Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ziyech bevrijdt inspiratieloos Chelsea; Arsenal maakt geen fout in eigen huis

Laatste update:

Hakim Ziyech heeft Chelsea zaterdag ternauwernood een overwinning bezorgd. Op bezoek bij Crystal Palace zorgde de rechtsbuiten in de voorlaatste minuut van de officiële speeltijd voor de beslissing: 0-1. Daardoor staat Chelsea stevig op de derde plek in de Premier League. Nummer zes Arsenal won met 2-1 van Brentford, terwijl Wout Weghorst de score opende namens Burnley tegen Brighton & Hove Albion (0-3 zege).

Crystal Palace - Chelsea 0-1
Met Hakim Ziyech in de basis had Chelsea alle mogelijke moeite met Crystal Palace. De thuisploeg wist de laatste vijf competitiewedstrijden niet in winst om te zetten, maar bleef tegen de ploeg van manager Thomas Tuchel eenvoudig op de been. De eerste dreiging liet op zich wachten tot de blessuretijd van de eerste helft, toen Wilfried Zaha kon aanleggen vanaf de rand van de zestien. Zijn schot ging naast het doel van Édouard Mendy. In de tweede helft veranderde het spelbeeld amper. Chelsea had het initiatief, maar wist niet tot uitgespeelde kansen te komen. Een kwartier voor tijd brak Ziyech de ban. De middenvelder annex aanvaller schoot raak uit een rebound, maar deed dat in buitenspelpositie. In de slotminuut kroonde Ziyech zich alsnog tot man van de wedstrijd. Bij de tweede paal schoot hij een voorzet van Marcos Alonso achter de in de rust ingevallen Jack Butland.


Arsenal - Brentford 2-1
Het meest controversiële moment van de wedstrijd deed zich voor na 37 minuten, toen Yoane Wissa gleed om een inzet van Cédric Soares te blokkeren. De teruggekomen aanvaller van Brentford raakte de bal met zijn uitgestoken arm, maar scheidsrechter Jonathan Moss en de videoarbitrage grepen niet in. In de dertiende minuut had de arbitrage al een doelpunt van Arsenal afgekeurd: Alexandre Lacazette ontving de bal in het strafschopgebied van Kieran Tierney en rondde eenvoudig af, maar stond buitenspel. Ook Martin Ödegaard en Bukayo Saka waren voor de rust dicht bij een doelpunt. Het duurde tot kort na de onderbreking voordat Arsenal het veldoverwicht uitdrukte in cijfers.

Emile Smith Rowe maakte de nodige meters aan de linkerflank, betrad het zestienmetergebied, kapte verdediger Kristoffer Ajer uit en vond de verre hoek Brentford, zonder de geblesseerde Ivan Toney, stelde er weinig doelgevaar tegenover en kwam elf minuten voor tijd op een grotere achterstand. Kort nadat Ödegaard doelman David Raya dwong tot een knappe redding, was het raak via Saka. De aanvaller werd gelanceerd door Thomas Partey en vond de ruimte voor een succesvol schot in de rechterhoek. Brentford beklaagde zich vanwege een vermeende overtreding van Lacazette op Pontus Jansson in de aanloop naar het doelpunt, maar ditmaal was de scheidsrechter Arsenal wel gunstig gezind. Diep in de blessuretijd bepaalde Christian Nörgaard de eindstand op 2-1.

Aston Villa - Watford 0-1
In de eerste helft was Danny Ings het dichtst bij een doelpunt, maar de spits van Aston Villa trof de buitenkant van de paal. Twaalf minuten voor tijd trokken de bezoekers de wedstrijd naar zich toe. Ismaïla Sarr verstuurde uit stand een voorzet richting de tweede paal, waar Emmanuel Dennis klaarstond om binnen te koppen. Het was het eerste doelpunt van Watford sinds de aanstelling van Roy Hodgson. Zodoende bleef Hodgson het lot bespaard om de vierde trainer te worden in de geschiedenis van de Premier League die zijn ploeg niet zag scoren in de eerste vier wedstrijden onder diens leiding. Watford kon de zege erg goed gebruiken en klimt van de negentiende naar de achttiende plaats.

Brighton & Hove Albion - Burnley 0-3
Bij zijn vierde basisplek als speler van Burnley wist Wout Weghorst zaterdagmiddag zijn eerste Premier League-goal te maken. De spits stond halverwege de eerste helft op de juiste plek om een voorzet van Connor Roberts knap tegen de touwen te werken in de korte hoek. De score werd op slag van rust verdubbeld. Dit keer was Weghorst de aangever en schoot Josh Brownhill raak met enig fortuin: 0-2. Het feest werd compleet voor de bezoekers toen Aaron Lennon het duel twintig minuten voor tijd in het slot gooide. De middenvelder ontving de bal op de rand van het strafschopgebied en schoot onberispelijk raak in de linkerkruising: 0-3. Burnley doet door de zege de laatste plaats af aan Norwich City.

Southampton - Everton 2-0
Manager Frank Lampard had wederom een basisplek ingeruimd voor Donny van de Beek, terwijl Anwar El Ghazi genoegen moest nemen met een plek op de bank. Everton schoot moeizaam uit de startblokken en moest lijdzaam toezien hoe Southampton diverse grote kansen creëerde. Armando Broja, Valentino Livramento, James Ward-Prowse kwamen allen dicht bij de openingstreffer, die voor het rustsignaal echter uitbleef. In de tweede helft werd de score, kort nadat een treffer van Dominic Calvert-Lewin werd afgekeurd wegens buitenspel, alsnog geopend door the Saints. Che Adams legde de bal op de rand van het zestienmetergebied klaar voor Stuart Armstrong, die met een zuiver schot de rechterbenedenhoek vond: 1-0. Everton delfde ook in het restant van de tweede helft het onderspit en kwam de klap niet meer te boven. Southampton besliste het duel definitief in de 85ste minuut, toen Shane Long op aangeven van Livramento de 2-0 aantekende.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hey,

Knappe overwinning van Chelsea zeg. En wat een geweldenaar is het toch die Ziyech. Ondanks de grote tegenvaller met de buitenspel goal weten ze toch in de slotfase nog de winnende goal te maken. De Marokkaanse tovenaar had verder veel inviduele acties, was erg opvallend gedurende de wedstrijd. In de achtste minuut had hij een geweldige actie waarin hij twee man omspeelde en vervolgens nog een puike voorzet afleverde. Echt knap, Ziyech past niet goed in het systeem dat Tuchel wil spelen. Maar Ziyech is dusdanig goed dat Tuchel zijn systeem maar om hem moet aanpassen want hij is momenteel gewoon onze beste aanvaller. Ziyech is de speler waar de doelpunten van vandaan moeten komen.
Verder heb ik ook genoten van Rudiger vandaag. Buiten het puike verdedigen had de Duitse stopper nog een enorm goede lange bal in de benen. Hij gaf een aantal goede lange ballen gedurende de wedstrijd. Verder verraste Rudiger vriend en vijand met zijn schot van ver buiten in de elfde minuut op het doel van het kristallen paleis. Ook dat was zeer indrukwekkend. Ook Kovacic viel goed in, alleen heeft hij tekort gespeelt om een analyse over hem te doen. Maar hij liet in die 15 minuten meer zien dan Jorginho deze wedstrijd.

Het was duidelijk te zien dat het kristallen paleis moeite had met het opvangen van hun sterspeler, Conor Callagher. Dit is een speler waar we de komende jaren nog veel van gaan horen, maar dan in een blauw shirt. De invloed die Conor Callagher heeft op het spel van de Eagles is enorm te noemen. Neem bijvoorbeeld de wedstrijd van Crystal Palace tegen Manchester City. Conor Callagher speelde het hele middenveld van de blauwen uit Machester weg. Connor Callagher had deze wedstrijd de meeste tackles (5), meeste kansen gecreã«erd (4) , meeste schoten (2, beiden op doel) en een goal gemaakt. Tja dan mis je wel wat als je deze topper moet missen tegen de huidig wereldkampioen.

Verder Lukaku onopvallend, Havertz en Pulisic waren ook matig vandaag. Van Havertz had ik toch meer verwacht dit seizoen. Hij kende een moeilijk eerste seizoen, maar ik had echt gedacht dat hij na zijn goal in de UCL finale dit seizoen zal gaan knallen. Het valt toch tegen. Daarnaast missen we zonder Reece James en Chillwel toch wel echte (wing)backs nu in de selectie. Christensen is een oke centrale verdediger, maar als back komt hij toch echt te kort. Hij stond vaak niet goed opgesteld (vaak wat te hoog) waardoor hij veel ruimte achter zich liet. Ook bij de kans van Zaha net voor rust. Zaha was helemaal los van Christensen. Sarr doet het naar mijn mening op de linksachter positie toch iets beter, hoewel je ook ziet dat hij wat onwennig is op die positie. Maakt veel onnodige overtredingen. Dat komt denk ik omdat hij gewoon onzeker is op die positie. komt Reece James snel terug. Volgende week gaat hij als het goed is weer met de groep mee trainen (Gaf Tuchel aan).

Dinsdag ontvangen we Lille op Stamford Bridge, de huidig Frans kampioen. Lastige maar ik denk ook een zeer interessante pot. Heb er zin in! Tot dan!

19 februari 2022 om 18:05

Je bent niet grappig. Niemand lacht. Het is meer cringewaardig.

19 februari 2022 om 18:16

Laat hem toch lekker een mening over zijn clubbie hebben. Vind je dat niets dan lees je niet.

19 februari 2022 om 18:20

Als je er niet tegen kan gewoon scroll verder. Snap niet echt vanwaar die kritiek moet komen? Zegt toch niks verkeerds?

19 februari 2022 om 18:32

En laat ArsenalFanehv lekker een mening over de comment hebben, het is een forum, daar hoort kritiek bij.

19 februari 2022 om 19:57

Dat mag ook maar kristallen paleis? Really?

19 februari 2022 om 18:25

Dat ik nog de moeite heb genomen dit stuk tekst te lezen zegt genoeg over mijn eigen triestheid. Hoe dan ook.. waarom dacht je dat Havertz dit seizoen het wel even zou laten zien vanwege één doelpunt in de CL finale? Bijzonder dat je daar ook maar enig verband in weet te zoeken richting de vorm van dit seizoen.

19 februari 2022 om 18:30

Ik weet niet welke wedstrijd jij hebt gezien maar was niks knaps aan deze overwinning. Met pijn en moeite een doelpunt gescoord en leek het spel echt nergens op. Een voorhoede van 250 miljoen maar met z'n drieën raken ze geen knikker. Wordt tijd dat Tuchel in een 433 speelt met een vaste basis. Na een jaar geen vaste basis hebben is niet goed. In de zomer moeten ze ook wat aan de selectie doen en de faalhazen die er nu zitten verkopen.

19 februari 2022 om 19:14

Zo is het lekker verkopen en dan weer met crimineel oliegeld lekker de halve selectie vervangen...dan weer afgrijselijk voetbal spelen en die sterren er weer lekker uit kieperen... talent opleiden? Kan dat ook? Nee joh

19 februari 2022 om 19:33

Klopt. Ze hebben niks opgeleid.

19 februari 2022 om 19:33

Nee tuurlijk niet. Afgelopen jaren zijn heus niet talenten als Mount, Hudson- Odoi, Christensen, Chalobah en Abraham doorgebroken.

20 februari 2022 om 00:37

Leugenaar. Mount is bij Vitesse doorgebroken...Christensen is niet eens Engels... en die andere 2 gasten spelen echt nooit... je moet wel echt een bord voor je kop hebben om dit nog te verdedigen

20 februari 2022 om 11:34

- Mount heeft 1 goed seizoen op huurbasis gehad bij Vitesse. Daarna een goed seizoen op huurbasis bij Derby. Daarna is ie doorgebroken bij Chelsea, waar ie sinds 2005 in de jeugd speelde.
- Eigen jeugd betekent niet per definitie “zelfde nationaliteit
- hudson odoi en chalobah hebben respectievelijk 27 (ongeveer 1809 minuten) en 21 wedstrijden (ongeveer 1500 minuten) gespeeld dit seizoen.

Maar hey, als je Abraham bedoelde die niet speelt, dat klopt ! Die is verhuurd aan roma. Dus je zei misschien bíjn iets dat hout sneed !

19 februari 2022 om 18:36

Waarom ga je niet in op de open sollicitaties hier op voetbalzone? Dan kan je zelf de artikelen schrijven die wél worden gelezen en heb je tevens de 'eerste reactie'. Nu is het vooral enorm hinderlijk voor alle andere leden die gezellig door de reacties willen lezen om dan eerst een kwartier door jouw tekst heen te scrollen. Ik vermoed dat de meeste hier ook niet op zoek zijn naar jouw stuk voetbal lectuur, maar liever bondige reacties lezen bestaande uit aforismen of korte opmerkingen.

19 februari 2022 om 18:43

Alle overwinningen van Chelsea zijn knap volgens jou, heb je tijdens de wedstrijd een word document openstaan waar je deze essays in uittypt? Er is heel weinig bijzonders aan zo'n overwinning en het is hilarisch dat Chelsea nog wel prima door Arsenal gepasseerd kan worden dit seizoen.

19 februari 2022 om 19:39

Weer een mooi verslagje over onze club.

De drie punten zijn binnen. Prima gespeeld door Arsenal, extreem zonde van die late tegentreffer. De strijd om top 4 gaat voortvarend. West Ham punten verspeeld en Spurs waarschijnlijk ook.

19 februari 2022 om 18:10

Het gaat allemaal niet vanzelf maar we blijven gelukkig wel de wedstrijden winnen. Volgende pot tegen Wolves belangrijk om een directe concurrent ervoor te elimineren. Dan ziet het er echt goed uit.

19 februari 2022 om 18:23

@baloog Dacht even dat je op jezelf reageerde, moet even mijn ogen laten checken. Hoewel de strijd om plek 4 erg spannend is, vind ik het toch wel vrij oneerlijk om te zien dat er zoveel verschil is in het aantal gespeelde wedstrijden. West Ham, die 1 plek boven Arsenal staat, heeft 3 wedstrijden meer gespeeld.

19 februari 2022 om 18:32

Absoluut, 3 punten blijven het belangrijkste. Als ik zo kijk naar de concurrentie zou ik toch echt de top 4 zien als een verplichting voor Arteta en Arsenal. Dat moet hoe dan ook behaald worden.

Chelsea komt hier heel goed weg met de 3 punten want goed was het allerminst.

Arsenal zuinige zege maar blijven goed mee doen om de cl tickets

Smith-Rowe heeft laten zien waarom hij in de basis moet staan. Speelde weer heerlijk en is een genot om naar te kijken. Lacazette was wel pijnlijk om naar te kijken en verprutste heel wat aanvallen. Dat Arsenal geen penalty heeft gekregen is trouwens echt schandalig, maar niet verrassend...

De jongens van Hale End hebben ons weer gered.

Ziyech zet zen goede vorm door , hopelijk krijgen we hem nog te zien ooit bij Ajax , is toch men favoriete speler samen met Tadic voor Ajax ooit

Brentford is een irritante ploeg. Eerste helft zag je ze ieder keer naar de grond gaan en doen alsof ze blessures hebben. In de 2e helft heb ik dat niet meer gezien.
Als je niet wilt spelen in de PL ga dan terug naar de Championship.

Met een goede scheids en spits win je met 4-1 in plaats van 2-1. Lacazette slordig, traag en kan niet schieten. Een spits gaat ons opbreken. Martinelli moet maar in de spits of speel met een valse negen. Odegaard of Smith Rowe.

19 februari 2022 om 18:16

Gezien zijn scoringsdrift zou ik daar haast Smith-Rowe neerzetten, is notabene onze topscoorder. Martinelli zie ik dat persoonlijk ook wel kunnen, maar is misschien minder goed als aanspeelpunt.

Verder gewoon degelijke pot weer dit. Arteta irriteert mij wel een beetje met zijn wissels, maar dat zal wel blijven gok ik.

19 februari 2022 om 18:19

Lacazette is al een tijdje geen aanspeelpunt meer. Wint amper duels. Zet daar maar een speler neer die met zijn gezicht naar de doel gaat. Dan heb je tenminste een man meer situatie voor doel.

19 februari 2022 om 18:30

Oh dat klopt inderdaad, zo bedoelde ik het ook niet. Ik bedoelde daarmee het verschil tussen Smith-Rowe en Martinelli dan. Dat het vooral afhankelijk zal zijn van wie er op de flank staat dan.

19 februari 2022 om 18:41

Ik snap je. Zo lang Laca niet meer in de spits staat.

De Drontenaar. En dat is ie. Toch wel regionale trots wat ik voel. Fijn dat t steeds wat beter gaat. Is inmiddels geen miskoop meer.

Ziyech MOTM, hij was aanvallend de beste. Het begint me een beetje te storen dat we zo vreselijk machteloos ogen iedere wedstrijd.. Er moet echt iets gaan gebeuren, want dit kan zo niet langer. Het eerste wat ik zou doen is Lukaku uit de eerste 11 halen, want hij hindert meer dan hij toevoegt. Zet Havertz daar maar neer en zie dan maar over 10 potten hoe we er voor staan! Ik ben het wel een beetje zat.. Sinds dat interview is zijn bijdrage nog verder geslonken, tot het absolute nulpunt gedaald bedoel ik dan.

19 februari 2022 om 18:11

Het is gewoon belachelijk hoeveel kwaliteit we voorin hebben staan en ze laten vrijwel allemaal niets zien. Zelfs zonder fatsoenlijke backs zou je hier moeten kunnen domineren met het spelersmateriaal. We mogen wel eens beginnen aan een flinke schoonmaak komende zomer.

19 februari 2022 om 18:16

Pulisic is ook een drama.. Sinds zijn geweldige periode in 2020 heeft hij helemaal geen ster meer laten zien! Het is schrikbarend om hem te zien spelen.. Hij moet op de allereerste plek staan om de club te verlaten aankomende zomer, hij moet weg. Wat een dramatische speler.

19 februari 2022 om 18:30

Weet jij waarom pulisic op cam speelde en havertz links ??

19 februari 2022 om 18:33

@YoeriCFC Inderdaad geen beste wedstrijd vandaag van Pulisic, maar waarom speelde hij als een soort nummer 10? Hij is toch veel beter als hij van de flanken komt, leek me logischer om Havertz op zijn positie te zetten.

19 februari 2022 om 18:58

VisWoestijn, we hebben niet veel kwaliteit staan voorin, we hebben veel geld staan voorin.

19 februari 2022 om 19:49

Ik zou eerder Havertz verkopen.
Na 2 jaar komt daar gewoon niks uit.
Pulisic kan ik nog waarderen voor zijn werkmentaliteit en acties.

19 februari 2022 om 19:00

7 balaanrakingen, laagste sinds Opta het is gaan bijhouden in 2004 ofzo. Ik zou hem gewoon weer verkopen, 50 miljoen en weg, bespaar je tenmiste op die 300k+ salaris per week.

Dat het maar 2-1 was, is echt zo niet terecht. We speelde heerlijk en creëerde veel kansen plus moesten nog een penalty krijgen. Toch maak ik me wel beetje zorgen, Lacazette kan het gewoon niet en verpruts gewoon veel kansen, dat hij pas 3 goals heeft is gewoon schandalig. Wel hebben gelukkig nog Smith Rowe, man wat een heerlijke speler.

Pff wat een wedstrijd weer... Ziyech verruit de beste man afgelopen weken, de enigste die er vol voor gaat en waar dreiging af komt. Oke hij verspeelt ook heel veel ballen, maar als hij niet aan de bal komt gebeurt er nauwelijks iets. Het word tijd dat James en Chillwell fit worden.

19 februari 2022 om 18:15

Zat een beetje op hem te letten en hij had echt amper balverlies is een complete speler geworden , hij kiest slim zen momenten uit en speelt niet meer zoals bij Ajax alle ballen met risico

19 februari 2022 om 18:29

Ik kijk chelsea iedere wedstrijd en ik kan je vertellen dat Ziyech nog steeds te vaak onnodig balverlies lijd door hele moeilijke ballen te willen geven, maar dat sierd hem ook wel weer als voetballer.

19 februari 2022 om 19:45

Niet alleen dat, zijn reactietijd is ook sterk verbeterd en zijn lichaam kan de intensiteit van de PL nu aan. Vorig jaar zag je te vaak dat hij nog even een balletje wilde aannemen en rustig zijn opties afwegen, om dan balverlies te lijden omdat er dan direct iemand bovenop hem zit. Conditioneel is ie ook vooruit gegaan heb ik het idee, jaagt ontzettend veel af en werkt zelfs voor PL begrippen hard. Hij heeft duidelijk aan zichzelf gewerkt, petje af.

Blij met de drie punten!

Dat Everton moet zich echt serieus zorgen gaan maken. Newcaste, zal er wel overheen gaan en zelfs de clubs helemaal onderaan kunnen punten pakken (op Norwich na dan).

Vanaf wanneer mag je Lukaku een miskoop noemen? Heeft gewoon niet het niveau voor de PL top. Het lukte hem bij United niet, vervolgens bij Inter wel, en nu bij Chelsea weer niet. Had lekker in de Serie A moeten blijven, dat is zijn niveau en daar past hij veel beter.

19 februari 2022 om 18:56

Eindelijk iemand die het snapt!

19 februari 2022 om 19:51

Die houding op het veld ook van hem, zeer storend.
Werkt niet op het veld en is ondanks zijn lengte in duel dramatisch.

Het baart me zorgen bij Chelsea dat er geen diepgang bij Chelsea aanwezig is . De opstelling leek prima , ondanks dat dat voor sarr en vooral Christensen heel onwennig is . Je ziet dat zij niks toevoegen aanvallend gezien , en dat het beter ging tien Alonso kwam die een bal pan klaar legde voor Hakim . Ook begreep ik niet dat pulisic en Kai niet op hun gebruikelijke positie , wat betekende dat Kai op links speelde en pulisic achter Lukaku speelde wat niet werkte en daardoor ook geen combinaties waren om Lukaku te bereiken . Het was vooral hopen op een individuele actie van puli en Kai of een pass
van Ziyech , uiteindelijk brengt Hakim met een geweldige volley Chelsea op voorsprong . Blij dat we hebben gewonnen , maar het moet echt beter als we dinsdag Lille zullen tegenkomen .
Fijne avond iedereen

Ziyech staat wel lekker te ballen de afgelopen weken. Ook vandaag weer goud waard en absoluut de motm..
Lukaku daar in tegen lijkt het helemaal kwijt te zijn. Wat een wereld van verschil met inter ..

Dankzij de transfer van Wout Weghorst naar Burnley ben ik in het bijzonder gecharmeerd geraakt van de club. Als je de club Burnley namelijk vergelijkt met de andere clubs op het hoogste niveau in Engeland zijn ze echt uniek aangezien ze bijna in zijn geheel bestaan uit 'kleurloze' spelers, in de zin dat er geen enkele diva rondloopt, wat echt een bijzonderheid an sich is in het voetbal. Alle spelers zouden ogenschijnlijk je buurman kunnen wezen en dat siert de club enorm. Deze eigenschappen kom je waarschijnlijk iets vaker tegen op een niveau lager maar juist daarom zou het prachtig wezen mocht Burnley zich handhaven. Prachtige overwinning voor hen in ieder geval en hopelijk het begin van iets prachtigs.

Ik hoorde dat de abritrage een stuk of 3, 4 penalties aan Arsenal had moeten geven en dat het 20-1 ipv 2-1 had moeten worden. Nou ja, een overwinning is een overwinning en het is beter om 2-1 te winnen waarbij je het gevoel heb dat je jezelf tekort hebt gedaan dan dat je 2-1 wint en je het gevoel hebt dat je geluk hebt gehad. Lijkt de goede kant op te gaan met Arsenal in elk opzicht.

19 februari 2022 om 22:20

Wie wil jij eigenlijk als nieuwe spits bij Arsenal? Je hebt steeds kritiek op Laca, wat ook een matige spits is, maar ik heb eigenlijk nooit van je gehoord wie je graag zou willen zien in de punt van Arsenal. Isak, J. David en die spits van Espanyol worden veelal genoemd. Wat vind jij de beste optie? Darwin Nunez leek mij wel een goede optie voor Arsenal

20 februari 2022 om 08:45

Martinelli.

21 februari 2022 om 11:16

David of Richarlison lijken mij hele goede opties.

Mooi om te zien dat Ziyech zich steeds meer laat gelden. Is ook gewoon een geweldige speler mits ie vertrouwen krijgt.

Ziyech begint gewoon de beste speler van Chelsea te worden,technisch ook een mooie goal

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren