Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zien: Haaland doet serieuze gooi naar mooiste PL-goal van het seizoen

Laatste update:

Erling Braut Haaland heeft zaterdagavond maar weer eens zijn visitekaartje afgegeven bij Manchester City tegen Southampton. De Noorse superspits brak op slag van rust de score open en deed na rust op formidabele wijze nogmaals een duit in het zakje. Op aangeven van Jack Grealish werkte hij de bal met een omhaal achter doelman Gavin Bazunu. De bezoekers stonden op dat moment met 0-3 voor, waarop Josep Guardiola besloot zijn smaakmaker naar de kant te halen. Southampton kwam kort na de wissel terug tot 1-3, waarna Julián Álvarez de eindstand op 1-4 bepaalde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wereld goal, en direct daarna haalt Guardiola hem eraf, misschien ook wel verstandig met oog op de CL van komende week. Heerlijk voetenwerk bij die omhaal, en Jack speelt ook heerlijk, alles lijkt te klikken op dit moment hopelijk kunnen ze die lijn doortrekken in Europa want ik gun City wel een finale plek.

Deze jongen heeft een cheat code.

8 april 2023 om 21:05

Hahahha mooiste reactie

Die Haaland is wel echt van een ongelofelijke niveau. Ik durf nu al te zeggen dat die jongen zeker in de top 20 beste spitsen ooit hoort.

8 april 2023 om 22:31

In de vorm waar hij nu in steekt durf ik hem zelfs in top 10 te houden. Schiet heel de Premier League aan gort.

Als Haaland zo doorgaat verbreekt hij alle records en gaat hij ongetwijfeld de geschiedenisboeken in. Wat een geweldenaar is het ook. Een doelpuntenmachine.

Fenomeen! Maakt echt serieuze kans om die gouden bal te winnen op 22 jarige leeftijd.

8 april 2023 om 20:36

Inderdaad Ronaldo is al vervangen door mogelijk een betere versie.

8 april 2023 om 20:43

Ronaldo dribbelde de PL stuk op die leeftijd... Ik heb Haaland nog nooit zien dribbelen. Totaal niet te vergelijken die spelers

8 april 2023 om 21:36

Hij moet nog 10 seizoenen rond de 40 goals maken om in de buurt te komen. Neemt niet weg dat het een heerlijke spits is, maar de vergelijking gaat nog lang niet op.

8 april 2023 om 21:39

Dan heb je Ronaldo niet zo vaak gezien helaas voor jou.

9 april 2023 om 15:00

Dribbelde de PL kapot, maar er zat toen nog weinig efficiëntie aan gekoppeld. Pas bij Real begon hij zijn truckendoos in te ruilen voor resultaten.

Toch viel hij niet zo mooi de goal in. Vond die van de Ligt mooier.

8 april 2023 om 20:09

T gaat hier echter om de PL, de Ligt speelt bij Bayern. Verder wel met je eens hoor.

8 april 2023 om 21:07

Die van Son was ook mooier, keihard de kruising in

Ik vind het eigenlijk niet echt een uitzonderlijk mooie goal. Afgaande op de titel en het verslag had ik een Ronaldo-achtige omhaal verwacht eerlijk gezegd.

8 april 2023 om 20:08

Idd. Alle superlatieven zijn overigens terecht, bijzondere spits met bijzondere kwaliteiten, maar zo heel mooi als de titel doet vermoeden is die nou ook weer niet.

8 april 2023 om 21:05

Met alles respect, maar Ronaldo had ook veel ruimte om de omhaal te maken tegen juve. De omhaal van Rooney tegen City vind ik persoonlijk de mooiste.

8 april 2023 om 23:41

Sorry, maar Ronaldo had niet veel ruimte om die omhaal te maken.
Ik zou de beelden nog eens bekijken, dan zie je dat Haaland meer ruimte heeft dan Ronaldo.

9 april 2023 om 00:07

Het zal wel om omhalen gaan in de PL dus is het volgende niet helemaal van toepassing, maar ik vind de omhaal van Zlatan de beste ooit gemaakt.

9 april 2023 om 06:58

Die van Benteke bij Liverpool vond ik ook altijd een geweldige.

Dit is toch niet eens de mooiste goal vd dag? fantastisch gedaan wel maar doe maar mij die van wolves

Zeker mooie goal maar beste van het seizoen? Denk het niet

Heeft echt alle tijd van de wereld om te positioneren, staat heel dichtbij de goal en de bal valt niet echt mooi de goal in. Nee dit is niet heel bijzonder.

En iedereen maar zeuren dat Chelsea slecht is terwijl ze dit seizoen maar 1 goal minder hebben gemaakt dan Haaland.

Zou me verbazen als deze überhaupt de top tien haalt. Knap staaltje atletisch vermogen, maar zo een bijzondere schoonheid is dit doelpunt nou toch ook weer niet?

Of je hem nou heel mooi vindt of gewoon prima, Haland bewijst vandaag in ieder geval dat ie echt niet allemaal intikkertjes scoort. Beide goals waren zeer goed, en zeker niet zo makkelijk. Hadden menige PL spitsen niet gedaan

8 april 2023 om 20:16

My thoughts exactly

8 april 2023 om 20:41

En wat als je het gewoon best een lelijk doelpunt vindt? Technisch on point maar ik kijk het doelpunt er nog eens na en vraag me echt af waar de euforie uit de pen van de redactieleden van VZ vandaan komt.

Stel je nou eens voor dat Pep dit fenomeen gewoon 90 minuten zou laten staan. Ik denk echt dat het aan het eind van het seizoen misschien wel een goal of 5 scheelt.

Vind het eerlijk gezegd wel meevallen, voorzet zit heel veel gevoel in en komt zo'n beetje slowmotion aan bij een ongedekte spits. Mag hopen dat er wel mooiere goals gemaakt zijn of worden in de PL.

Lekker verdedigd ook haha

Mooie goal maar de titel is heel erg overdreven

Dit artikel stond als een van de uitgelichte drie artikelen, dus ik ben er voor gaan zitten, de spetter van Haaland. Technisch mogelijk zeer knap, maar visueel zeer lelijk doelpunt. Ziet er op mij nogal lomp uit, dit doelpunt gaat mij in ieder geval niet nablijven.

Het is vooral een knappe goal in hoe hij hem in zijn achteruit maakt. Die tegen Dortmund was veel mooier

Lkkre goal hoor mar wereldgoal? Zo maak ik ze iedere zondag

Ik vond bij de eerste de loopactie al mooier

Heel goed mee omgegaan, want wat een afschuwelijk slechte voorzet eigenlijk. Alle tijd van de wereld gekregen en dan, van vrij dichtbij, over een reus van een speler gewipt en ook nog eens achter de man. Het is dat Haaland er een kans van maakt.

Een wereldgoal vind ik het om eerlijk te zijn niet, Oke ik zou het zelf niet beter doen maar heb al betere goals zien gemaakt worden.

Dus een "columnist" iemand die hier verhaaltjes tikt voor VZ denkt dat Haaland met deze goal een serieuze gooi doet naar goal van het jaar.. Okay dit is toch niet het forum voor een persoonlijke mening? Iedereen ziet toch dat het niet zo is..

Vind hem nou niet echt indrukwekkend om heel eerlijk te zijn. Die van Rooney, Ibra, CR7 en Bale vond ik vele malen mooier.

Ik denk (persoonlijk) dat de mooiste goal ooit de omhaal goal van Ibrahimovic is tegen Engeland.

Ongelooflijk wat een fenomeen, heerlijk goal. Hij gaat nog vele records uit de boeken schieten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren