‘Real Madrid wil verhuurperiode Martin Ödegaard eerder afbreken’

Woensdag, 25 december 2019 om

Real Madrid wil Martin Ödegaard komende zomer terughalen. Het Noorse toptalent is sinds afgelopen zomer verhuurd aan Real Sociedad en zou pas medio 2021 terugkeren naar de Spaanse grootmacht. Hij maakt echter een dermate goede indruk, dat de clubleiding van de Koninklijke heeft besloten om de verhuurperiode te halveren, zo schrijft AS woensdag.

Ödegaard, sinds vorige week 21 jaar, kwam op jonge leeftijd bij Real Madrid terecht en maakte zelfs zijn debuut in het eerste elftal, maar kon niet vast aanhaken bij de A-selectie. Hij werd achtereenvolgens verhuurd aan sc Heerenveen en Vitesse, waarna afgelopen zomer Ajax en Bayer Leverkusen in de markt waren voor de Noor. Ödegaard koos echter voor Real Sociedad en werd op eigen verzoek voor twee seizoenen verhuurd aan de huidige nummer vijf van LaLiga. Op die manier zou hij alle tijd hebben om te wennen aan LaLiga en toe te groeien naar het niveau van Real Madrid.

Hij maakt dit seizoen zo’n goede indruk, dat de clubleiding hem eerder wil terughalen, aldus AS. Hij blinkt vrijwel wekelijks uit in de Spaanse competitie. Tot dusver kwam Ödegaard in LaLiga tot zestien wedstrijden en vier doelpunten. Door de goede relatie tussen Real Madrid en Real Sociedad zou een halvering van de verhuurperiode mogelijk zijn. Beide clubs werken al jaren samen op het gebied van spelers. Onder meer Asier Illarramendi, Diego Llorente en Theo Hernández droegen de shirts van de twee Spaanse clubs.


Poll

Martin Ödegaard is nu al goed genoeg voor de basis van Real Madrid


Gerelateerd

Meer sportnieuws

40 reacties (laatste reactie door moyashi)

Een aanvallend ingestelde jongen die ook op het middenveld kan spelen. Nou precies wat we missen en vooral in de breedte! Ik zeg doen!

25 december 2019 om 11:42

Wordt wel druk op ons middenveld, Florentino zal eerst een paar middenvelders moeten verkopen voordat er andere kunnen aansluiten. James en Isco staan voorop om verkocht te worden

25 december 2019 om 14:05

Isco gaat nergens heen. Zidane zal hem nooit laten gaan. James daarintegen wel.

25 december 2019 om 12:59

Modric, Kroos, Casemiro, Valverde, Isco, Asensio, Rodriguez. Ja. Net wat jullie nodig hebben! Een jongen die goed bezig is lekker naar de tribune of bank verwijzen.

Hazard-Benzema-Odegaard,Kroos-Casemiro-Valverde,Mocht Mbappe niet komen zou ik lekker zo spelen volgend seizoen.

25 december 2019 om 10:47

De kans dat Mbappe komende zomer al komt is klein, want PSG wil niet meewerken tot aan de zomer van 2021 (dan moeten ze wel met nog maar 1 jaar contract voor Mbappe) maar Hazard Benzema Odegaard met Kroos Casemiro Valverde erachter klinkt als Pamela Anderson in Baywatch (als muziek in mijn oren)

25 december 2019 om 12:27

Nog door blijven gaan met Benzema! Hij is dit seizoen beter dan voorheen maar ik denk dat Real al tijden een beter centrum spits nodig heeft. Hazard heeft tot nu toe nog niks laten zien. Odegaard zou een aanwinst zijn voor ze maar dan moet je hem wel alles laten spelen en Isco of Asensio laten gaan

25 december 2019 om 10:12

Er staat ook letterlijk in de zomer. Voetbalzone misschien handig om de tekst in de titel te zetten.

25 december 2019 om 10:15

Helemaal vergeten dat hij 2 jaar was verhuurd. Die eerder dacht ik dus aan de winter periode. My bad. Maar ja dat is dan prima, als het de zomer 2020 wordt.

Jaartje rouleren met modric zodat hij kan leren van de beste. En daarna vlammen. Ik denk zelfs dat hij na de zomer gelijk al basis kan spelen en dat modric af entoe voor hem speelt. Wat een speler zeg, speelt elke week gwn weergaloos.

25 december 2019 om 10:28

Modric speelt niet eens meer in de basis als iedereen fit is. Het is Kroos-Case-Valverde. Ik zou Ødegaard nog een jaartje bij Sociedad laten en pas in 2021 naar Bernabeu halen. Dan is kroos ook weer een jaartje ouder. Toekomstige middenveld lijkt dan ook Valverde-Case-Ødegaard te worden.

25 december 2019 om 11:21

Capitan/ de toekomst van Real Madrid ziet er heerlijk uit! Ik kan niet wachten erop, en Zidane heeft de smaak te pakken en gaat voorlopig nergens heen, alles lijkt perfect in elkaar te vallen, nu alleen nog Mbappe zien te strikken maar ook daar heb ik vertrouwen in

25 december 2019 om 15:06

Ja klopt dat modric niet speelt. Maar dat middenveld zonder modric staat als een huis maar dan mis je gwn creativiteit. Met hazard op links is dat nog niet erg. Zonder zie je gwn dat er voorin weinig gebeurd.

Snap de zet van Real en hier hebben ze ook alle recht toe maar toch, blijft wat lullig voor Sociedad die nu toch wel een lekker team hebben staan met uitstekende resultaten.

25 december 2019 om 10:37

Volgens mij wordt hij pas in de zomer teruggehaald. Het seizoen kan hij dus afmaken bij Sociedad.

Lijkt me een beetje overbodig. Laat hem eerst eens twee seizoenen de belangrijkste man bij Sociedad zijn. Bij Real zijn er nu toch al heel erg veel middenvelders. Zometeen komt Asensio ook nog terug, en dan heb je alsnog Isco, Modric, Hazard, Valverde etc.. Hij is nog zo jong, laat hem maar even genieten van altijd in de basis te staan zou ik zeggen. Komende zomer Mbappe erbij, dan staat het eerst wel weer even goed.

Courtois
Achraf
Varane
Ramos
Mendy
Valverde
Casemiro
Kroos
Benzema
Mbappe
Jovic
25 december 2019 om 10:13

Ik kan m'n opstelling niet wijzigen, maar ik bedoelde Hazard ipv Benzema.

25 december 2019 om 11:22

Pipita/ Isco Modric en James staan denk ik wel op de lijst van vertrekkende spelers , nu kan Florentino nog lekker cashen voor hun en ze zijn alledrie niet meer onomstreden, time to move on!

Odegaard lijkt er eindelijk klaar voor om een basiskracht te worden bij Real. Hij zal voor de nodige creativiteit en productiviteit op het middenveld zorgen. Een middenveld met Valverde, Odegaard en Casemiro moet het de komende jaren gaan worden! Ik verwacht dat Modric en Isco vertrekken na dit seizoen. Daarnaast is het nodig om een verdedigende middenvelder te halen voor de concurrentie met Casemiro. Maar Perez kennende, zal in de zomer alsnog een aanvallende middenvelder worden aangetrokken. Ik hoop echt dat Perez NIET kiest voor vd beek of fabian ruiz

AS weet net zoveel over Real Madrid als dat wij weten. Ze zitten er zo ongelooflijk vaak naast dat niemand hun serieus moet nemen. Het beste voor Ødegaard is als hij volgend jaar nog bij Sociedad blijft. Hopelijk halen ze Europees voetbal, zou goed voor hem zijn. Ik denk dat Ødegaard zelf ook al had aangegeven graag 2 jaar daar te willen blijven. Real laat Ødegaard ook steeds zelf zijn club kiezen, dus ik denk dat ze het zeker accepteren als Ødegaard daar écht nog 1 jaartje ervaring op wilt doen.

Wat een speler is Odegaard aan het worden bij Sociedad. Zit helemaal op z'n plek daar. Is ook op dit moment de grote meneer daar bij Sociedad. Alles gaat via Odegaard. Maar of je hem al moet terughalen volgend jaar zomer, dat betwijfel ik. Wil je hem terughalen, dan moet je ook garantie geven voor een basisplaats, want Odegaard wilt natuurlijk niet banken dat lijkt me duidelijk. Dan kan je hem beter nog een jaar bij Sociedad laten spelen. Toekomst zit er wel straks heerlijk uit met al die talenten. Hakimi ontwikkelt zich ook sterk bij Dortmund, Valverde is al bekend, en Odegaard bij Sociedad. Voeg daar Mbappe erbij, en je hebt straks een heerlijk elftal met ervaren mannen eromheen zoals Ramos, Varane, Casemiro, Benzema en Kroos. Volgend jaar afscheid nemen van James en Modric, hoe jammer het ook is. Ook Diaz heeft geen toekomst meer hier. Dus het wordt volgend jaar weer een drukke zomer voor Perez.

Courtois
Hakimi
Varane
Ramos
Mendy
Valverde
Casemiro
Kroos
Odegaard
Mbappe
Benzema
25 december 2019 om 10:39

Oeps, kan opstelling niet veranderen. Maar ik vergeet Hazard ook gewoon ff. Mijn god, weet echt niet hoe de opstelling eruit gaat zien dan mocht Odegaard teruggehaald worden en Mbappe in 2020 komt. Dan heb je wel een verschrikkelijke lekkere elftal. Beste zou zijn om Odegaard gewoon nog een jaar bij Sociedad laten ballen.

Courtois
Hakimi
Varane
Ramos
Mendy
Valverde
Casemiro
Kroos
Hazard
Mbappe
Benzema
25 december 2019 om 19:33

Real heeft al veel aanvallers en moet eerst maar eens een oplossing zien te vinden voor Rodrygo, Vinicius, Bale, Asensio, Isco, Jovic, James, Hazard (in potentie allemaal wereldtoppers) voordat er geã¯nvesteerd kan worden in een peperdure Mbappe. Benzema is de enige die momenteel rendeert. Ik ben meer voorstander in een ander tactiek of andere coach die de aanvallers van Real maximaal laat renderen. De aanvallers bij Real zijn in potentie absolute wereldtop en samen met o.a. Mbappe, Neymar, Mane, Salah best op the rest achter Messi en Ronaldo. Odegaard zou niet aan te pas komen als we James op het niveau van het WK of de Isco van zijn laatste seizoen bij Malaga al hebben. Zelfs Mbappe zou niet nodig zijn als Rodrygo, Vinicius, Bale, Asensio, Jovic, Hazard allemaal op de top van hun kunnen presteren.

Ha, iedereen op deze site gaat het supertalent van Ødegaard eindelijk ontdekken. Dat was vorig seizoen al te zien bij Vitesse maar velen wilden het niet zien. Ik wel, hij was een speler om speciaal voor naar Gelredome te gaan. Toen ik wel eens zei hem minimaal dezelfde kwaliteiten toe te dichten als Frenkie werd dat vaak weggelachen. Hij is nog jonger he. Als ik zei dat 25 miljoen voor hem te weinig zou zijn vonden velen dat dwaas. Let op, als hij geen ernstige blessures krijgt wordt hij absolute wereldtop. Nu al zie je vaak zijn uitzonderlijke acties, hij was al speler van de maand in Spanje.. Ook Sloetski zag en zei dat hij een exceptioneel talent in huis had.

Er komt binnenkort een nieuwe regel dat er nog maar een paar spelers van boven de 23 jaar mogen worden verhuurd. Van mij mogen ze dat voor alle leeftijden toepassen. Het feit dat hij net als al die City en Chelsea talenten nauwelijks voor z'n eigen club heeft gespeeld ruikt naar een topclub Monopoly.

Odegaard is nu al de beste aanvallend ingestelde middenvelder in La Liga, dus zijn zet om in Spanje te blijven ipv naar Ajax te gaan heeft uitstekend gewerkt. Mocht hij in de zomer weer teruggehaald worden zou ik Sociedad ondanks dat het niet hoeft toch een paar miljoen geven voor hun diensten, op die manier blijft de relatie tussen beide clubs zo goed als hij momenteel is.

Als er in 2021 toch een aanval met hazard-mpabbe- odegaard staat. Denk dat mpabbe dan makkelijk 40 goals maakt in een seizoen. Odegaard is volgend jaar zeker klaar voor een basisplaats. Tot nu toe de meest opvallende speler van la liga. Lijkt elke speelronde beter te worden.

wat is deze jongen enorm gegroeid. ik vond hem bij Heerenveen al goed voetballen maar hij was toen nog niet beslissend maar nu twee jaar later in een topcompetitie wel. ik ben benieuwd waar zijn plafond ligt. ik denk dat hij zeker kan slagen bij Real

25 december 2019 om 14:07

Heeft Barca helemaal zoek gespeeld. Fantastisch deze jongen.

Deze jongen is echt zo verfijnd. Hij heeft het middenveld en verdediging van Barca helemaal zoek gespeeld. Hij moet nog iets beter worden in het nemen van beslissing (eindpas) maar dat komt wel met ervaring. Sws top 5 aanvallende middenvelder van La Liga. Ik zie hem graag bij Real spelen, maar pas na dit seizoen. Ik zou hem het seizoen laten afmaken.

Lekker laten rijpen joh dat mannetje. Die is nog zo jong dat hij wat echte ervaring in LaLiga goed kan gebruiken alvorens voor de leeuwen gegooid te worden in Bernabeu waar ze op alles kritiek leveren (zeker in mindere periodes). Zijn potentieel is zonder meer zichtbaar, dat staat buiten kijf. Heerlijk die jonge garde die bij Real de komende jaren de toon gaat aangeven (Kubo, Militao, Vinicius, Fede, Rodrygo, Hakimi etc.)

Real heeft het slim aangepakt om tijdens de drukke concurrentie fase hem te verhuren om zich beter te ontwikkelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4252 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.Cádiz14-3
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
RodrygoAanvaller50
Diego AltubeKeeper00
T. CourtoisKeeper90
Luis LópezKeeper00
A. LuninKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

25 fans
Aanvaller, 21 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 25 november
Romelu Lukaku wordt door Real Madrid gezien als de toekomstige opvolger van Karim Benzema. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren