‘Paniekerig Arsenal overweegt bod uit te brengen op Sigthórsson’

Maandag, 19 augustus 2013 om 17:16Erik van Dam • Laatste update: 17:35

Arsenal verloor zaterdag de eerste wedstrijd van het seizoen met 1-3 van Aston Villa. De fans roerden zich al tijdens de wedstrijd; er was een spandoek te zien met daarop de namen van spelers als Luis Suárez, Gonzalo Higuaín en Wayne Rooney. Al die namen waren doorgestreept, ten teken dat Arsenal er niet in slaagde ze te halen. The Gunners faalden in de jacht op diverse spitsen en zouden nu overwegen aan te kloppen bij Ajax om Kolbeinn Sigthórsson daar weg te halen.

/

De 23-jarige IJslander is net begonnen aan zijn derde seizoen bij Ajax en maakte zondag zijn eerste twee doelpunten van het seizoen, in de Klassieker tegen Feyenoord. Hij benutte voor rust een strafschop en kopte een bal via de lat achter de doellijn. Tijdens de Johan Cruijff Schaal scoorde hij ook tegen zijn ex-club AZ. Arsenal zou Sigthórsson al wat langer volgen, maar nog niet helemaal hebben ‘uitgescout’. Datzelfde zou gelden voor Borussia Dortmund en Newcastle United.

De Engelse club begint echter enigszins in paniek te raken en zou nu overwegen een bod uit te brengen op de IJslander, om de spitspositie sterker te bemannen. Olivier Giroud pleitte daar maandag ook al voor. Hij is de enige pure spits in de selectie, nu Marouane Chamakh verkocht is. De aanval werd verder ontheemd van Gervinho en Andriy Arshavin. Yaya Sanogo kwam weliswaar ook naar Londen, maar beschikt nog maar over weinig ervaring.

De kans is groot dat Ajax ‘nee’ zal zeggen op toenadering van Arsenal. De Amsterdammers raakten nog geen sleutelspelers kwijt, maar de kans dat Toby Alderweireld of Christian Eriksen nog weggaat is aanwezig. Bovendien is Siem de Jong de komende zes weken nog zoet met een ingeklapte long . Frank de Boer heeft niet direct een alternatief voor Sigthórsson; slechts Danny Hoesen zou hem kunnen vervangen in de punt. Geoffrey Castillion is bezig met andere verenigingen.


Poll

Zou Kolbeinn Sigthórsson het antwoord zijn op de problemen bij Arsenal?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

192 reacties (laatste reactie door geelzwart #1)

niet verkopen!!!
hele belangrijke speler, kan nog groeien.
koppend heel sterk, rond goed af, fysiek sterk, redelijk snel, goede speler!
vaak ook belangrijk in moeilijke wedstrijden, echt een doorzetter.

19 augustus 2013 om 17:24

Niet verkopen? Als ze 10 miljoen euro of meer op tafel willen leggen mag hij van mij vertrekken.

Dan kun je Siem/hoesen/bojan in de spits zetten, dan haal je alvast Duarte die op het middenveld en de rechterflank uit de voeten kan (net zoals Schone dat kan) en/of je haalt nog een flankspeler.

Sigi kan best 20 doelpunten er in trappen maar dan moet hij wel de ballen krijgen van erg egoïstische spelers zoals Fischer en Bojan.

19 augustus 2013 om 17:41

@ Medellin,

Opzicht kan hij wel verkocht worden, maar ik ga er dan ook weer niet vanuit dat Ajax tien miljoen euro of meer zal krijgen voor Kolbeinn Sigþórsson. In ieder geval: op dit moment nog niet.

Ik weet zeker als je Sigþórsson het vertrouwen blijft geven, dat hij het dan ook goed zal doen. Vorig seizoen toen hij na z'n blessure terugkwam, toen had hij ook even tijd nodig om op gang te komen en op het einde van het seizoen begon hij beter in vorm te komen, met goals tegen onder andere Psv, Willem ll, FC Groningen en Heracles Almelo.

Maar aan de andere, wil ik, Danny Hoesen ook wat vaker zien spelen. Als Hoesen speelt, dan heb je 'n spits die beweeglijker is en dan zullen Bojan Krkić en Viktor Fischer ook beter tot hun recht komen.

Verder heeft Voetbalzone in de tekst staan dat Danny Hoesen dan de enigste spits van Ajax is, als Sigþórsson vertrekt, maar Bojan is van nature ook gewoon een diepe spits en dan kunnen spelers als Tobias Sana, Lucas Andersen of Lasse Schöne op rechtsbuiten spelen.

19 augustus 2013 om 17:43

Ze moeten veel meer vragen, ze moeten gewoon 20 miljoen vragen. Arsenal is zo wanhopig, maar heeft wel heel veel geld beschikbaar. Dat Arsenal veel geld heeft en wanhopig is weet iedereen wel, dus ook bij Ajax.

19 augustus 2013 om 18:12

Je hebt gelijk. Ik ben het met je eens dat Sigtorsson goed kan renderen en belangrijk kan zijn voor Ajax. Maar hij heeft wel voldoende aanvoer nodig. In dat geval denk ik dat Fischer en Bojan vaak ook naar binnen trekken en voor de eigen actie gaan.

19 augustus 2013 om 18:17

Inderdaad moet Ajax gewoon een hoog bedrag vragen. Dat is ook het probleem van Arsenal, dat ze telkens te lang treuzelen waardoor er paniek en druk ontstaat waardoor ze uiteindelijk de volle pond gaan betalen voor net-niet-spelers.

Verder gaat Ajax Sightorsson nooit verkopen tenzij er een belachelijk bod komt van inderdaad 18/20 miljoen of meer. Als Ajax Sightorsson voor 10 miljoen had willen verkopen hadden ze dan al lang vorige zomer aan Southampton gedaan. Echter viel er toen niet over 10 miljoen te praten dus hoezo nu wel?

Ik vind Sightorsson de meest complete spits die Ajax de laatste 15 jaar heeft gehad (compleet, niet de beste). Ook zie ik veel potentieel bij hem en als hij zich normaal blijft door ontwikkelen gaat hij het niveau van Arsenal makkelijk halen alleen is de beste jongen natuurlijk veel geblesseerd geweest. Ritme is alles voor een spits en dat zal hij eerst weer op moeten bouwen.

Sightorsson is de spil van het huidige Ajax, het is zo lekker om een spits te hebben die en doelpunten kan maken en ''tor instinct'' heeft en daarbij ook ijzersterk is met zijn rug naar de goal waardoor hij kan kaatsen op inkomende mensen als Eriksen en de Jong. Sightorsson is veel belangrijker voor Ajax dan veel mensen denken.

20 augustus 2013 om 09:31

Als ze 25 miljoen op tafel leggen mag ie weg

19 augustus 2013 om 17:25

Tuurlijk wel verkopen, vond hem ondanks zijn 2 treffers, nog steeds geen echte Ajax spits. Finnbogason van Heerenveen is de perfecte kandidaat om het op te vullen, mocht hij vertrekken.

19 augustus 2013 om 17:30

Dat is precies wat ik ook dacht. Na een goede wedstrijd is hij nog niet meteen een goede spits. Hij is vrij blessure gevoelig, en we moeten nog maar zien hoeveel hij er gaat maken. Finnbogason is duidelijk een betere spits, waarvan je uit kan gaan dat hij er 25 tot 30 zou maken bij Ajax.

19 augustus 2013 om 17:33

Finnbogason is precies hetzelfde type. Die moet de ballen ook in de 16 krijgen en dan knalt hij ze er in. Bij Heerenveen krijgt hij die en bij Ajax niet evenals Siggthorson. Fischer en Bojan trekken graag naar binnen en gaan voor de eigen actie, terwijl als je ze goed voor geeft Siggthorson er ook de één na de ander in zal schieten.

19 augustus 2013 om 17:34

Finnbogason is een goede kandidaat, ben ik helemaal met je eens. Denk alleen niet dat Ajax het bedrag van rond de 7 miljoen euro (wat Heerenveen ongeveer voor hem zal gaan vragen) gaan zal betalen. Denk ook niet dat Ajax veel meer als 7 miljoen euro voor Sightorsson gaat krijgen. Dus lijkt me een onhaalbare situatie.

19 augustus 2013 om 17:44

Ik vind Sigi is een veel completere spits dan die Finnbogason... Hij heeft wat pech gehad met blessures maar die man komt er wel. Moet alleen wat beter ingespeeld raken met de flanken thats all..

19 augustus 2013 om 17:48

Finnbogason? Laat mij niet lachen. Hij scoorde weliswaar maar zijn knullige balverlies leidde tot de tegendoelpunten van Heracles. Sigthorsson is een completere spits dan Finnbogason - hij is sterk aan de bal en balvast.

19 augustus 2013 om 17:55

Finnbogason is veel te duur voor Ajax en extreem gehyped momenteel.

Bij Heerenveen spelen en bij Ajax is compleet anders. Wanneer je bij Ajax speelt moet je op tegen 10 verdedigers, wanneer je hem bij Hveen ziet spelen is het allemaal veel makkelijker om de bal te krijgen van de flankspelers en je ding te doen omdat ze je meer ruimte geven.

20 augustus 2013 om 11:07

Vind Sigthorsson juist niet balvast. De man lijkt wat dat betreft op Inzaghi; af en toe belabberde techniek, draait de verkeerde kant op, laat ballen van zn voet springen en kaatst niet goed. Wat dat betreft doet Hoessen het beter en is een stuk sneller, maar die heeft weer niet t 'torinstinct' en kracht die Sigthorsson wel heeft.

Sigthorsson kan mij nog niet bekoren en als er daadwerkelijk een heel goed bod komt, mag dat wat mij betreft best worden overwogen. Met het spel dat Ajax nu speelt, zouden Hoessen en zelfs Bojan in de spits kunnen.

Edit: Reactie op adlin

19 augustus 2013 om 17:28

Natuurlijk wel verkopen, is bijna meer geblesseerd geweest dan dat hij heeft gevoetbald de afgelopen jaren! Ietsje boven de 10mln proberen te vangen en snel met de boot naar Londen sturen!

19 augustus 2013 om 17:29

Gelijk heb je.

Finnbogason is dan inderdaad een goed alternatief, maar velen vergeten dat Sigie juist de jongste van de 2 is. Finnbogason is 13 maanden ouder. Ook is Sigie iets langer wat ook mee telt voor een Ajax spits dat via de flanken moet worden bedient.

Sigie is gewoon een geweldige spits als hij goed wordt bereikt.

19 augustus 2013 om 17:39

Die gaat niet weg, enkele weken geleden kon je in VI lezen dat hij absoluut niet weg wilde bij Ajax en dit seizoen moest zijn seizoen worden.
Als hij woord houd zal hij blijven, al is het maar de vraag wat Ajax wil.
Als de club hem kwijt wil ligt het misschien anders, maar ik verwacht niet dat Ajax zo makkelijk basisspelers laat gaan.

19 augustus 2013 om 19:17

Hahahaha hoe naief ben jij
Arsenal is 3 klasse groter als ajax...........

19 augustus 2013 om 20:11

Dat zegt arjan4ajax toch niet? Of stond er eerst nog een reactie, dan heb ik niks gezegd.

19 augustus 2013 om 18:13

Daar noem je allemaal kwaliteiten waarbij balbehandeling niet heel belangrijk is en dat is naar mijn mening wat bij hem i.m.o. zwaar onder de maat is. Het is nogal een logge vent. Kan daarom totaal niet goed overweg in de kleine ruimte.

Daarnaast dat hij snel is klopt ook totaal niet. Zelden zo'n trage spits gezien bij een topclub.

19 augustus 2013 om 18:15

Van mij mag hij bij elk bedrag boven de 7 al weg, wat heeft die jongen nou laten zien? Hoesen is prima en dan haal je Benzia of Ezekiel nog, en je klaar! Zeker Ezekiel heb je al voor 3 miljoen.

19 augustus 2013 om 20:14

Kun je me wat meer vertellen over Benzia en Ezekiel? Kwaliteiten, leeftijd, club, waarde enz.

19 augustus 2013 om 20:13

man van heel breekbaar glas

19 augustus 2013 om 23:51

Arsenal is helemaal de weg kwijt als ze deze speler gaan halen ' echt geen toegevoegde waarde voor Arsenal laat dat duidelijk zijn !

Lijkt me een sterk verhaal

19 augustus 2013 om 17:20

Vraag me af of hij een IF krijgt deze week.
Als het bod hoger dan 5,5 miljoen is gelijk van de hand doen

Edit : Zoals veel mensen onder mij zeggen zou Ajax het beste meer dan 10 miljoen vragen.
Dan kan Bojan alsnog in de spits

19 augustus 2013 om 17:38

Dan maak je verlies op hem... Lijkt me niet erg sterk gehandeld, of wel? Siggy komt er echt wel, heb er vertrouwen in dat hij dit seizoen gaat vlammen.

19 augustus 2013 om 18:12

Ajax moet gewoon 15 miljoen vragen. Is hij het waard? nee. Je kan dan wel een goed bedrag voor hem vangen. Als Sigi weg zou gaan kan Bojan in de spits en kunnen we een echte vleugelspeler halen.

19 augustus 2013 om 18:27

Wat een onzin. Sigi in vorm is 15-20 mil waard lekker houden en laat hem zijn vorm terugkrijgen.

19 augustus 2013 om 18:29

Torres in vorm is ook 63 waard.

19 augustus 2013 om 19:32

ik heb ook vertrouwen in siggy, dit wordt zijn seizoen

19 augustus 2013 om 19:32

Krijgt geen IF, te veel spitsen met een hattrick

19 augustus 2013 om 19:53

Ja , heb het net in de video gezien.
Ik heb ook wel vertrouwen alleen moet hij zich nu echt bewijzen anders is het gewoon zonde voor andere spelers die wachten op hun kans

Als dit waar zou zijn kan je me echt opvegen van het lachen

19 augustus 2013 om 17:37

Marcelo is naar Hannover gegaan, wie weet !

19 augustus 2013 om 18:18

Hoezo? Dit is toch duidelijk een man die Arsenal het kampioenschap gaat opleveren!

19 augustus 2013 om 20:26

waarom ? hij is een hele complete afmaker zonder zwakke punten
enige minpunt is zijn blessuregevoeligheid

maar voor meer dan 20mln moet ajax hem zeker verkopen en bojan in de spits zetten!

Mag hopen dat arsenal voor een andere spits gaat.

19 augustus 2013 om 17:19

Inderdaad hadden des tijds gewoon Mario Gomez of David Villa moeten ophalen..

19 augustus 2013 om 17:50

Ik heb altijd al gezegd dat ze Benteke moesten halen... En wie schiet er weer 2 in tegen Arsenal, juist... Maar goed dat waren penalties maar het gaat om het principe

19 augustus 2013 om 18:17

Kwa naam wel, en met Villa ben ik het ook met je eens, maar Gomez is niet het type wat wij zoeken. We willen een spits die kan meevoetballen. Een type Jovetic bijvoorbeeld. Waarom die niet is gehaald is mij een raadsel? Maar zoals hier al vaker genoemd zou ik Benteke ook graag verwelkomen!

19 augustus 2013 om 18:21

Die is niet gehaald omdat Arsena niet kan betalen wat City betaalt.

19 augustus 2013 om 18:48

Arsenal wil toch ook diep betalen voor Suarez?
Daarnaast koste David Villa maar 5 mill en Gomez 30, valt dus nog redelijk mee

19 augustus 2013 om 19:59

Gomez is niet het type wat wij zoeken? Laat me niet lachen.. hij staat garant voor 20 goals. Het is misschien een type giroud maar wel 20 klasses beter.. en spitsen van een nog hoger kaliber komen toch niet meer naar arsenal op dit moment

Meteen verkopen hebben Bojan en Hoesen. Maar als Arsenal echt achter Kolbeinn zitten, dan zou ik het echt sneu vinden voor de supporters van Arsenal. Voetbalzone zou wel handig om bij zo'n bericht een bron te plaatsen. Zonder bron hebben dit soort berichten namelijk weinig waarde in mijn ogen.

19 augustus 2013 om 17:31

Ik heb het even nagezocht en dit is afkomstig van Corriele Dello Sport. Ik weet niet hoe geloofwaardig die krant is, maar dit lijkt me sterk.

19 augustus 2013 om 17:34

Ik heb het ook nagetrokken komt van Corriele Dello Sport. Grootste sport krant van Italië zijn vaak goed geïnformeerd.

19 augustus 2013 om 17:51

Corriere dello Sport? Dat kan je met een korreltje zout nemen. Die hebben het vaker fout dan juist. De enige echt betrouwbare bronnen in Italië vind je in de Gazzetta en Sky. Die zoeken verder dan enkel een wild gerucht. Maar mocht het wel waar zijn, wat ik gezien het verleden van Arsenal qua transfers niet uitsluit, moet je als Ajax zijnde 15 vragen en akkoord gaan met 12.5. Dan heb je een toptransfer gesloten.

Wat een grap. Sigthorsson komt tekort voor Ajax en moet nu naar Arsenal vertrekken? Veel te beperkte speler.

19 augustus 2013 om 17:26

Hij komt niet tekort voor Ajax, hij hoort sowieso bij de top 3 beste spitsen in de eredivisie. Door blessures is dat er helaas nog niet helemaal uitgekomen. Alleen Arsenal lijkt me wat te hoog gegrepen (voor nu, je weet nooit hoe het loopt)

19 augustus 2013 om 17:38

Ik denk dat jij toch eens effe die ajax lenzen eruit moet halen.

19 augustus 2013 om 17:49

Als je vindt dat hij zo goed is. Geef dan wat betere voorzetten van de zijkant. Hij is een heel luie spits en bij balverlies zal hij nooit eens een stapje harder lopen om te herstellen. Laat herstellen maar over aan een ander.

19 augustus 2013 om 18:00

Volgens mij heeft hij ondanks blessures toch 32 wedstrijden 16 goals. Ik denk dat jij iets minder moet gaan haten.

19 augustus 2013 om 18:22

Hendrikus geen enkele Ajax supporter zal tevreden zijn geweest met het vertoonde spel. Maar alle ajacieden hebben desondanks een feestje gevierd na een overwinning op de grootste rivaal.
Maar jij als rasechte ajaxied zal wel hebben zitten janken.

19 augustus 2013 om 17:43

Hij komt echt niet te kort voor het niveau van Ajax. Sigthorsson is een geweldige afmaker, je zal hem nooit veel kansen zien missen, en niet zoals Hoesen iemand die 5 kansen nodig heeft om er 1 te scoren. Daarnaast is hij fysiek erg sterk, kan goed koppen en kan goed een bal vast houden. Het enige probleem bij Ajax op dit moment is dat hij totaal geen aanvoer krijgt van de zijkanten

19 augustus 2013 om 18:01

Een ander probleem is dat hij helemaal niet kan voetballen....

19 augustus 2013 om 22:41

Dat konden Huntelaar en van Nistelrooy toch ook niet. Alleen scherp in de 16. Beiden Madrid!

Dit gerucht slaat echt alles. Maar ik kan me er wel iets bij voorstellen. Arsenal zoekt al tijden een echte targetman en Sigthórsson is, mits goed bediend, een goeie spits voor die taak.

19 augustus 2013 om 17:25

Meteen verkopen zeg ik, te blessure gevoelig.

Finnbogason halen en je wordt er niet slechter op

19 augustus 2013 om 17:42

Verkopen? Denk dat je daar wel op terug komt als het begint te lopen bij hem! Hij scoort nu al terwijl hij nog niet eens in vorm is heeft een paar keer pech gehad met blessures dat gaat nog wel wat worden met hem.

19 augustus 2013 om 17:54

Helaas is het een jongen die op halve kracht loopt. Is makkie om iedere keer te roepen dat je geen ballen krijgt. Als je veel verstoppertje speelt ben je niet te bereiken

denk dat hij te blessuregevoelig is voor de engelse competitie ik bedoel de overstap van az naar ajax hebben hem al een hoop blessures opgeleverd dus denk dat dat in engeland niet beter word.

19 augustus 2013 om 18:27

Hij heeft 1 lange spierblessure gehad en daarnaast een blessure aan zijn schouder die niets met voetballen te maken heeft gehad. Als hij dit jaar weer geblesseerd raakt kun je zeggen dat hij blessuregevoelig is. Waarom zou hij het in zijn broek doen? Kreeg al wat lichte kritiek, maar zie niet vaak een speler bij een 0-1 achterstand tegen je grootste rivaal een strafschop onder grote druk zo overtuigend inschieten. Lijkkt me geen gozer die snel nerveus raakt.

19 augustus 2013 om 18:38

Heeft bij Ajax al 2 lange blessures gehad en eerder ook bij AZ al een langdurige blessure die hem een heel seizoen heeft gekost toen.

hahahah met sigthorsson word je geen kampioen je hebt egt een topspits nodig!

19 augustus 2013 om 18:37

Afgelopen 3 jaar onder een steen geleefd?

19 augustus 2013 om 20:24

de rol van sigthorsson bekeken? Lag constant in de lappenmand

Doe alsjeblieft eff normaal... Leuke spits voor in de eredivisie en heeft nog wel wat potentie maar zal absoluut geen versterking voor Arsenal zijn.

Lijkt me niet meer dan een gerucht. Echter kunnen we wel mooi de hoofdprijs vragen indien het waar blijkt te zijn. Paniek en veel geld te besteden, kom maar met die zak geld.

19 augustus 2013 om 18:54

Ja, maar dan zijn we wel veel aanvallers kwijt geraakt deze transferperiode.. Sulejmani, Lukoki, Boerrigter zijn al weg, Cuenca is ook niet langer gebleven.. Als dan Sigi ook nog vertrekt blijft er te weinig over..

Zeker als Eriksen ook nog vertrekt (en de Jong ook echt nodig is om het middenveld te leiden) kan het bij blessures lastig worden en ik weet niet zo snel iemand die gehaald kan worden..

19 augustus 2013 om 19:49

Ik zou het alleen doen in het geval er echt heel veel geld geboden wordt. Dan zou je wellicht bij Heerenveen kunnen shoppen.

Nu wordt Arsenal aan iedereen gelinked deze week voor paniekaankopen, we zullen zien wat Wenger uiteindelijk doet.

Deze jongen is goede spits voor eredivisie! Maar arsenal wil bij de top horen ! Dan is dit niks voor arsenal

mooi als siggi weg kan, technisch slecht, eigenlijk een matige spits gewoon.
Ajax wil combinatie voetbal spelen, wanneer de bal bij siggi komt is het billenknijpen voor balverlies

19 augustus 2013 om 17:24

Hij is juist enorm balvast en sterk in de kaats. Bovendien is hij wel degelijk technisch en daarmee bedoel ik functionele techniek. Dat het niet een geweldige trukendoos is klopt.

Natuurlijk nog niet goed genoeg voor het niveau Arsenal en is nog lang niet uitgeleerd bij Ajax. Voor alle partijen beter als hij gewoon bij Ajax blijft.

19 augustus 2013 om 17:42

Huntelaar is dat ook niet en die heeft toch een behoorlijke carrière.

Sigthorsson moet eens 1 jaar fit blijven en 25+ doelpunten maken misschien dat hij dan bij een subtopper in Europa in de spits kan staan.

19 augustus 2013 om 17:58

Het grote verschil tussen de twee is dat huntelaar ze erin schiet. Sigtgorsson is vaak te laat, omdat hij te traag is.

19 augustus 2013 om 18:20

Sigthorsson is niet minder snel als Huntelaar je moet ook de ballen maar krijgen toen met Sneijder,perez, en Rosales kreeg die veel ballen.

Ten 2e was Huntelaar 25 toen die bij Ajax vertrok Sigthorsson is in maart 23 geworden.Van Higuain en Suarez afzakken naar Sigthorsson.... Dit kan je als supporter toch niet meer serieus nemen

Die zijn dan wel erg in paniek. Sigthorsson komt echt zwaar tekort voor Arsenal. Vind hem bij Ajax al lang niet altijd overtuigen.

Als je een spits in Nederland moet halen als Arsenal-zijnde is dat Locadia, nog ff laten rijpen bij Psv, maar dat is echt een geweldig talent. Vind hem nu al beter dan Sigthorsson.

bij een goed bod mag hij vertrekken ( 11 miljoen of meer), finnbogason voor 6.5 ophalen en ik ben tevreden

Bij een goed bod meteen van de hand doen en bieden op die spits van heerenveen ben zijn naam ff kwijt en je gaat erop vooruit

Naja als er een goed bod komt van rond de 10 miljoen euro komt moet je dat gewoon accepteren. Is een redelijk complete spits, maar als Ajax met naar binnen trekkende vleugelspitsen blijft spelen rendeert hij gewoon te weinig en dan kan je net zo goed Hoessen erin zetten met een jeugdspeler daar weer achter. Daarnaast heb je ook nog Siem de Jong die prima in de spits kan spelen.

grootste onzin ooit

ik ben eerlijk gezegd wel bang dat we weer aankopen van het kaliber park en santos kunnen verwachten paniekaankopen op de laatse dag, ik zeg het al vanaf het begin van de transferperiode dat wenger en trannsfers geen succes is alle arsenal fans waren er tegen wara zijn jullie nu,

toen higuan niet werd gehaald zou het suarez wel worden, in de tussentijd vertrokken gomez,jovetic,wanyama, en nog vele anderen het zou wel goed komen , vraga me af wat jullie nu voor excuus hebben ben zelf arsenal fan maar zo lang wenger aan het roer blijft komen we niet vooruit

19 augustus 2013 om 19:56

Wenger is een geweldenaar heeft de club finaniceel gezond, gemaakt, prijzen gewonnen een prachtig stadion is gekomen heeft daardoor de hand op de knip moeten houden en deed het zonder zeuren, altijd champions league gehaald zonder veel geld uit te geven.

Ik denk alleen dat hij beter is voor een rol als directeur of welke titel je hem ook wil geven, maar dat hij de grote lijnen uitzet en de cultuur bewaart.

Waarom ik voor een nieuwe trainer ben, is omdat er te vaak buitenlanders worden gehaald zorgt niet voor loyaliteit er zijn ook grote Engelse talenten, er heerst een probleem als het gaat om prijzen winnen we hebben vaak genoeg de kans gehad maar telkens gefaald.

Er is op dit moment zoveel druk hij kan het nooit goed doen tenzij hij de Champions league vind, ook de transfers ik weet jet hij moest de hand op de knip houden maar dan zijn jongens als Chamack,park,santos alsnog waardeloze aankopen.

19 augustus 2013 om 18:51

Onzin.

Higuain was op geboden en leek zo goed als rond te zijn. Maar uiteindelijk meldde ook Napoli zich en ging de vraagprijs ook omhoog... Om vervolgens 37 miljoen of wat het ook precies was te bieden voor Higuain gaat wat ver. Het is een topspits, maar is voetballend bij lange na niet zo sterk als dat Arsenal voor ogen had (gezien het feit dat Giroud als spits aanwezig is en die al minder kan voetballen dan andere spitsen)

Jovetic is de enige fout. Die was relatief goedkoop op te halen, maar is geen garantie voor doelpunten en is ook geen echte pure spits, maar oké...

Suarez is vervolgens belachelijk op geboden maar Liverpool wilde hem simpelweg niet kwijt, dan houdt het op.

Gomez is nooit op geboden of echte interesse in geweest. Is een veelscorende spits, maar daar is alles ook mee gezegd. Zelfde type als Giroud. Heeft zich alleen meer bewezen dan Giroud (die een verdienstelijk eerste jaar in de PL had en een goed jaar bij Montpellier)

Wanyama is wel interesse in geweest maar volgens mij geen bod op gedaan. Spelers als Gustavo en dergelijke waren een betere optie dan Wanyama (die voetballend toch misschien nog wat te kort kwam/komt voor Arsenal) maar helaas zijn die ook absurde bedragen naar VfL Wolfsburg gegaan (en Wanyama naar Southampton)

19 augustus 2013 om 20:04

Het gaat er mij om dat ze op zoek waren naar een spits en een controlerende middenvelder box to box of hoe je het ook noemen wil.

Er was voor Rooney,higuain,jovetic en Suarez concrete intersse om uiteenlopende redenen is dat niet gelukt

Er is op Bender een bod gedaan, er was interesse voor Gustavo de een is niet te koop de ander heeft voor een andere club gekozen.

Dan heb je toch gefaald, om wat voor redenen die transfers dan ook niet zijn voltooid het is niet gelukt, bij clubs als Man U en Chelsea daar zijn transfer minder hard nodig die hebben de afgelopen jaren wel prijzen gewonnen en genoeg kwaliteit ingekocht.

Dit jaar was er eindelijk de mogelijkheid om je beste spelers te houden en groot geld uit te geven, ik verwacht niet dat we 60 miljoen op tafel gaan leggen voor een spits zou belachelijk zijn, maar als je al die jaren heb zitten wachten op dit moment dan verwacht ik dat je het beter aanpakt.

Dan moet je afvragen is Wenger wel de juiste man om over transfers te beslissen.

19 augustus 2013 om 20:16

Gefaald niet. Arsenal doet toch normale boden op toppers als Higauin maar opeens gaat de vraagprijs drastisch omhoog. Dan gaat Arsenal niet mee met die gekte, wat logisch is en een goed beleid is. Niet eens falen, maar eerder correcgt in mijn ogen (bij o.a. Higuain)

Wenger heeft natuurlijk miskopen gekend, iedere trainer. Maar ook spelers die onbekend waren en nu gewoon enorm goed zijn (zie een Koscielny)

Daarnaast worden spelers te snel als miskoop bestempeld (zie Ramsey, Mertesacker bijvoorbeeld)

Bender wordt gewoon weg niet verkocht, dus dan faal je niet. Dan doe je een bod en krijg je gewoon een keurig antwoord (wat jammer is voor Arsenal)

Een Luis Gustavo was een bod op uitgebracht maar als je ziet wat VfL Wolfsburg hem voor een salaris aangeboden heeft, dat is absurd

Arsenal had meer in de Eredivisie moeten kijken. Ze hadden Strootman en Erikssen moeten kopen. talentvol en er zit nog veel rek in. verder nog een aanvaller erbij en vlammen maar.

Dit kan nooit waar zijn natuurlijk. Giroud is zeker een stuk beter dat Siggi.
Mocht het waar zijn en ze willen lappen dan een hele dikke strik erom want Siggi is gewoon vervangbaar.

sigthorsson zijn ze bij arsenal doorgedraait hij is nog slechter dan sanoggo en giroud dus hem erbij halen heeft geen zijn, ik zij nog dat arsenal gervinhos en artetas gaat halen maar dit is nog erger

Dit zou wel er paniekerig aankoop zijn, maar dit lijkt me sterk.vast een onzin verhaal

Dit is echt een onzin gerucht kan zo de prullenbak in. Mocht hij vertrekken naar welke club dan ook dan denk ik dat Ajax zich wel gaat melden voor bv. Finbogason.

Als je dan zo in paniek bent, kun je beter Finnbogason ophalen. Sigthorsson is een leuke spits voor Ajax, maar gaat in de premier league na 2 duels weer de lappenmand in. Onbegrijpelijk dit, maar wel lekker voor Ajax als ze voor deze jongen nog goed kunnen beuren. Ik neem aan dat Ajax met hun ijzersterke jeugdteams toch wel een vervanger voor Sigthorsson door kunnen laten stromen.

zou nergens op slaan dit, had dan bony ofso gehaald, arsenal kan nog beter finnbogason of matavz halen dan deze prutser.

Mensen doen lacherig om Siggy omdat hij bij Ajax speelt in de Mickey mouse competitie maar als deze jongen een beter team om zich heen heeft dan kan het echt een Europese top spits worden. Onwijs kop sterk, goed aanspeelpunt en heeft een goed schot.

Bij Ajax vliegen ze naar binnen en lopen ze hem alleen maar voor de voeten. Ook krijgt hij weinig fatsoenlijke ballen omdat er geen 1 een fatsoenlijke voorzet kan geven (behalve Ligeon dan). Dan krijg je een beetje een van Persie verhaal bij het Nederlands elftal.

19 augustus 2013 om 17:31

Ik denk ook eerlijk gezegd dat Siggy een bijzonder goede spits is en nog beter zal worden, je moet alleen als Ajax zijnde wel meenemen dat als je een goed bod krijgt je hem misschien toch beter kan verkopen. Het is wel een ontzettend blessuregevoelige speler dus stel dat Arsenal een 10~15 mil zou bieden dan zou ik er toch over na gaan denken. Maar goed we zullen het zien, ik vermoed overigens dat er wel een kern achter het verhaal is maar het zal wel een schaduwlijstje zijn van de hoofdlijst.

19 augustus 2013 om 17:36

Tsja de hoofdlijst is iedereen volgens mij al doorgestreept. De 1 wilt niet komen en de ander is bezet. Het begint wel een beetje zielig te worden. Ze hebben nu eindelijk geld om stevige inkopen te doen, maar nu werkt de markt niet mee.

Duidelijk dat ze naar een 2de plan moeten. Ik zou nu ook geen spits kunnen opnoemen die de Europese top al gelijk aan kan en die nog beschikbaar is. En daarbij de problemen van Arsenal zijn niet gelijk opgelost met alleen een nieuwe spits.

19 augustus 2013 om 17:39

kom op zelfs in de eredivisie zijn er betere spitsen finbogason schat ik bv al veel hoger in en hij is ook niet arsenal waardig. sigtorson wordt dat sws nooit

19 augustus 2013 om 17:45

Leuk spitsje die Finbogason maar is al in mindere competities mislukt, daar gaat Arsenal dus niet aan beginnen ook niet aan Pelle, de reden is simpel. Statistieken liegen nooit.

21 augustus 2013 om 18:33

ik bedoel ook niet dat arsenal voor finbogason moet gaan, maar dat zelfs hij een betere spits is dan sigtorson

Logisch, vanwege de nederlaag in de openingswedstrijd en de vele blessures in de selectie worden we met iedere speler in verband gebracht. Sigthorsson is natuurlijk niet goed genoeg voor Arsenal en zal dan ook niet komen. Volgens Sky zijn we wel bezig met navraag bij Pogba, Kondogbia en Cabaye.

''slecht Hoesen zou hem op kunnen vangen in de punt''

En Bojan dan? Bojan in de punt en Andersen op rechts lijkt me nog helemaal niet zo verkeerd.

Als dit waar is dan ga ik echt huilen van verdriet, van Higuain/suarez naar Sigthorsson is toch echt wel een flink verschil.

19 augustus 2013 om 17:52

Dan doe ik met je mee...

Dit zal vast niet uitkomen... Bij Arsenal zijn ze niet echt tactisch bezig geweest door te roepen dat ze veel geld hebben. Maar dit zal dan toch wel niet een aankoop zijn met het geld dat ze ter beschikking hebben?

Arsenal moet kijken naar Sakho, een goede CVM als Khedira en een spits als Jackson Martinez.

Sczeszny
Sagna
Koscielny
Sakho
Gibbs
Ramsey
Khedira
Wilshere
Walcott
Jackson/Giro
Chamberlain
19 augustus 2013 om 19:00

Haha, de drie namen die jij opnoemt zijn ook precies de spelers die ik graag bij Arsenal zou willen zien. Arsenal schijnt vandaag echter een bod op Cabaye hebben uitgebracht dus ik denk dat Wenger daar vol voor gaat ipv Khedira.

19 augustus 2013 om 19:07

Wat nu nodig is: Een 3e keeper, of gewoon een eerste keeper en dan Fab als 3e.(begovic, Smithies, Mccarthy)
Een CB (sakho, Papadopoulos)
Een Dm(bender, Kondogbia, Mccarthy, Fernando, Cabaye)
Een Lw/rw(muniain, Willian, Konoplyanka, Yarmolenko, Lamela, Ben Arfa, Dzagoev)
Een St(rooney, Jackson, Muriel, Chicharito, Jelavic, Doumbia, Yilmaz, Sow, Lacina Traore, Rondon, Gomis, Leandro Damiao)

Wat is de Bron VZ? Dat is namelijk nogal belangrijk. Als diverse bronnen het zeggen kan er een kern van waarheid inzitten maar als het alleen een sensatiekrant is kan dit bericht gewoon in de wandelgangen.

Ik geloof hier helemaal niks van, dit zou namelijk nog meer frustratie bij de fans oproepen, als je van namen als Rooney, Suarez en Higuain, naar een spits gaat die zich nog nauwelijks heeft bewezen in de Eredivisie.

Sigthórsson > Arsenal
Finnbogason > Ajax

Klinkt logisch en ik zie voor het sluiten van de markt nog echt gebeuren! Maar Sigthórsson komt duidelijk nog te kort. Gister werd hij prima bespeeld vanaf de zijkanten in de eerste helft, maar de tweede helft was hij nergens te bekennen. PL is een niveautje te hoog voor hem.

19 augustus 2013 om 18:47

Ik zou als Arsenal zijnde eerlijk gezegd nog eerder voor Finnbogason gaan dan voor Sigthórsson.

Ik vind Sigthórsson wel de betere spits. Maar hij is erg blessure gevoelig en de Premier League is nou een van de meest fysieke competities ter wereld.

Finnbogason is daar in tegen minder blessuregevoelig of hij lijkt dat maar...

Overigens denk ik dat Arsenal in zowel Sigthórsson als Finnbogason geen interesse moet hebben (op dit moment) wanneer je ziet wat er nog beschikbaar is en waar eerst op geboden werd... (j.martinez, Muriel, Rooney, Damiao, allen nog beschikbaar. Suarez, Higuain, Jovetic was op geboden)

Bojan in de spits!!

19 augustus 2013 om 20:28

ik begreep dat ook niet, bojan altijd spits geweest ik weet zeker dat die beter is in het ajax systeem als spits dan onze man van glas

Normaal gesproken had ik hem voor 15M best verkocht, maar op dit moment? Zonder Siem voorlopig? Wie moet er dan voor hem in de plaats komen? Ik zou niemand weten, misschien Bas Dost als die in Duitsland echt door de mand gevallen is en hem voor een drol en een scheet verkoopt, maar verder zou ik niemand echt weten.

Ze hadden gewoon voor Bony moeten gaan. Of voor Suarez twee jaar geleden. Nu moeten ze de hoofdprijs betalen.

Hem wil je toch niet eens hebben als Arsenal fans?

19 augustus 2013 om 17:48

Ik denk dat Wenger en Arsenal dat ook niet willen, als ze al weten wie hij is

Alleen bij een uitzonderlijk hoog bod verkopen en dan Luuk de Jong proberen te halen.
Maar dan moet Ajax er wel winst op maken.
Van Wolfswinkel was ook mooi geweest maar die is op dit moment onhaalbaar.

Arsenal mag dan wanhopig zijn. maar zo erg kan het niet zijn.
Sigi is natuurlijk geen directe versterking voor Arsenal,
Hij heeft nog niets bewezen bij Ajax laat staan dat hij iets kan toevoegen aan Arsenal.
De ziekenboeg vullen misschien.

Rooney, Suarez en Higuain .. en natuurlijk is Kolbeinn Sigthórsson een logische plan B..

Natuurlijk wordt die man gewoon verkocht als er een Strootman bod gedaan wordt. Waarom ook niet, Ajax heeft in Hoesen een spits die beter en rustiger is. Je kunt beter Sighthorsson kwijt zijn dan de Jong of Eriksen.

Oh dear god, wat een onzin zeg.. hij moet t eerst bij Ajax maar is laten zien

19 augustus 2013 om 18:08

Daar heeft hij wel de tijd voor gehad. Daarnaast heeft hij over zijn gehele ajax tijd alleen maar geld gekost en weinig opgeleverd voor ajax. Iedereen heeft het over eredivisie spits, maar ajax wil dit seizoen overwinteren in champions Leg. Dan staat hij tegen pepe en bakt ie er niks van

goede speler
maar een probleem altijd geblesseerd
als ze moo bod bieden verkopen want kans aanwezig dat je hem weer siezoen kwijt bent.
alleen alternatief tja is niet veel .
al zou ik van duinen wel willen zien bij ajax technische speler en nog heel jong kan met voorhoede meegroeien en absoluut ze goals meepikken.
verder loopt nog een spits in argentie rond nuno foro marie heet die volgens mij keer beeld van gezien was absoluut niet slecht e zal best betaalbaar zijn.
nogmaals Sigi goede spits maar kans dat weer gebleseerd raakt is heel groot aanwezig en goede pacht ervooor krijgen i kzou het doen

Dit is hopelijk niet waar. Dit is een middelmatige spits die in de PL echt niet gaat schitteren bij Arsenal. Hij is ook nog eens blessuregevoelig en dat kan Arsenal al helemaal niet hebben. Hij zit wel goed bij Ajax en in een competitie waar hij zeer handig is voor de club. De Arsenal fans zullen alleen maar kwaad worden als dit de veelbelovende aankoop is voor de spits positie. Niet doen!!!

Dit is weer zo'n broodje aap verhaal laat het eerst maar eens een heel seizoen bij Ajax zien en dan kijk je maar verder dit geloof je toch niet Wenger is wel erg in paniek als het waar is.
En ik denk ook niet dat Ajax hem laat gaan ,

Ajax heeft toch een salarisplafond? Dan was Bony en is Luuk de Jong per definitie onhaalbaar.
Ajax moet zich eens afvragen waarom ze in jaren zelf geen spits hebben opgeleid of gescout. Ze halen pas iemand als die bij Vitesse, Heerenveen, Groningen of Az topscoorder is geworden (machlas, Huntelaar, Suarez,sigthorson)

Grap van de dag!
Hahahahahaha, Siggi, toch echt geen bijzondere spits hoor! En zeker Arsenal raakt niet in paniek, Wenger en Arsenal niet. Ze gaan nu niet na een verliespartijtje een spits van dik onder hun niveau halen!

Dit zal ten eerste wel niet waar zijn en ten tweede mag ik hopen dat het niet waar is. Als Wenger een spits van dit kaliber aantrekt wordt hij door de supporters gelynched. Arsenal heeft behoefte aan een topspits, niet aan leuke Eredivisiespeler.

Lijkt mij een erg rare aankoop van Arsenal. Denk dat ze daar alleen baar hebben bij spelers die vrijwel direct kwaliteit zal toevoegen. Dat kun je nog niet gelijk zeggen van Sigthorsson, die zelfs bij Ajax nog niet alle twijfels heeft weggenomen...

Hahahah wat een grap Sigtorsson is niet eens goed genoeg voor Ajax laat staan voor een topclub als Arsenal. Dit bericht is onzin!

Wenger haal Begovic, Kondogbia en probeer Rooney te halen en ik weet zeker dat ze weer titelkandidaat zijn!

Haal dan Demba Ba bij Chelsea op, of liever Torres maar die zal niet weg mogen. Ba mag volgens de geruchten alweer weg en die zou heel goed voor Arsenal kunnen zijn, Giroud en Ba zijn nou niet bepaald dezelfde soort spitsen en ik denk dat je veel meer uit beide spelers kunt halen omdat ze nu echt aan elkaar gewaagd zijn. Sigthorsson is niet beter als Giroud dus dan blijf je alsnog met Giroud als enige echte optie over.

Een spits moet minimaal gelijk zijn aan Giroud of beter. Sanago is al de spits die in ontwikkeling is.

Niet laten gaan! Word dit seizoen heel belangerijk.

Als ze hem wel verkopen Finbogasson halen.

Ik hoop voor arsenal dat dit niet waar is, als ze titelkandidaat willen worden dan moeten ze een topspits halen wat hij duidelijk niet is. sigthorsson halen is pure geldverspilling als je in engeland naar de top wilt.

Misschien eto'o voor twee jaar dan heb je extra tijd om een jonge superspits te halen en eto'o kan nog wel 2jaar mee in de top vind ik.

Verkopen voor veel te veel geld en Alfred Finbogasson ophalen bij Heerenveen... De enige die dan echt sterker is geworden is Ajax... Met Hoessen heb je een prima spits achter de hand...

Hebben we eigenlijk wel genoeg verdedigers voor tegen Fulham?

19 augustus 2013 om 18:23

Nu je het zegt! Sagna is een twijfelgeval, net als Gibbs, en Koscielny is geschorst.

Denk dat je dan met Jenkinson - Mertesacker - Vermaelen - Monreal moet spelen.

19 augustus 2013 om 18:50

Vermaelen en Monreal allebei geblesseerd en niet inzetbaar, we hebben echt te weinig verdedigers.....

19 augustus 2013 om 18:59

Ooh ja tuurlijk! Was ik al weer vergeten.. Maar zoals je inderdaad al zegt hebben we echt veels te weinig verdedigers, ik zelf zou heel graag Sakho en Richards zien komen! Welke verdedigers zie jij graag komen?

19 augustus 2013 om 19:22

Sakho zou inderdaad geweldig zijn voor de verdediging, Richards zou ook wel goed uitkomen maar als alle verdedigers dan weer fit zijn heb je wel een probleem... Ik zou ook vol voor Bender en Begovic gaan. Begovic heeft mij weer weten te overtuigen tegen Liverpool. Daarnaast nog een winger en daar zou ik gewoon de volle prijs voor Dzagoev betalen want dan heb je ook wat.

20 augustus 2013 om 08:46

Bender zo een hele goede toevoeging zijn op ons middenveld inderdaad. Begovic zou ik ook heel graag zien komen, wat een geweldige keerper is dat!
Dzagoev heb ik te weinig zien spelen, weet wel dat hij op het EK 2012 geweldig speelde.

Het zou fijn zijn als jullie ook even de bron er bij kunnen vermelden voortaan, want ik weet nou niet hoe serieus ik dit moet nemen....

Kan Arsenal nog dieper zakken !
Als je dit versterking noemt, ik zie hem dus echt geen potten breken in Engeland. Hij heeft bij Ajax al zeer weinig basis plaatsten dus zie ik het niet gebeuren.

Sigthorsson is niet beter dan Giroud, Giroud was de absolute ster van de Ligue 1. Nee, Arsenal moet een gearriveerde speler halen en niet een uit een kleinere competitie

19 augustus 2013 om 18:23

De Eredivisie is beter dan die Ligue 1,frans voetbal is niet echt zo sterk.

19 augustus 2013 om 18:31

Vriend Marseille, Psg, Lyon, Saint-Etienne, Rennes, Lille, Monaco zouden goed presteren in de Eredivisie.

19 augustus 2013 om 18:34

klopt voor geen meter. franse competitie is al jaren beter dan onze competite. kijk zelf maar eens op de uefa rankinglijst van clubs.

Arsenal?! Wenger?!! Sightorsson?! Arsenal kan echt niet dieper zakken dan het nu al is! Echt erg, van spelers a la Nasri, Van Persie zakken naar Sightorsson?! Nee kan niet! Wenger haal spelers als Willian, Samba, Rami, Sakho, Eto'o, Lassana Diarra, Geoffrey Kondogbia. Zoveel goeie spelers op de markt die zeker haalbaar zijn voor Arsenal. Maar jah Wenger he! Gierige pin!

als arsenal een goed bod op tafel legt kan er over gepraat worden.. maar denk dat je dit bericht beter in de wandelgangen kunt plaatsen..

Over een paniekaankoop gesproken...

Haha op basis waarvan willen ze hem nou hebben?
Kan bij ons nog niet echt overtuigen, dus snap er weinig van mocht dit waar zijn,
Ze moeten wel met een behoorlijk bedrag komen, want Ajax dient dan ook nog snel een spits aan te trekken.
Bij 10 miljoen zal ajax het wel accepteren denk ik zo.
Alleen geen idee wie een goede vervanger zou kunnnen zijn? Bojan kan ook nog wel spits maar toch denk ik dat je wel iemand moet halen als Sigthorsson nog vertrekt

Als ajax zijnde zou ik er snel een strik omheen doen en verkopen.
Goede speler maar zo blesuregevoelig dat je er meer last van hebt dan geluk.

Waarom gaat Arsenal niet voor Huntelaar? KJH lijkt me de ideale targetman voor hun.
Heeft zich al bewezen zowel hier in NL als ik Duitsland en heeft ervaring opgedaan in Italië en Spanje.

Geloof hier geen snars van. Sigthorsson is een redelijke spits. Maar bij lange na niet het niveau waar Arsenal naar streeft. Er is interesse (geweest) voor o.a. Higuain, Suarez & Rooney. Dan ga je echt niet zomaar naar Sigthorsson over. Zeker wanneer je weet dat Kolbeinn met alle respect nog niet super veel heeft gespeeld voor Ajax en daarnaast enorm blessure gevoelig is/lijkt...

Ook zal hij het daardoor nog zwaarder krijgen in de fysiekere Premier League. Al deze dingen bij elkaar opgeteld zie ik dit als een loos bericht.

Ik hoop dat Arsenal in ieder geval nie voor spelers van zijn kaliber gaan.

Eerder voor een Jackson Martinez of Wayne Rooney! Als je 40 miljoen en meer kan bieden voor Suarez, kan je dat ook voor Rooney en kan je ook 40 miljoen euro bieden voor J.martinez (afkoopsom)...

Hahaha als dit waar is is Arsenal wel wanhopig.

Ik geloof hier niet veel van, maar Arsenal moet echt opschieten. Vind het een schande dat na al die verhalen er nog steeds geen fatsoenlijke speler is gehaald. Arsenal komt zo over als een club met weinig ambitie..

ik geloof het niet zo, maar hoop echt dat dit niet waar is, dat ze maar mooi van hem af blijven.

Siggi is een topspits maar heeft de pech dat Ajax op de flanken weinig keuze heeft dan die twee die der nu lopen. Fischer teert nog op zijn twee doelpunten van Feyenoord vorig seizoen, trekt constant naar binnen, gaat alleen voor eigen succes en levert nooit tot zelden een knappe bal af bij zijn centrumspits. Die andere op rechts die zonodig helemaal uit Spanje gehaald moest worden, wat die hier komt doen is met tot nu toe een raadsel, ik zie zijn kwaliteiten nog niet, heb nog helemaal niets van hem gezien. En ook vanaf rechts komen weinig tot geen bruikbare voorzetten. Je kunt Sigi wel gaan veroordelen, maar de grote schuld ligt al op de drama spelers op de flanken. De hype over Fischer, ik heb het nog niet begrepen, oke hij is jong maar een teamspeler is het nog lang niet. Siggi goed genoeg voor Engeland, nou nee dat denk ik nog niet. Te blessuregevoelig, laat hem eerst eens twee seizoenen fit blijven en sterker worden.

Ik moet de persoon die zo'n respectloze opmerking maakte over het bestuur van Arsenal gewoon gelijk geven. Wat roken ze daar? Dit is gewoon schandalig waar Wenger en het bestuur de club naar toe drijven. Je mag zeggen wat je wilt maar ik heb (net zoals vele Echte die hard fans) schoon genoeg het wanbeleid wat HUN aan het voeren zijn. Je maakt een taart maar bent zo gierig om een stuk uit te delen. Die taart is jou meesterwerk maar word gegarandeerd oud zal eindstand gaan schimmelen. Nu wil je voordat die taart niet meer goed is laten zien hoe mooi hij is, val je met taart en al op de grond. En nu, weg taart/weg glorie. Wenger moet nu met zijn taart een snelweg oversteken want er is geen tijd meer om veilig met zijn taart het voetpad te nemen. Bedankt!!!!

En oh ja, over dat de Jong hem makkelijk kan vervangen en verkoop hem maar, de Jong ligt op dit moment weer in het ziekenhuis, ben bang dat Ajax die ook alweer tijdje kwijt zal zijn.

19 augustus 2013 om 20:52

De Jong 'weer in het ziekenhuis'? Siem is nooit geblesseerd...

ot:
Dit is een mooie Italiaanse roddel. Sigi blijft lekker bij Ajax en gaat er dit seizoen rond de 15 inschoppen (mits hij fit blijft). Mocht dit bericht wel op waarheid berust zijn. Ieder bod boven de 8 miljoen direct aanpakken, Hoesen in de punt. Vragen aan Olsen of hij nog een groeibriljantje op 'de 9' op het oog heeft.

Waarom reageren staat nergens in de engelse media kijk eerst of er een bron bij staat.
Zo ken ik er wel een paar.

Ze hebben in Londen blijkbaar de oude scoutingdossiers uit het archief gehaald. Jaren terug heeft Sigi nog stage gelopen bij Arsenal. Marcel Brands heeft hem echter toen voor AZ kunnen laten kiezen. Hij heeft bijna alle kwaliteiten om te slagen in de PL, in ieder geval op voetbaltechnisch gebied. Grote vraag is of hij het lichamelijk aan kan.

Verkopen en Bojan in de spits. Twee vliegen in 1 klap: een houten klaas verkopen en misschien dat Bojan in de spits beter rendeert, want als naar binnen knijpende rechtsbuiten is hij afgekeurd (stempel zit er op;-)

Haha dan zijn ze wel heel wanhopig. Ze moeten toch ook wel gezien hebben dat Sigthórsson behoorlijk vaak geblesseerd is en nog niet echt iets heel bijzonders heeft gedaan voor Ajax.

Ongelooflijk dit, werkelijk waar bizar. Ik denk dat ik zo maar na bed ga want ik kan hier met m'n kop niet bij. Moet denk ik ook eerst even alles op een rijtje gaan zetten. Deze man heeft precies niks laten zien in het shirt van Ajax sinds hij daar speelt. En dan hoor ik ajacieden hierboven ook nog praten over een prijs van 10 miljoen of meer? Waar gaat dit over? Die man is niet eens 5 miljoen waard, dit is echt bizar. Ze krijgen daar in Amsterdam ook al 7 miljoen voor een beperkte speler als Alderweireld. Wat gebeurd hier toch allemaal? Waarom krijgen ze altijd zoveel geld voor spelers daar? Dit slaat echt alles, past zo in het rijtje Sekou Cisse naar Bayern of Ruben Schaken naar Real. Arsenal is echt zo triest bezig, ik leef mee met de supporters daar.

Dikke strik eromheen doei! Heeft 2 jaar niks kunnen betekenen door blessures. Straks raakt ie weer geblesseerd. Doe het dan met Hoesen en Vermeij/hendricks als backup. Klaassen kan daar ook spelen of Bojan.

Sigthor is te vaak geblesseerd, dus daarom een strik er omheen. Hoesen is een goede vervanger totdat Siem de Jong terug is. In de winter kan Ajax vervolgens shoppen bij andere clubs. Weet iemand de vraagprijs van Finnbogason?

Dit "gerucht" als het al een gerucht genoemd kan worden, omdat er geen bron bij staat is zo slecht. Arsenal die belangstelling heeft voor Sigthórsson een spits die onze selectie niet eens sterker maakt.

Wat ze wel zouden moeten doen is Sakho en Matuidi bij PSG ophalen voor zo'n 30-35 miljoen. Heb gelezen dat Sakho weg wilt en heb ook eens gelezen dat Matuidi ook wilt vertrekken. En anders is Kondogbia ook een goede optie. Voor de spits positite kan je vervolgens voor Jackson Martinez gaan, of je kan je geld zetten op Rooney maar ik denk dat Martinez eerder komt. En als je een jeugdige speler zoekt kan je voor Muriel gaan.

Als iemand het nummer van Wenger heeft of het adres kan je deze dan naar mij mailen?
Dan ga ik even bij hem langs of ik bel hem even, bedankt.

Doen weg ermee... Deze man is van glas!!!!

ik weet het nog altijd niet met sigthorsson. Hij maakt weliswaar twee doelpunten waarvan die tweede een echte spitsengoal was maar ik vind hem een dissonant in het systeem dat ajax wil spelen. Is vaak de bal kwijt in de combinatie of het duurt te lang voordat hij een oplossing heeft. Toch zie je wel dat hij een neus heeft voor de goal maar ik ben nog niet overtuigd. Maar een eerlijke kans verdient hij wel omdat hij nog geen heel seizoen heeft kunnen spelen. Ik zeg als afmaker in amsterdam blijven. Ik zeg als combinatiespeler in deze ploeg wegwezen. Als er een mooie transfersom wordt geboden zou ik dat wel overwegen

Mocht dit waar zijn, loopt Arsenal te trippen. Dit is toch helemaal niet een speler die Arsenal naar prijzen gaat leiden? Hou toch op joh..

Ik denk dat Arsenal nog wel wat spelers gaat halen zoals vorig seizoen ook gebeurde.

CV: Zouma of N'koulou
Cvm: Cabaye of Kondogbia
Winger: Ljaic, Bruma, Shaqiri of Willian
Spits: Michu of Burak

Er zijn dus nog genoeg opportuniteiten waar Arsenal van kan van profiteren.

Totaal geen speler die arsenal sterker maakt. Het is afwachten wat arsenal zal doen in deze korte tijd. . Ik hoop op een speler als bender. Podolski moet in de spits spelen of achter de spits. Ongelofelijk goed is hij op die positie..

Ajax moet een topbod nooit afslaan, want zo goed is Sigthorsson nou ook weer niet. Finnbogason is bijvoorbeeld veel beter. Het zou helemaal wat zijn als je hem dan haalt als vervanger, maar dat is allemaal nog niet aan de orde.

voor een goed bod verkopen speler is meer geblesseerd dan dat die speelt

De hoofdprijs voor vragen zo aan het einde van de transferperiode, Arsenal heeft toch geld zat.

Dit is een nieuw en onverwacht bericht.
Sigthorsson gaat dit seizoen laten zien wat hij echt waard is, hopelijk wel bij Ajax.
Zijn blessuregevoeligheid is weg nu hij een veel meer uitgebalanceerd trainingsschema heeft. Hij heeft geleerd naar z'n lichaam te luisteren en de overdaad qua belasting achterwege te laten.

We zien dat hij wekelijks beter wordt, maar pas als hij scoort velt dat meer op. Hij maakt heel veel meters per wedstrijd en is pas deze periode weer in staat hele wedstrijden tte spelen en ook meerdere per week.
Het was een kwestie van verantwoord optrainen na bijna 2 seizoen te hebben verspeeld aan blessures.

Ajax moet hem gewoon niet verkopen, of er moet een belachelijk bedrag worden geboden, 20 miljoen dus.
Voor iedere speler heeft Ajax een vervangend lijstje.
Nu De Jong mogelijk tot eind oktober uit de running is, valt er onmiddellijk al een flink gat in het spelsysteem, dat zagen we zondag jl. nogal pijnlijk.

AC Milan wil Eriksen kopen, maar moet daarvoor eerst de poulefase van de CL behalen, dus Psv verslaan de komende 8 dagen.
Dat levert Ajax tenminste 12 miljoen op 5 miljoen aan televie- en commerciële CL premie dat het dan niet met PSV hoeft te delen
Vorig siezoen ontving Ajax 10 miljoen daarvoor namelijk.
Ook Alderweireld gaat vrijwel zeker verkocht worden deze maand voor zo'n 8 miljoen.

Worst case scenario voetbaltechnisch levert Ajax best case scenario financieel rond de 40 milfoen euro op.

In dat geval heeft Ajax nog enkele dagen om 2 vervangers aan te trekken, lijkt me noodzakelijk om serieus mee te kunnen blijven doen in alle competities.
Spelers met voldoende ervaring, liefst multifunctioneel ook, voor met name Eriksen en Sigthorsson.
Van der Hoorn werd tijdig aangetrokken anticiperend op een vertrek van Alderweireld.

Groot probleem is nu al dat zowel Veltman als De Jong er een kleine 2 maanden niet bij zijn.
Zlelf de brede vooral jeugdige selectie van Ajax is niet in staat om dan ook nog eens Eriksen en Sigthorsson kwijt te raken.
Andersen, Bazoer en Serero staan te trappelen en zijn toe aan meer speelminuten. Als basiskrachten er meteen moeten staan lijkt me echter te hoog gegrepen.

Maar je weet het niet, Overmars toonde zich in het zicht van de finish vorig jaar een tovenaar, dus ben benieuwd.

Wat heeft hij nou weer laten zien, is alleen maar geblesseerd geweest. Dat hij kan voetballen hebben we zondag gezien maar hij heeft nog geen half seizoen goed gepresteerd dus dit is een enorme gok die waarschijnlijk niet goed zal uitpakken voor Arsenal.

Seaniej bedoelde dat hij voor de tweede keer in paar dagen tijd weer was opgenomen, bedoelde hier echt helemaal niets hatelijks mee. Heb Siem de Jong ontzettend hoog zitten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Arsenal

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Chelsea3026
3.Liverpool2828
5.Arsenal23-2
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
E. Smith RoweMiddenvelder134
B. SakaAanvaller132
A. LokongaMiddenvelder120
P. AubameyangAanvaller124
M. ØdegaardMiddenvelder111
A. RamsdaleKeeper100
A. LacazetteAanvaller81
Voor de complete selectie: Clubpagina Arsenal.

126 fans
Aanvaller, 31 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 30 november
Chelsea heeft besloten om een officieel bod op Matthijs de Ligt uit te brengen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren