Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wolfsburg hangt prijskaartje om nek van Dost: 'Kijken wat ze met me willen'

Laatste update:

Bas Dost stond ruim twee maanden droog, maar wist zaterdag eindelijk weer eens te scoren voor VfL Wolfsburg. De aanvaller opende de score in de thuiswedstrijd tegen Hannover 96, die eindigde in een 2-2 gelijkspel, en staat nu op veertien competitietreffers in dit seizoen. Geen slecht aantal, maar het is nog maar de vraag of Dost volgend seizoen nog bij Wolfsburg actief zal zijn.

/

Wolfsburg is druk bezig met de komst van Max Kruse van Borussia Mönchengladbach en daar is Dost volgens BILD niet blij mee. De Nederlander mist steun bij zijn werkgever en een transfer zou bespreekbaar zijn: Wolfsburg zou tien miljoen euro vragen voor Dost, die in de belangstelling staat van verschillende clubs uit de Premier League en een nog onbekende club uit de Bundesliga.

De 25-jarige Dost, bezig aan zijn derde seizoen bij Wolfsburg, wil nog geen uitspraken doen over zijn toekomst: "Ze hebben mij alleen verteld dat ze een nieuwe spits willen halen", zegt de aanvaller. "Ik ga nu nog genieten van drie competitiewedstrijden en de bekerfinale en vervolgens moet ik maar in gesprek gaan met de clubleiding, om te kijken wat ze met mij willen."

Afgelopen zomer toonde Feyenoord nog belangstelling voor Dost, maar een transfer bleek toen niet haalbaar. De aanvaller lijkt nu niet meer in beeld te zijn bij de Rotterdammers, die zich al verzekerden van de komst van Dirk Kuyt en bovendien de optie in het huurcontract van Colin Kazim-Richards hebben gelicht. Dost heeft bij Wolfsburg nog een tweejarig contract, tot medio 2017.

Denk je dat er een club bereid zal zijn om tien miljoen euro te betalen voor Bas Dost?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Best grappig dat Dost opeens verdween. Er waren nog een paar mensen hier die dachten dat hij topscorer zou worden

4 mei 2015 om 10:24

Als hij z'n vorm vast had kunnen houden was hij ook wel topscorer geworden denk ik. Hij viel alleen weer terug naar z'n normale niveau en hij werd het dus niet.

4 mei 2015 om 12:14

Hahah ja logies je praat met zo simpel als kishna voetbalt

4 mei 2015 om 12:52

Als je zo simpel bent dat je logies schrijft...

4 mei 2015 om 13:03

Het was dan ook wel pittig onmogelijk voor Dost om die supervorm vast te houden

4 mei 2015 om 17:47

Het is ook 'logies' maar het verklaard wel waarom mensen dachten dat Dost topscorer kon worden. Hij steeg echt heel snel op de topscorers lijst daar. Stond geloof ik op de derde plaats zelfs terwijl hij veel minder wedstrijden had dan de concurrenten. Helemaal niet gek dus dat mensen dat dachten.

4 mei 2015 om 20:02

hij hoefde zijn vorm ook niet vast te houden, als hij de helft scoorde kwam hij ook wel in de buurt van de topscorerstitel. Helemaal met de wetenschap van nu dat Meijer en Robben geblesseerd zijn

4 mei 2015 om 10:29

Dost is zo traag als wat, je merkt gewoon dat hij echt bediend moet worden van de flanken. En zullen we ook niet vergeten dat de goals die hij heeft gemaakt veel al intikkers waren. Oké ik diskwalificeer hem hier niet mee tot nietsnut. Maar Wolfsburg is nu een club in de top van een van de beste competitie van de wereld. Dat is gewoon te hoog gegrepen. Ik denk dat hij het pad van Mario gomez moet volgen, bijna hetzelfde type(alleen was gomez veel beter). Een club als fiorentina zal hem goed doen nog Europa league enz. Want denk niet dat hij zit te wachten op Sunderland.

4 mei 2015 om 11:18

Beste grappig en aandoenlijk die lui, altijd weer hun 'gelijk' willen halen. Dost was zo goed bezig, dat het niet vreemd is dat mensen dachten dat hij wellicht topscorer had kunnen worden.

4 mei 2015 om 12:16

Hij scoorde vorige wedstrijd weer en kan zo weer zijn dat het beest in hem weet los is

Tsja vervelend, en niet bij elke club heb je de Bruyne achter je, alleen bij City en Arsenal zou die in de PL zo bediend kunnen worden door een nummer 10 (Silva/Ozil), en die lijken me net iets te hoog gegrepen voor hem. Zou als ik hem was proberen in de BL te blijven, de tempo daar is zo hoog, en toch wel net iets minder fysiek dan de PL.

4 mei 2015 om 10:37

Bij Tottenham zou hij perfect passen alleen daar loopt Kane natuurlijk al.. tevens vind ik Westham een prima club voor Dost.

4 mei 2015 om 11:09

Het zou me niks verbazen als Stoke interesse heeft, past prima in hun spelletje.

4 mei 2015 om 11:20

Ik vind het ook een speler voor Stoke City. Daar spelen ze al een tijd met fysiek sterke en lange spitsen.

5 mei 2015 om 00:15

Ik weet niet maar Stoke speelt sinds Hughes steeds meer attractief voetbal. En geen kick en rush meer. Ze hebben nu spelers als Diouf en Bojan die het verschil maken.

Bas moet wel uitkijken dat hij niet naar een club gaat die veel verdedigt hij is een spits die bediend moet worden verder is het vrij logisch dat wolfsburg max kruse wil halen bas doet het na de winterstop goed maar ze willen iemand die een geheel seizoen presteert

4 mei 2015 om 10:28

Ja daarom moet je max kruse kopen die heeft in 41 wedstrijden er 17 gescoord.

4 mei 2015 om 11:02

Ja maar Kruse kan wel beter meevoetballen dan Dost. Dat zullen ze ook wel belangrijk vinden

Als ik Dost was zou ik weg gaan bij Wolfsburg. Club die hard aan het ontwikkelen is door geld van Volkswagen. Willen de komende jaren bij de (sub)top van Europa komen en denk niet dat ze Dost daar voor nodig hebben.

4 mei 2015 om 10:23

@psvboom je hebt gelijk dat wolfsburg ambitieus is. En ik denk inderdaad niet dat bas dost als back-up wil worden neergezet. Alleen ik denk dat het moeilijk te voorspellen is wanneer wolfsburg zich gaat ontpoppen in de top van europa.

4 mei 2015 om 10:38

Ik hoop nooit. Vind het niks dat clubs gebruikt worden als reclamebord voor bedrijven. Club als Wolfsburg kan wekelijks nog geen stadion van 30000 man(voor Duitse begrippen redelijk klein) vol krijgen. Zelfde geld voor Bayer en Hoffenheim. Koln en Frankfurt trekken gemiddeld (ook in 2. Bundesliga) gemiddeld 50000 man.
Daarbij nemen deze clubs de plek in van traditionsvereine in de Bundesliga. Denk aan Karlsruhe, Arminia Bielefeld, Alemannia Aachen, Kaiserslautern, MSV Duisburg, Hansa Rostock etc.
Met de opkomst van Ingolstadt en RB Leipzig wordt het er zeker niet beter op. 50+1 regel is mooi, maar momenteel heeft Duitsland een groter probleem dan Engeland naar mijn mening. DFB moet echt ingrijpen en de Traditionsvereine in bescherming nemen.

4 mei 2015 om 12:04

Hmm, snap je punt. Echter, zitten de stadions van de door jou genoemde clubs wel altijd vol. Dus dat argument gaat niet helemaal op. De door jou genoemde traditieclubs, voeren structureel verkeerd beleid. Met de opkomst van de vermogende clubs, wordt dit genadeloos afgestraft. Voor het algemene niveau kan dat niet slecht zijn.

Zijn prijskaartje zegt al genoeg hoeveel vertrouwen ze in hem hebben, 10 miljoen voor 1 van de BL topscorers is toch een schijntje?

4 mei 2015 om 10:24

Je vergeet dat ie de eerste helft van het seizoen amper gescoord heeft en na een kleine opleving weer lang droog staat

4 mei 2015 om 10:40

Klopt, maar draai het eens om: als hij in die periodes wél had gescoord was hij met overmacht topscorer geworden. Zit dus nog genoeg potentie in. Dat is dan wel bij een club waar hij vertrouwen krijgt en goede spelers om zich heen heeft staan

De ideale spits voor Ajax. Legt er in de eredivisie minimaal 20 in en heeft nog heel veel groei potentie. Kan je in de champions league tenminste ook potten breken.

4 mei 2015 om 10:30

@simjor als ajax tien miljoen wil betalen en het salaris ook wil betalen is het een goede spits. Maar hij moet wel worden bediend door kischna en el ghazi en die gaan vaak voor de eigen actie.

4 mei 2015 om 13:02

8 miljoen bieden en dan rond 9 uitkomen kan Ajax zeker kwijt voor een spits als Dost. Salaris zal wel zeker een probleem opleveren, maar het wordt sowieso tijd om de volgende stap te zetten als Ajax wat wil bereiken. Prestatie contracten (halen van CL, verder komen in de CL) zouden daar uitstekend gebruikt voor kunnen worden. En Kishna is niet een speler die veel aflegt maar El Ghazi doet dat zeer zeker wel. Kishna zal waarschijnlijk ook niet spelen volgend jaar aangezien Fischer weer terug is.

4 mei 2015 om 10:48

Mwa, ik denk niet dat Ajax weet hoe ze spitsen moeten gebruiken kijkende naar de invulling van de spitspositie dit seizoen.

4 mei 2015 om 11:23

Moet Dost eerst even een jaartje in de JL spelen.

4 mei 2015 om 12:11

Glenn, nee, het blijft niet grappig, stop, please.

Het ideale scenario voor Wolfsburg. Eigenlijk is Dost niet goed genoeg voor Wolfsburg (althans niet voor het niveau waar Wolfsburg naar toe wil) en door die paar goals is hij prima te verkopen.

Benieuwd welke PL clubs geintresseerd zijn.

Wolfsburg speelde tegen Hannover 96 en niet tegen Hertha Bsc. Is dit nou zo moeilijk vz?

4 mei 2015 om 11:12

Hij speelde tegen beiden 😊

Hij opende de score tegen Hannover voetbalzone. Wolfsburg is ambiteus, die willen nu gaan groeien. En zich mengen in de titelstrijd. Dost heeft hier niet het niveau voor. Hij presteert niet constant, en zo'n iemand hebben ze wel nodig in de spits.

Natuurlijk moet Wolfsburg hem zo snel mogelijk verkopen. Had even een ongelooflijke reeks als uitzondering maar daarvoor en daarna was het net als eerdere seizoenen weer erg matig van Dost.

Hij was bezig met een Ronaldo-achtige serie. En zelfs die staat wel eens droog. Dost werd echter na anderhalve pot zonder goal op de bank gezet voor die nietsnut van een Bendtner. Het is volkomen duidelijk dat Wolfsburg van hem af wil, want als hij het vertrouwen had gehouden was die hoogstwaarschijnlijk weer eerder aan het scoren geraakt. Hij moet daar lekker weg gaan. Dit vind ik dus een spits die Koeman wel kan gebruiken. No nonsens en scorend vermogen. Dit seizoen is namelijk wel gebleken dat Pelle dat toch ergens mist.

Rare poll, als je ziet wat voor bedragen er in de PL worden uitgegeven aan spelers dan is 10 Miljoen voor een fysiek sterke spits niks

Wel goed dat ze bezig zijn met max kruse van gladbach, die scoort namelijk nog minder dan Dost. Heb het idee dat de trainer gewoon geen vertrouwen in hem heeft. Niet omdat Dost nu niet meer scoort. Maar ook in die fase vlak nadat hij zoveel doelpunten maakte, werd hij iedere wedstrijd gewisseld na een uur (als hij niet scoorde). Door vervolgens Bendner in te brengen waar je niks aan hebt.

IK denk dat dit een prima spits zou zijn voor swansea? Ik denk dat ze beer voor dorst kunnen gaan dan luc castaignos..

Beetje buffelen in de PL bij een kleinere club. Iets als Palace ofzo, Hull of Swansea.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren