Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ziyech breekt op markant moment met zaakwaarnemer: ‘Ik neem controle’

Laatste update:

De wegen van Hakim Ziyech en zaakwaarnemer Mustapha Nakhli scheiden na een samenwerking van twaalf jaar. Vrijdagavond kondigde de aanvaller van Chelsea via Instagram aan dat hij het heft in eigen handen gaat nemen en niet meer afhankelijk wil zijn van een derde partij. “Ik wil zelf onderhandelingen voeren en ik wil zelf beslissingen over mijn carrière nemen”, aldus Ziyech.

Ziyech werd sinds zijn periode in de jeugd bij sc Heerenveen al begeleid door Nakhli Mondial, het makelaarskantoor van zaakwaarnemer Nakhli. Met een speciaal dankwoord kondigt de hangende rechtsbuiten aan dat de wegen nu gaan scheiden. “Ik heb een punt bereikt in mijn leven waarop ik voel dat het tijd is om zelf de controle te nemen over mijn professionele toekomst”, schreef Ziyech. “Ik wil helemaal zelf onderhandelen en beslissingen nemen over mijn carrière. Ik blij heel dankbaar voor de voortdurende steun die ik heb ontvangen. Bedankt voor de afgelopen twaalf jaar, ik wens jullie niets anders dan het beste.”

Tegelijkertijd kwam ook Nakhli met een serie foto’s op het sociale medium en een dankwoord in het onderschrift. “Na 12 mooie jaren beëindigen we onze samenwerking. Een periode met dalen, successen en talloze mooie herinneringen. De beste speler die Nakhli Mondial ooit heeft begeleid, maar aan alles komt een eind. Hakim, we hebben genoten van al jouw prachtige momenten als voetballer en namens Nakhli Mondial wil ik je bedanken voor het vertrouwen en de loyaliteit! Ik wens je al het goeds, gezondheid en geluk toe, Ziyech”, aldus de zakelijke vertegenwoordiger.

Ziyech staat momenteel in de nadrukkelijke belangstelling van AC Milan, al is het vooralsnog onduidelijk of het zakelijke besluit direct gerelateerd is aan de actuele transferperikelen. Eerder op de vrijdag maakte transfermarktexpert Fabrizio Romano al bekend dat de Milanezen de gesprekken met Chelsea over een transfer van Ziyech hebben heropend en dat het aantrekken van de creatieveling gezien wordt als topprioriteit. Ook Charles De Ketelaere lijkt steeds dichter bij een overstap naar i Rossoneri te komen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij wil zelf onderhandelen met Maldini, zou ik ook doen

8 juli 2022 om 22:52

Leuk feitje; Maldini deed rond de leeftijd van Ziyech, denk wat ouder, ook zijn eigen onderhandelingen met Milan het heeft wel wat. Ziyech heeft met Maldini dus iemand voorzich die hem kan helpen; waar de pijnpunten dus liggen met zelf onderhandelen met de club, wel pas na dat het rond is natuurlijk, anders schiet hij zichzelf in de voet

8 juli 2022 om 22:56

Wist ik niet, maar hij is welkom bij Milan!

8 juli 2022 om 23:00

Zeker weten. De (harde) waarheid is dat hij momenteel essentieel is aangezien hij op 10 en rechts kan spelen, net waar Milan broodnodig de volgende stap moet gaan zetten.

8 juli 2022 om 23:40

Ik snap voetballers niet.als je je eigen marktwaarde een beetje kent, dan verdient er niemand miljoenen aan jou. die verdien je zelf. Advocaat (niet dick). Mindere goden misschien heeft een zaakwaarmer toegevoegde waarde. Maar zelfs dan.

9 juli 2022 om 00:29

Je kan een bepaald marktwaarde hebben als speler, maar dat wil ji iniet dat je als kopende partij (club) dat ook daadwerkelijk moet betalen. Precies daarom wordt er zo veel onderhandeld ;-). En dan hebben het nog niet eens gehad over het salaris. Want hoe ga jij als speler zonder zaakwaarnemer achterhalen wat een marktconform salaris is voor een spelers van jouw kaliber? Een goede zaakwaarnemer heeft vaak meerdere cliënten en dus ook voldoende vergelijkingsmateriaal

9 juli 2022 om 12:00

Ik denk als hij meer gaat verdienen dan wat hij nu verdient hij dik tevreden kan zijn. Nu heeft hij alleen aan zichzelf te denken en hoeft hij zich niet druk te maken dat de zaakwaarnemer de boot laat varen als hij er zelf te weinig aan zou verdienen.🤷🏽‍♂️

Mijn eerste reactie was eigenlijk; “vet, gewoon zelf de dienst uitmaken, gaat alles ook veel sneller enzo” Maar toen dacht ik ook gelijk van tja, de clubs onderhandelen soms echt hard en die gezichten zie je dan gewoon weer de volgende dag. Het is ook tijdrovend, Kan ook enorme wegen in het team en prestaties op het veld… maar als hij echt goed in z’n hoofd heeft dat de onderhandelingen puur zakelijk is en niets persoonlijks is, is dit een goede zet die meer voetballers moeten doen.

8 juli 2022 om 23:01

Is natuurlijk erg dubbel. Wellicht dat het ook een stuk sneller kan wanneer de speler het zelf doet. Hangt er ook vanaf hoe Ziyech erin staat denk ik.

8 juli 2022 om 23:25

Voor mij is meer de vraag, moet je niet het 1 en ander verstand van juridische kennis hebben over contracten enz? Misschien heeft ziyech deze kennis wel, maar toch bijzonder, er komt echt wel wat bij kijken lijkt mij.

8 juli 2022 om 23:27

Staat in het bericht dat hij gewoon nog steeds juridisch wordt bijgestaan. Hij zal niet opeens alles zelf doen, alleen geen zaakwaarnemer meer.

9 juli 2022 om 00:31

@R9Neymar zolang ik nog altijd lees dat voetballers moeders en ooms als Zakenwaarnemers hebben, kan ik het niet al te serieus nemen… die hebben ook niet jaren achter de schoolbanken gezeten. Hooguit een spoedcursus en een spoedcursus kan Ziyech ook wel nemen

9 juli 2022 om 20:09

True true hahahah niet zo snel aan gedacht.

Snap sowieso niet waarom voetballers van vroeg af aan niet een beetje verantwoordelijkheid leren te nemen over je eigen..

8 juli 2022 om 23:11

Hij is nu 29 en heeft genoeg ervaring,je kan dat écht niet van een speler verwachten die net komt kijken...

8 juli 2022 om 23:14

Snap ik dus wel. Je kan natuurlijk zeggen wat je wil en natuurlijk zijn die zaakwaarnemers uit op geld. Maar als voetballer kan je niet alles zelf regelen. Buiten dat hebben die gasten in hun jeugd zoveel tijd gestopt in voetbal dat, dat natuurlijk ten koste gaat van je scholing. Denk dat er weinig voetballers zijn met een vervolgopleiding.

Door een zaakwaarnemer kunnen voetballers zich wel focussen op andere dingen en als je de documentaires en verhalen mag geloven staan die zaakwaarnemers dag en nacht klaar voor hun spelers. Zo'n de Ligt bijvoorbeeld, hem schat ik in als een slimme jongen als je ziet wat voor teksten daar uit kwamen op zijn 18e-19. Als je dan ziet wat hij over Raiola zegt dan snap ik dat er voor hen wel degelijk toegevoegde waarde is in zo'n persoon.

Als hij raiola had gehad,had hij nooit zo lang in nederland gespeeld,hij kreeg pas serieuze interesse na superseizoenen,terwijl spelers nu na 1 goed seizoen als overal kunnen tekenen,ook toen hij op de bank zat bij chelseahoorde je zijn zaakwaarnemer nooit voor hem opkomen,terwijl dat bij een pulisic wel gebeurde en daarna meer speelde...

8 juli 2022 om 23:55

Raiola stond inderdaad niet bekend om zijn geduld. Voor spelers als Zlatan en Pogba werkte dat misschien, zo snel mogelijk een toptransfer forceren om veel geld voor en door de speler te verdienen maar juist Ziyech heeft altijd heel geleidelijk de weg omhoog gevonden. Heerenveen, Twente, Ajax, Chelsea, mooier kan bijna niet al had ik in plaats van Chelsea liever een Barcelona, Bayern of City gezien waar ze meer naar Ziyech z'n hart voetballen. Ik denk dus niet dat Ziyech zo'n mooie carrière had gehad onder Raiola. Sterker nog, hij was allang weggeweest voordat hij dat superseizoen 18-19 had bijgedragen in de CL voor Ajax. We vergeten vaak een beetje hoeveel carrières via Raiola in het slob zijn geraakt. Bouy is misschien wel het vaakst gebruikte voorbeeld en er zijn er veel meer op te noemen.

9 juli 2022 om 06:14

Raiola had ook gewoon een zware afkeer tegen ajax. Dat hielp ook zeker niet meer

9 juli 2022 om 12:38

Dan had Raiola hem na twente waarschijnlijk naar een club als Fiorentina gebracht en dan was het maar afwachten geweest waar hij nu gestaan had. Ajax was de perfecte club en dat extra jaartje (18/19) heeft hem echt op de kaart gezet. We zullen het nooit weten, maar voor Ziyech heeft het juist goed uitgepakt.

Zo lang ie maar een Ajax clausule in zijn contract zet vind ik het best. Slimme actie van Ziyech. Kimmich deed dit ook al. Depay dacht ik ook. Moet vaker gebeuren. 2 jaar vlammen in Italie en dan terug naar zijn favoriete cluppie.

8 juli 2022 om 23:49

Terug naar Heerenveen?

9 juli 2022 om 00:00

Nee, ASV Dronten

Slim deed davids op een gegeven moment ook. Liet een advocaat alle controleren waardoor hij alleen per uur moest betalen voor de service.

Zinn zaakwaarnemer heeft ook geregeld dat hij naar Chelsea kon en er voor gezorgd dat hij een dik salaris heeft. Dat clubs nu niet doorpakken heeft niets te maken met zijn zaakwaarnemer maar eerder met zijn vertoonde spel. Hoop dat het goed uitpakt voor hem.

8 juli 2022 om 23:45

Dat is geloof ik ook niet de insteek om te scheiden met zijn zaakwaarnemer. Ik vind dit een goede ontwikkeling. Alleen zijn er natuurlijk ook wel minpunten zoals hierboven al aangegeven.

Hou je ook meer over en de Bruyne doet ook alles zelf en hoe. Met salah de best betaalde. Denk dat hij ook zag dat er niks gebeurde. Heeft het wel goed gedaan in de geringe wedstrijden. Soms scoorde hij in de CL bijv atleti en dan zat hij weer op de bank

Slechte zaak. Je moet je focussen op voetballen en niet op zakendoen. Dit gaat ten koste van je spel.
Zegt Zyech nou dat hij vroeger geen beslissing nam dan? Zaakwaarnemers zeggen toch altijd dat de speler zelf bepaalt?

Denk dat het de trend gaat zijn. Sommige zijn niet goed en ze strijken heel veel op tegenwoordig. Als je het zelf doet weet je dat je belangen sws worden behartigd en hou je meer in je zak. Als je vrouwtje een financiële achtergrond heeft dan kan je het haar ook laten doen zoals bij Icardi en hou je het in de fam

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren