Zaakwaarnemer Malcom doet boekje open: ‘We namen wraak op AS Roma’

Vrijdag, 10 augustus 2018 om

Dat Malcom deze zomer niet transfereerde naar AS Roma, komt voor een belangrijk deel door zijn zaakwaarnemer. Leonardo Cornacini vertelt in gesprek met TMW dat hij niet blij was met de manier waarop Roma zich begin juli opstelde rond een andere transfer. De zaakwaarnemer voelde zich gepasseerd toen de Italianen doelman Daniel Fuzato overnamen van Palmeiras.

Malcom was al bijna op het vliegtuig naar Rome gestapt, toen Barcelona zich te elfder ure bij Girondins Bordeaux meldde met een bod. De Braziliaan koos voor de kampioen van Spanje, ondanks dat Roma en Bordeaux hun akkoord al wereldkundig hadden gemaakt. "De waarheid is dat we ervoor kozen om niet naar Roma te gaan, omdat ze slecht met ons omgingen", vertelt zaakwaarnemer Cornacini.

"Ik werkte aan een deal voor Daniel Fuzato, een van mijn andere cliënten, maar dat regelde Roma uiteindelijk met een andere zaakwaarnemer. Tegen hem heb ik overigens niets. Kortom: het was wraak. Ik zeg het niet graag, maar dat was het. Roma behandelde ons tien dagen eerder slecht, dus stelden wij ons ook zo op", aldus Cornacini, die aangeeft dat hij niet op eigen houtje de stekker uit de deal trok.

"Samen met Malcom besloot ik dat Roma niet de beste bestemming was. Zelfs met de deal van Malcom haalde Monchi er andere tussenpersonen bij. Malcom is blij dat hij voor Barcelona speelt", concludeert de belangenbehartiger. De 21-jarige Malcom speelde tot dusver drie wedstrijden voor Barcelona. Hij scoorde eenmaal, uitgerekend tegen Roma, in een wedstrijd die met 2-4 verloren ging.Gerelateerd

27 reacties (laatste reactie door paaschkaal)

Clubs zeuren altijd maar over zaakwaarnemers , maar zo zie je maar dat clubs ook vaak genoeg spelletjes spelen.

10 augustus 2018 om 15:03

nou ja...verhaal is niet geheel duidelijk voor mij.
"ik werkte aan een deal voor Daniel Fuzato, een van mijn andere cliënten, maar dat regelde Roma uiteindelijk met een andere zaakwaarnemer."

Brazilianen hebben soms meerdere zaakwaarnemers. Dan mag een club toch zelf weten met welke zaakwaarnemer ze zaken doen. Misschien vroeg die andere wel veel minder provisie.

En als Barcelona niet geïnteresseerd was geweest was hij zeker bij Bordeaux gebleven. Ik vind het een raar verhaal.

10 augustus 2018 om 15:05

Het is gewoon een hypocriet. Hoop dat AS Roma nooit meer zaken zal doen met Bordeaux of deze zaakwaarnemer.

10 augustus 2018 om 16:57

Bordeaux kan er niks aan doen hoor..

10 augustus 2018 om 18:20

Die spelen het spelletje ook smerig. Eerst zijn ze rond over een transfersom en dan willen ze dat Roma elk bod van Barca zal over bieden.

Wraak? Is deze man 14 jaar oud ofzo?

10 augustus 2018 om 15:04

dan kan hij hier wel op t forum. Hier is het woordje "haten" erg populair, voor als iemand niet je favoriete voetballer is.

Erg professioneel wel dat je deze speler hierbij betrekt als zaakwaarnemer zijnde.

Wat een schaamteloze reactie van die man, zegt ook wel veel over Malcom dat hij zich laat behandelen als het speeltje van zijn zaakwaarnemer.

10 augustus 2018 om 17:52

Volgens mij wilde Malcom gewoon naar Barcelona toen het nog net kon. Dat heeft dus niet met de wraak van zijn zaakwaarnemer te maken. Dit zegt die zaakwaarnemer nu alleen om zijn gram te halen.

10 augustus 2018 om 18:22

Denk inderdaad dat als barca op het nippertje nog aanklopt je niet te lang twijfelt haha

Alle clienten van deze zaakwaarnemer zijn dus de pineut als ze graag naar Roma willen in de toekomst.

Dus door de zogenaamd slechte behandeling van een andere client van je beslis je uit rancune dat die club het niet gaat worden voor weer een andere client? En dan zogenaamd wederzijds beslissen dat het toch niet de juiste club voor hem is. Klinkt als een goed verhaal. Ernaast gelaten dat hij er gewoon had gespeeld als het telefoontje van Barca 2 uur later was gekomen. Waarom had je Malcom dat niet in Bordeaux gelaten? Retorische vraag, antwoord daarop lijkt me voor de hand liggend.

Volwassen reactie! Ook gelijk ten koste van je cliënt...

Voorheen verdedigde menig Vz' er deze transfer en deed het af als normaal. Ben benieuwd wie nog steeds deze tranfser gaat verdedigen. Je zou haast zeggen dat je er nu niet meer omheen kan dat Roma keihard door Malcom en consorten is genaaid maar goed. Zelfs Trump wordt bij alles verdedigd

10 augustus 2018 om 16:26

Zelfs Trump wordt bij alles afgemaakt? Sommige mensen zijn gewoon altijd lul bij bepaalde figuren. Als er voordat de transfer rond is, Barcelona nog langs komt, dan kan je deze transfer toch gewoon verdedigen?

Zaakwaarnemertje hoor. Wie denkt ie dat die is? Raiola? Hou toch op man, nooit van deze man gehoord. Hij moet blij zijn dat er uberhaupt een speler is die zo gek is om naar hem te luisteren.

Ik snap hier niks van. Als Rona contact zoekt met een andere zaakwaarnemer voor jou andere client, dan doe jij toch iets fout? Jou client wil jou dan blijkbaar niet als hij dat toestaat.

Vreemd om in de wij-vorm te praten. "roma behandelde ons 10 dagen ervoor slecht." en "de waarheid is dat we ervoor kozen om niet naar Roma te gaan, omdat ze slecht met ons omgingen" Vervolgens geeft hij alleen een voorbeeld dat Roma mogelijk slecht met hem is omgegaan. Over wat ze mogelijk tegen Malcolm gedaan hebben staat er niks. Schijnbaar bepaald alleen de zaakwaarnemer waar deze speler naartoe gaat en heeft de speler er zelf geen moer over te vertellen.

"... concludeert de belangenbehartiger." Nou wat een belangenbehartiger als hij een persoonlijke wraak actie neemt doormiddel van Malcom.

'Roma behandelde ons 10 dagen eerder slecht .' Nee ze behandelde jou slecht, ze hebben niets met Malcolm gedaan.

Ik geloof er helemaal niets van, in de voetbal wereld draait alles om geld. Kan een voetballer elders meer verdienen, dan is zijn woord niets meer waard. Hetzelfde geldt voor de zaakwaarnemers en helaas ook voor de clubs.

Als dit verhaal niet waar is, hoop ik dat Malcom hier publiekelijk afstand van doet. Als dit verhaal wel waar is, hoop ik dat Malcom zijn belangen door iemand anders gaat laten behartigen en ook eens bij zichzelf te raden gaat. Dit is natuurlijk niet netjes. Dit trekt de naam van Malcom en ook Barcelona daarmee door het slijk en onder dit bestuur is de goede naam de de afgelopen 20 jaar is opgebouwd al voor het grootste deel verwoest helaas...

Dit is gewoon een klein kind dat jankt omdat zijn broertje hun gezamenlijke loopfietsje bezet heeft. Grow up little boy.

Hij verwoord het misschien slecht of kinderachtig maar als het proces tot een akkoord stroef verloopt kan ik me voorstellen dat het voor de speler niet meer voelt als de juiste keuze. Als er andere opties zijn waarbij de onderhandelingen of het gevoel beter is dan is de keuze snel gemaakt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AS Roma

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Juventus6637
2.Napoli5324
4.AC Milan4213
5.AS Roma4115
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
Aleksandar KolarovVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina AS Roma.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina AS Roma.

1 fan
Aanvaller, 21 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 20 februari
Paris Saint-Germain gaat een poging wagen om Dani Alves aan boord te houden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren