Derksen bekritiseerd op sociale media na opduiken beelden van Ziyech

Dinsdag, 21 augustus 2018 om

Johan Derksen wordt op sociale media bekritiseerd voor uitspraken die hij maandagavond deed over Hakim Ziyech. De analist stelde bij Veronica Inside dat 'de onvrede' van het gezicht van de middenvelder van Ajax afstraalt. Volgens Derksen weigerde Ziyech om zijn ploeggenoot Dusan Tadic te feliciteren na diens doelpunt tegen VVV-Venlo (0-1), maar uit nieuwe beelden blijkt wat anders.

Tadic nam deze zomer het rugnummer 10 over van Ziyech en mede daardoor heeft Derksen het idee dat de twee elkaar niet liggen. "Ze spelen allebei hun eigen wedstrijd. Ik kan me niet voorstellen dat Ziyech nog enige sympathie voor Tadic heeft. Het ligt zó gevoelig", zei hij. "Ziyech is nu echt voor zichzelf bezig. Ik heb erop gelet en hij ging Tadic bij zijn strafschop niet persoonlijk feliciteren. Het zit niet lekker in die groep."

Op dinsdag, de dag na de uitzending, doken op Twitter beelden op vanuit De Koel. Daaruit blijkt dat Ziyech wel degelijk euforisch was na het doelpunt van Tadic: hij springt bovenop de groep juichende spelers en pakt Tadic ook persoonlijk even vast. Het leidde tot kritiek op de uitspraken van Derksen. "Laat je dit filmpje vrijdag even aan Johan zien?", schrijft een twitteraar. Een ander: "Echt ongelofelijk dat Derksen betaald krijgt om wekelijks te laten zien totaal niet met de actualiteit bezig te zijn."

Ajax gaf het rugnummer van Ziyech aan Tadic, omdat de club ervan uitging dat de Marokkaans international zou vertrekken. Tien dagen voor het verstrijken van de transferdeadline speelt hij echter nog altijd voor Ajax. Trainer Erik ten Hag erkende onlangs dat de kans op een vertrek van Ziyech 'steeds kleiner' wordt: als er geen mooie club voorbijkomt, blijft hij 'gewoon' in Amsterdam.Gerelateerd

Meer sportnieuws

82 reacties (laatste reactie door jc63)

Ik hou niet zo van artikelen die als strekking hebben "x krijgt kritiek op sociale media, twitteraar A zegt dit en twitteraar B zegt dit" aangezien op Twitter letterlijk overal gezeik over is maar dit is wel heel grappig opgemerkt. Gewoon pure verzinsels van een zure Derksen, die neem ik al heel lang niet meer serieus.

21 augustus 2018 om 15:13

Ach, hij zal het wel verkeerd gezien hebben, en Genee zou hem er vast wel weer op pakken vrijdag. We maken allemaal wel eens fouten. Die mensen willen ook helemaal niet serieus genomen worden volgens mij. Niet eens meer echt een voetbalprogramma.

21 augustus 2018 om 15:20

Zo ziet hij wel vaker dingen verkeerd. Het is een beetje zoeken naar stemming makerij en stoken. Kinderachtig in dit geval, echter zal Derksen ook mans genoeg zijn om dit te erkennen nadat hij geconfronteerd wordt. Dat siert hem dan wel weer

21 augustus 2018 om 16:17

Het is nooit echt een voetbalprogramma geweest. Vanaf dag 1 onderhand heeft Gijp Manolev ten onrechte helemaal zwart gemaakt, en belachelijk gemaakt op de Nederlandse velden. Speuren en speuren naar beelden om de waarheid te kunnen verdraaien. Zogenaamd grappige filmpjes 100.000 keer laten zien.en als ze zelf kritiek krijgen zitten ze thuis met een burn out of lopen ze weg uit het programma, hebben de heertjes weer eens ruzie etc. Het is gewoon nationale afzeik tv van die mannen.

21 augustus 2018 om 19:44

Je weet dat het programma al bijna 20 jaar bestaat en niet begonnen is in de tijd van Manolev.

23 augustus 2018 om 14:36

Ik heb reacties voor veel en veel meer verwijdert zien worden VZ. Wat voegt dit toe? Als je niks positiefs te zeggen heb ,zeg dan niks. Zelf ben ik ook absoluut geen fan dit programma. Dus laat ik het gewoon links liggen. Met de beetje voetbalverstand en inzicht kunnen we toch zelf wel onze conclusies trekken. Ik begrijp dan ook echt niet waar dit soort programma's voor nodig zijn of waarom er mensen zijn die dit nodig hebben. Ik zit er liever zelf mijlenver naast, dan dat ik het "bij het juiste eind heb" door andermans menig te herhalen. Ik zeg niet dat ze er altijd naast zitten, maar blijf altijd voor jezelf denken

21 augustus 2018 om 15:18

Twitter is echter ook erg nuttig om de onzin van tv wat recht te breien. Eens te meer bewezen hier. (Je zou er trouwens een dagtaak aan hebben om recht te tweeten wat Johan Derksen allemaal krom lult met dat eencellige brein van hem.)

21 augustus 2018 om 15:34

Derksen is eigenlijk ook totaal niet meer met het voetbal bezig. Is al jaren ontzettend druk met zijn theatertours, e.d., waardoor alles wat hij zegt over het huidige voetbal met een flinke korrel zout genomen moet worden.

Daarnaast is het natuurlijk al jaren meer verworven tot een entertainmentprogramma. Voor echte analyses hoef je daar alleen naar een Boskamp, maar ook nog altijd van der Gijp te luisteren. Alleen sneeuwt dat al gauw onder. Maar ik kijk nog altijd voor de prachtige verhalen en het mekaar in de zeik nemen.

22 augustus 2018 om 12:50

Derksen moet je ook niet serieus nemen, hij maakt gewoon een beetje stemming.
Ik ben juist zeer verrast door het optreden van Hakim, hij straalt veel motivatie, plezier en ambitie uit.
Volgens mij is hij aan zijn beste periode bezig bij Ajax, en lijkt hij juist bevrijd van het juk door altijd maar de leider en de beste te moeten zijn.

Was bij de uitzending en er werd weer zeer veel stemming gemaakt tégen Ajax. Belachelijk. Tadic is echt een heerlijke speler en belangrijker nog; een heerlijk persoon. Neemt Alle tijd voor de supporters en gaat als laatste (gedwongen door de security) naar binnen. Prachtig en 1 van mijn favoriete aankopen de afgelopen 10 jaar. Dusan en Hakim klikken gewoon prima.

21 augustus 2018 om 15:06

Nouja ze hebben wel gelijk bij veronica inside dat het idioot is om een nummer op te eissen en dat in je contract te zetten, nog idioter dat ajax hiermee akkoord gaat natuurlijk. Maar verder een hele goeie speler. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ziyech wel beter vind

21 augustus 2018 om 15:13

Hoezo is het idioot dat Ajax ermee akkoord gaat? Als een speler dat wil en je kunt hem dat geven, waarom niet? Tadic is voor Ajax gewoon een absolute topspeler, ga je dan moeilijk lopen doen om een rugnummer? Dat zou pas idioot zijn.

21 augustus 2018 om 15:23

Je kan ook zeggen: momenteel heeft Ziyech bij ons dat nummer maar die gaat waarschijnlijk vertrekken. Zodra hij vertrekt is het nummer van jou. Zou Tadic, die aangegeven heeft heel graag voor Ajax te willen spelen, een andere club kiezen voor een rugnummer?

21 augustus 2018 om 15:35

Miquel, je beseft wel dat mensen die kritiek uiten op Tadic en Ajax over het rugnummerakkefietje, meer heisa maken dan Tadic, Ajax en Ziyech, toch?

21 augustus 2018 om 16:05

Ja ze hebben zoveel gelijk dat ze het idioot van Tadic vonden, maar dat Kuyt dat vroeg was de normaalste zaak van de wereld. Ja want het was toch iets anders om Ziyech zijn nummer af te pakken dan om Vilenha zijn nummer af te pakken.

Feit is wel dat de een riep dat het verder wilde kijken en naar een andere club zou vertrekken en de ander dat niet riep. Maar dan vinden ze het idioot dat het nummer van de speler die wilt vertrekken wordt vergeven, maar heeft de speler die uit de jeugd komt en geen indicatie gaf te vertrekken het maar te slikken????

Ook dat geneuzel met dat Tadic een salaris heeft van 4 a 5 miljoen wat ze maar blijven roepen. Geloof je dat zelf. 4 a 5 miljoen salaris, Ajax gaat niet een beetje, maar gewoon drie keer door het salarisplafond met dergelijke bedragen. Als ze nu hadden gezegd hij heeft 4 a 5 miljoen tekengeld gekregen kon ik dat geloven, maar 4 a 5 miljoen salaris op jaarbasis is totaal ongeloofwaardig.

21 augustus 2018 om 16:41

Miquel

Genoeg redenen een rugnummer op te eisen. Ronaldo speelt altijd met 7 vanwege het merk achter de naam CR. Neymar en Messi spelen allebei altijd met nr10. Als Tadic in zijn thuisland bv erg geliefd is snap ik dat hij nummer 10 wilt.

22 augustus 2018 om 01:23

het was toch ziyech die een transfer wilde dan ben je je nr toch sowieso kwijt hoe kun je iemand een nr geven die wilt vertrekken.

22 augustus 2018 om 15:28

Gevalletje papegaai van Veronica inside!!! Ten eerste was het Boeitius die zijn rugnummer afstond aan Kuyt. Dit is toen in overleg gegaan mede doordat Boeitius het zelf had aangeboden. Totaal 2 verschillende situaties

24 augustus 2018 om 22:15

@falonso Jouw mensenrespect is ook ver heen zo te zien. Als Ziyech rugnummer 10 heeft en nog niet vertrokken is dan hoor je die jongen op zn minst te vragen of hij er mee akkoord gaat dat Tadic zijn nummer overneemt. Kwalijke zaak van Ajax!

21 augustus 2018 om 15:12

Ik snap dat je dat vindt, maar dat is tegen elke Nederlandse topclub, haha. Wel vinden ze AZ altijd geweldig leuk voetbal spelen. Maak je er niet te druk om en geloof niet alles wat ze zeggen. Kijk naar het programma met een knipoog. Af en toe kunnen ze wat beter bij de feiten blijven.

Wie neemt die Derksen werkelijk waar sirieus??

21 augustus 2018 om 15:06

Daar verbaas je je over. Zijn een hoop mensen die alles als waarheid nemen wat meneer Derksen zegt.

21 augustus 2018 om 15:49

Heel veel mensen nemen soms klakkeloos dingen van hem over

21 augustus 2018 om 16:10

Dit dus! Gisteren zegt ie dingen over Ajax en als ze morgen door twee vloeiende combinaties van Ziyech en Tadic winnen van Kiev is het ineens het koningskoppel en kunnen ze elkaar blindelings vinden alsware zij elkaars beste vrienden. Nee, ik ben al een tijd gestopt met het serieus nemen van VI als het op inhoud aankomt. Voor slappe kroegpraat is het wel vermakelijk.

Hahahaha Derksen. Dat er überhaupt nog mensen zijn die deze flapdrol gelooft. Hetzelfde geldt trouwens voor v/d Gijp beide praten complete onzin. Snap echt niet dat dat nog steeds op TV is.

21 augustus 2018 om 15:07

Nouja het pakt genoeg kijkcijfers, ik kijk ook altijd en vind het heel leuk om naar te kijken maar ik neem het allemaal wel met een korreltje zout

21 augustus 2018 om 15:12

Dan kijk je toch lekker na Arnold Bruggink en hoe heet die andere gozer ook alweer, Glenn Helder of zo. Dat is helemaal nie tom aan te gluren. Of bij Studio voetbal die een presentator hebben die alles moet voorlezen en zijn aantekeningen in een ajax pennetje opschrijft. Nee Derksen kan er ook wel eens naast zitten, maar is normaal gesproken toch iemand die veel over het Nederlandse voetbal weet. Gijp is meer de man van de verhalen. Het is ook een entertainment programma en sommige dingen moet je ook gewoon simpelweg met een korrelte zout nemen.

21 augustus 2018 om 15:27

Tom Egbers is een Heraclied.., met je Ajax-pennetje.. On: Derksen en sat hele programma moet je niet al te serieus nemen. Is half satire. Vind het de laatste tijd minder leuk en interessant omdat het de helft van de tijd niet over voetbal gaat. Maar vind het nog altijd wel leuk, gewoon niet te serieus nemen. Derksen doet of hij se wijsheid in pacht heeft maar geeft z’n fouten toe.

21 augustus 2018 om 15:35

Zat met eeen Ajax pennetje paar keer in de studio. Zijn gewoon beelden en foto's van. Ik weet inderdaad dat het een Heracles is. Maar zon gozer kun je toch niet serieus nemen met die stotterende stem van hem en die inhoudsloze vragen. Hij vroeg aan Perez , hoe kan jij een Deen zijn? Dat is toch ongelofelijjk lachwekkend..

21 augustus 2018 om 15:54

Dat Tom Egberts nog steeds studio voetbal presenteert, is voor mij een raadsel. Kan totaal groepsgesprek leiden.

21 augustus 2018 om 15:26

Het is geweldig vermaak en met een enorme knipoog. Ze spreken vanuit de onderbank zoals Jan Modaal ook vanaf de bank doet en het altijd beter weet. Dat maakt het leuk om naar te kijken. Ze spreken niet enkel complete onzin maar zijn wel vrij uitgesproken tot soms over het randje. Maar dat is nog steeds beter dan naar pannenkoeken als Waterreus of Bruggink te luisteren die zichzelf serieus nemen en de domste dingen uitkramen.

Iedereen probeert de sfeer in de selectie van Ajax te ontwrichten. Ik snap niet waarom? Ik heb nog geen speler ook maar iets in de richting horen zeggen over een slechte sfeer in de kleedkamer. Ik heb Ziyech nergens horen zeggen dat hij het klote vond zijn nummer kwijt te raken.

Stop gewoon met het maken van problemen die er niet zijn.

21 augustus 2018 om 15:08

Iedereen? Is ook een beetje overdreven. En je weet toch wie het zegt, Derksen moet je niet serieus nemen. Maar we zijn heus niet allemaal tegen Ajax hoor geen zorgen

21 augustus 2018 om 15:42

Ik bedoel hier ook niet de fans of zo. Meer de sportverslaggevers van de kranten en voetbalblaadjes.

21 augustus 2018 om 18:24

Wat een bullshit...

Waarom denk je dat Ziyech niet tegen de media gaat roepen van "hey gudver Tadic heeft mijn nummer overgenomen zonder dat ik dat goed vond" (of iets in die trend)..

Waarom..
Waarom: Omdat je dan Juist de media op Ajax gericht krijgt. Omdat Ziyech dan juist alle pijlen op zichzelf richt met uitspraken die de teamspirit (of hoe je het ook wil noemen) ondermijnen.

Laat ik het anders stellen.. Waarom denk je dat spelersgroepen zelfs een dag vóór het ontslag van een trainer nogsteeds enkel positief zijn over die trainer, ook al zou aan vanalles blijken dat dat niet zo is.

Omdat je niet de media wakker wil schudden van "hey hier is het gezeik en crisis."

Hoe iemand zn persoonlijke voorkeuren landelijk invloed kunnen hebben.. je ziet het maar weer.. onderbouwd als de %*!|+\;$|* Belachelijk

Achja, Derksen is al jaren geen insider meer. Dus ik snap niet dat mensen verbaasd zijn dat Derksen (en v/d Gijp) het meeste op basis van vermoeden uitspreken.

Begin zo langzamerhand een beetje af te knappen op VI. De gouden formule (een ietwat arrogante presentator, een grappenmaker en een zeiksnor) is op mij al enige tijd uitgewerkt. En als Derksen dan ook nog verhalen verzint en die de wereld in slingert, tja...

21 augustus 2018 om 15:58

Het programma is ook helemaal uitgemelkt. Bij Veronica gaan ze nu per aflevering een half uur langer door. Het is dan niet gek dat je dan onzin uit graag kramen.

Derksen moet eens wat beter opletten voor hij wat zegt! Kijk naar de des betrefende actie. ziyech is mischien ontevreden over zijn nummer maar kwa spel vreugde zie je dat hij het meer naar zijn zin heeft dan vorig jaar. Het moment wat ze lieten zien is dat hij gefrustreerd is dat ajax een Klaas huntelaar in de spits heeft staan die totaal niet mee kan in de voetbal inzicht van Tadic of ziyech waardoor hij vaak te laat reageert op ballen van ziyech zoals in dat filmpje te zien was daar baalt ziyech gewoon van als je daar een spits hebt staan die beter anticipeert zal je zien dat er minder frustratie is bij ziyech.

Op het veld zie je juist dat Ziyech en Tadic elkaar opzoeken. Derksen zit hier gewoon te trollen. Ouwe gek dat die is. Het is te hopen ze Ziyech blijft want hij is goud waard! Werkt als een paard en is gewoon de beste van Ajax

Iedereen kan toch zien dat die filmpjes en foto's bewerkt zijn. Allemaal fake bewijs. Derksen heeft gewoon gelijk. Ach, ja je moet die Derksen vooral niet al te serieus nemen. Je moet die zendtijd toch ergens mee vullen, daar hoort een beetje stoken ook bij.

21 augustus 2018 om 15:25

Eens! Alles bedoeld Veronica Insite te pakken. Ik denk dat RtL hierachter zit weer.

Ik snap niet dat er nog mensen zijn die deze man en die neurotisch lachzak serieus nemen met hum stemming makerij , ze hebben nooit wat positiefs te melden want dat is nl geen nieuws maar als er ergens tegen aan te schoppen valt zijn ze er als de kippen bij , walgelijk programma trouwens , Derksen loopt te pas en te onpas mensen te schofferen en beledigen die zich niet of nauwelijks kunnen verdedigen en de ander lacht het hardst om zijn eigen melige grappen over andermans rug wat een niveau zeg , en die moeten wij dan serieus nemen .

21 augustus 2018 om 18:29

Noem eens 5 groepen of mensen die beledigd of geschoffeerd zijn door Derksen terwijl ze zich niet konden verdedigen?

Daarnaast. Het is een voetbalkantine-programma. Alleen wat hier gezegd word voor onjuiste dingen komen op TV, en bij andere kantines niet...

Met "de ander" bedoel je Vd Gijp? Noem is 3 grappen die niet konden volgens jou?

21 augustus 2018 om 19:07

'niet of nauwelijks kunnen verdedigen'.

Tjonge jonge jonge, wat gaan we weer de softie uithangen zeg. Ik heb zelf zuiderse roots en ik vermaak me kostelijk om de grappen die ze maken. Wat maakt het nu uit? Het is voetbalhumor, gewoon lekker lachen en daarna weer verder met de realiteit. Kom op man, grow a pair.

In al die jaren heb ik me nooit echt druk gemaakt om zijn uitspraken. Ja, hij valt graag in herhaling maar dat doet mijn vader ook. Het is een oude man, laat hem toch doen.

22 augustus 2018 om 01:32

ach, ze zijn net als hoe ze voetbalde, niet zoveel bijzonders. Een heel boel blablabla.

Het programma is gebaat bij veel aandacht. Dit x is het Ajax, vrijdag is het Psv of Feyenoord. Mij lukt het niet om langer dan 10 minuten naar welk voetbal praat programma dan ook te kijken. Ben niet zo gecharmeerd van die betweters die achteraf altijd zo makkelijk praten.

Persoonlijk denk ik dat Ziyech teleurgesteld was over het rugnummer, maar los daarvan erg graag samenspeelt met een speler als Tadic. Je ziet in de wedstrijden dat ze elkaar erg vaak zoeken en ik verwacht dat dit Ajax het nodige extra rendement gaat opleveren.

Even serieus, waarom komt dit op voetbalzone? Is het dan zo triest gesteld dat we het ongelijk van Derksen moeten gaan lezen? Mijn god, wat maakt het uit. Hij verkondigt zo vaak foute dingen, maar dat komt er normaal gesproken nooit op. Waarom dit ineens wel? Lekker belangrijk.

21 augustus 2018 om 15:25

Omdat het, zoals jij bewijst, reacties oproept en discussies over voetbal (of randzaken) opwekt

21 augustus 2018 om 16:01

Omdat hier 80% Ajacied is

Ik mag wel graag naar Derksen luisteren, maar soms verkondigt die inderdaad onzin. Het leukste wat die ooit zei toen Ronaldo in zijn beginjaren eens een kop doelpunt maakt; ''hij kreeg hem toevallig op zijn hoofd, want hij kan niet koppen''.

Die nare man eerste klas hoe hij praatte over die zwemmer maarten zo respectloos.
Al die poppenkast er omheen welke poppenkast die man was op en poppenkast is het bij Veronica inside

21 augustus 2018 om 18:32

Welke poppenkast? Heb je Facebook? Volg je verschillende Nederlandse media.

Ik scrollde naar beneden op Facebook de afgelopen weken:
25 livestreams
350 berichten
500000 "maarten heeft opgegeven"

(neem de getallen met een korreltje zout)
Ik bedoel ermee: Ik vind het ontiegelijk knap van hem. Ik vind het ontiegelijk mooi die 2,5 miljoen voor Kwf. Maar waarom zoveel media-aandacht. Waarom 200 liveblogs, livestreams, en 3 miljoen losse berichten op Facebook van die paar grote nieuwsbladen. Kom op man.

Dat heet gewoon poppenkast, en dat kun je positief opvatten of negatief.

21 augustus 2018 om 19:51

Ja begrijp je ik kreeg hele tijd push up op me telefoon ervan

21 augustus 2018 om 22:13

Zo dat er meer gedoneerd wordt dat is toch niet zo lastig te bedenken.

Ik vind het een zeer vermakelijk programma. Maar indien ik op zoek ben naar inhoudelijk nieuws over voetbal kijk ik toch eerder naar andere dingen. Zo kan ik mij vorig jaar ook nog een fragment van Van der Gijp voor de geest halen. Hij gaf daar min of meer aan dat Bonucci een houthakker was en helemaal niet kan opbouwen. Zijn argumenten hiervoor waren een paar mislukte ballen tijdens een Europa League wedstrijd van AC Milan. Maar iedereen met een beetje verstand van voetbal weet juist dat Bonucci een van de betere opbouwers ter wereld is, met een fantastische crossbal.

Derksen is een onruststoker die zelden over het voetbal zelf heeft maar vaak alleen maar over randzaken en de personen en hoe ze staan en spreken en lachen en een doelpunt vieren en ....

Ik heb me meer geërgerd aan de uitspraken die hij deedover de prestatie van Maarten van der Weijden.... Meneer vondt het circus er om heen te veel en te groot en vooral onnodig.... Laten we trots zijn op dit land qaarin dat gelukkig nog kan Pleur op mijnheer Derksen!!!!!!!

21 augustus 2018 om 18:36

Heb de uitzending niet volledig gezien. Maar volgens mij heeft Derksen nergens gezegd dat hij de activiteit van Maarten, de 200km zwemmen voor Kwf, een slecht iets vond of iets in die trend.

Derksen heeft iets gezegd over de 3 miljard Facebookposts, 400 miljoen livestreams en liveblogs en de 500000 losse nieuwsberichten als Maarten weer is ergens is aangekomen.

Op sommige momenten leek mijn Facebook meer op "waarismaarten.nl" dan Facebook.com...

Ik wist niet dat Derksen dit had geroepen in het programma maandag. Maar eerlijk; ik was er ook op aan het letten zondag na de goal en ik zag Hakim toen ook niet bij de vieringen.

En ik vond voornamelijk tegen Luik dat Ziyech echt zijn eigen wedstrijd aan het spelen was. Begrijp me niet verkeerd: Ik bedoel niet egoïstisch. Maar wel duidelijk op zoek naar zijn stempel om op de wedstrijd te drukken. En godzijdank is dat ook gelukt. Ziyech is echt de kroonjuweel van de Nederlandse Eredivisie op dit moment.

Natuurlijk kan je kanttekeningen zetten bij zijn flegmatieke houding en er belandden ook dikwijls ballen in de voeten bij de tegenstanders, maar manmanman wat geeft deze jongen ballen om je vingers bij af te likken. Een samenvatting van een wedstrijd doe je Ziyech geen eer aan. Het zijn de 40 passjes tussendoor waar het voor mij omgaat. Telkens maar weer naar voren spelen, telkens weer de dreiging zoeken: Genieten met een hoofdletter G.

Stort gewoon een miljoentje extra salaris bij Ziyech; maak hem belangrijk en hij blijft nog een jaartje in Amsterdam te bewonderen hopelijk.

Het zou Tadic ook wel sieren als hij uiteindelijk 10 teruggeeft aan Hakim. Dusan speelt nu ook al een paar weken bij Ajax en met Ziyech, hij heeft nu toch ook wel door dat hij de mindere God van de twee is. Maar dit soort generositeit is waarschijnlijk een utopie in het hedendaagse voetbal.

21 augustus 2018 om 16:54

Nu weten we weer allemaal waarom één 3de rangs tvstation een programma als dit uitzendt Gijp en deksel zijn gewoon erg zielige figuren,eigenlijk is er niks verander sinds ze begonnen met te voetballen Weg van de tv ,doorsturen naar darknet

Tuurlijk is dat programma voor vermaak. Maar denk niet dat Derksen zoiets zou roepen als hij hier niet meer van zou weten. Dat hele programma moet je verder met een korreltje zout nemen natuurlijk en zeker wanneer je de mensen spreekt die eerder Derksen live hebben zien voetballen. DIe schijnt er dus helemaal niets van gekund te hebben. Heel hard en dom schoppen

Ik luister graag naar Derksen, maar dit is echt je reinste flauwekul. Wat boeit een rugnummertje nou? Daarnaast gaan die gasten prima met elkaar, daar zijn al genoeg voorbeelden van. Derksen moet eens afstappen van zn jaren 70 macho houding, de wereld is veranderd.

21 augustus 2018 om 20:33

Voor sommige spelers is een rugnummer heel belangrijk Ronaldo is nummer 7. Net als dat nummer 10 voor sommige spelers heel belangrijk is dat geeft status

Die ouwe leuter moet eens een keer gaan stoppen met zijn mening te geven op tv.. Die gast snapt de ballen van het voetbal e. Begin me steeds meer aan die kerel te irriteren..

21 augustus 2018 om 18:37

Omdat je het niet eens bent met iemand.
Omdat je niet de cynische kant van iemand kan zien.
Omdat je niet het vermogen hebt zelf te factchecken of te nadenken.

Moet Derksen maar weg?
Wat een land is het geworden.

Kortom, Derksen is ook maar gewoon mens, heeft niet altijd gelijk en heeft ook nooit beweerd altijd gelijk te hebben (Ja met een knipoog). Het is daarnaast dan ook zwak om het dan te gooien op "ja maar hij opereert op een hoog podium". Je bent zelf een dwaas als je altijd maar gewoon alles gelooft, dat ligt niet aan Derksen. Derksen verschilt absoluut niet veel van ons "gewone" mens en net als ons is hij wel eens ergens van overtuigd, maar zit er dan gewoon naast... Shit happens, move on.

VI is een super leuk programma, mensen moeten alleen niet de fout maken om alles te geloven wat men daar zegt. Derksen zegt regelmatig dingen die gewoon niet waar zijn of niet kloppen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de Telegraaf. Helaas zijn er echter een hoop mensen die wel alles geloven, daardoor gaan dit soort verhalen een eigen leven leiden. Heel jammer!

Wat een galbak. Excuses vrijdag!!

21 augustus 2018 om 19:53

Misschien straks al.

Gaan we het dan ook even erover hebben dat van der Gijp de woorden van Tadic verkeerd interpreteert.
Tadic geeft aan de ophef over het nummer niet te snappen en niet dat hij het nummer 10 niet boeiend zou vinden.
Derksen heeft al meermaals aangegeven niet helemaal zijn focus op het voetbal te hebben en dat het wel aanstaat op de achtergrond.
Als je natuurlijk zo een zaadpartij als tegen VVV speelt dan zal iemand als Ziyech niet vrolijk kijken, omdat hij graag wil winnen.
Misschien een kwestie van een misinterpretatie ofwel verkeerde mening door niet alle feiten te hebben.
Vi is net als alle programma's gewoon vermaak en als je pure journalistiek wil zal je ergens anders moeten zoeken.

Hij baseert zich op beelden die hij had gezien op het moment van de uitzending. Daar ben je toch analyticus voor? Dat er daarna nieuwe beelden opduiken is Derksen niet kwalijk te nemen vind ik.

Ziyech komt speciaal naar Tadic toe om m een knietje te geven. Dat is duidelijk te zien.
Haha.
Valt me nu pas op dat Tadic wel erg lang blijft hangen in zijn penalty succes.

Soms zou ik bepaalde mensen wel van het beeld weg willen kunnen stemmen. PSV haalt een heerlijke uitoverwinning binnen maar Derksen heeft weer op iedereen - behalve zichzelf natuurlijk - wat aan te merken. Die man is zoooo zielig!

Derksen is een topper echt een analist die gewoon zegt wat hij wil zeggen, als hij fout zit moeten we niet zo zeiken want vaak trekt hij aan het langste eind

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2624
2.PSV2317
3.Vitesse239
4.AZ2013
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

257 fans
Middenvelder, 26 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Ajax 9 4 0 0
2018/2019 Ajax 29 16 2 0
2017/2018 Ajax 34 9 4 0
2016/2017 Ajax 28 7 2 0
2016/2017 FC Twente 4 2 1 0

In de wandelgangen

Zondag 20 oktober
Manchester City stelt Raheem Sterling een weeksalaris van 450 duizend pond in het vooruitzicht, omgerekend ruim 523 duizend euro. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren