Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wonderschone doelpunten en treffer van Tete zijn niet genoeg voor Lyon

Laatste update:

Olympique Lyon is op de valreep tegen puntverlies aangelopen in de Ligue 1. Les Gones stonden enkele minuten voor tijd op een 3-1 voorsprong, maar stonden met tien man op het veld en kregen uiteindelijk de rekening gepresenteerd: 3-3. Kenny Tete kwam tot scoren op aangeven van Memphis Depay, terwijl Nabil Fekir en Bertrand Traoré prachtige doelpunten maakten voor de thuisploeg.

Na 23 minuten leek er voor Lyon geen vuiltje aan de lucht. Het stond 2-0 en vooral het eerste doelpunt was van grote schoonheid: Fekir zag keeper Benoît Costil voor zijn doel staan en probeerde het met zijn verkeerde rechterbeen vanaf de middenlijn. Costil hield geen rekening met het schot en zag machteloos toe hoe de bal in het doel belandde. Via Tete werd de marge verdubbeld. Depay gaf middels een vrije trap alweer zijn negende assist van het jaar 2017 en blijft iedereen in de Ligue 1 daarmee voor. Tete stond bij de tweede paal op de goede plek om de bal binnen te werken.

Enorme ontlading volgde bij de rechtsback en voor Lyon zag de situatie er rooskleurig uit. Sergi Darder maakte zich binnen drie minuten echter schuldig aan twee overtredingen en kreeg beide keren een gele kaart van arbiter Clément Turpin. Bordeaux rook een kans om de aansluiting te vinden en deed dat via Malcom. De aanvaller zag zijn vrije trap in de muur stranden, maar haalde in de herkansing doeltreffend uit. Na rust ontfermde Traoré zich over een vrije trap die hij prachtig in de bovenhoek mikte, maar door een laat doelpunt van Lukas Lerager werd het toch weer spannend. In blessuretijd maakte Malcom de comeback compleet met een prachtig afstandsschot.

Zie je Olympique Lyon in de top drie eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom heeft Ajax in godsnaam Traore niet gekocht. Heb vaak gelezen dat hij heel wisselvallig was, maar die is toch nog piepjong? Had makkelijk een plekje in de aanval kunnen afdwingen als ik de reacties op vz lees (frustraties over de vleugels, Dolberg die nog ergens in Denemarken rondhangt lijkt het wel). Voor ik word afgemaakt, ik ben iet zo'n Ajax insider, ben gewoon benieuwd. Was in mijn ogen toch een buitenkansje geweest.

19 augustus 2017 om 19:05

Transfersom was niet het probleem, het salaris wel... Ajax moet echt iets doen aan het salarishuis

19 augustus 2017 om 19:07

Ja wat mij betreft hadden ze hem gekocht. Hij koste 10 miljoen, wat voor Ajax makkelijk te betalen zou zijn. Ik hoor bij de minderheid die fan van hem is. Al snap ik het wel, ze hadden Neres al en Kluivert kwam door.

19 augustus 2017 om 19:33

Ik ben ook fan van hem, maar dat salaris kan Ajax echt niet gaan betalen. Dan wil namelijk iedereen meer gaan verdienen en voor je het weet geef je jaarlijks structureel 25 miljoen meer uit aan salarissen

19 augustus 2017 om 19:08

Hij heeft heel seizoen de kans gekregen. Toen dwong hij ook geen onbetwiste basisplaats af. Lijk me sterk dat hij dat dit seizoen wel zou doen. Die jongen is gewoon inconstant als het zijn kan. Wel goed talent maar daar is alles meegezegd

19 augustus 2017 om 22:42

Nou tot nu toe laat hij wel zien meer te zijn dan een goed talent. Hij is een top talent.

19 augustus 2017 om 23:03

Inderdaad hij schiet de records uit de boeken....

19 augustus 2017 om 19:09

Ben ik het helemaal mee eens Traore is echt een goede voetballer en kan zowel op de flanken als spits uit de voeten.

Echt een grap dat Tete nu weg is. Die had gewoon RB moeten staan en zeker op dit moment nu sanchez weg is. Word een topper die Tete

19 augustus 2017 om 19:34

Heeft nooit willen bijtekenen. Hier trekt Ajax terecht 1 lijn voor iedereen. Snap niet dat mensen dit nog steeds niet willen snappen of het gewoon leuk vinden om Ajax fans proberen te stangen

19 augustus 2017 om 19:42

Hij wilde niet bijtekenen omdat hij geen vertrouwen voelde. Als je hem dat als directie gewoon gegeven had (wat hartstikke terecht was geweest) dan had hij gewoon bijgetekend.

19 augustus 2017 om 19:54

Totale onzin. Toen hij nog wel speelde wilde hij ook niet bijtekenen en Mino zou hemmwel wegbrengen. Geweldige tackelaar maar opbouwend veel te slap

19 augustus 2017 om 20:06

Streepan, dat is dus je reinste onzin! Zelfs onder De Boer, van wie hij alle vertrouwen kreeg, wilde hij niet bijtekenen. Ik begrijp niet waarom mensen deze onzin blijven roepen.

20 augustus 2017 om 01:17

Lol aldus streepan. Kenny wilde al niet verlengen toen hij een bassisplasts had. Lag dus helemaal niet aan vertrouwen.

19 augustus 2017 om 21:09

Los van dat hij niet wilde bijtekenen dekt hij zijn man niet goed waardoor die alle ruimte heeft voor een voorzet waar een tegendoelpunt uit valt. Niet de eerste keer, maar waar veltman wordt verketterd bij zoiets heeft bij tete niemand het erover.

We kunnen hier wel eeuwig over blijven doorzeuren maar dat heeft geen nut. Ja het waren grote fouten om Tete, Traore en Riedewald zo makkelijk te laten gaan maar nu moet vooruit worden gekeken.

Een CV en vleugelspeler erbij en het komt wel weer goed met Ajax.

19 augustus 2017 om 19:34

Grote fout om Riedewald te laten gaan? 9,5 miljoen voor een reserve speler. Je ziet nu toch ook bij Crystal Palace dat het allemaal wel erg armoedig is. Ik ben erg blij dat we nog zo'n bedrag voor hem hebben kunnen vangen. Is qua talent heel goed maar mist voor het moderne voetbal toch ook erg veel als kracht, power, concentratie etc.

Tete lijkt me duidelijk dat dat een grote fout is, daar is iedereen het over eens. Traore was volgens mij niet haalbaar, hij mikte op een stap hogerop dan Ajax, dus opzich is dat geen fout dat hij weg is.

19 augustus 2017 om 19:42

Daarbij wilde Tete ook al 2 jaar niet verlengen.

19 augustus 2017 om 19:43

Als de Boer daar wordt ontslagen staat Riedewald gewoon hetzelfde te wachten als Clasie. Die zit tegenwoordig ook op de tribune.

20 augustus 2017 om 07:52

Tete was geen fout, Tete wilde al jaren niet bijtekenen. Ajax kan daar verder niets aan doen, als een speler niet wil bijtekenen, dan moet die in zijn laatste contractjaar verkocht worden. En vergis je niet, al onder Frank de Boer probeerde Ajax zijn contract te verlengen.

Wat is die Fekir toch een geniale voetballer, na zijn blessure lijkt het wel alsof hij wat snelheid heeft moeten inleveren maar voor de rest liggen de topclubs echt te slapen hoewel Lyon natuurlijk ook een prachtige club is.

20 augustus 2017 om 12:02

Inderdaad een heerlijke speler, Snap eigenlijk niet waarom Inter, AS Roma etc niet voor hem gaan. Zou een hele mooie aanwinst zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren