Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zeer gewilde Sambo krijgt uitgelezen kans om zichzelf in de etalage te zetten

Laatste update:

Sepp van den Berg moet het EK in Roemenië en Georgië met Jong Oranje aan zich voorbij laten gaan nadat hij vrijdag op de training een spierblessure op heeft gelopen. De 21-jarige centrale verdediger speelde dit seizoen op huurbasis bij Schalke 04 en stond daar wegens verschillende blessures al ruim zes maanden aan de kant. Bondscoach Erwin van de Looi heeft Shurandy Sambo opgeroepen als vervanger.

Jong Oranje belegt deze week een trainingskamp in Oostenrijk om zich voor te bereiden op het EK dat volgende week van start gaat. De eerste groepswedstrijd is op 21 juni tegen Jong België, maar daar zal Van den Berg dus niet bij aanwezig zijn. De verdediger, die nog tot medio 2024 onder contract staat bij Liverpool, heeft het trainingskamp van Jong Oranje al verlaten.

Het ontbreken van Van den Berg is een flinke aderlating voor Van de Looi, die een defensief centrum bestaande uit Micky van de Ven en Van den Berg voor ogen had. Het tweetal vormde afgelopen woensdag een duo in het hart van de verdediging in een oefenduel met het olympisch elftal van Japan (0-0). Van de Looi heeft met Jan Paul van Hecke van Brighton & Hove Albion al een rechtsbenige vervanger klaarstaan.

Het EK is voor Sambo de uitgelezen mogelijkheid om zichzelf in de etalage te zetten. De verdediger van PSV maakte dit seizoen een prima indruk tijdens zijn verhuurperiode bij Sparta Rotterdam en staat nu in de belangstelling van Ajax. Maurice Steijn, de nieuwe trainer van de Amsterdammers, wil Sambo graag meenemen naar de Johan Cruijff ArenA. De nummer drie van het afgelopen Eredivisie-seizoen heeft zich al gemeld bij PSV.

Jong Oranje neemt het in de groepsfase van het EK naast Jong België ook nog op tegen respectievelijk Jong Portugal (24 juni) en Jong Georgië (27 juni). In de vorige editie van het EK, die in de zomer van 2021 werd afgewerkt, bereikten de beloften van Nederland de halve finale. Die ging verloren (1-2) tegen de uiteindelijke winnaar Jong Duitsland.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verdient, prima seizoen gedraaid, verdiende beloning daarvoor.

17 juni 2023 om 14:13

Ik vind een spierscheuring en gemist EK een beetje een rare beloning voor een prima gedraaid seizoen 😜

17 juni 2023 om 14:36

Beloning voor Sambo wellicht ?

17 juni 2023 om 16:45

Ik doel ook op Sambo... was dat niet duidelijk? Excuses dan.

17 juni 2023 om 14:23

Serieus? Wat zeg jij nou? Hahaha heb je misschien op het verkeerde topic gereageerd? Tis nou niet bepaald een beloning te noemen.

17 juni 2023 om 14:40

Hij heeft het toch overduidelijk over de oproep van Sambo als vervanger…

17 juni 2023 om 16:46

Ik doel inderdaad op Sambo en hoe hij gepresteerd heeft bij Sparta... dan is dit zijn beloning.
Wel erg gesteld met vz dat gelijk het ergste verwacht wordt😅

19 juni 2023 om 22:03

Maar geen goede speler. Heb alles geIen als Spartaan. Voor Sparta prima maar de rest te hoog gegrepen. Veel fouten, slechte passes, fysiek te kort, niet heel snel. Middelmatig

Mis ik iets of is dit een classic vd Looij beslissing? Je hebt 3 CV's en 2 rechtsbacks in je selectie. 1 CV valt uit, en in plaats van Mbuyamba, Goes of Hilgers roep je een derde rechtsback op. Hoe dan?

17 juni 2023 om 14:19

Geinig dat we precies dezelfde conclusie trekken. Maar waarschijnlijk ziet die Burger ook als een extra centrale verdediger, want die heeft daar ook weleens gespeeld. Rensch heeft ook centraal gespeeld. Maar ik zie het ook niet zo snel waarom van de looi voor Sambo koos ten opzichte van de andere opties. Misschien hebben ze afgezegd. Zo niet, dan heb ik geen idee.

17 juni 2023 om 14:23

Dan zou hij dus liever een 3e rechtsback meenemen omdat een middenvelder en rechtsback ooit ook CV hebben gespeeld in plaats van gewoon een extra CV mee te nemen. De gedachtes van vd Looij zijn ondoorgrondelijk 😅

17 juni 2023 om 14:26

Dat van de Looi onze Nederlandse talenten naar de klote mag helpen, daar kan ik echt na deze paar jaar nog steeds met m’n pet niet bij. Gelukkig gaat ie eindelijke weg.In Reiziger heb ik wel vertrouwen, had hem ook liever bij Ajax gezien dan Heitinga.

17 juni 2023 om 14:45

@nielsfleuren - Niet lullig bedoeld Niels, maar Bijlow, Botman, Timber (ook is het maar 1 interland), Malacia, Geertruida, Koopmeiners, Lang, Simons, Malen, en Gakpo zijn in de huidige selectie allemaal via Jong Oranje naar het Nederlands elftal gekomen. Daarnaast heb je in Jong Oranje met Gravenberch, Rensch, Taylor en Brobbey al meerdere jongens die al bij de selectie zaten en drie zelfs hun debuut hebben gemaakt. Maar ja, aan je groene balkje te zien ben je zo'n burner account van iemand.

17 juni 2023 om 14:48

@fossen - Ik heb geen idee. Nogmaals, het kan zo zijn dat paar jongens al hebben afgezegd omdat ze al op vakantie waren. Want na Mbuyamba, Hilgers, of Flamingo (goes vind ik nog een beetje aan de vroege kant, ook al heeft hij een goed seizoen gedraaid met Jong AZ door de youth league te winnen en vrij steady te spelen voor AZ toen hij in de basis stond) hebben we voor de rest niet heel soeps die nog uit mogen komen voor Jong Oranje.

17 juni 2023 om 15:05

@FcGrunAl die jongens die jij noemt spelen bij nationale of internationale topclubs, ik denk dat ze het voetballen daar geleerd hebben in ieder geval ècht niet van deze trainer. Onder hem wordt niemand beter.De resultaten zijn nog niet eens zo heel erg slecht, maar had zeker met deze selectie jongens die jij noemt hier meer uit moeten halen. Het voetbal was nooit om aan te zien, het was niet leuk om te kijken. Rare opstellingen, vreemde selecties.Dat jij Vd Looi verdedigt zal wel iets met Groningen te maken hebben.

17 juni 2023 om 15:34

@nielsfleuren - Maar wat kom je dan aanzetten dat "van de Looi onze Nederlandse talenten naar de klote mag helpen"? Want nu spreek je jezelf best wel tegen. Maar dat ter zijde. Met betrekking tot de laatste, dat is zo'n ontzettende kulargument haha. Mij boeit het echt geen moeder dat hij een Groningen verleden heeft, en ik ben echt niet zo sentimenteel betrokken bij Groningen. Ik ben er geboren en volg de club gewoon op de voet, terwijl ik nu in de randstad woon. Ik ben niet zo'n bandwagon Ajax, PSV of Feyenoord fan. Maar het interesseert me bijvoorbeeld vrij weinig dat Groningen naar de KKD gaat, ik blijf de club gewoon volgen.

17 juni 2023 om 18:22

Ik spreek mezelf niet tegen, niemand wordt beter onder vd Looi. En ze hebben met NL in de grotere wedstrijden niks klaargespeeld.

Het boeit mij geen moeder waar jij geboren bent etc etc.

Ik had het alleen over dat het een wonder is dat vdLooi trainer mag zijn van de oudste talenten van de KNVB.

17 juni 2023 om 21:40

@nielsfleuren - Interessante redenering. Ik ben benieuwd hoe je brein werkt qua logisch redeneren. Maar wel tof dat je geen moeder boeit waar ik geboren ben, want je trok wel een conclusie dat ik van de looi fan ben omdat ik voor Groningen ben. Maar ja, dan zat je toch wel mis. Anyways, je bent al vrij diep in the rabbit hole gedoken rondom van de looi, dus heeft ook niet heel veel zin denk ik om verder op in te gaan. Ieder zijn of haar (als je een vrouw bent) eigen mening :D

17 juni 2023 om 15:19

En zal je dadelijk zien dat Sambo basisspeler op RB is en de andere 2 op de bank zitten. Never a dull moment bij VD Looi.

17 juni 2023 om 16:29

Vd Looij kennende gaat Sambo nu linksbuiten, Burger rechtsback en Rensch LCV 😅

Van den Berg speelde ook niet heel fris tegen Japan. Verkeerde inspeelpasses en positioneel stond hij niet lekker. Miste toch wel wat ritme na zo'n lange blessure. Van de Ven moest veel corrigeren die vrij sterk speelde. Maar dat wordt Van hecke en van de Ven. Ik had Hilgers, Mbuyamba of Flamingo geselecteerd als backup gekozen, want je hebt nu geen andere centrale man daarachter.

Sowieso bijzonder dat Sambo nog niet was opgeroepen. Is dit seizoen beter dan Rensch en van Ewijk.

Etalage zetten? Sambo moet gewoon onze 1e rechtsback worden volgend jaar.

17 juni 2023 om 14:42

Zie net dat het bericht over Ajax dat Sambo wil inlijven het populairste artikel in de afgelopen 24 uur was, met 40.000 views. Dus het is best logisch dat VZ het daar nog eens op gooit. Sambo wordt gewoon onze eerste rechtsback. Er is geen reden om daar aan te twijfelen.

17 juni 2023 om 14:50

Precies! Teze en Mwene op die positie is niet het niveau wat PSV moet nastreven. Voor mij is er geen enkele twijfel dat Sambo komend seizoen niet in Eindhoven speelt

17 juni 2023 om 15:29

Frappante vind dit verhaal vind ik, sat Sambo volgens mij vooral wil spelen. Wij supporters weten al ruim een jaar dat de RB positie een probleem is. Dat jaar ontwikkeld Sambo zich verschrikkelijk goed. Hoe kan het zijn dat er nog geen contact is geweest (volgens rik) of dat Sambo überhaupt nog geen nieuwe contract heeft en vertrouwen heeft gekregen. Ajax heeft met Steijn wel een troef in handen… ben er minder zeker van dan jullie blijkbaar.

Als Bosz niet kiest voor Sambo mag hij gelijk oprotten

Ik ben niet goed op de hoogte van de situatie, maar als Sambo huurspeler van PSV bij Sparta is, dan neemt PSV hem toch? Zeker als tie een goed seizoen heeft gedraaid. Met Mwene en Teze ga je geen Europese prijzen winnen. Maar je bent toch gek als je zo'n jongen naar de concurrentie in Amsterdam laat vertrekken?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren