Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Al-Hilal stuurt speciale delegatie naar Parijs: Mbappé komt met antwoord

Laatste update:

Al-Hilal is naar Parijs gevlogen om gesprekken te voeren met Kylian Mbappé, maar dat heeft volgens Fabrizio Romano niets uitgehaald. De club uit Saudi-Arabië hoopte de 24-jarige Fransman van Paris Saint-Germain alsnog te overtuigen van een overstap, maar Mbappé weigert zelfs in onderhandeling te treden. Al-Hilal had gehoopt dat het zeer lucratieve contractvoorstel van 200 miljoen euro netto per jaar de Fransman op andere gedachten zou brengen. Mbappé wenst in Parijs te blijven.

Mbappé ligt nog voor één jaar vast in Parijs en alles wijst erop dat hij zijn contract niet wil gaan verlengen. Om te voorkomen dat hij volgend jaar transfervrij de deur uitloopt, hoopt PSG hem deze zomer al te kunnen verkopen. Maandagmiddag meldde Fabrizio Romano dat Al-Hilal een bod van 300 miljoen euro bij de Frans landskampioen had neergelegd. Niet veel later bracht Sky Sports het nieuws naar buiten dat de kampioen van Frankrijk akkoord was met het voorstel. Daarmee lag de weg open voor de 24-jarige Mbappé om de duurste speler ter wereld te worden. Het enige wat nog ontbrak was een overeenstemming tussen de aanvaller en de club uit de Saudi Pro League.

Maar ondanks het astronomische salaris dat Mbappé zou kunnen verdienen bij Al-Hilal – naar verluidt 700 miljoen euro inclusief commerciële rechten in een jaar tijd – lijkt hij dus geen oren te hebben naar een overstap. Om hem alsnog te overtuigen, is er dus een delegatie van Al-Hilal naar Parijs afgereisd. Zo hoopt de club de zeventigvoudig Frans international alsnog op andere gedachten te brengen.

Volgens verschillende media is Mbappé overigens niet de enige reden waarom de Saudische club is afgereisd naar de Franse hoofdstad. Daar vond namelijk ook de medische keuring plaats van Malcom, die Al-Hilal overnam van Zenit Sint-Petersburg. De deal werd woensdagavond bevestigd. Met de transfer van die Braziliaanse aanvaller is een bedrag van ongeveer zestig miljoen euro gemoeid.

Denk jij dat Kylian Mbappé de overstap naar Al-Hilal gaat maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als de hele club op het vliegtuig stapt willen ze hem echt graag hebben!

Des te vaker ik er berichtgeving over lees, des te absurder ik de hele situatie vind. We hebben in de voetbalwereld zelf gecreëerd dat maar één ding telt, namelijk geld. Wat dat betreft kijk ik er niet van op, dat ook dit puur om geld gaat. Maar dat het zó absurd zou worden, namelijk het aanbieden van een 1-jarig contract van 700 miljoen euro... Dat had ik niet voor mogelijk gehouden.

26 juli 2023 om 22:47

Het heeft nog lang geduurd. Neymar is nog steeds de duurste transfer ooit. Maar deze sprong naar 300 miljoen is wel bizar, zeker met dat salaris erbij.

Ik juich een eventueel vertrek van de 24 jarige Mbappe naar Al Hilal zeer toe. Het zal mooi zijn als voetbal buiten Europa een hoger niveau weet aan te tikken. Vooralsnog zijn het vooral de Europese clubs die domineren in de wereld. Maar ik vind het prachtig dat nu ook Saudi arabie ook veel investeert in het voetbal. Voetbal wordt zo nog meer een sport zonder grenzen . Het zal prachtig zijn als in de toekomst de competitie van Saudie Arabie kan deelnemen in de Champions league. Want dat zeggen ze zelf bij de Uefa, iedereen is welkom!

Het is ook mooi voor het land Saudi Arabie zelf. Doordat sport zijn opmars maakt geloof ik dat Saudi Arabie een beter land wordt. Een betere cultuur, plezier van mensen en ik denk ook dat dit positieve invloeden kan hebben op de mensenrechten. Ik hoop daarom dat Mbappe het voorbeeld van Ronaldo, Kante, Benzema etc. volgt en zijn overtap maakt om het voetbal in Saudie Arabie te helpen!

26 juli 2023 om 18:22

Ik vind het ook mooi als voetbal buiten Europa beter wordt, maar niet op deze manier en los daarvan zal het op deze manier ook nooit gebeuren. Alsof spelers 100% geven daar, Saudi-Arabië is voor hun gewoon een mooie plek om te cashen.

26 juli 2023 om 18:23

Je meent het toch niet serieus of wel?

26 juli 2023 om 18:31

Ben er nog niet uit. Ofwel een zeer toegewijde trol ofwel het verstand van een stoeptegel.

26 juli 2023 om 18:34

@Behanger82

Heinazijn is de grootste troll hier op VZ.

26 juli 2023 om 18:49

De tweede alinea is wel genieten hoor, mooi stukje fictie.

26 juli 2023 om 18:53

Wat jammer dat u de comment van de heer Heinazijn niet leuk vind. We proberen met z’n allen een leuk voetbal forum van te maken. De mening van iedereen telt en iedereen telt! Ik hoop dat u verder een hele fijne dag heeft!

Ontopic: Ik zal het een heerlijke overstap vinden van deze 24-jarige Mbappã©. Voor een jaar financieel binnen! En daarna een top transfer maken naar Real Madrid!

26 juli 2023 om 20:37

Ofwel gesponsord door saudi-arabie 🥸

26 juli 2023 om 18:31

Dirk, ben jij dat?

Ik zou het niet toejuichen. Als Europeaan ben ik er blij mee dat het voetbal hier op zo'n niveau is. Uiteraard hoop ik ook dat het voetbal zich in andere continenten ontwikkeld, maar kom op zeg, niet door Europa leeg te roven.

26 juli 2023 om 23:54

Leeg roven en Europa?? Denk dat je het moet omdraaien en effe goed nadenken wat je aan het kwakkelen bent.

27 juli 2023 om 05:45

Joh, tuurlijk rooft Europa de hele wereld leeg, dat weet ik ook wel. Hoeft toch niet te betekenen dat ik omgekeerd hetzelfde toejuich?

27 juli 2023 om 07:18

Spreken is zilver en zwijgen is goud…. Gaat voor jou helemaal op… haha

26 juli 2023 om 18:36

Hou toch op. Een land als saudi Arabië moet je juist verbannen van de Europese velden. Eerst maar eens normaal omgaan met mensenrechten in plaats van een dergelijk land te helpen.

Daarnaast maken landen op deze manier het voetbal nog meer kapot dan het al was. Die bedragen zijn gewoon ziek en laten zien in wat voor verrotte wereld we eigenlijk leven. En jij wilt dat belonen? Erg bijzonder hoe positief je over deze ontwikkeling bent.

26 juli 2023 om 19:06

Mensenrechten interesseert ze geen hol. Het gaat puur om geld en om te laten zien wie de grootste heeft. Het gaat zelfs niet om voetbal.

26 juli 2023 om 21:15

Mensenrechten worden in en door het Westen ook geschonden..

26 juli 2023 om 22:12

Drl80, ga het westen alsjeblieft niet vergelijken met SA. Dat slaat echt totaal nergens op namelijk. SA zit in het rijtje met Rusland en China.

27 juli 2023 om 07:20

Nee en jij woont in een perfect paradijsje ? Hou toch op. Asielzoekers slapen in de buitenlucht. Gewone Hollanders kunnen geen app meer betalen in de steden. Betalen miljoenen om een oorlog te sponseren. Enz enz

26 juli 2023 om 20:55

Aangezien de Uefa ook de Europese bond is, lijkt het me sterk dat een competitie uit een ander continent mee mag doen in een bekertoernooi van de Uefa?! Clubs uit de Bundesliga doen toch ook niet ineens mee in de Conmebol Libertadore?

26 juli 2023 om 21:02

Nouja, clubs uit Israël doen wel mee aan Europese competities. Dus onmogelijk is het niet

27 juli 2023 om 07:23

Volgens mij doen er ook wat centraal Aziatische landen mee.. tot aan Armenië. Ik n Israël uit het midden oosten. Dus moet SA geen issue zijn. Money talks

26 juli 2023 om 22:05

Laat dat Westers cultuurtje maar vooral in het Westen blijven!

26 juli 2023 om 22:13

Dan ga je lekker naar Saudi toch als je het hier niks vindt 🤣 Oh nee wacht

27 juli 2023 om 07:24

Ben je wel eens in Amsterdam West of Oost geweest ? Weinig westers meer aan…

27 juli 2023 om 10:14

Misschien moet je zelf eens in Amsterdam Oost rondwandelen ipv een soort overdreven PVV-verhaaltje neer te zetten. On: Volgens mij is heinazijn een trol, dan is het nog best een grappig stuk. Als het oprecht is slaat het nergens op.

26 juli 2023 om 22:07

Precies, helemaal top! Daarna hopelijk Noord-Korea en Iran!

26 juli 2023 om 22:12

Ben het er mee eens dat het mooi is om het voetbal buiten Europa te zien groeien. Echter ben ik geen voorstander van de mabier waarop de Saudies, en in het verleden China, het aanpakt. Er gewoonweg een hele berg geld tegenaan smijten in de hoop dat het iets wordt is zelden een lange termijn optie gebleken. In Amerika heeft men dit ook een tijd gedaan en dat is toen mislukt. Nu staat er met de MLS een systeem waarin dat nog steeds mogelijk is, maar clubs ook worden uitgedaagd om zelf jeugd toe te passen of jonge talenten uit het buitenland in te zetten. Nog altijd een enorm commercieel systeem waar ik niet per se een voorstander van ben. Maar het zorgt er wel mede voor dat de competitie nog altijd groeiende is. En dat is zo veel belangrijker voor de voetbal-cultuur dan er op korte termijn miljarden aan uit te geven.

26 juli 2023 om 22:41

Een bij elkaar gekochte voetbalcultuur vindt jij mooi? Voetballers verdienen al verschrikkelijk veel en dat wordt nu alleen maar meer. Het is volgens mij een eerste stap naar een mondiale competitie die het voetbal nog meer om geld laat draaien. En het eens zo mooie spelletje wordt naar mijn insziens nog verder uitgehold. Ik ga er niet naar kijken en de mensen daar ook niet. De eerste divisie heeft ongeveer dezelfde toeschouwersaantallen als de competitie in SA.

27 juli 2023 om 07:27

Zo is de Premier League ook begonnen. Toen vond men het ook zo vreselijk. Alle goede spelers werden weggekocht… nu weet je niet beter. Alle begin is lastig.

26 juli 2023 om 22:58

Ik ga er van uit dat je zit te trollen, maar toch een reactie. Even los van politiek/mensenrechten, is hier vooral de oorsprong van het geld het probleem. Gewoon oliegeld. Van oudsher in Europa zijn clubs groot en rijk geworden door te presteren, supporters en kijkers aan zich te binden, en normale sponsordeals te sluiten. Die clubs zijn geaard in hun stad en land. En nu komen er random clubs met heel veel geld, die nergens geaard zijn, etc.

26 juli 2023 om 23:02

Je bent een trol of je hebt nog nooit gehoord van sportswashing.

26 juli 2023 om 23:06

Ik ben nog steeds van mening dat ze dit alleen doen om het WK van 2030 naar zich toe te trekken en daarna zal het weet als een pudding in elkaar zakken.

26 juli 2023 om 23:09

2030 gaat ze niet lukken maar 2034 is er een nieuwe ronde met nieuwe kansen..

26 juli 2023 om 23:12

Het is onmogelijk dat de Saudi league kan meedoen aan de Champions League net als Inter Miami of bijvoorbeeld een Sao Paolo. Het zijn andere continenten. Dus het maakt niet uit hoe goed ze zijn. Enige mogelijkheid is WK voor club teams. Daar spelen de winnaars van de club continenten tegen elkaar.

26 juli 2023 om 23:55

Wat blijf jij toch een geweldige troll, en iedereen trapt er nog in ook.

27 juli 2023 om 00:48

Ja, maar dan heb ik liever dat dat lukt bij landen die er al decennia mee bezig zijn zoals Japan en Marokko.

27 juli 2023 om 02:35

Het voetbal gaat kapot op deze manier. Jammer dat voetbal nodig blijkt te zijn om een cultuur/gedachtegoed te veranderen, volgens jou. Prijzen winnen moet de drijfveer zijn, jezelf onsterfelijk maken, niet schatrijk.

Zo'n mbappe weet ook wel dat zo'n uitstapje naar zo'n magere competitie funest kan zijn voor zijn carrière. Intensiteit ligt daar een stuk lager. Gaat dan gewoon een jaartje zomeravondvoetbal spelen als je het afzet tegen de Europese top. Hij zal daarna weer moeten bijschakelen en de motivatie moeten vinden om de top weer te bereiken. Nu moet die elke dag 100% geven, daar komt die weg met 20%. Probeer daarna maar weer de knop om te zetten om naar die 100% te gaan.

26 juli 2023 om 18:31

Ja maar als die bij PSG blijft zit hij een heel seizoen op de bank dus dan speelt hij niet. Hij loopt ook dan 700 miljoen mis haha en Real Madrid zie ik echt niet nu een 150+ miljoen bod doen op hem.

26 juli 2023 om 18:33

PSG gaat hem echt niet op de bank zetten hoor. Verdient daar een godsvermogen en is de speler daar die het verschil maakt; zowel op commercieel als sportief vlak. Denk als dat gebeurt, dat het bestuur een serieus probleem gaat krijgen met de fans. De Franse ster van het voetbal laten banken bij hun clubje? 3 nederlagen achter elkaar met mbappe op de tribune en de bom barst daar.

26 juli 2023 om 18:37

Als PSG hem niet op de bank gaat zetten dan gaat Mbappe Al-Hilal afwijzen en dat is heel knap van hem. Mocht PSG hem heel het seizoen op de bank willen zetten dan heeft hij vrij weinig keus en moet hij wel voor Al-Hilal spelen. Mbappe zit echt in een lastige situatie.

26 juli 2023 om 18:39

Impossible. PSG kan wel zeggen 'wij gaan je een heel seizoen op de bank/tribune zetten', maar mbappe weet ook dat dat niks meer is dan een loos dreigement. Zowel financieel als sportief snijdt PSG zich daarmee in de vingers. PSG heeft in deze alleen maar iets te verliezen en echt 0,0 te winnen en dat weet mbappe en zijn management ook.

Al Hilal kan van alles proberen, als Mbappe een salaris van 700 miljoen weigert gaat het ze niet lukken natuurlijk... Er zijn grenzen voor Mbappe, en een stap naar Saudi-Arabië gaat te ver voor hem. Moet zeggen dat het best te prijzen valt dat hij er niet mee in zee gaat, een jaarsalaris van 700 miljoen krijg je niet elke dag aangeboden...

26 juli 2023 om 22:39

Voor PSG zijn er eerder grenzen. Sebiet wordt deze club nog gedagvaard voor de arbeidsrechtbank

De grote vraag natuurlijk: Prive Jet of Is het hetzelfde vliegtuig waarmee de selectie van Al Hilal word vervoerd naar uitwedstrijden (ighalo liet social media een kijkje nemen in het vliegtuig)....

700 miljoen voor 1 jaar. Ook al ben je nog zo jong voor een jaartje ga je toch, en volgend jaar lekker Madrid.

27 juli 2023 om 13:19

Zeg maar dag tegen je goede training en je fitheid.

Ik hoop dat hij gaat. De rijke Europese clubs moeten voelen hoe het is om door groot geld te worden weggevaagd, uiteindelijk zal er dan worden ingegrepen wat goed is voor Ajax, Feyenoord, PSV

26 juli 2023 om 21:13

Denk je? Hoe ziet dat ingrijpen er dan uit en hoe gaat dit goed zijn voor NL clubs?

26 juli 2023 om 23:18

@DRL80, ik denk het eigenlijk niet maar hoop het vooral. Ik ken City fans die nog nooit bij City zijn geweest maar er wel een tattoo van hebben, en hier wemelt het ook van de mannen uit Schubbekutteveen die de namen Barca, Real of PSG in hun gebruikersnaam hebben, allemaal prima en voor die mensen is het voetbal nu ongetwijfeld hartstikke mooi en is het transfergeweld van SA een bedreiging. Maar ik vind het eerlijk gezegd doodzonde voor clubs als Ajax, Feyenoord, PSV, Brugge, Panathinaikos, Celtic en ga zo maar door, dat een hyperactieve kale spanjaard jaarlijks samen met zijn Parijse concurrent een paar weekjes uit shoppen gaat en de beste spelers overal weghaalt. En ik hoop dat de Uefa en de Fifa de achterban van de Europese rijke clubs belangrijk genoeg voor hun verdienmodel achten om in te grijpen. Hoe? geen idee. Max aantal transfers; minimaal aantal jeugdspelers, een revolutionair transfer systeem, I dont care. Maar voor mij als ajacied maakt het niet uit of een sjeik in parijs of in SA met geld smijt.

26 juli 2023 om 22:43

Ik denk dat er eerder een competitie met de grootste clubs als antwoord komt. Funest voor het nederlandse voetbal en alle kleine landen.

Het lijkt mij echt fantastisch als je Mbappe zijnde al lekker €50 miljoen verdient en gewoon tegen dat hele stelletje uit de zandbak kan zeggen jongens leuk dat jullie met het hele circus naar mij toe zijn gevlogen maar voor geen goud ga ik daar voetballen.

Iedereen kan wel zeggen dat voetbal kapot gaat dit en dat. Maar als Mbappe bij PSG blijft en dat hij daardoor een heel seizoen niet mag spelen, is het toch wel beter om een seizoen in SA te spelen en dan naar Real Madrid te gaan. Hoe het nu eruitziet toont Real Madrid geen interesse.

26 juli 2023 om 20:24

Als ik goed heb, wil Real Madrid wachten tot augustus. 31 juli kan Mbappe zijn loyaliteit bonus innen. Terwijl PSG Mbappe voor die datum wilt verkopen.

Ajax die 10mln wil betalen aan Krasnodar en de wereld is te klein. 60mln naar Zenit en niemand die erover klaagt..

Vele simpele zielen hier door te denken dat NL zo braaf is. De hele wereld is corrupt niet alleen een of twee. NL is een belasting paradijs voor multinationals. Het is hier alleen veel achter gesloten deuren dat de deals worden gemaakt en alles wordt in een doofpot gestopt als het naar buitenkomt. We moeten niet denken omdat we hier de vrijheid hebben om naar de red light district te gaan dat we beter zijn dan een ander land. Dat heet de verloedering van de maatschappij. Geen normen en geen waarden meer. Alles moet maar kunnen. Voetbal is voetbal dus laten het daar ook bij houden.

26 juli 2023 om 18:51

Een belastingparadijs zijn staat natuurlijk gelijk aan een regime dat aan openbare executies doet, terrorisme financiert en heel Jemen ruïneert.

26 juli 2023 om 19:33

Wees blij, elcuatro, dat je dit soort meningen over Nederland mag geven op Voetbalzone. Moet je in SA eens proberen

26 juli 2023 om 21:59

Voor wat moet hij het in SA proberen? Staat elcuatro in de belangstelling of Mbappe 🤭

Als het niet gebeurd dan past het wel echt perfect in de communicatie strategie waar sommige het over hebben. Dit is dan part 2, waarin mbappe dan laat zien dat het voor hem niet om geld draait. Kan ie zichzelf een goede look gunnen en zijn verblijf vorige zomer en een mogelijke stap naar Madrid goedpraten. En voor meer geld was ie dan wel naar Al Hilal gegaan.

Obsceen.
Hoop dat iemand rug recht houdt.
Maar begrijp dat dit wel zo idioot is dat je nergens op hoeft te rekenen.

Als ik Mbappé was, zou ik gewoon lekker op dit aanbod in gaan. 700 miljoen binnen halen in een jaartje en daarna lekker naar Real Madrid vertrekken. Hoe mooier kan je leven worden?

26 juli 2023 om 20:17

Mbappe heeft een net worth van 180 miljoen en zal het miljard wel aantikken voor het einde van zijn cariere. Ik denk niet dat die 700 miljoen het leven voor hem mooier zal maken. Tijd (en die naar eigen wens invullen) is voor hem het meest kostbare bezit

Hoop van wel. Snap die heisa niet zo, als Saudi het wil dan mag het gewoon. Iedereen prijst ook City terwijl dat niets was zo’n 10 jaar geleden..

Lekker laten gaan. Boeiend. Een seizoen cashen en naar Real Madrid. Iedereen kan er een paar weken schande over roepen, als het al zo lang duurt en doorrrr.. Waar kan je je druk om maken.. Een over het paard getilde gozer die buitenproportioneel goed tegen een bal kan trappen kiest voor het grote geld.., lekker belangrijk. Er zijn veel belangrijkere zaken aan de orde waar je je druk om moet maken. Tuurlijk is voetbal emotie maar om je daar zo erg druk om te maken en in te verliezen..

26 juli 2023 om 22:33

Staat duidelijk in de tekst dat hij het aanbod weigert.. Nogmaals lezen

Het is Real Madrid of PSG dat is wel duidelijk onderhand nu als die zelfs weigert om met die delegatie te spreken. Hopelijk dat Real het zo snel mogelijk voor elkaar krijgt om te gaan onderhandelen met PSG.

Ik ben benieuwd of hij z’n poot weet stijf te houden. Hij staat natuurlijk in zijn recht om het contract uit te dienen. Die club heeft meer dan (Arabisch) geld zat. Zonder hem is psg helemaal niks. Iets meer respect mag wel naar de voetballer toe.

Real Madrid moet echt ergens geld vandaan halen en Mbappe deze zomer halen. Ancelotti moet dan een manier zoeken om Mbappe en Vinicius op hun best te laten spelen want Mbappe is niet dezelfde type speler als Benz.

26 juli 2023 om 22:38

Real heeft genoeg geld dus dat is geen probleem. Perez heeft al jaren een spaarpotje voor Mbappã© haha. Logisch als je in de race was in 2021 en 2022...

26 juli 2023 om 23:12

Ja tuurlijk heeft Real genoeg geld maar ze zijn ook bezig met de bouw van de stadion. Ze willen de schuld van de lening zo snel mogelijk terug betalen lijkt me? Real heeft ook al nu wat veel uitgegeven ik denk dat hij liever wacht naar volgend seizoen want dan is die gratis.

26 juli 2023 om 23:21

Bouw van het stadion staat compleet los van het transfergeld. Die kan Real binnen 30 jaar af betalen net zoals iemand die een huis wil halen met een hypotheek. En Real heeft de afgelopen 5 jaar het minst gespendeerd van alle topclubs ondanks alle gewonnen prijzen. Als er een seintje komt dat PSG met Real gaat onderhandelen is het snel gedaan.

27 juli 2023 om 04:33

Lage rentevoet. Afbetaling van 20M per jaar, startend na de opening terwijl de extra geschatte inkomsten tussen de 150 en 200M liggen. Nee het stadion speelt geen factor, dat betaalt zichzelf af en dan houden ze nog flinke winst over.

Stel je voor he bij de nieuwe FIFA ga je carriere modus starten met een Saoedische club.. zou je dan ongelimiteerd budget hebben?

Mbappe gaat zijn contract uitdienen en dan transfervrij naar richting Madrid. Dat weet iedereen al.

Hij kan straks van z'n 35e tot 40e nog een miljard ophalen uit SA. Dat geld blijft wel op hem wachten. Hij wil de beste speler ter wereld worden, meedoen om de belangrijkste prijzen. En financiële zorgen heeft hij, en z'n acher achter kleinkinderen niet

Dit zet de voetbalwereld toch behoorlijk op zijn kop. Het begon vorig jaar al toen PSG de torenhoge biedingen op Mbappe weigerde. De eigenaren waren gewoon liever eigenaar van Mbappe dan dat ze er veel geld voor krijgen. En begrijpelijk, wat moet je als sjeik met miljoenen als je er al miljarden van hebt. Een jaar later is het andersom. De speler Mbappe hoeft geen miljoenentransfer, vermoedelijk omdat die miljoenen anders een jaar later als tekenbonus alsnog in zijn zak terecht komen. Kortom: geld is in de absolute top steeds minder van onderscheidende waarde. Gaat het toch weer over voetbal?

Enorme cultuurshock voor ze natuurlijk. Met geld koop je geen mensen? Ze zijn gewend geld over te maken en dan komen er ladingen aan Pakistanen en Afrikanen die dan voor je komen werken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren