Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zaakwaarnemer van Stekelenburg geeft interesse van grote clubs toe

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft Maarten Stekelenburg op het oog als nieuwe keeper, zo schrijven De Telegraaf en diverse Britse tabloids. De doelman van AS Roma en het Nederlands elftal verhuisde vorig jaar zomer voor bijna zeven miljoen euro van Ajax naar de Serie A, nadat hij eerder een transfer naar Schalke 04 afsloeg en tot vlak voor zijn handtekening bij AS Roma nog in beeld was bij Arsenal.

/

Stekelenburg heeft nog een contract tot 2015 in Rome. De 29-jarige doelman weet dat een mogelijke transfer niet door hem kan worden beïnvloed, omdat Tottenham eerst duidelijkheid of groen licht moet krijgen van zijn Italiaanse werkgever. Rob Jansen steekt de interesse niet onder stoelen of banken. "Er zijn meerdere clubs die zich voor Maarten hebben gemeld", erkent de zaakwaarnemer in het dagblad.

"We gaan die interesses bekijken." Jansen sluit niet uit dat Stekelenburg bij een nog grotere club dan Tottenham tekent. "Er kunnen in de laatste weken van de transferperiode nog flinke transfers plaatshebben bij enkele grote clubs." Tottenham heeft drie oude keepers onder contract staan: Brad Friedel (41), Carlo Cudicini (38) en in mindere mate voormalig PSV'er Heurelho Gomes (31).

Is Tottenham Hotspur een sportieve vooruitgang ten opzichte van AS Roma?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Daar moet hij zeker heengaan. Daar komt hij veel meer in the picture en dan kunnen we meteen de verschillen tussen onze 3 Nederlands elftal keepers zien. Bovendien is het ook nog eens een stap vooruit terwijl hij bij Roma waarschijnlijk geen 1e keeper meer gaat worden.

2 augustus 2012 om 08:53

Vooralsnog is Stekelenburg gewoon de eerste keeper bij AS Roma. Maar omdat hij vanwege het EK een stuk later bij de selectie kwam heeft hij nog nauwelijks speelminuten kunnen/hoeven maken tijdens de oefenwedstrijden. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor Daniele De Rossi.
Bij AS Roma staat hij ook genoeg in de picture hoor. Maar vorig jaar is hij er helaas twee keer langere tijd uit geweest met langdurige blessures. De eerste blessures was aan het hoofd na een botsing met Lucio en de tweede blessure was een schouderblessure. Daardoor heeft hij een groot deel van het vorige seizoen moeten missen.
De plaats van hem bij het Nederlands Elftal zal niet in gevaar komen omdat hij bij AS Roma speelt. Luis van Gaal heeft tenminste wel oog voor de Serie A in plaats van de mensen die alles afkraken wat met de Serie A te maken heeft zonder dat dat op waarheid gebasseerd is.

2 augustus 2012 om 10:14

blijft steek zal hij wel eerste keeper worden.. en hopelijk beter dan het 1ste jaar!

zelf wil hij wel blijven maar als er geld op tafel komt... zal roma niet twijfelen denk ik...

2 augustus 2012 om 11:47

Lijkt me ook wel een goede keuze voor hem om naar de spurs te gaan. Snap niet hoe hij ooit op de bank heeft kunnen komen in Rome. Vind het echt een super goede keeper.

2 augustus 2012 om 11:52

Hij is gewoon de 1e keeper in Rome? Dus hoe kom je daar bij?

Schalke en Tottenham zijn mooie clubs voor Stekel.. Ik snap nog steeds niet waarom hij voor Roma heeft gekozen toen der tijd..

2 augustus 2012 om 08:56

Er waren destijd weinig andere (top)clubs die interesse hadden in hem, mede omdat ze allemaal al een goede keeper hadden. Voor hem was het echt tijd om Ajax te verlaten. Hij is er op meerdere punten op vooruit gegaan. Hij speelt in een betere competitie, hij krijgt meer salaris en het klimaat en het leven in Roma is ook niet onaantrekkelijk.

Als je wilt zien hoe het hem bevalt, raad ik je aan om de aflevering over hem met Johnny de Mol terug te kijken.

2 augustus 2012 om 09:04

Ik ben ook zeker van mening dat hij er op vooruit gegaan is. Maar ik had toen der tijd verwacht dat hij echt naar een Manchester United ging of iets dergelijks.

Maar wat je al aangeeft, dat jaar dat hij die stap wilde maken was er ook niet echt een vacature bij een hele grote club.

Maargoed ik denk achteraf dat hij daar ook niet echt geslaagd zou zijn.. Een club als Roma, Tottenham, Schalke is prima voor hem.

Zal de aflevering gaan kijken, heb de meeste al gezien, leuk programma is dat trouwens

Als hij weggaat, wie komt er dan bij Roma tussen de palen te staan?

2 augustus 2012 om 09:24

Ik dacht aanvankelijk ook dat hij naar Manchester United zou gaan, totdat De Gea gekocht werd.

Diverse bronnen zeggen dat Julio Cesar van Inter Milan naar AS Roma zal gaan, omdat Zeman erg gecharmeerd is van deze keeper.

2 augustus 2012 om 14:17

Roma neemt zo goed als zeker Julio Cesar over van Inter,dus denk dat Steek ook beter kan gaan want anders wordt het banken voor hem aangezien Julio Cesar veel beter is.

Ik zou het jammer vinden als hij vertrekt, maar als er een goede vervanger komt (julio Cesar?) dan kan ik er wel mee leven.

2 augustus 2012 om 07:35

En of. Dat niveau heeft Steek al bereikt, en hij zal zich blijven ontwikkelen..

2 augustus 2012 om 10:13

Steek is echt wel beter en completer dan Gomes ooit geweest is hoor. Gomes had geweldige acties in huis maar was daartegen weer zo wisselvallig als de pest

Het lijkt een beetje het verhaal Edwin van der Sar te worden. Naar Italië gaan voor veel geld, niet je beste seizoen draaien, naar een club in Engeland onder de top, om dan uiteindelijk toch nog door te groeien.
Stekelenburg moet hopen dat Roma Julio Cesar ophaalt bij Inter, dan kan hij makkelijk de stap maken en terug keren op zijn niveau van het WK en bij Ajax.

2 augustus 2012 om 12:42

Ja ik moest ook aan vdsar denken!

Ik wist niet eens dat hij toen kon kiezen tussen Schalke en Roma, dan heeft hij waarschijnlijk voor het geld gekozen... Maar Tottenham is toch wel een vooruitgang naar zo'n beetje de sterkste competitie van de wereld...

2 augustus 2012 om 10:52

Als ik de keuze had om te verhuizen naar een Duitse industriestad of een Italiaanse cultuurstad, dan zou ik het ook wel weten. Rome is een hele mooie stad in een prachtige omgeving. De serie A is een sterke competitie met grote clubs.
Als hij voor een dictoriaal staatje uit het voormalig Sovjetrijk had gekozen voor een club met weinig uitstraling in een onaantrekkelijke competitie, ja dan had hij echt voor het geld gekozen. Maar om zijn keuze voor Roma af te doen als een ordinaire centenkwestie gaat mij wat ver.

3 augustus 2012 om 08:08

ik zeg ook waarschijnlijk he, want de duitse competitie is al tijden beter dan de Italiaanse...

Betekend niet dat Rome geen mooie stad is

2 augustus 2012 om 12:43

Plus Roma zou het Italiaanse Barcelona worden van Enrique, is allemaal anders gelopen...

Er dienen zich mooie clubs voor hem aan.

Maar toch hoop ik dat hij revanche kan nemen op een wisselvallig Roma-jaar. Hij moet gewoon de concurrentie aangaan en dan zullen ze zien dat ze een hele goede betrouwbare keeper in huis hebben !!

Dit zou een geweldige move voor Stekelenburg zijn. Spurs is een prima ploeg waar hij zeker eerste doelman zou worden. Bovendien is de Premier League 100 keer aantrekkelijker dan de serie A om in te spelen. Je staat ook veel meer in de picture. Kan hij mooi met Krul en Vorm uit knokken wie de beste is. Wanneer hij bij Rome blijft vrees ik dat hij uit beeld verdwijnt.

2 augustus 2012 om 12:15

Bij ons is Maarten Stekelenburg ook eerste doelman. Dat de Premier League 100 keer aantrekkelijker zou zijn dan de Serie A betwijfel ik. Oké, de Premier League is misschien wel aantrekkelijker, maar onderschat de Serie A niet. Het is een mooie competitie die weer volop in groei is. En mij maak je niet wijs dat als je in Italië speelt, je plots niet meer in de picture staat. Volgens mij was Stekelenburg eerste doelman op het afgelopen EK, of niet soms? En waar speelde hij vorig seizoen, ondanks zijn blessures? Juist ja, bij AS Roma uit de Italiaanse Serie A.

2 augustus 2012 om 14:19

idd,word er ook zo moe van dat iedereen de serie A saai noemt.

Ben het wel met Rentree eens. Op dit moment is Stekelenburg niet de beste keeper. Vorm en Krul zijn gewoon beter. Maar denk wel dat de Steek goed aan doet om naar de PL te gaan.

2 augustus 2012 om 10:16

Hoe kom je erbij dat Krul en Vorm beter zijn? Omdat je Stekelenburg niet ziet keepen? Of omdat hij niet veel aandacht krijgt? De Serie A beschikt verruit de beste keepers van alle topcompetities het is geen schande dat je daar niet wordt gezien als de beste een Krul en Vorm zouden in Italie ook niet tot de top behoren.

v/d sar was in italie ook geflopt... dus maar naar Engeland de sterren van de hemel spelen

2 augustus 2012 om 11:29

Is Stekelenburg geflopt bij Roma dan? Hij heeft het halve seizoen gemist door blessures maar dat wist jij ook natuurlijk...

2 augustus 2012 om 12:38

Het halve seizoen is wel overdreven zeg. 29 wedstrijden (!) gespeeld daar. Roma wil Julio Cesar hebben van Inter en Inter wil hem kwijt. Als hij dus wordt gehaald hoop ik dat Maarten ergens anders heen gaat.

Een Van der Sar-saga...van Ajax naar Italië, hier niet slagen, naar Engeland en vanuit daar naar een Engelse topploeg. Maar misschien zoals hier al wordt gezegd, maakt hij misschien wel meteen die stap naar een topclub...maar dan is de vraag 'welke grotere club dan Tottenham heeft nog een keeper nodig?'

2 augustus 2012 om 08:32

Er staat niet dat de grotere club ook uit Engeland komt!!! Maar dan nog zou ik het ook niet echt weten! Misschien AC Milan

2 augustus 2012 om 08:36

Veranderd, dank!

Steek doen man, het is beter voor je om in engeland te voetballen,

2 augustus 2012 om 10:13

Ja inderdaad, waneer je het niv in de Serie A niet aan kan dan is de Premier een mooie nieuwe kans om het daar te proberen.

Ik hoop dat Stekelenburg blijft en laat zien dat hij wel goed genoeg is. Aan de andere kant zijn er ongelofelijk veel goede keepers in Italië en zal hij in de Serie A nooit uitblinken. In dat opzicht is Tottenham wel een mooie stap.

Hopelijk vertrekt hij naar Tottenham, hebben die eindelijk een topkeeper op doel.

Stekelenburg
Walker
Kaboul
Vertonghen
Assou-Ekotto
Parker
Sandro
Lennon
v.d.Vaart
Bale
Defoe
2 augustus 2012 om 09:07

Gomes was anders ook een topkeeper.. Hij heeft jammergenoeg niet constant gespeelt bij Tottenham..

Als Romanista ga ik hier niet van wakker liggen. Steek verpatsen en Julio Cesar halen zou fantastisch zijn!

2 augustus 2012 om 12:12

Hoe kun je dit als Romanista zeggen? Stekelenburg is de perfecte doelman om in het systeem van Zdenek Zeman te spelen. Julio César is alweer zoveel jaren ouder, is totaal niet meer van het niveau waarin hij top was enkele jaren terug. Wij hoeven niet langer de afdankertjes van de concurrentie!

2 augustus 2012 om 16:07

Paesano, ik ben echt niet onder de indruk van Steek... Hij speelde een sterk WK in Zuid Afrika, maar afgelopen seizoen heeft hij me niet echt kunnen bekoren. Julio Cesar wordt 33 volgende maand, wat nog helemaal niet oud voor een doelman. En als deze weer zijn niveau van onder Mou haalde is dat toch absolute wereldtop, en dat is Steek niet, gisteren niet, vandaag niet, en morgen ook niet. AVE

Daar moet ie helemaal niet over nadenken maar gelijk doen.
Komt bij AS Roma waarschijnlijk op het derde plan terecht.

2 augustus 2012 om 12:07

Stekelenburg wordt gewoon eerste doelman hoor dit seizoen. Niets derde plan. Vraag me af waar je deze onzin van haalt.

Ik heb altijd al gezegd dat de Italiaanse competitie niks is voor Stekelenburg, hij had meteen naar Engeland moeten gaan.

Kijk hoe Vorm zich ontwikkeld heeft ten opzichte van toen hij nog in Nederland speelde en vergelijk het dan met Stekelenburg.

Als Tottenham geen Loris haalt dan maakt Stekelenburg grote kans, ik zou hem toch in Engeland willen zien voetballen of hij het niveau daar aankan. In Italië maakt hij teveel fouten en is ook nog geblesseerd geweest.

Ik hoop niet dat Stekelenburg weggaat, ook al heeft hij geen goed seizoen gedraaid vorig jaar. Maar hij werd toen te veel in de steek gelaten door zijn eigen verdediging, met name door Kjaer. Ik wil wel eens zien wat hij kan presteren met een goede verdediging voor zijn neus. Hij is 29, voor een keeper niet oud, dus hij heeft nog alle tijd van de wereld.

Stekelenburg gaat juist helemal nergens heen. Laat die Engelse en Nederlandse kranten maar wat schrijven, die moeten hun tijd ook kunnen opvullen. Dat Stekelenburg in de voorbereiding niet al te veel heeft gespeeld en niet als eerste keeper werd opgesteld zegt helemaal niets. Alle spelers die op het ek hebben gespeeld stonden vrijwel in het begin niet in de basis of vielen slechts een paar minuten in. Gisteren hebben bv Pirlo, Marchisio en zelfs Pogba die met de U19 heeft gespeeld pas hun eerste minuten gemaakt tegen Benfica. Als er één doelman vanuit Italie naar Tottenham zal vertrekken dan is het niet Stekelenburg maar Julio Cesar van Internazionale.

Maakt niet uit Steek welke club weg uit die slangekuil, helemaal niets voor hem die competitie.

En natuurlijk krijg je weer deze typische reacties dat Stekelenburg niet voor Roma had mogen kiezen, dat de Serie A niets voor hem is.. Komaan zeg, als je de Italiaanse competitie en AS Roma niet volgt, reageer dan niet op deze topic.
Luis Enrique wilde Maarten Stekelenburg indertijd graag als doelman halen, hij was heel gecharmeerd van de Nederlandse doelman. Enrique was dan ook een grote reden voor hem om naar Roma te komen. Stekelenburg gaat helemaal nergens heen. Hij voelt zich goed in Rome en aangezien de nieuwe trainer Zdenek Zeman ongeveer in hetzelfde systeem zal spelen als Luis Enrique dat deed, zie ik geen problemen waarom Steek dit seizoen niet zou slagen. Vorig seizoen heeft hij pech gehad. Een niet op elkaar ingespeelde verdediging voor hem, vaste waarden in de verdediging die lang out waren met een blessure en ook Steek zelf die tot 2 maal toe met een zware blessure te kampen had.
Geef hem gewoon dit seizoen een kans, hij zal het maken in doel.

Maarten Stekelenburg moet nog bij AS Roma blijven, vind ik.

Want bij AS Roma zijn ze aan een schitterend project bezig en ik denk zelf dat Stekelenburg ook deel wilt uitmaken van dat schitterende project.

Maar stel dat hij dat niet wil, dan zou Tottenham Hotspur inderdaad wel 'n uitstekende club zijn voor Stekelenburg, want die hebben met Brad Friedel en Carlo Cudicini twee keepers die al op leeftijd zijn en Gomes die op leeftijd begint te raken en ook best slecht keept.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren