Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ze hebben Depay al, waarom zou je Pedro dan nog vastleggen?’

Laatste update:

Louis van Gaal was van plan om Pedro van Barcelona naar Manchester United te halen, maar het heeft er alle schijn van dat de aanvaller voor Chelsea kiest. Volgens Ruud Gullit hoeft de Nederlandse oefenmeester daar niet rouwig om te zijn en kan hij zich beter richten op een centrumspits.

/

Voorlopig stelt Van Gaal aanvoerder Wayne Rooney op in de punt van de aanval, maar Gullit vindt hem daar niet helemaal de juiste man voor. De voormalig topvoetballer is van mening dat Man United deze maand nog de transfermarkt op zou moeten. “Je kunt zien dat het team geen echte spits heeft. Rooney? Hij is geen echte spits”, tekenen Engelse media op uit de mond van Gullit.

“Rooney wil bij het spel betrokken worden, hij is niet de man die in zijn eentje voorin moet staan. Hij werkt hard, een gebrek aan inzet kun je hem nooit verwijten, maar hij is continu aan het zoeken.” United heeft dan ook meer behoefte aan een centrumaanvaller dan aan Pedro, betoogt Gullit. “De fans in Manchester hebben met Memphis Depay al de vleugelspeler die ze wilden, dus waarom zou je Pedro dan nog vastleggen?”

Ben je het met Ruud Gullit eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor de andere flank? Voor meer opties te hebben als iemand geblesseerd geraakt?
Pedro is momenteel beter als elke flank speler die ze hebben.

Waar hij wel gelijk in heeft is dat een echte spits heel belangrijk is. In de voorbije 2 wedstrijden heeft Rooney ook 2 baltoetsen in de 16 gehad..

20 augustus 2015 om 08:20

Je zag deze week dat Rooney teveel mee voetbalt en wanneer ze over de vleugels uitbreken dat ze een man voorin mistte .

20 augustus 2015 om 10:06

Valencia, young, januzaj, depay en vergeet ik er vast nog wat. Verdediger en spits zijn nodig.

Pedro is een speler van wereldklasse die veel ervaring heeft. Van Gaal heeft ook nog eens een contract dat nog 2 jaar duurt dus moet hij snel succes hebben, anders is het eerder exit voor hem. Daarom zou een Pedro erg belangrijk kunnen zijn, door de ervaring die hij heeft. Hij is een speler die erg veel dreiging brengt in de aanval.

20 augustus 2015 om 09:13

Ben ik het mee eens!

Gullit moet niet zoveel lullen. Probeer eerst maar eens succesvol te zijn als trainer, anders heb je geen recht op spreken en moet je jouw mening voor je houden!

Samen met Ronald de boer de slechtste commentatoren die er zijn.

20 augustus 2015 om 09:30

lol als gullit nog niet eens zijn mening mag geven, hoe zit dat met jou dan?

20 augustus 2015 om 11:05

Mohammi heeft zijn sporen al verdient en mag eigenlijk als enige met recht kritiek geven

Pedro en Depay zouden juist ideaal zijn voor het spel van Rooney. Dan heb je helemaal geen 'echte' spits meer nodig.

20 augustus 2015 om 13:58

Pedro, Depay en Rooney voorin. Dan heb je niet één speler die er 25 maakt maar drie die er 15 maken. Eén spits die heel veel scoort is leuk. Maar kijk naar City. In de seizoenen dat Aguero uitvalt, wordt het heel moeilijk. Met dan Mata, Schneiderlin en Schweinsteiger achter die aanval.

Ik snap niet waarom United niet voor Kevin de Bruyne gaat.

20 augustus 2015 om 08:47

Precies, ik dacht dat van Gaal hem zo graag wilde hebben deze zomer? Er wordt van alles geschreven, onder andere dat ze wel even 80 miljoen op tafel leggen voor Muller, maar ik weet het niet. Er moet nog een CV bij, een aanvaller en een spits in mijn ogen anders worden ze geen kampioen. Daar is deze selectie niet goed genoeg maar vooral niet breed genoeg voor.

20 augustus 2015 om 08:55

Ik denk dat De Bruyne de ideale aanvaller is voor United. Hij kan op rechts en in de spits en wil weg bij Wolfsburg. Muller is een geweldige speler maar die gaat nergens heen.

20 augustus 2015 om 09:01

Sorry als ik het fout heb, maar ik dacht juist dat de Bruyne uit blonk op de positie achter de spits? (Ik kijk nooit bundesliga)

20 augustus 2015 om 09:06

De Bruyne in de spits? Kijk jij naar Wolfsburg of ben je in de war? De Bruyne is aanvallende middenvelder die eventueel op de flanken speelt. Hij is een spelmaker.

20 augustus 2015 om 09:11

De Bruyne kan echt wel als Spits fungeren, net als Rooney. Daarnaast speelt hij bij Belgie altijd op rechts dus daar zie ik hem eigelijk het best tot zijn recht komen bi United gezien ze al genoeg aanvallende middenvelders hebben voor de 10.

20 augustus 2015 om 09:20

Ja de Bruyne kan ook als keeper spelen!? Gast, hij is geen spits, als je hem kent dan weet je dat hij geen spits is. Hij is de spelmaker van Wolfsburg, hij is niet de afmaker die Man U verder gaat helpen. Wel perfect voor achter de spitsen of zijkanten. De Bruyne gaat er echt geen 25 inleggen, dan weet ik niet of je hem goed kent?? haha

20 augustus 2015 om 09:21

Op rechts, als valse rechtsbuiten heb je wel gelijk..

20 augustus 2015 om 10:14

De bruyne is een Cam.

De Bruyne is geen spits, misschien dat hij het wel kan spelen. Maar dan is het nog niet het type spits dat United zou moeten zoeken. Wat Rooney lijkt in dat opzicht veel op de Bruyne. Als ik United was dan was ik voor een type Lewandowski gegaan.

Verder had ik Pedro zeker ook aangetrokken, want ik vind dat ze momenteel niet genoeg kwaliteit hebben aan de rechterkant.

Ik zal wel geen verstand van voetballen hebben, maar ik snap de discussie over de spitspositie niet. Depay is volgens mij geen klassieke buitenspeler die buitenom gaat en een voorzet geeft. Volgens mij is dat ook niet de bedoeling bij man united. Dus waarom een diepe spits zodat die zoals bij Bayern bijna een hele wedstrijd kan kijken hoe het gras groeit. Ik denk juist dat Rooney wel degelijk de spits is die ze nodig hebben omdat hij juist uit het centrum wegtrekt en daarmee ruimte maakt voor de buitenspelers om naar binnen te komen. Er moet alleen een nummer 10 achter die goed kan aansluiten (fellaini).

20 augustus 2015 om 11:10

Memphis heeft een prima voorzet met rechts. Waarbij hij zijn man niet eens voorbij hoeft. Zie de voorzet op Fellaini en de voorzet op Huntelaar tegen Spanje was het geloof ik.

Waarom ze hem nodig zouden hebben? Voor op de andere flank natuurlijk. Waarom stoppen bij Depay, als je nog beter kan halen? Pedro is een speler van wereldklasse, iemand met zeer veel ervaring. Een razendsnelle vleugelspeler die een goede actie heeft en zeker de looplijnen heeft die niet veel spelers tot uitvoering kunnen brengen. Hij zou alleen maar een kwaliteitsinjectie zijn voor Man U, iets wat ze zeker nog kunnen gebruiken.

Ze hebben al ashley young die ook geweldig kan spelen als stand-in van depay waarom dan nog pedro.
Ze moeten alles uit de kast halen om lacazette los te weken dan hebben ze een topspits

Ik hoop voor de rechterkant! Mata op 10, rooney in de spits en depay links. Zoals boven mij wordt gemeld heeft United in mijn ogen ook geen baat bij een klassieke spits. Lewandowski bijvoorbeeld. Dit omdat de spits moet gaan combineren met de vleugels en 10. Met pedro wordt het aanvallend een stuk sterker. Ik hoop eigenlijk dat ze naast een rechtsbuiten ook een centrale verdediger halrn. Dan is het elftal compleet denk ik.

Zodat Pedro op rechts kan en Mata op 10?

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren