Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ziyech mag keuze maken: veel beter salaris of toezegging ‘op tien’

Laatste update:

Hakim Ziyech verkeert in de bijzondere situatie dat zowel Feyenoord als FC Twente hem heel graag aantrekt, deze maand. De spelmaker van sc Heerenveen staat er goed op bij beide clubs en heeft aanbiedingen van alle twee in beraad. Het Algemeen Dagblad weet dat de 21-jarige Ziyech waarschijnlijk nog zaterdag of zondag de knoop doorhakt.

/

De ochtendkrant stelt dat Ziyech de voorbije dagen uitgebreid heeft gesproken met zowel Feyenoord als FC Twente. Feyenoord zou hem een veel hoger salaris bieden dan de Tukkers, maar die hebben weer de toezegging gedaan dat Ziyech de vaste ‘nummer tien’ wordt als hij naar Enschede besluit te gaan. In Rotterdam-Zuid is Lex Immers eerste keus op die plek en zou Ziyech rondom of naast hem spelen.

Vrijdagavond was Ziyech goed bezig tegen Feyenoord, in een wedstrijd die in 1-1 eindigde. Bij het verlaten van het strijdtoneel kreeg hij van supporters van beide clubs applaus. “Ja, dat heb ik gehoord. Maar ik ben nu speler van Heerenveen en ik probeer Heerenveen te helpen waar ik kan. Ja, het doet wat met me. Maar daar moet je niet teveel naar kijken, denk ik”, zei hij.

Hakim Ziyech kan het beste kiezen voor...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dus nu hebben beide teams de deal rond en is het aan Ziyech waar hij heen gaat? Meer salaris of een vaste plaats op de plek waar je je lekker voelt. Feyenoord moet wel gek zijn als hun Ziyech niet op 10 laten spelen. Lastige keus beide teams zullen de zelfde doelstelling hebben zowel in Europa als in Nederland dus zich in de kijker spelen doet hij beide teams op de zelfde manier.

Feyenoord mogelijk meer mogelijkheden maar ook meer concurrentie.
Alsjeblieft kies voor Twente !!!
Mokotjo - Ziyech - Gutierréz na de winter stop klinkt lekker.

16 augustus 2014 om 07:19

Ga sloapn joh

16 augustus 2014 om 09:47

Kadir7 probeer is inhoudelijk te reageren jochie!

16 augustus 2014 om 09:57

joeri03 jij reageert nu zeker wel inhoudelijk?

16 augustus 2014 om 07:49

Ik snap nog steeds niet waarom Feyenoord hem wil halen. Ik snap wel dat hij een talent is die bij elke club welkom is, maar Feyenoord heeft andere prioriteiten lijkt me want de positie van Zyech is bezet door Immers, die je er in mijn ogen prima naast kan zetten, maar die door de gemiddelde Feyenoorder wordt aanbeden. Willen ze hem, Zyech, als buitenspeler gebruiken ofzo?

Iedereen nu enorme verwachtingen van die jongen, dat is wel uit te leggen maar het blijft altijd afwachten of hij het zelfde kan brengen op een hoger niveau. Als ik hem was gebruikte ik het bod van Feyenoord om er bij Twente wat meer salaris uit te slepen en koos ik voor Enschede. Daar heb je iets meer luwte. En uit zijn interview vond ik niet blijken dat Feyenoord zijn volgende club was.

16 augustus 2014 om 08:09

Als je dan ook nog bedenkt dat feyenoord het middenveld van vorig jaar nu nog intact heeft, dan lijkt me zyech ook nog is overbodig, of hij moet knokken voor een basisplaats.

Hij lijkt me ook niet een ideale vervanger clasie, of feyenoord moet het hele middenveld op de kop gaan gooien. Ik zie eerder een ayoub de positie van clasie overnemen. Of misschien wel ortiz van az. Lijken me betere vervangers voor de positie van clasie.

16 augustus 2014 om 08:40

En Vilhena naast Immers met Ziyech ervoor?
Dan heb je een middenveld met loopvermogen, creativiteit, scorend vermogen, maar ook een middenveld dat kan verdedigen en over fysiek beschikt.

16 augustus 2014 om 08:45

Nee dan heb je geen middenveld dat kan verdedigen en fysiek sterk is.

16 augustus 2014 om 09:03

Want Vilhena en Immers kunnen niet verdedigen en zijn zwak?

16 augustus 2014 om 09:14

Even serieus! Gaat Feyenoord Immers boven een technisch vaardige speler als Ziyech stellen. Keuze is toch vrij simpel. Immers is geen 10 waardig. Wanneer Feyenoord hem laat lopen voor Immers zijn ze echt maf daar in Rotterdam. Alles, maar dan ook alles loopt stuk bij Immers.

16 augustus 2014 om 09:23

Er staat toch dat Feyenoord hem meer sallaris bied? Dat noem ik nou niet laten lopen. En natuurlijk heb je bij een club als FC Twente minder concurrentie dat is niet meer dan normaal. FC Twente is toch een club die voor de plekken om europa league voetbal speelt en Feyenoord wil toch voor het kampioenschap gaan. Dan is het logisch dat je bij Feyenoord meer concurrentie heb.

16 augustus 2014 om 10:01

Precies

16 augustus 2014 om 10:14

@jairarsenal: ik denk ook dat rutten immers wat naar achter wilt halen. Het is ook logisch, immers is bij balverlies ontzettend belangrijk. Die jongen loopt zijn longen uit zijn lijf en zorgt vaak voor verovering vaan de bal (direct of indirect). Vilhena kan de rol van clasie weer overnemen als opbouwer.

16 augustus 2014 om 11:41

FR-21
JIJ bent duidelijk niet op de hoogte.
Want hij wordt door de gemiddelde Feyenoorder wel degelijk gewaardeerd.
Omdat hij fysiek weer wel meer brengt dan veel andere. En fysiek tot het gaatje gaan wordt altijd gewaardeerd in Rdam.

16 augustus 2014 om 19:25

Ook is het niet per se de verovering, maar ook de manier van druk zetten. Veel spelers raken het al kwijt als ze zo'n gek (dit keer positief bedoeld) als Immers op zich af zien rennen.

16 augustus 2014 om 08:01

En waar zet je Eghan en Ebicillio neer dan of laat je die banken?

16 augustus 2014 om 08:53

Eghan laat je idd banken. Hij is nog niet constant en blessuregevoelig. Hij is nog niet klaar voor een basisplaats. Ebecilio kan gewoon blijven staan.

16 augustus 2014 om 08:35

Dit verhaal in nonsense.. Overal is al bevestigd dat de verslaggever zijn huiswerk gewoon heeft gedaan en daar een verhaaltje ronddom heeft gemaakt.. Aangezien Clasie nog niet weg is kan hij zoiets schrijven. Het enige wat ervan waar is dat beiden ploegen interesse hebben in hem.

16 augustus 2014 om 10:54

Als Ziyech naar feyenoord komt, moeten ze sowieso Immers een plek op de bank geven. Met Clasie als opruimer/opbouwer en met vilhena als creatieve harde werker heb je een goed middenveld met die technische creatieve Ziyech. En ja mocht Clasie verkocht worden, geen Toornstra voor 6 miljoen of meer halen maar die Ayoub kopen van FC Utrecht!

Ga slapen of Pokémon kijken

16 augustus 2014 om 07:27

Moeilijke keus

16 augustus 2014 om 07:31

Goeie reactie, lekker toevoegend.

On: ik zou voor de basisplaats kiezen. Als je het goed doet komt het altijd wel goed met het geld, maar ik denk ook dat feyenoord niet gek is en hem echt wel op de 10 laten spelen

16 augustus 2014 om 10:29

Ik zeg: lekker Voor prijzen gaan spelen bij twente!

Hoezo komt Ziyech vast op tien? Als dhij de betere is natuurlijk maar als hij zich aan moet passen ala Motkar zie ik toch liever de beste op tien, en als bv een Eghan dan beter is...
Los daar van hoop ik dat deze voetballer onze FC komt versterken maar ik vrees dat hij naar Feijenoord gaat.

16 augustus 2014 om 10:02

Ziyech is veel meer een echte tien dan Eghan. Ik vind Ziyech trouwens ook een 'typische' Twentespeler, past goed in het technisch verzorgde positiespel. Denk dat Ziyech bij Twente ook beter tot zijn recht komt dan in het meer opportunistische voetbal van Feyenoord.

16 augustus 2014 om 10:16

Heeft puur met Immers te maken (niet lullig bedoeld). Zet Ziyech ipv Immers en je hebt gewoon een voetballend elftal. Met spelers zoals Van Beek, Kongolo, Clasie, Vilhena, Ziyech, Boëtius en Bilal.

16 augustus 2014 om 10:45

Verzorgde positiespel? Je bedoelt dat slaapverwekkende afbraakvoetbal dat jullie al jaren spelen?

16 augustus 2014 om 11:02

Dat noemen ze daar verzorgde positie spel, alle ballen op Tadic en dan zeggen dat Feyenoord afhankelijk is van Pelle...

Feyenoord heeft hem juist op 10 nodig. Gisteren heeft Ziyech laten zien dat de buitenspelers beter voetballen door hem. Ik zie die heerlijke balletjes tussen de verdediging door op Boetius of Bilal wel zitten. Dan hebben we niet eens een nieuwe spits nodig, via Ziyech en de buitenspelers kan Te Vrede er echt wel 20 scoren (hij hoeft er nog maar 18!). Ik wil Immers niet afvallen, die kan gewoon niet beter, maar dat is geen 10 die als tussenstation voor de aanvallers fungeert.

16 augustus 2014 om 09:17

Le Canard. Ik copy/paste jouw tekst. Ik kan er niet bij dat er serieus over nagedacht moet worden door Feyenoord, Supporters of de zogenaamde voetbalkenners hier. Alles loopt stuk bij Immers. Buitenspelers komen niet in hun spel. Spits krijgt daardoor geen ballen. Clasie en Vilhena kunnen nu niet degelijk kaatsen. Het hele team gaat beter draaien met een echte nummer 10. Wie dat niet wil zien kan beter een andere sport gaan kijken. Het is de belangrijkste positie in je elftal.

16 augustus 2014 om 09:27

Leuk jouw bashen op Immers de hele tijd maar hij is al wel twee seizoenen de meest scorende middenvelder in de Eredivisie. Dat zal ook met Pelle te maken hebben gehad maar zeker niet alleen maar. Is leuk dat je jezelf objectief noemt maar je bent verre van. Je haat tov Immers druipt er vanaf. Bah

16 augustus 2014 om 09:36

Hehe eindelijk iemand die het ook ziet!
Immer voegt niets creatiefs toe bij Feyenoord, het is een prima werker die af en toe een goaltje mee pikt, maar geen speler die je elftal sterker maakt met creativiteit.

Ik snap er geen klote van dat Feyenoord maar met Immers op 10 blijft spelen, of snappen wij er geen klote van?
Die gozer verprutst bijna alles in de opbouw!

Als hij naar Twente gaan heeft Feyenoord gefaald!!

16 augustus 2014 om 09:39

Met al die kansen had hij de best scorende middenvelder in de wereld moeten zijn. Je kan toch niet ontkennen dat hij gewoon niets creatiefs toevoegt?

Ik haat m zeker niet maar zie wel dat er veel bij hem misloopt en als je wilt groeien als Feyenoord heb je een speler als Ziyech nodig!

16 augustus 2014 om 11:18

@elastiek, zolang houthakker Immers bij Feyenoord in het veld staat zal er nooit leuk gevoetbalt kunnen worden. De voorstanders van Immers hebben het over zijn vele doelpunten en harde werken maar het meeste werk dat hij verricht is het herstellen van zijn eigen balverlies en als je kijkt naar het aantal kansen die hij afgelopen seizoen heeft gehad is het een wonder dat hij er maar 12 heeft gescoort. IK ben geen Immers hater maar vind Immers gewoon absoluut niet kunnen voetballen.

18 augustus 2014 om 14:58

Elastiek. Doe niet zo simpel. Dus wanneer men objectief is mag men geen negatief (realistisch) beeld hebben, in mijn ogen overigens in deze volledig terecht en met mij velen om me heen die echt wel verstand hebben van voetbal. Wat zijn nu in vredesnaam de argumenten pro Immers. Dat hij wat doelpunten maakt op zijn positie is toch normaal. Feyenoord speelt met Immers op nummer 10. Hoe vaak heeft hij Boetius in stelling gebracht. Hoe vaak heeft bij een degelijke kaats gemaakt met Clasie en of Vilhena. Hoe vaak heeft hij niet te missen kansen gemist, en is hele belangrijke wedstrijden. Hoe vaak loopt het dood bij Immers. Hoe vaak vertraagd het spel door en bij hem, terwijl een nummer 10 creatief dient te zijn en technisch vaardig aan de bal. Ik kan wel even doorgaan.

Ziyech is veel beter dan Immers, laat Ziyech lekker op 10 spelen en dan past Immers zich maar aan.

Ziyech moet gewoon op 10 spelen wat heb je aan een houthakker als immers op 10. Twente garandeert hem een plek op zijn favoriete positie maar, misschien wilt Hakim weer teamgenoten worden met Bilal.

16 augustus 2014 om 08:04

Inderdaad. Beiden Marokkanen en heeft met Bilal samengespeeld. Zal voor de aanpassing misschien wel makkelijk voor hem zijn om ook deels om die reden voor Feyenoord te kiezen.

Verwacht zelf dat hij voor Feyenoord kiest.

16 augustus 2014 om 08:49

Gisteren Feyenoord dus niet gekeken zeker? Gisteren heeft Immers als 1 van de weinige een hoog niveau gehaald. Ook nog eens gescoord (ook al staat hij op naam van Te Vrede).

16 augustus 2014 om 09:19

Hoog niveau gehaald? Eerste helft kwamen 58 procent van zijn passes aan. Hij liet weer eens zien handelingssnelheid te kort te komen. Hij loopt zelden vrij terwijl Ziyech wel goed tussen de linies speelt.

16 augustus 2014 om 11:00

En als Immers niet in de weg gelopen had (door voor een bal te gaan, die als hij een klein beetje overzicht had, voor de bedoelde Te Vrede had gelaten) had Te Vrede er twee gescoord en Feyenoord gewonnen.

Ik vind dat Twente zyech heel goed kan gebruiken en hij daar het meest past

Het blijft voor ons speculeren, maar wat in dit stukje staat lijkt me grote onzin. Ik geloof wel dat het de insteek is dat zyech voor de 10 positie gehaald zou worden, maar om hem dat zwart op wit te beloven gaat er bij mij niet in.

Net als het veel grotere salaris wat schijnbaar in rotterdam wordt geboden, er kan echt wel wat inzitten, maar ik denk ook niet dat daar duizenden euro's verschil inzit, mede omdat er in enschede ook wel ruimte gecreerd is met het vertrek na rosales, brama, wisgerhof, tadic en boscker. Hierzou zeker ook wel wat moeten kunnen.

het gaat denk ik meer om waar zyech zelf het beste gevoel heeft, ik zie hem heel graag in enschede ballen, ik heb ook genoten van zijn spel gisteren, je bent zeker welkom hier

Ziyech is de eredivisie ontgroeid naar mijn mening, tijd voor een subtopper in engeland of duitsland!

16 augustus 2014 om 08:29

Als je ziet welje eredivisie spelers er naar het buitenland gaan... komt hij daarvoor zeker in aanmerking maar dan bij aston villa ofzo.... maar zie hem liever nog even op nederlandse velden

16 augustus 2014 om 11:06

Na twee goede wedstrijden, kun je dat niet zeggen. Hij heeft nog zeker twee goede seizoenen nodig, liefst bij een club met meer prestatiedrang. Daarna kan die naar het buitenland kijken, dat gezeur ook altijd dat iemand 'te goed' voor onze competitie is...

Als het zo zwart op wit is zie ik hem voor feyenoord kiezen. Maar goed hij is een goede speler maar eghan vind ik een groter talent alleen het is wel lekker als je twee van deze grote talenten hebt

Zyech gaat gewoon naar Feyenoord. Het is de bedoeling dat hij maandag wordt gepresenteerd. Toornstra zal later volgen in week wanneer clasie definitief verkocht wordt aan porto. Nu nog een nieuwe keeper halen, want Mulder kan echt niet meer. Boer proberen te halen.

Boer
Boularouz beek kongolo woudenberg
Toornstra zyech vilhena
Bilal te vrede boetius

16 augustus 2014 om 09:12

Feyenoord gaat echt geen 8 à 10 miljoen neer leggen. En je ziet in Toornstra toch geen versterking

16 augustus 2014 om 09:15

Jij vindt Toornstra geen versterking? Waarom niet? Ik vind het een geweldige voetballer.

16 augustus 2014 om 09:22

Sinds de transfer van ADO naar Utrecht vind ik hem qua voetballer achteruit gegaan. Speelt niet zoals we dat van hem gewend zijn. Maar ieder zijn eigen mening.

16 augustus 2014 om 09:26

Komt omdat Utrecht zeer matig is. 15 keer gescoord in 38 duels bij een middenmoter als een aanvallende middenvelder is erg goed. En hij heeft 3 assists gegeven.

16 augustus 2014 om 09:13

Hahaha je hebt wel heel vertrouwen in zyech en je Feyenoord als zyech niet komt dan is Feyenoord der geweest dan zullen ze het hele seizoen niet imponeren en moeten ze een genoegen met de 7e plaats ik denk zelf dat clasie blijft waardoor Feyenoord zyech niet haalt en dat Fc Twente gewoon te laat is zodat Zyech blijft voetballen bij Heerenveen totdat er clubs komen uit buutenland

Zyech gaat naar Twente denk ik.

Ik blijf het raar vinden waarom Mathijsen speelt. Door Mathijsen kunnen wij niet door dekken en volop jagen. Hij is dan bang met al die ruimte in zijn rug dus blijft hij hangen terwijl Van Beek juist wel naar voren wilt. Ik zou dus Mathijsen eruit halen, Kongolo centraal zetten en Nelom linksback. Ik verwacht na een tijdje dat Woudenberg de concurrentiestrijd van Nelom gaat winnen. Je hebt dan 4 verdedigers die naar voren durven te verdedigen en dan blijven de linies kort op elkaar. Dat was gisteren bijvoorbeeld niet zo.

Clasie zal binnenkort wel vertrekken,dan zou ik Toornstra en Ziyech halen. Toornstra, Vilhena en Ziyech is perfect op het middenveld. En dat is volgens mij gewoon mogelijk en realistisch. Vilhena zou alleen als nummer 6 kunnen spelen en anders kan Toornstra iets meer verdedigend spelen. Volgens mij heeft hij bij ADO niet op 10 gespeeld maar een linie terug.

Immers komt daardoor op de bank. Volkomen terecht want hij liet het gisteren weer afweten. In alle wedstrijden heeft hij tot nu toe een onvoldoende gespeeld terwijl hij juist één van de spelers zou moeten zijn die het elftal op sleeptouw zou moeten nemen. Eerste helft: 58 procent van zijn passes kwamen aan. Gewoon een schande. Verder loopt hij nooit vrij. Je zag Wilkshire vaak kijken maar Immers vertikt het gewoon terwijl Ziyech wel ontzettend goed is tussen de linies.

Voorin hebben wij het denk ik redelijk goed voor elkaar. Boetius, Manu - Te Vrede, Kazim - Bilal, Schaken. Dat is niet slecht en er hoeft niet per se een nieuwe spits te komen. Ziyech en Toornstra zijn in mijn ogen belangrijker. Je kan dan domineren op het middenveld.

Volgens mij mochten we iets van 25 procent investeren. Dat is iets van 11 miljoen. Bilal heeft 3.5 miljoen gekost. Houden we 7.5 miljoen over. Dat is niet voldoende om Ziyech Toornstra te halen. Ik hoop daarom dat Van Geel met de Vrienden van Feyenoord gaat praten. Want er was namelijk sprake dat de percentage op kon lopen naar 50 procent. Toornstra kan je dan gewoon halen en volgens mij hebben wij dan gewoon een goed team die voor jaren goed staat met spelers als Van Beek, Kongolo, Toornstra, Ziyech, Vilhena, Boetius en Bilal.

Mulder
Wilkshire
Van Beek
Kongolo
Nelom
Toornstra
Ziyech
Vilhena
Bilal
Te Vrede
Boetius
16 augustus 2014 om 09:20

Laat die havenslaven toch lekker zitten.Stelletje racisten daar.Wat daar allemaal langs de lijn word geschreeuwd lusten de honden geen brood van.Stelletje Capuchonsupporters

16 augustus 2014 om 09:33

Je noemt ze havenslaven en vervolgens noem je ze racistisch. Een beetje hypocriet van je vind je niet?

16 augustus 2014 om 09:43

Feyenoorders en rascistisch? Graag voorbeelden of roep je maar wat? Ik heb zelf maar in een stadion in Nederland apegeluiden gehoord bv in twintig jaar stadionbezoek en dat stadion lag toch echt in Brabant en niet in Rotterdam. Ja we zijn grof gebekt maar rascistisch zijn we niet.

16 augustus 2014 om 09:51

Ik hoorde toch duidelijk allah allah je moeder is een ........ laatst

16 augustus 2014 om 10:04

Allah is geen ras.

Beter dan havenstaking dan een stel reserve Duitsers
On. Hoop dat hij komt en immers op de bank

Word nu wel s een beetje moe van dat gezeur over zyech.
Clubs moeten eerst maar eens 4 miljoen bij Heerenveen op de tafel leggen want dat zie ik zo snel nog niet gebeuren. Zyech is voor Heerenveen de belangrijkste speler dus ik snap wel dat ze 4 miljoen willen.

16 augustus 2014 om 10:24

Heerenveen heeft al met meerdere clubs een akkoord bereikt en Twente is mondeling akkoord met Ziyech, het is nu aan hem om te kiezen, Heerenveen is in principe geen partij meer.

De vraag is nu of Ziyech voor het geld gaat of voor het voetbal.

16 augustus 2014 om 11:08

Bij Feyenoord ga je ook voor het voetbal...

Weer hetzelfde liedje, een matige speler die een talent in de weg staat en weer verkwijnt, erg jammer... Immers wel belangrijk gister maar zat bij te vrede al een bal weg te nemen en zijn passing is echt drama en zijn schot, gewoon laten banken immer en ziyech op 10 met clasie en vilhena erachter, of vormer.

Waarom haalt ajax hem niet. Onee die hebben duarte al gehaald, voor mij nog steeds een raadsel waarom.

Immers van die plek afhalen of een andere opstelling maken

Twente of Feyenoord?
Zo moeilijk is dat toch niet!
Feyenoord natuurlijk! Haha twente laat me niet lachen!

16 augustus 2014 om 11:57

Leroy Fer en Luc Castaignos dachten daar toch heel anders over.

Ik vind het raar dat er bij vz altijd, als het om Marokkanen gaat, contract inhoudelijke informatie wordt verstrekt. Wat me echt opvalt. Dus als hij nu voor Feyenoord kiest dan heeft hij voor geld gekozen. En kiest hij voor Twente dan eiste hij een plekje op 10. Waarom lijkt me dit een nieuws bericht uit de hoge hoed van Johan Derksen.

On:

Ik denk dat hij het beste bij Feyenoord past. Mocht de concurrentie voor 10 eerlijk zijn dan zal hij immers zeker verdrijven naar de bank of een andere positie.

Ik hoop Twente. Ik denk dat hij daar meer progressie kan maken. En feyenoord heeft toch andere prioriteiten? Spits en als Classie weggaat een verdedigende middenvelder? Schreuder wil iig uiterlijk dinsdag een nr. 10 hebben.

De keuze voor feyenoord lijkt me in zijn geval beter. Fc twente heeft daarentegen toch al genoeg spelers die de 10 kunnen bekleden? Daarnaast liijkt hakim bij feyenoor dat extra kunnen brengen

Het Portugese abola zegt dat Feyenoord en Porto een akkoord hebben van 9 miljoen. Dus Zyech zou wel snel komen of hij moet voor Twente kiezen.

Als ik ziyech was zou ik naat twente gaan als opvolger promes

Het liefst heb ik dat hij naar Feyenoord komt, maar voor zijn carriere is het denk ik beter om gewoon de vaste 10 te worden bij Twente. Alhoewel ik denk dat hij wel over het loopvermogen beschikt om box-to-box te spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren