PSV gaat voor komst van Ritsu Doan in slotweken transfermarkt

Dinsdag, 13 augustus 2019 om

PSV heeft 'bovengemiddelde belangstelling' voor Ritsu Doan, zo schrijft Voetbal International dinsdagavond. De smaakmaker van FC Groningen moet voor de nodige creativiteit zorgen in Eindhoven, zeker na de blessure van Gáston Pereiro. Volgens het Eindhovens Dagblad is Doan inderdaad 'een van de opties' na het afketsen van de komst van Steven Berghuis van Feyenoord.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Is Ritsu Doan een versterking voor PSV?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

101 reacties (laatste reactie door utrecht19)

Zou een hele goede aankoop zijn. Zou ook Ajax zeker aanraden te mengen, maar als ik Overmars vanavond hoorde gaat er niemand meer weg en komt er dus ook niemand meer.

13 augustus 2019 om 23:44

Zou naief zijn als ze niet in zien dat we nog een middenvelder missen. Die De Wit kan er ook helemaal niks van en geeft de 3-2 nog even cadeau op het einde. Schone had er nu weer 100 procent zeker in gestaan.

13 augustus 2019 om 23:44

Goede aankoop terwijl je Mootje hebt? Deze jongen presteert vaker niet dan wel. Barst van het talent, maar ja gakpo en mootje ook. Beiden vind ikzelf beter.

14 augustus 2019 om 00:00

Ik zou Mootje wel eens op rechtsbuiten willen zien en dan een beetje in de Ziyech rol. Ik denk dat hij dat echt wel aan kan. Een echte rechtsbuiten heb je namelijk niet. Voor nu heb je 4 linksbuitens in je team. Ik weet dat je gecharmeerd bent van Gakpo, alleen ik zou hem dit jaar in de Malen rol zetten van vorig jaar. Veel in laten vallen. Als bergwijn op 10 blijft zou het zomaar kunnen dat hij in het elftal komt.

14 augustus 2019 om 00:17

PSV heeft voor de tien en rechtsbuiten alleen Ihattaren en Bergwijn die daar niet verkeerd uit te voeten kunnen. Volgend seizoen als Bergwijn dan toch echt wel lijkt te vertrekken heb je alleen Ihattaren voor die twee posities. Gakpo gaat zich ook gewoon op de linksbuiten positie focussen, die heeft niets op rechts te zoeken.

14 augustus 2019 om 01:03

Persoonlijk zie ik liever een "10" die niet aan de bal wil zijn randje 16. Zoals Wijnaldum dat deed bij psv en Ramselaar in zijn eerste seizoen. Iemand die niet mee wil doen in het rond tikken maar juist tussen de linies doorloopt en hoopt om aangespeeld te worden. Bij Bergwijn heb ik altijd het gevoel dat hij persé iemand voorbij wil met de bal aan de voet, Lozano idem. Ik ben van mening dat dit ontbreekt bij psv. Donny van de beek doet dit perfect bij ajax en komt hierdoor vaak in een kansrijke positie

14 augustus 2019 om 07:54

Het vertrek van Lozano geeft Gakpo en Ihattaren zoveel mogelijkheden. Je moet je afvragen of ze Bergwijn op 10 moeten laten staan. Ze missen dan wat mij betreft dan de nodige doelpunten. Ik zou zeker in de Eredivisie met Gakpo op links en Bergwijn op rechts spelen en Ihattaren op 10. Bruma vind ik (nog) vrij matig. Daarachter een stevig blok en in de Eredivisie kan je dan weinig gebeuren.

14 augustus 2019 om 08:25

Ik vind Bruma juist wel dreigend

14 augustus 2019 om 08:31

Tegen 70% van de ploegen in de Eredivisie kun je toch met Guti op 6 en dan Ihatarran en Doan ervoor met dan Bergwijn - Malen - Bruma in de aanval. Aankoop van Doan betekent niet per se dat Ihatarran moet banken of geen kans krijgt.

14 augustus 2019 om 08:55

9 is niet genoeg Hendrix rosario guti sadilek ramselaar pereiro ihattaren Affelay rayan thomas

13 augustus 2019 om 23:46

Ajax heeft toch helemaal niks aan Doan? Speelt eigenlijk net als Ziyech rechtsbuiten terwijl hij ook op 10 kan. + Ajax heeft Promes nog. Vind hem ook bij Groningen er niet boven uit steken zoals bijvoorbeeld Larsson wel bij Heerenveen. Als je hem voor max 7 miljoen kan kopen als PSV zijnde kan je het proberen, maar ben niet overtuigd van hem.

13 augustus 2019 om 23:49

Ziyech moet op de buitenkant, op 10 heeft hij veel te veel balverlies.

14 augustus 2019 om 00:23

Gelul, minimaal balverlies vandaag

14 augustus 2019 om 00:28

Hij stond ook niet op het middenveld vandaag.

14 augustus 2019 om 00:32

@TVL11, Hij speelt al anderhalf jaar aan de buitenkant. Omdat hij inderdaad te veel balverlies heeft. Net als Doan. Daarom heeft PSV er ook niks aan omdat Doan op zijn best is aan de buitenkant, en PSV een 10 nodig heeft.

14 augustus 2019 om 01:23

Larsson deed dat vooral op snelheid in een counter vorm iets wat topclubs minder doen die hebben vaak kleine ruimtes. En qua aanname en bepaalde momenten zie je de technische klasse van Doan echt wel alleen leek hij grote delen te vermoeid door de wedstrijden met Japan die jongen had door de velen potten en reizen amper tijd voor rust en herstel. Hij zal zeker stappen moeten maken maar qua voetbal vermogen kan hij met gemakt de top van NL aan daar ben ik van overtuigd.

14 augustus 2019 om 00:57

Ik denk dat hij niet goed genoeg is voor het niveau dat ajax en psv nastreven. Daarbij vermoed ik dat Groningen de absolute hoofdprijs zal vragen. Psv heeft in ihattaren een prima speler voor op 10 en natuurlijk affelay als hij fit is.

14 augustus 2019 om 07:57

Of hij het niveau aan kan valt zeker over te twisten. Neemt natuurlijk niet weg dat het commercieel een goede aankoop zou zijn. Ben benieuwd of PSV (of Ajax) deze speler nog op pikt.

14 augustus 2019 om 11:16

Deze ook al na Ajax? Jij wil iedereen halen en helaas allemaal middelmaat. Down is geen slechte speler, maar Ajax mikt wat hoger qua niveau nu.

Punt 1 is het positief dat PSV inziet dat een aanvallende middenvelder nodig is, en dus geen flankspeler als vervanger voor Lozano. Punt 2 is een groot vraagteken of hij goed genoeg is voor Psv. Groningen fans, wat denken jullie. Ik heb zelf ernstige twijfels, ondanks een hele goede periode in 2018 die hij heeft gekend.

13 augustus 2019 om 23:40

Ik heb als groningen fan nog wel wat twijfel. Hij heeft wel veel potentie, maar moet ook nog veel leren.

13 augustus 2019 om 23:41

Als hij het niveau uit die periode kan halen is hij op zich wel goed genoeg. Maar dat is al vrij lang geleden en een echte aanvallende middenvelder is het eigenlijk niet, vind ik. Komt het best tot zijn recht aan de zijkant, waar het bij PSV juist al heel druk is...

13 augustus 2019 om 23:43

Te wisselvallig voor een basisplaats. Maar achter Bruma en Bergwijn kan hij in een seizoen of twee prima doorgroeien tot basisspeler. Nu kopen is daarom slim, jaartje acclimatiseren en als Bergwijn vertrekt heb je goedkoop een talentvol alternatief in huis.

13 augustus 2019 om 23:49

Kwam hij in Groningen beter uit de verf op de flanken of als aanvallende middenvelder (waar hij dit seizoen speelt en ook begon).

14 augustus 2019 om 00:16

Heeft op beide posities prima wedstrijden en mindere wedstrijden laten zien. Wat mij betreft maakt zijn positie dus niet zoveel uit.

14 augustus 2019 om 00:21

Op zich speelde hij op beide posities wel goed, Alleen leek het soms wat minder goed door de spitsen van vorige seizoen (naar mijn mening) die het voetballend minder goed aankonden dan Doan.

14 augustus 2019 om 01:26

Ja op de flank naar binnen trekken was hij wel gevaarlijk. Probleem met Buys is dat hij in een 442 Doan stijf aan de zijlijn vol mee laat verdedigen waardoor hij helpend 50 meter moet overbruggen voordat hij zijn aanvallende dingen kan doen en dan is die vaak te leeg en drijft hij te lang door (ook door gebrek aan goede spelers). De ongunstige interlands met Japan en het vele reizen bracht ook teveel vermoeidheid. Persoonlijk denk ik dat hij een betere 10 is dan op de flank maar dat hangt ook ervan af met wat hij om zich heen heeft staan..

13 augustus 2019 om 23:45

Zou een goede aankoop zijn! Is echt de beste speler van Groningen, al laat hij soms wel steken vallen. Heb het idee dat die jongen een nieuwe uitdaging nodig heeft. Met zijn status in Japan is hij eigenlijk te groot voor Groningen. Heeft bijvoorbeeld een sponsordeal met Puma van 900.000 euro per jaar. Dit wordt echt de nieuwe ster van Japan. Commercieel ook enorm interessant dus, ook met het oog op doorverkoop. Vind het trouwens een mooie test voor Fledderus. Bewijs maar dat je er een mooie transfersom uit kan gaan slepen en dus een goede eerste grote zet als TD van Groningen doet op gebied van verkopen. Als PSV 40 miljoen krijgt voor Lozano, vind ik 12 miljoen een prima bedrag voor Doan. Ik ga hem missen

13 augustus 2019 om 23:55

Uit commercieel oogpunt zou het een prima opvolger zijn voor Lozano dus. Komen er ook veel Japanners kijken in Groningen? De jaren dat Ji-Sung Park bij PSV voetbalde zag je elke thuiswedstrijd plukjes Koreanen die naar Eindhoven waren afgereisd voor één speler.

13 augustus 2019 om 23:59

Ja verrassend veel

13 augustus 2019 om 23:59

@addowilpaddo, voor John De Jong ook een mooie test haha. Groningen heeft het geld nodig dus dat verzwakt de onderhandelingspositie enigzins, maar PSV krijgt net een smak geld binnen dus voor John De Jong geldt hetzelfde. Durft hij te beginnen met 6 miljoen? Ik zou tevreden zijn met een bedrag van 8 a 10 miljoen. Als Fledderus er 12 miljoen uitsleept heeft hij het zeer goed gedaan. Maar De Jong zeker niet.

14 augustus 2019 om 09:33

Hoe kom jij er bij dat Groningen het geld nodig is?? Ze hebben al meerdere keren gecommuniceerd dat ze niet hoeven te verkopen en het financieel goed is bij fcg. Dus die verzwakte onderhandelingspositie waar jij het over hebt is onzin. Fcg heeft in december 10 milj geweigerd en dan denk je dat PSV met ,6 milj kan beginnen?? Ook lariekoek. PSV mag beginnen bij 10, elk bedrag daaronder gaat hij echt niet weg. Zoals jezelf aangeeft, PSV krijgt 40 milj, laat ze maar diep in de buidel tasten voor een technisch zeer begaafde speler die ook nog eens commercieel miljoenen op gaat leveren. 10 tot 15 milj wordt het minimaal en anders niet

13 augustus 2019 om 23:53

Het talent druipt er af, maar hij komt niet helemaal uit de verf bij Groningen. Bij Japan speelde hij ook goed. Ik denk niet dat ie deze seizoenshelft al in de basis staat, maar met een betere ploeg zoals PSV om hem heen denk ik zeker dat ie goed genoeg is voor Psv. Want hij kan echt prachtig voetballen, hard werken en prachtige goals maken. En PSV krijgt er ook nog een lading Japanse fans bij als ie het goed doet.

14 augustus 2019 om 00:19

Is een goede, Denk dat Doan onder betere spelers meer gaat floreren. Is jong is leergierig en toont altijd veel inzet. Einde van vorige jaar een moeilijke periode gaat door oververmoeidheid. Maar ik weet niet als dit de man is die PSV zoekt, Zal ook wel veel moeten kosten (denk meer dan 10 miljoen) aangezien Groningen dat vorige jaar heeft geweigerd. Maar wanneer hij dit jaar gaat schitteren (wat ik van hem verwacht) is hij onbetaalbaar aan het eind van het seizoen.

Edit:
Overigens zou ik wel blij zijn met 10 miljoen Ramselaar als deal

14 augustus 2019 om 09:35

10 milj + ramselaar zou idd ook wel leuk zijn 😄

14 augustus 2019 om 00:59

Dit is voor mij een grote verassing. Heb veel wedstrijden van Groningen gezien dit seizoen (ook in het stadion) maar vind hem niet echt een toevoeging voor PSV. Het kan zijn dat hij met betere spelers om zich heen beter rendeert want voetballen kan hij. Ik had het gevoel dat hij vond dat hij elke wedstrijd het verschil moest laten zien, dat hij de enige was die het verschil kon maken. De druk op de schouders, zeg maar. Dit kan wel minder het geval zijn wanneer hij meer kwaliteit om zich heen heeft. Ik laat mij graag verrassen maar in eerste instantie zou ik niet boven de 8 miljoen gaan wat toch al wel lastig is.

14 augustus 2019 om 07:00

De kwaliteit druipt er bij Doan geregeld vanaf en hij werkt ook opvallend hard voor iemand die zoveel meer talent heeft dan zijn teamgenoten. Hij kan het team alleen nog niet zo goed in zijn eentje dragen. Zeker vorig jaar toen we vol op de verdediging speelden kwam dat zijn spel niet ten goede. Inmiddels zie ik hem weer flink opbloeien nu hij weer meer technische spelers om zich heen heeft. Ik denk dat hij qua niveau zeker mee kan bij PSV en ik heb er absoluut geen twijfel over dat hij heel snel in niveau kan groeien, maar je moet niet van hem verwachten dat hij op het niveau PSV direct wekelijks uitblinker is. Als aankoop lijkt het me wel een hele veilige investering, zeker ook gezien het marketingpotentieel in Japan. Doan heeft daar echt absurd veel fans.

De aanval van psv begint dan wel erg lekker te worden he

Zou een goede aankoop van PSV zijn. Is het stukje creativiteit wat op dit moment mist.

Zou die het hoger niveau aankunnen? Blijkt altijd maar weer dat het moeilijker aanhaken is bij de top

13 augustus 2019 om 23:40

Ik denk dat Doan juist goed uitpakt bij PSV. Bij PSV missen ze een creatieve 10 als Doan. Doan heeft inderdaad een terugval gehad, maar ik denk dat Doan ook weer flink gaat draaien als hij creativiteit mee kan meegeven aan PSV.

13 augustus 2019 om 23:45

We missen helemaal geen creatieve 10. We hebben Pereiro, Ihattaren en hopelijk snel Afellay. Bruma lijkt me ook wel geschikt als 10. Zou te dom voor woorden zijn om Doan te kopen. Gaat ten koste van Ihattaren.

13 augustus 2019 om 23:46

Doan is geen 10, maar een speler hangend op rechts. Verder eens

13 augustus 2019 om 23:48

Ja wat het vaak is dat je bij PSV en Ajax moet winnen, en bij Groningen is het mooi meegenomen, om het even zo te zeggen. Druk van moeten presteren. Doan is een groot talent, Ajax had hem ook uitgenodigd in een CL wedstrijd geloof ik. Is wel een leuke speler om naar te kijken.

Als hij ook maar een beetje slaagt is het al lekker ivm de japanse fanbase die je met zon speler kan opbouwen. Doen dus!

13 augustus 2019 om 23:56

Het Shinji Ono effect dus

Ik had hem graag bij AZ gezien. Hij zal wel rete-duur zijn. Maar met de miljoenen van Til moet er toch wel wat mogelijk zijn zou je zeggen.
Maar bij PSV past 'ie perfect denk ik. Ze hebben daar weinig linkspoten in de voorhoede en weinig aanvallende middenvelders. Nouja, op zich zijn er nog wel een aantal, maar Ryan Thomas en Ibrahim Afellay zijn nog niet fit.

13 augustus 2019 om 23:56

Thomas is geen 10.

Volgens mij is dit niet de speler voor het gewenste niveau van PSV

Vind Doan niet echt een 10 om eerlijk te zijn .. vind hem meer een rechtervleugel speler. Ik weet het niet, voor mij is Doan een vraagteken. Mocht hij komen, hopelijk weet hij me te verrassen

Hele talentvolle speler, maar ook nog erg wisselvallig. Twijfel daarom of dit een goede zet zou zijn van Psv, aangezien hij er toch meteen zal moeten staan met het wegvallen van Lozano en Pereiro (plus Afellay die niet geheel fit lijkt, weet iemand wanneer die zijn opwachting zou kunnen maken?).

Prima speler, maar indien Groningen nog steeds minimaal 10 miljoen wil hebben zou ik dit wel een erg grote gok vinden van Psv. Ik denk dat ze dan beter naar een andere optie kunnen doorschakelen.

14 augustus 2019 om 09:41

Net zo wisselvallig als de rest van de PSV spelers dus? Als je kijkt naar hun wedstrijden zie je hoe wisselvallig hun vaak zijn dus daar is Doan niks anders in. Doan is een speler die er bij PSV binnen een jaar bovenuit steekt. Kwalitatief normaal gesproken betere spelers om zich heen dus kan hij zijn kwaliteiten beter tot uiting brengen. Alleen wil PSV waarschijnlijk voor een dubbeltje op de eerste rang zitten zoals het de NL topclubs betaamd bij binnenlandse transfers of betalen ze gewoon wat hij zowel sportief als commercieel waard is , 10 tot 12 milj.

Nee, nee, nee! Deze jongen is gewoon niet beter dan Ihattaren. Ik begrijp dat Ihattaren niet een heel seizoen op 10 kan spelen, maar haal dan een speler die op dit moment beduidend beter is dan hem. Ik zou John de Jong adviseren om zijn horizon te verbreden in plaats van dit soort spelers te halen.

Ik begrijp PSV gewoon niet meer. Vorig jaar haalde het Thomas, dit jaar kwam Afellay erbij. En intussen heeft het in Ihattaren een toptalent achter de hand. Jongens die allemaal graag de opening kunnen zoeken. Als je die niet goed genoeg vind of ze zijn te blessuregevoelig: haal ze dan potdomme niet! Hetzelfde geldt voor de belangstelling van de club voor Osorio Busquets, de 20-jarige middenvelder die het wil huren van Barcelona. Waarom zou je dat doen terwijl je zelf vertrouwen zegt te hebben in de toekomst van je eigen 20-jarige talenten die Dante Rigo en Mauro Junior heten en zijn verhuurd aan Sparta en Heracles? Waar slaat zulk beleid op? Zeker als je bedenkt dat Mauro zich al bewezen heeft in het eerste elftal?

Laat PSV gewoon eens echt naar zijn problemen kijken. In plaats van hem aanvoerder te maken, doet het er beter aan Rosario voor verkoop aan te bieden en er iets beters voor terug te halen. Haal voor hem een directe versterking die wel de balbehandeling en inschattingsvermogen heeft om het op 6 te redden. Intussen blijft het in mijn ogen ook vreemd dat PSV 'na jarenlang volgen' Boscagli haalt. De Fransman lijkt me een jongere kopie van Viergever, terwijl ik me van Baumgartl afvraag of hij zijn aankoopprijs gaat waarmaken en het volstrekt onduidelijk is waarom Toni Lato zo'n hoge afkoopsom heeft toebedeeld gekregen van Valencia. Ajax haalde voor nog geen 4 miljoen Tagliafico en met Martinez betaalde het ook maar 7 miljoen voor de zoveelste topper. Van een TD die tien jaar hoofd scouting was bij PSV had ik eigenlijk verwacht dat De Jong wat doortastender te werk ging dan vervallen in voor de hand liggende Eredivisie-aankopen en dubieuze jeugdinternationals. Goede scouting is vooral spelers zien die anderen niet zien, zoals genoemde Ajacieden.

14 augustus 2019 om 00:25

gomes1psv,

Niet mee eens. We zijn echt pas een paar wedstrijden aan de gang en je kunt nog niet oordelen over boscagli. Lato heeft een half uur meegedaan dus kwalitatief kun je daar ook niet over oordelen. Baumgartl leek mij in de eerste wedstrijden juist positief. Het is allemaal een beetje voorbarig, maar ik denk dat we het redelijk op de rit hebben. Te laat, want dat heem ik de Jong wel kwalijk. We hadden nu misschien in de laatste ronde van de CL tegen Brugge uit mogen komen... Qua jeugd komt er een hele hoop aan en breekt er al een hele hoop door. Daar gaan we de komende jaren veel plezier aan hebben en die gaan we met flinke winst doorverkopen.

14 augustus 2019 om 00:33

Pfff waarom meteen elke gerucht geloven? Wat heeft aanvallende middenvelder of rechtsbuiten Mauro te maken met controlerende middenvelder Busquets trouwens? Ik zou echt niet weten waaruit zou blijken dat PSV Ihattaren niet goed genoeg vindt. Zit gewoon al vanaf zijn 16e op de bank, maakt minuten en is pas 17 (!). Daarnaast kunnen Doan en Ihattaren op twee posities uit te voeten. Zullen we trouwens pas aan het eind van het jaar wachten met de beoordeling van spelers? Als ik de kenners die na een paar wedstrijden al meteen hun bedenkingen hebben bij spelers moet geloven kunnen Arias, Bergwijn, Pröpper (of Alex, Gomes in een ver verleden) er helemaal niets van.

14 augustus 2019 om 00:50

Ik snap je punt, maar niet bij elke speler hoef je tot het eind van het seizoen te wachten om te constateren of ze goed genoeg zijn. Luckassen kon ik je vooraf al vertellen dat hij geen PSV materiaal was, Behich idem dito. Ik dacht dat Lato goed zou zijn, maar van wat ik gezien heb is zijn niveau abominabel.

14 augustus 2019 om 09:00

Denk dat het vrij duidelijk is waar het rendement van transfer het laagst ligt in de huidige transfermarkt voor Ajax en Psv.

Spelers onder de 23 uit de subtop van de Eredivisie.

Sinkgraven, Gudelj, Zivkovic, Ziyech, Labyad, Van der Hoorn en Duarte komen in mij op voor Ajax, waarbij enkel Ziyech zich goed ontwikkeld heeft.
Narsingh, Pröpper, Maher, Narsingh en Luckassen voor Psv. Waarbij alleen Pröpper een succes is geworden.

Je moet verdomd zeker weten dat zo'n Doan een uitzondering op de regel is (wat absoluut mogelijk is), ik heb zelf te weinig van hem gezien om een oordeel te kunnen vellen.

Met Gakpo, Sadilek, Mo, Abhoukhal,teze en de verhuurde Obispo en Rigo heb je een groep jongens die voor de breedte moeten zorgen. Enkel de buidel trekken voor duidelijke meerwaardes.


14 augustus 2019 om 10:28

Hele goede opmerking! Juist de laatste jaren kreeg ik de indruk dat van de top 3 alleen Feyenoord jaarlijks nog in de valkuil trapt om Eredivisiespelers aan te trekken. Hoewel me het toen ook een raadsel was waarom PSV Ryan Thomas ging halen en Denzel Dumfries nodig dacht te hebben (doet het prima binnen zijn capaciteiten, maar er schuilt geen echte topper in hem denk ik).

Doan is een goede speler, maar niet eentje die zoals Suarez en Ziyech bij FC Groningen en FC Twente wekelijks het verschil maakt. Bovendien heeft hij het fysiek niet mee en met welk plan wordt hij dan aangetrokken? Je wilt toch dat Ihattaren volgend jaar een vaste speler wordt, eventueel met concurrentie van Mauro Junior? Haal Doan daarom niet, maar stoom Ihattaren klaar met Afellay als ervaren stand-in. En qua rendement kun je beter een even dure speler halen uit Zuid-Amerika.

Alstublieft niet , we hebben ihattaren. Laat niemand hem in de weg staan voor zijn ontwikkeling

Ik vind hem niet beter dan die Ihattaran ofzo. Zou het een vrij overbodige aankoop vinden. Ik denk dat bijv. een Ramselaar bij Groningen net zo zou kunnen uitblinken en die is volgens van Bommel ook niet goed genoeg voor PSV

14 augustus 2019 om 00:19

Wat heeft Ihatttaren dan al laten zien in de Eredivisie? Echt helemaal niks.

14 augustus 2019 om 00:25

Hij heeft ook precies 0 kansen gekregen dus je rendering slaat nergens op.

14 augustus 2019 om 17:12

Ehm, in 2019 gewoon 12 competitiewedstrijden gespeeld waarvan 4 in de basis. Als je dan niks laat zien is het logisch dat je nog even geduld moet hebben.

Tja, Doan is een leuke speler, maar of hij het bij PSV kan doen? Ik weet het niet, je hebt ook Ihattaran, daar spat het talent van af.

Als je toch Hendrix in kunt wisselen voor Doan met gesloten beurzen (na verkoop aan Bologna) is dat een prachtdeal. Een 12-in-een-dozijn verdedigende middenvelder voor een siervoetballer. Meteen doen als PSV zijnde. Zou een hoop problemen oplossen.

14 augustus 2019 om 08:30

Op die manier had ik het nog niet bekeken, maar dat zou inderdaad zeer lekker zijn

Geef dan lekker die Ihattaren een kans. Anders wel echt killing voor zo'n ventje als je nu een Doan gaat halen.

Hmmm, Ajax heeft van hem afgezien omdat ze hem niet goed genoeg vonden. Hij maakt in ieder geval weinig progressie bij Groningen...

Wat zal ik als PSV fan boos zijn als dit doorgaat zeg. Al vertrekt Lozano dan heb je aanvallend nog steeds zat spelers over. Buiten dat ik Doan totaal geen bijzondere speler vind zou het volstrekt onnodig zijn. Wat zijn je toekomstplannen met Ihattaren dan? Die klopt namelijk nadrukkelijk op de deur. En ook Aboukhlal is lang zo slecht nog niet. Mochten ze in Eindhoven toch persé een fetisj hebben voor aanvallers, neem dan aub een type De Jong/Toivonen. Die perfect voor de tweede ballen kunnen gaan, zeer goed in de lucht zijn en je ideaal kan gebruiken als stormram. Daar zouden we dan veel meer behoefte aan hebben dan aan dit gehypte jongen met een leuke naam en die aardig kan voetballen.

Niet beter dan wat PSV al heeft. Net als met een schwaab schiet je er weinig mee op. Lekker signaal naar je jeugd ook.

Als Groningen supporter twijfel ik, hij kan geweldig voetballen maar is ook vaak hele wedstrijden afwezig.

Of dit de beste stap voor hem is weet ik ook niet.
Onder Van Bommel is nog geen enkele speler beter geworden bij PSV

Kom op Psv, creativiteit heeft deze jongen nauwelijks. Haal eens een gedegen nr. 10 van dat geld van Lozano. Eén die al bewezen heeft dat hij op dit niveau mee kan. Sinds Brands weg is, is het transferbeleid van PSV echt achteruit gegaan. Verras ons De Jong en kom eens met een echte versterking i.p.v. een Lato of een Boscagli!

Op zich geen slecht idee, maar wat als Ibi “ineens” over drie weken terug is? Ryan Thomas? Mo breekt door?

Hij is zeker bang om naar de Grolsch Veste te komen! Aangezien PSV al in de veste geweest is.
Deze karatekit heeft nu al in 2 wedstrijden gezorcht voor langdurige blessures. Vorig jaar Brama en recent Matos.

14 augustus 2019 om 09:10

Misschien had Matos niet de hele wedstrijd moeten uitspelen als hij zoveel last had van die tik.

Maar ja, Doan schuwt de duels absoluut niet, pakt desondanks nauwelijks kaarten, werkt zich de pleuris en heeft opvallend veel duelkracht voor iemand van zijn lengte. Hij mag dan meer als rechtsbuiten gespeeld hebben, maar als je ziet hoe hij knokt voor zijn team zou dat zeker goed moeten kunnen komen bij PSV op het middenveld.

Maar ja, dan wel tegen de juiste prijs. Een seizoen met of zonder Doan maakt voor ons enorm veel verschil en als hij ontvlamt zie ik zijn marktwaarde ook heel snel stijgen. Ik denk dan ook dat vooral een dik doorverkoop percentage bedongen moet worden.

Psvers staar je niet blind op Doan zijn statistieken. Als rechtsmid bij een moeilijk voetballende ploeg als Groningen is het voor iedere speler lastig om een hoog rendement te hebben. Ik zie Doan als Groningen supporter elke week aan het werk en kan je vertellen dat dit voor PSV een top aankoop is. Met betere spelers om zich heen en een meer aanvallende rol zal Doan zijn rendement veel hoger worden. Hij bezit namelijk alles was een goeie voetballer moet hebben. Hij is snel, fysiek sterk voor zon klein mannetje, technisch erg goed, goed in de combinatie, veel inzicht, goeie steekpass en een fantastisch schot in zn linker. Zijn lage rendement is de enige reden dat PSV überhaupt nog kans maakt om hem te halen, anders was die al lang verkocht aan een buitenlandse club. Helaas ziet Ajax het niet in hem zitten, daar gaan ze spijt van krijgen.

Ik heb niet het idee dat dit de speler is die PSV beter gaat maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax5645
2.AZ5637
3.Feyenoord5015
4.PSV4926
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. SchmidtUnknown
H. JurjusKeeper
J. ZoetKeeper
T. BaumgartlVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

7 fans
Middenvelder, 22 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 PSV 19 2 1 0
2019/2020 FC Groningen 2 1 0 0
2018/2019 FC Groningen 32 5 4 1
2017/2018 FC Groningen 29 9 3 0
2017 Gamba Osaka 10 3 1 0
Laatste voetbalnieuws

Blessure van potentiële basiskracht domper op overtuigende zege PSV

PSV heeft ook zijn tweede oefenwedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen weten te winnen. De ploeg van trainer Roger Schmidt won zondagmiddag met 0-3 van de Duitse derdedivisionist KFC...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 10 augustus
Chris David traint de komende tijd mee bij RKC Waalwijk. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren