Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heurelho Gomes helpt PSV aan negentienjarige Braziliaanse stagiair

Laatste update:

Op aanraden van Heurelho Gomes heeft PSV de negentienjarige João Vinícius Scardueli op proef. Dat weet Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad te melden. De linksback was dit seizoen door Novo Hamburgo verhuurd aan Corinthians Onder 20, maar daar is hij volgens zijn zaakwaarnemer nu weg. De stage van Scardueli zal minimaal een week duren.

Scardueli trainde donderdag mee met Jong PSV, net als een aantal Ghanese testspelers. Gomes liet vorig jaar tijdens zijn bezoek op De Herdgang al weten graag wat te willen betekenen voor PSV. Oud-PSV'er Godwin Attram was bij de training aanwezig. De Ghanees leidt tegenwoordig een voetbalschool in zijn geboorteland.

Dat doet hij in samenwerking met de inmiddels 88-jarige scout Piet de Visser, die Attram beschouwt als zijn voetbalzoon. PSV bekijkt of Scardueli en de Ghanezen in staat zijn om aan te haken bij het niveau van Jong PSV, al hebben de Afrikanen ook al met de Onder 18 getraind. De talenten zijn Abu Bawa (19, verdedigende middenvelder), Richard Opokum (17, allround middenvelder) en doelman Abdul Manaf Ibrahim (19).

Dantaye Gilbert
PSV was eerder dit seizoen al zeer gecharmeerd van een andere stagiair: Dantaye Gilbert uit Trinidad en Tobago. PSV onderneemt nog altijd pogingen om de achttienjarige speler vast te leggen voor komend seizoen. De Eindhovenaren hebben goede hoop dat dit gaat lukken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi om te zien dat zo’n held betrokken wil blijven bij Psv. Zegt veel over onze club en hoe ze met spelers omgaan die over de juiste mentaliteit beschikken. Moet nog blijken of hij wat kan toevoegen en niet de eigen jeugd in de weg zit, geld ook voor onse Ghanese vriend en z’n talenten.

24 augustus 2023 om 20:44

Mooi dat Gomes nog steeds PSV’er is.

24 augustus 2023 om 20:46

Deze man was bij de keepertjes in onze klas op de basisschool altijd het absolute voorbeeld. Het ging vaker over hem dan over VD Sar. Wat een niveau tikte hij aan, we hebben het met Onana wel eens over onmogelijke reddingen maar deze man was next level.

24 augustus 2023 om 20:54

Inderdaad, Gomes was ook wel een held in die tijd. Of Alex met die mega harde pegels.

24 augustus 2023 om 21:30

Dat springen voor de goal tijdens de warming up, hij warmde niet alleen zichzelf op maar ook nog even ~35k supporters in het stadion. Die penalty-serie tegen de Spurs zal me altijd bijblijven, als ook dat hij richting het record 0-houden in de ED afstevende. Zo jammer dat hij op het einde van zijn carriere niet terugkwam, anderzijds had dat ook zijn reputatie in Eindhoven kunnen schaden.

24 augustus 2023 om 22:08

Inderdaad, Sja-la-la-la-la-la-la-la-la-la-la-la Gomes, Gomes…!

Of Gomes de juiste man is om spelers te scouten vraag ik me af maar ik ben erg blij dat deze held betrokken is bij PSV. Blijf het triest vinden hoe dat toen gegaan is met Jan Reker.

Mooi bericht over onze held Gomes, hierdoor krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Heurelho was na Jan van Beveren en misschien Hans van Breukelen waarschijnlijk de beste doelman die PSV ooit heeft gehad. Of Heurelho ook echt een goede scout blijkt is even afwachten maar zijn betrokkenheid bij PSV blijft prachtig. De man wilde gedurende zijn hele carrière dolgraag terugkeren naar PSV. Ik zie hem nog springen en de lat aantikken voorafgaand aan iedere wedstrijd. Mooie kerel en prachtig duo met Alex de tank.

Ja eindelijk weer een parel uit Brazilië

Novo Hamburgo.... Blijft toch altijd vreemd om die Nazi-bolwerken in Zuid-Amerika te zien.
Ik hoop dat PSV weer beetje voet aan de grond krijgt in Brazilie, maar de concurrentie is moordend. Misschien toch maar een nieuwe markt proberen aan te boren. In India wonen best veel mensen.

25 augustus 2023 om 08:54

Ach overdreven gedoe. Die gemeente is er al 20 jaar voor de oorlog. Het staat in de wereld vol met verwijzingen naar andere steden. Om Amerika maar als voorbeeld te nemen (new york, new Hampshire, brooklyn). Maakt niet meteen iedereen een nazie…

Leuk dat O Goleiro Grande nog met ons clubje begaan is.
Ook goed om te zien, dat we proberen van onderaf kwaliteit in de rangen te krijgen.
Jongens, die vanuit de jeugd gekomen zijn, hebben ons een fortuin opgeleverd de laatste jaren.

o goleiro grande 🙏 Wat een held. By far de beste doelman van deze eeuw.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren