Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wolves door vijf verschrikkelijke minuten kansloos tegen Man Utd

Laatste update:

Manchester United staat na zondagmiddag vier punten voor op achtervolger Manchester City. De regerend landskampioen van de Premier League had geen enkele moeite met Wolverhampton Wanderers, dat met 0-5 verloor en Wigan Athletic weer aflost als hekkensluiter van de competitie. De wedstrijd werd in vijf minuten voor rust beslist: Ronald Zubar kreeg een directe rode kaart en vervolgens bezorgden Antonio Valencia en Danny Welbeck United een riante uitgangspositie.

/

De bezoekers stonden al met 0-1 voor dankzij een treffer van Jonny Evans, toen Zubar vijf minuten voor de thee naar de kleedkamer werd gestuurd. De verdediger zette een harde en onhandige tackle in op Welbeck en kreeg daarvoor zijn tweede gele kaart, waardoor Wolverhampton het in het restant met een man minder moest doen. De thuisploeg hoopte met een minimale achterstand te gaan rusten, maar United had andere plannen en besliste in een paar minuten tijd de wedstrijd.

Eerst maakte Valencia er 0-2 van. De vleugelaanvaller (die sowieso erg goed speelde) was het eindstation van een counter en rondde beheerst af, voordat Welbeck er nog voor rust 0-3 van maakte. De spits werd nu gevonden door Valencia en stuurde United met een ruime voorsprong de rust in. In de tweede helft besloten de bezoekers vervolgens om nog wat aan het doelsaldo te werken en Javier Hernández ging op zoek naar een hattrick.

/

De Mexicaan profiteerde tien minuten na rust eerst van bijzonder slecht verdedigen van Wolverhampton. Hernández werd na een korte corner volledig vrijgelaten en kon daardoor ongehinderd binnenkoppen. Even later was het opnieuw raak en profiteerde Hernández van een fraaie combinatie tussen Welbeck en Valencia. Stephen Ward kreeg hierna zowaar nog een kans op de eretreffer, maar slaagde er niet in om de bal tussen de palen te koppen. In de laatste twintig minuten gebeurde er niet veel meer en het bleef zodoende bij 0-5. United heeft nu vier punten meer dan City, maar de rijke buurman heeft nog wel een duel tegoed.

Bekijk hier de samenvatting:


Manchester United wordt kampioen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zubar kreeg geen directe rode kaart.. omg voetbalzone als je de wedstrijd niet heb gezien doe dan ook geen verslag!

18 maart 2012 om 16:40

Later in het bericht staat "en kreeg daarvoor zijn tweede gele kaart".

Dit is dus gewoon een foutje van voetbalzone, kan gebeuren, mag gemeld worden maar lijkt me toch geen ramp?
Als je alleen de inleiding leest hoef je ook niet te reageren.

Verder is de selectie van Wolves gewoon niet goed genoeg en heeft Man Utd gewoon gedaan wat van hun verwacht word. Dit word nog een strijd tot het einde tussen City en United. Ik gun het city wel, ondanks dat ze veel gekocht hebben, hebben ze niet meteen hun trainer ontslagen als het niet ging en bouwen ze wel degelijk aan een team.

18 maart 2012 om 16:54

'dit is dus een foutje van voetbalzone, kan gebeuren'

Maar het gebeurd te vaak Cookinho, veel te vaak. Als je de beste (voetbalnieuws) site van het jaar wil worden, dan moeten dit soort fouten er sowieso al uit. Elk artikel kom je fouten tegen en dan overdrijf ik niet. Spelfouten, taalfouten en ook gewoon totaal verkeerde / overbodige informatie. Het is heel simpel te voorkomen, maar de voetbalzone redactie wil niet naar me luisteren. Heb al verscheidene keren mailtjes gestuurd, maar ze bekijken het maar.

On: Goede wedstrijd van Man Utd en goed voor het doelsaldo. Dit geeft vertrouwen en hopelijk kunnen we deze lijn doortrekken naar de laatste speelronde en wederom het kampioenschap binnen halen!

18 maart 2012 om 16:41

Lees eerst het verslag rustig door.... er staat daarna: "de verdediger zette een harde en onhandige tackle in op Welbeck en kreeg daarvoor zijn tweede gele kaart"

18 maart 2012 om 16:54

Dan is het de eerste keer alsnog fout!

18 maart 2012 om 17:14

Goh, maar dan blijkt dus wel dat ze wedstrijd hebben gezien..

18 maart 2012 om 18:25

Het ergste is nog dat ze niet eens de moeite hebben genomen om het te verbeteren...

Was een goede wetstrijd van Man Utd alleen bode The Wolves ook niet echt veel tegenstand en dan moet je precies zoals vandaag lekker aan je doelsaldo werken

Hij kreeg eerst een directe rode kaart, en later staat er zijn 2e gele kaart?

Goede overwinning van United. Hopelijk kunnen ze lang meedoen om de titel. Zie een gebouwd team toch liever kampioen dan een gekocht team

Begin toch medelijden te hebben met Wolverhampton Wanderers, weer een flinke thuisnederlaag en ik denk toch dat deze ploeg het niet gaat halen. En het was niet direct rood maar 2x geel. Ook weer een belangrijke zege voor Man Utd, zo moet Man City winnen om nog de titel te kunnen pakken!

Wolves publiek was geniaal. Ontzettend gelachen om het publiek

5 goals, Valencia terug en 3 punten. Oftewel, job done.

Goed gedaan van United.
Hopelijk blijven ze zo doorgaan gun ze het kampioenschap veel meer dan City.
En ook mooi dat Valencia weer terug is toch echt een geweldige speler voor United.

Geweldenaar die Valencia. Jammer dat hij zo vaak geblesseerd is, want als hij speelt is hij een absolute aanwinst.

18 maart 2012 om 21:59

Hij is niet echt blessuregevoelig maar had gewoon peck. Hij brak zijn been en nu was het een hamstring geloof ik. Ontzettend sterke effectieve speler is het, ben erg blij met hem bij United.

Mooi, ik gun United de titel wel. (eigenlijk Tottenham, maar dat zit er niet in;)
Mooie uitslag ook, 0-5 is weer eens wat anders dan de 1-0etjes.

Prach-tig-e combinatie van Welbeck en Valencia bij het 5e doelpunt. Die Welbeck wordt nog eens een grote in de voetbalwereld!

18 maart 2012 om 16:47

Ja, met als afronding Chicharito. Dat is het enigste wat ik mee heb kunnen krijgen. Wegens verbouwing heb ik United voor het eerst dit seizoen moeten missen ...

Ik heb de wedstrijd niet gezien, me eerste die ik heb gemist van United.
Als ik zo de tekst lees deed United het dus goed. Daarmee snoeren zij gelijk de mondjes van die gasten die zo stoer liepen te doen dat United niks voorstelt. Hieruit heeft gewoon gebleken dat zij de Europa League 10 keer niks vinden. Ja, ze wonnen van Wolves dat een hele helft met 10 man heeft gestaan, maar ik heb begrepen dat United daarvoor al gewoon goed speelde?

Ik ben in ieder geval zeer tevreden dat het goed is gegaan, ruime score, Valencia heeft weer een grote aandeel gehad in deze wedstrijd, heerlijk!
Nu maar wachten wat City tegen Chelsea doet op woensdag. Ik hoop zelf dat the Blue's daar wat weg weten te slepen.

'in de tweede helft besloten de bezoekers vervolgens om nog wat aan het doelsaldo te werken en Javier Hernández ging op zoek naar een hattrick.'

Hoe kan een speler nou op zoek gaan naar een hattrick in de tweede helft als hij bij rust nog geen goal heeft gemaakt.

18 maart 2012 om 17:04

Omdat hij na 61 minuten er al 2 had gemaakt ;

Ik ben bang dat United geen of weinig punten gaat verspelen als je kijkt naar hun spel en het resterende programma. City heeft een veel moeilijker programma en moet alles winnen. Een zware opgaven voor City en daarom is United ook titelfavoriet.

Voetbalzone heeft wel te vaak kleine foutjes maar als je het doorleest zie je dat hij zijn 2e gele kaart kreeg

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren