Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zoet: ‘Ik vind mezelf te goed om ergens heen te gaan waar ik niet zou spelen’

Laatste update:

Voor Jeroen Zoet leek een vertrek bij PSV aanstaande, maar de 27-jarige sluitpost verlengde zijn contract en ligt zodoende nog tot medio 2021 vast. Hij geeft in gesprek met de NOS aan dat er wel degelijk aanbiedingen waren. Zoet wil dit seizoen echter ieder weekend aan spelen toekomen en is daarom in Eindhoven gebleven.

“Ik heb een mooi nieuw contract getekend, zeker. Ik heb opties overwogen, maar heb voor mezelf de overweging gemaakt dat ik ieder weekend moet spelen. Ik vind mezelf te goed om ergens heen te gaan waar ik niet zou spelen. De Champions League heeft ook meegespeeld, maar vooral het gevoel dat goed moet zijn. Het gaat om het totaalplaatje en ik koester wat ik hier heb”, zegt Zoet, die de selectie van PSV grotendeels intact zag blijven.

“PSV heeft er alles aan gedaan om een aantal andere jongens binnen de club te houden. We weten wat het is om kampioen te worden, dat gevoel willen we overbrengen naar iedereen”, vervolgt de sluitpost. Hij is dit seizoen niet bang voor Ajax, dat zich flink versterkte. “Wij hoeven het niet van de daken te schreeuwen, maar voor ons is het doel duidelijk: kampioen worden. Dat hoeft niet elke dag naar buiten gebracht te worden.”

“De manier van spelen bevalt me. Ik zie nieuwe uitdagingen voor dit seizoen”, zegt Zoet. Zijn keuze om te blijven heeft ook deels te maken met Oranje, waar hij met Jasper Cillessen lijkt te strijden om een plaats onder de lat. "Het is belangrijk dat ik hier goed speel in de competitie en Europees. Ik heb mijn ding in dat geval gedaan en dan ligt de keuze bij anderen.”

Bereikt PSV de groepsfase van de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vrees dat zijn keuze om hier te blijven voor Oranje niet heel veel uitmaakt. We hebben twee hele goede keepers, maar denk dat de keuze uiteindelijk op Cillissen valt.

18 augustus 2018 om 10:26

Inderdaad, Cillissen heeft altijd laten zien de betere van de twee te zijn. Bij Barca zijn ze super blij met hem. Weinig teams die zo'n goede 2e keeper hebben. Er is ook veel belangstelling voor hem geweest. Ook bij het Nederlands elftal zie je gewoon dat hij de beste is.

18 augustus 2018 om 10:27

Twee hele ggoede keepers? Van der Sar was fantastisch, Stekelenburg was enkele jaren goed. Nu is het gewoon middelmaat. Leuke keepers die niet veel voor elkaar onder doen, meer niet.

18 augustus 2018 om 10:37

Oh nee, ben ik het niet mee eens. Cillissen en Zoet horen misschien niet bij de beste van de wereld, maar over de keepers in Oranje maak ik me niet zo druk.

18 augustus 2018 om 10:40

Ik denk dat je Cillessen daarmee toch tekort doet. Hij is niet beter dan Van der Sar wasn maar ik vind hem eigenlijk wel net zo goed als Stekelenburg. Bij Barca en Nederland stelt hij nooit teleur als hij moet keepen en ik ken genoeg europese subtoppers waar hij in de basis zou staan. Ik denk dat voor ploegen als Valencia, Sevilla en Napoli Cillessen ee;vooruitgang is voor wat er nu staat.

18 augustus 2018 om 11:11

Stelt hij nooit teleur?? Sorry Turkije Nederland een en al geblunder. Ik
Vind Cillessen iets beter dan zoet. Maar ik heb nooit zoiets van wauw. En dan zeggen mensen ja een keeper kan beter degelijk zijn. Degelijk was vdsar geen rare fratsen maar toch een van de beste keepers van zijn generatie.

Ik vind het een zeer goede zaak dat spelers nu meer lijken te koesteren wat ze hebben bij een Eredivisie club. Spelers als Jorgenson, Berghuis, Clasie, Blind, Luuk de Jong, Tadic, Zoet... Het zijn allemaal spelers die hier tevreden zijn of bewust gekozen hebben voor een terugkeer naar de Eredivisie. Spelers met ervaring die het niveau hier zeker omhoog brengen. Vul dat aan met talenten en spelers als Ziyech, Pereiro, Neres, Lozano en je kan echt wel een goed team neerzetten dat, met een beetje geluk, wat kan presteren in Europa. Zeker in de Europa League liggen er dan kansen. Dus Zoet, ook al is het bij de concurrent, mooi om te horen dat je tevreden bent en graag blijft! Wat mij betreft ook voor altijd. Zeker een goede keeper voor PSV en hij kan nog stappen zetten.

18 augustus 2018 om 10:30

Spelers als Luuk en Siem de Jong, Clasie en Berghuis zijn de afgelopen jaren gewoon (veel) te licht gewogen.

18 augustus 2018 om 13:43

Dat is veel te makkelijk. Alleen bij Clasie vind ik die uitspraak correct. Vooral Berghuis heeft geen kans gehad bij Watford, ze speelden daar gewoon niet met zo'n type speler.

Degelijke keeper die voor PSV erg belangrijk is. Zou voor hem zeker geen schande om wellicht zijn gehele carrière bij PSV te blijven inplaats van een risico te wagen bij een subtopper in een van de grote competities. Voor Oranje vind ik hem wel echt een klasse minder dan Cillissen.

Zoet heeft natuurlijk helemaal gelijk, alleen door veel wedstrijden te spelen wordt je beter. Een goede keeper moet niet op de reserve-bank gaan zitten, dat is iets voor jeugd-keepers of keepers in hun nadagen. Snap ook niet Cillessen maar jarenlang op de reserve-bank blijft zitten en zitten, daar is hij eigenlijk te goed voor...

18 augustus 2018 om 10:52

Jasper verdient wel het dubbele van Zoet , traint met de beste voetballers en staat er als het nodig is. Over 2/3 jaar kan hij nog steeds een vervolg stap maken en in een mindere competitie keepen daar waar Zoet na de Eredivisie klaar is en moet werken voor zijn centen kan Cillessen leven van het geld wat hij nu verdient. Dus wie is de sukkel?

18 augustus 2018 om 10:53

Ja, geld is natuurlijk het allerbelangrijkste in het leven

18 augustus 2018 om 11:44

Jeetje wat zuur weer zeg. Cillessen heeft een leus gemaakt, woont in een prachtige stad en traint elke dag met Messi. Gevolg is dat je lang niet alles speelt. Laat hem lekker. Zoet kiest heel bewust voor wel spelen en dat is zijn goed recht en ik ben blij dat hij in de eredivisie blijft want het is een goede keeper.

18 augustus 2018 om 15:50

Vreemd dat niemand ingaat op mijn argument "dat je door veel wedstrijden te spelen beter wordt"? Iedereen heeft het over geld, maar als je zelf hebt gevoetbald, dan weet dat je ritme moet hebben. En ritme krijg je alleen door het spelen van veel wedstrijden. Met bankzitten en alleen maar trainen wordt je op den duur alleen maar slechter, lijkt me toch niet zo moeilijk om te begrijpen??

18 augustus 2018 om 16:09

Wat een kansloze beredenatie... denk jij werkelijk dat zoet geen grootverdiener is bij PSV en zijn toekomst ook zeker speelt daar? Ik vind persoonlijk Cillessen iets beter, maar zoet keept wekelijks. Wie zegt dat zoet al klaar is en geen stap meer kan maken? Cillessen moet ook gewoon voor zichzelf kiezen en speelminuten maken imo

Weinig vertrouwen in ze eigen kunnen lees ik hier meer uit.
Als je goed ben speel je.
Dus blijkbaar vind hij zich eigen toch niet zo heel goed.
Soms moet je ook gewoon een gok wagen.

Ik moet bij Zoet altijd een beetje aan Waterreus denken. Ook een degelijke clubkeeper die een beduidend betere concurrent bij het Nederlands elftal voor zich heeft en af en toe een tikkie nukkig daarover doet.

En nee, Cillessen is geen v/d Sar; maar Zoet is ook geen Waterreus, dus de vergelijking gaat dan nog steeds redelijk op.

Goede keus van Zoet. Zie ook niet 1-2-3 een goede vervanger rondlopen. Dus voor PSV mooi meegenomen. Vind overigens dat Cilessen en Zoet gelijkwaardig zijn. Hoe je overkomt hangt er ook vanaf of je wedstrijden speelt waarin je je kunt onderscheiden. Een goede redding van de één wil niet zeggen dat de ander die bal niet zou hebben gehad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren