‘Provocerende’ Paul Pogba hard aangepakt na fikse aanvaring met fans

Maandag, 13 mei 2019 om

Manchester United verloor zondag met 0-2 van Cardiff City, het zoveelste teleurstellende resultaat van the Red Devils dit seizoen. Na afloop had Paul Pogba mot met enkele fans. De middenvelder werd verrot gescholden door de aanhang, maar oud-speler Lou Macari vindt dat ook Pogba zich beter had moeten gedragen.

Nadat de spelers van Manchester United zich bij het publiek hadden gemeld om de supporters te bedanken, richtten enkele fans de pijlen op Pogba. De Fransman werd hard aangepakt door een select groepje, maar volgens Macari, die in de jaren zeventig en tachtig actief was voor de Engelse topclub, stelt dat Pogba de fans ook ging uitdagen.

"Ach, kom op. Ik ben niet hiernaartoe gereisd om dit te zien", zegt de Schot bij MUTV over onder meer een sarcastische zoen die Pogba richting de fans gaf. "Als dit een andere speler was geweest, was ik net zo kritisch. Waarom doe je dit? Houd in eerste instantie ook gewoon je shirt aan. Welke andere speler zie jij nog meer zijn shirt uitdoen?", aldus Macari, die spreekt van een gebrek aan discipline.

"Hij moet het gewoon aanhouden. Hij moet van het veld en dan moet je je shirt uitdoen. Iemand anders kan het shirt dan komen brengen naar de desbetreffende fan. Het gaat hier om discipline", aldus de oud-middenvelder. Het is onduidelijk of Pogba volgend seizoen nog actief is bij Manchester United. De wereldkampioen wordt onder meer gelinkt aan een transfer naar Real Madrid.


Poll

Ben jij het eens met Lou Macari?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

48 reacties (laatste reactie door japie_krekel)

Voordat we Pogba compleet met de grond gelijk maken met z'n allen: wat zou je zelf doen als twintiger wanneer je constant verrot wordt gescholden door enkelingen die verder niet echt bij je in de buurt kunnen komen en die je ook totaal niet kennen?

13 mei 2019 om 16:35

In de spiegel kijken en afvragen of ze misschien toch een beetje het recht hebben om me uit te schelden?

13 mei 2019 om 16:40

Pogba verdient het uiteindelijk niet om uitgescholden te worden. Als dat zo is mogen Young, smalling, Jones, Matic, Herrera, Lukaku en Alexis ook allemaal worden uitgescholden. Pogba is een makkelijke target omdat hij 100 miljoen heeft gekost en niet laat zien wat je van zo'n prijskaartje mag verwachten. Wat je echter vergeet is dat een middenvelder in zijn eentje nooit een team op sleeptouw kan meenemen. Ik garandeer namelijk dat Pogba bij Liverpool, City, Juventus en zelfs Dortmund nu de Beste middenvelder van de wereld zou zijn.

13 mei 2019 om 16:43

Als je de lof mag ontvangen als het goed gaat dan mag je ook de hoon ontvangen als het niet goed gaat. Daar heb je als speler op dit niveau, vind ik, maar mee te dealen.

Als hij echt de beste middenvelder van de wereld zou zijn heb je geen beter team nodig om dat te laten zien. Feit blijft dat hij te weinig presteert, ook als je naar zijn individuele prestaties kijkt.

13 mei 2019 om 16:51

Hij is evengoed topscorer van Manu dit seizoen..

13 mei 2019 om 16:53

@klysmakaboute

ik vind dat onzin. Messi is waarschijnlijk de beste speler ter wereld en die lukte het ook niet op het WK met Argentinie zich te onderscheiden. dan hebben we het over een speler die nog beter is als Pogba maar Pogba moet het wel in zijn eentje kunnen

Ronaldo lukte het ook niet met Portugal op het WK en dat is ook geen koekenbakker

13 mei 2019 om 17:05

Die lof krijgt hij alleen nooit, ook niet wanneer hij goed speelt. Omdat United als team gewoon al jaren waardeloos draait.

13 mei 2019 om 18:20

@Japie
Noch Messi, noch CR hebben hier iets mee te maken.

Maar niemand had verwacht dat Pogba even landskampioen zou worden met Utd. Maar verliezen van de al gedegradeerde CP in je laatste thuiswedstrijd, waarin je toch even de fans moet laten zien dat je iets wilt goed maken na zo een dramaseizoen.. Ja, dan kun je woedende fans op je kop krijgen. Verder is Pogba natuurlijk met veel bombarie en geld als verlosser binnengehaald. Hij kwam uit de eigen jeugd, maar kostte Utd een fortuin. Het is niet zo dat Pogba met een schone lei is begonnen. Dan moet je dus wel laten zien dat je het waard bent.

Je hebt een rare blik op de wereld. En een apparte Obsessie Japie.

Tot slot, ik vind dat Pogba zich heel netjes en beleefd gedraagd. Hij slikt de scheldkannonade, glimlacht, knikt, toont begrip, en zegt niks lelijks. Bijna de andere wang getoond. Dan moet je als supporters, en zeker pers daarna niet nog eens dit gedrag in slecht daglicht plaatsen.. Dit vind ik negatief framen, terwijl die in feite niks doet. Over de shirt uittrekken kunnen de meningen verschillen, maar ik vind niet dat dit iets provocerends is, of dusdanig abnormaal in deze tijd, dat je dit niet mag doen. Ik vind eerder de voorgestelde suggestie vreemd. Ik snap wel dat men boos is, en hoewel het niet chique is, kunnen supporters hierin dan te ver gaan. Maar Pogba heeft zich heel beheerst gedragen. Ik vind het eerder een pluim. Ze hadden bij Utd ook ene Cantona.. Die loste het anders op.

13 mei 2019 om 18:52

@diegopeladona

de voorbeelden van Messi en Ronaldo hebben er in zoverre mee te maken dat die het ook niet lukt het verschil te maken zonder goede spelers om hun heen en dan hebben we het over de twee beste spelers ter wereld. waarom zou het dan Pogba als enige ter wereld wel moeten lukken? dat is gewoon niet realistisch

Pogba is de enige die dit seizoen wat heeft laten zien bij United dus ik vind de kritiek niet terecht. heeft Mane bv bij Liverpool een mindere dag of periode, dan is het Salah of Firminho wel die het verschil maakt. heeft De Bryne een mindere periode dan maakt bv een Bernardo Silva of Aguero het verschil en dan valt dat minder op dat zo een speler een mindere periode heeft

bij United moet letterlijk alles van Pogba komen want er zijn geen andere sterspelers. dat lukt geen speler ter wereld om constant het verschil te maken zonder andere toppers op hem heen, maar dat word wel van hem verwacht. dan ben je imo onrealistische eisen aan het stellen aan een speler

13 mei 2019 om 19:31

@japie
Lees jij wat je zegt? Messi en CR spelen 40 a 50 wedstrijden per seizoen, waarin ze maximaal 5 wedstrijden minder of niet beslissend zijn. Dit doen ze al meer dan 10 jaar. Hoe kun je die enkele wedstrijden pakken om te stellen dat zij in eenzelfde situatie verkeren. Pogba heeft afgelopen seizoen in de BPL 5 velddoelpunten gescoord, 2x tegen Bournemouth, 2x Huddersfield, 1x Fulham. Allemaal rechterrijtjes. Al zijn andere goals waren penals. Waar hebben we het over.

Daarnaast verwacht niemand dat Pogba kampioen wordt met Utd. Maar top 4 halen, met zo een selectie, of tenminste als jonge aanjager de intentie tonen dat je er iedere wedstrijs voor wilt gaan, dat is het minste wat je van hem mag verwachten. Hij is geen spits he. Het is een middenvelder. Hij moet het spel maken, strijden, de bal afpakken, en de voorste spelers bedienen. Wat is precies niet realistisch? Dat hij tegen Cardiff laat zien dat hij de beste man op het veld is? Is dat niet realistisch? Kom op zeg.

Je zegt het fout. Pogba moet van die 45 wedstrijden die hij het hele seizoen speelt, zo een 40 wedstrijsden minimaal een 7 a 8 scoren. Dan kun je met die paar mindere wedstrijden wegkomen. Nu doet hij dit 10 wedstrijden. En moeten de fans slikken dat hij 35 wedstrijden een 6 of lager scoort. Dat is nogal wat. Dus jouw vergelijking gaat niet op. Het gaat om consistentie. En Pogba heeft te vaak een mindere dag. Daarom behoort hij niet tot de wereldtop. Hij is juist diegene die meelift op de kwaliteiten van anderen. Bij Juve was dit op de kwaliteiten van Vidal, Marchisio en Pirlo. Bij Frankrijk op die van Kante en Matuidi. Bij Utd moet hij laten zien dat hij het middenveld kan dragen en dat lukt hem niet. Had je daar een scholes neegezet ipv Pogba, had je een heel ander seizoen gedraaid. Waarom? Die scoorde wel standaard een 7 of hoger. En door hem speelden andere spelers ook beter. Die wisten dat ze een rustpunt op het veld hadden. Een speler die het middenveld wist te domineren.

Dat is het verschil tussen absolute top, of gewoon middelmaat.

13 mei 2019 om 22:29

@diegopeladona

heb jij gelezen wat ik net zei? Pogba heeft bij United geen topspelers om hem heen en dan word het lastig het verschil te maken. Messi en Ronaldo hebben bij Barca en Juventus wel sterspelers om zich heen en daar presteren ze dan ook goed. in het nationale elftal missen ze die topspelers om hun heen en zijn ze ook meteen een stuk minder constant en beslissend zoals we op het afgelopen WK hebben kunnen zien.

Messi en Ronaldo profiteren ook van het surplus aan kwaliteit van de spelers om hun heen. welke uitzonderlijke kwaliteit is er bij United dan momenteel?

Scholes kan het ook niet in zijn eentje zonder sterspelers om hem heen, daar geloof ik niks van

Pogba is bij Frankrijk vaak een van de uitblinkers en was op het WK de meest beslissende speler van Frankrijk. simpelweg omdat hij daar wel spelers van zijn kaliber om hem heen heeft staan en daardoor ook gewoon top presteert

13 mei 2019 om 22:52

Japie ik snap dat je wil provoceren en daarna lekker strijden om je mening, maar je kan een toernooi met landen teams nooit vergelijken met een heel seizoen bij je club! Dat gaat gewoon niet. Als je voetbal echt snapt dan weet je dat dit totaal iets anders en dus onvergelijkbaar is. Pogba is de beste speler van United (rashford komt ook een eind) maar dat betekent ook dat iedereen het meeste van jou verwacht. Is dat eerlijk? Nee. Pogba kan United natuurlijk niet in zijn eentje kampioen maken. Wat hij wel kan doen is een boegbeeld voor de club zijn, voorop in de strijd gaan, zijn niveau constant halen en als het kan een beetje meer. Maar dat heeft hij tot nu toe gewoon te weinig gedaan. Dan krijg je kritiek. Pogba reageerd hier wat mij betreft netjes. Maar als ik hem was zou ik niet gaan zoals je zegt maar opstaan en laten zien hoe groot je bent!

13 mei 2019 om 23:03

Ronaldo tegen Ajax niet gezien...ondanks de 'sterspelers' rond hem

13 mei 2019 om 23:03

Ronaldo tegen Ajax niet gezien...ondanks de 'sterspelers' rond hem

14 mei 2019 om 03:11

@mancunianb

Pogba is een boegbeeld voor de club. als hij niet in dit elftal stond was er buiten de United supporters geen hond die interesse had gehad in dit United want het is de enige speler die kwaliteit heeft samen met Rashford en De Gea maar niemand gaat naar een club zitten kijken om een keeper in actie te zien.

je niveau constant halen gaat ook een beetje lastig als heel het elftal niet draait. kijk naar een Modric bij Real bijvoorveeld, die won niet al te lang terug 3 keer op rij de CL en haalde de finale van het WK maar raakt dit seizoen geen knikker meer nu het elftal in een diep dal zit

Pogba is dit seizoen de enige die wat heeft laten zien bij United maar is degene die de meeste kritiek krijgt. die logica ontgaat me volledig. natuurlijk mag ook Pogba kritiek krijgen maar mensen slaan wel erg door in die kritiek momenteel. hoe ga je als spelers opstaan met deze middelmaat om je heen? met dit elftal valt voor hem geen eer te behalen. laat die beleidsbepalers bij United eindelijk eens gaan zorgen dat er wat meer kwaliteit word toegevoegd aan de selectie. buiten Pogba, De Gea en Rashford heb je Everton materiaal staan

13 mei 2019 om 17:11

Je schouders ophalen en doorlopen misschien?

13 mei 2019 om 17:55

Haha, de eerste keer ja. Stelletje heilige boontjes hier.

13 mei 2019 om 19:01

Heeft niks met heilige boontjes te maken, maar met manieren. Pogba moet hier gewoon doorlopen en zich professioneel gedragen, dat wordt van hem verwacht en is simpelweg ook onderdeel van zijn beroep.

13 mei 2019 om 22:54

Leg mij eens uit wat dat met heilige boontjes te maken heeft?

13 mei 2019 om 18:07

Een hele goede opmerking. Zelf ben ik normaal namelijk ook meestal van; wees professioneel enz enz. Maar toen ik wat verder dacht ging ik mijzelf toch afvragen; bij welke beroepen moeten mensen het ook accepteren als ze volledig worden uitgescholden? Nu werk ik zelf in de gehandicaptenzorg en heb ik op de meest diverse en extreme groepen gelopen (als man met wat sterker fysiek wordt je daar al snel geplaatst) en ook hier ben ik wel eens uitgescholden. Maar daar waren er ook grenzen en zelfs op de meest extreme groepen was het nog niet eens zo extreem als deze voetballers het soms hebben. En als we een politie verrot schelden dan belanden we een nachtje in de cel. Doen we dit bij circusartiesten, tv presentators, zangers enz dan mogen ze van ons allemaal weg lopen van het podium als dit hen overkomt en vinden we met zijn alle dat de beveiliging in moet grijpen. Daarnaast verwachten wij allemaal dat onze voetballers vol emotie spelen en vol open staan voor het positieve emotie en gevoel dat ze krijgen van het toejuichen van supporters. Maar moeten zij zich ineens compleet sluiten voor het negatieven? Wel gevoelig zijn voor aanmoedigen maar niet voor uitschelden, het lijkt mij dat alleen psychopaten dit zouden kunnen. Daarnaast is het zo dat bij de meeste beroepen waar je ook maar iets met agressie te maken krijgt je hier vaak voor kiest als onderdeel. Een beveiliger weet dat er agressie kan zijn en ik met mijn beroep ook. Maar een voetballer wordt niet uitgekozen op hoe goed hij met agressie kan omgaan. Hij wordt voor 90% beoordeeld op hoe hij presteert op het veld.

En nu lijkt het net alsof ik het allemaal maar goed vindt dat deze spelers dit doen, het Tegendeel is waar. En van mij moet Pogba ook gestraft worden (wat de straf ook zal zijn). Maar mogelijk is het een idee om (sommige) spelers emotionele hulp te geven om zich wat meer te kunnen wapenen/afsluiten voor negatieve op het veld. Want als hij zo de controle over zichzelf verliest dan geeft dat in elk geval aan dat hij niet goed in zijn vel zit. En er zijn maar weinig voetballers die goed kunnen presteren als ze niet lekker in hun vel zitten. Dus laat Manu er voor zorgen dat zij als club er in elk geval ook alles aan doen om deze mannen weer mentaal in orde te krijgen en ze zowel fysiek als psychisch optimaal kunnen presteren. Want dat zullen ze nodig hebben.

13 mei 2019 om 18:26

@Massive
Mooie reactie. Leuk om meegenomen te worden in jluw gedachtegang.

Wat ik alleen niet snap is, waarvoor moet Pogba precies gestraft worden. Ik vind zijn reactie in geen geval negatief uit te leggen.

We kunnen idd nog zeggen dat Pogba had kunnen weglopen. Wellicht was dit nog beter geweest. Maar dat valt ook te betwijfelen. Ik vind dat hij niks heeft gezegd wat maatregelwaardig is. Maar misschien mis ik iets in dat filmpje.

13 mei 2019 om 21:18

"door enkelingen die verder niet echt bij je in de buurt kunnen komen en die je ook totaal niet kennen" Dat dus. Who cares wat dit soort lui roepen. Het was toch een thuiswedstrijd? Dan loop je door naar de volgende groep supporters. Je maakt het er zelf ook naar op deze manier.

13 mei 2019 om 21:37

Ik denk dat dit makkelijk praten is als het je nooit gebeurt of wellicht één keer meemaakt. Hij krijgt dit week in, week uit over zich heen. Enerzijds ben ik het met je eens hoor maar wat ik wil aangeven is dat ook Paul Pogba gewoon een mens is. Zoon van een normale moeder. Iemand met een hart en een ziel, zeg maar. Het gaat ver hoor, wat men zomaar altijd denkt te kunnen roepen. Juist ook omdat de spelers toch nooit wat terug doen. Hij is nog erg jong en net als ik (26) leert hij elke dag nog.

Wat is dat nou voor onzin? Iemand anders moet het shirt voor hem naar de fan brengen? Als hij zijn shirt aan een fan geeft, is dat meer dan prima. Lekker weer zoeken naar iets om te zeiken op Pogba.

13 mei 2019 om 18:04

Precies wat in mijn gedachte opkwam waar slaat dat op!? Ik vind dat Pogba hier gewoon uitstekend heeft gehandeld stond er gewoon boven. Valt me ook op dat de oud spelers van utd altijd echt altijd de club/spelers aanvallen.. Ik vraag me af waarom dat zo is. Misschien voortaan in de clausule laten neerzetten dat ze bij vertrek nooit meer negatief over de club/spelers mogen praten😜 (sarcasme aangezien mensen dat nooit begrijpen op vz)

Vind Pogba ook aardig tegenvallen, zie hem niet de absolute top halen. Goede speler maar niet meer dan dat.

13 mei 2019 om 19:18

Nou, bij Juventus was hij zeker top. Ook recentelijk de wereldtitel gewonnen met Frankrijk. Zou het anders niet aan dat kwakkelende Man Utd liggen waar niemand (behalve de Gea) een constant hoog niveau heeft weten te halen?

Madrid loading .........

Pogba ligt door de teleurstellende resultaten onder een vergrootglas. Logisch ook, hij zou de meest dragende speler moeten zijn.

Wat Macari hier echter doet is zeuren om het zeuren. Shirt uitdoen voor een supporter getuigt van een gebrek aan discipline? En dan vervolgens voorstellen om het shirt vanuit de kleedkamer door iemand anders te laten brengen. Sorry hoor, maar dan snap je er niet veel van.

13 mei 2019 om 16:45

Pogba is ook de meest dragende speler. 13 goals en 8 assist voor een CM zijn gewoon fantastische statistieken. De rest van het team valt nog meer door de mand zelfs en die krijgen vrijwel nooit kritiek. United heeft gewoon echt een bagger selectie met (in potentie) maar 4 of 5 topspelers

13 mei 2019 om 17:23

Omdat een Jones of Smalling niet zovaak in de spotlights staat als Pogba. Wist je nog toen hij pas tekende, pogback en pogboom? Dat hij wordt uitgescholden is ook niet goed, maar als je zo graag de ster wilt zijn moet je ook tegen kritiek kunnen. Man wat jammer hoe Mourinho bij deze club is weggejaagd.

13 mei 2019 om 18:54

@Joey
Waarvan 7 penaltys plus 1 rebound van een penalty. Hij heeft er ook nog 3 gemist. Dus in feite heeft hij 5 velddoelpunten gescoord als spelverdeler/middenvelder in een heel PL seizoen. Ik vind dat best karig.

Die 5 velddoelpunten heeft hij in 3 wedstrijden gescoord. 2x tegen Bournemouth, 2x tegen Huddersfield en 1x tegen Fullham.

Niet meer dan een 13 in een dozijn speler, als we dus van de statistieken uithaalt. Kijken we naar hoe die speelt, op het veld, dan is hij zo wisselvallig dat je echt niet mag spreken van een topspeler. Ik snap werkelijk waar niet hoe men bij het idee komt dat Pogba een absolute wereldtopper is. Geen idee.

Pogba kan daar beter weg gaan. veruit de beste speler van United maar als hij niet gewaardeerd word zou ik als ik hem was lekker verder kijken. met beter spelers om hem heen kan hij zichzelf ook weer structureel onderscheiden want het isgewoon een geweldige voetballer imo

13 mei 2019 om 17:44

Alleen zal een fan je sneller waarderen wanneer je inzet toont. Naast het dramatische voetbal van Pogba de afgelopen 1,5 maand, ontbreekt het hem ook aan inzet. Het boeit hem allemaal niet.

14 mei 2019 om 00:36

Mentaliteit ontbreekt in de hele spelersgroep, niet gebrek aan waardering van de fans. De een volgt het ander

De enige United-waardige speler, naast Rashford. De rest vind ik echt middelmaat en niet goed genoeg voor Manu. Het is ronduit belachelijk dat Pogba als zondebok wordt gebruikt door de fans. Wegwezen daar, Pogba verdient beter dan dit.

13 mei 2019 om 16:49

Hier doe je De Gea, Shaw en zelfs Lindelof toch wel iets tekort.

13 mei 2019 om 16:51

Uiteraard, De Gea vergeten. Shaw en Lindelof vind ik echt geen absolute top hoor. Vergeet niet dat Manchester United in de top 3 van aller grootste clubs hoort

13 mei 2019 om 16:58

Lindelof geen absolute top idd, maar kwalitatief goed genoeg om 1 van je 3 centrale verdedigers te zijn waarmee je roteert.

Shaw is na Robertson wel op afstand de beste linksback van de PL geweest dit seizoen. En de Marcelo's, Alaba's en Alba's van deze wereld zijn natuurlijk onhaalbaar. Shaw is makkelijk een top 10 linksback van de wereld.

13 mei 2019 om 18:06

Makkelijk top 10 zelfs? Alba, alaba, marcelo, robertson, Rose, mendy, Sandro, felipe luiz, lucas Hernández, kurzawa, chilwell, Bertrand. Hoe kan luke shaw makkelijke top 10 Lb zijn als hij niets eens een fatsoenlijke voorzet kan geven ziet er alleen goed uit omdat Ashley young op rechts is

13 mei 2019 om 18:13

Sorry maar als je Luis, Sandro, Kurzawa, Bertrand en Mendy echt beter vind op basis van het afgelopen jaar, is er toch echt iets mis met je verstand van voetbal. Ik weet niet of je hem vaak aan het werk ziet?

13 mei 2019 om 22:55

Wat is shaw goed in?

Zoveel reacties over Pogba die beter zou verdienen. Wat denken jullie dat Madrid fans gaan doen als hij zoals bij de eerste goal van Cardiff bij een inworp zijn man laat lopen?Bij een inworp! Hij heeft geen zin en inzet en mag vertrekken als hij wil. Alleen gaat niemand hem kopen voor 100+ Mil want voor minder zal United hem nooit laten gaan.

13 mei 2019 om 18:53

De atmosfeer helpt ook niet he. Je moet het mentale aspect niet onderschatten. Wat Pogba aan negativiteit over zich heen heeft gekregen in Manchester, heeft echt een weerslag op zijn spel. Als hij naar Madrid gaat en het plezier in zijn werk weer hervindt, dan zul je de oude Pogba weer zien. De beste Box to Box speler die hij was.

Hij werd verrot gescholden... aparte tekst voor in een nieuwsbrericht 🤨 OT: beter maar dat die jongen weg gaat. Presteert nauwelijks, wel grote mond. Lekker naar Madrid verkassen.

Pogba moet naar Real ofzo. Gelijk wel uit die verrotte hoek. Als je geen goede spelers om je heen hebt kan je ook niet tot je beste vermogen spelen. United was stap achteruit. Als PSG of Real hem een bod doen moet die lekker weg.

13 mei 2019 om 19:05

Ik hoop niet dat Pogba aan de selectie van Real wordt toegevoegd. Voor mij is het een 13 in een dozijn voetballer. Er lopen er veel betere rond.

Ik vind ook dat die wat harder mag lopen op het veld en de bal wat sneller mag afgeven aan een medespeler, maar dit gescheld zou mij ook niet motiveren. Hij blijft gewoon rustig en doet hier niks geks. Als fan moet je ze altijd steunen. De manager kan hem vertellen wat er beter moet. En als dat niet gebeurt, moet die hem niet opstellen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Liverpool4626
4.Chelsea297
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
O. SolskjærAanvaller
M. RashfordAanvaller1610
David de GeaKeeper160
L. GrantKeeper00
E. BaillyVerdediger00
S. RomeroKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

455 fans
Middenvelder, 26 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Manchester United 5 0 0 0
2018/2019 Manchester United 35 13 6 0
2017/2018 Manchester United 27 6 5 1
2016/2017 Manchester United 30 5 7 0
2016/2017 Juventus 0 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Solskjaer brengt goed nieuws over Pogba en ontvouwt transferambities

Manchester United versloeg in ruim een week tijd Tottenham Hotspur (2-1), Manchester City (1-2) en AZ (4-0), waardoor de sfeer op Old Trafford een stuk beter is dan voorheen. Manager Ole...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 14 december
Unai Emery wil niet meteen aan de slag na zijn gedwongen vertrek bij Arsenal. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren