Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Zidane coach van Real klinkt leuk, maar ik ben er nog niet klaar voor'

Laatste update:

Zinédine Zidane was assistent van Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti en besloot een jaar geleden om op eigen benen te gaan staan, door het beloftenelftal van de Spaanse topclub onder zijn hoede te nemen. Velen gingen ervan uit dat de Franse oud-topvoetballer bij Real Madrid Castilla zou worden klaargestoomd voor het ‘echte’ werk bij de hoofdmacht van de Koninklijke.

/

Na het ontslag van Ancelotti, die niet kon voorkomen dat aartsrivaal Barcelona de Spaanse titel, de Copa del Rey én de Champions League voor de neus van Real wegkaapte, zag Zidane zichzelf echter nog niet als een serieuze kandidaat om de nieuwe eindverantwoordelijke te worden in het Santiago Bernabéu. “Zidane, coach van Real Madrid, dat klinkt leuk”, geeft de Fransman toe tegenover RTL.

“Maar het is nooit aan de orde geweest dat ik het zou overnemen van Ancelotti. Ik wilde doorgaan bij de beloften, want ik ben nog niet helemaal klaar voor het eerste elftal”, is de mening van Zidane. “Een trainer is er nooit helemaal klaar voor, en we komen er nooit als we wachten tot alle lichten op groen staan. Maar ik heb geduld en doe de dingen op mijn manier. Het zal de tijd kosten die het nodig heeft.” Rafael Benítez, die overkomt van Napoli, staat komend seizoen voor de groep in Madrid.

Denk je dat Zinédine Zidane ooit hoofdtrainer van Real Madrid wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verstandige woorden. Zidane is een Real icoon die zomaar door Perez na een jaar ontslagen kan worden, zie Seedorf en Inzaghi.

15 juni 2015 om 11:56

Als er een verkiezing was voor de grootste onzin bericht.Dan zou jij zeker genomineerd zijn. Perez heeft namelijk niks met ac milan te maken. Waarom geef je dan seedorf en inzagi als voorbeeld.

15 juni 2015 om 12:09

Dat is inderdaad het risico, persoonlijk lijkt het mij verstandiger eerst een niveautje lager te presteren om zo daadwerkelijk die plek te verdienen

15 juni 2015 om 12:32

Als jij niet in staat bent om die post in de juiste context te plaatsen, ligt dat eerder jou dan aan xavi80.

15 juni 2015 om 15:23

De verkiezing voor de domste reactie zou jij geheid winnen. Je snapt totaal niet de vergelijking van xavi80 en begint hem gelijk aan te vallen. De vergelijking was hier uitstekend van toepassing

15 juni 2015 om 18:55

Helemaal niet want Perez is geen eigenaar van RM. Daarbij is Seedorf het niet gegund door de eigenaar en Inzaghi keihard gefaald. Zidane zou sowieso niet na een half jaar ontslagen worden noch zou hij zo onbenullig coachen als Inzaghi. Ancelotti is gestopt mede vanwege gezondheidsredenen. Dus om nou Perez te vergelijken met Berlusconi is van den domme omdat het twee verschillende situaties zijn. Real heeft sowieso topmateriaal vergeleken met AC Milan. De vergelijking gaat dus niet op.

15 juni 2015 om 20:34

Ja hoor. Nog een en erger nog. Hij denkt het echt beter te weten.

Seedorf en Inzagi zijn voorbeelden hoe het vaak gaat aan de top. Hopelijk heeft Zidane zn trainers carrière meer weg van bv De Boer.

hoe gaat met enzo,is het nog steeds een talent,je hoort er niks meer van.

Top gedachte...
Zidane komt er wel

Voor mij de beste ooit. De reden dat ik een Madridista werd en het is een fantastische man met een prachtige visie. Stiekem wil ik niet dat hij ooit coach word want coaches bij Real vertrekken vaak vanaf de achterdeur en dat wil ik niet met een legende als Zidane zien gebeuren. Zidane heeft een fantastisch band met iedereen in Madrid.

15 juni 2015 om 13:07

Vind het ook de beste speler. Constant een belachelijk hoog niveau

Verstandige woorden, nooit te vroeg ergens instappen als je er niet klaar voor bent, het zou zo maar kunnen als hij het had gedaan en slecht presteerde dat hij zijn enige kans heeft verspilt.

Ik denk sowieso niet dat het verstandig is voor Zidane om op termijn trainer van Real Madrid te worden. Grote kans dat je na één of twee jaar alweer wordt weggestuurd. Perez wilde zijn hele leven al Ancelotti als trainer aanstellen en ook die wordt vrij snel aan de kant geschoven. Het afbreuk risico is vrij groot. Als ik Zidane was zou ik lekker in de luwte aan een trainers carriere werken, misschien eerst als coach in Frankrijk ofzo. Overigens kan ik nu wel heel koeltjes dit lopen analyseren, maar als Real je een contract onder je neus duwt om trainer te worden, kun je natuurlijk moeilijk nee zeggen!

15 juni 2015 om 19:03

Je hoeft ook helemaal geen nee te zeggen, je hoeft alleen maar je handtekening niet te zetten.

Ik denk dat Zidane wacht met het roer overnemen tot dat Cristiano gestopt is bij Real. Dan heb je teminste een kleedkamer met normalere verhoudingen. Makkelijker om te managen voor Zidane. Tevens denk ik ook dat hij het liefst werkt met technisch begaafde spelers. Zou er niet van opkijken als in 2017-2018 Zidane manager wordt en Hazard op de linker vleugel speelt ipv Cristiano.

15 juni 2015 om 13:10

Haha lekker dan. Gewoon in het openbaar je beste speler een beetje vernederen. Dit is het verschil tussen Cules en Madridistas. Culés beschermen hun spelers altijd ten koste van alles maar Madridistas zijn geweldig in het vernederen van eigen spelers.

Je praat alsof Ronaldo een monster is. Jij praat alsof Ronaldo enkel aanwezig is op wedstrijden en niet erbij is op trainingen, alsof Ronaldo een dikke nek heeft bij zijn teamgenoten. Nee Ronaldo is een perfecte prof dat is allanger bekend waarom jij nu zo iets onzins verkondig is gewoon jammer.

En dan technisch begaafde spelers? Bale was ook Zidane's advise is Bale voetballend beter dan Ronaldo? Denk na voor je wat post man.

15 juni 2015 om 13:38

@carlo

Ik dacht dat je een jaartje rust aan het nemen was. Denk om je hart hoor!

Ik heb de Cristiano discussie al zeer vaak gevoerd op VZ, dus dat ga ik niet weer doen. Ik ga wel in op een aantal punten van je.

Om te beginnen, Ronaldo is niet onze beste speler. In tegenstelling tot waarschijnlijk 95 van het VZ forum kijk ik verder dan de doelpunten en assisten die geleverd worden door iemand alvorens ik hem de beste noem. Naar mijn mening moet je kijken hoeveel een speler bijdraagt aan het succes van een team. Dit kan dus zijn door doelpunten, maar ook door tal van andere factoren. Het gaat dus om de invloed die de speler heeft op het team. Hoe groter die invloed, hoe beter de speler (zo zou eigenlijk ook de goudenbal verkiezing moeten gaan). Onze beste speler is daarom Modric, aangezien hij de meeste invloed heeft op het team. Dit zul je niet zo snel terug kunnen vinden in de statistieken, maar dat maakt het niet minder waar. Het is daarom ook geen wonder dat ons veldspel en resultaten zwaar achteruit gingen direct nadat Modric geblesseerd was. Zelfs de grote Cristiano kon daar niks aan doen, simpelweg omdat hij die invloed niet heeft, hoe goed hij ook is.

Je 2e alinea is een alinea vol assumpties die nergens op gebasseerd zijn. Ik vind Ronaldo een uitstekende speler, zijn sportmentaliteit is ongekend. Met normale verhoudingen bedoel ik dat je niet te maken hebt met 1 superster die alles opeist, ook wanneer dat niet de beste keuze is. Of vindt jij het normaal dat Cristiano na 2893289328329 gemiste vrije trappen nog steeds achter de bal gaat staan? Dat is puur om het Cristiano is, en omdat hij die status heeft. We hadden veel meer goals kunnen maken uit standaardsituaties als je daar iemand anders neerzet, die gewoon de bal erin gooit in plaats van te schieten van 50 meter. Maar ja.. maak Cristiano maar eens wijs dat hij eigenlijk helemaal niet zo een goede vrije trappen nemer is. Zeker voor een beginnend coach als Zidane lijkt het mij fijner als de verhoudingen dus iets 'normaler' zijn. Dat is toch helemaal geen gekke gedachte?

Over je laatste stukje: Zidane heeft dat helemaal niet geadviseerd, en anders zou ik graag een stukje bewijs willen zien. Hij heeft wel gezegd dat Bale dat astronimische bedrag niet waard is, maar dat de huidige markt blijkbaar zo werkt. Er zijn veel onzin artikelen, maar ik heb nergens in quotes gelezen dat Zidane betrokken was bij de transfer van Bale in de rol van adviseur. In tegenstelling tot zijn geweldige ontdekking en adviserende rol bij de transfer van Varane natuurlijk. Verder is het gewoon een feit dat spelers als Hazard en Reus technischer zijn dan Ronaldo.

Ik denk meestal wel na voordat ik iets post

15 juni 2015 om 14:43

Voetbal draait om doelpunten en Ronaldo is daar de allerbeste in. Modric is fantastisch ja maar zonder een eindstation ala Ronaldo win je geen prijzen. Modric kan je ergens wel vervangen maar Ronaldo niet. Ronaldo scoort altijd, met elke lichaamsdeel. Hij is daarom de beste speler imo.

En over Zidane. Het is algemeen bekend dat Zidane Bale's aankoop 100 keer heeft aangeraden aan Perez. Zelf laatst zei hij dat Bale's verkoop de domste zet ooit zou zijn.

15 juni 2015 om 15:46

Ik ben het hartstikke eens meet Chi7. Ronaldo is geweldig als doelpuntenmaker, maar zijn impact op het team is veel minder dan die van Modric, getuige de 22 wins voor de blessure. Na de 22 wins ging het niet alleen minder met Real, maar ook Cr7 was minder doeltreffend. Nou heeft het een met de ander te maken, het bewijst toch de waarde van de Kroaat.

En prijzen, hoeveel prijzen hebben de doelpunten van Cr7 opgeleverd?

Blijft een fantastische afmaker hoor, maar net wat Chi7 zegt: alles draait om zijn ego (in het veld, los van zijn persoontje buiten het veld). Hoe ga je daar als beginnende coach mee om?

15 juni 2015 om 15:52

@carlo

Nope. Voetbal draait niet om doelpunten, maar om prijzen (en entertainment). Prijzen pak je mede door veel te winnen, en winnen doe je als je meer doelpunten maakt dan je tegenstander (om er een Cruijff-je in te gooien). Dus waar jij kijkt naar doelpunten, kijk ik in eerste instantie naar het winnen van wedstrijden en dus prijzen. Doelpunten leveren je bij lange na niet atijd prijzen op (zoals dit seizoen is bewezen), het winnen van wedstrijden echter wel, dat is een onomstotelijk feit.

Modric zorgt er in mijn optiek voor dat we eerder wedstrijden winnen (en dus prijzen pakken) dan Ronaldo. Ik snap dat het lastig te begrijpen is, maar als je er goed over nadenkt kom je vast en zeker een dag op dezelfde conclusie uit.

15 juni 2015 om 13:18

Wat een negatieve praat over Ronaldo.. Sinds zijn komst scoort de ploeg ieder seizoen boven de 100 doelpunten. Dat is in de geschiedenis pas één keer gelukt. Zonder zijn doelpunten liep Real Madrid nog verder achter Barcelona aan en is het aannemelijk dat de ploeg helemaal geen prijzen zou halen de afgelopen seizoenen.

Zidane voelt zich er gewoon nog niet klaar voor. HIj moet nog veel leren. Waarom dan haastig zijn en nu instappen? Dat is een enorm risco. Te groot. Als hij nu zou instappen en faalt, krijgt zijn trainerscarrière een enorme valse start. Daarnaast zal hij waarschijnlijk maar één keer de kans krijgen om het te laten zien als coach van Real, dus dan moet je instappen als je er echt klaar voor bent.

Heel verstandig van Zidane.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren