Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ziyech en Onana scoren bonuspunten: ‘Ze hebben me zelf gebeld’

Laatste update:

Hakim Ziyech en André Onana zijn eerder dan gepland teruggekeerd bij Ajax. Het tweetal mocht nog even genieten van extra vakantiedagen vanwege hun deelname aan de Afrika Cup, maar de middenvelder en de doelman zijn op eigen verzoek weer aangesloten bij de selectie van de regerend landskampioen. Trainer Erik ten Hag looft de gretigheid van Ziyech en Onana, die het oefenduel met Panathinaikos van maandagavond vanaf de tribune bekeken.

“Het mooie is dat ze me beiden zelf gebeld hebben. Ze hadden nog even vakantie, maar ze hebben er weer zin in”, zegt Ten Hag na afloop van de oefenwedstrijd tegen de Grieken tegenover Ziggo Sport. “Hakim is vandaag alweer begonnen, André begint morgen. Ze hebben er weer zin in en zijn gemotiveerd. We gaan weer beginnen.”

Noussair Mazraoui, die net als Ziyech met Marokko deelnam aan de Afrika Cup, ontbrak nog in de wedstrijdselectie van Ajax. Ook Nicolás Tagliafico en David Neres, die met respectievelijk Argentinië en Brazilië deelnamen aan de Copa América, zijn nog niet teruggekeerd in Amsterdam. Het is niet aannemelijk dat deze spelers door Ten Hag worden gebruikt in het duel met PSV om de Johan Cruijff Schaal, zaterdag in de Johan Cruijff ArenA.

Ten Hag is niet alleen maar positief na afloop van de oefenwedstrijd tegen Panathinaikos, die met 1-2 verloren ging. De oefenmeester van Ajax zegt zich af te vragen of zijn spelers in de rust in slaap waren gevallen. “Ik heb in de rust tegen de spelers gezegd dat we de wedstrijd neutraal moesten houden, want we lieten ons foppen door een ingooi en een counter. Dat mag niet gebeuren. In de tweede helft gebeurde precies hetzelfde, dat moet een belangrijke les zijn.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Nu hopen dat ziyech ook gelijk heeft aangegeven dat hij blijft. Vandaag weliswaar in een oefenpotje maar weer eens gezien hoe belangrijk hij is.

22 juli 2019 om 22:25

Denk dat hij wel blijft, zit wel op zn plafond bij Ajax. De clubs waar hij heen wil zitten niet op hem te wachten, en alles wat wel interesse in hem toont is een stap opzij. Tenzij hij naar Sevilla/Leverkussen/Roma wil, zal hij lijkt me gewoon blijven.

22 juli 2019 om 22:59

Ik zou die clubs niet bepaald een stap opzij noemen. Meer salaris, betere competitie enz.

22 juli 2019 om 23:19

Ziyech kan door zijn kwaliteiten en werklust overal mee. Hij zou prima mee kunnen bij clubs als Liverpool, Arsenal en Spurs.

22 juli 2019 om 23:28

Met zijn balverlies, domme keuzes (van afstand schieten en risico ballen) en zijn fysiek ben ik het daar niet mee eens.

22 juli 2019 om 23:28

Zeker, maar qua niveau van het team.

22 juli 2019 om 23:28

Overal is onzin. Europese subtop zou haalbaar zijn maar kennelijk denken die clubs daar anders over tot nog toe.

22 juli 2019 om 23:29

Ziyech is niet geïnteresseerd in een stap opzij ook al krijgt hij meer salaris en speelt hij in een betere competitie. Dat zijn leuke bijkomstigheden als hij er sportief op vooruit gaat en anders blijft hij gewoon nog lekker een jaar bij Ajax.

23 juli 2019 om 00:15

Meekunnen zou betekenen dat hij vaak op wissel zou komen bij die clubs en geen vaste speler voor wie er nu staat. Daarom komen die clubs niet bij hem uit.

23 juli 2019 om 00:17

Wedstrijden spelen in een betere competitie bij een goede suptopper/top zou hij alleen maar beter van worden en via die clubs zich meer in de kijker spelen. Presteren bij Ajax of presteren bij Roma is toch wel een verschil waardoor grotere clubs eerder naar je zullen kijken. Tenzij je van een buitencategorie bent zoals de Ligt en de Jong.

Misschien zeg ik iets heel geks, maar zou Ziyech geen goede aanvoerder zijn? Lekker rustig, charisma, durft zn mond open te trekken en vaste basisspeler.

22 juli 2019 om 22:25

Oh man, dit had ik al weken eerder geopperd. Mensen krijgen vanzelf veel meer een verantwoordelijkheidsgevoel. Dit hoop ik ook zo erg he. Alleen is het mij nooit opgevallen dat hij in het veld ook weleens de lijntjes uitzet.

22 juli 2019 om 22:37

Ik denk dat Ziyech zelf daar ook niet echt op zit te wachten. Heeft met zijn eerlijkheid af en toe een moeilijke band met de media, dus dat zal als hij elke keer voor de camera moet verschijnen wel weer snel botsen. Bij Twente ging het destijds ook niet geweldig.

22 juli 2019 om 23:07

Tja, persoonlijk heb ik liever iemand die zegt wat hij denkt ipv dat standaard riedeltje.

22 juli 2019 om 23:21

Hij is wel constant in overleg ik het veld. Volgens mij kan hij best aanvoerder zijn, maar dan verliest hij denk ik wat vrijheid.

22 juli 2019 om 23:01

Je bent voor PSV,je weet toch dat Afellay jaren jullie aanvoerder was....

22 juli 2019 om 22:51

Die jongen moet gewoon lekker zijn ding kunnen doen, denk dat het aanvoerder zijn hem beperkt in zijn vrijheid in zijn spel.

En daarbij is Tadic een echte leider, die moet het gewoon doen

22 juli 2019 om 23:05

Tadic is mij te emotioneel. Ben bang dat het hem alleen maar kaarten gaat opleveren.

22 juli 2019 om 23:36

Dit riep ik 2 jaar geleden al. Torn hebben ze Veltman aanvoerder gemaakt wat een grote fout was. Nu is Blind aan het solliciteren naar de rol van aanvoerder, maar zijn leiderschapskwaliteiten heeft hij al gedemonstreerd bij oranje toen z’n vader bondscoach was. Dat was 3x niks en aan de hand van een zwakke leider kun je ook geen top prestatie leveren als team. We weten allemaal van wat voor zwakke tegenstanders Oranje toen verloren heeft onder zijn leiding waardoor oranje het ek en wk is misgelopen. Ik hoop niet dat Ten Hag dezelfde fout maakt als zijn vader. Gewoon Ziyech of Tadic captain maken.

23 juli 2019 om 11:13

Wat een onzin verkondig je toch. We hebben niet gefaald door Blind junior en senior. Nederland heeft gefaald omdat de selectie niet goed genoeg was. Daarbij kan je als spelersgroep ook een eigen lijn trekken wanneer je denkt dat de trainer niet capabel is. Echter was onze blessuregevoelig sterspeler (robben) de enige die het team probeerde op te peppen en de enige die verantwoordelijkheid op zich nam. De rest liep er als makke schaapjes achteraan ipv zelf het voortouw te nemen en de lijnen uit te zetten.

Overigens moet Tadic gewoon de captain zijn. Dat is in mijn ogen de enige optie. Ziyech moet je lekker vrij laten voetballen. Blind is een goede tweede captain.

de gretigheid is mooi, maar ik hoop dat Ten Hag deze spelers tegen zichzelf in bescherming neemt en hen verbied het trainingsveld op te stappen. Iedereen is aan het klagen dat de voetbalkalender te vol is (en terecht), maar pak dan ook de rust die je kan pakken. Dit is nog het moment om te rusten, want als je ze tijdens het seizoen eens paar wedstrijden rust geeft wordt het ook niet geaccepteerd door de speler

22 juli 2019 om 22:59

Mwa, beide heren hebben na de (korter dan verwachtte) Afrika Cup al ruim 2 weken rust gehad, het is niet dat ze gelijk door zijn gekomen he. Zeker voor Onana als keeper zal overbelasting geen hele grote rol spelen denk ik.

22 juli 2019 om 23:41

Onana moet zo snel mogelijk weer spelen. Ajax mist een extra verdediger achterin die het spel verdeeld, de juiste opening zoekt, juiste moment inspeelt enz. Aan een keeper die alleen in z’n doel blijft wachten totdat de tegenstander op het doel schiet heb je niet zo veel aan. Je hebt een keeper nodig die naast het doel verdedigen ook kan meevoetballen als een soort laatste man.

23 juli 2019 om 01:54

Ondanks dat de spelers moeten rusten denk ik niet dat het heel erg is. Ajax zal hier slim op inspelen door goed te rouleren tegen mindere tegenstanders. Op dit moment kan dit makkelijk met de voorhoede: Promes, Tadic, Ziyech, Dolberg, Neres en Huntelaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren