Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Öztürk ziet nieuwe ster opstaan: ‘Hij is een speciaal geval, dat zie je direct’

Laatste update:

Süleyman Öztürk verwacht de komende jaren veel van de zeventienjarige Endrick, zo laat de journalist weten in een video-item van Voetbal International. De piepjonge spits van Palmeiras speelde deze interlandperiode zijn eerste twee interlands voor Brazilië. Öztürk verwacht dat Endrick, die in de zomer van 2024 naar Real Madrid vertrekt, een heel grote speler zal worden.

“Endrick heeft zijn debuut gemaakt voor Brazilië”, begint Öztürk over de jongeling. “Het is toch wel bijzonder dat deze jongen erbij is gehaald door Fernando Diniz, de bondscoach van Brazilië. Hij gaat natuurlijk over een half jaar naar Real toe, dus daarom was het wel interessant om te zien: wat haalt Real Madrid binnen?”

Collega-journalist Jarno Verweij moet bij Endrick qua speelstijl denken aan Denílson, die in het verleden 61 interlands speelde voor de Gele Kanaries. “Dat was ook echt een goede dribbelaar, al dribbelde hij wel om het dribbelen, echt om de actie. Endrick is wat meer een directe dribbelaar. Hij staat graag aan de rechterkant en dribbelt dan met een schuine lijn richting het doel. Dat doet hij op hoge snelheid, vaak goed, al raakt hij soms de controle kwijt omdat het te snel gaat."

Öztürk is ook gecharmeerd van de attractieve manier van spelen van Endrick, die volgens de journalist in zijn geboorteland wordt vergeleken met Adriano. “Vanwege die woeste directheid die hij in zich heeft. Adriano, in zijn toptijd bij Inter, dat was gewoon aannemen en dwars door de tegenstander heen als het moest.”

Adriano raakte later in zijn carrière in de problemen vanwege problemen met drank, drugs, gokken en vrouwen. “Zulke spelers komen vaak uit een bepaald milieu”, concludeert Öztürk. “Daarom wordt het interessant om deze Endrick te volgen. In interviews praat hij als een prof. Hij leeft als een prof en heeft heel veel dingen al verbannen uit zijn leven. Hij ambieert een Cristiano Ronaldo-achtige levensstijl.”

“Voor een zeventienjarige Braziliaan is dat wel bijzonder”, gaat Öztürk zijn betoog verder. “Hij wil straks echt als doelpuntenmaker direct opstaan bij Real Madrid, op achttienjarige leeftijd. Endrick is wel een speciaal geval, dat zie je direct. In de laatste weken maakte hij de ene na de andere geweldige goal. Er zaten nu al huilende mannen op de tribune, omdat ze het grote wonder kunnen aanschouwen. Dit is echt een speler waar ik naar uitkijk voor komend jaar.”

Real heeft reeds 37,5 miljoen euro overgemaakt naar Palmeiras voor de diensten van Endrick, een bedrag dat in de toekomst nog behoorlijk kan oplopen. De linkspoot speelde tot dusver al 56 officiële duels voor de Braziliaanse topclub, waarin hij goed was voor 15 doelpunten en 2 assists. Met Palmeiras werd Endrick landskampioen van Brazilië. Ook wist hij beslag te leggen op de Braziliaanse Supercup.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Betekent dus dat Mbappe de trein gemist heeft om voor de beste club ooit te spelen. Jammer voor hem…

22 november 2023 om 17:59

Er zijn wel leukere clubs om voor te spelen. Daarnaast.... leuk dat ze de beste club waren, maar dat wil niet zeggen dat ze de komende 10 jaar t meeste winnen.
Mbappe heeft er met z'n voor verstand voor gekozen dus zo jammer vindt hij het blijkbaar niet

22 november 2023 om 21:11

Mbappe gaat wel een gigantische salaris vragen, en tekengeld waar je U tegen zegt.

Ik denk niet dat Real daar aan gaat beginnen, zeker niet met de ontwikkelingen van Endrick.

Er zal vast nog een speler komen, maar dat zal niet Mbappe zijn denk ik.

22 november 2023 om 21:35

@nederland79

Leuker is een mening, dat ze historisch de beste zijn en de beste van deze generatie met de meeste CL winsten ook en gezien alle jonkies van Real die nu al op wereldniveau spelen, lijkt het me ook niet snel op te houden.

Vooral niet als ze Mbappe halen, die nog altijd gewoon transfervrij is na dit jaar.

22 november 2023 om 19:24

Mbappe als eerste spits en endrick als wisselspeler en om te laten wennen. Die jongen is nog hartstikke jong. Over 3 jaar zelfs ook nog. Wellicht zelfs met mbappe samen in de spits in de toekomst

Ik heb youtube beelden gezien pfff maar ik weet nog dat ik youtube beelden zag Lucas Moura damm dat was bizar. Kunnen de Brasil volgers en real volgers me uitleggen waarom Reinier totaal gefaald lijkt. Hij was toch ook een groot talent?

22 november 2023 om 17:29

Probleem was dat hij halverwege het seizoen kwam naar Real Madrid en kon dus niet wennen. Hij werd gelijk 2 jaar naar Bor. Dortmund verhuurd en die zaten het niet in hem zitten aangezien ze ook een Bellingham hadden op zijn positie en die was wel van Bor zelf. Daarna mocht hij in de buurt blijven bij Girona en daar ging het net even goed en kreeg toen blessure. Kwaliteit zit er wel, maar ongelukkige loopbaan keuze tot nu toe.

ik dacht hij komt met een (voor het grote publiek) onbekende speler als estavao van palmeiras.. maar nee endrick, de speler die al naar real gaat.

en ja dat is ook een groot talent, maar is altijd gewoon ff afwachten. hoop dat hij zijn belofte waar maakt

22 november 2023 om 17:14

Echt onbekend is Estevao nu ook niet vind ik. Ook al meermaals in de belangstelling gestaan van de absolute Europese top.

22 november 2023 om 17:17

Is dat de estavao die momenteel op het wku17 aanwezig is?

22 november 2023 om 17:28

Ja, recent nog twee goals tegen Ecuador gemaakt.

22 november 2023 om 17:43

En ook 3 assists en 1 goal in de groepfase. Echt een toptalent.

22 november 2023 om 17:37

Ik vind die Ozturk een beetje te populair doen de laatste tijd, maar hij zegt hier toch niet dat hij een nieuwe speler heeft ontdekt? Hij bespreekt gewoon een interessante speler

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren