Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zwitserse topclub wil Vitesse beroven van topschutter Van Wolfswinkel’

Laatste update:

FC Basel is momenteel op zoek naar een kopsterke spits die goed in het pressingsysteem van de nieuwe trainer Raphael Wicky past. Volgens Blick is de kampioen van Zwitserland in die zoektocht uitgekomen in de Eredivisie. Ricky van Wolfswinkel moet de nieuwe aanvalsleider van RotBlau worden.

De Zwitserse krant weet te melden dat Van Wolfswinkel dankzij zijn schoonfamilie een stap naar het Alpenland wel ziet zitten. Schoonvader Johan Neeskens speelde een aantal jaar in Zwitserland en leerde daar zijn vrouw kennen. Dochter Bianca, al jaren samen met Van Wolfswinkel, is dus half-Zwitsers.

Van Wolfswinkel vertolkte vorige maand in de bekerfinale tegen AZ een heldenrol bij Vitesse, met twee doelpunten. Zijn terugkeer in Arnhem kan sowieso betiteld worden als succesvol, want de spits trof dit seizoen in de Eredivisie twintig keer doel. Daarmee zou Van Wolfswinkel de nodige interesse getrokken hebben. Blick schat de vraagprijs voor de aanvaller in op zo’n vijf miljoen euro.

Vind jij FC Basel een goede club voor Ricky van Wolfwinkel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke club mooi land ik zeg doen.
Alleen verdwijn je van de Europese radar.

24 mei 2017 om 22:57

Nou de spelers van base komen toch zeker bij leuke clubs terecht hoor. Basel is zeker bekend bij de grotere clubs.

24 mei 2017 om 23:39

Zie afgelopen seizoen Embolo.

Kopsterke spist? En dan bij Ricky uitkomen? PSV sla je slag en verpats de Jong aan Fc Basel.

25 mei 2017 om 08:03

Moest ook gelijk aan de Jong denken. Vooral omdat hij in Zwitserland geboren is ook. Is er misschien toch nog een kans om hem te slijten.

25 mei 2017 om 10:38

toch 4 goals met het hoofd gescoord dit seizoen, is 1.86 en is niet vies van fysieke duels. Maar inderdaad, kopsterk zou ik ook niet 123 bij hem uitkomen.

Nou ik zou het wel weten, als Van Wolfswinkel zijnde direct doen, deze kans komt niet nog een keer voorbij.

Zou me verbazen als hij naar Zwitserland zou gaan. Dat is niet het enige land waar je goed kunt verdienen en de Zwitserse competitie lijkt me totaal niet aantrekkelijk. Als hij weer naar het buitenland wil kan hij vast een leukere club vinden.

25 mei 2017 om 00:15

Waarom niet? Je speelt voor het kampioenschap met Basel en grote kans om champions league te spelen. Begroting is ongeveer hetzelfde als Ajax, hij kan dus ook nog redelijk verdienen. Als hij nog een financiële klapper kan maken moet hij dat zeker doen, maar wanneer die niet komt zou ik deze pakken. Belasting is voor voetballers in Zwitserland maar 20%, kan dus per jaar een paar ton netto met gemak aan overhouden. Contractie van 3 jaar afdwingen en hij is loopt daar met minimaal een miljoen weg.

25 mei 2017 om 00:47

Basel is een goede club en uiteraard financieel erg aantrekkelijk. Maar er zijn vast nog andere geïnteresseerde clubs voor hem. Als ik zo goed was als Van Wolfswinkel zou ik kiezen voor een mooiere competitie. Ik beschouw Zwitserland gewoon niet als een echt voetballand. Met al die interesse voor hem lijkt de kans klein dat hij bij ons in Arnhem blijft. Erg jammer.

Volgend jaar topscorer worden in de eredivisie en paar leuke wedstrijden laten zien in Europa dan heb je betere clubs (en competities) voor het uitzoeken als nu Basel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren