‘Real bereid om Cristiano Ronaldo te betrekken in Neymar-deal’

Zondag, 14 januari 2018 om

Neymar verruilde Barcelona afgelopen zomer voor het recordbedrag van 222 miljoen euro voor Paris Saint-Germain, maar als het aan Real Madrid ligt keert de Braziliaan na een jaar alweer terug naar LaLiga. De Koninklijke is op zoek naar vers bloed in de aanval en zou bereid zijn om heel ver te gaan voor de komst van de Braziliaanse ster.

Marca meldde vrijdag nog dat Real van plan is om in 2019 een poging te wagen om Neymar, in een deal die in totaal vierhonderd miljoen euro gaat kosten, naar het Santiago Bernabéu te lokken. Cadena SER komt zondag echter met andere geluiden: de komst van de aanvaller is volgens het Spaanse radiostation een obsessie geworden voor voorzitter Florentino Pérez en hij moet aankomende zomer al de overstap maken naar de Spaanse hoofdstad.

De preses wil naar verluidt na het WK in Rusland toeslaan en is bereid om een van zijn grootste sterren te betrekken in de deal. Cristiano Ronaldo zou de omgekeerde route mogen bewandelen als les Parisiens wat zien in de komst van de Portugees. Neymar zou op die manier de directe vervanger worden van Ronaldo, die nog over een tot 2021 doorlopend contract beschikt in Madrid.

Pérez stak in het verleden zijn bewondering voor Neymar niet onder stoelen of banken: “Als hij in Madrid speelt, zou het voor hem makkelijker worden om de Ballon d’Or te winnen. Real is een club die grote spelers geeft wat ze nodig hebben”, liet de voorzitter in december weten. Cristiano Ronaldo en Neymar treffen elkaar overigens binnenkort op het veld, als PSG en Real in februari en maart tegenover elkaar staan in de achtste finale van de Champions League.


Poll

Vind jij dat Real Madrid afscheid moet nemen van Cristiano Ronaldo?


Gerelateerd

61 reacties (laatste reactie door origami)

Dat zou eens heel lelijk kunnen uitpakken als het waar is. Als Ronaldo dit zou horen zou hij wel gekwetst zijn denk ik.

14 januari 2018 om 10:57

Het zou wel een goeie zet zijn van Real als ze neymar binnen halen. Maar Ronaldo in een deal betrekken lijkt me geen slimme zet, die jongen heeft zo veel gedaan voor real in de afgelopen jaren dat hij in Madrid speelt. En dan woord hij zo slecht behandeld.

14 januari 2018 om 13:10

Cristiano is geen wisselgeld. Commercieel gezien zou de deal voor PSG enorm goed zijn. CR7 is een gigantisch merk. En ik denk dat hij sportief in een competitie als de Ligue 1 echt nog wel gaat shinen. Bovendien laat hij het in de CL ook nog wel zien. Ik vind het wel ondankbaar van Real Madrid als ze dit op deze manier zouden doen. Wat Cristiano voor Real heeft betekend is zonder twijfel meer dan Neymar ooit zal doen voor de club. Als je het puur zakelijk bekijkt dan is het wel weer te begrijpen. Maar het stoort me dat Real Madrid zo met hun vedettes omgaat. Raul en Casillas zijn ook op een onwaardige manier vertrokken. Dat siert de club dus totaal niet. Madrid moet ook niet vergeten dat Ronaldo voor veel mensen een heel belangrijke reden is geweest om de club te steunen in de afgelopen 7 jaar.

14 januari 2018 om 14:08

Ik zie dit juist als een mindere deal voor Psg. Commercieel vind ik Neymar juist een gigantisch merk. Hij is jonger en kan nog jaren het boegbeeld voor PSG zijn.

14 januari 2018 om 14:55

Ach ja, bij zijn komst werd Raul eigenlijk ook als grof vuil behandeld. Dat was ook een legende. Dit is nou eenmaal de voetbalwereld. Geen sympathie verwachten, maar kei harde realiteit.

Never gaat PSG akoord. Ik denk niet dat PSG dom is om die deal af te sluiten. Neymar is een toskomstige speler. Ronaldo is oud en heb je niks aan als hij niet scoort. Aangezien Neymar een geldwolf is moet Real maar twee dingen doen of volledige prijs betalen wat in zijn contract is afgesproken. Of over 4 jaar terug komen wanneer hij transvrij is.

14 januari 2018 om 11:46

Ja, Psg zal hem nooit verkopen. Real kom hem vorig jaar halen door de 220miljoen te betalen, maar nu lijkt het onmogelijk.. Ronaldo zou ik nog wel bij een andere club willen zien..

Niks van waar natuurlijk, gaan zo veel geruchten rond Ronaldo elk jaar, blijft altijd gewoon bij Real Madrid en zijn niet meer dan geruchten.

14 januari 2018 om 12:46

Hij wordt dan natuurlijk wel elk jaar ietsje ouder, en er komt een punt dat ie geen toegevoegde waarde voor Madrid meer heeft. Dat punt lijkt langzaam toch wel een beetje aan te breken. Op een dag zal hij daar toch moeten vertrekken, de vraag blijft dan alleen hoe.

Psg gaat hier sws niet in mee. Neymar zie ik et wel doen. Ronaldo zal wel geïrriteerd worden als dit waar is

Wat een nieuws ineens over Real en Neymar. Het lijkt me duidelijk dat Real niet blij is over hoe het nu gaat. Toch kan zelfs iconentransfereerder Perez niet bereiken dat Neymar komt door de Ffp. Of hij moet tegen een relatief lage transfersom van 300 miljoen de overstap maken. En PSG kennende gaan ze dat niet doen. Misschien eens een bellen naar Barcelona. Die hebben inmiddels ervaring met PSG aan de onderhandelingstafel.

14 januari 2018 om 11:00

Er valt niet de onderhandelen met psg. Als real neymar probeert te halen dan heeft psg de volgendr dag kroos en modric binnen gehaald

14 januari 2018 om 11:14

Nou je het zegt.. die eigenaar zei toch voor vorig seizoen “als jullie avances maken naar verrati, dan koop ik messi van jullie”. Nou messi zelf wilde niet, maar de eerst volgende dus wel. Niet rotzooien met psg, dat blijkt dus wel haha

14 januari 2018 om 12:10

Psg is idd die club waar je niet mee moet sollen. Alleen ja stel dat een veratti wel weg wil of een marquinhos wel weg wil.. je hebt natuurlijk een contract maarja denk dat als je bij psg tekent dat je er moeilijk weg kan

14 januari 2018 om 12:37

Misschien maakt PSG wel een tegenbod. Neymar naar Real; Varane, Kroos en 222 miljoen naar Parijs. Voor dat geld Hazard en Pogba ophalen en ze hebben zowel een betere selectie, als meer Fransen in de ploeg.

14 januari 2018 om 12:37

Kan me namelijk best voorstellen dat PSG het gedoe van Neymar alweer een beetje zat is.

14 januari 2018 om 13:45

Wat een stoere uitspraken hier. ''als je op een speler van PSG een bod doet dan pakken ze je wel terug''.

Lekker overdreven dit. PSG kan dat niet vol blijven houden ondanks al het geld dat er is, dan wordt er sowieso wat van gezegd en daarnaast moeten de spelers ook willen vertrekken en spreekt een naam zoals Barca/real/engelse competitie meer tot de verbeelding dan Psg.

14 januari 2018 om 12:39

Het verschil is natuurlijk dat de relatie tussen Barca en PSG al behoorlijk slecht was itt die tussen Real en PSG

perez en ronaldo, een bijzonder stel samen. wat dat betreft lof voor ronaldo dat ie nog altijd bij real speelt. met een vertrek van neymar bij barca begon het ook met geruchten dus wie weet hoe dit afloopt. aan de andere kant, er zal eens niet over een vertrek van ronaldo geschreven worden. ben het met Red_ eens dat als dit waar is, ronaldo nu toch wel zijn biezen moet pakken. er bestaat niks denigrerender dan als ruilobject te worden gebruikt voor een andere voetballer.

Real lijkt wel in paniek als je je beste speler aller tijden wilt slijten om plaats te maken voor de nieuwe jonge ster.
Zou Real niet sieren als ze zo met hem omgaan.

14 januari 2018 om 13:09

"real lijkt wel in paniek als je je beste speler aller tijden"

Hij bedoelt daarmee Real's beste speler ooit. En ook al vindt hij Ronaldo de beste speler, laat hem joh, is zijn mening.

Zielig nieuwsbericht. Maar laten we even aannemen dat dit zo is. Denk je dan echt dat PSG op Ronaldo zit te wachten? Ik laat het antwoord aan jullie.

Maar hij was toch al twintig keer vertrokken ???

Zou natuurlijk een werelddeal zijn voor Real! Neymar is nu natuurlijk veel en veel beter. Ik denk wel dat ze er een zak geld bij moeten doen.

14 januari 2018 om 11:39

Daar gaat PSG nooit mee akkoord want als Ronaldo niet scoort heb je niets aan hem plus dat het geen teamspeler en dat is neymar nl wel plus dat Ronaldo ook al 33 is en geen transferwaarde meer heeft en toch nu ook minder wordt .

14 januari 2018 om 13:11

Staat ook dat Real pas in 2019 een poging wilt wagen, dan is hij al 34.

Aan alles komt een eind maar dit geloof ik niks van Ronaldo is nog lang niet op hij heeft nu gewoon een vormdip ‘hij is gewoon een fenomeen zolang al wereldtop en nu zeggen mensen ineens dat hij niks meer is ‘’al die gloryhunters die on CR7 Dick zaten hoor nu opeens niet meer

Volgens mij probeert Real Madrid Paris Saint Germain gewoon te ontregelen met deze transfergeruchten. Dan kun je zeggen dat de media het doen, maar je kunt mij niet wijsmaken dat clubs hier niet een behoorlijk aandeel in hebben, en geef Real eens ongelijk.
De enige manier waarop Neymar weggaat bij PSG voordat zijn contract eindigt is als PSG hem moet verkopen, ivm Ffp. PSG verkoopt geen topspelers, dat zagen we wel met Verratti ;

Ik snap deze Neymar obsessie echt niet. Als je met PSG om de tafel wil moet dat imo maar voor 1 speler zijn en dat is Mbappe. Laat PSG hun grote ster en uithangbord van het wk in Qatar lekker behouden en kies zelf voor de toekomst. Ik denk dat Mbappe Neymar binnen dit en 3 jaar voorbijstreeft en die eerstvolgende drie jaar zie ik Messi gewoon nog domineren

14 januari 2018 om 12:01

Neymar gewoon vergeten inderdaad.

2 Spelers die Real madrid sowieso had moeten halen of 1 van deze spelers: Mpappe zoals je al aangaf of Dembele. Dembele zou het enorm, enorm goed doen bij Real madrid maar ook in Barcelona.

Verloren zaak.

14 januari 2018 om 12:12

Ik denk dat real idd mbappe moet halen. Dat word samen met dembele toch wel een mooie titanen strijd. De perfecte opvolgers van Messi en ronaldo. Neymar is leuk maar ook weer 25 jaar. Ronaldo en messi waren op die leeftijd beste van de wereld dat kan je van neymar nog niey zeggen

14 januari 2018 om 13:07

Neymar is na die 2 de beste en in de tijd dat Ronaldo zijn eerste gouden bal won waren er niet 2 spelers van dat kaliber actief.

14 januari 2018 om 13:18

Mbappe gaat wel veel duurder worden dan Neymar. Ik denk ook niet dat hij PSG binnen 3 jaar gaat verlaten.

PSG moet wel heel achterlijk zijn om akkoord hiermee te gaan. Maar feit is wel dat Ronaldo steeds een slechter invloed begint te hebben op Real. Hij is bijna een soort van gif geworden die je gewoon niet meer in je team moet hebben. Natuurlijk heeft hij voor Real fantastisch gepresteerd en daar verdient hij alle lof voor maar aan alles komt een einde. Ik zou als ik hem was lekker afbouwen bij Sporting of in Amerika. Zodat er plaats vrij komt voor een Hazard.

Waar gaat het nog allemaal over zeg in die grote competities. Slaat natuurlijk nergens op als dit waar is. Zelfs als het niet waar is, begrijp ik bijna niet meer hoe je nog supporter kan zijn van handelshuizen als Real, Psg, Man City en anderen. Dit heeft toch niets meer te maken met leuk voetbal en je club supporteren? Gaat alleen maar om geld, en dit maakt het echte voetbal kapot.

14 januari 2018 om 12:20

Het wordt alleen maar erger de komende jaren, helaas gaat het nu sneller dan ooit over 5 jaar kan een transfer van 1 miljard gerealiseerd worden en die FFP regels zijn makkelijk af te kopen de FIFA en gaar corrupte benden schoppen het voetbal verder naar de rand van het ravijn. Zeer zonde...

Ronaldo is aan het afbouwen hoe jammer het ook mag zijn. Neymar is nog maar 25 jr mocht Real dit echt willen (100% fake news) moet er een bod van 350m+ uitgegeven worden. PSG wilt geen verlies maken natuurlijk.

Ik denk dat sowieso vrijwel elk transfergerucht over Cristiano Ronaldo bij voorbaat wel de prullenbak in kan.

1. Real gaat hem niet laten vertrekken tenzij er een belachelijk bedrag geboden wordt.

2. Aangezien Ronaldo al bijna 33 is, zal geen enkele prestatiegerichte club dat belachelijke bedrag nu nog betalen. Hooguit een Russische, Arabische of Chinese club die een keer flink wil stunten.

3. Ronaldo lijkt me, terecht, te eerzuchtig om zijn prachtige carrière in zulke landen af te sluiten.

Dan kun je dus eigenlijk sowieso geen kant op.

Misschien dat neymar dat wil om concurentie te gaan met messi. 2 in een 1 hij wint de Ballon dO'r en Pérez is blij met zijn clubbie

Zou dit als PSG zijnde helemaal niet interessant vinden. Als Cristiano niet scoort is die waardeloos. Lekker Neymar houden, samen met Mbappe de 2 besten ter wereld zodra Messi afdaalt..

Dat laat wel een beetje zien hoe ze daar in Madrid omgaan met hun legendes. Zou me niks verbazen als dit waar was..

Ik denk dat Ronaldo dat niet eens zou willen. Als ie weggaat, gaat ie waarschijnlijk weer lekker terug naar manchester united. En over Neymar gesproken: als je nou echt de meest gehate voetballer wil worden moet je vooral dit lekker gaan doen.

Maak die gasten uit Quatar nu niet boos he.. voor je het weet kopen en ze de contracten van Ronaldo en Kroos af en ben je die gewoon kwijt..

ik denk dat neymar nooit naar real gaat ik denk misschien eerder terug naar barca als messi gestop is dat lijkt me logsich.
denk niet dat neymar naar real gaat.

Wandelgangen verhalen als nieuwsberichten uitbrengen ? Werkt er nou niemand met verstand bij vz op de Zondag ?

Deze Neymar-transfer gaat er sowieso op z'n minst de komende drie seizoenen niet komen. PSG heeft niet dat bedrag betaald om er vervolgens nog winst op de maken, maar om als club door te stoten naar de wereldtop. Waarom zou PSG zo gek zijn om hem te verkopen, wetende dat hij op Messi en Ronaldo na de beste aanvaller ter wereld is? Misschien dat Neymar zelf ooit dwars zou kunnen liggen, maar ik zie dat eigenlijk niet gebeuren. Real loopt nu gewoon achter de feiten aan. Gigantisch talent Mbappe is ook niet gehaald toen Real de kans had, want je komt natuurlijk een heel stuk verder met een Isco, Benzema en Vazquez, moesten Zidane en Perez gedacht hebben.. Ik begin me wel zorgen te maken, want alle echte topspelers spelen momenteel al voor de absolute top. Dan denk ik aan Griezmann, Dybala, Hazard, Neymar, Lewandowski, Mbappe en De Bruyne. Perez zal flink aan het werk moeten!

14 januari 2018 om 16:33

Jij snapt het. PSG gaat zich op korte termijn echt niet gelijk ontdoen van Neymar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4223 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona1211
5.Getafe72
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Karim BenzemaAanvaller325
IscoMiddenvelder307
CasemiroMiddenvelder305
MarceloVerdediger282
Raphaël VaraneVerdediger270
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

3759 fans
Aanvaller, 33 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Juventus 4 2 0 0
2017/2018 Real Madrid 27 26 1 0
2016/2017 Real Madrid 29 25 4 0
2015/2016 Real Madrid 36 35 3 0
2014/2015 Real Madrid 35 48 5 1

In de wandelgangen

Vrijdag 21 september
Newcastle United heeft weer interesse in Nicolás Tagliafico, maar krijgt forse concurrentie uit Italië. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren