Update: 'In Engeland verdraaien ze al mijn woorden, kom op jongens!'

Dinsdag, 15 maart 2016 om 10:15Gijs Freriks • Laatste update: 09:48

Arsenal leed zondag tegen Watford voor het eerst sinds november 2003 drie thuisnederlagen op rij en strandde daardoor in de kwartfinale van de FA Cup. Volgens Heurelho Gomes had Watford the Gunners op geen beter moment kunnen treffen, zo vertelt de doelman aan ESPN Brasil.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Ben jij het met Heurelho Gomes eens?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

46 reacties (laatste reactie door tigran)

Klopt, is al jaren het geval. Hebben beste aardig spelers, maar geen jongens waarmee je de eindstrijd wint. Voorlopig geen grote prijzen in dat gedeelte van London.

14 maart 2016 om 13:29

Dat weet je niet, zou zomaar kunnen dat Tottenham de titel naar noord london haalt. Zou hilarisch zijn.

14 maart 2016 om 14:02

Zelfde gebied inderdaad, maar een andere gedeelte.

14 maart 2016 om 13:42

En toch klopt het niet. Kijk even naar de top 5. Tegen Leicester, Spurs, City en united. Hebben ze alleen van united verloren. Zelfs de dubbel over Leicester. Kun je weinig van zeggen.

14 maart 2016 om 14:02

Ik heb het over prijzen winnen. Competitie of CL. En dan voornamelijk tot het eind in de race blijven.

14 maart 2016 om 18:21

Gomes zegt toch topclubs? Daarmee bedoelt ie denk ik eerder bayern munchen en Barcelona dan de engelse teams die met alle respect natuurlijk geen topteams in europa meer zijn...

14 maart 2016 om 15:01

Het is al door velen gezegd, maar Arsenal laat het niet liggen tegen de topclubs. Ze laten het liggen tegen teams zoals die van meneer Gomes, die hiermee denk ik wat populariteit wil verkrijgen bij de Spurs fans nadat hij hen eigenlijk volledig eigenhandig uit de CL heeft gehouden met zijn geblunder. Maar goed, ondanks dat veel mensen de oorzaken niet kennen, hebben mensen als Gomes wel gelijk over Arsenal: het zijn losers. Ze kunnen het gewoon niet opbrengen om die laatste stap te zetten. De kwaliteit is er zeker, maar de mentaliteit niet. Wenger out lijkt me de eerste stap.

14 maart 2016 om 16:12

Mentaliteit is net als techniek, inzicht en snelheid een kwaliteit dus in principe missen ze gewoon kwaliteit. Ze komen gewoon kwaliteit te kort.

14 maart 2016 om 20:05

Ze komen kwaliteit te kort, maar mentaliteit staat volledig los van kwaliteit. Ze missen beide, maar kwaliteit is het belangrijkste (in mijn ogen).

Woow harde woorden maar het klopt wel. ze woorden vaak afgetroefd in grote wedstrijden. Helaas want is een mooie grote club.

14 maart 2016 om 13:22

Als je naar het aantal prijzen kijkt, zijn ze best een kleine club. Winnen bijna niets. Nooit een Europese prijs gepakt. Wel groot budget, mooi stadion en veel fans. Soms spelen ze ook wel mooi voetbal

14 maart 2016 om 13:30

Als een ploeg jaar in jaar uit aanwezig is in de cl die heel vaak europees overwinterd is het een grote club. er zijn maar heel weinig ploegen die kunnen voorlegen wat Arsenal gedaan heeft. Alleen zijn ze niet groot genoeg in de zin van de beste te zijn want prijzen hebben ze idd bitter weinig

14 maart 2016 om 13:31

D FA Cup hebben ze toch aardig vaak gewonnen. Toch wil je meer, maar dan zullen ze toch echt beter moeten investeren want met zo'n elftal kom je er naar mijn mening niet.

14 maart 2016 om 13:32

Technisch gezien is de Uefa cup ook een Europese prijs he. En een kleine club die in Engeland 3e is qua titels en eerste qua bekers. In jou ogen is Atletico dan ook maar een kleine club, die hebben minder titels en bekers in de kast dan Arsenal.

14 maart 2016 om 13:50

Een kleine club? Met zo'n stadion en zo'n fanbase kan je nooit een kleine club zijn. Misschien dat Arsenal niet altijd de beste is, en dus geen topclub is, maar Arsenal is zeker niet klein. Vind Arsenal ook gewoon een subtopclub. Zolang Wenger blijft bij Arsenal gaat dat ook niet veranderen.

14 maart 2016 om 15:38

Het elftal is wel goed, het licht aan de spits. Je hebt tegen teams als Watford gewoon een spits nodig die, al speel je niet zo goed, 1 of 2 doelpuntjes maakt. Op het moment is Welbeck zo'n spits aan het worden alleen is hij dat nog lang niet. Mijn Mening: Welbeck in de basis en nieuwe spits halen.

14 maart 2016 om 17:23

Nou speelde Atletico niet zo heel lang geleden ook nog in de tweede divisie in Spanje, dus dat is misschien niet het beste voorbeeld.

Mooi om Watford eens te zien winnen van een club als Arsenal

Watford voor de FA cup en Leicester city voor het kampioenschap.
Dan heb je volgend seizoen een super cup tussen twee "degradatiekandidaten"

14 maart 2016 om 13:25

Prachtig toch? Een keer niet het 'grote geld' wat wint. Ik zou het een overwinning voor het voetbal vinden. Al hoef je nog geen medelijden te hebben, deze clubs hebben ook een budget van hier tot in oneindigheid en zullen volgend jaar ook gewoon 30 miljoen voor een nieuwe speler betalen als ze een prijs pakken.

14 maart 2016 om 14:01

Ik wil niet zeuren hoor, maar:

Arsenal uitgaven 15/16: 29,3 miljoen
Watford uitgaven 15/16: 83,5 miljoen
Leicester uitgaven 15/16: 50,16 miljoen

Ik snap je reactie, maar het gaat niet helemaal op. Al vind ik wel dat je gelijk hebt met betrekking op United bijv.

Excuus: het is wel zo netjes om mn bron erbij te vermelden. Transfermarkt is me bron, die hebben het vaak wel bij het juiste eind.

14 maart 2016 om 14:12

Aan wie hebben ze dat dan uitgeven vraag ik me dan af. Wel grappig weet niet of echt waar is maar dit verwachte ik totaal niet.

14 maart 2016 om 15:14

Arsenal heeft echter vanaf het begin van dit seizoen een veel betere selectie dan leicester en watford, watford moest veel investeren om hun selectie naar bpl niveau op te krikken, arsenal hoefde dat niet

14 maart 2016 om 15:59

Arsenal moet en moest dat wel dat zie je nu terug in de resultaten....

14 maart 2016 om 16:28

Maar alle titels de afgelopen 10 jaar zijn 'gekocht'. Chelsea, United, City. Die geven 50 miljoen uit aan één speler elk seizoen, waar Leicester er misschien wel een kampioensteam van bouwt.

Het valt hem zeker nog zwaar dat hij het in zijn Tottenham-tijd altijd moest afleggen tegen dit "kleine ploegje".

Ik ben het er eigenlijk wel mee eens. Begrijp mij niet verkeerd, ik vind Arsenal een zeer mooie club, ik ben opgegroeid te kijken naar spelers als Henry, Pires, Bergkamp en Ljunberg, maar ik vind Arsenal al jaren eigenlijk geen absolute topclub meer wat erg jammer is.

Ik weet nog steeds niet waar het probleem zit dat er nooit een flink wordt ingekocht zoals vele andere Engelse clubs dat doen. Sommige zeggen het bestuur houd de uitgaven beperkt, anderen zeggen weer dat het Wenger zijn koppige mentaliteit is om niet mee te willen doen in de hedendaagse business van transfers waar eigenlijk niets te gek is.

Een nieuwe trainer lijkt mij hoe dan ook wel interessant, een frisse wind door de club, ik zie Arsenal graag weer eens eerste worden in de Premier League en ver komen in de Champions League. Telkens derde, vierde worden en bij de eerste beste K.O ronde van CL er vrij kansloos uit vliegen is erg zonde voor een illustere club wat Arsenal toch is naar mijn mening.

14 maart 2016 om 13:29

Dat laatste, van de KO-fase van de CL, is deels onkunde en deels gewoon botte pech. In de laatste 7 jaar hebben we 3 keer Barcelona, 2 keer Bayern, 1 keer Monaco en 1 keer Milan geloot. En in 5 van de 7 gevallen (die van dit jaar nog niet meegerekend) zijn we er op 1 goal of zelfs op 1 uitgoal uitgevlogen.

Klein ploegje vind ik nou niet echt gepaste woorden als je het over Arsenal hebt, maar hij heeft wel gelijk dat Arsenal het vaak laat afweten als het erom gaat.

Wrijf het er maar even lekker in Gomes. Zelf heb je natuurlijk wel de sterren van de hemel gespeeld tegen de topclubs. Al wordt het wel pijnlijk duidelijk dat Arsenal gewoon weer door het ijs zakt dit jaar. Prachtige club, mooiste voetbal van de PL en ze hebben ook wel een paar mooie overwinning geboekt dit jaar. Echter als er een jaar was dat ze de titel konden winnen, dan is het dit jaar. Hoe dichter bij ze komen, des te meer punten ze laten liggen.

14 maart 2016 om 13:37

Mooiste voetbal van de PL is ook niet meer zo, ik heb Arsenal dit seizoen nog geen enkele keer een hele wedstrijd lang mooi zien spelen.

14 maart 2016 om 14:25

Alleen de 2-5 tegen Leicester, de rest was niet echt "wow", inderdaad.

14 maart 2016 om 16:33

Ik denk dat we dit seizoen zelfs achteruit zijn gegaan. Voorgaande seizoenen was het ook bagger, maar speelden we ten minste nog mooi en dominant voetbal. Daar is dit seizoen geen sprake meer van.

Het is in principe wel waar, maar Gomes is natuurlijk wel zwaar biased omdat hij jaren voor Spurs heeft gespeeld, dus zijn mening kun je wel met een flinke pot zout nemen.

14 maart 2016 om 14:25

Dat, en als we gewoon gewonnen hadden van Watford zou hij z'n mond niet opentrekken.

14 maart 2016 om 16:42

Volgens mij heeft hij ooit aangegeven dat hij juist geen leuke tijd heeft gehad bij Tottenham. Dat hij het niemand aanbeveelt om naar Tottenham te gaan. Dus dan zou hij juist niet bevooroordeeld zijn.

Natuurlijk erg overtrokken reactie, zeker om Arsenal een klein ploegje te gaan noemen, maar ach hij heeft natuurlijk wel gelijk dat Arsenal het vaak laat afweten in grote wedstrijden of in ieder geval wanneer het om de prijzen gaat..blijft een vreemd verhaal want kunnen soms zo enorm goed voetballen.

Trouwens wel knap dat Arsenal zondag drie wedstrijden heeft gespeeld.

Arsenal presteert gewoon goed. Spelen leuk voetbal en dat willen de fans zien. Met een 4e plaats hebben ze hun doelstelling weer gehaald. #topclub

Gelukkig heb jij zo ontzettend veel prijzen gepakt knakker! Nooit bij een topclub gespeeld en buiten Nederlands niets noemenswaardigs gepresteerd.

Ook tegen de kleine clubs wanneer het heel erg belangrijk is laat Arsenal het liggen. Dieptriest.

14 maart 2016 om 14:32

Overal laat Arsenal gewoon te veel punten liggen, ongeacht of het nou een "topper" of een "kleintje" is. Dat is het hele probleem. Twee seizoenen geleden won Arsenal zowat alle kleintjes, maar werden ze compleet vernederd door alle toppers. Vorig seizoen werden nog steeds bijna alle kleintjes gewonnen alleen werd er dat seizoen ook 40/60 gespeeld tegen de toppers. Dit seizoen is het juist van beide kanten mis.. Arsenal kan dit seizoen tegen iedereen punten verspelen, ongeacht waar de tegenstander staat.. Ze lijken zelfs te zijn achteruit gegaan..

14 maart 2016 om 14:57

Zoals dit seizoen alle topclubs dus punten verspelen. De focus ligt zo zwaar op Arsenal, maar Chelsea, Utd en City spelen ook belabberd. Dan worden er redenen gegeven als nieuwe coach (utd), selectie opgebrand (chelsea) etc. maar eigenlijk is het simpelweg de kracht van de competitie. Het gemiddelde niveau is omhoog gegaan, maar het topniveau is flink gedaald.

Grote mond deze gomes terwijl hij zelf bij een klein clubje speelt ondat hij te matig is voor een grote club.

Dat die maar lekker naar zich zelf kijkt
Na psv nergens meer fatsoenlijk gepresteerd.
Maarja inderdaad met het materiaal wat arsenal tot beschiking heeft vind ik dat iedereen zeer matig presteerd.
Er word te weinig gescoord en te veel goals tegen.

De titel zal naar tottenham of leicester gaan.
Ze zijn constanter en hebben ze zaakjes beter op orde

15 maart 2016 om 12:37

Dus Gomez heeft een grote mond, maar wel gelijk? Volgens mij loopt je beredenering een beetje scheef.

Arsenal heeft nog steeds een prima selectie voetballend gezien, ik vind dat het mentaal alleen ontbreekt bij Arsenal. Niemand die de mouwen opstroopt en een keer een schop uitdeelt als het moet. Cech is een verbetering maar ik vind hem ook nog best een stille jongen.

Heeft hier wel een punt hoor.
Arsenal is al jaren geen ploeg om rekening mee te houden in europa of denken jullie nu echt dat barcelona met knikkende knieeen naar het emirates kwam 2 weken terug.

Hoezo zat Gomes bank

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Watford

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
J. NgakiaAanvaller180
I. SarrAanvaller184
B. FosterKeeper220
S. PericaAanvaller111
A. ParkesKeeper00
C. CathcartVerdediger151
Kiko FemeníaVerdediger180
Voor de complete selectie: Clubpagina Watford.

66 fans
Keeper, 39 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 16 januari
Olympique Marseille heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Arek Milik, maar is nog niet rond met Napoli. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren