Koeman zet Eredivisie-sensatie in de wachtkamer: ‘Nog ietsje te vroeg’

Zondag, 3 november 2019 om

Waar AZ-aanvaller Calvin Stengs door bondscoach Ronald Koeman is opgenomen in de voorselectie van Oranje voor de EK-kwalificatieduels met Noord-Ierland en Estland, daar moet ploegggenoot Myron Boadu nog even geduld hebben. Koeman benadrukt echter wel dat de getalenteerde aanvaller van AZ op de voet wordt gevolgd en in de toekomst zeker een uitnodiging kan verwachten.

"Boadu is een geweldige spits, maar het is nog ietsje te vroeg denk ik", laat Koeman zondagochtend weten in Goedemorgen Eredivisie van FOX Sports. De Oranje-bondscoach is evenwel onder de indruk van de kwaliteiten van Boadu. "Dat worden wel geweldige spelers. Je ziet nu al wat hij op deze leeftijd (achttien jaar, red.) brengt. De snelheid, de drang naar de goal, de afwerking. Tegen PSV had hij nog twee goals meer moeten maken." AZ won vorige week met 0-4 van PSV, met de helft van de productie op naam van Boadu.

Verheugde Koeman reageert op keuze Ihattaren voor Oranje

"Maar wat hij nu al laat zien op zijn leeftijd, dat is veelbelovend", aldus Koeman, die Boadu zaterdag ook tegen FC Twente (3-0 zege AZ) zag scoren. "Goeie eerste aanname, hé. Dat is zó belangrijk voor aanvallers. Als de eerste aanname goed is, heb je tijd en overzicht." Boadu staat met zeven doelpunten op de derde plaats van de topscorerslijst in de Eredivisie. Alleen Donyell Malen (tien) en Quincy Promes (acht) scoorden nog vaker.

Koeman ziet dat Boadu gedijt in het vlotte aanvalsspel dat AZ tracht te spelen. "Het is heel duidelijk de manier van spelen, met de spelers die ze bij AZ hebben. Het is altijd op basis van voetbal, goed positiespel en er zit een duidelijke lijn van voetballen in. Dat is heel mooi om te zien." AZ bezet de tweede plaats, met zes punten achterstand op koploper Ajax.


Poll

Is Myron Boadu al goed genoeg voor het Nederlands elftal?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

45 reacties (laatste reactie door mcmulenga)

Goed genoeg is oud genoeg. Dat het niet meteen een Oranje basisspeler is begrijpt iedereen, maar je zou op z'n minst deze jongen in de voorlopige selectie kunnen opnemen als signaal dat hij goed bezig is.

3 november 2019 om 13:19

Dat hij nu benoemd wordt en Koeman aangeeft hem in de gaten te houden geeft toch precies hetzelfde signaal af? Beide signalen geven aan dat hij in beeld is.

3 november 2019 om 13:21

Ik vind dat deze jongen er nog niet klaar voor is, en dat heeft ook te maken met zijn leeftijd. De andere spitsen zijn nu nog van hogere kwaliteit dan Boadu. Maar wat ben ik blij als we eindelijk een waardige opvolger voor Van Persie gaan krijgen!

3 november 2019 om 13:31

De jong beter? Ik zou liever Boadu zien helemaal nu Malen geblesseerd is.

Leuk deze hype en ook zeker weer een jonge, getalenteerde jongen, maar voorlopig laat hij het nog zien bij de beste subtopper in de Eredivisie. Ik zie een groot talent met veel potentie, maar ook een jonge speler die nog een lange weg te gaan heeft. Doet mij denken aan onder anderen Castaignos bij Feyenoord en Zivkovic bij Groningen. Ze waren jong, scoorde en waren op hun plek. Ze hadden ook zeker de potentie om het ver te schoppen, maar die potentie waarmaken is vervolgens vaak nog een lastig verhaal. Boadu zit nu in een vergelijkbare situatie. Bij AZ zit hij momenteel goed op zijn plek. Hopelijk beseft hij dat ook en kiest hij ervoor om zich bij AZ door te ontwikkelen tot hij echt met zekerheid weet dat hij de club is ontgroeid. Wellicht duurt dat wel nog 2,5 jaar. Vervolgens ben ik benieuwd naar zijn volgende stap. Ik hoop dat PSV dan in staat is hem te halen en hij ook eerst kiest voor een nationale topclub. Bij PSV zie ik hem qua speelstijl het beste passen en ook na die stap is het afwachten of hij dat aan kan. Als hij het daar ook laat zien, begint hij wat mij betreft aanspraak te maken op een plaats bij Oranje.

3 november 2019 om 13:30

Ik vind je in een aantal topics best negatief over de jongere goede talenten die niet van Ajax komen. Stengs, Boadu, ihatarran .. nergens zeg je dat ze slecht zijn, echter roep je overal het meest negatieve scenario .. dat Ajax even die de grootste talenten in huis maakt niet ineens niet meer de regel goed genoeg is oud genoeg?? Vreemd..

3 november 2019 om 13:40

Ik ben niet negatief. Ik beoordeel ze alleen als de spelers die het nu zijn en loop niet op de zaken vooruit. Dat het topspelers in wording zijn staat buiten kijf. Daar hebben ze absoluut het talent en de potentie voor. Het zijn ook spelers waarvan ik kan genieten en qua persoonlijkheid lijken het mij ook hele goede gasten. Laten we dus hopen dat ze hun potentie waar kunnen maken. Het enige dat ik wil zeggen is dat we nu niet op de zaken vooruit moeten lopen. Ik zie zoveel reacties voorbij komen waarin al gedaan wordt alsof het om de topspelers gaat die ze kunnen worden. Bijvoorbeeld Ihattaren die al in de basis wordt geschreven. Persoonlijk denk ik dat hij nog niet zo goed is. Daarbij zijn er zoveel talenten de afgelopen jaren voorbij gekomen die eenzelfde toekomst toegedicht werden, maar nu ergens in de middenmoot meedraaien. Kortom, geweldig dat we over zulke talenten kunnen beschikken. Het maakt de vijver waaruit Koeman kan kiezen groter en verhoogt de kans dat we later kunnen genieten van topspelers in Oranje. Het is dus echt wel goed nieuws en ik ben positief, maar wil niet op de zaken vooruit lopen.

3 november 2019 om 13:46

Ok, duidelijk! Beetje recalcitrante denker dus hou ik altijd wel fan en herken ik mezelf ook wel in. We hopen met zn allen dat het goed komt. Boadu en Stengs zijn voor mij grote talenten en lijken idd over de juiste mentaliteit te beschikken. Na een blessure zware blessure maakt dat je sneller dankbaar en moet je goed bezig zijn met je lichaam om weer tr herstellen. Ihattaren vind ik van een uitzonderlijke klasse, dat heb ik in jaren niet meer gezien in de eredivisie. Voor mij staat hij boven Sneijder, Van Persie en van de Vaart ik het begin van hun carrière. Mee eens dat dat mog steeds niks wil zeggen echter zijn de voortekenen wel heel erg goed. Zou toch een prachtig middenveld zijn met voldoende breedte in de selectie? De jong, Ihattaren, Koopmeiners, De Room, Van de Beek, Wijnaldum. Ook echt veel verschillende types.

3 november 2019 om 14:36

De Toekomst3 november 2019 om 13:40 Ja als deze spelers bij Ajax gezeten hadden waren het op eens wereld spelers, laat me niet lachen. Ik zie dat heel veel Ajax supporters toch wel met een jaloerse blik kijken naar AZ. Deze jongens gaan echt niet meer naar een eredivisie club toe. Of je speelt met Ajax tegen Groningen of met AZ dan is het toch veel makkelijker bij Ajax kijk eens naar de begrotingen van deze 2 clubs. Denk niet dat hij er beter van wordt om nog een paar jaar tegen clubs als RKC en Fortuna te spelen, niets tegen deze clubs maar daar wordt deze jongen bij Ajax of PSV ook niet beter van. Nog een jaar AZ en dan hoger op dat zie ik wel gebeuren en Ajax of PSV gaan echt geen hoge transfer sommen betalen willen altijd voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.

3 november 2019 om 15:16

@dirkiekuyt1980, ik vond talenten als Kongolo, Vilhena, Boetius, Castaignos, Aissati, Bakkali om een paar namen te noemen ook erg goed en veelbelovend. Zelfde geldt voor Bazoer bijvoorbeeld bij Ajax of Maher bij AZ. Van Luuk de Jong en Vincent Janssen was ik overtuigd dat zij het niveau van Van Nistelrooy zouden halen en Van Ginkel leek mij de nieuwe Van Bommel. Ik had ook nooit verwacht dat De Ligt aanpassingsproblemen bij Juventus zou hebben, althans, niet zo erg als hij nu heeft. Van alle grote talenten die wij de laatste jaren hadden is nu alleen Frenkie de Jong goed bezig, maar die komt ook pas net kijken op dat niveau en Wijnaldum en nu ook Depay. Maar zelfs die laatste twee hadden moeite om stappen te blijven zetten in hun ontwikkeling. Van Dijk doet het ook fantastisch, maar die werd nooit echt bestempeld als toekomstige sterkhouder van Oranje. Mede doordat hij hier al zo snel vertrok. Hoe dan ook, spelers die in de Eredivisie doorbreken hebben nog een lange en moeilijke weg te gaan voor zij de spelers zullen zijn die Oranje op sleeptouw nemen. Blessures, verkeerde clubkeuzes, vormdip/terugval, persoonlijke tegenslagen, omgang met druk en in goede periodes de focus behouden. Er liggen zeer veel gevaren op de weg daar naartoe. Ook voor Ihattaren, Boadu, Stengs en ja, ook voor talenten die bij Ajax gaan doorbreken. Daarom vind ik het erg opportunistisch om ons nu al rijk te rekenen.

3 november 2019 om 15:19

@alfredo, leuk en aardig, maar bij AZ is het allemaal vrijblijvend en positief. Er is daar veel minder druk. Bij Ajax ligt er een veel groter vergrootglas op, er wordt constant meer gevraagd van de spelers en bij mindere periodes of zelfs een mindere actie ontstaat er kritiek. Daarmee omgaan leer je niet bij AZ. Wil je slagen in de Europese top, dan kan je dat het beste leren in Nederland.

3 november 2019 om 13:33

Hij laat het zien bij de nummer 2 van de eredivisie en in de europa league. Waarom zijn de prestaties van de spelers van Psv wel genoeg om ze te selecteren dan, ze spelen tegen de zelfde tegenstanders, en staan nog lager dan AZ. Ben dit seizoen eerlijk gezegd meer onder de indruk van Boadu dan van Malen. Castaingos en Zivkovich waren ondanks de goals niet zo dominant als Boadu

3 november 2019 om 13:47

Omdat het bij AZ allemaal vrijblijvender is. De druk is lager en dat maakt presteren makkelijker.

3 november 2019 om 13:39

Als hij zo bij ajax had gepresteerd dan had hij in oranje moeten staan. Ook spelers/talenten van andere clubs kunnen met gemak voor Oranje geselecteerd worden. Het is niet alleen ajax dat de klok slaat.

3 november 2019 om 15:20

Die draai geef jij eraan. Jij denkt dat ik er zo over denk of met twee maten meet. Ik vind het ophemelen van talenten ook bij Ajax vaak te snel gaan.

3 november 2019 om 18:05

De Toekomst, Het toeval wil dat we je daar dan nooit over horen

3 november 2019 om 13:40

@De Toekomstje comments zijn echt zeer realistisch gedacht en goed onderbouwd. Natuurlijk kunnen we met z'n alen euforisch doen over Ihattaren, Boadu, Stengs enz. maar laat hen rijpen bij Jong Oranje. Nu moeten de ex-toptalenten zoals Babel, Promes, Strootman, enz. zich maar es bewijzen in Oranje en die jonge jongens hebben nog bizar veel tijd. Want anders staan Ihattaren, Boadu enz. op hun 27e ook al niet meer in Oranje omdat er dan weer nieuwe 17,18-jarige sensaties doorbreken die in Oranje zouden moeten.....

3 november 2019 om 14:28

Babel en Promes eens. Strootman moet je niet meer willen. Dan zie ik veel liever iemand als Koopmeiners opgeroepen worden

3 november 2019 om 13:47

Beste subtopper? Ik vind AZ met dit materiaal geen subtopper hoor. Ze naar mijn mening mee voor de titel dit jaar. Is nog vroeg misschien maar zeker niet onmogelijk. On: Boadu laat het wel degelijk zien bij de nummer 2 van de Eredivisie en de EL. Is op zijn 18e echt al een prima spits die nog veel gaat groeien en zou nu ook zeker niet misstaan in het Nederlands Elftal. Maar dat ie zich moet bewijzen bij een Nederlandse topclub, nee niet nodig. Feyenoord behoort zo goed als zeker niet meer tot de top en een stap naar PSV vind ik niet per se omhoog. Alleen op gebied van salaris dan, want qua selectie schat ik AZ momenteel hoger in.

3 november 2019 om 15:28

Voor mij kan een club niet op basis van één seizoen, laat staan niet eens een half seizoen, van een subtopclub naar topclub gaan. Een topclub wordt je in mijn ogen op basis van historie, het winnen van prijzen en daarbij hoort ook een jaarlijks terugkerend hoog verwachtingspatroon om kampioen te worden en met minder geen genoegen te nemen. De druk moet er zijn om te presteren, zowel intern als van buitenaf. Dat is er bij AZ niet. Ze draaien nu mee in de top van de Eredivisie en kunnen misschien zelfs tot het eind mee doen om de titel, maar dat maakt ze niet gelijk een topclub. Althans, niet in mijn ogen. En juist omdat die druk ontbreekt bij AZ en een speler met ambities om de Europese top te halen daar wel mee om moet leren gaan, denk ik dat een stap naar een Nederlandse topclub het beste is. Op voetballend vlak zal dat waarschijnlijk geen uitdaging zijn, maar op mentaal vlak kan je zo wel jezelf ontwikkelen voor het grote werk in het buitenland.

3 november 2019 om 16:00

@ De Toekomst Wat een onzin om Boadu met Castaignos en Zivkovic te vergelijken. Waar zitten dan precies de overeenkomsten in? Castaignos en Zivkovich waren nooit de talenten zoals Boadu en Stengs dat zijn. Dat was een hele andere categorie talenten met heel veel tekortkomingen die altijd bekend waren. Zo kun je wel elk talent zomaar aan deze jongens koppelen. Boadu heeft zoveel meer kwaliteiten die hij wekelijks laat zien. Ik vind hem zelfs volwassener en betrouwbaarder spelen dan Stengs. Maar Stengs heeft weer andere bijzondere kwaliteiten. Boadu verdient het om al in de voorselectie te zitten. Maar dat vind ik bijvoorbeeld ook van El Ghazi die ik gisteren op topniveau fantastisch zag spelen. Die is gewoon nog een stuk verder dan Boadu en Stengs. En misschien op dit moment wel beter dan een Berghuis maar in ieder geval beter dan een Weghorst. Het wordt dringen voor een plekje voorin.

3 november 2019 om 16:21

Alle drie jonge talenten die erg goed begonnen. Verder verschillen ze als type spelers wat van elkaar, maar ik vergelijk ze ook niet als speler. Ik vergelijk hun niveau en potentie. Ik vergelijk de verwachtingen die er over hun zijn. Nu is Boadu in vorm en is het leuk. Dat zegt echter niet dat hij het ook echt gaat maken in de top of in een grote Europese competitie. Dat zegt niet eens of hij het zou redden bij Ajax of PSV.

3 november 2019 om 16:46

Je zou Boadu en Stengs ook met Malen en Bergwijn kunnen vergelijken. Dat lijkt me eigenlijk meer voor de hand te liggen. Begrijp eigenlijk niet waarom je ervoor kiest om ze met Castaignos en Zivkovic te vergelijken. Vind ik een beetje ver gezocht want dat zijn jongens waarvan niemand het idee had dat die wel eens in het grote Oranje zouden spelen. Malen en Bergwijn zijn grote talenten die in de Eredivisie hebben laten zien bijzondere kwaliteiten te hebben. Die hebben hun kans gekregen in Oranje en het niet onverdienstelijk gedaan, dus het kan zomaar goed gaan. Ik vind wel dat Stengs nog lang niet zo volwassen voetbalt als een Bergwijn en dat ook Malen verder is. Maar je kan pas weten of het wat wordt als je het probeert en dat soort grote talenten de kans geeft zich te bewijzen. Boadu speelt op een moeilijkere positie dan Stengs (en Bergwijn en Malen). Op die nummer 9 positie moet je in principe op topniveau echt al meters hebben gemaakt om te kunnen bijdragen. Je moet namelijk scoren en mag niet verzaken op die positie. Dat geeft een heel ander verwachtingspatroon en andere druk. Daarom begrijp ik de voorzichtigheid van Koeman met Boadu wel. Maar als je het niet probeert komen we er nooit achter hoe goed die jongens zijn. En voor hun ontwikkeling is het belangrijk om ze te blijven inspireren en motiveren. Een plekje in de voorselectie helpt dan wel ;-)

3 november 2019 om 17:07

Ik dacht wel dat ze het talent hadden om de Europese top te halen. De vergelijking met Malen vind ik trouwens ook goed. Zit precies in hetzelfde schuitje wat mij betreft, maar hij is al wat meer ervaren en bewijst het bij een nationale topclub. Voor mij weegt vooral dat laatste redelijk zwaar mee en daarom geef ik Malen nu de voorkeur boven Boadu. Bergwijn vind ik geen goed voorbeeld om ze mee te vergelijken. Hij is verder. Hij heeft zich al over meerdere seizoen bewezen bij PSV.

3 november 2019 om 17:33

Dit vind ik een stuk begrijpelijker en kan ik eigenlijk niet mee oneens zijn ;-)

5 november 2019 om 11:33

Castaignos was misschien wel een groter talent op jongere leeftijd. Hij was DE man in alle jeugd elftallen met bizarre statistieken, het is er na zijn transfer naar Inter alleen nooit meer echt uitgekomen. Ik vind de vergelijking met Boadu betreffende het ophemelen van jonge talenten daarom juist wel treffend.

4 november 2019 om 04:55

@Toekomst. Ik kan het wel vinden in jouw betoog. Hoe vaak zie je wel niet dat een speler het goed doet bij een Nederlandse sub-topper, maar het niet wasr maakt bij Ajax en PSV. De jeugd van Ajax krijgt al snel te maken met druk, prestatie drang en weerstand. Vandaar ook dat men denkt dat Ajax een kille club is. Op dit moment doet AZ het erg goed met jonge jongens . Maar men moet afwachten hoe dit verder gast dit seizoen. Het zal voor die gasten erg belangrijk zijn wat hun volgende stap is.

Je kan ook niet alle jeugd op gaan roepen voor het Nederlands elftal je hebt een goede selectie en die kun je wat aanvullen met een paar talenten , maar je moet niet gaan overdrijven laat die jeugdspelers eerst maar een we jaar of wat constant presteren , want het moet niet zo zijn dat na een paar goede wedstrijden je gelijk in het Nederlands elftal moet .

3 november 2019 om 13:20

Tenzij je bij Ajax speelt natuurlijk

3 november 2019 om 18:19

Je zegt het met een knipoog maar gezien je eerdere reacties ben ik er zo goed als van overtuigd dat je het gewoon meent.

3 november 2019 om 13:22

Dat maakt de roep naar Dest ook onbegrijpelijk, omdat hij niet eens bijzonder sterk speelde bij Ajax. Jongens als Stengs, Ihattaren en Boadu (koopmeiners) spelen momenteel dusdanig goed dat ik ze wel direct zie als een toegevoegde waarde, dan kan je ze gerust oproepen.

3 november 2019 om 13:33

Precies dit!! 100% eens. Deze jongens zijn echt al goed genoeg, koopmeiners ook. Vooral ook omdat ze de breedte oudere vervangen. Hierdoor kun je geleidelijk weer verjongen. Mocht er een oudere uitvallen zou ik wel ook wat ervaring in de selectie erbij houden!! Maar zon Koopmeiners vind ik echt een natuurlijke leider, die zou zo strootman kunnen verjagen. Zelfde niveau denk ik maar jonger.

Wat heeft Nederland toch een prachtige lichting op komst. Hier ben ik best Jaloers op. De Ligt, De Jong, Stengs, Malen, Ihattaren, Boadu. Na een aantal jaren stilstand komt er weer een prachtige groep door.het is als bondscoach ook gewoon Smullen dat je zulke weelde hebt aan talenten.stengs verdiend een oproep zeker al wel. Boadu komt er ook wel, zeker centraal in de Spits is het nog niet geweldig.

3 november 2019 om 13:21

Ik had je de afgelopen jaren elk jaar een lijstje kunnen geven van grote talenten waarvan de publieke opinie dacht dat ze in de toekomst Oranje bij de hand gingen nemen. Dat we nu weer zo'n lijstje hebben is leuk, maar zegt echt helemaal niks.

3 november 2019 om 13:24

Volledig mee eens. Genoeg spelers gezien die een grootse toekomst werden toegedicht en het nu ergens in de middenmoot ergens moeten doen. Janssen, Bazoer en met name Jetro Willems.

3 november 2019 om 13:29

Jetro doet het anders niet slecht hoor in Engeland. Janssen heb ik persoonlijk nooit als groot talent gezien.

3 november 2019 om 15:50

Willems is voor zijn doen heerlijk bezig. Als Nederland met 5 verdedigers zou spelen, zou ik hem ook bijna zeker in de basis zetten. Voetballend kan hij dan veel toevoegen, want zijn aanvallende kwaliteiten en trap staan niet ter discussie. Alleen blijft hij verdedigend te vaak steken laten vallen.

3 november 2019 om 13:45

Nederlands heeft elk jaar zo'n lijst toptalenten klaar. Die jongens kunnen inderdaad ver komen maar dat dachten we van Bazoer, Tete, Willems, Vilhena, Denswil, El Ghazi, Kishna, Ola John, Maher ook. Nederlandse clubs geven talenten vroeg kansen maar er zijn er slechts enkele die het ook laten zien in het buitenland.

Met het wegvallen van Malen lijkt me Boadu nu een prima vervanger toch? Ook een snelle jongen met een neus voor de goal die eventueel kan uitwijken naar de vleugels. Wat als Depay geblesseerd raakt in de eerste match? Dan begin ik liever met Boadu dan de Jong. Ik was Weghorst even vergeten. Die zou ook eventueel kunnen, gun ik hem ook wel.

3 november 2019 om 13:36

Op basis waarvan kan Boadu eventueel ook op de vleugels? Die jongen speelt toch altijd vanuit de spits? Ook een typische spits als je het mij vraagt, altijd in de 16, altijd op de juiste plek en goede looplijnen. Zo'n jongen ga je dan toch niet oproepen om het vervolgens aan de buitenkant op te stellen? Voor hetzelfde geldt valt die belabberd in op links of rechts en wordt hij (zo opportunistisch dat iedereen is) finaal afgemaakt. Het is inderdaad wel een prima vervanger voor Malen, maar enkel voor de spitspositie.

3 november 2019 om 13:56

Leer lezen: Uitwijken naar de vleugels in een combinatie. Dat betekent dat hij gewoon als spits speelt, maar bewegelijk genoeg is om als het moet voor een combinatie naar de buitenkant kan gaan. Begrijpend lezen is niet makkelijk hè, vriend.

3 november 2019 om 14:17

Leer lezen? Bij halve reacties is het inderdaad lastig begrijpend lezen. Er staat "eventueel kan uitwijken naar de vleugels", zonder verdere context. Uit welke deel van je eerste reactie moet ik halen dat je naar de vleugels in de combinatie bedoelt? Precies, nergens. Dan is het vervolgens echt een vreemde aanname om te stellen dat je bedoelt dat hij op de vleugels kan spelen. Dat is alleen maar wat er letterlijk staat. Fatsoenlijk je mening verkondigen is niet makkelijk hè, vriend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 13
2210 fans
Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa

0 fans
Aanvaller, 18 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 AZ 12 8 1 1
2018/2019 AZ 8 3 1 0
2017/2018 AZ 1 0 0 0
2018/2019 Jong AZ 1 0 0 0
2016/2017 Jong AZ 9 6 1 0
Laatste voetbalnieuws

Mundo Deportivo: scouts van Barcelona kijken dinsdag naar Calvin Stengs

Calvin Stengs is op de radar van Barcelona verschenen, zo meldt Mundo Deportivo zaterdag. Het twintigjarige talent van AZ wordt omschreven als 'een nieuwe parel van Mino Raiola' en om die...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 17 november
Manchester City wil Dani Olmo overnemen van Dinamo Zagreb. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren