Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ze moeten er in Amsterdam niet van uitgaan dat het makkelijk wordt’

Laatste update:

Jeremain Lens verruilde PSV in de zomer van 2013 voor Dynamo Kiev en kwam sindsdien meermaals uit tegen Dnipro Dnipropetrovsk. De club uit Oekraïne is donderdag in de Europa League de tegenstander van Ajax en volgens Lens mag het team van trainer Frank de Boer zijn borst natmaken.

/

De Amsterdammers werden de afgelopen vier jaar kampioen van Nederland, maar de achterstand die ze nu hebben op PSV lijkt met nog acht wedstrijden te gaan niet meer te overbruggen. “Ajax is niet bezig aan zijn sterkste seizoen”, geeft Lens aan in gesprek met Helden. “Dnipro ook niet, maar ze moeten er in Amsterdam niet van uitgaan dat het makkelijk wordt. Ik voorspel je dat Ajax het heel moeilijk krijgt.”

Lens is met Dynamo Kiev zelf ook nog actief op het tweede Europese niveau, maar gaat vanwege een spierblessure niet mee naar Everton. “Ik hoop weer voldoende fit te zijn als de selectie voor het Nederlands elftal bekend wordt gemaakt, volgende week”, kijkt de aanvaller vooruit. De 29-voudig international hoopt in de toekomst niettemin nog eens op Goodison Park te spelen. “Mijn ambitie is om nog wel een keer in Engeland te voetballen”, laat Lens weten.

Denk je dat Jeremain Lens nog eens in de Premier League belandt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met deze vorm wordt het tegen geen enkele tegenstander makkelijk. Dus ga er ook vanuit dat er geen sprake is van onderschatting.

11 maart 2015 om 09:15

Maar ik onderschat ze niet als ik zeg dat je niet meer geluk met de loting kon hebben. Een van de zwakste overige teams die geen eens een thuiswedstrijd mag spelen. Als je hier niet voorbij komt....

11 maart 2015 om 09:59

Je verwart zwak met minst aansprekend. Het wordt een hels karwei maar ajax is wel favoriet. Reken maar niet op een walk over maar 2 zeer pittige duels.

11 maart 2015 om 10:19

Nee mijn reactie heeft echt niets met appeal te maken. Ik weet niet hoe je erbij komt dat ik iets verwar. Ik voorspel ook geen walk over. Ik zeg iets over Dnipro's relatieve kracht en het geluk dat deze tegenstander, net als de tegenstander in de vorige ronde, geen thuisvoordeel heeft. Als Ajax met een dergelijk voordeel niet eens verder bekert staat de club nog verder van zijn ambities dan men nu al denkt.

/ het is je vergeven nu ik de typefouten in mijn eerste reactie zie.

Ajax is niet in vorm en ik heb me laten vertellen (correct me if Im wrong, ik volg de Oekrainse competitie totaal niet) dat Dnipro een ploeg is die naar achter leunt en snel is in de omschakeling. Met dat soort ploegen heeft Ajax het altijd lastig, dus ik ga er zeker niet van uit dat het makkelijk is. Bovendien herinner ik me dat PSV niet zo heel lang geleden nog 2x verloor van deze ploeg. Tel daarbij op dat uit naar Kiev op dit moment geen pretje is, en ik denk dat het duidelijk is dat dit heel lastig wordt voor Ajax. Hopen dat we in de uitwedstrijd een degelijk resultaat kunnen neerzetten, gelijkspelletje zou mooi zijn, zeker met een uitgoal.

11 maart 2015 om 09:56

Ewoud. Ben eerlijk gezegd allang blij dat ze van plan zijn te gaan counteren. Iedereen heeft het altijd lastig tegen counterploegen, omdat het simpelweg moeilijk erdoorheen voetballen is. Echter, je krijgt wel de ruimte vanuit achter om enigszins normaal te beginnen met de opbouw. Ajax heeft het vele malen lastiger met ploegen die continu druk zetten (rbs, zwolle, feyenoord dit seizoen) waardoor de verdediging geen 1 fatsoenlijke bal meer naar voren weet te geven.

11 maart 2015 om 10:07

Dan wordt het dus een monster uitslag voor Ajax over twee wedstrijden. Ga maar uit van minimaal 5 a 6 doelpunten voor Ajax over twee wedstrijden en twee a drie voor Dnipro. Ajax zal grote delen van de wedstrijden onder druk staan een paar kansen weggeven die goed worden gepakt door Cilissen en vervolgens op de counter elke minimale fout kei en keihard afstraffen.

Is dat een glazen bol??? Nee absoluut niet dat is de manier waarop ajax omgaat met ploegen die eigenlijk liever willen counteren. Aan de andere kant is dat niet vreemd, want daar liggen momenteel de meeste kwaliteiten. Aanvallers die snel zijn en een man kunnen passeren op snelheid en middenvelders met veel loopvermogen......

11 maart 2015 om 11:14

In Kiev is op dit moment weinig aan de hand, behalve dat de regering die daar zit zich druk maakt over wat er aan de andere kant van het land aan de gang is. Om het in perspectief te zetten, de afstand van Kiev naar de probleemgebieden is grofweg 600 km. Dat is meer dan Amsterdam - Parijs.
Ajax moet zorgen dat ze uit in ieder geval niet verliezen en proberen een doelpunt te maken. Als dat lukt moet Dnipro komen in de thuiswedstrijd en zou Ajax van de ruimtes gebruik moeten kunnen maken.

Ik denk dat Ajax weer eens een echte ajax-prestatie gaat leveren.. Het spel is om te huilen en De Boer ziet het maar niet. 1 en 1 is 2: Ajax zal minimaal 2-0 verliezen, ik zie echt geen enkele manier waarop ze kunnen winnen

Ik denk dat we het overwicht gaan hebben en meer in de aanval zullen zijn, maar de echte controle over de wedstrijd zie niet gebeuren. Ik heb wel enigszins vertrouwen in een goede afloop, aangezien we sowieso meer kwaliteit hebben en die jongens ook het idee zullen hebben dat dit een goede kans is om weer een ronde verder te komen.

Ook zeer prettig dat we het eventueel af kunnen maken voor eigen publiek.

Met deze ploeg die vooral bestaat uit pure middelmaat is geen enkele tegenstander te onderschatten , Frank beoordeeld spelers voornamelijk op gedrag i.p.v. kwaliteit . En dat is terug te zien in het veld , 11 makke schapen die wachten op instructies van hun herder.

Ajax gaat dit winnen. Misschien niet gemakkelijk maar het zal uiteindelijk lukken.

Het scheelt natuurlijk dat Cillessen in bloedvorm is momenteel. En de verdediging van Ajax gaat ook steeds beter spelen weer. Dus hopen dat ze geconcentreerd blijven voor de omschakeling van Dnipro. En zelf het tempo hoog houden. De verdediging van Dnipro is ook niet best, dus hopen op minimaal 2 uit doelpunten. Of het dan 2-2 of 1-2 wordt maak niet uit. Thuis moet je gewoon winnen.
Spanning zit er al goed in. hopen op een mooi resultaat. Heb natuurlijk niet voor niets kaartjes gekocht voor in de Arena.

Dit is een hele lastige voor Ajax. Dit is geen team dat wilt voetballen en op de loer zal liggen voor counters. Alleen als Ajax heel scherp is gaan ze door, maar geef ze minder dan 50% kans.

Het gaat heeeeeeeel erg moeilijk worden voor ajax

Ajax laat zich in Europa niet zo snel verassen tegen counterploegen, het valt mij al jaren op dat als de spelers Europees spelen, ze een stuk meer geconcentreerd zijn, dan in de eredivisie.
In Nederland denkt Ajax veel te vaak: 'dat doen we vandaag wel even' en dan gaat het vaak mis, want ze missen gewoon de kwaliteit om met 2 vingers in de neus een willekeurige tegenstander op te rollen.
Maar in Europa, treft Ajax tegenstanders waartegen het vooraf vaak niet uitgesproken favoriet is, zeker niet in de Cl.
Ajax weet dat vooraf natuurlijk ook wel en dan zijn ze wel op hun hoede, misschien juist ook wel tegen counterploegen, Ajax wil voor het oog van de wereld niet afgaan en dan is iedereen extra geconcentreerd.
Vaak bouwt de Boer dan ook wat extra zekerheden in, door bijvoorbeeld met een extra versterkt middenveld te spelen.
Waar Ajax wel bang voor moet zijn, is een ploeg die vroeg druk durft te zetten tijdens de opbouw.
Het beste voorbeeld daarvan is uiteraard die ploeg uit Oostenrijk verleden jaar, 180 minuten lang werd Ajax afgejaagd en in zowat ieder persoonlijk duel afgetroefd, waardoor Ajax nooit aan zijn favoriete spelletje toekwam.
Ik heb in dat kader liever dat Dnipro wat meer loert op de counter, dan dat ze powervoetbal gaan spelen, want dan gaat dit piepjonge Ajax geheid zwaar in de problemen komen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren