Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!

Laatste update:

Word lid van de WhatsApp Channels van Voetbalzone en mis niets meer van jouw favoriete club! Voetbalzone heeft vier verschillende kanalen: een algemeen kanaal, een Ajax-kanaal, een Feyenoord-kanaal en een PSV-kanaal. In de clubkanalen vind je het belangrijkste nieuws en polls over jouw favoriete club, terwijl het belangrijkste algemene voetbalnieuws voorbijkomt in het algemene kanaal!

Geen zorgen: andere leden of beheerders die in het kanaal zitten kunnen je telefoonnummer niet zien. Word nu lid!

Algemene kanaal:


Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Ajax-kanaal:


Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Feyenoord-kanaal:


Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

PSV-kanaal:


Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wellicht meer focussen op een nieuw berichten systeem op de app. Maak het eens zo overzichtelijk als Facebook ofzo zodat je ziet wie op wie reageert.

19 april 2024 om 08:22

Wordt deze zomer uitgerold!

Probeer eerst maar om de app op iPhone en Android werkend te krijgen en te houden. Een hele week problemen met live-meepraten wat niet werkt.

@voetbalzone, zijn jullie op de hoogte dat Live meepraten niet werkt(e)? Althans afgelopen week was dit het geval

24 april 2024 om 10:45

@draadnagel & @maurootje: welk probleem ervaren jullie precies, is dit app of (mobiele) site en met wat voor toestel? Dan duiken we daar meteen even in. Er is een switch geweest van dataleverancier en dat lijkt voor sommige gebruikers nog tot problemen te leiden.

25 april 2024 om 00:10

Via de app op zowel een Samsung tablet als een iPhone 11. Zelfs vandaag werkte Twente niet maar PSG wel.

Ik heb mij in het verleden op verschillende sites, apps en andere kanalen laten verleiden met zo een vergelijkbaar motto "mis niets meer van jouw favoriete club". Ook van die praatjes "krijg een melding als jouw favoriete club een doelpunt maakt". Al met al blijk ik vaak eerder op de hoogte te zijn van de doelpunten en het nieuws. Dat kan waarschijnlijk komen omdat er over Go Ahead weinig geschreven wordt en omdat ik alle wedstrijden live kijk. Kan goed begrijpen dat als je supporter bent van een grote club waarover veel roddelnieuws geschreven wordt door o.a Driessen en Verweij, dat je graag wilt weten wat er in de echte wereld speelt.

24 april 2024 om 10:46

@almachtig: deze Channels zijn vooral bedoeld voor (breaking) nieuws over voetbal. Direct na het verschijnen op onze website worden volgers op Whatsapp hiervan op de hoogte gesteld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren