Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wouters maakt rentree bij PSV en verdrijft Faber uit technische staf’

Laatste update:

Jan Wouters vertrekt na dit seizoen als hoofdtrainer van FC Utrecht, maar een een sabbatical year zit er niet in voor de oefenmeester. Volgens De Telegraaf is de oud-international de belangrijkste kandidaat om toe te treden tot de technische staf van PSV. Wouters, 53 jaar, moet zijn jarenlange trainerservaring op alle gebieden inbrengen bij de club uit Eindhoven.

/

De komst van Wouters zou betekenen dat Ernest Faber en PSV na dit seizoen uit elkaar gaan. De huidige interim-trainer, de rechterhand van Phillip Cocu, wordt na de eventuele komst van Wouters overbodig. Faber werd in het verleden door diverse clubs gepolst, maar hij verkoos een langer verblijf bij PSV. Nu lijkt alsnog een vertrek bij de Eindhovense club aanstaande.

Het gebrek aan ervaring in de technische staf was dit seizoen het grootste punt van kritiek op PSV, naast het gebrek aan ervaring in de spelersgroep. Wouters was in het verleden werkzaam als veldtrainer en gaat graag weer een dergelijke functie vervullen, zonder de verplichtingen van het hoofdtrainerschap. De oud-middenvelder sloot zijn actieve loopbaan bij PSV af en was in het verleden ook in diverse trainersfuncties bij de Brabanders werkzaam.

Een mooie kans voor Jan Wouters

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi zo .. denk dat Jan het beste rendeert achter
iemand, Faber mag idd vertrekken .. zie geen meerwaarde
bij hem !

18 april 2014 om 09:20

Dit is groot nieuws voor alle psv suporters etc. Die faber bakt er niks van en dat is ook gebleken tijdens de wedstrijden wat hij nu als interm coach is. Met wouters heb je niet alleen ervaring maar ook iemand met voetbalkennis

18 april 2014 om 12:29

Hoe weet je nou dat Faber er niks van bakt? Hij heeft met Eindhoven prachtige resultaten geboekt en die club weer op de kaart gezet. Dat hij nu 3 wedstrijden verliest is pure pech en een combinatie van factoren. Dat heeft echt niet alleen met hem te maken!

Lijkt mij een ideale combo.
Cocu en hij hebben ervaring als speler bij PSV en Wouters is natuurlijk de ideale assistent met ervaring, een betere optie kan ik me niet bedenken voor PSV.

18 april 2014 om 07:32

Ja dat hoorde ik vorig jaar over cocu ook.
Maar dat is toch niet zo een succes.
Eerst maar weer even afwachten.
Daarbij zijn de spelers ook niet zo best als je het zo ziet dus of het echt aan de trainers ligt vraag ik me ook af.

18 april 2014 om 07:48

Ik weet niet wat jij vorig jaar over Cocu zou hebben gehoord, maar vorig jaar had deze coach een 0,0 ervaring. Dus dan had je niet alles moet geloven wat er gezegd werd.

Wouters daarentegen heeft wel de nodige ervaring en ik heb altijd al gezegd dat dat bij PSV ontbrak. Toen De Boer coach werd bij Ajax koos hij voor ervaring als rechterhand en dat had Cocu destijds ook moeten doen.

Ik denk zelfs ook dat het PSV naar een hoger niveau tilt. Cocu de lieve verlegen coach met de mondige Wouters. Vooral een coach die in de kleedkamer de spelers kan terechtwijzen was het gebrek in de staf.

18 april 2014 om 07:59

De mondige Wouters? Volgens mij is dat juist altijd een kritiekpunt geweest dat hij niet bepaald op de voorgrond trad en zich niet voldoende liet horen...

18 april 2014 om 08:22

Ik denk dat jij het over Cocu hebt. Cocu is altijd diegene die met zijn handen in z'n zak langs de zijlijn gaat staan als het niet goed gaat en dan roept hij iets met zijn zachte stemmetje naar zijn spelers toe. Wouters daarentegen is echt wel een coach die zijn stem kan verheffen.

18 april 2014 om 08:59

Ik heb het toch echt over Wouters. Uiteraard heeft hij in de jaren bij Utrecht zich ook ontwikkeld maar het zegt genoeg dat hij weer terug wil in een rol als assistent waarbij hij meer op de achtergrond staat en de beslissingen niet hoeft te nemen.

18 april 2014 om 09:57

Daarom eerst afwachten.
Er waren hier een hoop mensen die vergelijkingen met de boer trokken maar dat kan niet.

18 april 2014 om 07:42

ik zou het omdraaien: cocu assistent en wouters dan hoofdcoach... of een ander als hoofdcoach. in ieder geval niet Cocu want die kan er zo weinig van.
zou een leuke stap zijn voor Wouters.

18 april 2014 om 07:57

Dat wil Wouters helemaal niet.

Uitstekende keuze, Jan heeft veel ervaring en is ook nog goed bekend met de club!

Ik denk dat Jan zich in die rol veel lekkerder voelt en veel beter op zijn plaats is dan als hoofdcoach. Prima keuze van PSV mocht dit doorgaan.

Goede keus. Wouters is volgens mij een uitstekend veldtrainer, dei niet zo nodig op de voorgrond hoeft te staan. Faber maakt geen overtuigende indruk tot nu toe.

heel leuk voor jan hoop dat hij daar een wereld jaar gaat draaien kunnen meteen al die zeikers in utrecht hun mondje houden
afgelopen jaar op handen gedragen nu de deur uit geschopt
jan bedankt je bent een kanjer en ik hoop dat je volgend jaar 6 punten pak tegen utrecht

18 april 2014 om 08:42

???? jij weet duidelijk niet waar je het over hebt wouters de deur uit geschopt en zeikers in utrecht ???wouters gaat met opgeheven hoofd weg bij utrecht niemand maar dan ook niemand heeft op wouters lopen zeiken en iedereen was tevreden over hem bij utrecht maar na 5 jaar was het gewoon tijd voor een nieuw gezicht het was uitgewerkt en de club en jan hebben gezamelijk besloten dat het op was en dat het beter was dat ieder zijn eigen weg zou gaan

18 april 2014 om 09:18

Wat een onzinnige reactie zeg. Wouters heeft zelf juist aangegeven dat hij het idee had dat ze niet meer op 1 lijn zaten en toe aan wat nieuws was. Jouw opmerking slaat dus helemaal nergens op. Als je ergens niets van weet, zeg dan ook niks!

18 april 2014 om 13:20

De onwetendheid van sommige mensen... zucht...

On: Jan het ga je ontzettend goed! Maak er iets moois van bij Psv, wij zijn je ontzettend dankbaar voor alles wat je voor de FC hebt gedaan.

Uitstekende coach om naast Cocu te hebben. Iemand die loyaal is en niet aan de stoelpoten van de trainer zit te zagen. Succes Jan Wouters. Deze rol past veel beter bij je.

18 april 2014 om 08:43

ik vind het ook een uitstekende keuze van psv wouters kan cocu opleiden zonder zelf op de voorgrond te hoeven treden ideaal voor beide trainers en psv

Sommige dingen in de voetbal wereld hoort zo te zijn! Goede keus.

Goede zet van Psv. Wel de omgekeerde wereld. Een assistent die de hoofdcoach moet "opleiden". Ik hoop dat Van Bommel i.p.v. Van der Weerden komt. Van der Weerden voegt echt niets toe in mijn ogen.

18 april 2014 om 09:46

Ik vind het een vrij logische keuze. Je ziet dat Cocu nu gewoon nog wat ervaring te kort komt, een Wouters daarnaast is dus een prima zet. Het zou andersom kunnen, maar Wouters heeft in zijn periode bij PSV al laten zien er toen niet echt veel van te bakken.

Ajax heeft overigens dezelfde situatie met een jonge coach, jonge assistent en de ervaren Spijkerman ernaast, zo'n zelfde situatie zal PSV willen creëren, Cocu als jonge trainer, Van der Weerden/van Bommel dan als jonge assistent(en) en de ervaren rot Wouters daarnaast.

Overigens gaf Wouters in zijn vorige periode, als interim bij Psv, dat hij helemaal geen hoofdcoach wilde worden van Psv, dus ik weet niet hoe dat nu zit, maar dat zou de keuze ook logisch maken.

18 april 2014 om 10:29

Ja, dat lijkt mij ook een prima combinatie. Kan van Bommel in de toekomst mooi doorschuiven. Misschien eerst nog een periode van Marwijk daartussendoor?

Hier zou ik erg blij mee zijn, ervaren man en erg goed als veldtrainer.

Een degradatie is het!! Van hoofdcoach tot assistent bij een subtopper(want dat kun je psv zo langzamerhand toch wel noemen) denk niet dat Wouters daar zin in heeft. Die tijd heeft hij wel gehad. Hij is een prima assistent geweest in Schotland en heeft een grote naam daar en eigenlijk overal wel. Hij kan dus overal wel aan het werk,dus waarom bij Psv de pylonnetjes gaan uitzetten voor Cocu?? Daarbij is het materiaal om mee te werken ook niet uitnodigend,brands bied op spelers waarvan hij hoort dat Ajax interesse heeft en stelt een heel onstabiele selectie samen. Ik zou als ik Wouters was lekker wachten op een "mooie"uitdaging die er vast wel komt.

18 april 2014 om 09:30

Hij vond het toch ook niet erg om bij Utrecht een stapje terug te moeten doen? Dus ik zie niet in waarom hij deze functie bij PSV niet zou willen bekleden?

Ik ben van mening dat dit best wel eens een goede zet van PSV kan zijn. Maar goed dat denk ik al een aantal jaar

18 april 2014 om 09:37

Voor Psv goede zet ja,maar voor Wouters een degradatie!!

18 april 2014 om 09:47

Waarom is dit voor Wouters een degradatie? In welke vorm degradatie?

Ik denk dat hij meer gaat verdienen, hij zal met betere spelers gaan werken, hij staat niet meer op de voorgrond.

Als ik dit reflecteer naar mijn werk, mooier loonstrookje aan het einde van de maand, snellere computers en minder verantwoordelijkheid alleen mijn functie omschrijving is anders (was ik eerst manager, nu jr. manager). Dan zou ik het toch niet zien als degradatie.

Dus verklaar je nader met degradatie.....

18 april 2014 om 11:31

Aan Penose zijn reactie te zien heeft hij gewoon een hekel aan Psv. Dat kan twee dingen betekenen: Of hij is een gefrustreerde Utrecht supporter, omdat Wouters weggaat (wat helemaal niet hoeft) of het is een Ajacied. Dus verwacht niet teveel aan onderbouwing bij deze jongen.

Dit is mooi voor Jan hij kan nu weer de rol die hij wil krijgen en bij een grotere club.

Bedankt voor alle jaren in Utrecht en succes bij psv

De kroonprins van Brabant vertrekt via de achterdeur? Enkele jaren geleden zaten er een hoop clubs achter Faber aan, maar hij wilde perse slagen bij Psv. Vreemd dat juist hij wordt afgerekend. Maar een assistent laten gaan is blijkbaar makkelijker dan de hoofdverantwoordelijke.

Jan heeft uitstekend werk verricht bij onze FC, met beter materiaal zullen Jan zijn werkzaamheden nog veel beter zichtbaar zijn, Jan is een top veld trainer, veel succes Jan.

Gerbrands en Wouter. Wat een ervaring haal je dan in huis. Ik denk dat PSV beide mannen nodig heeft om weer een absolute topclub te worden. Brands heeft gewoon gefaald.

18 april 2014 om 11:32

@rbn_ helaas blijft Brands ook nog gewoon.

18 april 2014 om 11:33

Dat zou wel teleurstellend voor PSV zijn. Ik had gedacht dat Gerbrands een nieuwe TD aan zou stellen ipv Brands.

18 april 2014 om 11:42

Hopen mag altijd !

Dat zou pas een geweldige keus zijn van psv.
Misschien dat jan er een beetje de wind onder kan krijgen.

Zou goed beleid zijn, het nieuwe PSV komt zo in de steigers en dan hebben ze nog drie jaar om te bouwen.

18 april 2014 om 12:36

Drie jaar, zoveel geduld hebben ze niet bij psv hoor.
Als er 5 wedstrijden niet gewonnen word breekt de pleuris al uit, laat staan na 3 jaar.

OT Ik denk niet dat een tweede autist veel verbetering gaat brengen bij het huidige trainers probleem, een ervaren meer bespraakte trainer lijkt me handiger.

18 april 2014 om 13:41

Dat geduld hebben ze al vorig jaar als beleidsplan opgesteld. Vier jaar krijgt Cocu om iets nieuws te proberen.

Waarom mensen nu al conclusies trekken is mij een raadsel.

Jan, neem gelijk Toornstra mee.....welkome versterking (okee we hebben al tig middenvelders, maar van ,mij mag Brands zijn kunstje herhalen en ego Maher verkopen. Zie veel liever van die jongens als Ritzmaier, Toornstra)

18 april 2014 om 13:41

Mocht PSV er 4 mill minimaal ervoor leggen dat mag hij mee.

Ik gun het je van harte jan, hardstikke bedankt voor de seizoenen dat je het eerste elftal geleid heb. Sommigen tijden waren verschrikkelijk, anderen tijden waren prachtig. Een echte Utrechter blijf je. Heel veel plezier bij PSV

Heel leuk. Aanwinst voor Psv. Goed om oude bekenden terug te halen. Zeker als ze echt wat toevoegen, en dat kan hij vast want hij heeft bij Utrecht een pak extra ervaring opgedaan sinds hij bij PSV weg is.

18 april 2014 om 13:42

Ik denk dat het wel goedkomt nu met Psv, Jan die Cocu helpt in het coachen. Er kunnen nog mooie jaren komen voor PSV

Hele goede keus, voor zowel PSV als Wouters zelf

Ik denk dat Wouters heel geschikt is om een beetje gif en mentaliteit in de ploeg te brengen

En de koppies omhoog houden als het een beetje tegen zit.. zelfvertrouwen geven

Het siert Wouters ook dat hij weet waar zijn grote kracht en misschien ook wel zijn top ligt: op het trainingsveld en niet als hoofdcoach

Waren er in het gewone c.q. bedrijfsleven maar meer mensen die dat laatste stapje, waar ze niet geschikt voor zijn, niet zetten om reden van geld en status

Weet wat je kan en niet kan, en waar je kracht ligt

Bravo Jan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren