Ferme taal bij PSV: ‘Als we vier keer winnen, worden we gewoon kampioen’

Zondag, 14 april 2019 om

PSV won zondagmiddag op eigen veld met 2-1 van De Graafschap, maar van een feeststemming was na afloop geen sprake in het Philips Stadion. De ploeg van trainer Mark van Bommel kwam in punten weliswaar op gelijke hoogte met koploper Ajax, maar lijkt gezien het inferieure doelsaldo (+66 tegenover +78) in het competitieslot volledig afhankelijk te zijn van de Amsterdamse titelrivaal. Daniel Schwaab blijft echter geloven in een goede afloop voor PSV.

PSV speelt dit seizoen nog tegen ADO Den Haag (thuis), Willem II (uit), Heracles Almelo (thuis) en AZ (uit), terwijl Ajax ontmoetingen met FC Groningen (uit), Vitesse (thuis), De Graafschap (uit) en FC Utrecht (thuis) wacht. "We hebben nog vier wedstrijden. Als we die allemaal winnen, dan ben ik zeker dat we gewoon kampioen worden”, spreekt Schwaab na afloop van de wedstrijd tegen De Graafschap ferm voor de camera van VTBL.

Schwaab baalt dat PSV er tegen De Graafschap niet in slaagde vaker te scoren. “Het doelsaldo is absoluut belangrijk, maar we hadden genoeg kansen en konden veel vaker scoren. Dat is voetbal. Wij moeten gewoon blijven winnen. We hebben tegen De Graafschap niet goed gespeeld, maar soms gaat de bal er gewoon niet in. Dat is onverklaarbaar."

PSV had zondagmiddag de grootst mogelijke moeite met De Graafschap. De Doetinchemmers kwamen in Eindhoven op voorsprong via Delano Burgzorg, maar in de tweede helft wist PSV het tij toch nog te keren door treffers van Steven Bergwijn en Luuk de Jong.Gerelateerd

Meer sportnieuws

120 reacties (laatste reactie door norderligt)

Tjongejonge Het is weer grootspraak bij PSV. En dan nog, laat eerst maar is zien dat Je vier keer kan winnen

14 april 2019 om 18:51

Alweer grootspraak? Volgens mij zijn ze daar niet heel vaak op te betrappen, alleen de laatste week beginnen ze wat zenuwachtig te worden en doen wat bagatelliserende uitspraken, die wat doen denken aan de uitspraken die we de afgelopen seizoenen van Lasse Schone hoorden. Neemt niet weg dat deze uitspraak volslagen idioot is, want ik geloof niet dat Ajax nog punten gaat verspelen in de laatste vier wedstrijden

14 april 2019 om 20:08

Ik denk dat hij doelt op de serie uitspraken van Dumfries, en dan nu deze uitspraak....zodoende dus alweer grootspraak. Deze opmerking van Schwaab is totaal onnodig en niet realistisch. Vooral de manier waarop hij het zegt steekt de meeste mensen hier.

14 april 2019 om 18:51

Gebrek aan reflectie vooral. Tegen de Graafschap niet goed gespeeld? Maak daar beter 80% van de tweede seizoenshelft van? Misschien heeft hij gelijk over vier keer winnen en dan de schaal. Maar de kans dat Ajax iets laat liggen is niet per sé veel groter dan dat PSV niet alles meer wint. Vertrouwen is mooi natuurlijk, maar realisme ook.

14 april 2019 om 18:58

Deze woorden konden wel uit Amsterdam komen,daar hoor je wekelijks zo'n uitspraken.
Maar dan is het nooit grootspraak.....

14 april 2019 om 19:01

Dan is het volgens heel Eindhoven grootspraak en hangt Van Bommel het krantenartikel op in de kleedkamer. Gek genoeg is het wel OK als een Psver de exact zelfde opmerking maakt.

Hypocriet? Nee hoor.

14 april 2019 om 19:12

@4sigare

Schone had er inderdaad ook wel eens een handje van. het zijn gewoon domme uitspraken dit soort dingen als je het op dit moment niet in eigen hand hebt. ben je de koploper kan je dit soort dingen heel misschien nog zeggen maar op dit moment slaan deze teksten helemaal nergens op.

PSV kan alleen maar hopen dat Ajax punten verspeeld wat ik niet zo snel zie gebeuren in hun huidige vorm. verder is de vorm van PSV niet zo overtuigend dat je ervan kan uitgaan dat ze zelf geen punten meer gaan verspelen

14 april 2019 om 21:18

@4sigare OH en wanneer heb je dit, dit seizoen uit Amsterdam gehoord dan. Schone heeft duidelijk een media verbod. De rest roept het niet. De enige die in de buurt kwam was Onana, die vond dat Ajax wat recht te zetten had tegen PSV en daar wilde bewijzen dat ze het betere team zijn. Dus nee die woorden komen dit seizoen vooral uit Eindhoven. Het is zelfs zo erg dat in Eindhoven een getergd de Graafschap te zien was. Die vonden het namelijk niet zo fijn dat er over dat team werd gesproken als een elftal waarbij het doelsaldo wel ff rechtgetrokken werd....

14 april 2019 om 22:24

Haha Ninjakai, denk je echt dat Schøne een mediaverbod heeft?

14 april 2019 om 19:40

Hij zegt gewoon dat hij denkt dat Ajax punten laat liggen en hij denkt PSV niet. Toch niks raars aan dat hij di tg gelooft.

Zorg eerst maar eens dat je 4x wint dan, vandaag leek het weer gewoon nergens op.

14 april 2019 om 18:54

Uitgerekend Schwaab ook. Eigenhandig gezorgd dat Ajax de winst pakte in de Arena... Zonder zijn lompheid hadden ze twee punten los gestaan en had hij evt. mogen praten. Maar helaas! Vielen dank.

14 april 2019 om 22:36

Vandaag ook lekker kopballetje richting Zoet.

15 april 2019 om 00:36

Sjonge jonge wat kortzichtig zeg. Swaab heeft PSV dit seizoen ook vast wel een keer gered en punten bezorgt. Swaab geeft hier gewoon zijn mening en denkt dat PSV kampioen word als ze alles winnen.

Wat een onzin weer. PSV wordt alleen kampioen als Ajax punten laat liggen niets meer niets minder. Dit snappen ze zelf toch ook wel.

15 april 2019 om 00:38

Wat een onzin weer? Dus PSV word kampioen als Ajax punten verspeeld zonder dat PSV zelf de 4 wedstrijden hoeft te winnen?

Alleen gaan jullie geen 4 keer winnen, sterker nog ik denk dat jullie in beide uitwedstrijden niet de 3 punten gaan pakken. Kortom zelfs met een eventuele misstap van Ajax zie ik laatstgenoemde nog kampioen worden. Ajax zie ik overigens alles winnen, die geven dit echt niet meer weg.

14 april 2019 om 18:52

Groningen uit is historisch gezien een hele moeilijke wedstrijd voor Ajax. Zeker na Juventus uit. Daar zie ik Ajax echt morsen.

14 april 2019 om 19:00

Klopt uiteraard wat je zegt, maar daar ben ik dus ditmaal niet bang voor. Die stappen echt wel met de juiste focus het veld op aankomende week.

14 april 2019 om 19:30

Dat hoop ik Nelson, maar ik ben benieuwd waar je dat op baseert. Spelers als tadic en ziyech nemen regelmatig een snipperdag met zulke wedstrijden.

14 april 2019 om 19:43

Alleen PSV uit is verloren dit seizoen na CL wedstrijd. Dus valt best mee met die snipperdagen.

14 april 2019 om 21:26

Mwaa vind juist van niet. Heb er wel enigzins vertrouwen in. Was heel huiverig voor Willem 2 uit en Emmen uit. De een op kunstgras, de ander tegen een ploeg die heel erg in vorm is. En dat werden echt veeg partijen. Na die wedstrijden heb ik langzaam iets van vertrouwen gekregen. Ook afgelopen weekend tegen excelsior. Stond ruim een uur een middenveld, dat nog nooit in die samenstelling gespeeld had, maakte nauwelijks verschil. Ze beginnen toch wel iets te laten dat vertrouwen opwekt.

14 april 2019 om 21:38

@ Vincfred

Omdat nu echt de absolute ontknoping nadert en 1 misstap nu echt fataal kan zijn. Daar is iedereen zich nu echt wel van bewust en om die reden heb ik ook alle vertrouwen in een goed resultaat bij Groningen. Ik heb gewoon heel erg veel vertrouwen in dit team, dus het is boven alles gebaseerd op gevoel.

15 april 2019 om 08:02

Met nog 4 wedstrijden te gaan spelers die een snipperdag nemen? Dat wordt elke wedstrijd vlammen. Helemaal als ze morgen uit de CL vliegen, wat toch wel aannemelijk is.

Je zou bijna denken dat Schwaab een ajacied is gaat nog spannend worden de komende weken, en hopen dat onana, vd beek en schone een mediaverbod hebben gehad, en de viergever-vloek op de kampioenschappen door de transfervrije overstap is meegenomen eindhoven. begrijp alleen nog steeds niet waarom die bekerfinale precies een week vóór die laatste speelronde is terwijl er ook geen midweekse speelronde is in die week.

14 april 2019 om 18:53

Volgens mij willen ze de bekerfinale spelen voor de laatste speelronde, zodat in de laatste speelronde de ploegen weten waar ze aan toe zijn mbt tot de playoffs EL

14 april 2019 om 18:59

Midweeks kon niet, want er staan dan CL wedstrijden op de agenda. En ivm het verloop van de playoffs moet de bekerfinale voor het einde van het seizoen.

14 april 2019 om 19:26

Midweeks niet nodig als ze de finale en laatste ronde gewoon omwisselen. Die zekerheid rondom playoffs kan ik dan deels begrijpen. Btje jammer dat ze zo dan wel spanning van die laatste ronde weghalen.

14 april 2019 om 19:32

Tjaa, dat is gwn het nadeel van de playoffs.. in Engeland is de bekerfinale ook gwn na de competitie.

Wij worden altijd arrogant genoemd maar volgens mij is dat overgewaaid naar Eindhoven, als ik vervolgens dan de uitspraken zie van een Dumfries de laatste weken en nu weer Schwaab. Uitgerekend Schwaab dezelfde man die bijna weer scoorde in eigen goal, en Zoet eeuwig dankbaar moet zijn.

Dan denk ik bij mijzelf, het mag toch wel een toontje lager. Zelf snap ik mede-supporters ook niet, die al zeggen dat wij kampioen zijn. Kijk naar De Graafschap, het jaar dat Feyenoord kampioen werd en 2007 toen werden we op een haar na geen kampioen. Niet van geleerd?

Daarnaast hebben we het altijd moeilijk tegen Groningen, en we moeten de overige drie wedstrijden ook nog zien te winnen...

14 april 2019 om 19:14

Ik denk dat wij Utrecht straks gelijk mogen spelen. PSV laat punten liggen in Tilburg, als het volgende week ook al niet zo is.

14 april 2019 om 19:49

Ik als PSV’er vind deze uitspraken beschamend. Ze hebben totaal geen recht van spreken. Vond het altijd prettig wanneer psv zelfs bij een grote voorsprong het woord kampioen niet durfde te noemen. Daarnaast is het met deze opstelling onrealistisch om te denken dat je dan 4 wedstrijden gaat winnen. Achja als we geen kampioen worden zullen deze spelers en vooral van Bommel leren van deze uitspraken. Van Bommel heeft zichzelf totaal ongeloofwaardig gemaakt door zijn opmerkingen over het doelsaldo. Denigrerend tegenover de graafschap en onrealistisch tegenover zijn eigen ploeg.

14 april 2019 om 20:54

Realmadrista

Helemaal eens met je betoog, ik zou me als voetballer zijnde pas uitspreken als ik 100% zeker weet wanneer de titel binnen is. Mertens wordt nog zoveel jaren na dato, herrinert aan die uitspraak ''dit was de kampioenswedstrijd''.

15 april 2019 om 01:45

Hoezo vind jij als PSVer deze mening van Swaab beschamend?? En van Bommel heeft zich helemaal niet denigrerend uitgelaten over de graafschap, dat is net hoe het geïnterpreteerd word en opgeschreven word door de media. Van Bommel kaart een wedstrijd van oranje tegen San Marino aan, op een vraag van een journalist of dat van bommel denkt dat hij het doelsaldo nog kan inhalen. Waarbij hij letterlijk zegt, "al wil ik San marino niet vergelijken met De Graafschap" Dus het had ook op een heel andere manier verwoord kunnen worden in al de artikelen. Dus dat jij je als PSVer schaamt, door dit soort meningen van Swaab, die hij geeft aan een journalist op een vraag of hij nog denkt dat ze kampioen kunnen worden, en door een uit zijn verband getrokken uitspraakje van Van Bommel vind ik als PSVer dan weer vreemd....

14 april 2019 om 21:02

100% met je eens! Iedereen doet net alsof we al kampioen zijn. Ons seizoen is (deels) al geslaagd, terwijl PSV alleen maar kan verliezen. Ik hou het op 50/50 met vooral Groningen en Vitesse als mogelijke mors momenten.

14 april 2019 om 23:44

Helemaal met je eens, er is nog niks beslist en met nog 4 wedstrijden te gaan is het razend spannend. Beide clubs kunnen nog een steek laten vallen. Niks is mooier dan een zwaarbevochten titel naar binnen te halen.

15 april 2019 om 00:36

Jjtafca en Droppie, precies heren! En er is inderdaad niks mooier dan een zwaarbevochten titel binnen te halen.. 👍🏾

15 april 2019 om 01:33

Sulejmaniitje toch......... Stop er nu mee man, dit is je zoveelste bericht waar je het woord arrogant gebruikt om PSVers eventjes de mond te snoeren. Snap je het zelf nu echt niet dat dat heel, heel genant en niet des Ajax overkomt? Jullie gebruiken zelf "Wzawzdb" en horen dus trots te zijn op het feit dat je arrogant genoemd word!! Je moet ons (PSV'ers) nu juist tonen dat alles nu weer "gewoon" is en verder niks meer over PSV zeggen, en alleen maar vertellen hoe goed jullie eigenlijk wel niet zijn! Haha, ik vind het onbegrijpelijk wat hier gebeurt. Een "provincie clubje" (zoals we vroeger genoemd werden) lekker terug pakken door te zeggen dat ze zelf arrogant zijn, lekker puh. Das ongeveer hetzelfde als dat PSV'ers nu tegen Ajacieden zouden roepen, "Haha, en wie is hier nu de voetbalhoofdstad van Nederland? Nou? Nou? Haha, man man man.

Als ze 4x winnen ben ik tevreden met het seizoen. 86 punten 2e worden is geen schande. Ajax heeft gewoon een betere selectie. Enige fout is rkc geweest.

14 april 2019 om 22:40

Ik ben bang dat Ajax nog punten gaat laten liggen en dan zou deze rare uitspraak van Schwaab wel eens kunnen gaan kloppen. Overigens ben ik het met je eens dat Ajax dit jaar beter is, psv doet het erg knap met een matige selectie zoveel punten halen. Vind met name het middenveld niet zo goed en de centrale verdedigers.

15 april 2019 om 01:52

Realistisch. En ik ben het helemaal met je eens. Tegen RKC verliezen in de beker is iets om je voor kapot te schamen. Verder is Ajax dit jaar gewoon echt een top team wat zelfs in Europa tegen de top mee kan doen. Daar kun je alleen maar lof voor hebben en erkennen dat ze de betere zijn. Maar het doet verdorie wel zeer dat je heel het seizoen bovenaan staat, en het op het eind nog weg geeft.....

Ik word een beetje moe van de arrogantie, als we 4 keer winnen worden we gewoon kampioen? De kans is veel groter dat we gewoon tweede staan als we vier keer winnen dus waarom deze uitspraken? Ook al toen we nog maar twee punten voor stonden; er is nog niks aan de hand we staan gewoon twee punten voor. Jawel, er is wel degelijk wat aan de hand, het voetbal is slecht dus er was alle reden om een beetje nederig te zijn en te zeggen; het moet veel beter anders verliezen we de koppositie. Deze arrogantie hadden de spelers nooit onder Cocu, ben gewoon realistisch. De kans is veel groter dat we geen kampioen worden als dat we kampioen worden wees daar gewoon eerlijk in.

15 april 2019 om 02:03

Man, laat je toch niet zo meeslepen. Wat zegt Swaab nu werkelijk? Kom op man, je word ergens naar gevraagd tijdens een interview en dan geef je je mening. Die mening is helemaal niets om over na te praten, want die is niet raar of arrogant. Gewoon een mening van een persoon op dat moment dat de vraag gesteld werd. Dat je pissig bent op ons spel, dat snap ik dan weer wel. En hoe we weg zakten na de winterstop snap ik ook dat je daar pissig op bent, dat ben ik ook. Maar laat je niet mee slepen door alle artikelen waarin ze alles uitmelken. In het begin van de competitie, dacht iedereen dat Ajax kampioen zou (moeten) worden. Toen zagen we ineens een fris PSV dat met jonge spelers uit de eigen jeugd heel aantrekkelijk voetbal lieten zien en aan de leiding gingen! Iedereen vol lof over van Bommel en dat hij jeugdspeler durfde op te stellen ipv de dure aankopen. Dus nu we met een prachtig punten aantal op die klote plek 2 staan, kunnen we pissig zijn dat we het niet vol gehouden hebben, Maar meer ook niet. Laat je niet opnaaien en blijf realistisch. 😉

Dit is vooral jezelf moed in praten. Of jezelf voor de gek houden, het is maar hoe je het noemen wil. 4x winnen is in deze vorm sowieso een utopie, zeker in de wetenschap dat de uitwedstrijden tegen Willem II en AZ nog op het programma staan.

14 april 2019 om 19:31

AZ is dramatisch momenteel. Zelfs ADO heeft er gewonnen. Plek 3 gaat naar feijenoord dus speelt AZ nergens meer om. Ajax lacht AZ altijd uit dus mooi om PSV te helpen.

Dit is dezelfde taal die de psvers bezigden in het seizoen dat Ajax het weggaf tegen de Graafschap. Ik zie het nu echter niet gebeuren dat Ajax het weggeeft, hebben heel veel kwaliteit in de selectie en Europees succes brengt ze in een flow.

14 april 2019 om 19:04

Inderdaad. En de gretigheid van een KJH op de bank is een mooie bonus. Ik zie hem in de bekerfinale of kampioenswedstrijd nog wel een goaltje maken.

Ajax moet uit naar Groningen , altijd lastig! Willem II zit in een positieve spiraal en Utrecht zijn vechters. PSV moet hopen dat het voor AZ uit al beslist is.

14 april 2019 om 19:06

Dan zou Ajax dus 2x punten moeten verspelen, en PSV 3 potjes winnen.. Ajax dus punt verlies tegen Groningen en Vitesse? Nou ik denk dat de kans groter is dat Ajax de kampioenspot weer in doetinchem speelt, dan dat PSV 3p los staat wnr zij naar Alkmaar gaan. Hoop overigens dat Ajax gwn in de arena tegen Utrecht kampioen wordt.

14 april 2019 om 21:02

PSV moet toch nog naar Willem II?

Haha, kom er maar bij Ajax supporters. Nee maar even serieus, dit klinkt als onze eigen schöne, slaat nergens op deze uitspraak. Helemaal van Schwaab, die duidelijk met de wedstrijd minder wordt. Kom ik dus weer terug op wat ik paar weken terug zei, willen we volgend seizoen geen modderfiguur slaan, moeten we het team echt vernieuwen. Met Schwaab in ieder geval naar de uitgang.

Hahahahahaahahahahahahahhahaha Kom op zeg, zegt Lasse Schone dit is Ajax een arrogante top club... dit soort uitspraken maken terwijl je maar net met 2-1 wint thuis tegen de Graafschap. Met dit spel win je echt niet in Tilburg en in Alkmaar.

14 april 2019 om 19:33

AZ is momenteel matig en wil PSV helpen omdat Ajax AZ altijd uitlacht.

14 april 2019 om 19:45

Ja AZ wil PSV helpen terwijl zij zelf nog 3de willen worden.
Wat een ozin,

14 april 2019 om 19:46

Het ene sluit het andere niet uit he, dit is net zo’n domme arrogante uitspraak als die van Schone dat altijd zijn. Raar dat je Schwaab zo hard uitlacht. Ben benieuwd of je bij Schone ook zo moest lachen!

Dit lijkt me meer bedoeld om jezelf moed in te praten. Is nergens op gebaseerd. Niet op de ranglijst, niet op het vertoonde spel.

Arrogantie ten top. Heel Nederland weet inmiddels wel wie er kampioen gaat worden. Tis een ploeg die overtuigend doelpunten maakt en meer wedstrijden per week speelt.

Aan elke PSV’er is deze vraag gesteld en alleen Schwaab heeft dit antwoord gegeven. Het kwam er echter op neer dat hij het zegt zodat ze erin blijven geloven, dat ze moeten blijven winnen. Daar ben ik het mee eens. Deze uitspraak is uit zijn verband gerukt. Ik denk overigens dat Ajax het niet meer uit handen geeft.

Alsof ik Dries Mertens hoor.... Ze spelen al weken als een krant en zijn daarbij qua uitslagen nog erg gelukkig... Laten ze dit soort uitspraken in Amsterdam maar even uitprinten en in de kleedkamer ophangen...

Ow wat dom dit..
Ik begrijp dit oprecht niet en schaam me eigenlijk een beetje als dit zo zie.

Waarom zou je als Psv'er zijnde nu zo'n uitspraak eruit gooien. Gister Van Bommel al met de opmerking van het doelsaldo in één wedstrijd wegpoetsen en nu Schwaab.

Je hebt net met de allergrootste moeite van een van de makkelijkste tegenstanders die je nog op het programma had gewonnen. Het eerste wat je daarna zegt is dat je nog verwacht kampioen te worden. Wat oliedom..

Ik irriteer me als PSV supporter enorm aan de uitspraken van vele PSV'ers. Dit is ook weer zo'n belachelijke uitspraak.

14 april 2019 om 19:43

Ze hebben toch nog wel budget voor mediatraining of wordt daar ook op bezuinigd?

14 april 2019 om 20:10

Hoezo 'ook' bezuinigd?

Maar ik ben het met je eens, er moet toch wel iemand zijn, zoals Thijs Slegers (manager perszaken) die tegen de spelers zegt, "let op met wat je gaat zeggen voor de camera."

Ik vind het bloedirritant en dom als onze vriend Schöne het zegt, maar dat geldt nu dus ook voor Schwaab.
Als je in de positie bent dat je het niet meer in de hand hebt geldt gewoon dat je je muil moet houden en wachten of de ander het weggeeft of niet.

14 april 2019 om 20:53

Aan de andere kant; iedereen moest lachen om Jetro Willems (ook ik), maar helaas mocht hij t laatst lachen... Leuk dat we nu bovenaan staan, maar het is nog steeds niet beslist.

14 april 2019 om 22:38

Dat is ook weer waar curtazimo, maar ik hou gewoon niet van dat soort praatjes.
Ik vond het jaren op rij zo een slap gelul van Schone en ik baal er van dat nu een PSV-er ook zoiets doet.

Al begreep ik elders bij de reacties dat dit erg uit zijn verband zou zijn gerukt omdat het aan bijna alle PSV-ers letterlijk werd gevraagd en alleen hij het bevestigde.
Maar goed, ik blijf bij mijn stelling dat je dit gewoon niet moet doen.

15 april 2019 om 00:15

Ik denk niet eens dat t grootspraak is ofzo, maar zichzelf moed inpraten en hopen dat Ajax punten laat liggen. Dan heeft ie feitelijk gelijk met zn stelling. Maar goed, ik vind ook niet dat je dit naar buiten toe moet ventileren, net zoals Schöne.

En als Ajax 4 x wint dan is Ajax gewoon kampioen.

Ik weet niet wat erger is, de wedstrijd van vanochtend of deze uitspraak. Man man man, hou je bek toch eens.

Als Ajax 4 x wint zijn ze ook kampioen dus....

Zie Ajax alleen punten morsen als ze dinsdag niet uitgeschakeld worden en die kans ik redelijk klein. En verder winnen ze hun wedstrijden veel makkelijker dan PSV

14 april 2019 om 21:07

Waarom zou Ajax dan punten verspelen als ze door zouden gaan? Tot nu toe heeft de CL volgens mij maar een keer tot puntverlies geleid... Al zie ik Ajax het niet redden hoor dinsdag

14 april 2019 om 22:52

Omdat ik vermoed dat de vermoeidheid, eventuele blessures of vermoeidheid punten gaat kosten dan

Hou nou gewoon eerst je mond en laat het zien op het veld, iets waar het juist minder gaat...

Grootspraak, arrogantie, ik zie het meer als instelling. Je bent prof, je wilt kampioen worden. En dan geef je positief signaal af. Onana had best wel een grote mond voor de 3-0 nederlaag in Eindhoven. Zo van, wij zijn de besten, wij gaan winnen. Achteraf best wel misplaatst maar ik zie dit niet als arrogantie. Onana is een positieve jongen met iets te veel zelfvertrouwen (wat hem vaak goed van pas komt) en hij laat zien dat hij er in geloofd. Net zo als Dumfries. Zelfvertrouwen is zo enorm belangrijk bij deze jonge jongens dat ze soms wat doorschieten in hun emotie. Niks mis mee. En vaak mooie televisie. iig beter dan een Heitinga die verteld dat op tijd druk zetten heel belangrijk is.

Ben PSV fan maar ik walg van dit soort groot spraak. Dries Mertens deed dat jaren geleden ook al... Gewoon niet doen. Ik durf geld op te wedden PSV niet al die 4 duels gaat winnen. Willem II is al een angstgegner en AZ uit laatste speeldag wordt al helemaal lastig. Je hebt nota bene gezwalkt tegen Graafschap thuis met 2-1 waar mijn eigen 4-2 voorspelling nog klein beetje in de buurt kwam. Ajax heeft inmiddels meer dan 100 doelpunten, kan halve finale CL halen en staat in beker finale. Als Ajax in mei de eerste landstitel in 5 jaar tijd pakt, is dat gewoon dik verdiend.

Bij PSV zitten ze elkaar nu moet in te praten terwijl Ajax steeds verder uitloopt qua doelsaldo en doen nog voor 3 prijzen mee.

Als PSV fan heb ik een hekel aan dit soort geneuzel. Ze spelen als een natte krant, zijn door eigen falen ingehaald door ajax en mogen alleen nog hopen. Wordt niks meer dit seizoen.

En dan vinden we Ajax arrogant ....... Als Ajax ze ook alle 4 wint, dan sta je gewoon met lege handen. Wees dan zo realistisch door te zeggen dat je hoopt op een misstap van Ajax!

Tussen roepen als we 4 keer winnen en doen, dan zijn we kampioen zit een groot verschil.

Kan mij Jetro herinneren, het is 99 procent zeker dat wij kampioen worden. Wat gebeurde er? Precies, ik zie PSV nog steeds onterecht kampioen worden, want ajax laat het vaak afweten.

15 april 2019 om 23:11

" ik zie PSV nog steeds onterecht kampioen worden"

Ik niet. Want dat bestaat niet, 'onterecht kampioen worden'. Want de kampioen heeft, tenzij je alle overwinningen hebt gekocht en (alle) wedstrijden gefixt hebt, gewoon de meeste punten en is dus terecht kampioen.

Los daarvan zie ik PSV sowieso geen kampioen meer worden. Maar dat staat los van de vraag of dat 'terecht' is of niet.

Gewoon kampioen. Gewoon? Vreemde bewoording.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2323
2.PSV2320
3.AZ2015
4.Vitesse205
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

6 fans
Verdediger, 31 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 PSV 2 0 0 0
2018/2019 PSV 31 1 1 0
2017/2018 PSV 31 2 1 0
2016/2017 PSV 23 0 1 0
2015/2016 VfB Stuttgart 29 0 3 0
Laatste voetbalnieuws

PSV gaat met Ibrahim Afellay en Gastón Pereiro onderuit in oefenwedstrijd

PSV heeft woensdagmiddag in een oefenduel met 0-1 verloren van het Belgische Waasland-Beveren. Din Sula maakte namens de huidige nummer veertien van de Jupiler Pro League de enige treffer van het...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 13 oktober
Manchester United overweegt in januari een bod uit te brengen op AC Milan-spits Krzysztof Piatek. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren