‘PSV gaat hem ook niet voor dertig, veertig of vijftig miljoen euro verkopen’

Dinsdag, 15 januari 2019 om

De supporters van PSV hoeven op de winterse transfermarkt geen vuurwerk van de Eindhovense club te verwachten. De regerend landskampioen neemt deze maand hooguit afscheid van Bart Ramselaar en Ramon Pascal Lundqvist, maar van een aftocht van Hirving Lozano is absoluut geen sprake. De aanvaller uit Mexico wordt de laatste dagen nadrukkelijk met Napoli in verband gebracht.

“Op dit moment valt het wel mee. We zijn niet heel concreet bezig met aankopen”, legt technisch manager John de Jong aan Voetbal International uit. PSV nam deze maand afscheid van Nicolás Isimat-Mirin, die voor enkele tonnen aan Besiktas werd verkocht. Ramselaar en Lundqvist mogen van PSV met geïnteresseerde clubs praten. Van een winters vertrek van Lozano is absoluut geen sprake.

“We gaan hem deze winter niet verkopen”, benadrukt De Jong. De verslaggever vroeg zich openlijk af of de Eindhovense club overstag zou gaan als ‘dertig, veertig of vijftig miljoen euro’ op de Mexicaans international geboden zou worden. “Nee”, antwoordde De Jong resoluut. PSV is ook niet van zins om zich verdedigend te gaan versterken, na het vertrek van Isimat-Mirin en de deelname van de Australische internationals Trent Sainsbury en Aziz Behich aan de Azië Cup.

“Nee, daar gaan we niet op inspelen. We hebben met Armando Obispo een hele goede en jonge centrale verdediger en Sainsbury is uiterlijk 1 februari terug”, benadrukt De Jong, die achter de schermen bezig is om een oplossing voor de situatie van Ramselaar te vinden. De middenvelder heeft geen uitzicht op speeltijd. “Er is nog geen concrete interesse. We hebben in samenspraak met Bart en zijn zaakwaarnemer afgesproken dat we niet openstaan voor een verhuur binnen Nederland.”

Voor de camera van VTBL ging De Jong uitgebreider in op de situatie van Ramselaar. “Als hij de kans krijgt om te vertrekken, wil hij dat definitief doen. Dan is een verhuur geen optie.” PSV is niet van plan om geen medewerking aan een transfer van Ramselaar te verlenen. “Bart heeft vijftig wedstrijden gespeeld voor PSV en is nu eigenlijk op een dood spoor beland. Dan moet je als club ook meewerken. Wij staan ervoor open om deze winter een transfer te realiseren.”Gerelateerd

37 reacties (laatste reactie door ryan030)

Nou.... Ik denk dat bij een bod van 50 miljoen euro de hoge heren bij PSV echt wel even bij elkaar komen voor spoedberaad. Op een gegeven moment kom je namelijk op een bedrag uit waarvan je niet zeker weet of die ooit geëvenaard word en kan die dermate hoog zijn dat je die niet snel even afwijst. Maar wel sterk van PSV dat ze tijdens elke winterstop hardop communiceren dat niemand weg mag. Dat is wel een boodschap naar clubs.

Wat ik me verder afvraag is een beetje offtopic maar ik vraag me dus af hoe goed deze John de Jong eigenlijk is. Er valt nog geen zinnig woord over te zeggen en ik geef hem de voordeel van de twijfel. Maar er zijn bepaalde zaken waarin ik bepaalde vraagtekens heb. Gister was er eindelijk contractnieuws over Hendrix. Maar al maanden zeggen ze dat ze met contracten bezig zijn zonder veel vlot. Schwaab ligt tot het eind van dit seizoen vast. Malen, Sadilek, Pereiro en Rosario tot 2020 en ook die van Piroe loopt, volgens mij, af. Deze verlengingen beginnen best veel tijd in beslag te nemen. Verder zit er zo goed als geen verdedigend toptalent in de hogere afdelingen van de jeugd. Ik zou graag wat meer (Nederlandse) versterkingen vanuit de jeugdscouting zien. De jeugdscouting heeft in de afgelopen 3/4 jaar mischien meer miskopen dan voltreffers binnen gehaald. Scammaca, Boljevic en die andere waardeloze Montegrijn, Soulas, Lundqvist en ik vergeet er nog een karrevracht.

15 januari 2019 om 03:33

Lozano gaat weg voor max. 40 miljoen denk ik. Puur omdat dat hij van PSV komt. Niks ten nadelen van PSV. Europees kijken ze wel naar status. Op het WK goede wedstrijden gespeeld. Ze kijken ook naar mentaliteit. Hij heeft af en toe een steekje los, als het niet gaat. Mopperen, slaan en reageren op de scheids. Voor de rest een goede voetballer! Maar moet nog veel leren.

15 januari 2019 om 03:41

Van zijn gedrag van vorig seizoen is dit seizoen weinig meer van te zien.. Topper in wording.

15 januari 2019 om 03:52

Het wordt iets beter. Had je hem tegen AZ gezien? Het zit in het aard van het beestje. Hij ksn het niet verbergen, net zoals Luis Suarez van Barcelona.

15 januari 2019 om 06:47

Ik denk dat dat met contractduur te maken heeft... hij zal een vaste prijs hebben van 40 miljoen en ieder contractjaar dat afgekocht moet worden daar 10 miljoen bovenop dus stel hij ligt nog 3 jaar vast dan komt er 20 miljoen bij (40 miljoen bij een jarig rest contract natuurlijk) ik denk dat clubs als PSV en mijn Ajax dit gaan of al hanteren.

15 januari 2019 om 08:52

Wat een onzin.. Vind het nog steeds een grote mafkees, maar psv lijkt de afgelopen 15 jaar een patent te hebben op minstens altijd 1 zo een etter in het team te hebben.

15 januari 2019 om 08:54

Ze kijken ook na dat er de meeste overtredingen op hem gemaakt zijn in heel Europa waar een kaart voor gegeven is. Verdedigers hebben de meeste moeite dus om hem af te stoppen in heel Europa

15 januari 2019 om 12:12

Of de verdedigers in de Eredivisie zijn niet te vergelijken met die in (bijvoorbeeld) Italië.

15 januari 2019 om 14:17

MR. Dangerous

"lozano gaat weg voor max. 40 miljoen denk ik. Puur omdat dat hij van PSV komt. Niks ten nadelen van Psv. Europees kijken ze wel naar status. "

Puur omdat hij van PSV komt...??? Want als je van PSV komt, dan is het maximum 40 miljoen, kennelijk ongeacht de kwaliteit van die speler? Onzin. Jij bent zeker iemand die werkelijk denkt dat Ajax 'altijd meer geld dan PSV krijgt voor haar spelers, want dát is gewoon zo...'?? Nou, dan heb je dat dus mis.

Want verklaar anders even hoe het komt dat PSV in de jaren '80 en rond de eeuwwisseling altijd veel meer geld kreeg voor spelers dan Ajax en ook zelf veel meer geld uitgaf aan het halen van spelers dan Ajax?? Kwam dat omdat ze in Europa naar status kijken? Of hoe kwam dat dan eigenlijk?

En ja, momenteel ziet het ernaar uit dat Ajax voor een aantal spelers grote bedragen gaat krijgen en liggen die boven de verwachtte bedragen voor PSV spelers. En Ajax heeft ook meer spelers die een grote waarde vertegenwoordigen, op dit moment, dan PSV dat heeft. Daar gaat het ook niet om. Maar dat dit altijd zo was en altijd zo zal zijn, is kolder.

15 januari 2019 om 15:48

Constant kanten Check je geschiedenis? Dit is structueel zo. Baseer je op feiten, i.p.v calimero gedrag

15 januari 2019 om 16:11

" Dit is structueel zo. Baseer je op feiten, i.p.v calimero gedrag"

Jammer van je aanvallende reactie,houd het op de inhoud beste kerel.

Dus niks Calimero, zijn gewoon feiten. Die zijn helder. Er waren periodes dat PSV veel meer geld kreeg voor haar spelers dan Ajax, klaar. Ik heb in een ander topic de voorbeelden gegeven. Het is nu aan jou om dat te verklaren aangezien jij stelt dat het om de naam gaat. Dat klopt dus aantoonbaar niet. Hoe zit het nou??

15 januari 2019 om 18:04

Contant kante Periodes en structueel is een verschil? Lijkt mij? Niks aanvallend aan grote vriend. Zeg gewoon wat er de afgelopen jaren gebeurd.

15 januari 2019 om 07:44

Heel simpel: bij bod van 50m accepteren, maar met ingang van de zomer en Lozano hier nog een half jaar laten spelen.

15 januari 2019 om 14:08

Storing

"nou.... Ik denk dat bij een bod van 50 miljoen euro de hoge heren bij PSV echt wel even bij elkaar komen voor spoedberaad. "

Ik weet wel zeker dat de hoge heren bij 50 miljoen overstag gaan! Ze zouden compleet gestoord zijn als ze dat bod zouden laten lopen! En van dat bedrag kan je prima direct een vervanger kopen (van 10-12 miljoen) en dan met Malen in de basis verder gaan.

"wat ik me verder afvraag is een beetje offtopic maar ik vraag me dus af hoe goed deze John de Jong eigenlijk is. "

Dat vragen we ons allemaal af. Hij zit er net. Je kunt hem nog niet beoordelen, lijkt mij.

"verder zit er zo goed als geen verdedigend toptalent in de hogere afdelingen van de jeugd. "

Ach, dat heb je weleens he, dat een bepaalde lichting meer van het ene soort of het andere is, of net wat minder is en de volgende generatie weer een stuk beter. Kiijk naar Ajax, ik begrijp dat de huidige jeugdspelers die doorkomen massaal ongeschikt zijn voor het niveau van Ajax en dat ook dat een reden is dat Ajax momenteel zoveel koopt en koopt. Maar dat de jeugdscouting meer miskopen had dan volstreffers dat weet ik niet. Jij noemt wat spelers die niet voldeden, maar de groep met Gakpo, Aboukhlal, Itharran, etc, is toch van een hoog niveau??

Tja, leuke afspraak om niet te verhuren, maar vraag me wel af wie hem dan zou willen kopen. Naar mijn beleving wel talent, maar zal nu hij bij PSV zit toch altijd verkocht worden onder een slechte prijs/kwaliteit verhouden. M.a.w. ook al wil PSV wel meewerken, ze zullen eigenlijk nog steeds te veel vragen voor en speler die wel potentie heeft maar het niet redt bij een club als PSV (op het moment).

Is Ramselaar niks voor Feyenoord?

15 januari 2019 om 06:52

Ik dacht hetzelfde! Goede dynamische middenvelder met een aanvallend idee in zn hoofd. Ik vind alleen zijn ontwikkeling wel zorgwekkend als je zag hoe hij begon bij PSV en kennelijk is teruggevallen is het een alles of niets aankoop en die gok is bij Feyenoord de laatste jaren vaker verkeerd uitgepakt

15 januari 2019 om 23:06

Die past inderdaad perfect bij feyenoord, alleen moet je dat als supporter willen? Typisch van Geel zo'n aankoop.

Ik geloof nooit dat a Napoli zo een bedrag gaat neerleggen. En al helemaal niet voor Lozano. 30 miljoen kan ik me wel voorstellen, maar geloof nooit dat men er veel meer voor over heeft... En al helemaal napoli niet.
Als psv geen kampioen wordt zullen ze hem goedkoper laten gaan, aangezien ze dan minder kans op de cl miljoenen hebben. En PSV verkeerd financieel ook helemaal niet in de positie om vijftig miljoen te weigeren.
Maar los daarvan geloof ik niet dat iemand dat bedrag gaat bieden voor deze speler.
Al deze uitspraken zijn voor de bühne...

15 januari 2019 om 10:10

Napoli had al 32 miljoen voor Milik over he. Als die Lozano echt willen doen ze echt wel een hoger bod.

15 januari 2019 om 10:10

Daar heb je wel een punt, maar de vraag is dan wel of Napoli Lozano hoger inschat dan Milik.

15 januari 2019 om 10:16

Serieus? Dat kun je toch onmogelijk betwijfelen?

Mensen in de reactie's doen alsof ze weten hoe psv er financieel voor staat. Ik denk namelijk at niemand het weet, aangezien alleen de begroting bekend is. Verder denk ik dat psv 50 miljoen op lozano makkelijk kan afslaan.

PSV is geen ajax, maar dat ajax meer dan 75 procent meer kan vragen voor spelers geloof ik niks van. Verder bedoel je het zelfde napoli dat 32 miljoen voor milik neerlegde? Schei toch uit. Lozano is op dit moment 2 klassen beter dan milik toen en milik blesseert alleen maar.

15 januari 2019 om 10:14

Dat gaat al een tijdje op deze manier op voetbalzone. Er zijn serieus mensen die denken dat Lozano PSV maximaal 40 miljoen op gaat leveren en als hij bij Ajax gespeeld zou hebben was dat minimaal 60 miljoen. Een enorm arrogante houding, die we het beste gewoon kunnen negeren. We zien vanzelf wel voor welk bedrag Lozano uiteindelijk weg gaat.

15 januari 2019 om 10:28

Dat PSV spelers meer zouden opleveren als ze bij Ajax hadden gevoetbalt is natuurlijk absolute onzin. Maar het is voor ajax fans natuurlijk leuk om van de daken te schreeuwen. Als je maar lang genoeg blijft roepen gaan mensen het als waarheid zien..

15 januari 2019 om 11:09

Precies, Ajax heeft al jaren niks klaar gespeeld in de competitie. Verder 1 europa league finale en dit jaar door in europa. Psv was door in 2016 en niemand schreeuwde toen dat een propper voor 50 miljoen gaat. Het draait echt nergens om, sommige ajax supporters geloven dat ajax een topclub/sub is in europa is, omdat ze 1 jaartje leuk meedoen. Hou het maar langer vol.. PSV is op dit moment hhet beste/ de grootste qua afgelopen jaren en ajax is de grootste club van nederland en dat is een feit.

15 januari 2019 om 11:54

het is geen onzin.ajax heeft internationaal gewoon een grotere naam en meer spelers afgeleverd. dit wil niet zeggen dat ajax beter is als psv of wat dan ook maar dat de naam ajax meer oplevert als die van psv is gewoon een feit.

het bashen van ajax/psv van de andere supporters slaat helemaal nergens op.laten we blij zijn dat de eredivisie eindelijk weer een beetje in de lift zit en we weer goede spelers weten te produceren/trainen bij beide teams.

15 januari 2019 om 12:44

Idd Ryan, zeg gewoon hoe de markt werkt. Voor Ajax spelers wordt ook gewoon meer betaald, vanwege naam, spelwijze, jeugdopleiding. In het buitenland als je het over NL hebt, word er over AJAX gesproken en Feyenoord. Zijn feiten. Dst PSV de jaren wat vaker kampioen is geworden, veranderd daar nix aan. Het is nix voor de klassieker vs een topper.

15 januari 2019 om 13:09

De enige reden dat Ajax meer geld lijkt te vangen is dat Ajax meer geld op de bank heeft. Doordat PSV europees voetbal mistte verkochten ze Locadia in de winter om de gewenste spelers te kunnen halen. Ajax hoeft niet per se te verkopen en heeft geld zat. Daarom zullen clubs hoger moeten inzetten, want van Ajax hoeft het niet per se. Dat is de voornaamste reden en daar heeft de naam niks mee te maken.

15 januari 2019 om 13:31

Weet je wel hoe de markt werkt? Een club komt met een bepaald bod, na weigering miss ietjes omhoog. Openingsbod is al hoger. Heeft nix te maken met geld op de bank waar PSV jaloers op is. Jeugd accomidatie exploiteren via een handige constructie is ok? Anders te weinig liquide middelen? Volgens de EU verboden, politieken inmenging met sport.

15 januari 2019 om 13:59

Hoe moet ik hier nou serieus op reageren..

15 januari 2019 om 14:02

Ajax spelers leveren over het algemeen ook iets meer geld op, dat ontken ik niet. Het punt is meer dat veel users hier doen of dat verschil zo enorm is, en dat de spelers van Ajax heel veel waard zijn en die van PSV juist niet. Ik zie sommige users zeggen dat Neres voor minimaal 50 miljoen moet gaan en Lozano nooit voor meer dan 35 miljoen zal gaan. Dan ben je of aan het provoceren, of je hebt er gewoon totaal geen kijk op.

15 januari 2019 om 14:22

het ajax is beter nee psv beter spelletje is uiteindelijk allemaal gebasseerd op meningen.daar koop je uiteindelijk niks voor en schiet je ook helemaal niks mee op.
ajax heeft nou eenmaal een grotere naam en prijskast en daardoor krijgen zij het meeste voor hun talenten.als de psv opleiding internationaal net zo hoog aangeschreven stond als die van ajax dan had dat verschil er misschien niet geweest.maar dat word hij niet ondanks dat psv nu al paar jaar goed op weg is om prima talenten op te leiden.natuurlijk profiteert ajax dit seizoen van de goede prestaties en ook dat het nederlands elftal weer goed presteert. hierdoor worden ook de spelers van psv meer waard alleen nog steeds niet zoveel als die van ajax.psv zit gelukkig niet meer in de positie dat ze alles voor een redelijk hoog bedrag moeten verkopen en kunnen nu net als ajax achterover leunen en de grote clubs tegen elkaar op laten bieden en kijken waar het schip strand.op dit moment is psv de grote winnaar met betrekking tot lozano.word hij verkocht dan alleen voor dikke knaken en zo niet dan zit hij nog 4 jaar onder contract en heb je de best presterende aanvaller uit de eredivisie in huis.

ik ben voor psv maar kan gewoon neutraal naar psv kijken en geef ook kritiek waar nodig en laat me niet leiden door blinde liefde.ben vooral liefhebber en hoop dat ajax ook de jackpot voor haar talenten ontvangt want dit is alleen maar goed voor de nederlandse topclubs en hopelijk stroomt er ook wat terug naar de kleinere clubs zodat zij ook stapjes kunnen zetten en hopelijk de onderlinge concurrentie kunnen vergroten.alleen hoop ik wel dat alle nederlandse talenten slimme keuzes maken en niet alleen voor het grote geld gaan.een geleidelijke weg naar de top lijkt me nog steeds het beste en hopelijk kunnen we het volgende ek en wk weer gaan knallen met ons nationale elftal.

15 januari 2019 om 15:58

Wees een realist. Een Neres kan weg voor 43 miljoen? Chinees bod maartoch. Terwijl dit seizoen meer bankzitter als vorig jaar. Over Lozano wordt moeilijk gedaan? Lozano is ook betern maar de markt wilt er niet zoveel voor betalen. Puur internationale status.

15 januari 2019 om 16:21

jij weet helemaal niet wat de markt wilt betalen hebben we totaal geen kijk op.al die berichten hier op voetbalzone worden door paar journalisten uit hun mouw geschud terwijl ze geen enkel inzicht hebben.het is maar te zien wat lozano oplevert momenteel de beste winger in de eredivisie al denk ik dat bergwijn wel een completere aanvaller is en meer talent heeft.maar aan zijn productiviteit kan bergwijn niet tippen.lozano zal in elke competitie gevaar kunnen stichten door zijn ongelovelijke drive en snelheid compenseert hij zijn gebrek aan snelheid.net als een sterling bijvoorbeeld.

15 januari 2019 om 17:58

Volg jij gazetto dello sport, der Spiegel en Match of the day? Daar hebben ze niet eens over NL spelers. Ze kijken naar kwaliteit. Daar komt CL prestaties kijken, daar is de markt op gebaseerd. Op het hoogste niveau presteren. Lozano op Cl niveau niet gezien, behalve swalbes maken en zeuren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax7779
2.PSV7768
3.Feyenoord5929
4.AZ5221
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
L. de JongAanvaller3127
H. LozanoAanvaller2917
D. MalenAanvaller288
C. GakpoAanvaller131
M. RomeroAanvaller10
J. ZoetDoelman310
A. BehichVerdediger40
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

52 fans
Aanvaller, 23 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 PSV 29 17 4 0
2017/2018 PSV 29 17 4 2
2016/2017 Pachuca 29 10 10 3
2015/2016 Pachuca 40 12 6 1
2014/2015 Pachuca 35 7 2 0

In de wandelgangen

Maandag 22 april
In de zomer van 2020 gaat Real Madrid een concrete poging ondernemen om Kylian Mbappé los te weken bij Paris Saint-Germain. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren