Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zlatan maakt op korte termijn vertrek uit Parijs én bestemming bekend’

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic houdt al maanden de gemoederen bezig. Gaandeweg dit seizoen werd duidelijk dat de Zweedse spits niet langer bij Paris Saint-Germain zou blijven en dus ontstond er volop speculatie over zijn vervolgstap. Het ziet er volgens Italiaanse en Franse media nu naar uit dat er op korte termijn duidelijkheid komt over de toekomst van Ibrahimovic.

/

De verwachting van de pers is dat de 34-jarige aanvaller vrijdag naar buiten brengt dat hij Paris Saint-Germain verlaat: slechts een bevestiging van wat voor velen al maanden zeker was. Ibra heeft er dan vier seizoenen opzitten en maakte 152 doelpunten voor de club in 178 wedstrijden. De Parijzenaren spelen nog twee wedstrijden, waaronder de finale van de Coupe de la Ligue op 21 mei.

Als Ibrahimovic die wint, is het zijn twaalfde trofee in dienst van de Fransen. De spits vertrekt na opnieuw een ijzersterk seizoen en lijkt zijn loopbaan voort te gaan zetten in het land van de onbegrensde mogelijkheden: de Verenigde Staten. De verwachting is dat Ibrahimovic aan de slag gaat bij Los Angeles Galaxy, waar reeds grote namen als Ashley Cole, Nigel de Jong, Steven Gerrard en Robbie Keane spelen.

Ibrahimovic heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij de Verenigde Staten een fascinerend land vindt en dat hij er ‘op een dag’ graag zou willen spelen. Een laatste kunstje in Europa bij Manchester United werd eveneens als een mogelijkheid gezien door de media, maar dat lijkt er niet van te komen. Ook Miami FC is nu nog geen haalbare kaart, omdat oprichter David Beckham nog niet zover is met zijn club.

Naar de Major League Soccer gaan zou verstandig zijn van Zlatan Ibrahimovic

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind het allemaal te makkelijk wat hij doet. Ligue 1 is een grap geworden aangezien PSG amper weerstand krijgt van de andere clubs.
MLS is ook van een droevig niveau.
Zlatan moet naar Engeland gaan.

13 mei 2016 om 00:33

Eens. En in La Liga heeft hij niet een denderend niveau laten zien. Overschatte speler dus. (wel een topspits hoor, maar echt niet meer dan dat.) Hij zou naar BPL moeten gaan.

13 mei 2016 om 00:36

Ben groot fan van Zlatan maar als ik eerlijk ben denk ik dat die te kort komt voor Premier League. Italië past het beste bij hem. Zonde als die uit Europa verdwijnt. Of misschien gewoon afsluiten bij Ajax

13 mei 2016 om 00:43

1 jaar in Spanje slechts en Verder heel veel doelpunten in de serie a. ..als je het ene jaartje barca als meetpunt neemt? ?Kom op zeg. ..Verder past hij het beste in italia. .Milan!

13 mei 2016 om 00:50

Leicester is kampioen daar 😉

13 mei 2016 om 02:58

Groot fan van Zlatan maar je denkt dat hij te kort komt voor Engeland? Dat vind ik toch wel vrij apart. Ibrahimovic is juist heel erg geschikt voor de Premier League met zijn lengte en fysiek. Overal waar Ibrahimovic komt scoort hij er op los.

13 mei 2016 om 08:35

Overschatte speler? Hij maakt elke club kampioen. Ronaldo & messi zijn dan ook overschatte spelers omdat ze in la liga voetballen. Ibra is gewoon de beste spits van nu.

13 mei 2016 om 11:04

Ibra is een geweldenaar maar de beste spits is momenteel toch echt Suarez!

13 mei 2016 om 01:45

Waarom moet Zlatan naar Engeland gaan dan? Omdat hij het zogenaamd moeilijk zou krijgen tegen verdedigers van het kaliber Shawcross, Kaboul of Kompany? Zlatan heeft zich al bewezen in de Serie A door topscorer te worden met verdedigers als Maldini, Stam, Nesta, Materazzi, Cordoba etc als directe tegenstander en ook bij Barcelona heeft hij het prima gedaan ondanks het conflict met Guardiola door zich onder andere te laten zien in zijn eerste Clasico. Dat hij in Frankrijk geen weerstand krijgt is ook onzin want daar staat hij tegenover verdedigers die fysiek ontzettend sterk zijn. Dat hij geen Champions League wist te winnen is jammer, maar er zijn meerdere grootheden die de Champions League nooit gewonnen hebben maar toch wel de roem krijgen die ze verdienen. Overal waar Zlatan terecht kwam heeft hij de landstitel gepakt (inclusief de titels die werden afgepakt bij Juve) en dat is een prestatie die best erkend mag worden, dus wat mij betreft hoeft hij zich niet in Engeland te bewijzen en kan hij in alle rust genieten van het celebrity leven in de USA.

13 mei 2016 om 03:07

En zo is het. Heel goed verwoord!!

Zijn zogenaamde falen in Spanje heeft niks met hem te maken maar met die zelfingenomen kwal van een Guardiola en een piepende Messi die meteen bij Guardiola ging zeuren dat hij op de plek van Zlatan wilde spelen. En Pep liet zoals gewoonlijk zijn oren hangen en de rest os geschiedenis. Zlatan faalde helemaal niet.

13 mei 2016 om 09:44

Messi bewees wel dat hij het daar beter kan dan zlatan

Zou mooi zijn als hij nog 2 jaar bij Ac Milan zou spelen en op 36 jarige leeftijd lekker met pensioen gaat. Zo een grootheid hoort gewoon nog een paar jaar door te gaan in de Europese top in plaats van tegen de lamme en blinde te spelen in Lala land.

13 mei 2016 om 09:51

Usa lala land... zeker nooit voetbal gevolgd daar

13 mei 2016 om 16:36

Geen haar op mijn hoofd die daar aan moet denken nee.

Iedereen die beweert dat Zlatan ergens voor tekort komt verwijs ik naar (onder andere) Zweden-Engeland. Ik weet niet wat zijn volgende stap zal zijn maar ik hoop iets wat competitief is. Dan kunnen jullie na een half jaar hier komen vertellen dat je fout zat. Zelfs als je de Franse competitie als een boutcompetitie wil afschilderen moet je nog steeds toegeven dat zijn prestaties gewoon fenomenaal zijn. Ook in Italië. Ook in Spanje. Ook in Nederland. Niet alleen het aantal doelpunten, ook de manier waarop.

Ga dan 1 jaar naar Engeland laat zien of je daar ook zo kan knallen! En ga daarna naar LAG om af te bouwen jammer dit als het waar is maar aan de andere kant heeft die gelijk lekker weer elke dag en zo hopelijk komen der nog paar bekende bij LAG dan heb je toch een leuke team staan.

Aan de bookmakers te zien is man united nog steeds de favoriet, je krijgt maar iets meer dan 2 x je inleg terug, als die daadwerkelijk naar de mls gaat krijg je daar behoorlijk goede odds voor terug

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren