Update: Geweigerde PSV-fan (10) uitgenodigd bij De Graafschap

Vrijdag, 9 november 2018 om

PSV werd dinsdagavond tijdens de verloren wedstrijd tegen Tottenham Hotspur op Wembley bijgestaan door een groep fanatieke meegereisde supporters, maar niet alle fans van de Eindhovenaren wisten de tribunes van de Londense voetbaltempel te halen. De tienjarige Guus Dansen zou met zijn vader, een vriendje en diens vader tussen de Engelse supporters plaatsnemen om PSV aan te moedigen. Een steward stak hier echter een stokje voor toen hij zag dat de jonge fan een shirt van de bezoekers droeg en sommeerde de groep het stadion te verlaten.

“Een suppoost had onder zijn jas nog net een streepje rood gezien”, reageert moeder Kirsten van Duren tegenover het Eindhovens Dagblad. Haar zoontje werd vervolgens tegengehouden bij de poorten: “Dat ging best wel lomp. Guus is maar een dun, smal mannetje. Hij was er heel erg van onder de indruk.”

“Mijn man probeerde nog: we kunnen het shirtje wel uitdoen, of hij kon zijn jas gewoon helemaal dichtdoen. Maar nee, ze mochten er niet door, hun kaartjes werden afgepakt. Ze werden buitengezet, bijna alsof ze een stelletje hooligans waren”, vervolgt Van Duren haar verhaal. De vader van Dansen kocht kaartjes via de officiële website van the Spurs nadat duidelijk werd dat het uitvak uitverkocht was.

Van Duren geeft aan dat de ouders van de jonge supporter er niet over na hadden gedacht of hij het shirt wel kon dragen in een vak met Engelse fans: “Dat hele stadion zat vol met PSV-supporters. Ze zaten gewoon met hun shirtje aan tussen het thuispubliek”, sluit ze af. Dansen en zijn vader zagen vervolgens in een nabijgelegen pub hoe Harry Kane met twee doelpunten de vroege openingstreffer van Luuk de Jong ongedaan maakte.

Update 9 november 16.32 uur – Geweigerde PSV-fan (10) uitgenodigd bij De Graafschap
De tienjarige Guus Dansen is door De Graafschap-voorzitter Martin Mos uitgenodigd voor het duel met PSV, dat zaterdag op De Vijverberg wordt gespeeld. De jonge PSV-fan werd dinsdag geweigerd bij het duel met Tottenham Hotspur op Wembley, omdat hij een shirt van de Eindhovenaren droeg en zich wilde begeven in het thuisvak. “Heel leuk, we zijn vereerd met de uitnodiging”, stelt vader Peter in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “Al wil ik andere clubs niet tekort doen. Zo boden supporters van Feyenoord al aan om de wedstrijd tegen Feyenoord in het thuisvak bij te wonen. Dit is een positieve afsluiter voor Guus.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

78 reacties (laatste reactie door excellent)

Dat weet je van tevoren toch. Als mijn dochter in een AJAX shirt in het philips stadion gaat zitten dan komt ze er ook niet in. Sterker nog daar is het met een jochie in een feijenoord shirt gebeurd in de strijd om de JC schaal. Heel sneu dat het gebeurd cq nodig is trouwens.

7 november 2018 om 07:50

Nee die jongetjes met het Feyenoord shirt moesten het shirt omdraaien. Ook een domme regel maar kaarten afnemen gaat mij wel erg ver.

7 november 2018 om 07:51

Slim is het inderdaad niet, maar deze situaties zijn niet met elkaar te vergelijken. Psv en the spurs hebben geen geschiedenis met elkaar en is dit een wedstrijd opzich. Ik zou het overigens ook niet doen, maar de situatie blijft gewoon anders of het psv - ajax is of spurs - psv. Ook heb je in Engeland een andere cultuur hangen sinds de jaren 90tig. In Engeland is het normaal dat fans door elkaar zitten, dat wij dat in Nederland niet kunnen zegt veel over ons.

7 november 2018 om 08:08

In Engeland zitten normaal dat fans door elkaar zitten.. nou, echt niet. Ik heb al zoveel wedstrijden gezien in Engeland maar je zit nooit door elkaar. Absoluut onzin. Onlangs nog werden een paar Spurs fans uit een vak met West Ham fans gehaald. Gevolg, knokpartij op de tribune. Zelf heb ik meegemaakt dat Arsenal fans uit het Everton vak werden gehengeld.

7 november 2018 om 09:35

@kleinegerneraa7"in Engeland is het normaal dat fans door elkaar zitten" Kan je mij vertellen waar je die wijsheid vandaan hebt? Dat is echt niet zo hoor. in de PL niet en ook in de Championship niet. In Nederland komen rellen bijna niet meer voor in tegenstelling tot de landen om ons heen. Dld, Fra, en met name Eng. Niet meer in de stadions maar erbuiten.
Het is gewoon een waardeloze maatregel om dit te doen van deze steward. Wilde waarschijnlijk een kruisje bij zijn naam hebben voor goed werk.

7 november 2018 om 14:20

@marrekie dat fabeltje is ooit in de wereld gebracht door Derksen die denkt het hier een apocolypse is en in andere landen is het vredelievend en geweldig.

Grootste onzin ooit, met name Duitsland wordt vaak genoemd. Het klopt inderdaad dat daar vaak fans tussen elkaar zitten maar er zijn net zo goed bizar veel rellen en gevechten die uitbreken..

9 november 2018 om 16:38

Ik ben nu 3 keer naar Dortmund geweest en elke keer zitten er in het vak echt rond de 10% van de uitsupporters. Die zingen en schreeuwen in eigen tenue ook gewoon voor hun team. Duitsland is dus het voorbeeld en daar breken dan ook vrijwel nooit rellen uit.

7 november 2018 om 08:20

Mensen moeten niet zo mauwen. Die vader had beter moeten weten, het staat duidelijk op de kaarten. Al dat zielige gedoe. Sneu voor die jongen maar ik snap dit als Psver volledig. Het is gewoon tegen de regels klaar.

7 november 2018 om 08:49

Hehe, helemaal eens. Altijd als iemand iets fout doet wordt er snel naar de fout van de ander gewezen. Vervolgens roepen ze dat de fout van de ander verschrikkelijk onrechtvaardig is. Erg gemakkelijk.

7 november 2018 om 11:44

Eindelijk iemand die gewoon een goed antwoord geeft. Gewoon heel erg dom van meneer in kwestie. Snap dat het niet leuk is. Maar dit is toch 1 van de dingen die je als eerste moet weten als je in het thuisvak gaat zitten...

7 november 2018 om 11:44

Eindelijk iemand die gewoon een goed antwoord geeft. Gewoon heel erg dom van meneer in kwestie. Snap dat het niet leuk is. Maar dit is toch 1 van de dingen die je als eerste moet weten als je in het thuisvak gaat zitten...

7 november 2018 om 09:12

Was het maar als in Duitsland, waar de meeste fans van beide clubs gewoon langs elkaar kunnen zitten, zonder maar enig gezeik te krijgen. Uitfans zitten daar altijd verspreid tussen het thuispubliek en mogen zelfs juichen zonder aangevallen te worden. Neem eens een voorbeeld aan hen

7 november 2018 om 09:19

Nou nou je bent wel erg positief over de situatie in Duitsland. Vorige week geen Duits voetbal gekeken zeker?

Edit: spelfout

7 november 2018 om 10:48

Altijd leuk dat het voorbeeld Duitsland wordt aangehaald, maar toen St Pauli eventjes in de Bundesliga speelde en tegen HSV moest, nou dan kan je al wel raden wat daar gebeurde, niks door elkaar zitten en niks vriendelijke met elkaar omgaan.

7 november 2018 om 10:57

Gilau,

Hij zegt ook ‘de meeste fans van beide clubs’.
Er zijn altijd uitzonderingen.

Ben ook naar een paar wedstrijden in Duitsland gegaan met een paar vrienden in een Duitse fanbus vol met Duitse fans en daar hebben we ons verbaasd over de manier waarop de fans met elkaar omgaan. Bussen van de uitfans stonden naast ons zonder problemen. Er werd met elkaar en tegen elkaar gedolt over ‘de andere club’. Lachen, eten, drinken en verder gaan.
Ik denk dat dat in Nederland onmogelijk is bij welke clubs dan ook.

7 november 2018 om 14:09

Nou noem je één voorbeeld waar dit niet zo is, maar ik weet meerdere voorbeelden waar dit wél vrijwel altijd het geval is. Geval HSV-St. Pauli, dat is wat een derby genoemd wordt.

Tja dat je op moet passen met supporters tussen elkaar zetten snap ik nog wel maar om dan 2 tienjarige jochies met hun vaders buiten te sluiten wanneer ze al een kaartje hebben is dan weer niet nodig denk ik.

7 november 2018 om 07:47

Als er iets met die twee tienjarige gebeurt dan snapt de wereld niet dat de stewards ze erdoor lieten. Het is van de ouders gewoon niet doordacht en volgens mij zien ze nog altijd niet in dat ze fout zaten.

7 november 2018 om 08:03

@aadmaat
Want hooligans gaan 2 tienjarige jongens in elkaar slaan?

7 november 2018 om 08:11

Want we hebben de laatste jaren geen triestere acties gezien van die idioten? Ze zouden uiteraard ook nooit een jongen met een geestelijke beperking slaan.

7 november 2018 om 08:31

@protukker Hooligans (van Psv) slaan toch ook een beperkte jongen in een nota bene gemengd supportersvak? Sorry maar in deze wereld sta ik, jammer genoeg, nergens meer van te kijken. Gewoon stom van de vader, had beter kunnen weten gewoon het risico niet lopen. Ik heb (als ajax supporter) ook op de tribune gezeten bij PSV-Spurs (een maat van mij had onverhoopt een kaartje over, en het hoge ajax gehalte bij de Spurs vind ik wel leuk, vooral omdat ik een grote fan ben van Eriksen).. Ik ben toch ook niet zo stom om dan mijn Spurs shirt met Eriksen bedrukking aan te trekken...

7 november 2018 om 08:32

Jawel, maar volgens mij is er een code onder hooligans dat kinderen en vrouwen met rust gelaten worden. Althans in mijn tijd en dan praat ik over 20 jaar geleden. Niet dat ik een hooligan was maar je hoorde wel eens wat.

Wat er precies is gebeurd met die jongen met geestelijke beperking weet ik niet? Mijn vroegere buurman heeft ook een geestelijke beperking maar als je zo een gesprek met hem aangaat zou je dat niet meteen zeggen. Misschien dat de desbetreffende hooligans dat ook niet in de gaten hebben gehad? Maar goed, ik ken dit geval niet dus kan er niet over ‘oordelen’.
Ik wil het niet goed praten hoor, iedereen moet met de poten van elkaar afblijven, maar achterlijke hooligans zijn er altijd en overal wel.

7 november 2018 om 09:07

Nou snap ik dat het niveau onder hooligans niet bijzonder hoog is, maar deze laffe man in kwestie had dat heus wel door. Maar goed als we je laatste zin zo lezen dan denk ik dat je wel begrip moet hebben voor de beslissing van de steward en inzien dat het een beetje onhandig was van deze fans.

7 november 2018 om 09:49

"wat er precies is gebeurd met die jongen met geestelijke beperking weet ik niet?"
Tijdens de JC wedstrijd in het PSV stadion, zat (op een echte gemengde tribune, dus waar zowel psv als feyenoord fans mochten zitten) een jongen die voor feyenoord was met een beperking (dat was, zo als ik hem zag in interviews best wel duidelijk) en die juichte iets te hard na de overwinning, dus toen is die psv fan naar boven gelopen en heeft hem maar op zijn gezicht geslagen.. Ja natuurlijk zitten die idioten overal, en dat is nog steeds kwalijk.. maar goed je doet er jammer genoeg niks tegen niet iedereen is zo hoog opgeleid als u en ik.

On a side note; wat ik kwalijker vond was dat de PSV fan niet durfde te komen bij de hoorzitting. Dat vind ik juist laf, en dan heb je in mijn ogen ook geen verantwoording voor je al heel laffe daad.

7 november 2018 om 07:49

Het is wel sneu, maar die vaders mogen zichzelf wel eens achter de oren krabben natuurlijk.

Je kan zelf ook wel bedenken dat je als bezoeker niet met een uitshirt in een vak van thuissupporters moet gaan zitten.

PSV heeft 5000 kaarten gekregen en dan moet je toch snappen dat het de bedoeling is dat louter daar supporters van de club zitten. Wil je dan alsnog binnen komen en elders zitten, doe het dan tenminste 'undercover'. Lijkt me niet zo lastig te bedenken.

Kunnen ze beter met een Shaqiri Liverpool shirtje tussen de Rode Ster Belgrado fans gaan zitten, dat is tenminste veilig. On: Hoe haal je het in je hoofd om met kinderen dit te doen. Je weet maar nooit wat er gaat gebeuren met supporters. Wel jammer dat het zo moet natuurlijk.

7 november 2018 om 10:00

Als je nog slimmer wilt zijn doen je een Albanese shirt met Xhaka ♡ Shaqiri ♡ dan weet je zeker dat je dood gaat. On: Ik kan de steward volledig begrijpen ze hadden gewoon thuis moeten blijven of gewoon geen psv t-shirt aan doen. Dat doe ik ook niet als ik bv in het Groningen vak zit en er gebeurd dan niks.

Vond het "fanatieke" wel meevallen. Heb ze een groot gedeelte niet gehoord en de reden dat als je ze wel hoorde is dat de Spurs fans helemaal geen geluid maakte. Beetje jammer dat ze anti Ajax liedjes gaan zingen als je zelf Europees speelt, maar ach dat is mijn mening natuurlijk.

7 november 2018 om 07:59

Anti Ajax liedjes waren er niet. En de sfeer in het uitvak was fenomenaal. Ik heb van meerdere Spursfans gehoord dat dit het beste uitvak was dat ze ooit hebben gezien.

7 november 2018 om 08:16

Wat een grap het hele psv vak stond te zingen wie niet springt die is een...
Volgens mij is dat heel duidelijk een anti ajax liedje....dus misschien volgende keer even je geluid aan zetten, en ik besef de joodse relatie van tottengam maar je kan mij niet wijs maken dat de zingende fans het niet heel leuk vonden dat ze hiermee twee vliegen sloegen.
Maar goed tottenham heeft gewomnen en dat is toch het belangrijkste.

7 november 2018 om 08:23

Ik stond in het uitvak. Ik hoorde het prima. Denk maar lekker wat je wilt hoor. Gefeliciteerd, je zult vast een enorme Spurs fan zijn.

7 november 2018 om 09:17

@ Thebrightone Volgens mij zingen je vriendwn uit Amsterdam dat nummer zelf ook.... Maar goed, beetje jammer dat het zo moet gaan met een 10-jarig ventje. Schuld van zijn ouders is het wel

7 november 2018 om 09:51

@est, Waarom ontken je het dan? Het was toch overduidelijk dat het over Ajax ging? Ik vond het eerlijk gezegd echt een diep trieste bedoeling

7 november 2018 om 10:18

Nou ja, Tottenham heeft ook een joodse reputatie, misschien ging het over hun.

7 november 2018 om 11:08

@AFCA-024 en @thebrightone Ik vond het reuze meevallen, volgens mij zingt tegenwoordig de hele eredivisie dat liedje, of ze nou wel of niet tegen Ajax spelen. Jullie koppelen Ajax eraan maar die combinatie wordt niet eens meer gemaakt door de supporters van andere clubs, het is gewoon een van de liedjes geworden.

7 november 2018 om 11:12

Tottenham is de Joodse buurt van Londen. Zonder kennis moet je geen dingen gaan roepen, dan komen er dingen uit die niet kloppen.

7 november 2018 om 12:06

Als het dus geen anti Ajax liedje was, is het dus gewoon puur antisemtisme. Het argument dat het niet echt over Joden gaat maar enkel over Ajax gaat dus niet op. Maakt het alleen maar erger dus, ik zou echt trots zijn op dit 'beste uitvak ooit'.

7 november 2018 om 13:00

Antisemitisme.. doe normaal hoor. Als je niet weet wat dat is gebruik dat woord dan niet. Idiote reactie.

7 november 2018 om 08:02

2 opties, of jij hebt de wedstrijd niet gekeken/gehoord. Of je probeert een beetje te provoceren... Je hebt ze letterlijk de hele wedstrijd gehoord op 3 momenten na waarop het thuispubliek Come On You Spurs zong.

7 november 2018 om 08:03

Anti Ajax liedje? Welk Anti Ajax liedje heb jij gehoord? Er is wel een liedje dat de PSV supporters graag zingen over de lampen die van Philips het best zijn en dit is in hetzelfde ritme en liedje van een antisemitisch Ajax lied. Misschien kwam dat niet goed over op je speakers thuis.

7 november 2018 om 08:10

Ik dacht te horen: "En wie niet springt, en wie niet springt die is een jood". Maar weet niet zeker.

7 november 2018 om 08:12

Dan denk ik vooral dat jij je niet beseft dat Spurs zich als Joodse club profileert. Daar gaat het dus mis.

7 november 2018 om 08:36

Waarom zingen ze dan niet; who now not jumps, who now not jumps is a jew
Nee het PSV vak heeft zich goed bewezen gisteren, mag ook wel eens gezegd worden want met alle respect, vind het wel de meest sfeerloze tribune van de top 3. Heb met een vriendin PSV-Vitessen gekeken en na 5 minuten vroeg ik, kunnen ze ook iets anders zingen dan kom op Psv.. dat hielden ze een kwartier lang vol begon te irriteren. En verder hebben ze ook niet veel meer dan Boeren, wie niet springt, en dat historie liedje met al die namen? Maar dat kan aan mij liggen natuurlijk

7 november 2018 om 08:54

We hebben echt een enorm scala aan liedjes, dus dat ligt aan jou inderdaad.

7 november 2018 om 11:34

Nou ik was er thuis tegen spurs en toen kon je echt een spelt horen vallen. Vanaf minuut 1.

7 november 2018 om 10:50

Tottenham is ook van oudsher een Joodse club. Werd dus gewoon met een knipoog gedaan. Kan er zelf wel de humor van inzien maar dat is blijkbaar niet voor iedereen.

Het gaat er volgens mij meer om dat het niet voor niks een thuis vak is. Die kaartjes zijn bedoeld voor de spurs fans, en dan is het dus niet de bedoeling dat deze kaarten toch bij psv supporters belanden. Als je dan ook nog eens een psv shirt aantrekt dan is dat niet heel slim. Volgende keer gewoon dat shirt niet aan doen als je in een ander vak gaat zitten.

7 november 2018 om 10:57

Het is niet alsof de Spurs fans door deze mensen geen kaartje konden krijgen. Zelden zoveel lege plekken gezien in de Champions League. De supporters daar zijn een soort van protest aan het houden omdat ze helemaal klaar zijn met het spelen op neutraal terrein. Dan kan je best een kleine uitzondering maken voor zo'n jong ventje vind ik.

Wat sneu is dit weer zeg, ben je 10 jaar en word je zo welkom geheten in een stadion.

7 november 2018 om 08:37

Wat sneu, ben je vader en kan je niet zelf bedenken dat het niet heel slim is om je kind in een PSV shirt tussen de Spurs fans te zetten..

7 november 2018 om 09:12

Fout ligt toch al bij de ouders? Schuif het lekker op een ander af zo heet opvoeding tegenwoordig?

Blijft apart dat iedereen hier eenduidig is maar niet met een simpele oplossing komt van: shirt uit en veel plezier. Het zijn kinderen en het kost enorm veel geld, effe normaal doen hoor.

7 november 2018 om 09:13

Uitdoen? En dan worden ze ziek en dan hebben ze dat weer fout gedaan hoe kunnen ze 10jarige zonder shirt naar binnen laten gaan ?

7 november 2018 om 09:26

Haha ‘dan worden ze ziek’ ja zo kan je nooooooit meer wat doen

7 november 2018 om 09:29

Nooit meer? Misschien je aan de kleding voorschriften houden?

7 november 2018 om 10:20

Volgens de tekst werd die oplossing aangeboden. Maar ze moesten nog steeds wegwezen. Wat volkomen terecht was.

Het zou natuurlijk gewoon moeten kunnen, maar helaas lukt dat niet tegenwoordig. Moet wel zeggen dat ik het vooral erg dom vind om het toch te willen proberen. En daarbij wordt het soms wel getolereerd, en soms weer niet.

7 november 2018 om 09:19

Het gaat er in dit geval niet of het wel of niet kan, maar dat dit niet voor niks een thuisvak is. Klinkt heel hard, maar daar ga je dan ook geen uitzondering voor maken.

Ik denk dat PSV het ook niet leuk had gevonden als Spurs fans kaarten zouden kopen die voor de PSV fans bedoeld is.

Die ouders hadden beter moeten weten. Heel dom en naïef. En daar bleef het niet bij, want ze gingen nog een Londense pub in....

En hoezo het hele stadion zat vol met PSv-supporters...Het was wel tof dat het uitvak nu een keer vol zat, nadat niet alle kaarten bij Barca waren afgenomen.

Zoals hierboven al stond; ze hadden gewoon in casual kleding daar naartoe moeten gaan, dan was er niets aan de hand geweest.

7 november 2018 om 17:55

Bij Barca uit waren er ook logistieke problemen door het weer waardoor een aantal vluchten gecanceld waren

Wist niet dat ik op de hart van nederland website zat, past dit huil verhaal beter dan hier. Gewoon dom en naïef dit, verhaal.

Ik voel een charme offensief aankomen van Toon. De vaders en de twee zoontjes mogen geheel verzorgd een wedstrijd bezoeken van Psv...

Risico van het vak, als je met kaartjes voor het thuisvak in het shirt van de uitploeg komt. Volgende keer gewoon niet in PSV-shirt zoiets doen. Dan mag je altijd doorlopen.

Wel triest.... bedoel als je de samenvatting ziet van Schalke - Galatasaray, zie je overal plukjes gala fans in de thuisvakken zitten...

Daarnaast natuurlijk niet slim om een psv shirt aan te doen, het risico moet je gewoon niet lopen!
Hadden ze wel overna moeten denken, al kan je als stuart ook gewoon zeggen, hup shirt uit en je wel wel door, maar oké.

7 november 2018 om 10:23

Heeft waarschijnlijk meer te maken met dat Gelsenkirchen veel Turkse inwoners heeft en dat je dankzij die aantallen die Turken minder snel kan intimideren, tenzij heel jouw stadion vol zit met een harde kern, dan dat het te maken heeft met tolerantie en broederschap tussen supportersgroepen onderling.

Moet de 10 jarige jongeman vandaag niet gewoon naar school?

7 november 2018 om 12:41

Hij wordt met naam en toenaam genoemd in het artikel, dus dat wordt geen rocket science voor de onderwijsinspectie.

Verder is dit gewoon het risico dat je loopt als je kaarten hebt voor een uitvak. Zou ik ook nooit doen met een kind van 10 erbij.

En dan nu lekker het slachtoffer spelen. Vermoeiende mensen...

Tja je kan zeggen wat je wilt, maar het is gewoon nogal simpel en naïef gedacht om maar even bij de thuis supporters te gaan zitten, zelfs al ben je met je 10-jarige zoontje.

Tja, in Nederland willen stewards nog wel eens sjaaltjes van kinderen in beslag nemen als ze op een thuisvak zitten. Of ze worden gevraagd om hun jas aan te trekken of indien mogelijk het betreffende shirt uit te trekken. Het weigeren van (zeker) kinderen gebeurd in Nederland zover ik weet weinig. Het is een hele strenge uitvoering van de regels waar ik geen voorstander van ben.

Als ouders kun je zelf echter ook nadenken. Kaartjes kopen via de site van de Spurs en voor een thuisvak, en dan toch besluiten een PSV shirt aan te trekken. Dan kun je nog een jas aantrekken, is het shirt iets te groot en zien ze het dan vraag je om problemen. Dit valt te vermijden.

Nog even afgezien van de vraag wat een 10 jarige Nederlandse jongen op een dinsdagavond buiten de schoolvakanties om in Londen doet. Theoretisch kan het natuurlijk dat je een terechte verlof aanvraag hebt ingediend, maar de praktijk leert dat dit meestal een kwestie van ziek melden en leerplichtverzuim is.

Dit is niet erg slim als ouder zijnde, om je zoon een shirt aan te doen van de tegenstander. Heb vele wedstrijden bezocht in andere vakken maar trok maar ook nooit een shirt aan van mijn club of überhaupt iets ervan. In Engeland zijn ze hier heel streng in. Heb toen ook geprobeerd om naar Manchester city te gaan werd door iedereen afgeraden om te doen. Engelsen zien zo dat je geen engels man bent. En dan nemen ze je de kaarten af dat recht hebben ze.

Prachtig gebaar van De Graafschap, veel clubs toonden zich betrokken en door de vele media aandacht heeft deze jongen hopelijk nog een onvergetelijke dag

Domme actie van die vaders, voor de veiligheid van je kinderen doe je dat toch niet. Goed dat ze geen plaats konden nemen in het thuisvak met een PSV shirtje, al is het wel zuur dat ze helemaal niet meer naar binnen mochten. Risico van het vak.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4138
2.AZ3830
3.PSV3118
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. GakpoAanvaller163
D. MalenAanvaller1311
BrumaAanvaller112
K. MitroglouAanvaller81
R. RuiterKeeper10
J. ZoetKeeper110
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

191 fans
Aanvaller, 29 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Sevilla 13 2 2 0
2018/2019 PSV 34 28 3 0
2017/2018 PSV 28 12 1 0
2016/2017 PSV 32 8 4 0
2015/2016 PSV 33 26 2 0
Laatste voetbalnieuws

Pijnlijke reality check voor Luuk de Jong op frustrerende avond voor Sevilla

Sevilla is er zondagavond niet in geslaagd de uitwedstrijd tegen middenmoter Osasuna om te zetten in een overwinning. Het elftal van trainer Julen Lopetegui kwam in Pamplona niet verder dan een...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 12 december
Manchester United lijkt de meeste interesse te tonen in Kai Havertz. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren