om te zien hoe mensen nog maar kort geleden massaal (en de Ajax supporters voorop trouwens) Veltman uitkotsten, maar nu is het zelfs gewoon weer een 'nuttige speler'?? Blijft toch een fenomeen hoor, hoe het menselijke brein werkt... Enfin, Veltman heeft het dit seizoen inderdaad redelijk gedaan, maar ik kijk nooit naar het 'nu' alleen. Joel Veltman houdt zich staande als het goed gaat, maar is de eerste die afbreekt en de beslissende fouten maakt voor je team (in topwedstrijden). Ga even na hoe vaak hij trouwens kaarten krijgt. Is niet voor niets. Als Ajax aspiraties heeft om nog ver te komen in de EL, dan gaat je dat met Veltman niet lukken. Zet gewoon die Alvarez op zijn plek neer, dan heb je twee problemen in één keer opgelost. En gun Veltman zijn transfer.

15 januari 2020 om 19:36
0

Met als enig minpuntje dat Alvarez het tot dusver nog heel veel minder dan Veltman doet en er blijkbaar ook totaal geen vertrouwen is (zelfs tijdens oefenpotjes niet) dat hij centraal in de verdediging dat beter gaat doen.

15 januari 2020 om 19:44
0

Kijk even naar die Senesi van Feyenoord. Kon er ook geen pepernoot van, Houten Klaas was het. Totdat hij wat wedstrijuden vertrouwen kreeg en opeens bleek het een prima CV. Hoe vaak heeft Alvarez de kans gehad? Ja, genoeg om te laten zien dat hij geen middenvelder is. Die Martinez die kan wel degelijk uit de voeten op het middenveld, maar Alvarez is daar eerder een obstakel dan een aanwinst. En nogmaals, je lost er echt twee problemen in één keer mee op. Of wil je echt wachten tot Ajax er in de volgende ronde (getafe gaat nog lukken, maar daarna wordt het denk ik lastig, in de EL zitten veel stugge ploegen wier voetbal Ajax niet ligt) uitvliegt dankzij een Veltmannetje? Ik weet het, ik kijk koffiedik, maar klaag dan niet achteraf dat je het niet zag aankomen.

15 januari 2020 om 20:20
0

@constantgeloof me ik heb Veltman nooit uitgekotst. Ik heb meer vertrouwen in de mening van een trainer die dagelijks met een speler samenwerkt dan de eerste beste analist of supporter. Ik denk dat vele bij Veltman te gefocust zijn op zijn houding en gedrag en zijn fouten dan zijn goede dingen. Je gaat me toch niet vertellen dat trainers als Ten hag en Koeman en daarvoor nog andere trainers als Bosz het helemaal verkeerd zien ? Of is het in al die jaren zo slecht gesteld met de verdedigers van Ajax en Oranje dat veltman de beste is en de rest nog minder ?

15 januari 2020 om 20:32
0

Er kunnen meer dan voldoende (andere) redenen zijn voor trainers om spelers op te stellen of op een bepaalde positie op te stellen. Omdat trainers bij de invulling van hun teams altijd kijken naar het team als geheel, in tegenstelling tot bijvoorbeeld fans die denken dat je simpelweg 'de beste elf spelers' moet opstellen, of meer van die nonsens clichés. Dus in die zin ben ik wel met je eens dat een mening van een trainer en diens vertrouwen omdat die dagelijks met iemand werkt wel iets is om rekening mee te houden.

15 januari 2020 om 20:44
0

Inderdaad het gaat uiteindelijk om het team. Dat wilt niet zeggen dat je de beste speler opstelt, maar de beste speler die in dat team past . En blijkbaar vinden de trainers op dit moment veltman het beste alternatief voor hun team, hoe vreemd dat misschien ook klinkt. Daarom zeg ik ok het is geen topper , maar wel een nuttige speler. Je moet ook niet verbaasd zijn als hij volgende zomer verkast naar Italie of Engeland

15 januari 2020 om 21:47
0

Dat laatste zou mij totaal niet verbazen. Wel als hij naar Chelsea, City of Juventus zou gaan. Ik zie meer iets in een club onder de topclubs van die landen. Laten we toch ook een beetje realistisch blijven. Hij behoort niet tot de beste Cv's van ons land en, vind ik, ook niet tot de betere rechtsbacks van Europa. Dus materiaal voor topclubs is hij in mijn ogen gewoon niet. Is niet erg verder, het is een nuttige speler zoals jij ook zegt. Maar het is echt in het belang van Ajax dat Schuurs en Alvarez speeltijd krijgen op zijn plek. Zet hem dan gewoon op rechtsback of zo,...

15 januari 2020 om 22:20
0

nee dechte topclubs zullen niet voor Veltman komen , meer de sub-top. Natuurlijk moet ook Ajax doorgaan selcteren en zullen ze andere meer tijd en kansen moeten geven.

15 januari 2020 om 19:33
0

Ik weet niet precies wat Japie tegen Veltman heeft maar ik gok dat ik het wel aardig met hem eens zal zijn. Veltman is nuttig inderdaad.....als 13e, 14e man ofzo ja. Kan zowel de CV als RB degelijk invullen, echter vind ik dat Ajax Veltman is ontgroeid. Ajax zou het niveau van Veltman niet meer acceptabel moeten vinden.

15 januari 2020 om 20:02
0

Maakt af en toe een slippertje? Leuk dat het af en toe is volgens jou, maar zijn slippertjes kosten je gewoon belangrijke punten en grotendeels een overwintering in de CL. In de EL finale zat hij ook totaal verkeerd te verdedigen, waaruit Mikhitaryan uit kon scoren. Je zegt zelf. Veltman is een nuttige speler. Maar hij is gewoon niet meer dan dat. Van iemand die al 7-8 jaar bij het eerste van Ajax zit en ervaren is, mag je gewoon meer verwachten.

Had Ten Hag maar geen stokje gestoken hiervoor en had hij maar aangedrongen op een verdediger van het kaliber Sanchez of De Ligt, dan waren we wss wel door geweest in de CL. Tja, als als als... Zoals vaker vermeld vind ik Veltman niet bijster slecht ofso, hij kan het niveau bijbenen en toon hier en daar weleens een kunstje (mooie ingreep) maar voor het echte Champions League niveau komt hij te kort. Daarom vond ik hem als rechtsback ook prima, maar als centrale verdediger ben je bij Ajax een belangrijk pion en daarvoor komt hij te kort op top niveau. Is net als wij voor het Wk of Ek zullen aantreden met Veltman als centrale verdediger inplaats van de ligt / van dijk / de vrij of Ake, kunnen jullie het voorstellen?

15 januari 2020 om 19:01
0

Heel makkelijk scoren. Zoals je al zegt als, als de arbitrage wat in Ajax haar voordeel was zaten we er ook bij. Totaal niet Veltman zijn schuld dat we niet door zijn. Ze zijn met het hele elftal er niet in geslaagd om door te gaan.

15 januari 2020 om 19:03
0

Als Ajax een speler van het kaliber Sanchez of De Ligt had kunnen oppikken, denk je dan echt dat ze dat niet hadden gedaan? Het is niet alsof Ajax Veltman die basisplaats gunt en daarom niemand koopt voor rechts centraal. Beduidend betere centrale verdedigers waren en zijn blijkbaar niet beschikbaar voor Ajax. So be it. Dan doen we het nu met Veltman in plaats van het grootste centrale verdedigerstalent ter wereld. Op zich niet heel gek voor een club als Ajax.

15 januari 2020 om 19:05
0

Kaliber Sanchez of De Ligt is absolute buitencategorie, daar dring je niet zomaar ff op aan, daar moet je geluk mee hebben. Ajax haalde toch Alvarez, door velen gezien als harde Mexicaanse mandekker die Matthijs' vertrek redelijk zou kunnen opvangen. Wat blijkt nu, Alvarez is centraal achterin gewoon een niveautje of wat minder dan Veltman. Ik durf m'n handen er voor in vuur te steken dat Ajax zonder Veltman dit jaar minder punten had gehad tot dusver, heeft gewoon een redelijk goede tot goede eerste seizoenshelft achter de rug, we hebben weinig te klagen hoor.

15 januari 2020 om 19:33
0

Is Alvarez een niveautje minder dan Veltman? Mag ik vragen hoe jij dat weet? Ik heb die Alvarez namelijk nooit centraal achterin gezien, omdat Ten Hag na zijn aankoop opeens vond dat hij een 'middenvelder' was. En zeg alsjeblieft niet 'ik weet dit omdat Ten Hag anders Alvarez wel had opgesteld als CV en niet Veltman'. Want dat is een enorme drogreden.

15 januari 2020 om 20:04
0

Ik wel, hij heeft namelijk enkele duels CV gestaan, waaronder tegen Feyenoord en enkele oefenduels (tegen Heerenveen o.a.) en daar wist hij allerminst te overtuigen. Ik vind Veltman echt geen geweldenaar maar die jongen heeft echt alle schijn tegen bij veel mensen. Is gewoon een vrij prima verdediger. Ja, het kan zeker beter, maar altijd maar alles op hem afschuiven vind ik gewoon onzin. Hij speelt vaak zat foutloze wedstrijden en zeker eind vorig seizoen en begin van dit seizoen speelde hij gewoon heel solide. Als mensen dan die super ongelukkige handsbal aandragen als dé reden van uitschakeling in de CL dan neem ik dat niet heel serieus. Als De Ligt of Sanchez daar had gestaan en die idioot van een scheids geeft gewoon een dubbele rode kaart en een pingel was er niets aan de afloop veranderd gok ik..

15 januari 2020 om 20:43
0

Oefenduels?? Hahaha, okay. Ik bedoel, uiteraard, wedstrijden die tellen. En niet tegen JOS in de beker, zeg maar. Dus Feyenoord, prima (maar toch niet een hele wedstrijd of wél?). En dus exact één wedstrijd? Kom op joh, dat is precies wat ik bedoel! Hij heeft nog geen kansen gehad om zich te laten zien. En dat Veltman een 'vrij prima verdediger' is, daar kan ik best in meegaan. Maar dat is net zoiets als dat Jeroen Zoet wel een 'prima keepertje' is. Is dat het niveau van Ajax Sander? En on the subject, het gaat niet om RKC uit, het gaat om de grote wedstrijden. Dáár faalt Veltman nogal eens, als jij ook gewoon even je geheugen in gaat en heel eerlijk bent. De man is vaak direct betrokken bij tegendoelpunten en krijgt heel veel kaarten, vaak onnodig ook. Mooi om foutloos te zijn tegen VVV maar ik vind het niet raar voor Ajax een hogere lat te leggen, jij wél? Dus het heeft werkelijk niets te maken met de schijn. Het geeft te maken met het presteren van Veltman.

15 januari 2020 om 23:08
0

@sanderk91 je vergeet voor het gemak alleen even die totaal onnodige tackle in de eerste helft waamee Veltman een penalty veroorzaakt en een gele kaart omdat hij vanuit een positie waar de tegenstander niks kon uitrichten die speler even tegen de grond werkte

16 januari 2020 om 04:35
0

Je weet neem ik aan toch wel wat de stand was voordat de scheids raar begon te doen? De penalty had dus helemaal geen invloed op de uitslag. Veltman wist bij de sliding al dat hij een fout maakte. Hij hield namelijk in. Dus hij weet zelf ook dat het een fout was, maar ajax verloor deze wedstrijd door de scheids en niet door veltman.

15 januari 2020 om 19:14
0

Veltman was tijdens de kwalificatie voor de CL de beste ajacied. Het is maar de vraag od ze zonder veltman uberhaupt CL hadden gespeeld.

Wijs besluit geweest, Veltman is gewoon een hele waardevolle speler. Ook mooi dat hij al zolang bij Ajax zit, hij is al 28 inmiddels.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4442
2.AZ4128
3.PSV3419
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller188
L. TraoréAanvaller41
D. KotarskiKeeper00
A. OnanaKeeper180
K. ScherpenKeeper00
Bruno VarelaKeeper00
N. TagliaficoVerdediger173
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

168 fans
Verdediger, 28 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Ajax 16 0 1 0
2018/2019 Ajax 9 1 3 0
2017/2018 Ajax 30 1 7 1
2016/2017 Ajax 30 0 7 1
2015/2016 Ajax 34 2 4 0
Laatste voetbalnieuws

Ten Hag stak stokje voor vertrek basisklant: ‘Ik ging ermee akkoord’

Joël Veltman herstelde vorig jaar van een zware knieblessure en knokte zich terug in het Ajax-elftal. Dit seizoen is de Oranje-international een vaste waarde in het team van trainer Erik ten...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 18 januari
Barcelona is in de zoektocht naar defensieve versterkingen neergestreken in Engeland. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren