Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zoet kan PSV na acht weken weer helpen: ‘De keuze is aan de trainer’

Laatste update:

Jeroen Zoet kan zaterdag weer in actie komen voor PSV. De 22-jarige keeper stond acht weken aan de kant, nadat hij uitviel in de verloren wedstrijd tegen AZ (2-1). Zoet kampte met een liesblessure en moest daardoor Przemyslaw Tyton voorrang verlenen in het doel. Hij is inmiddels weer fit en hoopt dat Phillip Cocu het weer met hem zal proberen.

/

Zoet keepte de eerste acht wedstrijden van dit seizoen en kreeg daarin zes tegendoelpunten. In de wedstrijd tegen AZ verliet hij geblesseerd het veld en sindsdien staat Tyton tussen de palen. De Poolse keeper incasseerde acht doelpunten in zes optredens. PSV zakte flink weg sinds Zoet ernaast stond en dat betreurt hij, zegt hij in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

“Dat de resultaten minder zijn geweest, is natuurlijk zonde”, aldus Zoet. Zaterdag speelt PSV tegen sc Heerenveen en dan kan Zoet in principe weer gewoon meedoen. Hij wil echter niet direct een basisplaats claimen bij Cocu. “Of ik klaar ben om zaterdag bij het eerste te spelen? Ik ben beschikbaar en fit, maar de keuze is altijd aan de trainer”, zegt hij bescheiden.

Wie moet keepen tegen sc Heerenveen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is geen keuze! Zoet is gewoon de betere keeper en zorgt voor meer rust!

19 november 2013 om 14:08

Totaal niet. Hij oogt dom en vind Tyton een vele malen betere uitstraling hebben. Rustig, weet wat ie moet doen. Heeft al een bagage aan ervaring.

19 november 2013 om 14:15

Zoet oogt dom? Heb je wel wedstrijden van PSV gezien of verzin je deze onzin ter plekke? Tyton oogt juist onrustig en druk in het doel; hij is overigens een uitstekende lijn keeper maar hij is een drama als het aankomt op meevoetballende kwaliteiten. Hij neemt ook altijd lang de tijd als het aankomt op uittrappen en vaak zijn z'n trappen ook alles behalve op maat.

Zoet daarin tegen is qua coaching richtig de verdedigers schijnbaar beter en straalt veel meer rust uit dan Tyton. Wat mij betreft blijft Zoet in het doel staan ongeacht hoe goed Tyton ook op de lijn is.

19 november 2013 om 14:22

Ik vind Zoet nou ook geen kei in meevoetballen en z'n uittrappen zijn ook niet veel.

19 november 2013 om 14:54

Op die ahjacied moet je ook helemaal niet reageren joh. Hij weet niet wat ie zegt. Hij speelde net met zijn playmobile en mocht van zijn moeder even 5 minuten op internet...

19 november 2013 om 15:18

@younesjack Ik dacht dat een keeper er stond om ballen tegen te houden, maar hij moet blijkbaar heel goed kunnen voetballen. Ik snap dat niet een keeper hoeft van mij niet te kunnen meevoetballen zolang hij maar ballen stopt. Tyton vind ik daar beter in dan Zoet.

19 november 2013 om 16:03

natuurlijk zegt ie dat ie dom oogt hij is een ajacied zoet is vele malen beter als cillisen en tyton zelfs met zijn ervaring de spelers hebben meer vertrouwen in zoet dan in tyton dat bedoelt romarky gwn

19 november 2013 om 17:43

Ahjacied, als Zoet niet geblesseerd was geweest, zou Cillessen niet eens opgeroepen worden.

Hele slechte keeper maar ja PSV heeft op dit moment geen goede keepers dus moeten ze het hier maar mee doen.

19 november 2013 om 14:02

Hoe kom je daar bij? Zoet behoort absoluut tot de betere keepersin Nederland. Ik denk zelfs dat PSV onder de maat presteert aangezien Zoet er niet bij was de afgelopen weken. Hij brengt absoluut rust in de verdediging. Ik denk dat hij van de Nederlandse actieve keepers in de eredivisie met stip op 1 staat.

19 november 2013 om 14:05

Dat is jouw keuze, ik ben het niet met je eens.
Ik denk dat op dit moment de volgende keepers gewoon beter zijn:
Cilissen
Stekelenburg
Vermeer

19 november 2013 om 14:06

Vriend loop niet te provoceren.

ON: ik neem aan dat Cocu Zoet weer opstelt, beste keeper van de twee. Alhoewel ik Tyton ook een best aardige keeper vind.

Edit: typfout

19 november 2013 om 14:09

"ik denk dat hij van de Nederlandse actieve keepers in de eredivisie met stip op 1 staat. "

Op dit moment is alleen Cillessen actief in de eredivisie.

19 november 2013 om 14:11

@denzor91
Ben het helemaal met je eens, "ikbencool" is aan het provoceren

Cilissen vond ik afgelopen vrijdag slecht keepen tegen japan en ik vind dat hij eerstmaar eens een serie wedstrijden achter elkaar moet laten zien dat hij constant is bij Ajax
Stekelenburg is gewoon passee, hij krijgt bij Fullham wekelijks 3 a 4 doelpunten om de oren en bij Fullham wordt bij De Steek geen opstapje (zals bij vd Sar) naar Manutd.
Vermeer heeft wekelijks bij Ajax laten zien dat hij niet foutloos keept. Als Vermeer dit seizoen niet had gekeept bij Ajax was Ajax bij de winterstop al Landskampioen geweest.

Zoet is een degelijke, serieuse jongen met enorm veel potentie!

19 november 2013 om 14:17

@jorrit1972
Ik vond Cillessen niet slecht keepen, ook niet super goed ofzo.
Hij doet het bij Ajax prima vind ik, zijn altijd verbeterpunten, maar hij is nog jong en is nog niet heel lang eerste keeper. Ik denk dat hij ver gaat komen.

Vermeer heeft het inderdaad zelf verprutst, die wordt geen eerste keeper meer bij Ajax (normaal gesproken).

Stekelenburg schrijf je denk ik te snel af, hij heeft het de laatste jaren niet goed gedaan ook mede door blessures. Ik vind hem nog steeds de beste van Nederland mits hij weer zijn oude vorm terug krijgt. Hij heeft toch aardig wat ervaring wat op een WK goed van pas kan komen.

19 november 2013 om 14:20

Er zijn wel meer keepers beter dan Zoet. In mijn optiek is Tim Krul de beste Nederlandse doelman van het moment. Veel Ajacieden en andere mensen zeggen weer Cillissen. Ieder zijn eigen mening. Maar Zoet is alles behalve een slechte keeper. Hij brengt rust in de verdediging. Hij pakt moeilijke ballen en kan goed opbouwen. Zoet zou bij iedere andere Nederlandse club gewoon in de basis staan.

19 november 2013 om 14:24

@denzor91
wat betreft cillessen en vermeeer zuitten we op een lijn
wat betreft stekelenburg verschillen we van mening, hij heeft in 2010 een perfect WK gespeeld maar dat was eenmalig, daarna heb ik hem nooit meer top zien keepen. Hij behoort niet tot het rijtje Piet Schrijvers, Hans van Breukelen, Edwin van der Sar, Buffon, Desajev, etc. En hij begint al op leeftijd te komen....

Ik vind het alleen zo jammer dat forumleden als "ikbencool" dit forum gebruiken om hun eigen club te promoten in plaats van zinnig en professioneel commentaar te leveren. Voetbalzone dient voor de voetbalkenners te zijn met een neutrale kijk op voetbal zonder andere clubs af te kraken toch?

19 november 2013 om 14:39

Krul keept niet in de eredivisie, de discussie gaat om de beste keepers in de eredivisie.

natuurlijk heb je gelijk dat Krul een van de beste of misschien wel de beste nederlandse keeper is!

19 november 2013 om 14:50

@jorrit1972
Wat Stekelenburg betreft verschillen we inderdaad van mening, maar het leuke van Voetbalzone is dat je hier over kunt discussiëren.

Ja je hebt altijd van die mensen die lopen te provoceren of alleen maar onzin verkopen, dat kun je helaas niet tegengaan. Het mooiste is om zo objectief mogelijk te discussiëren en alles zo goed mogelijk te onderbouwen.

19 november 2013 om 14:56

Dat weet ik wel. Maar in een reactie boven mij roept iemand Stekelenburg. Vandaar mijn reactie.

19 november 2013 om 18:44

@messirvp
Ik ben het met je eens dat Krul de beste Nederlandse keeper is momenteel.
De ajaccieden lopen hier te provoceren, weet jij wie hun tweede keeper is?
Persoonlijk heb ik niks met PSV maar vind Zoet en Tyton weinig voor elkaar onder doen en het zelfde niveau van Cillesen.
Persoonlijk vind ik momenteel Esteban een van de beste keepers, die na het vertrek van Verbeek veel beter is geworden. Esteban is alleen beperkt doordat hij uterst rechtsbenig is,
Maar ja,het blijft een persoonlijke smaak

19 november 2013 om 14:04

Trololololo

19 november 2013 om 16:35

Jammer dat jullie bij voetbalzone zo selectief zijn bij het verwijderen van provocatieve reacties.

Vanaf het moment dat hij weg viel ging het stuk slechter met psv, misch toeval maar toch apart. Ben benieuwd als Cocu hem opstelt.

19 november 2013 om 14:05

Viel ook wel mee. Tyton is in potentie een betere speler.

19 november 2013 om 15:07

Tyton is 26 en Zoet is 22. Zoet is nu al beter dus is in potentie heel veel beter dan Tyton

Zoet is beter dan Tyton.

19 november 2013 om 18:45

Ja en Vermeer is beter als Cillissen

Voor PSV is dit simpelweg de beste keeper. Jammer voor hun dat hij een blessure kreeg. Maar ik denk niet dat de vorm van PSV samen hangt met de blessure van Zoet.

Geen al te beste keepers heeft PSV nee. Maar heel slecht is ook weer overdreven. Leuke keeper voor middenmoot ploegen. PSV had beter Hahn kunnen halen!

19 november 2013 om 14:10

Alsof Hahn op dit moment beter is dan Zoet. Wat een onzin.

19 november 2013 om 14:14

Op dit moment niet beter, maar zeker al even goed en daarnaast heeft Hahn een veel grotere toekomst, let maar op! Het zal alleen wel jammer zijn dat je dan van jouw reactie niets meer weet!

19 november 2013 om 14:16

Ik vind Hahn ook een groot talent, zeker. Hoop ook dat hij naar Feyenoord gaat, goed voor het Nederlands voetbal. Maar op dit moment is Zoet beter. Speelde aan het begin van het seizoen gewoon goed en niet voor niets opgeroepen voor het Nederlands elftal. De negatieve reacties verrassen me wel. Ik schat hem in op het zelfde niveau als Cillessen.

19 november 2013 om 14:11

Psv had beter Hahn kunnen halen ipv wie?

Zoet vind ik wel beter maar ik zou tegen Heerenveen nog gaan voor Tyton, daarna Zoet gewoon weer in goal

VZ doet het lijken alsof dat wegzakken op de ranglijst Tyton's schuld is. Heel PSV heeft het gewoon slecht gedaan de laatste weken, vond Tyton nog een van de beteren. Het is om het even wie Cocu opstelt, beiden kunnen goed keepen en zijn in mijn ogen goed genoeg voor een titelkandidaat in de Eredivisie. Cocu kan zich beter bezighouden met de 10 die hij ervoor zet, daar gaat het fout.

19 november 2013 om 15:03

Precies. Tyton keept goed. Het middenveld en de backposities zijn de zorgenkinderen van Psv. Niettemin zou ik voor Zoet in de goal kiezen, pakt ook veel ballen en lijkt iets beter met de rest van de verdediging te communiceren. Op de backs heeft PSV weinig keus, maar op het middenveld wel: Hiljemark, Schaars en Maher.

Zoet is zeker geen slechte keeper

Gewoon lekker voor hun plaats laten strijden. Tyton komend weekend nog gewoon basis laten staan en als hij dan niet naar behoren presteert, dan posteer je de week daarop gewoon weer Zoet in de basis.
Tyton brengt meer ervaring met zich mee, maar Zoet is een groot talent voor de toekomst die er zelfs nu al staat. Persoonlijk zie ik liever Zoet onder de lat.
Al met al, zoals ik hierboven al aangaf, zou ik ze de strijd met elkaar aan laten gaan. Goed gebruik maken van de luxe van twee prima doelverdedigers in je selectie.

Mijn voorkeur gaat uit naar Zoet. Ik vind de Pool ook een goeie keeper, maar vind ik in potentie Zoet beter. Ik zou tot aan de winterstop Tyton laten keepen en dan kijken of je hem voor een mooie prijs kan verkopen. Want als je hem op de bank laat dan zal een club niet zo snel komen.

Zoet is een uitstekende keeper, maar dat is Tyton ook. Tyton heeft in de afgelopen weken ook geen grote blunders gemaakt dus vind ik dat hij het verdient om te blijven spelen totdat Zoet laat zien dat hij dé nummer 1 is.

Zoet en Tyton ontlopen elkaar niet zo veel. Beide zijn het gewoon goede doelmannen. Maar goed, Zoet was de eerste doelman en is weer 100% fit om te gaan spelen. Het lijkt mij dan ook niet meer dan logisch dat hij zijn basisplaats terug krijgt. Overigens wel zonde dat een doelman als Tyton in dat geval de bank weer warm moet gaan houden.

19 november 2013 om 15:50

waarom kom eens met argumenten en ga niet zo iets roepen

19 november 2013 om 16:54

van der Hart wekelijks zien keepen? Om te beginnen afgelopen weekend? alsjeblieft zeg.

Zoet is gewoon eerste keeper. Als hij kan spelen dan speelt hij tot hij Vermeertjes gaat maken. Maar dat zie ik niet gebeuren.
De nieuwe Van Breukelen

Zoet zo vlug mogelijk weer in het doel. Komende wedstrijd als het aan mij zou liggen. Tyton is een onruststoker achterin. Met Zoet in het doel komen de goede resultaten vanzelf weer.

mooi nou park en gino nog en dan eens een maand of 6 volledig fit blijven met zijn allen graag.

Laat Tyton gewoon in het doel staan, alsof hij er iets aan kan doen dat PSV de laatste reeks als een natte krant speelt. Bij Roda-PSV bijvoorbeeld stond hij ondanks twee tegendoelpunten gewoon geweldig te keepen. Misschien moeten mensen eens wat eerder wat kritischer kijken naar pannekoeken als Willems of Arias voordat ze naar Tyton als probleem in de verdediging kijken.

Beetje jammer dat een Nederlands talent wordt verpest door PSV om daar een Pool neer te zetten op zijn positie. Wanneer heeft die Pool nou iets klaargemaakt. Gewoon Zoet laten keepen denken aan de toekomst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren