Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zerrouki is kwaad; Arne Slot geeft hem meteen een draai om de oren’

Laatste update:

Ramiz Zerrouki heeft ‘een draai om zijn oren’ gehad van Arne Slot, zo weet Marcel van der Kraan te melden. De journalist laat in de podcast Kick-off van De Telegraaf weten dat de middenvelder van Feyenoord boos is geworden op de trainer na zijn wissel in het Eredivisie-duel met Fortuna Sittard eerder dit seizoen. Slot was niet gediend van de reactie van Zerrouki en pakte hem naar verluidt aan in een ‘pittig gesprek’.

“Zerrouki had wel een basisplaats verwacht bij Feyenoord”, zo begint Van der Kraan. “Zerrouki is nu kwaad, en het is wel grappig wat er gebeurde. Zerrouki werd er in de eerste wedstrijden afgehaald (na 33 minuten tegen Fortuna Sittard, red.), waarna hij meteen een soort kwade kop omhoog gooide richting Arne Slot. Zerrouki liet duidelijk merken dat hij not amused was. Na afloop heeft Slot hem meteen een draai om zijn oren gegeven.”

“Slot heeft hem verteld dat er in de afgelopen twee jaar bij Feyenoord niet één speler is geweest die er met een kwade kop vanaf is gehaald”, vervolgt de journalist. “De grootste kwaliteit van de ploeg was de verbondenheid, de eenheid. Nu is er voor het eerst een speler die zegt: dit kan niet, ik ben voor vele miljoenen gekocht. Dat accepteerde Slot niet en die heeft dus een pittig gesprek met hem gevoerd. Ik heb daardoor nog steeds het idee dat hij daardoor extra lang op de bank zit. Zerrouki heeft zichzelf geen dienst bewezen en hij moet weten wat zijn plek is. Slot laat hem merken dat hij keihard moet knokken om ertussen te komen.”

Van der Kraan stelt dat Ayase Ueda zich beter kan schikken in de rol als wisselspeler. “Die Japanner is van tevoren verteld dat hij moet gaan concurreren met Giménez, die overigens wel een heel druk jaar tegemoet gaat in de Champions League. Dus hij gaat hoe dan ook minuten maken. En die minuten geeft Slot hem nu al meteen. Tegen FC Utrecht ging Giménez er na een uurtje af met een blessure, maar ik denk dat hij er anders ook wel af was gegaan. Hij heeft maar een weekje vakantie gehad. Als je hem alles laat spelen, dan pleeg je roofbouw en is hij december opgebrand.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
4 september 2023 om 19:19

Als back-up voor Wieffer, vergelijkbaar met Medic bij Ajax.

4 september 2023 om 19:23

Blijkbaar is hem dat niet verteld dat hij back-up is...

4 september 2023 om 19:25

Dat zijn dan twee fouten....;-))

4 september 2023 om 19:26

Is hij ook niet. Gewoon 2 basiswaardige spelers die met elkaar concurreren.

4 september 2023 om 19:28

Dat zal hem waarschijnlijk gewoon verteld zijn. Alleen Zerrouki denkt dat het aankoop bedrag een garantie op speeltijd is. Zo werkt dat natuurlijk niet bij een topclub. Timber heeft vorig jaar even veel gekost, en verdween ook naar de bank omdat Wieffer beter presteerde.

4 september 2023 om 19:52

Dure backup dan. Ik denk dat het gewoon een miskoop is van 8mln, zeer slecht gescout en daar een jaar achteraan gezeten.

4 september 2023 om 19:56

Ueda is ook een back-up van zelf 10 miljoen. Bij een topclub heb je nou eenmaal meer 11 goede spelers nodig.

4 september 2023 om 19:57

Ueda is ook backup en die is nog duurder, dus waarom niet?

4 september 2023 om 20:00

@Marton Zerrouki is dan ook niet gescout. Er lagen meerdere scoutingsrapporten over Zerrouki binnen Feyenoord en allemaal gaven ze een negatief advies.

Bron: 1908

4 september 2023 om 20:04

Heel goed ook dat Slot hem even corrigeert. Zo'n mentaliteit ondermijnt het groepsgevoel.

4 september 2023 om 20:10

@marocberkane daar denken de critici bij Ajax heel anders over. Waarom kan dat bij Feyenoord wel?

4 september 2023 om 20:18

@marton3103, ik denk dat de kritiek op Ajax er met name mee te maken heeft dat er allerlei spelers van lagere niveaus (dus gokjes) worden gehaald voor enorme bedragen en ook schijnbaar zonder samenwerking tussen techisch directeur en trainer. Dus dat heeft niet zozeer te maken met het aantal spelers dat gehaald wordt. Daarnaast helpen de machteloze wedstrijden tegen Ludogorets en Fortuna ook niet mee aan die beeldvorming, naast de dramatische transferzomer afgelopen zomer en dooropvolgend het seizoen en de selectie die nu totaal uit balans lijkt.

4 september 2023 om 20:37

@marton,grote onzin. Feyenoord had vorig seizoen de nummer 6 positie enkel bezet door Wieffer. Gevaarlijk met blessures en schorsingen. Nu heb je een concurrent gehaald, daar is niks mis mee. Slecht gescout gaat helemaal naar nergens over. Prima speler, nu voor de breedte, volgend jaar voor de basis

4 september 2023 om 20:38

@zanazanyan
Behalve dat 1908 nog vrij weinig echte informatie heeft.

4 september 2023 om 20:55

Ik weet niet of je een beetje in hem verdiept hebt maar bij twente was hij juist een heel makkelijke jongen die met heel veel geduld (2 a 3 jaar te lang in onder 21 moeten meespelen door verkeerde td's en trainers) en heel hard werken zich in de basis geknokt heeft. Hij komt er wel, heeft gewoon een beetje tijd nodig.

4 september 2023 om 20:59

@FR010 tuurlijk, vandaar dat hij 10+ primeurs had deze transfer window.

Seems legit.

4 september 2023 om 21:02

1908 heeft inderdaad minder bronnen dan voorheen, maar zit nog steeds erg vaak goed en ook in redelijk rap tempo. Laatst sloeg hij wel een modderfiguur mbt spelers die mochten vertrekken, daar was Slot op zijn zachtst gezegd niet van gediend.

Maar vrij weinig echte informatie doe je hem wel tekort mee.

5 september 2023 om 09:14

1908 had het vooral rondom Zerrouki vaak fout toch? Helemaal in de winter.

4 september 2023 om 19:21

Opvolger van Wieffer mocht hij vertrekken denk ik.
Vond hem zelf ook onnodig maar je ziet hoe graag een Slot wisselt. Zerrouki moet gewoon geduld hebben en dan krijgt hij z'n minuten en wellicht basisplaats volgend jaar. Samen met Wieffer op het middenveld werkt niet, zag je al maanden van tevoren aankomen.

5 september 2023 om 04:27

Of wellicht wilt Slot gewoon iedere plek dubbel bezet hebben met spelers die elkaar beter kunnen maken, dus nagenoeg gelijkwaardig aan elkaar zijn.

Wieffer kwam ook pas na een half jaar en puur toeval vanwege blessures.

Zerrouki mag ook prima een half jaar even aan het hogere niveau wennen wat mij betreft.

Je ziet het bij Timber ook, vorig seizoen verkeerd gebruikt en compleet afgeschreven.

Als 8 tegen Sparta 1 van de beste, tegrn Almere absoluut de beste en ook tegen Utrecht gewoon weer prima.

Sommige spelers die doen wat langer over de stap van middenmoot naar de top van de competitie. Is niet heel raar toch?

Hoort erbij, topsport..

Zerrouki moet z’n voeten laten spreken

Probleem van vele voetballers. Die verwachten allemaal een basisplaats. Aan de andere kant, de trainer laat hier zien dat je dit wel degelijk kan bedwingen en consequent moet straffen om een signaal af te geven. Goeie people management die slot, daarom zal hij ook echt een toptrainer worden in het buitenland. Het draait niet om tactisch sterk zijn, dat is vooral een grote pluspunt. Maar als je als trainer zijnde geen basis people management hebt, dan zal je op geen niveau slagen.

Aparte reactie was dat inderdaad van Zerrouki. Die verwacht even binnen te komen bij Feyenoord en meteen alles te spelen, ondanks zijn belabberde prestaties in de voorbereiding. Bij een topclub zul je moeten vechten voor je plek.

4 september 2023 om 19:25

Ben het compleet met je eens, maar zo'n hele soap erom heen zorgt er denk ik wel voor dat zo'n speler echt teveel in zichzelf gaat geloven. Vond het bij voorbaat al geen transfersoap (en het geld) waard. Simpele speler die naar mijn mening in de eredivisie middenmoot thuishoort. Gaat Feyenoord echt niet verder brengen.

4 september 2023 om 20:20

Eens, als back-up voor Wieffer vind ik hem zeker goed genoeg, maar het is geen speler waar je zoveel geld aan moet uitgeven. Meer een gokje dat je kan nemen als hij transfervij zou zijn.

Oud nieuws. Dit was toch al bekend. Zerrouki heeft moeite met de bank en zijn teleurstelling getuigt alleen maar zijn mentaliteit. Die is top. Hij zal zich uiteindelijk in de basis vechten.

4 september 2023 om 19:31

Dan moet hij minder zeuren, en zijn voeten laten spreken. Tot nu toe waren zijn invalbeurten ook niet bijzonder, met een fout tegen een moegestreden Almere wat al 5-0 achter stond als opvallendste moment. Als hij deze lijn door zet gaat hij niet snel in de basis terecht komen.

4 september 2023 om 22:04

Je hebt gelijk. Toch hoop ik wel dat hij nog een eerlijke kans van jullie, het legioen, gaat krijgen wanneer hij moet spelen. Heb namelijk wel het idee dat vanaf het begin niemand in Rotterdam echt op hem zat te wachten, behalve Slot.

4 september 2023 om 22:45

Ik geef hem graag een kans. We zullen hem vast een keer nodig hebben, dan kan hij het laten zien. Maar met dat soort fratsen, zoals boos worden omdat hij naar de kant moet, sta je al snel op -1. Dat wordt nooit getolereerd door het legioen.

4 september 2023 om 20:32

Zolang Wieffer er is ben ik bang dat Zerrouki op de bank blijft.

4 september 2023 om 21:56

Vind Wieffer nou ook nog niet super sterk dit seizoen. Ben fan van beide spelers trouwens en vind het jammer dat ze niet samen kunnen spelen.

Haha ik zei het al toen hij moest invallen tegen Almere. Je zag aan zijn hoofd dat hij pissig was en totaal niet gediend van het feit dat hij wisselspeler is. Daarna zakt hij nog keihard door het ijs bij een 5-0 voorsprong tegen een moegestreden Almere, dan maak je het jezelf ook niet makkelijk. Ideale wissel voor Wieffer wel voor het laatste kwartier.

Die hele aankoop van Zerrouki sloeg sowieso nergens op. Hij stak er bij Twente al niet met kop en schouders bovenuit en in de topwedstrijden, zoals tegen Fiorentina, was hij veelal onzichtbaar of ronduit slecht.

Afijn, het is toch te absurd. Slot loopt een jaar lang kwijlend achter Zerrouki aan, stalkt hem met talloze appjes, verbreekt het transferrecord en geeft hem een torenhoog salaris om hem vervolgens op te bank te zetten.

Die 8 miljoen is weggegooid geld

4 september 2023 om 19:26

Ah daar ben je! Had je gemist gisteren nadat Timber weer een prima partij speelde en Feyenoord gewonnen.

Maar een kans om Slot af te fakkelen en je bent binnen 5 min na posting van het artikel in de pen geklommen haha, ouwe terpentijnsippert.

4 september 2023 om 19:35

Vanwaar die hype rondom Timber? Er gaat nog steeds genoeg mis.
Ik wil de euforie niet verpesten maar Feyenoord heeft van Almere en Utrecht gewonnen, 2 clubs met 0 punten en dat zal niet voor niets zijn.
Utrecht is een rechterrijtje club en Almere een veredelde amateurclubje dat volgend seizoen weer 1e divisie speelt.
Leuk dat Timber, naar jouw mening, leuk speelt maar wat is het waard tegen zulke tegenstanders?

Ik zeik daarnaast Slot niet af maar die hele aankoop Zerrouki sloeg toch ook nergens op?
Een jaar lang kwijlend achter Zerrouki aan kruipen om vervolgens van zijn niveau te schrikken en te concluderen dat hij te traag is…

4 september 2023 om 19:52

‘Kritisch’ zijn, lekker man.

Fijne avond!

4 september 2023 om 20:13

Timber on fire!!

4 september 2023 om 20:12

Weggegooid geld? Nee hoor, die miljoenen komen ons hartstikke goed van pas!

4 september 2023 om 22:18

@jansen

Vind wel dat jullie ons nu een gunst moeten doen door Dilrosun van ons over te nemen.

5 september 2023 om 07:56

He verdorie.. transferdeadline net verstreken...

4 september 2023 om 23:46

Was bij Twente veruit het beste man

5 september 2023 om 10:04

Tegen Fiorentina was die veruit de slechtste. En dat is toch het niveau waar het om gaat

Ook nog een enorm matige speler. Dat soort jongens kan ik gewoon niet begrijpen. Ben blij dat je de kans krijgt bij Feyenoord en bewijs dat je bij de beste 11 hoort. Vedette gedrag tonen terwijl je nog helemaal niks hebt laten zien. Bah

4 september 2023 om 22:00

Onzin. Hij speelde die wedstrijd gewoon goed. Wieffer was veel rijper voor een wissel. En het is een zeer goede speler.

4 september 2023 om 22:14

Slot gaf na de wedstrijd nog aan dat hij Zerrouki wisselde omdat hij niet voldoende loopvermogen heeft. Dat is gewoon schandalig voor een speler die al een jaar uit was op deze transfer.
Zou me niet verbazen als hij deze winter al vertrekt.

4 september 2023 om 22:19

Waar heb je dat vandaan? Heb ik nergens gelezen.

Ik blijf het gevoel houden dat de wens om Zerrouki te halen vooral stamt uit de tijd dat Wieffer er nog niet stond. Waarom ze hem deze zomer dan alsnog hebben gehaald is mij toch een beetje een raadsel, vooral voor dat bedrag. Maar je hebt natuurlijk alsnog 1 van de beste spelers uit de eredivisie op die positie, dus ze zullen er echt nog wel genoeg plezier van gaan hebben, ook als het nu niet direct vanaf de start van het seizoen is

Het vreemde vind ik ook nog dat het erna begon te lopen. We hebben niet gescoord, maar we kwamen veel beter voor de dag. Dat moet zerrouki ook gezien hebben. En het ligt niet aan zerrouki. Maar naast wieffer werkt gewoon niet.

Mag je natuurlijk niet zeggen maar het is een miskoop. Of een speler voor de bank maar hij is niet wat men verwacht had.

Tja, Zerrouki wou persé weg bij Twente, waar hij een heel gewaardeerde basisspeler was. Valt dat even vies tegen om bankzitter bij Feyenoord te zijn. Zelf voor gekozen Zerrouki!

4 september 2023 om 23:47

We zijn drie wedstrijden onderweg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren