‘We zijn niet langer met PSV in gesprek over Lammers, we kwamen te laat’

Vrijdag, 5 juli 2019 om 08:33Chris Meijer

Sam Lammers werd eind mei in verband gebracht met Sampdoria, dat volgens Italiaanse media een bedrag van tien tot twaalf miljoen euro zou hebben overgehad voor de spits van PSV. Massimo Ferrero geeft nu echter in gesprek met Sportitalia te kennen dat i Blucerchiati niet langer in de markt zijn voor Lammers.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Heeft Sam Lammers komend seizoen een basisplaats bij PSV?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

26 reacties (laatste reactie door arnavut1)

Wat hoop ik dat deze jongen zich goed ontwikkelt. Zou mooi zijn voor PSV maar ook voor het NL elftal.
Vind hem wel een veelzijdige spits, die potentie heeft om een grote te worden.

5 juli 2019 om 09:24

Precies! Ik ben Ajacied maar voor Oranje hoop ik dat hij zich gaat ontwikkelen. Heeft enorm veel potentie!

5 juli 2019 om 09:30

Vooral zijn tweebenigheid is een heel sterk wapen. Hij kan zowel met links als rechts iemand uitkappen of op doel schieten. Maakt hem heel onvoorspelbaar.

5 juli 2019 om 09:36

Mee eens. Hoop echt dat hii zijn kans gaat pakken. Locadia was/is ook twee benig maar als spits kwam het er helaas niet uit. Hoop dat het bij Lammers toch wel anders loopt. Is ook een beetje afhankelijk van van Bommel. Of hij geduld gaat hebben, mocht het even minder gaan.

5 juli 2019 om 09:43

Ja ik vind Lammers nog een stuk technischer met beide benen, lijkt veel meer gevoel te hebben in zijn zwakkere been. Locadia kon voornamelijk gewoon schieten. Wordt inderdaad afwachten met Lammers. Ik hoop dat hij doorheeft dat hij ook veel fysiek moet gaan leveren als spits. Als hij kan laten zien aan van Bommel dat hij dat kan dan lijkt me de kans groot dat hij gewoon in de spits komt.

“door PSV op jonge leeftijd weggekaapt bij Willem II”

Zijn dat de woorden van een journalist tegenwoordig? Volgens de encyclopedie gaat het dan om gewelddadig wegnemen of stelen. Heeft Sam of Willem II aangifte gedaan dan?

Lijkt alsof tegenwoordig de supporters ook al de artikels schrijven in plaats van alleen de reacties...

5 juli 2019 om 09:26

Ja ze zaak zou eigenlijk gisteren aanbod komen, maar de zaak van ene Holleeder kreeg voorrang.

5 juli 2019 om 09:26

Weggekaapt is een vrij normale term in het voetbal, ouwe reus. Niets om je over op te winden op de vroege ochtend. Speel een potje Fifa en eet een mango. Of kiwi.

5 juli 2019 om 09:52

@Joaquin77
Mwa je kunt ook zeggen, opgehaald, over genomen. Klinkt alweer anders he? Weggekaapt geeft een negatieve lading in mijn optiek. Onnodige stemmingmakerij als je het mij vraagt.

5 juli 2019 om 10:34

Vraag me af hoe Willem II het destijds ervaarde, toen PSV Lammers ‘ophaalde’ uit de Tilburgse opleiding. Wellicht kregen zij het negatieve gevoel dat de kleine Sammie voor hus neus werd ‘weggekaapt’. Althans: zoiets dergelijks zou ik mij kunnen voorstellen.

Is nooit leuk als je één van je grootste talenten verliest aan een concurrerende opleiding. De perceptie van Willem II zal door hun positie anders zijn ervaren, dan hoe men dat voor PSV voelde.

5 juli 2019 om 10:48

Ik weet wel dat Willem II niet stond te juichen toen de vriendelijke heren van PSV Sam kwamen “ophalen” voor een appel en een ei. Kapen vind ik het goede woord. Vind dat het verboden moet worden om spelers “op te halen” voor hun 16e. Jongetjes van 8 worden nu al weggelokt bij clubs als oa Willem II

5 juli 2019 om 10:52

Dat Willem II zoiets zegt zou ik nog wel kunnen begrijpen inderdaad maar een objectieve neutrale journalist is een ander verhaal in mijn ogen. Kies dan voor opgehaald of overgenomen of iets in die richting.

5 juli 2019 om 10:54

Uiteraard sta je niet te juichen maar volgens mij is Lammers ook niet bij Willem II begonnen. Je kiest als speler voor wat voor jou het beste is neem ik aan. Met betere middelen en betere spelers om je heen kun je nu eenmaal sneller groeien tot een jaar of 18. Daarna zijn het vlieguren die het bepalen. Ik zou zelf ook voor een grotere opleiding kiezen als dat voorgesteld wordt.

5 juli 2019 om 11:16

‘Kapen’ is, zoals Joaquim77 ook al benoemd, vrij normaal sportjournalistiek jargon wanneer er sprake is van overname of ophalen van elkaars spelers, waarbij de ene partij er minder gelukkig mee is, dan de ander. Lijkt me dan ook niet iets om je overmatig op te winden.

5 juli 2019 om 11:18

Maar Willem2 haalt die talenten toch ook ergens op? Ook bij een andere club. Het zal niet zo zijn dat Lammers zich aangemeld heeft bij Willem 2, nee hij is gescout. Maar als PSV dan een talent bij Willem 2 scout is dat een probleem? Waarom, omdat Willem 2 dan een profclub is? Willem 2 heeft hem dan toch ook "weggekaapt" bij een andere club? Misschien had die amateurclub wel een mooi plan voor Lammers.... krom of niet?

5 juli 2019 om 11:55

Jij, mijn vriend, hebt zojuist aan jezelf uitgelegd waarom kapen een prima woordkeuze is in deze situatie.

5 juli 2019 om 09:33

Daar stoorde ik me ook aan. Moest er even in staan. Heb zoveel stukken van de Jong gelezen, en daarin werd geen een keer gerept over Willem 2. Een beetje selectieve journalistiek?

5 juli 2019 om 09:39

Ik denk eerder dat jij selectief leest, want dat heeft er ook 100 keer ingestaan.

5 juli 2019 om 11:10

Heb je ook de stukken gelezen over de 8 miljoen die Willem II en RKC hebben ontvangen voor Frenkie de Jong. Gaan ze straks als psv ook een megatransfer in de toekomst voor Lammers gaat krijgen een dergelijk bedrag uit Eindhoven ontvangen. Of heeft psv het dan slimmer gedaan dan ajax. En als je daar dan over nadenkt dan begrijp je ook waar de term wegkapen vandaan komt.
Dit is pas selectieve verontwaardiging.

5 juli 2019 om 14:12

Nou nee... Ik heb meerdere keren gelezen en er werd nooit echt geschreven over het wegkapen of iets in die trant. Het gaat mij om de lading dat wegkapen met zich mee geeft. En dat is in dit artikel wel zo. Of beweer jij anders?

5 juli 2019 om 09:44

Ja maar dat laatste is ook gewoon zo. Zijn ook gewoon supporters die dit schrijven alleen kunnen ze blijkbaar niet allemaal even neutraal een artikel schrijven.

5 juli 2019 om 16:13

Ik dacht precies hetzelfde. Vreemd is dan ook, dat het bericht over oud jeugdspeler van psv 'Pereira', word gebracht als "de voormalig jeugdspeler van PSV, die in 2005 de overstap maakte naar M United".
2 manieren van nieuws brengen, maar duidelijk op 2 verschillende manieren.

Yep zelfopleidende club is PSV

5 juli 2019 om 09:54

Ach, als wij, Ajax, dit doen, noemen we het ook zelf opgeleid, dus ik zie hier het probleem niet. PSV heeft wel in hem geinvesteerd, geeft hem de kans. Dus ja, dit mag je best zelf opgeleid noemen.

5 juli 2019 om 10:30

Probeer eens een elftal van spelers die minimaal 10 jaar in dezelfde jeugd speelt op te stellen. Lukt geen enkele club. Zelfs een Barca en Real niet. Jong spelers binnenhalen is gewoon ontzettend slim. Als ze dan 3 jaar in die jeugd hebben gespeelt mag je het gewoon eigen jeugd noemen. PSV heeft namelijk de speler verder opgeleid en klaargestoomt voor de eredivisie. Door hem eerst te laten spelen in de KKD, daarna een seizoen te rijpen bij Heerenveen (waar hij echt groeide) en nu klaar te maken voor de basis. De kans is klein dat Willem 2 dit ook kon doen. Maar als Lammers bij Willem was gebleven hadden jullie misschien ook geen King Sol en Isak.

Dat vind ik toch nog een redelijk hoog bedrag voor iemand die bij Heerenveen heeft laten zien dat hij kan ballen. Lammers heeft zeker potentie, alleen vraag ik me soms af wat zijn positie nou echt is. Bij Heerenveen vond ik hem soms te veel terug zakken en uitwijken naar de flank. Ik ga de tandem Vlap-Lammers wel missen bij onze Frieze concurrent zeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Sampdoria

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
14.Napoli00
18.Spezia00
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
F. ContiUnknown
E. AuderoKeeper
T. AugelloVerdediger
B. BereszyńskiVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Sampdoria.

3 fans
Aanvaller, 25 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Atalanta 2 0 0 0
2021/2022 Eintracht Frankfurt 15 1 1 0
2020/2021 Atalanta 15 2 0 0
2020/2021 PSV 1 0 0 0
2019/2020 PSV 7 2 0 0
Laatste voetbalnieuws

Lammers moet elders in Serie A clubtopscorer doen vergeten

Atalanta heeft opnieuw tijdelijk afscheid genomen van Sam Lammers. De spits wordt voor een jaar verhuurd aan Empoli. Lammers werd twee seizoenen geleden voor negen miljoen euro overgenomen van PSV, maar...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 9 augustus
Orkun Kökcü is mogelijk de volgende Feyenoorder die de stap naar het buitenland gaat maken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren