‘Ajax meldde zich opnieuw voor Ritsu Doan na interesse van PSV’

Dinsdag, 3 september 2019 om

Ritsu Doan verbond zich afgelopen maand tot de zomer van 2024 aan PSV. De club uit Eindhoven en FC Groningen deden geen mededelingen over de transfersom, maar De Telegraaf meldde dat PSV 7,5 miljoen euro plus bonussen betaalt. Het Eindhovens Dagblad verzekert dinsdag dat Ajax hernieuwde belangstelling voor Doan toonde.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

103 reacties (laatste reactie door dammie)

Ajax en PSV strijden op hetzelfde niveau dus het is niet gek dat ze vaak achter dezelfde spelers aanzitten. Wel is het apart dat Ajax pas in actie komt als PSV zich officieel bij Groningen meld voor Doan. Ajax heeft geen bod uitgebracht dus het zou goed kunnen dat ze het deden om de prijs te verhogen voor PSV.

3 september 2019 om 08:01

Wat hebben ze gedaan dan, interesse getoond voor hem bij/via wie? Daarnaast: het is toch PSV dat een bod op hem uitbracht nadat hij op uitnodiging van Ajax op de tribune zat omdat Ajax interesse in hem had? Is toch ook niks mis mee.

3 september 2019 om 08:06

heb je het artikel wel gelezen Mrguide?

Het gaat erom dat, nadat PSV zich officieel had gemeld om hem over te nemen, ajax zich ineens meldde, met het doel de prijs op te drijven (volgens het Ed)
Dat schijnen ze in het verleden ook vaak gedaan te hebben, en dat is niet netjes.
Andersom ook niet trouwens, maar dit artikel gaat nu over Doan
Een half jaar geleden had Ajax interesse wellicht, nu niet meer relevant

3 september 2019 om 08:24

@sokker

Dat zijn vooralsnog niet meer dan ongeverifieerde aannames vanuit de media en wel uit heel specifieke hoeken.

Mrguide heeft gewoon een punt. Het is de vraag wie er allerlei balletjes heeft opgegooid en in hoeverre een club als Ajax daar concreet mee bezig was.

Vaak zijn er zaakwaarnemers, tussenpersonen en andere belanghebbenden, die er een ondoorzichtig spel van maken om de prijs op te drijven, berichten de media gooien en beweren voor een club te spreken.

3 september 2019 om 08:13

Welnee ED is het huis suffertje van PSV. Toon zal na alle kritiek op deze voor PSV nutteloze aankoop gezien het talent voor die het voor deze posities al heeft dit fabeltje wel in de krant hebben laten zetten. Dan ziet het er toch wat beter uit. Hij was door Ajax vorig jaar al te licht bevonden en daarbij heeft Ajax hem ook niet nodig. Leuk Toon we trappen er niet in.

3 september 2019 om 08:27

Wouter, het ED is juist een uitstekende betrouwbare krant. Ik vraag me af of je uberhaupt ooit 1 artikel in het ED hebt gelezen. Klinklare onzin wat je verkoopt.

3 september 2019 om 08:46

Omdat jij het zegt is het betrouwbaar? Ik heb het vaak gelezen overigens. Maar het is bekend dat PSV het vaak gebruikt voor dit soort dingetjes. Is normaal in de grote mensen wereld Tubby.

3 september 2019 om 08:50

Goed tubby, Tussen de regels moeten we lezen dat Ajax ineens interesse toont in de transferprooien van PSV en omdat ze niet doorzetten is het om de prijs op te drijven? laten we dat belachelijke verwijt van die uitstekende betrouwbare krant maar eens serieus nemen: Dus PSV had interesse in twee andere spelers, die te duur bleken, er was dus duidelijk een limiet aan wat ze te besteden hadden. Toen kwamen ze bij Dian uit, dat kwam in het nieuws. Toen dacht Overmars (die zich overigens net verzekerd zag van een kleine 50 miljoen champions league inkomsten voor komend seizoen, waarvan 5 miljoen puur omdat PSV niet slaagde zich te kwalificeren): “heeeey die Doan hebben we echt niet nodig maar ik ga toch eens een bod neerleggen bij Groningen om te zien of PSV daar dan weer overheen gaat en ze zo onnodig een miljoen meer moeten betalen, dat zal ze leren”. Jij tubby denkt dat deze uitstekende betrouwbare krant het met die onzin bij het rechte eind heeft? Persoonlijk denk ik dat er geen TD is die rond het slot van een transferwindow tijd heeft voor zulke zieke spelletjes.

3 september 2019 om 08:52

Tussen het ED en PSV zijn in het recente verleden regelmatig verwijten geweest over het verspreiden van informatie die niet klopt. Dus alles wat je uitkraamt is grote onzin., zoals tubby al zegt. Helaas voor jou wordt het iets nieuws verzinnen nu om PSV in een kwaad daglicht te stellen.

3 september 2019 om 09:04

Remu, maar Tubby zegt juist dat het een heel betrouwbare krant is en jij zegt dat PSV het ED verweet dat ze onjuiste info naar buiten brachten. Welke is nou juist?!?!

3 september 2019 om 09:07

Ik heb het over het verleden. Wat ik met mijn reactie wil aangeven is dat het hier gaat om een onafhankelijk krant en niet het huisblaadje van Psv. Het ED is overigens onderdeel van het AD voor de mensen die dit nog niet weten.

Of dit stuk over Doan klopt of niet, dat gaan we nooit weten. Wel heeft het ED het vaak bij het juiste eind als het om PSV gaat. Dat staat vast.

3 september 2019 om 09:32

Nare jonge ben je Manodedios. Je hebt deze morgen enkel en alleen reacties geplaatst met een heel nare ondertoon. Nu ook weer met je kinderachtige smiley na "waarvan 5 miljoen puur omdat PSV niet slaagde zich te kwalificeren". Waar slaat dit toch allemaal op man, ben je ongesteld ofzo of zit je string niet goed. Hier heeft volgens mij niemand gezegd dat je dat ding moet dragen!

3 september 2019 om 09:44

Frans77, lekker persoonlijk worden, daarmee geef je dus écht niet aan dat je totaal uitgeluld bent.

Manodedios maakt een aantal zeer valide punten. En je smiley die je denkt te zien? Dat is gewoon een sluitingsteken van zijn toevoeging die tussen haakjes geplaatst werd met daarna een dubbele punt om de zin te laten vervolgen. Maar zie vooral wat je wil zien!

Ik denk overigens ook dat het ED hier een flink staaltje onzin produceert. Het scoort wel makkelijk natuurlijk, dus daarom zullen ze er ook wel mee komen, maar ik geloof voor geen meter dat Marcie zo in elkaar steekt.

3 september 2019 om 09:50

Oh en vertel eens Timmoty16, waarom denk je dat? Kun je die gedachte ook onderbouwen? Waarom is het ED volgens jou onbetrouwbaar? Of is het toch meer de wens die de vader is van de gedachte? Denk het wel he?

3 september 2019 om 11:24

@remu: "ik heb het over het verleden. Wat ik met mijn reactie wil aangeven is dat het hier gaat om een onafhankelijk krant en niet het huisblaadje van Psv".

Ok, was me niet helemaal duidelijk. Thnx voor de toelichting

3 september 2019 om 08:58

Ach gossie, wat erg..... Zoals staat geschreven was de interesse van Ajax er al eerder gezien de CL uitnodiging. De interesse werd verder niet concreet. Misschien is de interesse opgewekt naar het horen van de vraagprijs van 7,5 waar eerder 14 werd gevraagd. Maar ik begrijp nu dat Psv alleenrecht moet hebben....

3 september 2019 om 09:16

@andres13

"ajax en PSV strijden op hetzelfde niveau dus het is niet gek dat ze vaak achter dezelfde spelers aanzitten. Wel is het apart dat Ajax pas in actie komt als PSV zich officieel bij Groningen meld voor Doan. Ajax heeft geen bod uitgebracht dus het zou goed kunnen dat ze het deden om de prijs te verhogen voor Psv."

Is natuurlijk een volstrekt ongeloofwaardig bericht. Ajax wordt al meer dan een jaar aan Doan gelinkt, met name vanuit Groningen zelf, maar de club heeft nooit ook maar iets getoond dat zelfs maar op interesse lijkt. En hoe kan je nu de druk op PSV verhogen zonder een bod uit te brengen? Dat is volstrekt onmogelijk en dus regelrechte onzin. Ajax heeft op de positie waar Doan speelt meer dan 10 spelers beschikbaar die daar uit de voeten kunnen. De meeste daarvan zijn bovendien vele malen beter dan Doan, dus wat zou Ajax Ãâ¼berhaupt met Doan moeten?. Het AD, Vi en de T. voeren een heftige concurrentiestrijd om Ajax gerelateerde nieuwtjes en vermeende belangstelling voor welke speler dan ook, wordt daarom vaak al gepubliceerd als die in de embryonale fase verkeert. Dat zij helemaal niets over gemeld hebben over de vermeende belangstelling voor Doan, toont op zich al genoegzaam aan dat het totale onzin is. Dat het Eindhovens Dagblad het meldt, betekent hoogstwaarschijnlijk dat het van bronnen binnen PSV afkomstig is en daar maakt men zichzelf wel vaker wijs Ajax te hebben afgetroefd. Het meest waarschijnlijke is echter dat dit "nieuws" het levenslicht in Groningen heeft gezien en was bedoeld op een hogere transfersom te ontvangen. En het is niet onlogisch dat men bij PSV liever het gerucht verspreid dat Ajax is afgetroefd dan het nieuws dat men met open ogen in de val van de Groningers is getrapt. Het idee dat Ajax energie zou steken in bemoeienis transferzaken van PSV met het idee om de prijs op te drijven, is volstrekt ongeloofwaardig. Ajax heeft op de laatste dag nog volop zaken gedaan op de transfermarkt en daar niet eens tijd voor gehad. Het is eigenlijk best een beetje triest als je je toevlucht zoekt tot dat soort verdachtmakingen omdat je de concurrentie niet kunt bijhouden. PSV kan beter achterom kijken, als men niet goed uitkijkt, wordt men in de poging om de sneltrein uit Amsterdam bij te houden straks nog door de Intercity uit Rotterdam gepasseerd.

3 september 2019 om 12:20

Dan moet PSV dat voortaan ook doen, elke keer wanneer Ajax geïnteresseerd is gewoon zichzelf melden en prijs opdrijven. Vind het echt kinderachtig persoonlijk, maar lekker mee doen dan.

Geloof er niet zoveel van. Wat zou ajax nou weer met Doan moeten? Zitten al breed in de vleugelaanvallers/aanvallende middenvelders.

3 september 2019 om 07:54

is inderdaad onzin, Ajax heeft al weken geleden aangegeven dat de selectie rond was en er niemand bij zou komen. De basis staat prima en ze presteren dus waarom zouden ze nog iemand halen die de jeugd in de weg loopt?

3 september 2019 om 08:13

Publiciteit stuntje van ome Toon.

3 september 2019 om 09:09

Idem. Ajax heeft hem op geen enkele manier nodig. Ik vind dit weer een duidelijk geval van hoe ze soms in Eindhoven, in dit geval het Eindhovens Dagblad, meer bezig zijn met kijken naar Amsterdam/ajax dan naar zichzelf. Dan ga je vanzelf ook dingen zien die er niet zijn.

3 september 2019 om 09:13

Tja, of Ajax wilde gewoon de prijs wat omhoog drijven. Zou ook zo kunnen. Niet alles is verzonnen door de media.

3 september 2019 om 09:28

@brisingr

"tja, of Ajax wilde gewoon de prijs wat omhoog drijven. Zou ook zo kunnen. Niet alles is verzonnen door de media. "

Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten. Uit uitlatingen van Gerbrands, De Jong en onlangs ook weer uit die van Van Bommel (goal Promes tegen Sparta) blijkt dat PSV net zoveel bezig is met Ajax als met de eigen club. Kennelijk heeft men zichzelf wijs gemaakt dat het daarom andersom ook wel zo zal zijn. En daarin vergist men zich. Ajax houdt zich met niemand in de NL competitie bezig, de aandacht is volledig op het verwerven van een vaste plaats in de Europese (sub)top gericht. Waarom zou Ajax zich druk maken om transferzaken bij Psv, terwijl PSV zichzelf al de financiele das om heeft gedaan door de CL mis te lopen? Ajax kan de tijd heel wat nuttiger besteden, de kans is groot dat de spelers die dit jaar zijn gebleven, volgend jaar alsnog de deur van de Arena achter zich dichtslaan waardoor hun opvolging geregeld moet worden. Bovendien zijn er de nodige contracten die moeten worden verlengd. Ajax heeft dus helemaal geen tijd om zich met PSV bezig te houden en bovendien is daar ook geen enkele noodzaak toe.

3 september 2019 om 10:28

Waarna PSV afhaakt en Overmars ineens met een extra speler zit... Omdat hij een spelletje aan het spelen was. Neem niet aan dat dit soort risico's op dit niveau worden genomen!

3 september 2019 om 10:38

Behalve de telegraaf daar houdt Ajax zich wel mee bezig Nee sorry maar ik kan me ook niet voorstellen dat Ajax opnieuw heeft geprobeerd. Ik zie serieus geen plek voor hem op dit moment. Ik denk ook dat gij te kort gaat komen. Een jaartje geleden vond ik hem wel een speler met veel potentie maar hij is niet heel veel beter meer geworden. Zou wel kunnen bij Psv omdat het niveau daar ietsje hoger ligt. Ik ben wel benieuwd of hij het gaat halen

3 september 2019 om 10:40

Kan je niet heel vaak ongelijk geven of op fouten betrappen maar heb nu toch even speciaal ingelogd om jou eens te quoten:

'ajax houdt zich met niemand in de NL competitie bezig, de aandacht is volledig op het verwerven van een vaste plaats in de Europese (sub)top gericht'

Dit slaat natuurlijk als een tang op een varken. Hier zou je niet over kunnen onderbouwen ((sub)top daargelaten). Maar ik ga er toch echt wel vanuit dat Ajax zich bezig houdt met PSV en andersom ook. Dat het Ajax financieel voor de wind gaat, en daardoor op de transfermarkt niet achterom hoeven te kijken naar PSV is een feit. Maar in de competitie zal Ajax zich zeker wel bezig houden met Psv.

3 september 2019 om 09:21

Geloof er ook niets van. De laatste tijd hoor je wel vaker indianenverhalen. Je hoort nimmer man of paard dus kan je het niet veriferen. Het zijn altijd anonieme 'betrouwbare' bronnen.

Oke lekker interessant, wat moeten we hier nou mee

Als t puur is om de prijs op te drijven is dat wel n beetje lelijk van Ajax.. maar ook wel te begrijpen vanuit zakelijk oogpunt. De prijzen gaan als Ajax komt automatisch omhoog. Maar goed, ik zou het prettiger vinden als er alleen bij oprechte interesse meegedongen wordt. Ik betwijfel toch of dat hier het geval was..

Het ED blijkt ook gewoon een sensatiekrant te zijn. Heerlijk subjectief nieuws waarmee de supporters blij mee gemaakt kunnen worden. Ajax kocht mede door de goede financiële positie zo snel mogelijk in om de spelers zo lang mogelijk mee te kunnen laten trainen in de voorbereiding dus dit is gewoon een broodje aap verhaal.

3 september 2019 om 07:56

Tuurlijk, ED moet concureren met de Telegraaf, als de ene krant zoveel aandacht krijgt met alleen maar onzin verkopen moeten andere kranten ook wel iets doen om sensatie te krijgen.

3 september 2019 om 08:03

Het ED, en met name Rik Elfrink, is totaal geen krant die in de journalistiek zit voor de sensatie hoor.

Dat blijkt ook wel uit het feit dat deze informatie niet naar buiten gebracht wordt met een 'BREAKING', maar gewoon 2 zinnetjes in een uitgebreider artikel zijn. Elfrink noemt dit verder nergens expliciet om iets op te stoken en gebruikt het ook niet in een titel ofzo.

3 september 2019 om 09:22

Maar hij beweert wel dat Ajax ineens interesse toonde zonder namen te noemen. Hoe doet een journalist uit Eindhoven dat dan, hoe is die zo goed geinformeerd bij Ajax? Zelf Mike van de Telegraaf had dit nieuws niet.

3 september 2019 om 09:39

Het artikel is leuk om te lezen, maar dit is zeer tendentieus. Lekker beginnen met "wellicht" en dan dit soort onzin er in knallen. Wel zeggen dat Brands dit over Ajax zei, maar niet vermelden dat vanuit Amsterdam er dezelfde geluiden over psv klonken. Logisch want je vist als topclubs in dezelfde vijver en je wilt allebei die grote karper. Jammer dat veel mensen wel de "sensatie" van de telegraaf herkennen maar niet de intelligentie hebben om een wat meer subtiel gebracht onzinverhaal te herkennen.

3 september 2019 om 09:48

@skede ik weet dat je voorzitter bent van Elfrink fan club, en na het artikel rustig gelezen te hebben ben ik het met je eens dat het verder een prima artikel is. Alleen na die suggestieve "wellicht" wordt er flink op de dikke duim gezogen. Ajax heeft dit seizoen al zaken gedaan met fc Groningen en had toen het moment op gelijk over Doan te praten, maar volgens mij heeft ajax een forse bezetting op het middenveld en is dit echt uit de lucht gegrepen.

3 september 2019 om 10:26

Skede

"het ED, en met name Rik Elfrink, is totaal geen krant die in de journalistiek zit voor de sensatie hoor."

Het hoeft helemaal geen sensatiezucht te zijn, maar kan ook met een onbetrouwbare bron te maken hebben. Het blijft echter volstrekt ongeloofwaardig, met name omdat het helemaal niet om concrete interesse zou gaan. Dat de reden zou zijn om de prijs op te drijven, is nog veel ongeloofwaardiger omdat Ajax daar helemaal geen belang bij heeft. PSV heeft immers al de CL gemist waardoor de financiele achterstand op Ajax alleen nog maar groter zal worden en het verschil in omzet ook dit seizoen weer zo groot zal zijn dat het er helemaal niet meer toe doet of PSV nu 10 of 15 miljoen aan Groningen moet betalen. Dat is een druppel op een gloeiende plaat. Bovendien heeft Ajax als gerenommeerde opleidingsclub al lang geleden ondervonden wat de gevolgen zijn van een beleid dat volledig is ingericht naar de jeugdopleiding en welke voetangels en klemmen een dergelijk beleid met zich meebrengt. PSV zal op termijn hetzelfde ondervinden als Ajax, nl dat jeugd synoniem is aan flegmatiek en wisselvalligheid en dat het heel moeilijk is om resultaten te halen met een selectie die door een gebrek aan ervaring uit het lood staat. Jonge spelers zijn nog vooral met hun eigen prestatie bezig en veel minder met die van hun medespelers en dat zie je terug in het spel en het resultaat. Ajax heeft dat allemaal al meegemaakt met als dieptepunt een 5 - 1 nederlaag in de bekerfinale tegen een laagvlieger als Pec, waar het ook 8 - 1 had kunnen zijn. Nu wint Ajax dat soort wedstrijden meestal moeiteloos op routine, zelfs als het team nog niet in vorm is. PSV zal daar ongetwijfeld veel moeite mee gaan hebben.

3 september 2019 om 08:16

Hé jij begrijpt het. Wel leuk artikel trouwens.

3 september 2019 om 09:16

Vind het wel bijzonder dat elke keer dat Ajax in een kwaad daglicht word gezet door een krant, het altijd direct op de krant word gegooit. Zie ook Valentijn Driessen. Is het nou zo onmogelijk dat jullie geweldige club achter de schermen niet altijd even geweldig is? Ruzies, prijs opdrijven, het zijn gewoon dingen die gebeuren. Hoort erbij. Ligt niet aan de krant als die het melden.

3 september 2019 om 10:48

Omdat de krant niet met bronnen komt. Zouden ze er een bron bijzetten dan heb je al een stuk minder gezeur want dan kun je iets controleren. De Telegraaf roept iets zonder bronnen of gebruikt Johan Derksen ervoor om dingen de wereld in te slingeren. Hoe Ten Hag vanaf dag 1 belachelijk gemaakt wordt is gewoon treurig. Puur op de man spelen dan ben je een lafaard.

Men (gros van de Ajax fans) zal de bron betwisten omdat het hun cluppie betreft, het lijkt Trump wel met zijn fake news als de berichtgeving hem niet bevalt. 'Wat zou Ajax met hem moeten?' hoezo wordt de interesse nu ineens gebagatelliseerd als Doan wel degelijk benaderd werd en zelfs op uitnodiging gegeten en kaarten voor de Real wedstrijd kreeg. Het is opmerkelijk dat de interesse opeens weer aangewakkerd wordt bij PSV interesse, dit is gewoon vuil spel. Maar goed dat is normaal in de voetbalwereld dus geen verontwaardigd oordeel van mijn kant.

3 september 2019 om 08:15

Oh omdat je in dezelfde poel van talent vist en ook interesse hebt, Mag je dus geen interesse tonen als een andere club dat ook al doet. Dat is raar. Daarnaast zat hij eerst bij AJAX voordat PSV begon. Maar het maakt toch eigenlijk niet uit? Hij gaat toch naar waar hij het meeste toekomst voor zichzelf ziet. Vind alleen dat het Ed weer meedoet met het minderwaardigheidsgevoel van de gemiddelde PSV fan tov AJAX. Anders zouden zowel de directie als de fans niet zo lopen zeiken bij iedere scheet vanuit Amsterdam. Kan je verzekeren dat we daar een stuk minder met de "slimste regio van Nederland" bezig zijn dan vice versa... Maar ja dat was met Feyenoord ook altijd al het geval.

Tsja, op een gegeven moment zullen spelers ook wel beseffen dat ajax niet alles is. Kijk naar Pierie bv, die jongen speelde in de basis bij Heerenveen, en speelt nu op een lager niveau. Vraag me serieus af waarom je in hemelsnaam voor zo'n constructie kiest.... Laat je dan opnieuw verhuren. Bij Doan zou hetzelfde gebeuren.

3 september 2019 om 09:24

Ajax heeft nimmer geboden op Doan. Ajax verklaarde klaar te zijn op de transfermarkt, tijdje terug al en inderdaad bleek Ajax klaar te zijn.

Tja, Doan lijkt me echt voor beide clubs totaal overbodig. Ik snapte de interesse van PSV al niet in Doan. Zou dan helemaal niet begrijpen wat Overmars en Ajax met Doan zouden moeten. Dit is typisch zo een verhaal die na afloop van het transfer gebeuren door iemand naar buiten gebracht wordt. Het is ook niet zo gek dat PSV en Ajax in dezelfde vijver vissen, helemaal bij binnenlandse transfergeruchten.

Dat deed Ajax ook bij Feyenoord ook regelmatig om de voortgang te verstoren. Sneu eigenlijk, zeker met de financiële voorsprong die ze nu hebben.

3 september 2019 om 08:06

Ah, dus het is nu zeker dat dit klopt en we weten nu ook dat Ajax dit vaker doet. Oh, en waarschijnlijk alleen Ajax en niet PSV of Feyenoord. Bedankt Berliner! Fijn, zo een insider.

3 september 2019 om 11:03

Ah gossie ben je nog een beetje zuur van Tagliafico? Die wou Feyenoord zelf niet. Die gingen liever voor Hapsie die altijd geblesseerd is. Voor de rest zijn er geen spelers van Feyenoord waar Ajax interesse in heeft of had. Iets ander niveautje... Kokcu voor jong Ajax is misschien nog een leuke versterking

Ajax heeft Kik Pirie en Ritsu Doan vorig seizoen al eens uitgenodigd voor een wedstrijd en wat oriënterende gesprekken. Interesse was er dus wel degelijk, en als de concurrentie dan driekwart jaar later een bod doet gaat dat balletje vanzelf weer aan ‘t rollen natuurlijk. Niets geks aan. Doan is buiten alle kritiek van (enkele)PSV supporters gewoon een multi inzetbaar toptalent. Logisch dat de 2 beste clubs van Nederland hem in willen lijven.

3 september 2019 om 08:21

Doan was leuk bij Groningen maar heeft bij zowel Ajax als PSV niks te zoeken. Marktwaarde is wel hoog door zijn commerciële waarde. Daarom zal PSV hem wel gekocht hebben. En de bron van Elferink is ome Toon. Misschien gaat hij deze annekdote ook wel plaatsen in zijn nieuwe boek. Hoe hij de PSV fans kan misleiden met de hulp van het ED.

Met een speler van kaliber Doan moet je dan gewoon zeggen, 'verkoop maar aan ajax dan'. Genoeg andere gelijke opties hoor.

Wat een onzin zeg. Ajax had doan helemaal niet nodig. Weer een verhaal om lezers te trekken en mensen trappen er nog in ook.

Tendentieus artikel met als bedoeling het handelen van Ajax in een kwaaddaglicht te zetten. Ajax is blijkbaar ook met doan bezig geweest getuige zijn verschijnen bij Ajax-Madrid en het onderhandelen in dat hotel en misschien heeft doan toen aangegeven er niet aan toe te zijn of pas een beslissing te willen maken na het seizoen in de zomer of gewoon bedenktijd gevraagd. Dan zou het toch kunnen dat Ajax verrast is dat het duidelijk wordt dat hij ineens wel weer praat met PSV en Ajax zich nog even meld met de eerder gedane aanbieding zij hebben er ook tijd en scouting ingestoken daar zit ook een idee achter. Maar nu wordt net alsof gedaan of Ajax zich pas meld als PSV dat doet maar zo wordt er geen beleid gemaakt in Amsterdam.

3 september 2019 om 10:59

Volgens mij is het juist andersom. Ajax had interesse en zelfs waren er al gesprekken gevoerd en vervolgens gaat Psv ermee weg. Die wie kopiert nou wie?

Kan toch dat ze benieuwd zijn voor welke prijs Groningen last minute wil verkopen. Als Doan opeens nog maar de helft kost, wil je dat toch weten. Volkomen logisch gehandeld. Had het misschien zelfs vreemder gevonden als ze niet hadden geïnformeerd.

Volgens mijn gaat dit gesprek nergens over, er wordt gezegd dat Ajax zich Gemeld heeft bij Groningen.
Waar staat dat ze een BOD hebben uitgebracht? Je kan je Melden om te vragen wat de richtprijs momenteel is, omdat hij een half jaar geleden te duur bevonden was. Ik zie daar geen kwaad in, en alleen mensen die niet goed lezen zien er iets kwaads in. En de media schrijft het vaak zo, om een niets inhoudend stukje wat spannender te laten lijken.

Lijkt me de normaalste zaak van de wereld. Zal andersom ook vaak genoeg gebeurd zijn, zij het PSV t.o.v andere (kleinere) clubs. Ik snap de toegevoegde waarde niet van het nieuwsbericht en daarnaast een loze insinuatie..

10 miljoen plus eventuele bonus....zucht...

Sorry maar ik geloof er weinig van. Op welke positie had Doan moeten spelen bij Ajax.. Niet veel mensen zijn tevreden met deze transfer. Ook genoeg Psvers gezien en gesproken die hun twijfels erbij hebben. Dit is weer een gevalletje mooier maken dan het is. Als het echt zo is horen we dat ook nog wel via Groningen ofzo.

3 september 2019 om 09:59

Ook zeker niet de eerste keer dat zulke berichten naar buiten komen. Wel lachwekkend om te zien dat de voorspelbare figuren hier gelijk weten dat het ook zo is.

Je kan de kop ook omdraaien. PSV melde zich bij Doan nadat Ajax hem had uitgenodigd.
Weet niet waar Toontje zich zo druk om maakt. Hou je eens bezig met je eigen zaak i.p.v. vingertje te wijzen als een klein kind.

We weten allemaal dat als Ajax Ritsu echt wou hebben, hij nu voor Ajax had gespeeld. Heeft al eerder zijn voorkeur uitgesproken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax5645
2.AZ5637
3.Feyenoord5015
4.PSV4926
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. SchmidtUnknown
H. JurjusKeeper
J. ZoetKeeper
T. BaumgartlVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

7 fans
Middenvelder, 22 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 PSV 19 2 1 0
2019/2020 FC Groningen 2 1 0 0
2018/2019 FC Groningen 32 5 4 1
2017/2018 FC Groningen 29 9 3 0
2017 Gamba Osaka 10 3 1 0
Laatste voetbalnieuws

Blessure van potentiële basiskracht domper op overtuigende zege PSV

PSV heeft ook zijn tweede oefenwedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen weten te winnen. De ploeg van trainer Roger Schmidt won zondagmiddag met 0-3 van de Duitse derdedivisionist KFC...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 11 augustus
Paris Saint-Germain ziet in Matheus Cunha de ideale opvolger van de vertrokken Edinson Cavani. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren