Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zomerstop is voorbij: eerste Eredivisionist begint alweer met trainen

Laatste update:

De laatste speelronde in de Eredivisie is alweer ruim een maand geleden en de play-offs om Europees voetbal en promotie/degradatie zitten er inmiddels ook alweer even op. De blik wordt weer gericht op een nieuw seizoen en FC Utrecht is zondag als eerste club uit de Eredivisie weer begonnen met trainen. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

De training wordt geleid door het nieuwe trainersduo Erik ten Hag en Jean-Paul de Jong, die in de afgelopen weken overkwamen van respectievelijk Bayern München en FC Eindhoven. Zij vervangen Robbie Alflen, die aan het einde van het afgelopen seizoen moest vertrekken. Met de nieuwe trainers voor de groep hoopt Utrecht de weg omhoog te kunnen vinden.

De Domstedelingen eindigden in het afgelopen seizoen als elfde in de Eredivisie en grepen dus naast de play-offs om Europees voetbal. Het nieuwe voetbaljaar begint voor Utrecht op zaterdag 8 augustus met een uitwedstrijd tegen Feyenoord.

Denk je dat FC Utrecht het beter gaat doen dan vorig seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

mijn eerste toto zet ik op utrecht die zullen fit aan het startsignaal verschijnen

21 juni 2015 om 10:51

Haha nee top tactiek !!;-)

21 juni 2015 om 10:53

Slim laatste drie seizoenen verloor Feyenoord de eerste wedstrijd van het seizoen volgens mij

21 juni 2015 om 11:13

Dit seizoen werd de eerste wedstrijd nog gewonnen. ADO-Feyenoord 0-1

21 juni 2015 om 11:14

Inderdaad, toen met die waardeloze scheidsrechter

21 juni 2015 om 11:38

Utrecht - Feyenoord 0-1
Zwolle - Feyenoord 2-1
Ado - Feyenoord 0-1

21 juni 2015 om 11:38

Alleen nog een paar versterkingen.

Geweldig nieuws, dit.

Ik vind dit wel erg vroeg weer hoor. Had die jongens nog even een weekje langer vakantie gegeven. Ajax begint ook deze week, maar die moeten ook al een week eerder aan de bak voor voorronde cl.

21 juni 2015 om 10:59

Haha, meestal wordt er geklaagd dat ze te veel verdienen voor het werk dat ze doen

21 juni 2015 om 11:39

Ja is ook zo. Peoh poeh ze hebben maar 4 weken valantie gehad. En hebben maar even naar een warm land kunnen gaan. Big deal!

21 juni 2015 om 11:02

Bijna elke club begint deze week met trainen anders ben je gewoon te laat.

21 juni 2015 om 11:09

Niet waar, meeste clubs beginnen pas over een week

Nav de titel had ik een club verwacht die europees speelt. Zou wel goed over zijn nagedacht maar anderhalve maand van te voren klinkt onnodig vroeg.

21 juni 2015 om 11:00

Go ahead is gister alweer begonnen

21 juni 2015 om 11:11

Maar Go Ahead is geen eredivisionist meer

21 juni 2015 om 11:17

Maar die spelen wel Europees

21 juni 2015 om 12:48

Twee wedstrijden ja, niet overdrijven.

Heerlijk, komkommertijd voorbij. Eindelijk beginnen we weer. Ben benieuwd naar de proefwedstrijdwen, welke tactiek gaan de verschillende teams hanteren dit jaar.

Dit is wel heel vroeg, zeker omdat ze geen Europees voetbal hebben. Kan goed dat ze dat nog gaat opbreken later in het seizoen.

21 juni 2015 om 11:12

@metibo nee fey won vorig seizoen van ado eerste wed

21 juni 2015 om 12:50

Week eerder beginnen breekt je op later in het seizoen? Terwijl ze nieteens Europees spelen? Man wat een nonsens. Alsof ze nu al volle bak gaan, die jongens komen van 4 weken vakantie terug. Die gaan gewoon rustig erin komen en dan kan een weekje extra geen kwaad.

Onzin om nu al te beginnen. Ze spelen pas op 8 augustus, begin gewoon begin juli....

De meeste eredivisieclubs beginnen volgende week maandag op 29 juni! Is vroeg zat, vandaag is het trouwens vaderdag, juist zo belangrijk voor de profs, hun gezinnetje toch! Laat die idioot Ten Hag zijn spelers komen. Blijkbaar is hij geen vader.

21 juni 2015 om 12:41

Wat een kortzichtige reactie. Alsof die spelers die vader zijn de rest van de dag geen dingen met het gezin kunnen doen? Daarnaast waren er ongeveer 500 supporters op de training, waaronder veel vaders met kinderen. Voor de supporters dus ook leuk!

21 juni 2015 om 13:01

Er is een verschil of je er vrijwillig naar toe gaat of dat je moet werken. En waarom zo vroeg! Slaat negens op want de eerst wedstrijd is over 8 weken!

21 juni 2015 om 13:10

ze hebben net 4 weken van hun vader kunnen genieten,die gasten verdienen genoeg geld en laat ze er ook maar voor werken/trainen,ik ben ook vader en werk ook met vaderdag(vandaag toevallig niet)kerst en oud en nieuw.wat voor mij belangerijk is dat ik gewoon contact met ze heb ook woont ze opzich zelf .het is voor een vader elke dag vaderdag ,niet 1 dag per jaar.btw volgens mij heeft ten hag wel degelijk kinderen hoor

Ik kijk niet uit naar al die oefenwedstrijden. Het zegt helemaal niks.

Ben benieuwd hoe FC Utrecht het komend seizoen gaat doen onder leiding van deze 2 goede trainers.

Zijn er bij FC Utrecht nog nieuwe spelers bijgekomen?

Ik hoorde dat ze nog steeds Cavlan van De Graafschap willen hebben. Dan zullen ze toch echt met een hoger bod moeten komen of anders ruilspelers inzetten.

Ik vind dat ze wel al heel vroeg zijn begonnen maar hopelijk werpt dit toch z'n vruchten af. Als Utrecht nog wat goede aankopen kan doen en de spelers eens een keertje niet om de haverklap geblesseerd raken, dan hoop ik echt dat de club uit mijn woonplaats ver kan komen. Play-offs EL moet toch mogelijk zijn als bv. Zwolle dit ook kan halen.

Zo ze zijn er weer vroeg bij in Utrecht. Maar je kan nooit vroeg genoeg beginnen als je iets wil bereiken. Maar wel een korte vakantie. Als er nou maar geen gebleseerde vallen.

Met JPd Jong komt t wel goed. 8e plaatst zeg ik

21 juni 2015 om 16:01

Denk dat Utrecht tussen de 12e en 16e plaats gaan eindigen. Ze hebben een zwak team. Alleen ayoub en haller zijn spelers met kwaliteit

21 juni 2015 om 19:07

Alleen hun? Duplan, Ruiter, Letschert en Leeuwin hebben ook goede kwaliteit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren