salfordian
Algemeen
Vrienden (4)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zondag, 21 augustus 2011
  • salfordian
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve IP Ban, tot Zaterdag 21 februari 2015 om 01:35
  • 774
  • 37 jaar (5-12-1984)
  • Ede
  • 4
Persoonlijke berichten
21 oktober 2011 om 17:22
#1

Ik verwacht niet dat je het topic over Suárez nog nader bekijkt, dus dan maar op deze manier.

Mijn hart ligt bij United, die staan op plaats nummer één namelijk. Het is zo dat ik Ajax volg in Nederland, dus hen boven andere clubs verkies ín Nederland etc etc. Het is ook zo dat ik geen fanatieke Ajax-fan ben en je kunt me in dat opzichte meer een samenvattings mannetje noemen, die slechts de samenvattingen van Ajax volgt. Voor de rest reageer ik nooit op topics van Ajax of wat dan ook, maar heb ze wel liever in mijn lijst dan PSV of Feyenoord. Op Eredivisie-topics kun je me ook nooit vinden.

United staat mijlenver boven Ajax bij mij. Ajax is een club bij wie ik de spelers altijd respecteer en Suárez staat altijd ook hoog bij mij, maar ik moet simpelweg toegeven dat het ook voor altijd een smerig mannetje blijft.

Dus:

United staat bij mij verreweg eerste. Daarna komt Real Madrid ín Spanje en daarna Ajax ín Nederland. Snap je het? Ik wil dat Real en Ajax de cups pakken in hun eigen land, maar voor de rest interesseren ze me niet zoveel. ( Real is natuurlijk een uitzondering, aangezien ik die wel fanatiek volg ) Het is niet zomaar Wtf?! Velen op VZ hebben meer clubs dan één, maar er zal altijd eentje helemaal alleen staan aan de top en dat is bij mij United.

Ciao!

9 december 2011 om 20:04
#2

Naar aanleiding van je post in dat Arsenal-topic, daar snap ik dus ook geen bal van hé. Supporters die geen interesse hebben in de geschiedenis van hun club. Niet te begrijpen.

9 december 2011 om 20:24
#3

Inderdaad, het lijkt soms wel of hun geschiedenis begon in 1998. Maar goed, ook bij de Liverpool- of United-supporters hier heb je ook genoeg van die mensen die geen benul hebben van de geschiedenis van de club. Beetje jammer altijd.

4 januari 2012 om 18:23
#4

Waarom geld in je eigen zak steken deze man is al rijk zat dn kan je tog gewoon wat arme mensen helpen?

14 januari 2012 om 18:16
#5Nou prima dan! dan heb ik deze keer mis, maar normaal gesproken zijn er op dit forum behoorlijk veel supporters van Man U en City door de resultaten en komen hier puur om te provoceren. En ja een onderzoek uit de jaren 90 zeker. Liverpool heeft al sinds 2006 niks meer gewonnen hoe kun je dan gloryhunten

Aangepast op 15 januari 2012 om 11:46 door engelandfan.

15 januari 2012 om 11:47
#6

Nou prima dan! dan heb ik deze keer mis, maar normaal gesproken zijn er op dit forum behoorlijk veel supporters van Man U en City door de resultaten en komen hier puur om te provoceren. En ja een onderzoek uit de jaren 90 zeker. Liverpool heeft al sinds 2006 niks meer gewonnen hoe kun je dan gloryhunten

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 21 januari
AC Milan heeft de hoop op de komst van Sven Botman nog niet opgegeven. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren