Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zoon van Maldini steekt in uitstekende vorm en ramt vrije trap prachtig binnen

Laatste update:

Waar zijn vader vooral geroemd werd om zijn defensieve kwaliteiten, groeit Daniel Maldini steeds meer uit tot een gevreesde speler voorin. De 22-jarige middenvelder annex aanvaller steekt in uitstekende vorm en maakte zaterdag zijn derde goal in vier wedstrijden. Dat deed hij middels een schitterende vrije trap.

Maldini, zoon van Paolo, wordt dit seizoen door AC Milan verhuurd aan Monza. De Italiaan brak door bij de club waar zijn vader een grootheid is, maar werd daar nooit een vaste basisspeler.

Inmiddels is Maldini al toe aan zijn derde uitleenbeurt. Eerder namen Spezia en Empoli hem op tijdelijke basis over van Milan.

Dit seizoen speelt er dus een Maldini in Monza, een stad in de Italiaanse regio Lombardije. De Italiaans jeugdinternational begon het seizoen nog bij Milan, maar in januari vertrok hij op huurbasis.

Sindsdien speelde Maldini zes wedstrijden voor Monza, waarvan één als basisspeler. Vrijdag mocht hij tegen Cagliari aan de aftrap verschijnen en hij betaalde het vertrouwen van zijn trainer dubbel en dwars terug.

In minuut 41 mocht Maldini aanleggen voor een vrije trap. Hij haalde hard uit en schoot via de onderkant van de lat schitterend binnen.

Het betekende de 1-0 voor Monza en aan die stand zou in het restant van het duel niks meer veranderen. De ploeg, die in het seizoen 2021/22 promoveerde naar de Serie A, komt door de overwinning op 42 punten uit 29 wedstrijden en bezet daarmee een verdienstelijke negende plaats.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Begint eindelijk beetje te draaien. 3 goals en 1 assist laatste 4 duels. Hoop echt dat hij eindelijk basisspeler wordt bij de club wat al decennia’s lang verbonden is aan zijn achternaam; AC Milan.Wordt wel heel moeilijk. Waar zijn papa al vanaf zijn 16e onbetwist basisspeler was, is Daniel alweer 22. En is op de dag van vandaag nog ver van het gewenste niveau voor Milan…Ik heb het geduld. Als hij pas rijp is(mocht hij ooit het niveau aantikken) op zijn 30e, prima, maar hebben de Amerikanen bij Milan dat geduld? Nope…

Vrij weinig zonen van absolute topvoetballers die ook goed terecht komen als hun vaders. Zidane, Maldini, Cannavaro, Kluivert, Beckham, etc. De enige die nu bij mij opkomt zijn gebroeders Thuram (al betwijfel ik dat ze de hoge hoogtes gaan halen wat hun paps heeft gehaald), Thiago (mazinho is zijn paps), en in mindere mate Schmeichel (kampioen worden met Leicester, waarin hij zeker een steunpilaar was, is echt ongelofelijk). Voor de rest schiet het me niet te binnen van spelers die absolute top carrieres hebben gehad, waarvan hun zonen de top hebben gehaald.

17 maart 2024 om 08:44

Eh, Maldini niet? Ik neem aan dat jij het over Paolo Maldini hier hebt met zijn zoon in het artikel, maar goed om even op te zoeken wie Paolo Maldini zijn vader was!

17 maart 2024 om 09:49

Daniel is misschien op weg maar hij zit nu toch niet bij de top of wel?

17 maart 2024 om 13:06

Hij doelt op Cesare Maldini, de vader van Maldini die ook een clublegende is bij AC Milan.

17 maart 2024 om 14:14

Ja misschien paps Maldini. Maar Paolo was echt de absolute top. Meerdere champions leagues, dominant in Italie en gewoon een absolute topspeler tot en met zijn 41ste. Maar credits naar paps. Kan echter weinig zeggen over het niveau though. Alleen van de grote Italiaanse legendes, wordt zijn zoon meer genoemd dan zijn vader. Die zit toch in de categorie van Baresi, Cannavaro, Scirea.

17 maart 2024 om 12:03

Je vergeet onze eigen clublegendes waar zelfs een tribune naar vernoemd is. Er zijn nog wel wat voorbeelden maar je hebt zeker gelijk dat weinigen het niveau van de ouders halen. De echte top is helaas maar voor een enkeling weggelegd.

17 maart 2024 om 14:07

Had het eerder over de absolute top spelers. Martin Koeman was goed, maar Ronald Koeman bereikte echt de absolute top.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren