‘Marcel Brands wil miljoenentransfers van PSV nog deze week afronden’

Vrijdag, 25 mei 2018 om

PSV ligt op 'pole position' om José Ángel Esmorís Tasende, beter bekend als Angeliño, snel over te nemen van Manchester City, zo meldt het Eindhovens Dagblad donderdagavond laat. Volgens het regionale dagblad is de Eindhovense club bereid om en nabij vijf miljoen euro op de linksback te bieden en zouden de Engelsen daarmee akkoord willen gaan.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

55 reacties (laatste reactie door hangover96)
25 mei 2018 om 07:51

Ik denk dat je voor beide spelers rond de 6 miljoen moet betalen. Beide vind ik daarnaast niet erg sterk verdedigen. De 1 te weinig body en de ander af en toe dom en onrustig. Voor de eredivisie zullen ze best mee kunnen, maar geen toppers zijn.

25 mei 2018 om 08:16

Maffeo is net voor 9 miljoen vertrokken naar Stuttgart. Over hun beiden ben ik met je eens hoor, die hype rondom Angelino is beetje overdreven, hij heeft een hele mooie trap en kan goed voetballen, maar verdedigend is hij wel erg zwak.

25 mei 2018 om 10:48

Hij is inderdaad geen sterke verdediger, maar hij zou weleens de nieuwe Willems kunnen worden op links. Ik denk iig dat een Luuk de Jong bijzonder content zal zijn met de komst van Angeliño.

Als je voor hetzelfde geldt van Brenet Angelino kan aantrekken, denk ik wel dat het goede zaken zijn. Zie hem tien keer liever dan Dumfries komen.

25 mei 2018 om 01:21

Dumfries is rechtsback, dus wanneer arias vertrekt kan hij alsnog komen

Ik hoop dat dit rond komt. Lijkt me een goede speler. Ik hoop alleen niet dat Psv weer gaat huren van City..

25 mei 2018 om 14:17

Want......? De huur van v. Ginkel heeft aardig wat opgeleverd.

25 mei 2018 om 18:29

Nou er staat tog duidelijk in dat ze voor een defenitieve transfer gaan...

Prima versterking voor een goed bedrag. Zou echt mooi zijn als dit gaat lukken. Dan nog een goede RB, extra CV en een ervaren middenvelder. Inprincipe zou dat voldoende moeten zijn mits de selectie in tact blijft.

25 mei 2018 om 01:05

Ik gok dat die rb dumfries wordt en hopelijk voor PSV ontwikkeld hij zich door. Alleen ga ik daar niet van uit

25 mei 2018 om 01:56

Waarom niet? Dumfries is ook een aanvallende back en bij Heerenveen kan je je ook niet altijd uitleven aangezien je daar regelmatig onder druk staat. Denk dat hij bij PSV prima zou renderen

25 mei 2018 om 18:31

Eindelijk iemand die het snapt. Ik erger me echt aan de haters op dumfries hij is echt een hele degelijke back hoor. Aanvallend zeer sterk en verdedigend voldoende. Een betere optie dan hij is er niet voor PSV dan heb ik het over HAALBAAR.

25 mei 2018 om 08:47

Je beseft je wel dat de selectie van psv alles behalve intact blijft he.. lozano, van ginkel, hendrix, zoet , arias, de jong, isimat en zelfs bergwijn zullen allemaal een stap moeten/willen/kunnen maken

25 mei 2018 om 09:08

Ik denk niet dat ze allemaal een stap zullen gaan maken. Hendrikx zal zeker blijven, en denk dat ze er veel aan zullen doen om ook Bergwijn te behouden. Verder zat het er aan te komen dat er veel spelers weg zullen gaan. Deels is daar al op ingespeeld en zit er ook gewoon goede lichting jeugdspelers aan te komen.

Als PSV Angelino en Dumfries weet te halen als vervangers van Brenet en Arias dan hebben ze het gewoon erg goed gedaan.

misschien een idee om die Van Drongelen ook weg te kopen bij HSV nu die zijn gedegradeerd. van Isimat word je ook niet echt vrolijk

25 mei 2018 om 02:10

Centraal duo zal door de komst van angelino denk ik gevormd worden door viergever en schwaab, dus geen isimat hopelijk. Off topic: het lijkt vrij stil rond Zoet en Arias maar ook rond van Ginkel, heeft PSV hem definitief achter zich gelaten?

25 mei 2018 om 02:25

Arias gaat zeer waarschijnlijk nog voor het WK naar juventus voor +/- 10 miljoen. Brands heeft eerder al gemeld dat Van Ginkel simpelweg niet te halen zal zij en ik gok dat Marco dat zelf ook wel prima vind. Het is inderdaad verrassend rustig rond Zoet! Ik vind het ook uitermate gek dat PSV Unnerstal een jaar verhuurd heeft. Dat leek me toch vervanger nummer 1 van Zoet komend seizoen... ga je je bijna afvragen of Zoet niet heeft aangegeven dat hij zou willen blijven zelfs

25 mei 2018 om 08:33

Het is nog maar mei hé. Er gaat nog genoeg gebeuren de komende 3 maanden. De balletjes moeten eerst nog gaan rollen. Kijk maar naar Milik een paar jaar terug. Pogba naar ManU, Juve haalde van dat geld Higuain en Napoli kwam uit bij Milik. Zo gaat dat elke zomer.

25 mei 2018 om 10:12

@skiller

dat mag ik toch niet hopen, dat vind ik echt een armoedig centrum. in de Eredivisie kom je er heel misschien mee weg maar je moet ook nog Europa in. Schwaab is al niet de langste met zijn 1,86m maar Viergever is echt te klein voor in het centrum en beiden zijn fysiek ook geen krachtpatsers

Dit zou top zijn. Angelino voegt aanvallend veel meer toe tov Brenet en dat is nodig. Vooral met het waarschijnlijke vertrek van Arias die tov Dumfries (mocht hij komen) aanvallend veel meer toevoegd. Een elftal heeft altijd 1 back nodig die aanvallend veel toevoegd. Met de komst van Angelino hebben we die. En dat zou betekenen dat de nieuwe rechtsback geen hele aanvallende hoeft te zijn. Dit kan verder ook meer goals voor Luuk de Jong betekenen, mocht hij blijven, want Angelino heeft hele goede voorzetten. Verder een speler waar veel winst op gemaakt zou kunnen worden! Dat gevoel heb ik bij Dumfries niet. Hopen dat het rond komt.

Afellay zie ik ook graag nog komen. Ook al is dat een risico. Hij heeft de ervaring, een goede band met Cocu, is op meerdere posities inzetbaar en kan een rol spelen in de organisatie. Hoeft ook nog eens weinig tot niets te kosten. Dan nog een ervaren CV, een goede vervanger zodra Zoet vertrekt en dan lijkt de selectie rond. Tenzij er spelers vertrekken die vervangen dienen te worden. Al met al word het een hele interessante zomer in Eindhoven. Hopelijk een meer succesvolle dan die van vorig jaar.

25 mei 2018 om 02:28

Dumfries heeft bij een zwalkend Heerenveen dit seizoen 8 assists gegeven... ik weet nog niet of ik hem potentieel Psv 1 niveau vind maar je kan moeilijk zeggen dat die jongeren aanvallend niks toevoegd!

Een heerlijk creatieve speler. Zou fantastisch zijn! Met het geld van de Brenet transfer kan PSV ook financieel iets meer veroorloven. Ik zeg doen. Wel kopen echter, huren heeft geen zin.

Dan mogen ze toch wel met wat meer geld op de proppen komen, want 4 a 5 miljoen gaat hem toch echt niet worden. Hoop niet dat er allemaal constructies aan te pas komen, want NAC krijgt als het goed is een percentage van het initiele bedrag en niet later ook nog eens over bonussen. Dus hup meer betalen Psv.

Buiten dat om zou het geweldig zijn om Angelino nog een jaar in de eredivisie te bewonderen! Kan bij PSV nog een extra stapje maken naar de echte (sub)top van europa. Ben benieuwd hoe hij zich dan staande weet te houden, ik denk dat het voor PSV de transfer van het jaar kan worden voor z'n bedrag.

25 mei 2018 om 07:00

Waarom zou NAC een percentage krijgen? Die zijn toch niet deels eigenaar van Angelino?

25 mei 2018 om 07:03

Volgens mij hebben ze dat afgesproken met Manchester City toen ze het samenwerkingsverband met ze aangingen. NAC mag een aantal spelers huren van ze, en als ze in de toekomst verkocht worden krijgt NAC een klein percentage. Een beetje als dank dat de speler zich daar heeft mogen ontwikkelen.

25 mei 2018 om 07:11

Aha, oké dank. Prima constructie eigenlijk, zou niet gek zijn om dat verplicht te laten opnemen in een huurcontract. Help je de kleinere clubs ook mee die meehelpen aan de ontwikkeling van verhuurde spelers.

25 mei 2018 om 07:39

@kerzoep en @skede

Zoals kerzoep al aangeeft, al klopt dat deels niet.

NAC heeft een samenwerking met Manchester city voor 5 jaar afgesloten. Daarin is overeengekomen dat NAC 4-6 spelers (gratis) krijgt. ze moeten alleen een auto en verblijf regelen voor de spelers die komen. Als een speler dan na een seizoen bij NAC verkocht wordt door City dan krijgt NAC daar een soort van opleidingsvergoeding, geen idee of het klopt en wat de precieze details zijn, maar las ergens een percentage van 4,6%. Daarnaast gebruikt NAC het scoutingsbestand van City, wordt er elke maand naar city gevlogen om dingen te bespreken, spelers te bekijken etc. etc. Daarnaast krijgt NAC elk jaar 200.000 om in de trainingsvoorzieningen te steken, worden er oefenwedstrijden gespeeld en wordt er informatie verkregen over trainingen en voeding en alle randzaken die belangrijk zijn voor een goede talentenontwikkeling. Wat ook gelijk goed is voor de eigen jeugdopleiding, die langzaam aan beter wordt. Dit jaar zijn er de grootste talenten van NAC al naar Psv, Feyenoord en Vitesse getransfereerd.

Als NAC een lijstje heeft gemaakt van spelers die binnen het profiel van NAC passen, dan wordt daar met city en de spelers zelf over gesproken, zijn er kenningsmakingsgesprekken, komen de spelers als ze willen een keertje kijken bij NAC en trainen ze mee etc. etc. uiteindelijk wordt er dan een beslissing genomen door alle partijen of de speler in kwestie ook daadwerkelijk naar NAC komt.

Zo zal de Servische speler Luka Ilic waarschijnlijk de eerste speler worden die voor komend seizoen naar NAC zal gaan. Ook wordt de Kroaat Lovro Majer genoemd, maar verwacht dat die naar Girona zal gaan.

25 mei 2018 om 07:56

Dus NAC hoeft van een huurspeler van City ook geen salaris te betalen?

25 mei 2018 om 08:21

@skede:

"prima constructie eigenlijk, zou niet gek zijn om dat verplicht te laten opnemen in een huurcontract. Help je de kleinere clubs ook mee die meehelpen aan de ontwikkeling van verhuurde spelers."

Niet mee eens. Kijk bijvoorbeeld eens naar Van Ginkel. Dat is een speler die waarschijnlijk in principe onhaalbaar is voor Psv. Maar ze hebben hem inmiddels wel al twee jaar kunnen gebruiken en hebben daar niet eens een transfersom en wellicht ook niet eens zijn hele salaris voor hoeven betalen. Dan ben je eigenlijk al verschrikkelijk gematst. Ik zou het dan niet fair vinden als PSV nu ook nog eens recht zou hebben op een deel van zijn transfersom als Chelsea hem aan een andere club verkoopt. Bovendien: als je dat verplicht stelt, dan zou dat voor Chelsea wellicht een reden kunnen zijn om hem gewoon niet meer te verhuren.

25 mei 2018 om 09:25

Denk dat chelsea er meer aan verdient als ze de aanvoerder van de kampioen van nl kunnen verkopen dan een speler die 2 jaar in het tweede van chelsea speelt,

25 mei 2018 om 09:38

Er is natuurlijk nog wel een wezenlijk verschil tussen het opvangen van jeugdspelers die zo hun eerste stappen in het betaald voetbal kunnen zetten, of het huren van een speler die voor een kleine 9 miljoen aangekocht is door een club, overbodig is geraakt en vervolgens verhuurd wordt.

25 mei 2018 om 10:53

Van Ginkel is een uniek geval, die speelt bij PSV vanwege zijn blessure situatie. Dat valt moeilijk te kopieren naar andere spelers, tenzij je specifiek wil gaan scouten naar "jonge spelers met kruisbandblessures bij topclubs".

Aanvallend is dit natuurlijk helemaal prima, maar vraag mij af of dit in defensief opzicht ook een verstandige aanwinst is. Even los van het feit dat het geld van Brenet herinvesteren in hem natuurlijk meer dan prima is.

Er zal dan een flinke doorverkooppercentage bij zitten denk ik. City gaat heus niet ineens van 10 naar 5 miljoen.

25 mei 2018 om 08:22

Die 10 miljoen vroegen ze in de winterstop. In de winter liggen de bedragen altijd veel hoger dan in de zomer.

25 mei 2018 om 11:29

Hoger ja, maar niet 100% hoger over het algemeen, ik vind 5 miljoen voor Angeliño echt een koopje. Ik denk wel dat Brands weer een of ander trucje heeft uitgehaald om hem zó goedkoop naar Eindhoven te halen!

Eerlijk is eerlijk, dat is wel een topdeal ! Brenet voor 5 miljoen verkopen en daarvoor in de plaats Angelino voor 5 miljoen kopen.

Per saldo 0 en een veel betere speler ervoor terug !

25 mei 2018 om 08:51

Brenet vindt ik verdedigend velen malen beter maar Angelinho is aanvallend natuurlijk geweldig met zijn heerlijke trap. Beetje een Willems.. Als Arias ook nog weggaat moet ik het nog zien. Lijkt mij verdedigend bijhoorlijk kwetsbaar. Viergever die regelmatig geblesseerd is en een sterke kerel naast zich nodig heeft staat dan opa Schwaab naast... Isimat is ook nog maar de vraag of hij blijft. Mag hopen voor Psv en het Nederlands voetbal dat er nog 2,3 verdedigers bijkomen anders gaat het weer helemaal niks worden in Europa

25 mei 2018 om 08:52

En Dumfries eigenlijk hetzelfde. Is een rauwdouwer die non stop naar voren wil maar verdedigend heel erg zwak is.

25 mei 2018 om 09:10

"Opa" Schwaab. Een speler van 30 opa noemen, hoe oud ben jij dan? Schwaab is geen sierlijke voetballer en ook niet de snelste, maar tactisch sterk en altijd op de juiste plek gepositioneerd. Dan heb je ineens minder snelheid nodig. Laat hem maar staan, en dan bijv Viergever ernaast. Niet mijn favoriete speler, maar zie hem liever centraal dan op de back. En een directe vervanger voor arias is amper te vinden. Momenteel de beste rb van de ED en een gelijkwaardige is te duur of moet zich eerst ontwikkelen zoals Arias dat ook moest.

25 mei 2018 om 09:34

Nou prima hij staat erbij als een opa dan. Viergever is ook niet echt snel trouwens. Nee sorry dit wordt helemaal niks. Er moeten nog minimaal 2 verdedigers bij. Hier kun je niet mee aankomen

25 mei 2018 om 09:43

"viergever die regelmatig geblesseerd is en een sterke kerel naast zich nodig heeft staat dan opa Schwaab naast..."

Heb je Schwaab dit seizoen uberhaupt zien voetballen? Die heeft het echt heel goed gedaan, hoor. Doet geen gekke dingen, verdedigend sterk, heeft wellicht de beste sliding van de eredivisie in huis en maakt maar heel zelden een overtreding (wat je op jaarbasis toch wel een aantal penalty's en gevaarlijke vrije trappen tegen bespaart).

25 mei 2018 om 10:36

Mwa dat is dan jou mening. Ik ben het daar niet mee eens. Ik vind het niet veel. Mag toch?

25 mei 2018 om 10:47

Je mag uiteraard een andere mening hebben, maar als jij die mening hebt, dan vraag ik me serieus af hoeveel volledige wedstrijden jij dit seizoen van PSV hebt gezien.

25 mei 2018 om 11:35

Maar Riuajax, vind je het niet veel omdat hij voor PSV speelt of heb je ook daadwerkelijk argumenten? Isimat ben ik niet kapot van persoonlijk, vind ik ook vaak te risicovol (zie ook het aantal veroorzaakte pingels) maar Schwaab is echt het tegenovergestelde, die heeft mij echt positief verrast dit jaar. Straalt rust uit achterin, schopt nagenoeg nooit iemand omvet, positioneel erg sterk en zoals cabinessence ook al aangeeft heeft hij een spektaculaire maar ook effectieve sliding in huis. Zeker een van de betere CV's in de ED dit jaar. Je mag uiteraard vinden van niet, maar dan heb je het wel fout

25 mei 2018 om 12:42

Kom op zeg.. zo ben ik niet. Ik vind het niet veel van wat ik ervan gezien heb. Ik vind hem nogal sloom ogen. Als je het vergelijkt met Moreno vind ik het een flinke achteruitgang. Hij heeft ook echt wel goede potten gespeeld dat zeker maar ik vind dat Psv wel beter zou moeten kunnen krijgen

25 mei 2018 om 12:46

Best veel wedstrijden eigenlijk.. Ajax,psv en Feyenoord probeer ik altijd live te kijken. Psv-Utrecht ben ik ook nog geweest trouwens.. was een zure wedstrijd als je daar zit in de hoop dat Utrecht puntjes gaat pakken.

25 mei 2018 om 09:41

Wat mensen nogal eens vergeten is dat netto ontvangen voor een transfer niet hetzelfde is als netto uitgeven. Als je voor brenet 5 miljoen krijgt, dan houdt je niet daadwerkelijk 5 miljoen over. De zaakwaarnemer, speler en belastingdienst zullen ook wel wat meepakken.

25 mei 2018 om 11:36

Belastingdienst zeker, maar de speler en zaakwaarnemer ontvangen geld van de kopende partij, niet van de verkopende partij, right?

28 mei 2018 om 08:18

Meeste spelers hebben een clausule voor x percentage van de transfersom, lijkt me dus rechtstreeks in t laatje van de speler te gaan.

Als PSV er in slaagt om Angelino en Dumfries te halen voor de backposities, hebben ze prima zaken gedaan. Zijn beiden jong en onstuimig, verdedigend wel wat schoonheidsfoutjes, maar zijn voor de toekomst groeibriljantjes. Had beiden graag bij Ajax gezien, maar de scouting bij PSV is bijna altijd beter en zeker slagvaardiger dan bij Ajax. Gemiste kans, zullen we maar weer zeggen....

Begrijp echt niet waarom Ajax, PSV of Feyenoord, Dumfries vorig jaar niet al bij Sparta heeft opgehaald, voor een veel lagere prijs, want toen zag je al dat hij de kwaliteiten heeft om bij 1 van deze clubs te spelen en in de toekomst misschien nog wel hoger. Waarom laten ze dit soort spelers eerst naar een subtop club gaan, om vervolgens de hoofdprijs te betalen? Je hoeft toch geen topscout te zijn om dat te zien? Feyenoord koos voor Diks, die het nu wel een stuk beter doet, maar zag toen al liever Dumfries komen, die door Heerenveen werd gehaald. Ajax had Veltman, ook geen hoogvlieger en PSV Arias, waarvan ze wisten dat die ook geen jaren meer voor PSV zou spelen. Dumfries heeft postuur, is redelijk snel, heeft een behoorlijk schot en heeft longen van een paard. Daarnaast is hij nog jong, dus zit er bij hem waarschijnlijk nog voldoende rek in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV1518
2.Ajax1313
5.AZ87
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

185 fans
Aanvaller, 28 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 PSV 5 3 0 0
2017/2018 PSV 28 12 1 0
2016/2017 PSV 32 8 4 0
2015/2016 PSV 33 26 2 0
2014/2015 PSV 32 20 0 0
Laatste voetbalnieuws

Uitblinker schat Ajax hoger in: ‘Daar ontbrak het vorig seizoen beetje aan’

Nicolás Tagliafico was woensdagavond tegen AEK Athene (3-0) in de Champions League van grote waarde voor Ajax. De linksback wist twee keer te scoren tegen de Griekse topclub, waardoor de Amsterdammers...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 21 september
Paris Saint-Germain overweegt om Thiago Silva volgende zomer van de hand te doen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren