Rooney schudt hoofd: ‘Depay verscheen in zijn Rolls Royce en cowboyhoed’

Zondag, 16 september 2018 om

Wayne Rooney groeide in zijn loopbaan grotendeels op onder leiding van Sir Alex Ferguson, die er bij Manchester United een enigszins autoritair regime op nahield. Na het vertrek van de Schot zag de tegenwoordig aanvaller van DC United de kleedkamer veranderen. Niet alleen qua samenstelling, maar ook op het gebied van leefstijl en kleding. Zijn advies aan Memphis Depay over zijn klederdracht was aan dovemansoren gericht.

De manier waarop Depay zich kleedde viel niet alleen in Nederland op toen hij zich met een hoed bij Huis ter Duin in Noordwijk meldde. Ook Rooney zette op Engelse bodem regelmatig vraagtekens bij het doen en laten van zijn voormalige ploeggenoot van Manchester United. “Hij viel een keer in tegen Stoke City, uit”, memoreert de topscorer aller tijden van the Mancunians en het nationale elftal van Engeland.

“Hij maakte er een zooitje van in hun strafschopgebied en hij speelde alleen vijftien minuten mee. Louis van Gaal zei vervolgens dat hij de volgende dag met de reserves mee moest doen”, vervolgt Rooney, goed voor 253 goals in 559 duels voor Manchester United. “Dus na de wedstrijd zei ik tegen Depay: ‘Luister, het zal een beetje moeilijk voor je worden. Ga er niet heen met al je fancy stuff.”

Depay sloeg het advies van Rooney echter in de wind. “Het duel van de reserves was in Altrincham, een stadion waar zesduizend mensen in kunnen en iets meer dan duizend kunnen zitten. Hij verscheen daar in zijn Rolls Royce, droeg een rode leren jack en zijn cowboyhoed. En ik dacht bij mezelf: ‘Waarom heb ik überhaupt moeite voor je gedaan’.” Depay vertrok reeds na anderhalf jaar bij Manchester United, waar hij eerst onder Van Gaal en later onder José Mourinho steeds minder aan spelen toekwam.Gerelateerd

106 reacties (laatste reactie door msn10)

... en toch lijkt het aardig goed te komen met Memphis. Weliswaar niet bij de absolute top maar wel kort daaronder..

16 september 2018 om 08:37

Bij Lyon je carrière is geen schande. Depay was te jong bij een topclub als ManU gebracht en kreeg ook nog eens nr 7 en €100.000 per week...natuurlijk kun je dan afdwalen als de juiste mensen om je heen ontbreken. Ik denk dat Depay later op 33jarige leeftijd een goede gast wordt die ook jongere spelers gaat adviseren. Het is niet iedereen gegeven om jong en slim te zijn.

16 september 2018 om 10:35

Mbappe is nog jonger en krijgt iedere week +- 700.000 bijgeschreven. Alleen de echte toptalenten komen boven drijven. Een Martial ( die ik toch wel een paar niveautjes hoger inschat ) heeft het ook zichtbaar moeilijk bij United. Het verschil is alleen dat die jongen wel zn voetjes op de grond houdt.

16 september 2018 om 11:06

Zie daar t belang van een goede omgeving en goede opvoeding. Als je een goede opvoeding hebt gehad en je vroegere vrienden die je altijd de waarheid zeiden en nog steeds zeggen om je heen hebt, is t wel makkelijker dan wanneer je uit een gebroken gezin komt en alleen maar golddiggers in de vorm van vrouwen EN mannen om je heen hebt.

16 september 2018 om 11:38

Op basis van wat is Martial een paar niveautjes hoger? Wat Depay nu in de Franse competitie doet heeft Martial nooit bereikt. Jij kijkt waarschijnlijk alleen naar nationaliteit. Pro-alles en anti-Nederlands

16 september 2018 om 12:38

Ja en wat Martial in de PL heeft laten zien zn eerste seizoenen heeft Depay nooit bereikt. Martial heeft meer voetballend vermogen in zn linkerteen dan powerhouse Depay

16 september 2018 om 12:42

Mee eens dat Memphis nu al ongeveer een jaar in goede vorm steekt & veel meer laat zien dan Martial. En misschien maak ik me ook wel schuldig aan t hoger inschatten van talenten uit bepaalde landen. Maar toch heb ik t gevoel dat Martial in principe alles net iets meer heeft dan Memphis. Zijn eerste seizoen bij united was hij in een slecht draaiend team de uitblinker. Denk dat een andere trainer of een andere club Martial naar grote hoogte kan stuwen. Hopelijk komt ie Memphis dan tegen op dat niveau

16 september 2018 om 13:38

Volledig met je eens, Eko

16 september 2018 om 13:42

Dat is enkel jouw mening gebaseerd op twijfelachtige gevoelens maar feitelijk?, not at all!

16 september 2018 om 08:53

Dat is toch een beetje ondanks zijn fratsen. Staat overal met 1 0 achter en moet zich dus bewijzen. Volgens mij gaat Depay daar goed op, negativiteit. Sommige mensen gebruiken dat als brandstof, Depay lijkt dat ook te hebben. Zie hem graag wat volwassener worden, maar voetbalt nu in ieder geval weer top!

16 september 2018 om 09:22

Ook een klassiek gevalletje generatiekloof. Gasten van Memphis’ leeftijd hebben vaak juist dat flashy spul nodig om zich goed te voelen. Lekker laten doen, ik vind het vooral jammer dat er zoveel over gezegd moet worden.

16 september 2018 om 09:39

Wat gebeurt er wanneer de aandacht op hem verdwijnt en de negativiteit, hoe gaat hij zich dan opladen?

Hopelijk werkt hij daar ook aan.

16 september 2018 om 09:54

@samcro

Je schrijft: "ook een klassiek gevalletje generatiekloof".

Heeft niet zoveel met een generatiekloof te maken, maar met verschillende persoonlijkheden. Depay is een paradijsvogel en Rooney een grijze muis. Paradijsvogels willen niet opgaan in de grauwe massa, maar zich onderscheiden en de grijze massa reageert daarop zoals Rooney: Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg. De grijze muizen zijn veel groter in getal en als je afwijkend of onderscheidend gedrag vertoont, doe je er als paradijsvogel dan ook goed aan om er rekening mee houden, dat je kritiek op je gedrag krijgt. De enige manier omdat te voorkomen, is door te presteren. Zlatan is ook niet bepaald een doorsnee persoon, maar die komt daar mee weg door zijn voeten te laten spreken. Als Depay dat ook had gedaan op het moment dat hij besloot om in een Rolls naar zijn werk te gaan, was de kritiek veel minder geweest. Als je presteert, kan je je nu eenmaal veel meer veroorloven.

16 september 2018 om 11:02

@Scepticus38 Het heeft inderdaad met verschillende persoonlijkheden te maken maar niet zoals jij het omschrijft. Ten eerste, en het belangrijkste, wat Rooney probeert mee te geven is dat het ongepast is om bij een wedstrijd van de reserves tegen een kleine club aan te komen met je Rolls en flashy outfit. Soms is het beter om je aan te passen, er zijn zat situaties waarin je dat doet. Heeft te maken met aanvoelen wat gepast is. Ten tweede is je uitleg over de verschillende persoonlijkheden onjuist in mijn optiek. Buiten het feit dat Rooney net zo flashy is/was als Depay als je naar auto’s, gokken etc kijkt, zijn voetballers nou net geen types die zich onderscheidend gedragen. Ze hebben allemaal tattoos, rijden allemaal in schreeuwende auto’s en hebben over het algemeen geen smaak qua kleding om maar een paar dingen te noemen. Wat ze onderscheidt van de rest van de samenleving is geld. Ze moeten trouwens lekker doen wat ze willen. Wilde alleen aangeven dat de intentie anders is van Rooney dan jij interpreteerde.

16 september 2018 om 11:02

Lol Roony een grijze muis noemen? Obv zijn voetbal verleden zou je iiets van Roony mogen aannemen, maar obv zijn prive is het een gotspe als hij denkt een ander te moeten vertellen wat hij wel of niet moet doen.

16 september 2018 om 11:30

Er bestaat ook zoiets als 'dress to the occasion'. Kun je zien als een manier van non verbale communicatie. Als je dan helemaal kut hebt gespeeld en je komt daar als wannabee superster aan in een of ander gehucht, geeft een verkeerd signaal af naar je trainer.

16 september 2018 om 11:49

noujah ben van de generatie depay... en snap ook niet waarom al dat flashy spul wilt hebben.

In vrije tijd prima wat je aandoet.
Maar op het werk, zoals "dearbiter" ook zegt: 'dress to the occasion", dat moet je, je gewoon aanpassen.

16 september 2018 om 12:37

@norderligt

Je schrijft: "ten eerste, en het belangrijkste, wat Rooney probeert mee te geven is dat het ongepast is om bij een wedstrijd van de reserves tegen een kleine club aan te komen met je Rolls en flashy outfit".

Of iets ongepast is of niet, is persoonlijk. Ik zou er persoonlijk geen enkele aanstoot nemen als dat gebeurde. Leven en laten leven, heet dat. Je hebt het in je reactie telkens over aanpassen. Kennelijk dringt het niet tot je door dat aanpassen het laatste is dat je moet doen als je onderscheidend wilt zijn.

Vervolgens schrijf je: "buiten het feit dat Rooney net zo flashy is/was als Depay als je naar auto’s, gokken etc kijkt, zijn voetballers nou net geen types die zich onderscheidend gedragen. Ze hebben allemaal tattoos, rijden allemaal in schreeuwende auto’s en hebben over het algemeen geen smaak qua kleding om maar een paar dingen te noemen. Wat ze onderscheidt van de rest van de samenleving is geld. Ze moeten trouwens lekker doen wat ze willen".

Rooney is een grijze muis en zou zo model kunnen hebben gestaan voor de reclamecampagne "nederland houdt van gewoon". Dat hij zich te buiten gaat aan drank en vrouwen, doet daar niets aan af. Er zijn genoeg kantoormedewerkers die dat ook doen.

Tattoos, schreeuwende autos en opvallende kleding, zijn juist middelen bedoeld om je te onderscheiden van de grijze driedelige maatpakken. Het is duidelijk dat jij daar niet veel mee ophebt en niet zoveel van begrijpt, maar ook dat is begrijpelijk omdat het even duidelijk is, dat jij niet tot het gilde der paradijsvogels behoort. En het is nu eenmaal zo dat middelmatige geesten, die niet open staan voor andersdenkenden, over het algemeen alles veroordelen wat hun begrip te boven gaat.

16 september 2018 om 21:20

@Scepticus38 Of iets onaangepast is hangt heel erg van de situatie af. En mijn punt was dat Rooney Depay in deze specifieke situatie duidelijk wilde maken dat flashy gedrag en je miljoenen laten zien ongepast was tijdens een wedstrijd met de reserves. En dus niks met het verschil van persoonlijkheid te maken heeft zoals jij argumenteert. Leven en laten leven is inderdaad een goed basisprincipe om te hanteren. Alhoewel dat je niet vrijwaard om je nooit aan te passen tijdens bepaalde situaties. Doe je dat niet, is dat niet leven en laten leven maar ik doe wat ik wil en heb maling aan jou/deze situatie. Het is bijvoorbeeld nogal ongepast en onbeleefd om in je korte broek en op slippers op een begrafenis te komen. Je zou kunnen zeggen ‘leven en laten leven’ maar dat principe kan alleen gehanteerd worden als het van beide kanten komt. Het blijkt nogal van een gebrek van begrip dat je onderscheidendheid koppelt aan je nooit aan te hoeven passen. Het een heeft namelijk niks met het andere te maken. Of Rooney extravert of introvert in zijn gedrag is/was, is niet van belang. Mijn punt is dat voetballers tot een groep behoren waarbij ze veel van hetzelfde gedrag vertonen cq veel van dezelfde uitingen houden die niet origineel zijn. Dus implicerend dat ze helemaal niet onderscheidend zijn maar juist heel erg hetzelfde. Dat ze door hun geld het meer kunnen laten zien maakt het onderscheid. Of ik daar iets mee op heb of niet doet er totaal niet toe, net zo min of ik dat gedrag begrijp of niet. Dat jij zonder mij te kennen en overduidelijk zonder mijn punt te begrijpen, of naar verduidelijking te vragen, hele grote en vreemde aannames kan doen zegt een hoop over jouw kortzichtigheid. Ik zou je aanraden je eigen devies meer na te leven en meer te vragen als iets onduidelijk is i.p.v. te raaskallen. Voor jouw informatie zit ik onder de tattoos, heb ik een eigen creatief bedrijf en ben ik alles behalve middelmatig. Nogmaals ik zou oppassen om zonder aanleiding allerlei vreemde aannamens te doen, nergens voor nodig. Ik wens je een fijne avond.

16 september 2018 om 10:08

Ach, ik vraag me sterk af hoe serieus je kritiek van Rooney nou echt moet nemen. Volgens bij is hij juist iemand die zich binnen en buiten het veld schandalig heeft gedragen.

16 september 2018 om 10:38

Het zijn natuurlijk wel 2 verschillende manieren van schandalig gedrag. Daarbij komt dat Rooney veel meer gepresteerd heeft dan Depay.

16 september 2018 om 11:30

Klopt zeker, maar dat van Rooney lijkt mij dan toch een stuk erger. Dronken achter het stuur en vreemdgaan lijkt mij erger dan met je eigen auto op de club komen of een hoed dragen. Of vind jij echt dat het gedrag van Depay erger is? De man die twee jaar niet mag rijden gaat klagen over de auto van iemand anders.

16 september 2018 om 11:48

Het gaat niet om de auto. Het gaat om zijn gedrag.

16 september 2018 om 12:01

Daarbij benoemt hij toch zijn kleding en auto? Daarom geef ik toch juist aan dat Rooney erger is qua (rij)gedrag? Depay doet niks verkeerd, maar irriteert een hoop mensen. Ik zal je zeggen liever dat dan dronken achter het stuur.

16 september 2018 om 12:35

@AadMaat Dan zou je juist iets met het advies van iemand die het meegemaakt heeft moet doen toch

16 september 2018 om 12:41

het heeft denk ik geen zin, denk dat we het niet eens gaan worden.

16 september 2018 om 13:55

@AadMaat Je vergelijkt nu een privé-situatie met een werk-situatie. In hun eigen tijd mogen ze doen wat ze willen. Op het moment dat Rooney zijn praktijken meenam naar de club zou je argument gepaster zijn.

16 september 2018 om 12:13

True, hij blijft wel gewoon lekker doorspelen en verdienen, maar in potentie zou hij toch hoger moeten kunnen. Adviezen als deze zijn misschien de adviezen die hem net wat meer laten inzien dat het spelletje met 23 man gespeeld wordt en niet met 1 of 2 man. Depay is vanaf zijn goede psv periode gaan inzien dat hij beter is dan de rest en is zich er naar mijn idee ook naar gaan gedragen in het veld. Dit soort dingen buiten het veld komen die impressie niet ten goede dan. Zijn laatste jaar bij psv was hij de eerste seizoenshelft fantastisch, maar de tweede seizoens helft was al een stuk minder. Hij speelde minder over, trok veel meer naar binnen, deed heel veel alleen ipv samen. Bij oranje heeft hij een “klik” met bijvoorbeeld promes. Willen ze alles samen doen en vinden ze elkaar blind. Als hij die klik ook kan vinden met jongens die iets minder in “zijn straatje” vallen qua spel, dan kan hij wel de stap omhoog maken nog denk ik.

16 september 2018 om 12:17

Weet je wat het is. Wanneer mensen over je praten dan zijn het 2 dingen, of ze zijn jaloers op je of ze haten je niks meer en minder. Ik vind het überhaupt schandalig dat dit weer geroepen wordt terwijl die jongen constant presteert zowel bij club als land. Mensen zijn echt raar man echt raar wauw.

Ik vind het raar dat Rooney hier nu mee komt over Depay. Een beetje jammer richting een oud ploeggenoot. Advies is altijd dat: advies. Hij velt wel een heel negatief oordeel hier omdat iemand zijn advies niet volgt.

Ik vind zelf Depays klederdracht ook over de top, en je maakt jezelf misschien niet geliefd door met een rolls royce aan te komen zetten bij het 2de elftal, maar uiteindelijk blijft het zijn keuze. Moet hij zijn vermogen dan gaan verbergen omdat hij met een lager team meemoet?

16 september 2018 om 07:47

Hij heeft zijn vermogen nu wel heel goed verborgen in Frankrijk. Niemand kan het meer vinden😁

16 september 2018 om 07:53

Memphis moet zelf weten wat hij met zijn geld doet.

16 september 2018 om 07:59

Haha ik denk/hoop dat hij nog wel een zakcentje overheeft na die overval.

16 september 2018 om 07:59

@DennisHartkoorn; En iedereen is vrij om te zeggen wat ze daarvan vinden...

16 september 2018 om 08:54

En iedereen is dan weer vrij om zeggen wat ze daarvan nou weer vinden. Zo kunnen we blijven doorgaan.

16 september 2018 om 10:12

In zn oude hoed, denk je niet?

16 september 2018 om 12:53

Sssttt...hij heeft net €100k geboden om het verborgen te houden...die spulletjes waren nog een tegoed van zijn ex-vriendinnetje, weet je toch😉

16 september 2018 om 12:56

Das toch mooi, iedereen die een eigen mening kan en mag hebben.. Maar hij/jij hebt dus liever dat iedereen hetzelfde denkt en/of zijn mening niet uit? .. op een site als voetbalzone zijnde? Ok, ook dat is een mening natuurlijk 😏

Ben normaal niet van het zeiken op Memphis om zijn stijl en levenskeuzes. Maar hier ben ik het wel met Rooney eens. Als je met het tweede van United mee moet naar een gehuchtje en daar voor een paar duizend man gaat spelen, is het erg vreemd om zo uitgedost op te komen dagen.

16 september 2018 om 08:08

Waarom is dat vreemd? Moet hij zich anders voor gaan doen dan dat die is omdat die met het tweede mee moet. Het zou helemaal niks uit moeten maken hoe hij eruit ziet. Jammer dat mensen daar altijd over beginnen

16 september 2018 om 08:18

Dat is zeker vreemd. Hij mag het doen, maar het getuigt niet van enige intelligentie. Dat kan je doen als je dé sterspeler van United bent en bijvoorbeeld terugkomt van een blessure en ritme opdoet bij de reserves. Dan mag je best als mannetje meedoen. Dan denkt de tegenstander ook... kut Memphis doet mee... wordt niets vanavond. Nu was het misplaatste arrogantie. Al vind ik overigens niet dat Rooney daar iets over kan zeggen, aangezien hij ook tonnen vergokte in casino's, naar de hoertjes ging en dus zijn vriendin bedroog..... Beide niet goed....

16 september 2018 om 08:31

Ja Robin ik weet niet hoe de meesten hier zijn opgevoed, maar nederigheid is een formidabele eigenschap. Tenminste dat is wat wij op onze plaat hebben gekregen. Dat je afkomt met je fancy kleren en auto's in een stadion van amateurs, is natuurlijk onrespectvol en allesbehalve nederig. Tel daarbij op dat hij als een absolute natte krant speelde, ja dan zijn je credits uitgeteld...

Eén ding is zeker, voetballers als Pogba en Depay zouden nooit bij Ferguson hebben gespeeld. Veel mensen bekritiseerden hem nadat Pogba een goed seizoen draaide in Turijn. Zie hem nu spelen, en alles komt als een puzzel bij elkaar.

16 september 2018 om 08:56

Ik betwijfel of dat aan Pogba ligt, wanneer hij zo goed speelde in een team dat het WK won. Dat ligt meer aan zijn manager (onder wie meerdere spelers kampen met een vormcrisis) dan aan Pogba zelf.

16 september 2018 om 08:57

Gedeeltelijk met je eens, maar als je in een klein buurtstadion komt waar het "gewone volk" komt en waar je ook speelt met de "nog niet" sterren hoef je de mensen niet de ogen uit te steken. Dus ja natuurlijk mag je zijn wie je bent. Maar enige spiegeling aan de mensen en de spelers om je heen is nooit verkeerd.

16 september 2018 om 09:15

@the Roscoe Pogba heeft ook heel goed gespeeld onder Mourinho, met name in zn eerste seizoen en de eerste paar maanden van het vorige seizoen. Als het aan zijn manager zou liggen, zou het waarschijnlijk gewoon altijd slecht zijn. Vind het een beetje vreemd dat spelers als natte kranten mogen spelen, maar het altijd alleen aan Mourinho kan liggen. Onder elke andere manager zouden dit soort spelers van het publiek de wind van voren krijgen voor hun slappe mentaliteit.

16 september 2018 om 09:27

Dante, heeft denk ik ook met geheugen of selectieve blindheid te maken, want gisteren nog speelde Pogba een goede pot.

16 september 2018 om 09:28

Adelante dat is precies wat ik bedoel. Als je dus naar een amateur club gaat moet je je anders kleden dan naar een prof club wat een onzin en heeft niks met nederig of respect te maken.

16 september 2018 om 09:57

Hij is nog altijd aan het werk. Als jij of ik met een bepaalde kledingstijl naar werk komen die niet bij de functie of bedrijfscultuur past dan krijg je dat ook wel te horen.

16 september 2018 om 10:04

Ja vooral selectieve blindheid idd xD Als hij goed speelt ligt het trouwens vanzelfsprekend niet aan de manager!

16 september 2018 om 10:37

@ super mario ... serieuss? je hebt het over een voetballer die in het 2e gaat spelen, hij is niet de CEO van Shell

16 september 2018 om 10:43

TheRoscoe, kijk de wedstrijden even terug wil je. Pogba was de zwakste schakel van het team. Met Sidibe, Mendy, Rabiot en Payet had Frankrijk voor veel meer vuurwerk kunnen zorgen. Niet Pogba, maar Mbappe, Griezman, Kante, Varane en Umtiti waren de sterkhouders van Frankrijk.

16 september 2018 om 12:20

Je kan altijd leren afstemmen/ aanpassen op een situatie. Ja bijv. je gaat niet te koop lopen met dure spullen bij armoedige mensen. Wanneer op een begrafenis mensen verdrietig zijn ga je ook niet de lolbroek uithangen ook al ben je dat normaal wel. Leer afstemmen op publiek of mensen om je heen, we leven samen en het gaat niet om jou.
Dit schort eraan tegenwoordig, alles is zo individualistisch, ik mag of doe dit want dit is wie ik ben, ben je dan zo onzeker? Ontwikkel je persoonlijkheid wat verder, wees flexibel, hou soms rekening met.....stem wat beter af! Cartman: "wa ever, i do what i want" immiteerde dit belachelijke ego over de top gedrag al wat vanuit reality shows uit de vs is over komen waaien.

17 september 2018 om 20:48

Wat een onzin. Omdat hij met het tweede mee moet, dan moet hij zich anders voor gaan doen? Als hij zichzelf blijft en zich zoals gewoonlijk extravagant kleed, dan is hij arrogant. Misschien is hij arrogant, maar dat is niet de reden waarom hij zich zo kleedt , als hij mee moet met het tweede. Neen hij kleedt zich gewoon zo.

18 september 2018 om 06:40

@Adelante: Dus Beckham werd ook nooit opgesteld onder Ferguson?

Depay had prima met zulke dingen aan kunnen komen zetten, als hij bepalend was geweest in het 1e.

Ibrahimovic is er ook zo een. die doet ook louter raar, maar presteert wel. dan kom je er mee weg

16 september 2018 om 08:34

Correct. Want als hij goed was zou hij niet worden gestuurd naar de reserves. En zou hij dus niet met z'n cowboy outfit moeten verschijnen.

16 september 2018 om 09:31

Stengun. Wie bepaald dan wat normale en niet normale dingen zijn. Als hij zich daar prettig bij voelt moet hoj dat doen. Waarom moet die eerst presteren om zoiets te mogen doen? @adelante als hij die kleren mooi vind mag hij ze niet aan omdat hij niet goed genoeg is. Man man wat een onzin wordt hier geschreven.

16 september 2018 om 09:56

Aan de ene kant heb je natuurlijk gelijk hoor. Maar aan de andere kant kan ik ook begrijpen als je met rare outfits of de dikste auto aankomt wanneer je nog niks bewezen hebben, dat de grote jongens in de kleedkamer je belachelijk maken. Dat die met die kleren aan komt zetten vind ik niet erg maar dat je een advies van Rooney negeert is natuurlijk wel erg want als zo’n grote speler je advies geeft dan moet je daar naar luisteren.

16 september 2018 om 10:48

Ben ik niet met je eens. Het is een advies. Dus hij mag daar mee doen wat die wilt. Het advies is ook om niet te rijden met drank op . Dat doet rooney toch ook? Jij vindt het een rare outfit maar Andere niet! Wat is normaal? Tuurlijk wordt hij belachelijk genaakt in de kleedkamer. Prima toch! Maar het is dan opeens wel goed als je goed speelt. Sorry maar dat vind ik echt een hele rare reden.

Weet niet wat ik opvallender vind. Dat Rooney uit het niets zonder reden iets negatiefs over een oud-ploeggenoot zegt, of dat de reserves van Manchester United kennelijk met eigen vervoer naar een uitwedstrijd moeten.

16 september 2018 om 09:00

Dit is natuurlijk gewoon een stuk uit een interview. Hij zal niet bewust Depay genoemd hebben om hem te beschadigen, maar hij zal naar iets gevraagd zijn en deze situatie schoot hem blijkbaar het eerst binnen. Dat wil wellicht toch ook wat zeggen.

Verder ligt Altrincham tegen Manchester aan en ligt het pakweg 7 km van het Aon Training Complex vandaan. Dat ze bij zo'n wedstrijd de spelers rechtstreeks laten gaan is in mijn ogen niet zo vreemd. Voor 7km met de spelersbus gaan is ook overdreven.

Depay is gewoon een heel onozele gozer die geluk heeft dat hij zoveel voetballend talent heeft maar deze man kan beter niet voor de camera komen want er komt alleen maar onzin uit

16 september 2018 om 09:46

Moet je nagaan hij heeft dat volgens jou voor de camera. Jij hebt het al op dit forum. Als voetballer lijkt me oom het belangrijkste dat je talent hebt en goed kan voetballen toch? De rest zijn bijzaken.

16 september 2018 om 09:49

Hij haalt totaalniet het maximale uit zijn talent door hoedjes rolls royce het mannetje zijn belangrijker te vinden. Met zijn gedrag stompt hij de normale man die krom moet liggen voor seizoenkaarten op de kop. Met zijn patser gedrag, tsja als je dan op het veld niks laat zien zijn mensen je snel beu. Maar sinds hij bij united weg is gaat het weer de goede kant op.

16 september 2018 om 11:38

Ik denk dat het een helemaal geen verband houdt met het andere. Welk gedrag? Om apartere kleren te dragen? Om een dure auto te rijden? Volgens mij rijden alle voetballers in een dure auto toch ook de jonkies dus vind het beetje makkelijk scoren ( wat Memphis trouwens ook doet ze laatste tijd😋)

Memphis is flamboyant en was toen nog een stuk jonger. Hij zal hebben opgekeken tegen mensen met een bepaalde kledingstijl en het mooi gevonden hebben. Ik zou het zelf ook niet doen, maar hij moet het toch lekker zelf weten. Sommige voetballers staan als ideale schoonzonen voor de camera, maar doen buiten de camera's alles dat God verboden heeft. Daar wordt niet over gesproken, maar als iemand een stijl heeft die opvalt moet dat negatief in de media komen. Leven en laten leven.

Gelukkig mag Depay helemaal zelf bepalen wat hij met zijn eigen centen doet Wayne!

16 september 2018 om 09:24

Gelukkig mag Wayne helemaal zelf weten wat hij met zijn principes en opvattingen doet Depay!

16 september 2018 om 09:49

Alsof hij daar wakker van ligt. Zou ik echt heerlijk vinden al die jaloezie.

16 september 2018 om 10:03

Ik zou als als Depay zijnde wel wakker liggen als Rooney me kritiek geeft. Hij mag dromen dat hij hetzelfde bereikt als Rooney

16 september 2018 om 10:39

hahaha, Rooney jaloers op Depay? Kan je dat uitleggen?

16 september 2018 om 14:29

Waarom zou je wakker liggen als rooney kritiek heeft? Blijkbaar maakt het hem niks uit anders had hij wel wat gedaan met die kritiek. Hij is gewoon zichzelf. En heeft niks met bereiken te maken of iets.

Persoonlijk denk ik dat Depay, zoals ze het tegenwoordig noemen, een TOS heeft. Een taalontwikkeling-stoornis. Woorden en zinnen komen niet vanzelf en als er dan ook nog een camera op je snufferd gericht staat wordt het helemaal lastig. Ik heb een (jonge) zoon met dezelfde stoornis en bespeur dezelfde manieren.

Raar eigenlijk toch? Als prof voetballer moet je goed kunnen voetballen, goed kunnen praten voor de media en je kleden zoals iedereen wilt dat je je kleedt.

Je krijgt dus ongeveer een tonnetje per week en tegelijkertijd mag je niet laten zien wat je daarmee koopt.
En je bent een jaar of 20...

Volgens mij is Depay een voetballer die NL weer op de kaart kan zetten. En ik wil elke 2 jaar weer met bijelkaar geknepen billetjes op de bank zitten gewikkeld in oranje vlaggetjes. De rest zou mij mijn reet roesten.

16 september 2018 om 09:31

Daarnaast vindt Rooney drinken en autorijden op zijn leeftijd beter te verteren dan een gek hoedje op hebben op je 20e. Netjes!

Wellicht kan Rooney zich beter richten op zijn eigen tekortkomingen. Is nu ook niet zo dat hij een compleet vlekkeloos bestaan als profvoetballer heeft gekend.

Lekker interessant ook, die kledingstijl van Depay.

Gaat het nog steeds hierover? Pffff....

Haha, look who's talking. Depay is Depay, niet mijn ding maar 'who cares'. Zover ik weet zit hij niet aan anderen en brengt hij anderen niet in gevaar wegens dronken rijden.

Als mr. Rooney net zo’n goede arbeidsethos had gehad als Memphis had ie nu nog bij Man U in de basis gestaan. De beste man zeurt over een hoedje en een auto. Hij rookte zelf volop en zat aan de drank. Sorry, maar hier heeft ie geen recht van spreken, zeker nu niet.

Uhmm gelukkig leefde rooney zelf 100 procent voor de sport, Geen hoeren, geen casino, niet roken, niet drinken

Pff Rooney is gewoon jaloers op Memphis, omdat hij een goede voetballer is en heel veel geld heeft.

Zonder dollen; Memphis moet dit soort dingen zelf weten, zeker en vast, maar bij het 2e elftal aankomen in je Rolls Royce getuigd niet van een bijzonder groot begrip van sociale etiquette. simpel gezegd, je bent gewoon een kneuzige patser als je dat doet. Maakt niet uit natuurlijk, mag je helemaal zelf weten, maar als je dan ook bij het 2e niets klaarspeelt gaan de mensen je wel massaal uitlachen als je weg tuft in je dure auto. En waar dan aan voorbij wordt gegaan in dit verhaal, is dat ook dat gewoon mag. Een hoge boom vangt veel wint, een hoge boom met een domme cowboy hoed deste meer. Ik vind het leuk dat Memphis het tegenwoordig goed doet en nee je gaat niet slechter voetballen, omdat je in een Rolls Royce naar werk komt, maar de kritiek die hij erop krijgt, steekt hem. Hij kan nog zo vaak herhalen dat hij geen tijd heeft voor haters, maar dat is natuurlijk onzin. Om optimaal te presteren is mentale rust minstens zo belangrijk als de grote van je biceps. Daarom zou het in zijn eigen belang zijn om gewoon lekker met z'n kop omlaag in de luwte alle ballen erin te schieten.

Maar ja, haters heh.

Rooney moet nodig iets over een ander z'n doen en laten zeggen terwijl zijn vrouw op werpen staat een ander gaan leggen ketsen...

Niks mis toch met wat Depay doet? Hij verdient miljoenen, van mij mag hij zelf weten hoe en waaraan hij dat uitgeeft. Je kunt simpelweg niet iemand miljoenen geven en dan verwachten dat hij zich nederig gedraagt. Depay is iemand die doet wat hij zelf wilt. Het zou mijn smaak niet zijn, maar ik kan geen enkel goed argument bedenken waarom hij het niet zou mogen doen.

Rooney gast durft wel.
Zwangere vrouw een paar keer bedrogen, zuipfestijnen en 74 haartransplantaties.... een hoed kun je afzetten, dat nephaar niet.

En dan een punt maken dat er een adviesje van hem niet worrdt opgepakt. Poeh poeh, nou nou.

Erg jammer dit. Waarom ouwe koeien uit de sloot halen. Die man speelt al 2 seizoenen bij lyon. Is nu een vaste waarde bij oranje en heeft rugnummer tien gekregen. En dan kom je met zo een oud bericht. Komen er nie genoeg mense op de site meer ?

Ga toch weg man. Dit slaat echt nergens op. Het lijkt wel alsof we over tijden praten waar je verplicht hetzelfde uniform aan moest. Ik vind dit echt schandalig dat die jongen gewoon niet mag aan doen wat hij zelf wilt. Memphis zal iedereen de mond snoeren die elke x zeiken over een hoed of een rode vest of wat dan ook. Ik zou gewoon mezelf blijven en voor niemand veranderen, want dat is wat ze verwachten van hem. Als het om voetbal gaat en er wordt gezegd je moet mee verdedigen ok dan kan je dat snappen maar kleding kom op man. Die jongen kan een boek schrijven alleen over zijn hoed en daarna deel 2 over zijn rolls Roys.

16 september 2018 om 12:38

Als je niet presteert en er zo bij loopt dan is het logisch dat deze kritiek komt. Daar kiest hij dan zelf voor.

Ik ben heel blij dat hij nu wel presteert, we hebben spelers met zijn klasse nodig in Oranje. Alleen als hij echt een grote meneer wil worden, moet hij kappen met dat stomme juichen (vingers in oren) en met die verongelijkte houding alsof de hele wereld tegen hem is. Compleet overbodig.

16 september 2018 om 14:24

Weet je überhaupt wel wat zijn juichen inhoudt? En daarbij laars ie jongen juichen zoals hij wilt .. altijd wat te zeiken hebben sjeezus .. reken hem af op zijn prestaties op het veld niet de randzaken

16 september 2018 om 14:32

Berliner wat een onzin. En er zo bij loopt? Wat is zo? Iets wat jij niet mooi vind?iedereen heeft toch zijn eigen smaak? Bepaal jij wat wel en niet kan dan? En wat heeft presteren met je kledingkeuze te maken echt zo kortzichtig niet normaal

16 september 2018 om 18:21

Ik hoor geen kritiek, alleen God kan over me oordelen toch? Krijg er jeuk van eerlijk gezegd.

17 september 2018 om 03:34

Laat mensen gewoon doen wat hun zelf willen. Die jongen juicht en voor hem heeft dat een betekenis. Hij is zo goed op dreef en dan gaan we weer hierover discussiëren, slaat echt nergens op. Ik snap niet waarom er nu juist geen artikels komen dat ze positief over hem praten. Elke x hetzelfde verhaal en wordt hij als badboy gezien. Dat hij zo goed presteert laat merken dat hij keihard ervoor traint en dat moet je respecteren en ook uiten. Die jongen doet niks verkeerds helemaal niks.

De reactie van Memphis op insta is geniaal 😂😂😂

16 september 2018 om 14:31

Haha Inderdaad die is echt goud

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Liverpool6544
5.Arsenal5016
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
David de GeaKeeper10
Daley BlindVerdediger10
Phil JonesVerdediger10
Eric BaillyVerdediger10
Antonio Valencia Verdediger10
Nemanja MaticMiddenvelder10
Henrikh MkhitaryanMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

845 fans
Coach, 56 jaar
SeizoenClub
2016-2018 Manchester United
2013-2015 Chelsea
2010-2013 Real Madrid
2008-2010 Internazionale
2004-2007 Chelsea
Laatste voetbalnieuws

Solari neemt het op voor Sergio Ramos: ‘Hij kreeg een strikvraag’

De UEFA maakte vrijdag bekend een onderzoek te zijn gestart naar aanleiding van uitspraken die Sergio Ramos na afloop van Ajax - Real Madrid deed. De aanvoerder van de Spanjaarden gaf...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 17 februari
Manchester United denkt nog altijd aan een bestuursfunctie voor Edwin van der Sar, algemeen directeur van Ajax. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren