Kjell Scherpen krijgt straf: ‘Nu is het goed tot me doorgedrongen'

Donderdag, 25 april 2019 om 10:05Tim Siekman • Laatste update: 10:00

Ajax maakte woensdag wereldkundig dat Kjell Scherpen vanaf volgend seizoen onder contract staat bij de Amsterdamse club. De negentienjarige doelman komt over van FC Emmen en tekent een vierjarige verbintenis in de Johan Cruijff ArenA. De jonge keeper zegt via de officiële kanalen van Ajax uit te kijken naar zijn nieuwe avontuur.

Ajax maakte de transfer bekend via een ludiek filmpje, waarin de sluitpost van directeuren Edwin van der Sar en Marc Overmars 'strafwerk' moest doen en moest opschrijven dat Ajax de beste club van Nederland is. Enkele fans van de F-Side van Ajax zijn niet blij met de komst van de jongeling, aangezien hij zich als elfjarige negatief uitte over Ajax én omdat hij recent nog stelde dat hij fan was van Feyenoord.

"Ik heb een paar wijze lessen van goede leermeesters gehad", grapt Scherpen over het filmpje. "Ik moest wat op papier zetten en nu is het goed tot me doorgedrongen. Dit is geweldig natuurlijk. Een mooie beloning voor mijn seizoen. Het ging dit jaar met pieken en dalen, het waren goede leermomenten. Ik ben heel trots op mijn transfer naar Ajax en kijk ernaar uit om te beginnen."

Scherpen heeft voorafgaand aan de transfer gepraat met de leiding van Ajax en met keeperstrainer Carlo l'Ami. “We hebben gepraat over hoe zij mijn toekomst zien en wat hun plannen zijn. Ik ga volgend jaar volledig meetrainen met de eerste selectie en mijn wedstrijden spelen bij Jong Ajax”, aldus Scherpen, die nu met 'bewondering' naar Ajax kijkt. “Als je ziet hoe ze het in de Champions League doen, kun je daar alleen maar van genieten. Daarin zie ik ook een mooie uitdaging voor mezelf.”


Poll

Een goede aankoop voor Ajax?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

73 reacties (laatste reactie door vernon)

Mooie, ludieke actie van Ajax op die trieste reacties. Scherpen was 11 toen hij die tweets postte en riep aan het begin van het seizoen dat zijn droom is om voor Feyenoord uit te komen. Nou en. Zolang die jongen zijn werk doet wanneer hij onder de lat bij ons staat, mag hij lekker supporter zijn van welke club dan ook. En mocht hij het iets minder goed doen, ook prima. Hij staat bij ons onder contract, dus steun zo een jongen dan.

25 april 2019 om 10:25

Joh... laten we die hele F-side gewoon ff negeren. Dat zijn gewoon gefrustreerde jongetjes die zich kennelijk associeren met Ajax, maar niet de mentale capaciteiten hebben om hun bestaan los te koppelen van de club.

25 april 2019 om 13:12

@fcexlcusief: niet alles en iederen over 1 kam scheren joh... Niet iedereen bij/van de F-Side gedraagt zich als deze gasten en zij vertegenwoordigen ook niet dat gedeelte van de supportersschare...

25 april 2019 om 10:55

Die jongen moet van harte welkom zijn, begrijp me niet verkeerd. Maar ik vraag me af waarom hij dit zelf wil. Theo Janssen was er ook zo een. Die riep de hele tijd dat het ook maar gewoon werk was. Clubs maken deel uit van mensen hun identiteit, daar moet je als speler en club ook een beetje rekening mee houden.

25 april 2019 om 11:24

Maar het punt is: voor Janssen en Scherpen IS dit ook 'gewoon' hun werk. Wij supporters hebben liefde voor onze club, sommige spelers hebben dan ook (spelers a la Totti, Gerrard, Puyol) maar voor velen is het inderdaad gewoon hun werk. Veel spelers spelen voor 5+ clubs in hun carriere, het is niet realistisch om te denken dat zij allemaal een speciale liefde voelen voor elk van die clubs, zo werkt het niet.

25 april 2019 om 11:41

Dat is waar. Maar wie heeft het over speciale liefde? Als je neutraal staat tegenover een club is dat prima. Maar de supporters zijn het bestaansrecht van een club. Ik snap dat die geen spelers willen die uitgesproken liever voor Feyenoord of Twente spelen.

25 april 2019 om 12:12

Ik heb liever geen mede Ajax supporters die de club continu in slecht daglicht zetten. Deze nietsnutten zijn criminelen die dd naam van de club misbruiken om rotzooi te trappen. Gewoon negeren die gasten.

25 april 2019 om 12:32

@nuno2004

Quote: "dat is waar. Maar wie heeft het over speciale liefde? Als je neutraal staat tegenover een club is dat prima. Maar de supporters zijn het bestaansrecht van een club. Ik snap dat die geen spelers willen die uitgesproken liever voor Feyenoord of Twente spelen".

Dat de supporters het bestaansrecht zouden zijn van een club, vind ik behoorlijk eenzijdige voorstelling van zaken. Als supporter heb je je club net zo hard nodig als andersom. Robin van Persie is een uitgesproken Feyenoordspeler, maar ik had hem persoonlijk heel graag een paar jaar bij Ajax zien spelen. Mij maakt het als Ajax supporter die de successen uit de jaren 70 heeft meegemaakt, helemaal niets uit of een speler een Feyenoordverleden of -voorkeur heeft. Als hij voldoende zijn best doet en prijzen pakt voor de club, hecht ik daar veel meer waarde aan. Er zijn ook genoeg spelers die het bij voortduring het logo van de club kussen, maar bij de eerste beste aanbieding verdwenen zijn.

25 april 2019 om 12:39

Feyenoord kan ik begrijpen maar Ajax suporters hebben toch niet in het bijzonder een hekel aan FC Twente vgm?

25 april 2019 om 13:07

@tukr Ik zou niet weten waarom Ajax n hekel zou hebben aan Twente. Denk dat dit als voorbeeld genoemd wordt.

Mooie club, mooi stadion en lekker broodje warm vlees :-D

25 april 2019 om 10:56

Het ging niet om die tweet toen ie elf was ... maar om het interview die hij eerder DIT seizoen gaf waarin hij Feyenoord als favoriete club bestempelde. Wel opletten!

25 april 2019 om 11:18

Savano, lekker belangrijk.

25 april 2019 om 11:41

Ik sluit mij aan bij wat Supernico zegt: "𝘡𝘰𝘭𝘢𝘯𝘨 𝘥𝘪𝘦 𝘫𝘰𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘸𝘦𝘳𝘬 𝘥𝘰𝘦𝘵 𝘸𝘢𝘯𝘯𝘦𝘦𝘳 𝘩𝘪𝘫 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘥𝘦 𝘭𝘢𝘵 𝘣𝘪𝘫 𝘰𝘯𝘴 𝘴𝘵𝘢𝘢𝘵, 𝘮𝘢𝘨 𝘩𝘪𝘫 𝘭𝘦𝘬𝘬𝘦𝘳 𝘴𝘶𝘱𝘱𝘰𝘳𝘵𝘦𝘳 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘸𝘦𝘭𝘬𝘦 𝘤𝘭𝘶𝘣 𝘥𝘢𝘯 𝘰𝘰𝘬. 𝘌𝘯 𝘮𝘰𝘤𝘩𝘵 𝘩𝘪𝘫 𝘩𝘦𝘵 𝘪𝘦𝘵𝘴 𝘮𝘪𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘨𝘰𝘦𝘥 𝘥𝘰𝘦𝘯, 𝘰𝘰𝘬 𝘱𝘳𝘪𝘮𝘢. 𝘏𝘪𝘫 𝘴𝘵𝘢𝘢𝘵 𝘣𝘪𝘫 𝘰𝘯𝘴 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘳𝘢𝘤𝘵, 𝘥𝘶𝘴 𝘴𝘵𝘦𝘶𝘯 𝘻𝘰 𝘦𝘦𝘯 𝘫𝘰𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘯.".

Deze jongen verdient nu de steun van de supporters, hij heeft immers een contract en gaat onze clubkleuren dragen en wie weet wacht hem een groot toekomst voor het Nederlands elftal. Al zeg hij vandaag nog dat hij supporter is van Feyenoord, who cares.

Praat je ook niet meer met familieleden, vrienden en of kennissen als zij voor een ander club zijn als jij?

25 april 2019 om 11:51

Ja, en? Ik zeg toch ook dat hij begin dit seizoen riep dat zijn droom was om voor Feyenoord te keepen. Komt uit hetzelfde interview van toen hij riep fan te zijn van Feyenoord. Dus jij mag beter opletten.

Modric scheen ook fan van Barca te zijn. Gaat uiteindelijk naar de aartsrivaal en wordt daar de beste voetballer van de wereld. Bergkamp had eerst weinig met Ajax, want hij vond het een arrogante club. Hij had eerder een voorkeur voor Feyenoord. Later komt hij bij Ajax in de opleiding en wordt hij gezien als een clubicoon.

Zo heb je meer voorbeelden van spelers die fan waren van een bepaalde club, maar toch gewoon uitkomen voor de aartsrivaal. Zie het probleem niet.

25 april 2019 om 20:50

Schijnbaar dus wel voor de F-side en los daarvan ook in het belang van de juiste berichtgeving. Het beeld is nu dat de harde kern hem niet pruimt vanwege die tweet wat niet waar is.

Wat een prachtig filmpje, goede dosis humor. Niet toegeven aan de “fans” die hem afrekenen op zijn uitspraken als kind. Zijn kwaliteiten als keeper ben ik absoluut nog niet van onder de indruk. Maar wat niet is kan nog komen, hij is nog jong.

25 april 2019 om 10:20

Sorry, maar met deze actie geef je toch juist toe aan de “fans”? Ik snap dat het misschien verstandiger is om het op deze manier op te lossen maar kom op? Strafwerk maken dat is bijna van hetzelfde kinderachtige niveau als die malloten die hem onheus bejegenen. Ik had het daarbij ook principieel geweigerd als ik Scherpen was.

25 april 2019 om 10:26

Het is satire in een filmpje, het is niet zo dat hij echt strafwerk heeft gekregen...

25 april 2019 om 10:29

Zo, heb jij even weinig gevoel voor humor? Ik lag echt in een deuk. In mijn ogen is dit gewoon een dikke vinger naar die kinderachtige knuppels die zo kleinzerig reageerden op de actie van Scherpen toen hij elf was.

25 april 2019 om 10:33

Misschien dat jij om zo’n filmpje in een deuk ligt zegt meer over jouw gevoel voor humor dan het mijne. Best een vermakelijk filmpje verder hoor. Verder zie dit ook jiet als dikke vinger. Dit filmpje geeft die gasten A. Weer een podium B. Nu de volgende keer als Ajax een speler wil halen die Feyenoord is, dan gaan we weer precies hetzelfde doen zodat hij dan ook lekker “strafwerk” kan gaan maken

25 april 2019 om 10:35

Hoe geef je hiermee toe aan de f-side dan? Die wilden dat hij niet naar Ajax kwam en hij zit vanaf volgend seizoen gewoon bij Ajax.

25 april 2019 om 10:36

Ik snap dat het filmpje satire is, alleen brengt het alsnog een boodschap voort die, zeker door dat soort lui, ook behoorlijk vrij voor interpretatie is.

25 april 2019 om 10:39

Toegeven aan de fans zou zijn: Scherpen niet halen. Maar ze hebben Scherpen wel gehaald.

Dan is de vraag of je dit gedoe van die fans geheel negeert, of dat je er toch iets mee doet. Dat laatste hebben ze nu gedaan, en volgens mij op een goede manier. Je laat zien dat je ze gehoord hebt, en dat je het b*llsh*t vindt. Dus dit is geen toegeven, maar eerder een middelvinger met een knipoog. Prima, nu klaar en die jongen gaan trainen, want hij moet wel echt beter worden.

25 april 2019 om 11:16

Louter positieve reacties gehoord op het filmpje in mijn omgeving. Vind hem zelf ook sterk bedacht. Het is geen dikke vinger, maar gewoon een ontwapening van een (zeer onterecht overigens) enigszins beladen transfer. Wat mij betreft goed opgepakt door het media team.. wat je zegt over een volgende transfer is gewoon speculeren, is van weinig toegevoegde waarde.

25 april 2019 om 15:50

Opmerkelijke kijk Rugu. Ik zie het toch echt als een ludieke actie van Ajax op een belachelijke reactie van de F-Side. Je kunt de F-Side wel negeren, maar ze zijn gewoon een onderdeel van je club of je het nou leuk vindt of niet. Dus je hebt er mee te dealen. Negeren is dan nooit de oplossing.

Wat een geweldig filmpje van de media-afdeling van Ajax. Ik moest er wel om lachen. Vind sowieso dat die media-afdeling de laatste tijd goed bezig is met films. Die van Overmars bij het sluiten van de transfermarkt en die voor Real uit waren top.

25 april 2019 om 15:53

Klopt. Die was ook heel goed! Ben benieuwd of ze dinsdag nog een filmpje online gaan zetten.

Jaaaa, leuke grap. Nu hopen dattie stappen maakt. Een nieuwe (en verbeterde versie van) Cillessen mag van mij nu wel komen.

Briljante video. Ben wel klein beetje jaloers hoe goed ze het in Amsterdam allemaal in orde hebben hoor. Niet persé deze transfer. Maar er hangt zo enorm veel positiviteit rond de club. Merk je ook aan hoe luchtig ze de kritiek van de F-side pareren, klasse.

25 april 2019 om 10:17

Humor is het beste medicijn tegen negativiteit. Leuk gevonden.
Nu maar hopen dat wat hem betreft alles in een rustiger vaarwater komt.
Zowel privé als sportief.

25 april 2019 om 10:23

Zeker! Maar kan me voorstellen dat Ajax met slechte resultaten dit filmpje niet hadden kunnen publiceren. Alles gaat gewoon goed.

25 april 2019 om 10:19

Precies, helaas heb je bij elke club wel een paar malloten die soms een beetje door slaan. Die jongen was 11 toen hij wat dingen zei. Nog niet lang geleden heb ik mijn Twitter account weer eens opgegraven en man man man wat schaamde ik me ervoor. Dan pas realiseer je wat je allemaal zegt als je jonger bent.

Laat die jongen lekker trainen en ontwikkelen bij Jong Ajax, dan zien we wel weer verder.

25 april 2019 om 10:34

Daar hoef je niet jaloers op te zijn hoor, ik denk dat het wel tijd werd dat de onrust in Amsterdam is verdwenen. Hoeveel ellende de club de laatste jaren voor de kiezen heeft gehad is bizar. Zelfs toen Cruijf de helpende hand uitstak na een periode van belabberd technische beleid kregen ze het in de hoofdstad nog voor elkaar om ellende te creëren. Nu hoort het ook wel een beetje bij Ajax, maar ik moet zeggen dat de directie het nu eindelijk rustig heeft gekregen. Al ziet het er soms wel een beetje gek uit, zo'n buikschuiver van Overmars 😉

Wat in de genen zit, krijg je er met een paar starfregels niet uit (wie is daar nu beter van geworden?)
Prima filnpje natuurlijk met een vette knipoog.

Voorlopig gaat hij KKD spelen dus in feite er qua spelniveau op achteruit.
Moet nog zien waar dit eindigt, want hij overtuigt nog niet.

25 april 2019 om 11:26

Volgens mij is het ook helemaal niet het doel om iets uit hem te krijgen. Sar en Overmars geven hiermee juist aan dat het ze werkelijk helemaal niets kan schelen dat hij Feyenoord fan is. Als hij straks een tijdje bij de club zit, dan heb je kans dat hij Ajax echt wel gaat waarderen. En als hij Feyenoord fan blijft, dan is het ook goed, zo lang hij maar presteert.

De ADO-tattoo van Immers zat ook gewoon nog op zijn lijf, toen hij bij Feyenoord speelde. Allemaal prima wat mij betreft. Die eeuwige club-liefde en trouw enzo is iets voor de die-hard supporters, niet voor profs die bijna allemaal in hun leven bij meerdere clubs spelen.

25 april 2019 om 12:51

Het is toch allemaal kul.

Een kind kiest een club op bepaalde aspecten die hem aanspreken. Bij Scherpen was dat blijkbaar Feyenoord, zoals dat ook voor De Jong gegolden heeft.
Maakt dat De Jong minder waardevol voor Ajax omdat hij in het verleden een voorkeur had?

25 april 2019 om 17:16

"de Jong" en "minder waardevol voor Ajax" samen in 1 zin, dat zorgt voor een error in mijn hoofd ;-)

Dit is een aankoop met een plan. Zo'n jonge keeper is nog perfect te boetseren voor Ajax en wie weet hoe goed ie nog gaat worden. Men zal zien dat ie in korte tijd enorme stappen gaat zetten, mede door het hogere niveau, kennis bij Ajax en de ervaringen van het afgelopen seizoen.

Ze hebben bij de media afdeling van Ajax aanzienlijk meer humor dan bij de harde kern. Wat een leuk, luchtig filmpje. Sowieso leuk voor die jongen die na een loodzwaar jaar persoonlijk deze stap maakt. En mocht hij ooit in de Kuip tegen Feyenoord spelen is het toch goed om te weten dat er een Feyenoorder op doel staat bij Ajax.

25 april 2019 om 13:16

Dat wil ik nog wel eens zien, overal zitten van die gasten die niet nadenken maar eerst keihard schreeuwen en schelden. Feyenoord-Ajax dingetje is gevoelig bij een deel he! Al is Vermeer ook snel geaccepteerd maar toch...
Gaat gewoon te ver dit soort dingen echt belachelijk.

Geweldig fimpje weer zeg. Kan ik waarderen.

Ik ben wel heel benieuwd wat er dan met Kotarski gaat gebeuren als Scherpen bij Jong Ajax gaat keepen? Gaan ze die dan verhuren, of gaan ze van Leer weg doen en wordt Kotarski dan 2e keeper? Varela gaan ze niet verlengen lijkt mij. Dat leek mij een korte termijn oplossing.

Schandalig dat ze daadwerkelijk zo'n negentienjarige wat strafwerk laten maken op een blaadje in een lokaal... kom op man op de basisschool was dit misschien een goede straf. Kinderachtig om mee te gaan in de malaise van de supporters. Laat hem aankomende twee wedstrijden in een supportersvak met andere supporters ofzo zitten als je hem straft.

25 april 2019 om 10:37

Volgens mij snap je het niet helemaal. Ooit iets gehoord van satire?

25 april 2019 om 11:03

Mijn hemel zeg ik verbaas me echt over het lage niveau van sommigen. Lijkt wel alsof mensen serieus denken dat die jongen strafwerk heeft moeten maken. Het is een leuk filmpje wat ze samen met hem hebben gemaakt. Dat heet humor.

25 april 2019 om 11:33

Maar echt he, hoe kan je dit nou in hemelsnaam serieus nemen, dat kan toch gewoon niet?! Hoe dik moet het er bovenop liggen voordat je de satirische ondertoon inziet? OT: media afdeling verdient weer een pluim en ook Scherpen een leuke kerel dat hij mee wil werken aan zo'n ludieke video!

Snap nog steeds niet dat gedoe over zijn tweets. De beste jongen was toen 11, genoeg fans zijn nu het dubbele van die leeftijd en zeggen "domme" dingen. Zie het als een compliment, blijkbaar is jullie club zo groot dat zelfs mensen die fan (zijn geweest) van de rivaal ook voor jullie willen spelen. Hoop voor Scherpen dat hij zich kan doorontwikkelen, het is een zwaar seizoen geweest met het verlies van zijn broer, deze soap rond ajax en de mistappen. Talent heeft hij zeker, had hem graag bij de FC gezien als opvolger van Padt!

25 april 2019 om 11:32

Die tweets doen er wat mij betreft ook totaal niet toe. En wat mij betreft is hij sowieso welkom, al moet hij nog wel echt beter worden.

Maar het is duidelijk dat hij wel gewoon Feyenoord-supporter is, dus op zich snap ik wel dat de die-hard fans niet vol liefde de rode loper voor hem uitrollen. Zolang het maar niet gepaard gaat met schuimbekkend gedoe op social media en met bedreigingen enzo, hoort dat er wel een beetje bij.

Allemaal leuk enzo, maar ik kan nergens vinden wat ze er voor betaald hebben.. Weet iemand dat?

25 april 2019 om 11:14

Rond de 1 en 1,5 miljoen heb ik vernomen op verschillende sites.

25 april 2019 om 12:44

Thx

25 april 2019 om 14:12

Hondsrug you're welcome, van mij had die transfer niet gehoeven en puur omdat ik geen bijzondere kwaliteiten in hem zie.

Vind dat Ajax de laatste jaren op social media echt goed bezig is. Prachtige filmpjes en vaak met humor. Deze is ook weer briljant. Ik heb geen moeite met dat ie als 11 jarige anti Ajax was. Maar dat ie vorig jaar nog roept dat zijn doel is om 1e keeper van Feyenoord te worden, dat vind ik wel minder. Wat doe je nu dan bij Ajax vraag ik me dan af. Maar ik zal deze jongen nooit uitfluiten. Doe ik bij Lamprou ook niet. Ik wens hem succes en gun hem het allerbeste. We gaan het zien hoe hij zit gaat ontwikkelen. Wel hoop ik dat Ajax die Varela wel binnen haalt. Lamprou zal gaan vertrekken dus moet er wel wat staan met ervaring achter Onana.

Ja, ludiek, dat wel. Maar serieus zeg, je kunt ook gewoon zeggen dat feyenoord een fantastische club is maar dat je dolblij bent dat ajax deze mogelijkheid biedt. Voeg er dan meteen aan toe, als directie zijnde, dat je het spandoek bij Emmen afkeur en dat er opgetreden wordt als zoiets nog een keer gebeurd

Als Emmen er in blijft moet je die jongen toch lekker een jaar bij Emmen laten, in zijn vertrouwde omgeving en hij kan zich veel beter ontwikkelen op Eredivisie niveau als tegen een Telstar of Mvv.

Dat wennen aan het Ajax spel of het trainen op een hoger niveau is allemaal mooi maar je leert toch het meeste van wedstrijden spelen, hoop toch ook dat Pierie niet in Jong Ajax terecht gaat komen.
Voor Schuurs was het ook veel beter geweest als die een jaar met Fortuna in de Eredivisie gespeeld had, had die qua ontwikkeling veel meer aan gehad.

Prima beleid dit wel, het is gewoon een paar talenten goedkoop aantrekken en als daar eentje van slaagt dan is men al dik tevreden.

25 april 2019 om 11:34

Ajax heeft gewoon betere faciliteiten en vermoedelijk ook betere trainers. Hij kan dan bovendien aan de club wennen. Aan het begin van 2020-2021 heb je dan een goede kans dat hij er klaar voor is. Als hij nog een jaar bij Emmen zou blijven dan speelt hij wel meer wedstrijden maar moet hij daarna pas beginnen met wennen aan de club.

wordt als wat oudere Ajacied vaak toch wel een beetje moe van een gedeelte van de F-side.
De meeste F-siders zijn jonge gasten die het allemaal nog niet zo goed snappen en vaak in een identiteitscrisis zitten. De behoefte om ergens bij te horen, je te groeperen en heel erg het zij en wij verhaal uit te dragen is een eeuwenoude behoefte van niet zo zelfverzekerde jongeren
Vandaar ook dat er vaak weinig intelligente standpunten vanuit die hoek komen.
ken wel een deel oudere ex-F siders en daar zie je toch dat diegenen met een iets hogere hersencapaciteit vaak naarmate ze ouder worden meer afstand nemen van de radicale ideeã«n en zelfs vaak een andere plaats in het stadion opzoeken.

Ben zelf vrij fanatiek, maar wel zonder door te slaan in het absurde en mee te gaan in de haat.

Daarnaast zijn de opmerkingen van Kjell misschien niet zo slim geweest in het begin van je carriere, omdat je opties nog open liggen, maar het is ook niet alsof hij Ajax ooit iets heeft aangedaan.
.

25 april 2019 om 11:40

Volgens mij is die identiteitskwestie inderdaad een centraal punt. Ik heb eens een mooi boek gelezen over dit soort dingen, daar stond in dat voetbal letterlijk een moderne vorm van oorlog is. Vroeger verenigden we onszelf achter een vlag en gingen we de strijd aan met de vijand. Dat doen we nu in principe niet meer, en dus is er behoefte aan een andere groep waar we bij horen en waarmee we kunnen later zien dat we beter/sterker dan de ander zijn.

Ik heb lang geleden op karate gezeten en daar zat een fanatieke Feyenoord-aanhanger. Goede gast, beest op de mat, en die ging dus bewust niet naar risico-wedstrijden omdat hij bang was dat hij zijn zelfbeheersing zou verliezen en mensen ernstig zou verwonden. Ik weet nog steeds niet wat ik daarvan moet vinden. Enerzijds goed dat hij zichzelf zo in de klauwen hield. Anderzijds raar dat het nodig was.

Trojan horse is that you? Ot: Ajax zal vast zien dat er potentie in zit anders halen ze hem niet

Filmpje is wel leuk gevonden. Die eencelligen met hun tweetjes geven het wel een beetje een wrange bijsmaak. Misschien dat ze nog zo'n filmpje kunnen maken waarbij die gasten een stadionverbod voor het leven krijgen? Of worden onthoofd ofzo.

voor de gein natuurlijk heh, satire.

Ik heb meerdere artikelen hierover gelezen, maar kan niet vinden voor welk bedrag hij overgekocht is. Weet iemand dit?

Geinig filmpje hoor, Ajax laat zien dat ze begrijpen hoe rivaliteit behoort te zijn: met af en toe een speldenprikje over en weer. Toch had ik liever gezien dat Van der Sar en Overmars destijds naar dat uitvak gelopen waren om het spandoek te verwijderen. Hoe ludiek dit filmpje ook is, het statement was sterker geweest als ze het direct hadden gemaakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2230
2.PSV2110
5.Feyenoord1611
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. MazraouiVerdediger94
R. GravenberchMiddenvelder91
S. BerghuisAanvaller92
S. HallerAanvaller96
D. TadićAanvaller94
J. TimberVerdediger81
E. ÁlvarezMiddenvelder82
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

4 fans
Keeper, 21 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 16 oktober
Fiorentina wil in januari een poging wagen om Andrea Belotti in huis te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren