‘PSV denkt aan Champions League en stelt transferultimatum’

Woensdag, 10 juli 2019 om

Hirving Lozano en Steven Bergwijn worden al geruime tijd in verband gebracht met een vertrek bij PSV. De twee aanvallers zijn voorlopig echter nog actief in Eindhoven en Voetbal International meldt woensdagmiddag dat de club de twee spelers heeft medegedeeld dat als zij deze maand nog een transfer willen maken, het uiterlijk volgende week zal moeten gebeuren.

PSV speelt namelijk op 23 juli al de eerste thuiswedstrijd in de voorrondes van de Champions League tegen FC Basel en wil, om trainer Mark van Bommel een zo goed mogelijke voorbereiding op dat cruciale duel te geven, geen lastminute-transfers. Aangezien de return een week later in Zwitserland op het programma staat, zullen clubs die Bergwijn of Lozano in juli nog binnen willen halen uiterlijk volgende week toe moeten slaan.

De namen van Lozano en Bergwijn passeerden in de afgelopen maanden veelvuldig de revue in binnen- en buitenland, maar volgens Voetbal International heeft PSV nog geen officieel bod op een van de twee aanvallers ontvangen. Napoli lijkt op dit moment het meest concreet te zijn voor Lozano, terwijl Bergwijn wordt gelinkt aan clubs als Ajax, Bayern München en Manchester United.

PSV is naar verluidt overigens zelf van plan om voor de eerste wedstrijd tegen FC Basel nog een rechter centrale verdediger als vervanger van Daniel Schwaab aan te trekken. Een aantal spelers mag de club in de komende weken bovendien verlaten: voor Bart Ramselaar is er bijvoorbeeld geen uitzicht op speeltijd, terwijl men vanwege zijn nog een jaar doorlopende contract ook graag afscheid zou nemen van Gastón Pereiro.


Poll

Denk jij dat Steven Bergwijn of Hirving Lozano PSV volgende week al zal verlaten?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

64 reacties (laatste reactie door constant kante)

Het is eigenlijk ook maar allemaal apart, je speelt tegen basel met nog meer dan een maand te gaan voordat de transfermarkt sluit. Geeft allemaal maar weinig zekerheid op deze manier.

10 juli 2019 om 15:08

Gelukkig geldt dit waarschijnlijk ook voor Basel, al weet ik er het fijne niet van.

10 juli 2019 om 15:08

In Engeland sluit de transfermarkt over 3 weken. Uiteindelijk is het ook aan de clubs om een deal te accepteren of niet.

Wat ik niet snap is waarom PSV nog geen verdediger heeft gehaald van de miljoenen voor De Jong en Angelino?

10 juli 2019 om 15:11

Misschien omdat Bruma is gehaald?

10 juli 2019 om 15:13

Hadden ze niet een nieuwe Linkerverdediger gehuurd (zou eerst een koop zijn, maar dit is toen een huurdeal geworden)?

10 juli 2019 om 15:26

@kleinegeneraa7

PSV is achter de schermen druk bezig met het aantrekken van meerdere spelers, waaronder een verdediger. Artikelen omtrent Lyanco Vojnovic gemist?

Transfer van Bruma staat hier volledig los van. PSV heeft met de verdiensten uit de CL al geld genoeg om meerdere spelers aan te trekken los van de transfers van Angelino en De Jong waar meer dan 25 miljoen mee gemoeid waren.

Het duurt lang helemaal mee eens maar ga er maar vanuit dat er binnenkort spelers gepresenteerd gaan worden.

10 juli 2019 om 15:27

@madridstra

Klopt maar het gaat om de centrale posities. Ik hoop dat PSV nog 2 CVS aantrekt. Viergever is niet goed genoeg.

10 juli 2019 om 18:10

Onlogisch

"wat ik niet snap is waarom PSV nog geen verdediger heeft gehaald van de miljoenen voor De Jong en Angelino?"

Omdat het halen van spelers niet een eenzijdige kwestie is die PSV puur zélf in de hand heeft. Het halen van spelers vergt óók de instemming van die speler zélf natuurlijk.

Dus huil nooit met die meute mee die in koor van die oliedomme dingen roept als 'huh, waarom Bruma halen, je kunt dat geld beter besteden aan een verdediger'. PSV is achter alle schermen gewoon bezig met diverse opties voor diverse plekken in het team. Waaronder dus verdedigers. Maar sommige spelers willen eerst even wachten (wellicht komen topclubs uit de PL of PD ook nog langs, uiteraard is dat concurrentie) en zien wat er gebeurd, anders spelers is al interesse voor van andere clubs (die Mexicaan waar Ajax ook achteraan zit bijvoorbeeld) en met sommige clubs wordt nog onderhandeld.

Oftewel, John de Jong heeft momenteel gewoon tig balletjes die hij in de lucht houdt en als een balletje een keer valt (zoals Bruma die ineens beschikbaar is) dan ben je als topclub mega dom bezig als je die dan laat lopen omdat je dan eerst even moet gaan wachten tot er ergens een verdediger los komt. Want dan is Bruma ook weer weg.

Dus het geld is niet het probleem, het is de praktijk en de feiten die hieraan ten grondslag liggen. En het feit dat mensen hier denken dat het een simpele klus is om 'eventjes' een verdediger van het niveau PSV ergens op te halen. Zo simpel is dat echter natuurlijk niet.

10 juli 2019 om 18:11

kleine generaal7

"misschien omdat Bruma is gehaald?"

Nope. Het één, het halen van een top vleugelspeler, staat totaal los van het ander. Bruma is gehaald omdat Lozano en/of Bergwijn weggaan. Daarnaast is PSV op zoek naar een CV. Dat de vleugelspeler nu gehaald is betekent uiteraard niet dat er niet ook nog een CV komt. Die komt wel.

10 juli 2019 om 15:44

Op zich is 1 maand transfer periode ook wel voldoende in de zomer. Gewoon alleen de maand juli is toch wel voldoende? In Augustus beginnen de meeste competities ook weer. Wat dus de reden is dat je soms op het laatste moment nog van clubs van die paniek aankopen krijgt omdat de seizoenstart niet goed was.

10 juli 2019 om 16:43

Voor de grote clubs begint de competitie later dan de transferperiode en zijn reeds geplaatst voor de groepsfase CL, dus die hebben dat probleem niet. En omdat de bepalende voetbalorganisaties de oren laten hangen naar de wensen van die clubs, duurt de transferperiode zo lang die dat willen. En die hebben geen boodschap aan de belangen van b.v. PSV of Ajax....

10 juli 2019 om 16:32

Na transferultimatum, gewoon het bedrag verdubbelen. Dan kan PSV gewoon dik verdienen. Minimale prijs voor beide is 40 miljoen, daarna wordt het 80 miljoen.

Lozano verkopen zou het beste zijn. Dam heb je weer genoeg gepd om 1 of meerdere verdedigers te halen. Bovendien zit je dan niet met het probleem dat je Bergwijn, Lozano of Bruma op de bank moet zetten, want daar zijn ze te goed voor.

10 juli 2019 om 15:26

Dat is niet nodig omdat bergwijn/Bruma ook op 10 kunnen met Malen in de spits

10 juli 2019 om 16:12

Bergwijn, lammers, Malen, Lozano, Gakpo en Bruma lijkt me teveel van het goede. Op 10 heb je Ihattaren ook nog natuurlijk. Ook aboukhlal begint op de deur te kloppen.

10 juli 2019 om 16:51

Ihattaren als 17 jarige een heel seizoen basis laten spelen is te riskant, kan je niet op bouwen. Aboukhlal heeft nog geen 10% laten zien van wat Bergwijn heeft laten zien in jong PSV. 6 spelers voor 4 posities is niet te veel.

10 juli 2019 om 18:14

voetbal!!!

"bergwijn, lammers, Malen, Lozano, Gakpo en Bruma lijkt me teveel van het goede. "

Hoezo? En 'tevéél' van het goede?? Van het goede kan je in topvoetbal nooit teveel hebben. En hoezo is zes spelers voor drie posities teveel trouwens? Spreekt toch voor zich dat PSV de posities dubbel bezet wil hebben, dat snap je toch ook wel?

10 juli 2019 om 15:31

PSV hoeft Bergwijn en Lozano niet te verkopen om verdedigers aan te trekken. PSV heeft 40 mil verdiend met de CL en De Jong en Angelino verkocht voor meer dan 25 mil nog even los van reserves van de jaren daarvoor.

10 juli 2019 om 16:15

Niet alle inkomsten kunnen worden uitgegeven aan transfers. Het is geen Fifa. Ik heb het gevoel dat PSV wacht op de verkoop van Bergwijn/Lozano en dat ze dan flink wat uit gaan geven voor Lyanco/alvarez, die op dit moment nog te duur zijn.

10 juli 2019 om 16:32

Bij fifa ben je ook 5 procent kwijt als je verkoopt

Maargoed al zou de helft beschikbaar zijn van de 65 mil aan inkomsten dan heeft PSV alsnog genoeg geld om een fatsoenlijke vrediger te halen denk je niet?

10 juli 2019 om 17:12

PSV draait al jaren een operationeel verlies. Door alle uitgaande transfers werd dit de afgelopen jaren gemaskeerd, dus wat je zegt klopt niet helemaal.

10 juli 2019 om 18:18

Ronalddebier

"psv draait al jaren een operationeel verlies."

Klopt. Er wordt jaarlijks ongeveer 3,5-5 miljoen meer uitgegeven dan er aan omzet binnenkomt. De boekwinsten van de afgelopen seizoenen en de stijging van het eigen vermogen zijn inderdaad toe te schrijven aan de gelden uit de Champions League en aan de positieve resultaten van de transfers.

Weet je welke club óók al jaren een operationeel verlies lijdt? Ajax. Hun winsten over de afgelopen seizoenen is ook volledig toe te schrijven aan de incidentele successen in de CL en de winsten op transfers.

Kennelijk is dat hét business model voor onze nationale topclubs. Heb jij daar een heel erg groot probleem mee?

Voor beide spelers is vooralsnog weinig concrete interesse. Beide spelers hebben een matige 2e seizoenshelft gedraaid, Lozano nog geblesseerd is en PSv heeft topbedragen in gedachte. Dan gaat dat niet meevallen. Van dit duo zie ik Lozano nog eerder vertrekken dan Bergwijn.

Ben wel benieuwd wat PSv doet als er na volgende week wel concrete belangstelling is. Handhaven zij dan deze uitspraken ?

10 juli 2019 om 15:19

Nee natuurlijk niet. Bergwijn of Lozano moet vertrekken. Bruma is niet voor de bank gehaald. Een transfer was al ingecalculeerd. Dit is puur om de druk op te voeren.

10 juli 2019 om 15:33

Nu zou PSV ook gewoon kunnen spelen met een voorhoede Lozano - Bergwijn - Bruma en eventueel Lammers op 10 die een dergelijke positie afwisselt met Bergwijn. Het is dus niet per definitie zo dat een van de door jou genoemde spelers op de bank zou belanden wanneer er niemand vertrekt.

10 juli 2019 om 15:33

Hoeft niet persee, Bergwijn kan makkelijk op 10 spelen met Lozano en Bruma op de flanken en Lammers of Malen in de spits. Als PSV dan nog een aantal goede verdedigers aan trekt en een fatsoenlijk middenveld weet op te stellen dan gaat Ajax het weer lastig krijgen denk ik.

10 juli 2019 om 15:35

"voor beide spelers is vooralsnog weinig concrete interesse."

Ah, ik begrijp dat jij regelmatig contact hebt met hun zaakwaarnemers?

Niet alles wat achter de schermen gebeurt haalt de media. En vooral Bergwijn wordt al met aardig wat clubs in verband gebracht (ajax, Bayern, Inter, Man United).

10 juli 2019 om 16:32

Hoewel ik het wel begrijp is het gebakken lucht natuurlijk. Psv kan niet bepalen wat de markt doet en spelers hebben in deze periode nu eenmaal de mogelijkheid een transfer te maken. Dat kan je als club niet tegenhouden op grond van een CL voorronde.

10 juli 2019 om 20:02

Speler en club hebben een contract met elkaar afgesloten. Deze kan ontbonden worden door een vergoeding te betalen. Voor de club is wel of geen plaatsing poule fase CL minimaal 30miljoen (volgens mij de startpremie). Directe vervanging van zelfde niveau heb je niet zomaar binnen. Daarnaast kan/mag de speler bij zijn toekomstige club (bij transfer na de voorronde en play-off) als nog Europees spelen.

Nederlandse clubs kunnen dit helaas niet. Ajax deed het met Milik en ook met Sneijder lang geleden dacht ik. Als over 3 week een club 45 miljoen bied voor Lozano dan is PSV gek als ze het niet doen. Ze hebben tenslotte al Bruma als vervanger.

Leuk plan van Psv, maar wel een wassen neus. PSV beheerst de marktwerking niet, laat staan de wil een speler en zijn zaakwaarnemer. Wanneer Bayern en Napoli alsnog concreet worden en het muiten begint, lijkt me het onzin dat PSV daar koste wat kost voor gaat liggen.

10 juli 2019 om 15:20

Ik vraag me wel af: Als Lozano voor PSV ind e CL speelt mag hij dat niet meer bij andere teams, niet? In dat geval is hij voor een Napoli of Bayern lang niet zo interessant meer.

Maar misschien gedlt dat niet voor de kwalificatie rondes.

10 juli 2019 om 15:25

Kwalificatie telt sowieso niet mee hoor. Stel hij zou in de winter vertrekken en in de groepsfase meegedaan hebben dan mag hij bij zijn nieuwe club ook direct mee doen. De regels zijn vorig jaar aangepast

10 juli 2019 om 15:32

Ik weet niet uit mijn hoofd hoe lang deze spelers nog onder contract zijn bij Psv, maar de club heeft het recht voet bij stuk te houden. Het is ook best een reële eis.

Ik zou er alleen bij toevoegen, mocht er geen club komen voor deze deadline krijgen jullie voor dit seizoen een verbeterd contract. Zoals Ajax bij Ziyech heeft gedaan.

Dan hou je de spelers nog enigszins tevreden.

10 juli 2019 om 15:35

PSV gaat niet perse voor de transfers liggen, helemaal niet zelf. Ze kunnen wel zeggen, nu ff 2 weken niet. Elk bod dat binnen komt zullen we na de 2 weken gaan beoordelen. Ook Bergwijn en Lozano zullen daar best begrip voor hebben denk ik

10 juli 2019 om 16:33

Denk je? Nou dat denk ik niet. Als die hun zinnen hebben gezet op een transfer, dan zijn die voor eigen parochie bexig, niet meer voor die van psv.

10 juli 2019 om 20:11

Als zijn ze bezig voor hun eigen hachie. Je voeten laten spreken tijdens deze 2 wedstrijden is een win win situatie voor beide. De club ronde verder, en volgens mij dan verzekerd van eu. Speler sterker in contract onderhandeling door aantetonen bepalend te kunnen en druk bestendig te zijn. Daarnaast toont speler ook loyaliteit en winnaars mentaliteit door niet te verzaken en stennis te schoppen

Napoli lijkt op dit moment het meest concreet te zijn voor Napoli? Juist!

Nou Ajax sla je slag en lijf Bergwijn voor volgende week in!
Kans is niet zo groot dat er nog een andere club op Bergwijn gaat bieden voor volgende week. En wie weet wilt Psv hem dan wel verkopen voor zo'n 25-30 miljoen. Ze hebben immers al Bruma binnen gehaald als zijn vervanger. Dat maakt de onderhandelingspositie voor Ajax wat gunstiger.
Gaan ze niet met 25-30 miljoen akkoord dan in Eindhoven laten.

10 juli 2019 om 15:32

Nee zelfs dat is teveel geld voor een binnenlandse transfer

10 juli 2019 om 15:37

Ziyech wordt waarschijnlijk voor zo'n 35-40 miljoen verkocht. Dan is 25-30 miljoen voor Bergwijn een redelijke prijs ook gezien dat het een directe concurrent van Ajax is en dat Psv daarom meer geld kan eisen als ze hem al willen verkopen aan Ajax. Ik denk dat het een goede deal voor Ajax kan zijn en dat Bergwijn een goede vervanger voor Ziyech is op de rechtsbuiten positie.

10 juli 2019 om 15:47

Dan vraagt psv ook gewoon 40 mil

10 juli 2019 om 15:58

Dat mogen ze uiteraard voor hem vragen maar dat zal Ajax niet voor hem betalen. Ik denk dat Ajax maximaal bereid is tot 30 miljoen te gaan voor Bergwijn. En dan is het take it or leave it.

10 juli 2019 om 16:10

Als zal Ziyech verkocht worden dan nog moet Ajax het geld niet besteden om Bergwijn te kopen en helemaal niet voor 25-30 vindt ik veel te duur maar dat is mijn mening

10 juli 2019 om 15:36

Echt niet, dan houden ze em toch nog gewoon een jaartje zelf. Hij hoeft van PSV niet weg he... Je doet alsof PSV hem perse moet verkopen

10 juli 2019 om 15:40

Beetje zonde toch om een recordaankoop op de bank te zetten met Bruma als Bergwijn en Lozano niet vertrekken. En misschien ook kapitaalsvernietiging.

10 juli 2019 om 16:20

Wie zegt dat Bruma dan op de bank zit? Hij kan ook op 10 en in de spits uit de voeten.

10 juli 2019 om 16:35

Psv zal eerder met middenvelders gaan spelen. Van Bommel is fan van een middenveld met Rosario, Hendrix en Pereiro. Ook kunnen Gutierrez en Ihattaren op het middenveld spelen. En ik verwacht dat Psv nog wel een vervanger voor Luuk gaat kopen of dat ze Lammers of Malen de kans gaan geven. Daarnaast heeft Psv ook nog Gakpo rondlopen. Dus kans is wel degelijk erg groot dat Bruma dan op de bank komt.

10 juli 2019 om 17:04

Pereiro wil PSV vanaf en Mauro is al verkocht. Daarnaast is PSV niet op zoek naar een vervanger voor Luuk omdat ze Lammers en Malen hebben. Zowel Bergwijn, Lozano en Bruma kunnen op meerdere posities uit de voeten dus je hoeft je geen zorgen te maken dat ze niet spelen. Het is ook geen overbodige luxe om 3 vleugelaanvallers te hebben als je in 3 competities speelt of als je blessures krijgt.

10 juli 2019 om 17:15

Het is geen overbodige luxe dat klopt. Maar als Bergwijn en Lozano gewoon fit zijn zal Van Bommel ze bijna altijd in de basis zetten. En dus zal Bruma op de bank moeten zitten waarschijnlijk.

10 juli 2019 om 15:47

@dominiquethiem:

Volgens mij interpreteer je dit ultimatum verkeerd. PSV wil een transfer op een ongelukkig moment voorkomen, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat Lozano en Bergwijn om die reden nu ineens in de uitverkoop gaan.

Bergwijn wordt door Transfermarkt geschat op 35 miljoen en die site zit doorgaans behoorlijk aan de lage kant met z'n schattingen. En de media is het er wel over eens dat Ajax sowieso een "concurrentiebonus" zal moeten betalen als het Bergwijn écht wil hebben. Dus die 25-30 miljoen is onrealistisch.

10 juli 2019 om 15:54

Ik zeg ook niet dat ze nu opeens in de uitverkoop gaan. Maar dat Psv nu een ultimatum heeft gezet en dat ze Bruma al hebben binnen gehaald maakt de onderhandelingspositie van Ajax wel wat gunstiger. Dus ga ik ook uit van een wat gunstigere prijs voor Ajax. Dus geen 40 miljoen maar eerder 30 miljoen.

10 juli 2019 om 16:01

"ik zeg ook niet dat ze nu opeens in de uitverkoop gaan."

Jawel, want 30 miljoen voor Bergwijn is een uitverkoopprijs. Zeker voor directe concurrent Ajax.

Verder is "als we hem deze week niet verkopen, dan is hij niet meer te koop" natuurlijk iets heel anders dan "hij moet echt deze week weg". En het feit dat je een (hoogstwaarschijnlijk mindere) backup hebt gehaald voor een speler lijkt me ook niet echt een reden om ineens 10 miljoen van zijn vraagprijs af te halen.

10 juli 2019 om 16:07

Ben ik niet met je eens in verhouding met wat hij gepresteerd heeft.
Hij heeft Psv niet genoeg kunnen helpen om Psv kampioen te kunnen maken. Hij heeft Psv niet genoeg kunnen helpen om de poulefase CL te overleven of in ieder geval dat ze beter voor de dag zouden komen in de CL.
Hij heeft geen topseizoen gedraaid al met al en lijkt mij 30 miljoen een prima prijs voor hem.
Doordat Psv Bruma al heeft binnen gehaald is er minder noodzaak voor Psv om hem koste wat kost te behouden en nemen ze wellicht ook wel genoegen met minder dan de absolute hoofdprijs voor Bergwijn.

10 juli 2019 om 16:17

"ben ik niet met je eens in verhouding met wat hij gepresteerd heeft."
Alsof de transferwaarde van een speler bepaald wordt door de erelijst van zijn club... Hakm Ziyech heeft zeven seizoenen in de eredivisie gespeeld en pas afgelopen seizoen voor de allereerste keer een prijs gewonnen en die wordt door jou ook op 35-40 miljoen geschat.

"hij heeft Psv niet kampioen kunnen maken."
Dit jaar niet, vorig jaar wel.

"hij heeft Psv niet de poulefase CL laten overleven"
Inderdaad wel een schande ja, dat hij er in z'n eentje niet voor heeft kunnen zorgen dat PSV boven Barcelona en finalist Tottenham eindigde in de poule.

"en hij heeft Psv niet verder geholpen in de Knvb beker."
Hij heeft afgelopen seizoen geen seconde meegedaan in de beker.

10 juli 2019 om 16:37

Ziyech speelde weergaloos in de CL in tegenstelling tot Bergwijn. Ook heeft Ziyech geweldige statistieken behaald in de eredivisie en een groot aandeel gehad in het behalen van de landstitel van Ajax.
De meeste clubs zijn alweer vergeten dat Bergwijn met Psv kampioen is geworden vorig jaar.
Afgelopen seizoen kon hij het verschil nergens maken. Zowel in de CL niet als in de eredivisie niet.
Natuurlijk kan hij niet in zijn eentje alles doen maar ook individueel gezien heeft hij het niet geweldig gedaan in deze twee competities. Zeker geen prestaties laten zien die hem een prijskaartje van 40 miljoen zou moeten geven.

10 juli 2019 om 16:57

"de meeste clubs zijn alweer vergeten dat Bergwijn met Psv kampioen is geworden vorig jaar.."

Ik weet natuurlijk ook niet precies hoe het er achter de schermen aan toegaat bij de grote Europese clubs. Maar ik zou toch denken dat er wel een aardig dossier bijgehouden wordt over een speler voordat er een bedrag van tientallen miljoenen geboden wordt. Lijkt me niet dat ze dan alleen even op Wikipedia kijken naar de pagina over het seizoen 2018-2019.

10 juli 2019 om 18:28

Dominique

"een groot aandeel gehad in het behalen van de landstitel van Ajax.
De meeste clubs zijn alweer vergeten dat Bergwijn met Psv kampioen is geworden vorig jaar. "

Ah. Dus wat Ziyech doet, dat onthouden die clubs wel, maar wat Bergwijn doet, nee dat is allemaal onbelangrijk??? Okay.

Maar wellicht hebben die clubs ook het belabberde optreden van Ziyech op het WK én op de Afrika Cup gezien. Of zouden ze dat inmiddels ook zijn vergeten nadat ze zich hebben verlekkerd aan die waanzinnige statistieken van Ziyech in de Micky Mouse league? Wat denk jij Dominique?

10 juli 2019 om 18:24

Dominiquethiem

"gaan ze niet met 25-30 miljoen akkoord dan in Eindhoven laten."

Okay, dus jij en ik kunnen hierbij vaststellen dat Bergwijn dus niet naar Ajax gaat.

Of zou Overmars dat zelf inmiddels ook al wel weten? Er is immers ondanks die charme offensiefjes van de Ajaxdirectie via de Telegraaf nog geen enkel bod van Ajax op Bergwijn gekomen. Wat op zich ook niet heel gek is namelijk. Want Overmars snapt ook echt wel dat als hij met een bod van 20 mijoen bij John de Jong aankomt hij zichzelf vierkant voor schut zet. Zou ook een staaltje dreumus onderhandelen zijn ook trouwens.

10 juli 2019 om 20:17

PSV hoeft niet te verkopen. Hun onderhandelingspositie is juist sterker. En juist nu vlak voor de voorrondes CL zal de prijs alleen maar stijgen.

Ik geef PSV groot gelijk met dit ultimatum. De interesse van Napoli in Lozano is al 6 weken bekend, maar ze komen niet met een bod. Schijnbaar willen ze eerst proberen James Rodriguez te vangen. Prima, maar daar hoeft PSV niet op te blijven wachten. Net zo goed alsdat ook geldt voor de interesse in Bergwijn. Er staat een hele selectie klaar die straks ten koste van in ieder geval FC Basel en daarna nog een andere club de poulefase van het CL toernooi wil halen. Als ze dan op het laatste moment je twee steraanvallers komen weghalen en jij zelf niet meer adequaat kunt reageren dan heb je weer een Europees seizoen weggegooid.
Ik denk dat Ajax over een week of zo ook maar zo'n houding moet aannemen. Wil Juventus de Ligt ? Prima, voor xxx miljoen en wel voor xxx juli.want ook Ajax moet zich straks weer door die voorrondes heen worstelen.

10 juli 2019 om 18:01

Allemaal leuk en aardig wel, maar volgens mij zit PSV nog altijd niet in de positie om een bod van 3o miljoen te kunnen weigeren. Daarnaast is de PL en Serie A zowel sportief als financieel een grote vooruitgang voor die jongens en aan een ontevreden Lozano en/of Bergwijn ga je ook niks hebben

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4138
2.AZ3830
3.PSV3118
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. GakpoAanvaller163
D. MalenAanvaller1311
BrumaAanvaller112
K. MitroglouAanvaller81
R. RuiterKeeper10
J. ZoetKeeper110
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

46 fans
Aanvaller, 22 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 PSV 13 5 3 0
2018/2019 PSV 33 14 4 0
2017/2018 PSV 32 8 5 0
2016/2017 PSV 25 2 0 0
2015/2016 PSV 5 0 1 0
Laatste voetbalnieuws

Langverwachte rentree Afellay hoogtepunt bij dikke overwinning PSV

PSV heeft zaterdagavond een eenvoudige en ruime overwinning geboekt op Fortuna Sittard. De geplaagde ploeg van trainer Mark van Bommel zegevierde op eigen veld met 5-0 over de Limburgse laagvlieger. PSV...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 7 december
Nu het transferverbod is opgeheven, krijgt Frank Lampard een groot budget van eigenaar Roman Abramovich van Chelsea. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren