Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zwaargewicht uit het mondiale voetbal moet als klankbord dienen voor Ten Hag’

Laatste update:

Paolo Maldini is in beeld om een functie te bekleden in de nieuw te vormen organisatie bij Manchester United, zo beweert The Telegraph. Zodra de Engelse grootmacht definitief in handen komt van Sir Jim Ratcliffe, moet er een ware 'opschudding' plaatsvinden op Old Trafford. Onder meer Maldini kan rekenen op een belletje van de Britse miljardair.

Sir Jim Ratcliffe, die met een geschat vermogen van twintig miljard dollar de op een na rijkste man van Groot-Brittanië is, staat op het punt om een minderheidsbelang te verwerven bij United. Mocht het daadwerkelijk zover komen, dan staan er ingrijpende veranderingen te wachten.

Om het tij te doen keren bij een van de grootste clubs ter wereld wil Ratcliffe een ervaren voetbalman aanstellen die er samen met Erik ten Hag voor moet zorgen dat het fortuin op het veld ook prijzen gaat winnen. Het liefst zo snel mogelijk.

The Telegraph weet dat Maldini een van de namen is die in aanmerking komt voor een technische functie. Ricky Massara (voormalig 'partner in crime' van Maldini bij Milan), Lee Congerton (Atalanta) en Andrea Berta (Atlético Madrid) zijn de andere gegadigden.

Zowel Maldini als Massara zijn vrij op te pikken. Afgelopen juni kwam het tot een pijnlijke breuk tussen het clubicoon en Milan. Volgens Italiaanse media lag Maldini niet op één lijn wat betreft de toekomst van de club, waarop hij zijn biezen pakte en vertrok.

De eigenaren van Milan waren naar verluidt niet te spreken over het afgelopen seizoen. Milan eindigde als vierde en haalde de halve finale van de Champions League, maar Maldini werd afgerekend op een tegenvallende transferwindow.

Maldini speelde zijn gehele actieve loopbaan in het shirt van Milan, alvorens hij aanbiedingen kreeg om als coach aan de slag te gaan. Carlo Ancelotti poogde hem naar Chelsea te halen als assistent-trainer, maar kreeg nul op het rekest.

In augustus 2018, een paar weken na de overname door de Elliott Management Corporation, keerde Maldini terug bij Milan om aan de slag te gaan als directeur sportstrategie en ontwikkeling. Een jaar later werd hij gepromoveerd tot technisch directeur.

Maldini haalde spelers als Théo Hernandez, Rafael Leão, Olivier Giroud, Fikayo Tomori en Mike Maignan naar San Siro en werd in het seizoen 2020/21 kampioen van Italië, maar moest afgelopen zomer het veld ruimen. Nu gloort dus een terugkeer in de Europese top.

Zou Paolo Maldini een goede kandidaat zijn voor United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jullie vergeten misschien de belangrijkste naam die al langer en vaker rond hangt bij United en dat is Paul Mitchel

18 november 2023 om 12:27

Dan krijg je nog meer van hetzelfde; erg veel geld voor spelers die er nog lang niet klaar voor zijn. Talenten lopen er altijd wel rond. United is gebaat bij een technisch directeur die acute versterkingen kan binnenhalen en weet hoe het is om een collectief te smeden.

18 november 2023 om 12:46

Het probleem bij United is dat ze de toptalenten uit de mindere bekende landen niet kennen. Een speler als Calceido hadden ze voor Brighton moeten kennen.
United moet zich richten op goedkoop ophalen van talenten voordat ze bij een Europese subtop terechtkomen. Een Udogie, Malo Gusto, Van den Ven, Cole Palmer, James Maddison dat zijn allemaal spelers die United direct sterker zouden maken maar United was aan het slapen.

18 november 2023 om 13:38

Ze konden Caicedo halen voor 3 miljoen, maar "durfde" het niet aan.
Rangnick kwam volgens mij ook met een aardig lijstje waar United niet van wilde weten.

Slapen hebben ze niet gedaan, gewoon slecht beleid. Te dure spelers haken die dus niet presteren.

De vraag is of United dan wel de tijd krijgt om jonge spelers te halen die een grote speler worden en zo een goed team creeeren.
Kan United het veroorloven om 2a 3 jaar geen CL te spelen??

18 november 2023 om 13:42

Het voordeel van die dure talenten is dat je die eenmalig betaald voor mogelijk en hele carrière bij United.

Je weet ook van die spelers dat ze er acute zullen staan. Denk je dat die goedkoop zulen zijn?
Her verbaasd mij nog steeds dat alle clubs spelers kunnen halen voor een mooi prijsje, maar als United komt ze de prijs flink omhoog gooien. Daar zal nu een eind aan komen en zal er creatief gezocht.moeten worden op de tranfermarkt

Zal wel nodig zijn zo’n Maldini want de achterhoede is echt de zwakste linie bij United. Wat een koekenbakkers lopen daar rond zeg en ETH haalt het gewoon in z’n hoofd om met Evans, Lindelof en Maguire te spelen. Maar wel mooi 100 miljoen voor Antony betalen en een kleine 100m voor hojlund betalen. Het zal voor Ten Hag weinig uitmaken trouwens want het zou toch bizar zijn als ze hem nog lang laten zitten bij United na 1,5 jaar aanmodderen zonder echte progressie. Kan Maldini trouwens niet beter bij Milan zoiets gaan doen?

18 november 2023 om 20:07

Als 3/4 van je eerste keuze achterhoede geblesseerd is (Martinez, Shaw en Wan-Bissaka, laatste inmiddels weer fit), dan moet je wat. Nooit gedacht dat ik dit hier zou typen, maar sinds Onana speelt eigenlijk Maguire uitstekend. Nog steeds geen ManU speler imo, maar oké, in de prem. winnen we er 4 van de laatste 5.

100 miljoen voor Antony is puur omdat ManU ‘m een paar maanden daarvoor niet haalde voor 50/60. Na de eerste verliespartijen kon (moest) het opeens wel en kwam er geld over de brug- Ajax gaat natuurlijk hoog in de boom zitten. Beste verkoop ooit imo, Antony overtuigt verre van. Hoe dan ook een slecht beleid, al ligt dat niet aan Ten Hag; die wilde ‘m gelijk al.

Grote naam goed uithangbord ook. Weet ieder geval wat een verdediger nodig heeft qua kwaliteit zou je zeggen. Een van de beste cvs ooit

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren