Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zoet: ‘Ik heb nog één jaar contract en sta overal voor open’

Laatste update:

PSV trainde woensdag voor de allereerste keer en verwelkomde drie nieuwe gezichten: Nick Viergever, Denzel Dumfries en Angeliño. Waar de WK-gangers en de hoofdcoach Mark van Bommel nog niet aanwezig waren, daar konden de fans van de Eindhovenaren wel gewoon oude bekenden als Luuk de Jong en Jeroen Zoet begroeten. Voetbalzone sprak met de doelman over de aanwinsten en zijn eigen ambities.


Justus Dingemanse is fulltime presentator en programmamaker bij Voetbalzone en levert onder meer bijdrages in de vorm van exclusieve interviews, reportages, documentaires en programma's.
Voor welk bedrag moet PSV Jeroen Zoet laten gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk niet dat er iemand komt voor Zoet.
Zal volgend jaar wel gratis de deur uitwandelen.

Ik zou verlengen en gewoon blij zijn met wat je hebt. Niet denken aan het buitenland of zo. Het is toch mooi om voor PSV 1 te spelen? Wat wil zo'n Jeroen nou. Gewoon verlengen en meer gaan verdienen.

27 juni 2018 om 17:25

Zo'n Jeroen wil een stapje hogerop. Niet zo gek toch?

27 juni 2018 om 21:48

Als je PSV niet goed genoeg vindt is dat niet gek nee.

27 juni 2018 om 22:12

Hoezo niet goed genoeg? Zit al sinds 2008 bij PSV, sinds 2013 eerste keeper. Dan wil je wel eens een nieuwe uitdaging.

27 juni 2018 om 23:34

Liggen er bij PSV dan geen uitdagingen meer? En houdt hij dan niet van Psv? Ik denk op beide vragen jawel! Wat ga je dan doen bij een buitenlandse middenmotor? Nederlandse clubs staan voor een gigantische klus.

28 juni 2018 om 08:39

Welke uitdagingen? Is meerdere keren kampioen geworden, CL groepsfase overleefd, EL gespeeld. Dan mag dus geen enkele speler meer uit de Eredivisie vertrekken? Want anders houdt je niet van je club? Beetje raar.

28 juni 2018 om 09:27

Groepsfase overleefd en el gespeeld? Poeh he nou mission accomplished. Waar is de ambitie?

28 juni 2018 om 09:29

Haha joh wat wil je nou? Mogen Eredivisiespelers pas vertrekken als ze 35 zijn en de Cl gewonnen hebben? Meer valt er in Nederland niet te bereiken hoor..
Iemand wil op zijn 28e een stap naar het buitenland maken en jij praat over een gebrek aan ambitie. Nogal tegenstrijdig.

28 juni 2018 om 11:18

Naar het buitenland gaan terwijl je niet eens weet waar je naar toe wilt is geen ambitie. Van PSV een europese subtopper maken is dat wel. En zeg niet dat dat onrealistisch is. Kijk naar wat voor teams er allemaal ver komen in de EL. Dat kan je consistent doen. Het punt is dat je niet naar het buitenland gaan niet aantrekkelijker zou moeten zijn mijn inziens. Tadic komt toch ook hierheen?

28 juni 2018 om 11:55

geen idee waar jij allemaal op doelt Glory maar afijn. Waarom moet Zoet nu ineens prijsgeven naar welke club hij perse wilt? Zodat hij aan jou kan tonen dat hij ambitie heeft?
Die jongen wil graag in het buitenland werken en wat van de wereld zien. Geef hem eens ongelijk? Waarom zou hij niet van 'psv houden' als hij na zoveel jaar graag wat anders wil?

28 juni 2018 om 11:59

Dus omdat hij niet direct de naam van een club kan noemen heeft hij geen ambitie? Hij wil gewoon naar een mooie club in het buitenland waarbij hij afhankelijk is van de interesse van verschillende clubs. Op basis daarvan maakt hij een keuze. Dat is niet nieuw he, zo gaat dat bij elke speler.

Een Europese subtopper worden is (naast dat het vrijwel onmogelijk is), voor Nederlandse club een lange termijn traject. Langzaam de salarissen omhoog, af en toe een klein succesje boeken etc. Je kunt niet zeggen: we houden alle spelers van niveau bij de club want we willen hogerop. Dan zit je dus met 7/8 ontevreden spelers die eigenlijk weg willen, plus geen enkele speler zal zich nog aan jou willen binden wetende dat je er nooit meer mag vertrekken. Denk jij dat er veel spelers zich bij Nederlandse clubs gaan melden als ze weten dat die clubs geen afkoopsommen wil opnemen in de contracten, of deze onrealistisch hoog willen maken? Zoet is al langer gebleven dan je mag verwachten van zo'n jongen en is nu toe aan een stap hogerop, zowel financieel, qua competitie en qua omgeving.

Zolang ze in het buitenland hogere salarissen kunnen betalen en mooiere/betere competities hebben is het vanzelfsprekend aantrekkelijk om te vertrekken op en gegeven moment. Je kunt als Eredivisie niet van de ene op de andere dag bepalen: we willen een aantrekkelijke competitie zijn voor alle voetballers. Dat Tadic komt is een mooie uitzondering. Erg goed voor het voetbal maar niet realistisch om te denken dat je dit soort spelers structureel kunt halen.
Vind het een beetje vreemd om dit soort dingen te moeten uitleggen op een voetbal forum. Je weet toch hoe het werkt in de voetbalwereld?

28 juni 2018 om 12:21

Jullie zien gewoon niet dat PSV een aantrekkelijke club is. Het is niet beter in het buitenland. Zoet denkt dat er ergens een of ander mooi avontuur ligt te wachten, omdat iedereen dat denkt in Nederland. Je wordt zo geprogrammeerd. Maar dit is wat het is! Hoop dat je op een club vind waar je van kan houden, tel je zegening als je er een gevonden hebt en probeer en probeer je team naar grote hoogte te brengen. Zoet houdt van PSV en verdient er veel geld. Blijf en doe iets bijzonders. Dit is niet hoe het is, maar hoe het zou kunnen zijn. PSV is nu niet meer dan een tussenstation.

28 juni 2018 om 13:22

Hoe jij Nederland ziet, is een utopie. In het buitenland is gewoon véél meer geld te verdienen. Daarnaast gaat het ook om het totaalplaatje. Eindhoven is een leuke stad, maar ik zie mijzelf hier niet nog een paar jaar wonen. Zo zal zoet dat ook zien, helemaal als je financieel een buffer hebt.

28 juni 2018 om 16:31

Vicieuze cirkel: de eredivie wordt slechter - de goede spelers willen weg - de eredivisie wordt weer slechter - de nieuwe goede spelers willen ook weer weg. Wanneer gaan we dit tegen? Er is hier gewoon een rol voor wat PSV spelers met echte ambitie.

27 juni 2018 om 18:02

Een stapje naar een europese middenmoter/subtopper moet toch kunnen? Dan denk ik aan een 7e-10e plaats in Italië of Frankrijk. Lijkt me best een mooie stap voor Zoet.

27 juni 2018 om 21:23

Ik denk dat je dan gewoom beter zit bij PSV. maar kennelijk verveelt de Eredivisie te snel.

27 juni 2018 om 22:18

Nouja, als hij ambitieus is, zal hij zich toch ergens anders willen testen, kijken of hij hogerop kan. Groeien in Nederland kan niet echt meer, nu hij een paar jaar bij PSV erop heeft zitten. om echt te groeien moet hij met en tegen betere spelers spelen.

27 juni 2018 om 23:37

Maar voetbal is teamsport. Hij moet helpen om van PSV een team te maken dat de EL wint. Dat is ambitie. Dt is egoïsme m.i. (en zie je bij alle voetballers). Zeker niet onbegrijpelijk maar jammer.

27 juni 2018 om 23:58

Wat een klets man. Hij wil gewoon ook het avontuur in het buitenland meemaken en dit heeft hij echt al meerdere malen aangegeven. Het is zijn carriere, helemaal niks “egoistisch” in de zin van het woord wat jij bedoeld. Hij “moet” helemaal niks bij PSV. Ja, zijn contract uitdienen - daarna is hij helemaal vrij om te gaan. En nogmaals, Zoet heeft zich meermaals bewezen en is altijd duidelijk geweest over zijn ambities dus dit kun je m niet kwalijk nemen.

28 juni 2018 om 09:26

Hij heeft juist geen ambitie. Hij weet niet eens waar hij heen wilt. PSV heeft ambitie.

28 juni 2018 om 09:53

PSV wil toch juist de CL in?! Die zul je sowieso nooit van z'n leven winnen. De EL zeer hoogstwaarschijnlijk ook niet en het zeker niet aan Zoet om daar op te gaan wachten. De beste man keept al 5 jaar in PSV 1 en gaat nu verder kijken naar een mooi buitenlands avontuur, zoals nagenoeg iedere voetballer (de meeste zelfs al veel eerder) doet.. Hou nou maar gewoon op met je gezeur op Zoet, Glory. Het is hem gegund.

28 juni 2018 om 11:14

De EL kun je winnen. Als je een beter team bouwt dan je nu hebt. En daar kan Zoet mee helpen. Of hij kan natuurlijk ergens in de middenmoot spelen... wat een avontuur zeg.

28 juni 2018 om 11:31

Vraag aan jou, Sander. Waarom praten/schrijven we spelers weg uit Nederland? Dit vind ik echt bizar. We vinden het normaal en 'gunnen' het spelers zelfs. Alsof het een straf is om hier te spelen! Dit draagt niet bij aan de gedroomde opkomst van onze clubs.

28 juni 2018 om 12:04

Glory, stop nou eens met overdrijven joh. Zoet is een 28-jarige keeper die al heel z'n carrière in de ED speelt. Het is niet dat we hem als tienertalent wegjagen ofzo he?! Die man is gewoon 5 jaar eerste keeper van een Nederlandse topclub geweest en wil nu ZELF een buitenlands avontuur aangaan. Wij praten hem niet weg uit Nederland, Jeroen heeft gewoon eigen ambities en een eigen mening. Als PSV zijnde is het niet meer dan normaal dat je je doelman na jaren van trouwe dienst zo'n stap gunt, dit doen ze dus ook. Ik snap werkelijk niet waarom jij zo op je achterste poten staat?! Bij 16-jarigen die naar United gaan? Oke. Bij Kluivert die na 1 jaar weg wil? Oke. Maar bij Zoet? Zo gek is dit toch allemaal niet? Bovendien gaat Jeroen Zoet echt niet het verschil maken zodat je ineens een EL wint, daar is wel wat meer voor nodig hoor..

28 juni 2018 om 12:08

Daar heb je onder anderen ervaren krachten voor nodig, en die doen wij allemaal weg omdat we het normaal vinden en het ze gunnen. Glory, here we come!

Nu moet PSV hem wel behouden. Jurjus, Koopmans, Understall uitgeleend. Room en Zoet hopelijk behouden en volgend seizoen ingaan met Lafont en Understall. Dromen mag

27 juni 2018 om 20:59

Als Zoet vertrekt, zullen ze vast een nieuwe keeper halen. Padt of Bizot ofzoiets, schat ik allebei hoger in dan Room.

28 juni 2018 om 00:01

Padt zou wel een betaalbaar alternatief zijn en wilt zelf ook graag een stap hogerop. Die zie ik wel graag komen en schat ik ongeveer gelijkwaardig aan Zoet.

28 juni 2018 om 15:25

Als Groningen fan gun ik het Padt ook, al jaren onze rots in de branding. Bizot was bij ons ook een goeie keeper, maar Padt vind ik beter en volgens mij vind onze bondscoach dat ook. Via PSV kan hij dan misschien die stap maken naar vaste derde keeper bij Oranje, of misschien nog wel verder, aangezien keepers laat pieken.

Opvallend hoe weinig interesse er is voor Zoet en de Jong. Maken al jarenlang deel uit van een selectie die verscheidene malen kampioen is geworden. Kennelijk zijn de zwakke optredens in Europa en het Nederlands Elftal te veel bijgebleven.

27 juni 2018 om 22:04

De transfermarkt komt gewoon laat op gang vanwege het WK dus veel te vroeg om dit soort conclusies te trekken. Daarnaast heeft hij het Europees wel goed gedaan en bijvoorbeeld tegen Atletico veel indruk gemaakt. En slecht bij Oranje valt ook reuze mee en die discussie kan ik in Nederland niet los zien van clubvoorkeur

27 juni 2018 om 22:26

Een enkele wedstrijd zoals tegen Atletico is leuk (en daarin excelleerde Zoet inderdaad) maar daar houdt het ook wel een beetje op. Dat was in het seizoen 15/16 toen ook verschillende andere spelers van PSV Excelleerde. De afgelopen seizoenen heeft Zoet niet bepaald een fantastische exposure gehad buiten de eigen landsgrenzen. Ik wens hem het beste en in Nederland presteert Zoet steady maar dat is simpelweg niet genoeg om op te vallen.

27 juni 2018 om 22:48

Geen exposure buiten de landsgrenzen omdat je club Europees niet door de voorrondes komt is wat anders dan ‘zwakke optredens in Europa’.

27 juni 2018 om 22:14

Zwakke optredens in Europa? Weet niet welke wedstrijden je van Zoet hebt gekeken in de Champions League maar hij keepte erg goed en dan met name de wedstrijden tegen Atletico Madrid. Dus dat is een beetje onzin.

27 juni 2018 om 22:28

Je teert op seizoen 15/16. Een jaargang later was het alleen maar vissen in de CL. Afgelopen seizoen twee keer vissen tegen Osijek en verder geen Europese wedstrijden. Inderdaad onzin wat ik verkoop....

Zoet wil al een tijdje weg, maar een betere club dan PSV gaat hij echt niet vinden. Misschien voor een paar knaken meer de bank warm houden bij een middenmoter in Frankrijk?

Benieuwd wat PSV voor elftal bouwt met een leegloop. Met de miljoenen van Lozano is er best een goed elftal te bouwen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren